Allabolag Urval

Vill du hitta nya kunder utan att ringa hundratals kalla samtal? Allabolag Urval hjälper dig identifiera de företag du har störst chans att göra affärer med, så du kan fokusera på att bara kommunicera med de som är relevanta.
495 kr
exkl. moms / mån 12 mån bindningstid
Person

Hitta relevanta kunder

Med allabolag Urval hjälper vi dig att hitta relevanta och träffsäkra leads i tre enkla steg:

01 - Skapa kundsegment

Importera dina kunder i tjänsten

Importera befintliga kunder snabbt och enkelt i tjänsten via en textfil med organisations- eller arbetsställenummer. Genom att söka fram dina drömkunder eller importera befintliga kunder bygger du upp ett eller flera kundsegment.

Fil

02 – Analysera

Förstå befintliga kunder och hitta nya

Tjänsten hjälper dig analysera och segmentera dina befintliga kunder, och därefter kan du göra målgruppsurval för att hitta nya kunder med liknande profiler.

Grupp med kunder

03 – Hitta nästa kund

Få ständigt uppdaterade kontaktuppgifter till beslutsfattare

När listan är klar exporterar du företagsinformation och kontaktuppgifter till Sveriges beslutsfattare – dina potentiella nya kunder. På så sätt kan du göra riktade sälj- och marknadsaktiviteter mot dem, vilket öppnar upp för fler affärer.

Tumme upp

Gör fler affärer på färre kontakter med Allabolag Urval

Omfattande databas

Med Allabolag Urval får du tillgång till en av marknadens mest omfattande databaser med marknadsinformation i hela Sverige.

Ökad kundinsikt

Få bättre kundinsikt genom att uppdatera dina befintliga kunders information, och använd det inbyggda analysstödet för ännu bättre kunskap om dina kunder.

Relevanta beslutsfattare

Få ständigt uppdaterade och relevanta kontaktuppgifter till Sveriges beslutsfattare som har mandat att ta affärsbeslut och aktivt valt att vara en del av databasen.

Få bättre beslutsunderlag

Komplettera bearbetningen av dina befintliga kunder genom mer information för bättre beslutsunderlag.

Identifiera kunder

Identifiera de mest lönsamma kunderna och utforma riktade aktiviteter mot dem, som bidrar till ökad försäljning.

Jämför kundsegment

Hjälper dig jämföra olika typer av kundgrupper och analysera vad som skiljer dina lojala kunder från de illojala, som avslutar kundrelationen.

Få större träffsäkerhet med Allabolag Urval

Hitta nya kunder utan att ringa hundratals kalla samtal. Allabolag Urval hjälper dig identifiera de företag du har störst chans att göra affärer med, så du kan fokusera på att bara kommunicera med de som är relevanta.