allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (517)
Aftonbladet (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)

TYP
Pressmed. (0)
Nyheter (40)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (185)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Avkylning på bostadsmarknaden
Fastighetsmäklare i storstadsregionerna vittnar om en ordentlig inbromsning på bostadsmarknaden under det andra kvartalet, enligt SBAB.
dnDN.se - kl. 09:33

hr

Avmattning för svensk industri
Inköpschefsindex, som speglar konjunkturen inom industrin, uppgick i juni till 53,0, jämfört med 54,0 månaden före.
dnDN.se - kl. 09:12

hr


Källa: Apple vill köpa Jay-Z:s Tidal
Den amerikanska IT-jätten Apple funderar på att köpa musiktjänsten Tidal från rapparen Jay-Z, som i sin tur köpte tjänsten från Aspiro i fjol för uppskattningsvis 474 miljoner kronor, skriver The Wall Street Journal.
dnDN.se - kl. 07:09

hr

USA: Norgwegianbolag nekas flygtillstånd
Norwegian brittiska dotterbolag får inte ett nytt tillfälligt flygtillstånd i USA enligt ett beslut av det amerikanska transportdepartementet, rapporterar Dagens Næringsliv.
dnDN.se - 30 jun. kl. 23:46

hr

Fortsatt upp på Wall Street
USA-börserna fortsatte uppåt på torsdagen, den tredje handelsdagen i rad på plus.
dnDN.se - 30 jun. kl. 22:09

hr

Fortsatt uppåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen steg på torsdagen för tredje dagen i rad. Men återhämtningen efter brexit-kollapsen avtog något. OMXS-index gick upp 1,1 procent till 470,9.
dnDN.se - 30 jun. kl. 17:53

hr


Godisjätte blir ännu större
Den amerikanska snackjätten Mondelez, som bland annat äger Marabou, har lagt ett bud på chokladföretaget Hershey's. Det är bara ett i raden av varumärken som företaget tar över.
dnDN.se - 30 jun. kl. 17:42

hr


Merkels nej till statligt stöd sänkte italienska banker
Efter Brexit-omröstningen har Italiens redan svaga banker haft ett särskilt utsatt läge. Efter att Matteo Renzi försökt få med sig EU i sina planer på statligt stöd till bankerna, men på onsdagen sade Angela Merkel och ECB nej till de planerna.
dnDN.se - 30 jun. kl. 16:29

hr

Nya regler för hur statsfinanserna ska skötas
Det blir nya regler för hur Sverige ska sköta statsfinanserna. Sju av riksdagspartierna är överens om nya ramar för både hur stort överskott statsfinanserna bör visa och hur stor statsskulden bör vara. - Det är bra för Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson (S).
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:49

hr

Nya regler för hur statsfinanserna ska skötas
Det blir nya regler för hur Sverige ska sköta statsfinanserna. Sju av riksdagspartierna är överens om nya ramar för både hur stort överskott statsfinanserna bör visa och hur stor statsskulden bör vara.- Det är bra för Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson (S).
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:49

hr

Den typiske bedragaren är en man i 40-årsåldern
Ny teknik ligger bakom allt fler bedrägerier mot företag och organisationer. Det visar en stor internationell studie av 750 brottsutredningar. - Det är hög tid att ta dessa hot på allvar, säger Martin Krüger, vid revisionsfirman KPMG.
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:16

hr


Så gör du med gamla sedlar
I dag är sista dagen du kan använda de gamla 20- och 50-lapparna i butik. Men hinner du inte växla in eller använda upp sedlarna finns andra utvägar.
dnDN.se - 30 jun. kl. 09:53

hr

Uppåt på Stockholmsbörsen
Återhämtningen efter Brexit-kollapsen på Stockholmsbörsen i måndags har avtagit något. Vid 12-tiden hade OMXS-index stigit 0,6 procent till 468,4.
dnDN.se - 30 jun. kl. 09:22

hr

Uppåt på Stockholmsbörsen
Återhämtningen efter Brexit-kollapsen på Stockholmsbörsen i måndags har avtagit något. Vid 12-tiden hade OMXS-index stigit 0,6 procent till 468,4.
dnDN.se - 30 jun. kl. 09:22

hr


Räddningspaket klart för Puerto Rico
Senaten i Washington har godkänt ett räddningspaket som kommer att ge Puerto Rico möjlighet att omstrukturera sin skuld på 70 miljarder amerikanska dollar, närmare 600 miljarder svenska kronor.
dnDN.se - 30 jun. kl. 05:51

hr

Banker får underkänt i stresstest
Både tyska Deutsche Banks och spanska Santanders dotterbolag i USA får underkänt i ett stresstest som gjorts av den amerikanska centralbanken Federale Reserve. Övriga 31 banker fick grönt ljus.
dnDN.se - 30 jun. kl. 01:12

