HEXATRONIC

Varumärke tillhör Hexatronic Group AB

Ansökningsnummer 2018-02633
Ansökningsdatum 2018-04-19
Registreringsnummer 551479
Registreringsdatum 2019-09-25
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2029-09-25
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 6

Metallvaror; rör, ledningar och slangar samt komponenter till dessa, av metall; kablar av metall; kopparkablar; icke-elektriska kabeldosor av metall.

Klass: 7

Maskiner och apparater för skärning, borrning, slipning, bryning och ytbehandling; tryckluftsverktyg; tryckluftsmaskiner; elektriska handverktyg; elektrisk skruvdragare; installationsverktyg för blåsfiber; blåsfiberpistol; verktyg för blåsning och tryckning av optisk fiber eller kabel in i rör; installationsverktyg för kablar; rörkapningsverktyg (maskiner).

Klass: 8

Handdrivna verktyg och redskap för behandling av material och för konstruktion, reparation och underhåll; mantelskalare; knivar; allroundkniv för kablar och rör; skalsax; rörkapningsverktyg (handdriven); verktyg för öppning av rör; verktyg för längsgående öppning av mikrorör; öppningsverktyg för kablar; öppningsverktyg för innerhölje på mikrokabel.

Klass: 17

Flexibla ledningar, rör och slangar samt delar därtill, och delar till styva rör, allt av icke-metalliska material; icke-metalliska rör för användning under jord; rör av plast avsedda för nedgrävning och blåsning av fiber eller kabel.

Klass: 35

Återförsäljning av fiberoptik, kablage, elektroniska kablar, optiska kablar, kabelsystem, handverktyg för rör och kablar.

Klass: 37

Service, underhåll samt reparation av fiberoptik, optiska kablar, elektroniska kablar, kabelsystem, fiberaccessterminaler, kablage, transportnät, mätinstrument, sensorer, maskiner och apparater för skärning, borrning, slipning, bryning och ytbehandling, elektriska handverktyg, elektrisk skruvdragare, handdrivna verktyg och redskap för behandling av material och för konstruktion, reparation och underhåll; installation av fiberoptik; läggning av optiska kablar och rör; blåsinstallation i luftrör för accessnätverk.

Klass: 41

Utbildning och undervisning; genomförande av utbildningar; fiberoptisk utbildning; handledning, instruktion och undervisning gällande säkerhetsteknik, informationsteknologi, programmering, it-drifttjänster, planering, design, installation och underhåll av fibernätverk eller andra typer av kommunikationsnät, samt relaterad teknik till detta.