allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet
VAD SÖKER DU?  
 
ANGE BOLAG, PERSONNAMN, BRANSCH ELLER FRITT SÖKORD    
1px
VAR?  
DU KAN KOMBINERA GATUADRESS, POSTNR, ORT, RIKTNR

För att köpa gör du så här

När du valt den produkt du vill ha behöver du en kod för att kunna öppna den. Koden får du genom att betala med kort eller SMS. Väj betalsätt under rubriken Köp kod här! på köpsidan.

Kortbetalning

1. Välj antal
Börja med att välja hur många du vill köpa. Väljer du t.ex. att betala för tio årsredovisningar så får du en kod som du kan använda för att hämta tio valfria årsredovisningar. Koden fungerar i 12 månader.

2. Välj kort
Markera den typ av betalkort du vill använda.

3. Betala
När du klickar på Betala kommer du bli vidarekopplad till dibs.se där betalningen genomförs. Ingen information om kortnummer eller liknande lämnas direkt på allabolag.se. När betalningen är klar erhåller du ett kvitto och den kod du ska använda för att öppna produkten. Obs! Glöm inte att spara koden.

4. Skriv in koden
När köpet är klart och du har din kod skriver du in den i textfältet intill knappen Öppna på köpsidan.

5. Öppna
Klicka sedan på Öppna så öppnas dokumentet direkt i ett nytt fönster. Har du frågor kontakta support@allabolag.se

SMS-betalning

Obs! För att kunna betala med SMS måste du vara ansluten till WyWallet. Här kan du ansluta dig samt läsa mer om betalningar via mobiloperatörernas wywallet.se

1. Skicka SMS
Skicka ett SMS till 72100 med texten som beskrivs på köpsidan. Observera att det är ett mellanslag mellan RET och den efterföljande bokstaven.

2. Skriv in koden
När köpet är klart får du ett SMS med en kod som fungerar en gång. Koden anger du i rutan till vänster om knappen Öppna.

3. Öppna
Klicka sedan på Öppna så öppnas dokumentet direkt i ett nytt fönster. Kostnaden inklusive moms debiteras din mobilräkning. Har du problem med tjänsten kontakta support@allabolag.se1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen         
X