JÄMTKRAFT

Varumärke tillhör Jämtkraft Aktiebolag

Ansökningsnummer 1996-11039
Ansökningsdatum 1996-11-26
Registreringsnummer 326852
Registreringsdatum 1998-04-24
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-04-24
Typ Figurativt

JÄMTKRAFT

Varor & Tjänster

Klass: 9

Apparater och instrument för övervakning, fjärrstyrning och kontroll av elnätdrift; elektriska distributionsnät; apparater och instrument för mätning av energiförbrukning; apparater för inspelning, upptagning, sändning eller återgivning av ljud och/eller bilder; magnetiska databärare, registrerade datorprogram, databehandlingsutrustningar och datorer.

Klass: 11

Apparater för belysning, uppvärmning, ångalstring, kokning, kylning, torkning, ventilation, vattenförsörjning och sanitära ändamål.

Klass: 35

Administration och marknadsföring av elektricitet, värme, kyla och skogsbruksprodukter, samt av kraftverksanläggningar, värmeverk, skogsfastigheter och sågverk; värdering av timmer.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer, även kraftverk; byggnation, underhåll och service av elektriska distributionsnät; underhåll av kraftverksanläggningar, värmeverk, skogsfastigheter och sågverk; nyelektrifiering av fastigheter; kabelläggning i sjö, luft och jord.

Klass: 39

Transport och distribution samt logistiktjänster avseende elektricitet, fjärrvärme, fjärrkyla, timmer och trävaror; emballering och förvaring av timmer och trävaror.

Klass: 40

Produktion av energi, inklusive elektricitet; produktion av värme och kyla, inklusive fjärrvärme och fjärrkyla; bearbetning av sågade trävaror, massaved och biobränsle till torv, flis, bark, träpellets och gas; timmerfällning och timmerbearbetning.

Klass: 42

Vetenskaplig och industriell forskning rörande energikällor och skogsbruk; rådgivning och teknisk service i energifrågor; teknisk mätverksamhet och energidiagnostisering; tekniska projektstudier i syfte att finna och skapa nya energikällor och ingenjörstekniska tjänster i samband med detta; forskning och konsulttjänster inom energiområdet; tjänster avseende fiskodling samt underhåll och skötsel av skog och träd; framtagande av datorprogram avseende energi, värme eller skogsbruk.