LAHEGA

Varumärke tillhör Clemondo AB

Ansökningsnummer 2007-08527
Ansökningsdatum 2007-10-12
Registreringsnummer 394099
Registreringsdatum 2008-02-15
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-02-15
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 1

Kemikalier för industriell, vetenskaplig och fotografisk användning; kemikalier för jordbruk, trädgårdsskötsel och skogsbruk (dock ej bekämpningsmedel); obearbetade konsthartser, obearbetade plaster; gödsel; kemiska sammansättningar för eldsläckning; kemiska preparat för härdning och lödning; kemiska ämnen för konservering av livsmedel; garvämnen; bindemedel för industriell användning; läderrenoverings- och impregningspreparat; kemiska skyddsfilmer mot vatten.

Klass: 2

Målarfärger, fernissor och lacker; rostskyddsmedel och skyddsmedel mot angrepp på trä; färgämnen; betningsmedel; obearbetade naturhartser; metaller i folie- och pulverform för målare, dekoratörer, tryckare och konstnärer.

Klass: 3

Blekningspreparat och andra ämnen för användning vid tvätt; rengörings-,poler-, skur- och slipmedel; tvål; parfymer, eteriska oljor, kosmetika, hårvårdspreparat; tandpulver, -kräm och -pastor; polermedel för läder; läderkrämer; vax för läder.

Klass: 4

Industriella oljor och industriella fetter; smörjmedel och -ämnen; dammabsorberande-, -fuktande och -bindande medel; bränslen (inklusive bensin och motorsprit) och belysningsmedel; ljus och vekar för belysning.

Klass: 5

Farmaceutiska och veterinära preparat; hygieniska preparat för medicinska ändamål; dietiska substanser anpassade för medicinskt bruk, spädbarnsmat; plåster, förbandsmaterial; tandfyllningsmaterial; dentala avtryckningsmassor; desinfektionsmedel; preparat för utrotning av skadedjur, -insekter och ohyra; preparat för utrotning av svamp, mögel och växtbekämpningsmedel.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer;reparation/underhåll; installationstjänster; reparation av fordon; underhåll av fordon; tvätteritjänster; motorfordonstvätt; biltvättar och billackering.