Ansökningsnummer 2007-09234
Ansökningsdatum 2007-11-01
Registreringsnummer 393899
Registreringsdatum 2008-02-01
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-02-01
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 11

Reningsanläggningar för kloaker; luftreningsapparater och -maskiner; oljereningsapparater; vattenreningsinstallationer; vattenfiltreringsapparater; vattensteriliseringsapparater; filter för dricksvatten; vattenreningsapparater och -maskiner; vattendistributionsinstallationer; vattenledningar för sanitära installationer; vattenledningsinstallationer; vattenavhärdningsapparater och -installationer; vattenförsörjningsinstallationer; apparater för vattenförsörjning; bearbetningsanläggningar för kärnbränsle och moderatorer för kärnreaktorer.

Klass: 35

Spridning av annons- och reklammaterial; uppdatering av annons- och reklammaterial; publicering av annons- och reklammaterial on-line; annonsering; annons- och reklamtjänster on-line; annons- och reklamverksamhet; anordnande av utställningar för kommersiellt eller reklamändamål; anordnande av mässor och utställningar via globala nätverk för kommersiella ändamål; sammanställning, inmatning och systematisering av information i databaser.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer; information avseende konstruktion, anläggning och byggnation.

Klass: 39

Distribution av energi; vattendistribution; vattenförsörjning; transporter; traffikinformation; transportinformation.

Klass: 40

Produktion av energi; vattenbehandling; sortering av avfall och återvinningsbara material; återvinning av avfall och sopor; information avseende materialbehandling.

Klass: 41

Undervisning/utbildning.

Klass: 42

Forskning inom miljöskydd; konsulttjänster avseende miljövård; projektledning avseende miljöprojekt; konsultation inom energibesparing; stadsplanering; arkitektverksamhet; arkitektkonsultationer; inspektion av byggnader (övervakning); biologiska utvecklingstjänster.

Klass: 44

Tjänster inom jordbruk, trädgårdsskötsel och skogsbruk; information avseende naturvårdsbevarande; information avseende naturvård.