Annonsera

Träffsäker annonsering - bli sedd på Sveriges mest populära tjänst för företagsinformation

Genom att annonsera på allabolag.se når du ut till över 1,3 miljoner beslutsfattare och besökare varje månad. Underlätta för dem att hitta till just dig och ditt företag. Allabolag.se erbjuder dig flera effektiva annonsmöjligheter. Fånga uppmärksamheten via en premiumbanner, presentera och profilera ditt företag på en egen sida, hamna före konkurrenterna i söklistan med vår sökordsannonsering. Bli Månadens Bolag och utmärk din kreditvärdighet med ett UC Sigill. Sätten att synas på är många, och alla kan skräddarsys efter just ditt företag och din målgrupp. Klicka på länkarna nedan och läs mer om våra olika annonserbjudanden.

Bolagspresentation

Bolagspresentation

Presentera, profilera och påverka

Allabolag.se är Sveriges populäraste tjänst för företagsinformation - se till att ditt företag finns representerat här. Med en bolagspresentation hjälper du dina kunder och andra nyfikna att hitta dig. Ge en intresseväckande verksamhetsbeskrivning, öka varumärkeskännedomen med er logotyp och gör det lätt att nå er med rätt kontaktuppgifter. I valet mellan dig och en konkurrent kan du hjälpa kunden att fatta rätt beslut - att välja dig. Vi skryter gärna med våra nöjda kunder: över 93 procent väljer att förnya sin bolagspresentation, eftersom vår tjänst levererar resultat.


Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Placera dig i topp och gå om konkurrenterna

Med sponsrade länkar hos oss ser vi till att du rankas högst upp i träfflistan på allabolag.se. Annonsen kopplas till relevanta branscher och sökord och gör att ditt budskap syns i relevanta sammanhang. När någon söker på din bransch eller på någon av dina konkurrenter visas ditt bolags unika budskap upp. Om du vill ha hjälp med säljande formuleringar och relevanta sökord kan vi självklart göra detta åt dig utan extra kostnad.

Så här funkar det:

  1. Ta fram en annonsidé och formulera rubrik och text. Rubriken ska fånga besökarens intresse och texten bör förklara själva erbjudandet. Ange webbadressen till den sida som du vill att annonsen ska länka till och upp till fyra länkar.
  2. Välj bransch och nyckelord till din målgrupp och som du vill att annonsen ska vara kopplad till. Om flera annonsörer anger samma bransch/sökord visas de efter det pris per klick som annonsen är inlagd till; En annonsör som betalar 20 kr per klick kommer att visas dubbelt så ofta som den som betalar 10 kr per klick för samma sökord.
  3. Bestäm det totala beloppet du vill lägga på din annons, och hur mycket som ska dras av vid varje klick. Om du till exempel väljer ett belopp på 10 000 kr och att priset per klick ska vara 10 kr, kommer annonsen att visas tills du har fått 1000 besök från allabolag.se till din webbsida. Du betalar endast för den trafik som drivs till dig.

Månadens bolag

Månadens bolag

Kostnadseffektiv marknadsföring

Som Månadens Bolag presenteras ditt företag på en annonsbanner som visas på allabolag.se. Bannern delar du med andra bolag och budskapen rullar fram efter hand. Det här är ett kostnadseffektivt annonsformat och passar dig med en mindre marknadsföringsbudget. Med över 1,3 miljoner besökare varje månad har du enormt stor potential att nå ut till det svenska näringslivet. Om du vill synas för en särskild målgrupp går detta utmärkt. Vi anpassar annonsen så att den syns lokalt och visas för ett eller flera län som du väljer.


UC Sigill

UC Sigill

Guld, silver eller brons

Med ett UC Sigill visar du att ditt företag är kreditvärdigt. Sigillet indikerar att ditt företag inte riskerar att hamna på obestånd, det vill säga att ditt företag klarar att fullfölja alla betalningsåtaganden. Det inger trygghet och stabilitet hos besökaren. Pris för ett UC Sigill på allabolag.se är 2950 kr/år. Kontakta oss för beställning och mer information.

UC är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag, och UC Sigill baseras på kreditvärderingssystemet UC Risk Företag. Risken beräknas för om ett företag hamnar på obestånd inom ett år. Alla svenska företag klassificeras i risklasserna 1-5, där 5 innebär lägst risk.

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.


Premiumannonsering

Premiumannonsering

Fånga beslutsfattarnas uppmärksamhet

När du annonserar på allabolag.se når du en högintressant publik för ditt företag. Här kommunicerar du med över 1,3 miljoner besökare varje månad, varav hälften består av företagsägare. 18 procent utgörs av verkställande direktörer och chefer med personalansvar. Hela 42 procent besöker allabolag.se flera gånger i veckan. Allabolag.se är på så sätt en unik plattform med en enorm potential att nå ut till helt rätt målgrupp. Inte nog med att besökarna utgörs av en stor grupp beslutsfattare som besöker vår sida ofta, de stannar även kvar på sidan länge. I snitt stannar en besökare kvar fem minuter och går in på cirka sju sidor per gång. Ta vara på den möjligheten!