VA SYD

Varumärke tillhör VA SYD

Ansökningsnummer 2020-04572
Ansökningsdatum 2020-07-08
Registreringsnummer 609809
Registreringsdatum 2020-08-25
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2030-07-08
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 1

Biologiska preparat för industriell och vetenskaplig användning.

Klass: 37

Avfallshantering; installation av miljöskyddssystem; bortförande av avfall; installation av miljötekniska system; uppförande och anläggande av byggnationer; reparations- och installationstjänster avseende ledningsnät, avrinningssystem för avloppsvatten och dagvatten; avloppstjänster.

Klass: 39

Tjänster avseende vattenförsörjning och vattendistribution; insamling och bortförande av avfall.

Klass: 40

Återvinning och behandling av avfall; vattenbehandling, behandling och rening av vatten, industriell behandling av avloppsvatten.

Klass: 41

Utbildning, undervisning avseende miljöfrågor och kretslopp; utställningsverksamhet; information för kulturella ändamål; utställnings- och informationsaktiviteter rörande hållbart samhälle och miljö.

Klass: 42

Forskning och utveckling av tekniska lösningar för avfallshantering; miljöbedömningstjänster; miljöövervakningstjänster; konsultationer avseende miljövård; konsulttjänster rörande miljöplanering; miljömässiga prövnings- och inspektionstjänster; sammanställning av miljörelaterad information; sammanställning av vetenskaplig information; sammanställning av information avseende miljöförhållanden; tillhandahållande av kvalitetssäkringstjänster inom vatten och avlopp; information för vetenskapliga ändamål.