E ELECTROLUX

Varumärke tillhör Aktiebolaget Electrolux

Ansökningsnummer 1901-42271
Ansökningsdatum 1971-03-11
Registreringsnummer 142271
Registreringsdatum 1973-03-09
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2033-03-09
Typ Figurativt

E ELECTROLUX

Varor & Tjänster

Klass: 1

Kemiska produkter för industriella, vetenskapliga och fotografiska ändamål samt för användning i jordbruk, skogsbruk och trädgårdsskötsel; konsthartser, obearbetade plaster i form av pulver, vätskor eller massor; naturliga gödselmedel och konstgödselmedel; eldsläckningsmedel; härdmedel och kemiska preparat för lödning och svetsning; konserveringsmedel för livsmedel; garvämnen; bindemedel för industriella ändamål.

Klass: 3

Kemisk-tekniska hjälpmedel för städning och golvskötsel, däribland bonmassa, bonvax, bonoljor, invaxningsmedel, puts- och polermedel, borttagningsmedel för vax och andra ytbeläggningar, slipmedel klosettpulver, eteriska oljor, möbeloljor, läderkonserveringsmedel, matt- och möbelschampo.

Klass: 5

Farmacevtiska, veterinärmedicinska och hygieniska preparat; dietiska preparat för barn och sjuka; plåster och bandagematerial; material för plombering och avtryck av tänder; desinfektionsmedel; preparat för utrotning av ogräs, skadedjur och ohyra.

Klass: 7

Maskiner och verktygsmaskiner; motorer (dock ej för landfordon); kopplingar och drivremmar (dock ej för landfordon); stora jordbruksredskap; äggkläckningsapparater.

Klass: 9

Vetenskapliga, nautiska, geodetiska, elektriska (även radiotekniska), fotografiska, kinematografiska och optiska apparater och instrument; apparater och instrument för vägning, mätning, signalering, kontroll, livräddning och undervisning; mynt- och jetonautomater; talmaskiner; kassaregistreringsapparater och räknemaskiner; eldsläckningsapparatur.

Klass: 11

Materiel och apparater för belysning, uppvärmning, ångalstring, kokning, kylning, torkning, ventilation och vattenledning samt för sanitära installationer.

Klass: 21

Mindra hushållsartiklar och köksgeråd (dock ej av ädla metaller eller överdragna därmed); kammar och tvättsvampar; borstar (dock ej penslar); borstmakerimaterial; redskap och material för rengöringsändamål; stålull; glasvaror, porslin och keramik ej inbegripna i andra klasser.

Klass: 37

Byggnads-, installations-, underhålls- och reparationsverksamhet.