hr


Flopp för hajpad diamant
Det skulle bli årets höjdpunkt.Jättediamanten skulle säljas för 740 miljoner. Men budgivningen slutade i ett skambud - och den såldes aldrig.Nu kan den gå ett mörkt öde till mötes.
dnDN.se - 30 jun. kl. 00:04

hr

Kolla dina avgifter för tjänstepensionen med ny räknetjänst
Nu kan du se hur bra ditt pensionsbolag är jämfört med andra. En ny webbtjänst räknar fram hur mycket av tjänstepensionen som försvinner i avgifter hos de olika bolagen. Vid höga inkomster kan det skilja hundratusentals kronor.
dnDN.se - 30 jun. kl. 00:01

hr


Londonbörsen återhämtar sig
Aktieindex för Storbritanniens hundra största företag var på onsdagen tillbaka på samma nivåer som innan landet valde att lämna EU, då börsen rasade med åtta procent.
dnDN.se - 29 jun. kl. 23:18

hr

Londonbörsen återhämtar sig
Aktieindex för Storbritanniens hundra största företag var på onsdagen tillbaka på samma nivåer som innan landet valde att lämna EU, då börsen rasade med åtta procent.
dnDN.se - 29 jun. kl. 23:18

hr

Fortsatt köpglädje på Wall Street
USA-börserna fortsatte uppåt även på onsdagen.
dnDN.se - 29 jun. kl. 22:15

hr

Sjuksköterska avstängd efter 22 fel
En sjuksköterska har stängts av efter att ha gjort 22 fel på 28 arbetsdagar.
dnDN.se - 29 jun. kl. 19:08

hr

Fortsatt återhämtning på börsen
Återhämtningen efter brexit-kollapsen på Stockholmsbörsen i måndags fortsätter.OMXS-index steg på onsdagen 2,4 procent till 465,7.
dnDN.se - 29 jun. kl. 18:03

hr

Vykortet är inte helt ute
Trots att det är populärt att skicka semesterhälsningar via sms, e-post och sociala medier lever det klassiska vykortet fortfarande som semesterhälsning, visar en undersökning från Postnord.
dnDN.se - 29 jun. kl. 17:11

hr

Luxleaks-visselblåsare fick sin dom
Hundratals internationella storföretag kunde undkomma skatt genom gynnsamma upplägg, skapade av revisorsjätten Pricewaterhousecoopers, PWC, och godkända av skattemyndigheter i Luxemburg. I dag kom domen mot två tidigare PWC-anställda och en journalist som åtalats bland annat för att ha avslöjat affärshemligheter.
dnDN.se - 29 jun. kl. 16:39

hr

Sedlar för två miljarder saknas ännu
Om lite mer än ett dygn blir de gamla 20-, 50- och 1 000-kronorssedlarna ogiltiga att handla med.Nya siffror från Riksbanken visar att den har fått in cirka 90 miljoner kronor sedan den förra uträkningen. Men fortfarande saknas sedlar till ett värde av närmare två miljarder kronor.
dnDN.se - 29 jun. kl. 16:02

hr

Finansinspektionen: Ohållbar och oroande bolåneökning
De svenska hushållens bolån ökade med 8,7 procent i maj, den högsta ökningstakten sedan början av 2011. Ohållbart och oroande, varnar Erik Thedéen, generaldirektör på Finansinspektionen (FI).
dnDN.se - 29 jun. kl. 15:44

hr

Swedbank varnar för bedragare
Swedbank varnar kunder för bluffmejl, som skickas ut i flera stora bankers och företags namn. Mottagaren uppmanas att lämna ut sina bankuppgifter. - Vi kontaktar aldrig våra kunder på sådana sätt, säger Gabriel Francke Rodau, kommunikationschef på Swedbank.
dnDN.se - 29 jun. kl. 14:34

hr

Swedbank varnar för bedragare
Swedbank varnar kunder för bluffmejl, som skickas ut i flera stora bankers och företags namn. Mottagaren uppmanas att lämna ut sina bankuppgifter. - Vi kontaktar aldrig våra kunder på sådana sätt, så man ska vara varsam där man får liknande mail, säger Gabriel Francke Rodau, kommunikationschef på Swedbank.
dnDN.se - 29 jun. kl. 14:34

hr

Osäkert för brittisk bilindustri
Ett brittiskt EU-utträde riskerar att skada Storbritanniens bilindustri, enligt branschorganisationen Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT). Med en bilexport på 80 procent är EU en viktig handelspartner för bilindustrin.
dnDN.se - 29 jun. kl. 10:52

hr

Här är yrkena du ska satsa på
Arbetsförmedlingen presenterade i dag sin jobbprognos för ett år framöver. Bristen på lärare och vårdpersonal är väldigt tydlig, och behandlingsassistenter är ett av de yrken där behovet ökar allra mest.
dnDN.se - 29 jun. kl. 10:35

