Jämför bolag och gör en finansiell analys

Finansiell analys av ditt eget företag eller konkurrent
Analysera och jämför upp till 5 företag
Nyckeltalsanalys mellan olika bokslutsår
Visualisering av bokslutsdata

Är du intresserad av att jämföra ekonomiska nyckeltal för företag? Med ”Jämför bolag” kan du jämföra upp till 5 olika bolag samtidigt – snabbt och enkelt. På så sätt kan du med hjälp av denna tjänst föra en omfattande finansiell analys med hjälp av nyckeltal.

Du kan bland annat göra ett djupdyk ner i årets resultat, omsättning, soliditet, likviditet, koncernbidrag, antal anställda, skulder, eget kapital och mycket mer. Verktyget gör det möjligt att analysera hur olika poster från resultat och balansräkning utvecklats över tid i grafisk form eller i tabellformat för ett specifikt bokslutsår. Jämför olika företag och dess bokslutsår eller jämför ett bolag mellan olika boksluts år med hjälp av en graf.

Du kanske är på jakt efter ett nytt bolag att förvärva, nyfiken på hur dina leverantörer presterar, vill analysera hur ditt eget företag har presterat mellan olika år eller så kanske du vill få en överblick över dina konkurrenter? Då är detta verktyget för dig!

Fler Allabolag Plus features

Bevakning

Bevaka upp till 25 bolag och få meddelande när något förändrats i ett bolag, exempelvis när deras nyckeltal uppdaterats.

Läs mer

Historiska företagshändelser

Med bolagshändelser får du en helhetsbild av ett bolags historik. Du kan enkelt sortera på år och under varje händelse får du mer information.

Läs mer

Bolagsvärde

Vår unika värderingsmodell jobbar dygnet runt för att du som användare av Allabolag Plus ska få en så korrekt bild av hur mycket ett bolag är värt.

Läs mer

Befattningshistorik

Med Befattningshistorik kan du se vilka bolag en person tidigare varit aktiv i och vilken roll som personen hade.

Läs mer
Till toppen