Trygga Tillsammans

Varumärke tillhör Länsförsäkringar Göinge - Kristianstad

Ansökningsnummer 2016-05260
Ansökningsdatum 2016-08-08
Registreringsnummer 535720
Registreringsdatum 2016-11-10
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2026-11-10
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 16

Tryckta publikationer; instruktions- och undervisningsmaterial (ej apparater).

Klass: 35

Företagsundersökningar; företagsutredningar; företagsadministration; företagsledning.

Klass: 36

Försäkringsverksamhet; finansiell verksamhet; värderingar av fastigheter, antikviteter, konst,smycken samt annan egendom i samband med försäkringsfall; fastighetsförvaltning.; uthyrning av lägenheter; monetära tjänster; bankrörelse; betalkortstjänster; kapitalförvaltning.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer; reparation/underhåll i samband med försäkringsskador avseende byggnader, fordon, lös och fast egendom; installationstjänster i samband med försäkringsskador avseende byggnader, fordon, lös och fast egendom; installation och reparation av stöldlarm; installation och reparation av brandalarm; installation av larm; reparation av lar

Klass: 38

Telekommunikationer.

Klass: 39

Transport; förvaring av gods; bärgning; bogsering.

Klass: 41

Anordnande av handledning/instruktion; undervisnings- och utbildningstjänster; arrangerande och hållande av konferenser; arrangerande och hållande av prisutdelningsceremonier; anordnande av möten och konferenser.

Klass: 42

Besiktnings- och inspektionstjänster.

Klass: 44

Hälsoundersökningar; rådgivningstjänster avseende hälsa; nämnda tjänster även innefattande konsultationer i samband med personskador vid försäkringsanspråk.

Klass: 45

Trygghets-, räddnings-, säkerhets- och brottsförebyggande tjänster; konsultation rörande brandskydd; juridiska tjänster; säkerhetstjänster för att skydda egendom och individer.