hr

Juncker träffar Skottlands ledare om brexit
EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker kommer att träffa Skottlands regionala regeringschef Nicola Sturgeon i Bryssel på onsdagen. Sturgeon har tidigare sagt att hon kommer att försvara Skottlands plats i EU även om Storbritannien röstat för att lämna unionen.
dnDN.se - 29 jun. kl. 09:42

hr

Toyota återkallar 1,43 miljoner bilar
Toyota återkallar 1,43 miljoner Prius- och Lexus CT200h-bilar över hela världen på grund av en möjlig defekt på bilarnas krockkuddar.
dnDN.se - 29 jun. kl. 07:14

hr

Problem att använda Swish
På tisdagskvällen gick det under ungefär tre timmar inte att använda betaltjänsten Swish på grund av tekniska problem.
dnDN.se - 29 jun. kl. 01:14

hr

Blandat på Asiens ledande börser
Tokyobörsen öppnade nedåt.
dnDN.se - 28 jun. kl. 21:56

hr


Tidigare SAF-chefen Ulf Laurin död
Den tidigare SAF-ordföranden Ulf Laurin har avlidit i sitt hem i Malmö, uppger familjen för TT. Han blev 82 år gammal.
dnDN.se - 28 jun. kl. 19:54

hr


Osäkra faktorer för europeiska banker
Bankerna har drabbats särskilt hårt i de senaste dagarnas börsras, även om tisdagen innebar en viss återhämtning. Men Finansinspektionen bedömer inte att läget är så pass allvarligt att man behöver vidta några åtgärder.
dnDN.se - 28 jun. kl. 19:36

hr

Börslyft efter brexit-kollaps
Stockholmsbörsen steg på tisdagen, i linje med ledande Europabörser.OMXS-index hade vid stängning gått upp med 2,2 procent till 455,0. Återhämtningen kommer efter brexit-kollapsen på -7,8 procent på måndagen.
dnDN.se - 28 jun. kl. 18:51

hr


Dyr förlikning för VW
Berlin. 15 miljarder dollar - 127 miljarder kronor - Volkswagen-koncernen ska betala kunder och myndigheter i USA efter en preliminär förlikning som blev offentlig på tisdagen. Den summa som reserverats för reparationer, skadestånd och böter efter avgasskandalen är därmed nästan uppäten. Uppgörelsen blev offentlig på tisdagen.
dnDN.se - 28 jun. kl. 17:20

hr

FN-krav på Sverige om AP-fonder
FN har tidigare riktat kritik mot att svenska AP-fondernas investeringar kränker mänskliga rättigheter. Nu kommer FN med skärpta krav på AP-fondernas investeringar.
dnDN.se - 28 jun. kl. 16:33

hr


Ica och Citygross fortsätter sälja burägg
Coop, Hemköp och Willys har slutat sälja burägg. Hos Citygross och Ica finns de kvar. "Vi låter konsumenterna själva välja vilka ägg de vill ha", säger Mikael Lagerwall på Bergendahls som äger Citygross.
dnDN.se - 28 jun. kl. 16:01

hr

Höjd BNP-beräkning för USA
USA:s ekonomi växte med 1,1 procent under första kvartalet, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement. Det var något mer än väntat.
dnDN.se - 28 jun. kl. 15:38

hr


Iphone ligger långt efter i hastighetsligan
Androidmobiler från Sony, LG och Samsung fortsätter att rusa förbi Iphone när det gäller datahastighet. Det visar årets kartläggning av mobilers surfhastigheter.
dnDN.se - 28 jun. kl. 14:30

hr

Bensinpriset sänks
Ledande bensinbolag sänker priset på bensin med tio öre per liter.
dnDN.se - 28 jun. kl. 11:00

hr

Börsen återhämtar sig från rekordfall
Efter en måndag med ett av de största rasen någonsin under en dag, återhämtar sig Stockholmsbörsen efter att ha varit öppen i en och en halv timme med 2,4 procent i sitt breda index. Flera andra europeiska börser visar en liknande återhämtning.
dnDN.se - 28 jun. kl. 10:33

hr

Underskott i utrikeshandeln
Utrikeshandeln med varor gav ett underskott på 2,1 miljarder kronor i maj 2016, enligt preliminära beräkningar från Statistiska centralbyrån (SCB). Det kan jämföras med ett överskott på 1,8 miljarder i maj 2015.
dnDN.se - 28 jun. kl. 10:02

hr

Lyft för detaljhandel
Detaljhandelns omsättning ökade med 4,5 procent i maj jämfört med samma månad i fjol, mätt i löpande priser.
dnDN.se - 28 jun. kl. 09:53

hr


1  2  3  4  5  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen