Låneförmedling och rådgivning utan vinst

Vi erbjuder oberoende lånerådgivning och en digital plattform där låntagare kan jämföra samlingslån mellan svenska banker och långivare.

Vid första anblick kanske det inte finns speciellt mycket som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi är alla en del av lånemarknaden. Vi använder i stort sett samma teknik och till viss del samma urvalsprocess. Precis som våra konkurrenter hjälper vi konsumenter att jämföra lån, att förenkla sin vardag och ibland lätta på trycket på privatekonomin. Men det finns skillnader, stora skillnader. En av de största är att vi inte drivs av vinst.

Vår bolagsform kallas AB SVB där SVB står för särskild vinstutdelningsbegränsning. Det betyder att vi inte kan ta ut pengar ur vårt bolag, utan allt överskott återinvesteras i sänkta lånekostnader. Kort och gott, vi jobbar inte som många andra låneförmedlare. Vi kommer inte att ringa konsumenter och automatiskt fylla i en ansökan om lån. Vi kommer inte förlänga lån med många år och säga att vi ger en sänkt månadskostnad när vi i själva verket ökar totalkostnaden hos banken och får betalt för det. Vi kommer heller inte anlita telemarketingbolag som kontaktar konsumenter för ökat låneutrymme. Vi kommer inte att jobba med långivare som kommunicerar saker som snabba utbetalningar eller låna med anmärkning.

Vi vill förändra situationen för låntagare och stärka konsumenter i att fatta självständiga beslut om sin ekonomi. Vi kommer att hjälpa konsumenter att hitta det bästa lånet utifrån sina förutsättningar, och vi kommer att göra det på ett sunt och tryggt sätt. Vi vill visa vägen för ett hållbart sätt att arbeta. Därför jobbar vi helt utan vinst och tickande provisioner.

Vi är Låntagarnas och vi är inte vinstdrivande.

Vill du veta mer? Ring oss på 0346 -203 00 eller maila info@lantagarnas.se

Bolagsöversikt

Information

VD
Rolf Andreas Christian Johansson
Bolagsform
Aktiebolag
F-Skatt
Registrerad Läs mer
Moms
Har aldrig varit registrerad i Momsregistret
Registreringsår
2019
Visa styrelsen

Kontaktuppgifter

Besöksadress
KVARNGATAN 2 KVARNGATAN 2
Ort
311 32 Falkenberg
Län
Hallands län

Visa alla adresser

Uppdaterad: 2020-11-10

SÄKRARE AFFÄRER MED

Kreditupplysning

 • Kreditbedömning med UC:s unika Riskklass
 • Riskprognos
 • Rekommenderad kreditlimit
 • Namn, adress och telefonnummer
159 kr exkl. moms

ALLABOLAGS UNIKA

Registreringsbevis

 • Företagets namn
 • Verksamhet, adress
 • F-skatt- och momsregistrering
 • Aktiekapital, inteckningar
49 kr exkl. moms

Allabolag Plus

Med Allabolag Plus får du tillgång till bolagshändelser, uppskattat bolagsvärde och bevakning av upp till 25 bolag. Varje månad får du även följande produkter:

 • 10 st Kreditupplysning Bas
 • 1 st Registeringsbevis
 • 1 st Årsredovisning utan vattenstämpel

Abonnemang

89 kr exkl. moms / mån

Läs mer om Allabolag Plus
Laddar valuation ...
Laddar befattningar ...
Laddar verksamhet ...
Laddar handelser ...
Laddar varumarken ...