Malmö Flytt - & Möbeltransport erbjuder komplett och kompetent flytthjälp

Varmt välkommen till  Malmö Flytt- o Möbeltransport när ni behöver hjälp av en skicklig flyttfirma i Malmö. Vi erbjuder flyttjänster  till privat  och företagskunder. Vi kör bohagstransporter i och runt Malmö men även så långt som upp till Stockholm. Det går att tidsanpassa flyttningen så att vi exempelvis kör på kväll eller natt när det finns behov av det. Ambitionen är att erbjuda så kompletta lösningar som möjligt och därför är vi en flyttfirma med möjlighet till magasinering, samt  flyttstädning.

En trygg och säker lagerplats är något som både ni som  privatperson och företag kan nyttja och det finns möjlighet att hyra under en tidsbestämd period eller löpande under en längre tid.

När ni kontaktar oss för flytthjälp så är det betryggande för er att veta att ert gods är försäkrat hela vägen från att vi hämtar det på punkt A till att vi lämnar det på punkt B och att vi har de nödvändiga tillstånden som krävs för godshantering mot betalning.

Vi har tillstånd att transportera brandfarlig vätska upp till 1000 liter, vilket kan innebära exempelvis bensin som är i er gräsklippare eller rengöringsmedel som finns i er städskrubb. Vi tillhandahåller särskild hantering av ömtåligt gods och utöver det så kan vi hjälpa till med nedpackning, uppackning samt nedmontering och hopmontering när det önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss för en offertförfrågan

Bolagsöversikt

Information

Innehavare
Roger Louis Bengt Markusson
Bolagsform
Enskild firma
F-Skatt
Registrerad Läs mer
Moms
Registrerad i Momsregistret
Registreringsår
2006
OMSÄTTNING
1500 - 2999 tkr
Omsättningsintervallet grundar sig på den momsredovisning som företaget har gjort kalenderår 2022.

Kontaktuppgifter

Telefon
040190201
Besöksadress
BORRGATAN 2 BORRGATAN 2
Ort
211 24 Malmö
Län
Skåne län

Visa alla adresser

Uppdaterad: 2023-05-25

Allabolag Plus

Med Allabolag Plus får du tillgång till bolagshändelser, uppskattat bolagsvärde och bevakning av upp till 25 bolag. Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysning Bas
  • 1 st Registeringsbevis
  • 1 st Årsredovisning utan vattenstämpel

Abonnemang

89 kr exkl. moms / mån

Läs mer om Allabolag Plus
Laddar verksamhet ...
Pssst
Boosta din företagssida på allabolag.se
Med en personlig text samt logga kommer ditt företag sticka ut bland mängden.
Kom igång!