Allabolag företagstjänster

Översikt Factoring Företagslån Byggnadskreditiv

Allabolag Företagslån

I samarbete med

Fakturino logotyp

Jämför företagslån kostnadsfritt hos Fakturino

Genom vårt samarbete med Fakturino kan du få hjälp med att lösa leverantörskrediter, finansiera lager eller annat kapitalbehov för att möjliggöra effektiva affärer.

Fakturino är Sveriges största jämförelseplattform för företagsfinansiering och har hjälpt över 10 000 företagare att jämföra. På plattformen kan du snabbt och enkelt jämföra bland upp till 30 banker och finansbolag. Jämförelsen är alltid kostnadsfri, aldrig bindande och du har tillgång till en expert vid frågor.

Det går snabbt och enkelt att jämföra hos Fakturino. Du kan du logga in i plattformen för att se vilka bud du fått och kan enkelt signera med Bank-ID när du gjort ditt val. Fakturino hjälper ditt företag att förbättra sin likviditet, hitta det billigaste företagslånet och att sänka företagets kostnader.

Varför ska man jämföra företagslån hos Fakturino?

När du har bestämt dig för att ta ett företagslån så är det viktigt att du jämför bland olika banker och finansbolag då kostnader som avgifter och räntor kan skilja sig. Fakturino hjälper dig snabbt och enkelt att hitta finansieringen som passar ditt företag och du slipper lägga din dyrbara tid på att jämföra själv. Unikt med Fakturino är att du har tillgång till deras erfarna experter som alltid finns tillgängliga för att svara på dina frågor. Du kan enkelt nå dem via chatt, telefon eller mejl.

Vad kan företagslån användas till?

De flesta företag behöver någon gång ta ett​ ​företagslån. Du kanske vill anställa fler medarbetare, köpa in material, förbättra din likviditet i verksamheten eller expandera. Det är viktigt att du har en plan på vad du ska ha lånet till innan du tar ett företagslån. Hur mycket pengar behöver du låna, återbetalningstid och lönsamhet är viktiga frågor att ställa sig innan du bestämmer dig för att ta ett lån.

Bild från bloggen

10 mest sökta i mars 2020

Vi har hunnit fram till april månad och tar en titt på vilka företag det söktes på under mars månad på allabolag.se. Denna månad har många influencers fått ge plats för andra ”vanliga” företag som i spåren av Corona har syns i media och gjort att många har blivit nyfikna.

Läs mer
Bild från bloggen

Söker du finansiering till bygget? Tessin erbjuder byggnadskreditiv i röriga tider

I en tid präglad av krishantering är ovissheten på marknaden stor, inte minst när det kommer till fastighetsfinansiering. Samtidigt söker både privatpersoner och institutioner med ljus och lykta efter börsoberoende investeringar.

Läs mer
Till toppen