Allabolag företagstjänster

Översikt Factoring Företagslån Byggnadskreditiv

Allabolag Factoring

I samarbete med

Fakturino logotyp

Jämför factoring kostnadsfritt hos Fakturino

Genom vårt samarbete med Fakturino kan du som företagare få hjälp med att jämföra företagsfinansiering - snabbt och enkelt! Fakturino är Sveriges största jämförelseplattform för företagsfinansiering och har hjälpt över 10 000 företagare att jämföra. Fakturino hjälper dig att hitta den bästa finansieringslösningen för ditt företag. På plattformen kan du enkelt göra en jämförelse och jämföra upp till 30 banker och finansbolag.

Att starta en jämförelse hos Fakturino är alltid kostnadsfritt, aldrig bindande och du kan signera tryggt & säkert med Bank ID när du gjort ditt val. Unikt för Fakturino är att du både kan jämföra direkt på sajten eller få personlig kontakt med Fakturinos experter, de hjälper dig hela vägen.

Med Factoring får ditt företag tillgång till kapital direkt

Factoring är ett bra finansieringsalternativ om du vill att bolaget ska växa tillsammans med expansionen. Företagsfakturor har ofta en längre betalningstid, ibland upp till 90 dagar - vilket kan vara tufft att vänta på när du ska köpa in material eller annat du kan behöva för att genomföra dina tjänster. Genom att sälja dina fakturor får du betalt direkt och slipper agera bank åt dina kunder. Det gör att kassaflödet är i fas med nya beställningar och ditt företag kommer kunna växa i den takt som efterfrågan erbjuder.

Det finns två olika typer av factoring - med eller utan regress. Om du säljer din faktura med regress betyder det att du som företagare behöver betala tillbaka fakturabeloppet till banken om din kund inte betalat vid förfallodagen. När du istället säljer din faktura utan regress så tar banken eller finansbolaget över ansvaret för fakturan och det blir istället dem som är ansvariga för att få betalt av din kund.

Varför borde du jämföra Factoring hos Fakturino?

Ofta skiljer det sig mycket i både pris och avgifter hos de olika bankerna och finansbolagen och det kan vara svårt att veta vilket alternativ som är bäst för just ditt företag. När du jämför med hjälp av Fakturino får du alla alternativ presenterade för dig och har då möjlighet att välja det som passar din verksamhet bäst. Du jämför alltid helt kostnadsfritt och binder dessutom aldrig upp dig på något. När du vill slippa lägga tid på fakturahantering hjälper vi dig gärna att komma igång direkt, alltid snabbt och enkelt.

Bild från bloggen

Självledarskap hör vi allt mer om, men vad är det egentligen?

Det är lätt att tro att självledarskap enbart handlar om individen, ens förmåga att leda sig själv och sin egen utveckling. Men begreppet är vidare än så. Här tittar vi närmare på vad självledarskap är, och varför det är viktigt för organisationer som helhet.

Läs mer
Bild från bloggen

Söker du finansiering till bygget? Tessin erbjuder byggnadskreditiv i röriga tider

I en tid präglad av krishantering är ovissheten på marknaden stor, inte minst när det kommer till fastighetsfinansiering. Samtidigt söker både privatpersoner och institutioner med ljus och lykta efter börsoberoende investeringar.

Läs mer
Till toppen