Region Kalmar län

Varumärke tillhör REGION KALMAR LÄN

Ansökningsnummer 2018-01959
Ansökningsdatum 2018-03-21
Registreringsnummer 546555
Registreringsdatum 2018-07-11
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-07-11
Typ Figurativt

Region Kalmar län

Varor & Tjänster

Klass: 5

Dentala preparat och artiklar samt medicinska tandpulver, -krämer och -pastor; dentala preparat och -artiklar; dietiska tillskott och preparat; hygieniska preparat och artiklar; sanitära preparat och -artiklar.

Klass: 9

Anordningar för säkerhet, skydd och signalering; utrustning för vetenskaplig forskning och laboratorier, undervisningsapparater och simulatorer; vetenskapliga anordningar och laboratorieanordningar för behandling med elektricitet; utrustning för informationsteknologi samt audiovisuella varor; inspelningar; informationsteknologiska anordningar, ljudanordningar, visuella anordningar, multimedieanordningar och fotografiska anordningar.

Klass: 10

Apparater för sjukgymnastisk behandling; hjälpmedel för matning och nappar; hörselskyddsanordningar; medicinska kläder; medicinska möbler och sängar, utrustning för flyttning av patienter; medicinska och veterinära apparater och instrument; öronskydd; ortopediska hjälpmedel och hjälpmedel för funktionshindrade; proteser och konstgjorda implantat; sexhjälpmedel; utrustning för fysioterapi.

Klass: 16

Dekorations- och konstnärsmaterial; papper och kartong; pappersvaror och undervisningsmaterial; påsar och artiklar för emballering, förpackning och förvaring, av papper, kartong eller plast; trycksaker; konstföremål och figuriner av papper och kartong samt arkitektmodeller.

Klass: 28

Sportartiklar och sportutrustning; leksaker, spel och skämtartiklar.

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet, säljfrämjande och marknadsföringstjänster; företagsanalyser, -undersökningar och -information; företagsassistans, -ledning och -administration; reklam, marknadsföring och säljfrämjande tjänster.

Klass: 36

Tjänster avseende fast egendom; penninginsamlingar och sponsring; penninginsamling och finansiell sponsring; ekonomiska värderingstjänster; försäkringstjänster; tjänster avseende ekonomiska värderingar.

Klass: 37

Byggnation, konstruktion och rivning; utvinning av naturresurser.

Klass: 38

Telekommunikationstjänster; telekommunikationer; telekommunikation.

Klass: 39

Emballering/paketering och förvaring av gods; emballerings- och magasineringstjänster; förpacknings- och förvaringstjänster; parkering och förvaring av fordon; parkeringstjänster, förvaring av fordon, förtöjningstjänster; transport; transporter.

Klass: 40

Produktion av energi; behandling av livsmedel och dryck.

Klass: 41

Utbildning, underhållning och sport; tjänster avseende utbildning, underhållning och sport.

Klass: 42

Vetenskapliga och teknologiska tjänster; vetenskapliga och tekniska tjänster; it-tjänster; datortjänster; designtjänster.

Klass: 43

Utskänkning av mat och dryck.

Klass: 44

Hälsovårdstjänster för människor; hygienisk vård och skönhetsvård för människor; jordbruks-, vattenbruks-, trädgårds- och skogsbrukstjänster; tjänster avseende hygienisk vård och skönhetsvård för människor; veterinära kirurgtjänster; veterinära tjänster.

Klass: 45

Trygghets-, räddnings-, säkerhets- och brottsförebyggande tjänster; juridiska tjänster.