Ansökningsnummer 2015-05910
Ansökningsdatum 2015-09-03
Registreringsnummer 539562
Registreringsdatum 2017-05-12
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2027-05-12
Typ Figurativt

ALVENIUS

Varor & Tjänster

Klass: 6

Oädla metaller och deras legeringar; byggnadsmaterial av metall; flyttbara byggnader (byggnationer) av metall; material av metall för järnvägsspår; icke-elektriska kablar och metalltrådar; små smidesvaror av järn och metall; rör av metall; malmer; rörkopplingar av metall; spiralsvetsade stålrör; plastbelagda spiralsvetsade stålrör.

Klass: 11

Apparater, anläggningar, system för belysning, uppvärmning, ångalstring, kokning, kylning, torkning, ventilation, vattenförsörjning och sanitära ändamål.

Klass: 17

Gummi, guttaperka, kautschuk, asbest, glimmer; plast i halvfabrikat; tätnings-, packnings- och isoleringsmaterial; flexibla ledningar och rör, ej av metall; icke-metalliska rör och slangar; icke-metalliska rörkopplingar; termoplast.

Klass: 37

Uthyrningstjänster avseende verktyg och byggnadsmaterial; reparation/underhåll nämligen reparation och underhåll av byggnader och byggnadsmaterial, små smidesvaror av järn och metall, rör, rörkopplingar och spiralsvetsade stålrör, flexibla ledningar och rör, ej av metall, icke-metalliska rör och slangar; icke-metalliska rörkopplingar; plastbelagda spiralsvetsade stålrör; installationstjänster nämligen installation av byggnader och byggnadsmaterial, små smidesvaror av järn och metall, rör, rörkopplingar och spiralsvetsade stålrör, flexibla ledningar och rör, ej av metall, icke-metalliska rör och slangar; icke-metalliska rörkopplingar; plastbelagda spiralsvetsade stålrör.

Klass: 40

Tillhuggning, skärning, klippning, polering och slipning av slangar och rör och dess delar och tillbehör; metall- och plastbeläggning av slangar och rör och dess delar och tillbehör.

Klass: 42

Vetenskapliga och teknologiska tjänster och forskning och design relaterad därtill; industriella analyser och forskningstjänster; design och utveckling av industriella produkter utförda av ingenjörer och forskare; utvärderingar, beräkningar, forskning och rapporter inom vetenskap och teknologi (inkluderande teknologiska konsultationer). Utformning av slangar och rör och dess delar och tillbehör.