allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet
VAD SÖKER DU?  
 
ANGE BOLAG, PERSONNAMN, BRANSCH ELLER FRITT SÖKORD    
1px
VAR?  
DU KAN KOMBINERA GATUADRESS, POSTNR, ORT, RIKTNR

Flera tjänster

allabolag.se har ca 1 miljon användare per månad som använder tjänsten för sitt dagliga arbete. Många frågar efter mer information. Vi har mycket mer!

Är du eller ditt företag i behov av exempelvis adressuttag, integrering i CRM- och andra system, registertvätt eller andra anpassade uttag?

allabolag.se har betalande kunder som är representerade inom, i stort sett, hela det svenska näringslivet. Allt ifrån stora banker, revisionsföretag och myndigheter till mindre företag med ”kontoret på fickan”.

Kontakta oss för mer information eller läs vidare nedan.


Adresser
adresser Behöver du företagsadresser för utskick? Vi kan göra anpassade uttag av adresser till företag baserat på många olika kriterier - exempelvis bransch, omsättning, olika nyckeltal och geografi. Allt för att ditt utskick ska bli så träffsäkert som möjligt.
Läs mer om adressuttag


Andra uttag
Behöver företagen i ditt kundregister uppdateras eller vill du hitta liknande företag? Vill du ha företagsinformation för analys och marknadsundersökning? allabolag.se har bred kompetens och erfarenhet på detta område.
Läs mer om uttag


CRM
Företagsinformation från allabolag.se direkt i ditt CRM. Det går utmärkt att integrera det som visas på allabolag.se, samt mycket mer därtill, via vår webbservice eller vår färdiga modul till Microsoft Dynamics CRM.
Läs mer om CRM
Läs mer om Microsoft CRM


Webbservice & XML API
Har du ett affärssystem eller tillhandahåller en tjänst med behov av företagsinformation? Med webbservicen kan du söka i och hämta allt som visas på allabolag.se.
Läs mer om webbservice


Mitt konto på allabolag.se
Som inloggad användare på allabolag.se kan du bl.a. ta upplysningar samt hämta årsredovisningar och sedan betala med en månadsfaktura.
Läs mer om Mitt konto


allabolag.se Vista Gadget Sökboxar och länkningar
Du kan länka till allabolag.se eller integrera en allabolag.se sökbox på din hemsida.
Läs mer om länkningar och sökboxar1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen         
X