Region Jönköpings län

Varumärke tillhör REGION JÖNKÖPINGS LÄN

Ansökningsnummer 2020-04229
Ansökningsdatum 2020-06-25
Registreringsnummer 609801
Registreringsdatum 2020-08-24
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2030-06-25
Typ Figurativt

Region Jönköpings län

Varor & Tjänster

Klass: 5

Hygieniska preparat och artiklar; Dietiska tillskott och preparat; Dentala preparat och artiklar samt medicinska tandpulver, -krämer och -pastor; Dentala preparat och -artiklar.

Klass: 9

Anordningar för säkerhet, skydd och signalering; Apparater, instrument och kablar för elektricitet; Informationsteknologiska anordningar, ljudanordningar, visuella anordningar, multimedieanordningar och fotografiska anordningar; Inspelningar; Utrustning för vetenskapligforskning och laboratorier, undervisningsapparater och simulatorer; Vetenskapliga anordningar och laboratorieanordningar för behandling med elektricitet.

Klass: 10

Apparater för sjukgymnastisk behandling; Hjälpmedel för funktionshindrade; Hjälpmedel för matning och nappar; Utrustning för fysioterapi; Sexhjälpmedel; Hörselskyddsanordningar; Kläder, huvudbonader och fotbeklädnader, stödanordningar, för medicinska ändamål; Kläder, huvudbonader och fotbeklädnader för medicinsk personal och patienter; Medicinska möbler och sängar, utrustning för flyttning av patienter; Medicinska och veterinära apparater och instrument; Öronskydd; Proteser och konstgjorda implantat.

Klass: 16

Dekorations- och konstnärsmaterial; Konstföremål och figuriner av papper och kartong samt arkitektmodeller; Papper och kartong; Pappersvaror och undervisningsmaterial; Påsar och artiklar för emballering, förpackning och förvaring, av papper, kartong eller plast; Trycksaker.

Klass: 28

Sportartiklar och sportutrustning; Leksaker, spel och skämtartiklar.

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet, säljfrämjande och marknadsföringstjänster; Reklam,marknadsföring och säljfrämjande tjänster; Företagsassistans, -ledning och -administration.

Klass: 36

Penninginsamling och finansiell sponsring; Tjänster avseende fast egendom; Tjänster avseende ekonomiska värderingar; Ekonomiska värderingstjänster; Penninginsamlingar och sponsring; Försäkringstjänster.

Klass: 37

Utvinning av naturresurser; Byggnation, konstruktion och rivning.

Klass: 38

Telekommunikation; Telekommunikationer; Telekommunikationstjänster.

Klass: 39

Emballering/paketering och förvaring av gods; Emballerings- och magasineringstjänster; Förpacknings- och förvaringstjänster; Parkering och förvaring av fordon; Parkeringstjänster, förvaring av fordon, förtöjningstjänster; Transport; Transporter; Informations-, rådgivnings- och bokningstjänster för transporter.

Klass: 41

Publicering, rapportering och författande av texter; Reservation och bokning av biljetter för aktiviteter och evenemang inom utbildning, underhållning och sport; Översättning och tolkning; Översättning; Utbildning, underhållning och sport; Tjänster avseende utbildning, underhållning och sport.

Klass: 42

Datortjänster; designtjänster; IT-tjänster; testning, verifieringstjänster och kvalitetskontroll; vetenskapliga och tekniska tjänster; vetenskapliga och teknologiska tjänster.

Klass: 43

Tillfälligt boende; utskänkning av mat och dryck.

Klass: 44

Hälsovårdstjänster för människor; hygienisk vård och skönhetsvård för människor; jordbruks-, vattenbruks-, trädgårds- och skogsbrukstjänster.

Klass: 45

Juridiska tjänster; trygghets-, räddnings-, säkerhets- och brottsförebyggande tjänster.