SB SVENSKA BOSTÄDER

Varumärke tillhör Aktiebolaget Svenska Bostäder

Ansökningsnummer 1993-01547
Ansökningsdatum 1993-02-19
Registreringsnummer 263526
Registreringsdatum 1995-01-20
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2025-01-20
Typ Figurativt

SB SVENSKA BOSTÄDER

Varor & Tjänster

Klass: 6

Oädla metaller och deras legeringar; byggnadsmaterial av metall; monteringsfärdiga hus av metall; järnvägsbyggnadsmaterial av metall; icke- elektriska kablar och metalltrådar; låsvaror och järnhandelsvaror (små) av metall; metallrör; kassaskåp; föremål av oädla metaller, ej ingående i andra klasser; malmer.

Klass: 11

Apparater för belysning, uppvärmning, ångalstring, kokning, kylning, torkning, ventilation och vattenledning samt för sanitära installationer.

Klass: 16

Papper och papp samt produkter därav, ej ingående i andra klasser; tryckalster; bokbinderimaterial; fotografier; pappershandelsvaror, bindemedel (klisterämnen) för pappersvaror och för hushåll; konstnärsutrustning; penslar; skrivmaskiner och kontorsförnödenheter (dock ej möbler); instruktions- och undervisningsmaterial (dock ej apparater); förpackningsmaterial av plast (ej ingående i andra klasser); spelkort; trycktyper; klichéer.

Klass: 19

Byggnadsmaterial (ej av metall), styva rör (ej av metall) för byggnads- och anläggningsändamål; asfalt, tjära och bitumen; monteringsfärdiga hus (ej av metall); monument (ej av metall).

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; företagsledning; företagsadministration; kontorsverksamhet.

Klass: 36

Försäkringsverksamhet; finansiell verksamhet; monetär verksamhet; fastighetsmäkleri, häri inbegripet bostadsförmedling.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer; reparation/underhåll; installationstjänster.

Klass: 42

Arkitekttjänster och ingenjörstekniska tjänster för projektering och planering av bostadsområden; skötsel och vård av parkanläggningar och trädgårdar i bostadsområden; källarsortering av avfall och sopor; rådgivning och information för främjande av miljön i bostadsområden.