allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet
VAD SÖKER DU?  
 
ANGE BOLAG, PERSONNAMN, BRANSCH ELLER FRITT SÖKORD    
1px
VAR?  
DU KAN KOMBINERA GATUADRESS, POSTNR, ORT, RIKTNR

Microsoft Dynamics CRM Online + allabolag.se

Microsoft Dynamics CRM Online

Testa Dynamics CRM Online + allabolag.se kopplingen kostnadsfritt i 30 dagar på www.microsoft.se/gratiscrm

Kundinformation på ett och samma ställe. Verktyg som gör det enkelt att följa upp en affärsmöjlighet. Det är några av förutsättningarna för att korta ner säljcykeln, vinna fler kunder och tappa färre affärer. Med Microsoft Dynamics CRM Online får företagets säljare enkelt tillgång till både nutida och historisk kunddata. Både online och offline.

Nu erbjuds också en kostnadsfri koppling direkt till allabolag.se för att på ett effektivt sätt kunna arbeta med kunddata i Dynamics CRM Online. Du betalar enbart för den företagsinformation du väljer att importera från allabolag.se. Säljarna kan prospektera direkt från allabolag.se i Dynamics CRM Online och även köpa Kreditupplysningar från UC och Årsredovisningar i original.

Ladda ned kopplingen gratis från Marketplace

Att importera ett kundkort från allabolag.se kostar 3 kr. och innehåller för aktiebolag det mesta du behöver i din kundkontakt. Här kan du se vilka poster som ingår.


Kreditupplysningar från UC
Kreditupplysning
Pris per kreditupplysning:

Mikro 19 kr
Risk 79 kr
Standard 199 kr
Se exempel på Risk
Se exempel på Standard


Årsredovisningar i PDF original
Kreditupplysning
Pris per årsredovisning 29 kr


Instruktionsvideos
allabolag.se i Microsoft Dynamics CRM 2011Välj Microsoft Dynamics CRM
Med Microsoft Dynamics CRM får du en snabb, flexibel och prisvärd lösning i en arbetsmiljö som alla känner sig hemma i - du arbetar i den välbekanta Office miljön. De olika modulerna anpassas enkelt efter ditt företags behov, arbetsprocesserna förbättras, och du får snabbt avkastning på din investering. Den tid som du sparar in på administration kan du istället lägga på aktiviteter som ökar lönsamheten.

Väljer du Microsoft Dynamics CRM Online (i molnet) så får du programvaran levererad som en tjänst via internet från Microsoft, du betalar en fast kostnad per månad och användare – och slipper lägga tid och pengar på installation och drift.1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen         
X