REGION DALARNA

Varumärke tillhör REGION DALARNA

Ansökningsnummer 2018-01980
Ansökningsdatum 2018-03-21
Registreringsnummer 548337
Registreringsdatum 2018-10-05
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-10-05
Typ Figurativt

REGION DALARNA

Varor & Tjänster

Klass: 5

Farmaceutiska, medicinska preparat; hygieniska preparat för medicinska ändamål; dietiska livsmedel och dietiska substanser som är anpassade för medicinskt bruk, spädbarnsmat; dietiska tillskott för människor; plåster, förbandsmaterial; tandfyllningsmaterial, dentala avtryckningsmassor; desinfektionsmedel.

Klass: 10

Kirurgiska, medicinska och odontologiska apparater och instrument; konstgjorda lemmar, ögon och tänder; ortopediska artiklar; suturmaterial; terapeutiska anordningar och hjälpanordningar anpassade för funktionsnedsatta; massageapparater; apparater, anordningar och artiklar för amning av spädbarn; sexhjälpmedel.

Klass: 16

Papper och kartong; trycksaker; fotografier; kontorsmaterial och andra kontorsförnödenheter, förutom möbler; klister och lim för pappersvaror och hushållsändamål; konstnärs- och teckningsmaterial; målarpenslar; instruktions- och undervisningsmaterial; plastark, plastfilm och plastpåsar för emballering och paketering; klichéer.

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; företagsledning; företagsadministration; kontorstjänster.

Klass: 36

Administration av fastigheter, nämligen uthyrning av kontorslokaler och lägenheter.

Klass: 37

Uppförande eller anläggande av byggnationer, nämligen byggnationer avsedda för hälso- och sjukvård och annan offentlig förvaltning på regional nivå; reparation eller underhåll av tandproteser, hörselhjälpmedel/hörselskydd och ögonproteser; reparations- och underhållstjänster av hjälpmedel för funktionshindrade, nämligen rullstolar, cyklar och IT-verktyg.

Klass: 39

Transport; emballering eller paketering samt förvaring av gods; anordnande av resor.

Klass: 40

Tillverkning av tand- och ögonproteser; specialtillverkning av cyklar, liftar och rullstolar.

Klass: 41

Undervisning eller utbildning; anordnande av handledning eller instruktion; underhållning; sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet.

Klass: 42

Vetenskapliga eller teknologiska tjänster samt forskning och design som är relaterade till dessa tjänster; design eller utveckling av hårdvara och mjukvara för datorer.

Klass: 44

Medicinska tjänster; hygienisk vård och skönhetsvård för människor; tjänster inom jordbruk, trädgårdsskötsel och skogsbruk.

Klass: 45

Juridiska tjänster; säkerhetstjänster för fysiskt skydd av materiell egendom och människor; personliga och sociala tjänster som utförs utifrån andra människors behov.