allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (198)
Aftonbladet (0)
Di.se (1348)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)

TYP
Pressmed. (0)
Nyheter (1027)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (142)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Test: Bästa mobilerna till jul
Är det Iphone 6 som gäller eller kan de bästa Android-mobilerna klå den? Tidningen Ljud & Bild har testat.
dnDN.se - kl. 10:00

hr


Här ses föräldraledighet som kompetens­höjande
Svenska arbetsgivare är dåliga på att skapa ett föräldravänligt arbetsliv. Det anser fyra av tio medlemmar i fackförbundet Unionen. Men konsultföretaget Ramböll går mot strömmen. Här ses föräldraledighet som kompetens­höjande.
dnDN.se - kl. 09:19

hr

Biltillverkare avråder kunder från att tanka diesel hos OKQ8
Biltillverkaren Kia varnar i brev sina kunder från att tanka diesel på OKQ8. Bränslefiltret kan täppas igen med följd att bilen tappar kraft. Det kan bli ytterst kritiskt vid en acceleration, ­varnar Bil Sweden.
dnDN.se - kl. 08:40

hr

Ikea återupptar rysk försäljning
Den svenska möbelkedjan Ikea återupptar den försäljning av kök och köksinredning i Ryssland som stoppats tidigare i veckan.
dnDN.se - 20 dec. kl. 16:58

hr

Ikea återupptar rysk försäljning
Den svenska möbelkedjan Ikea återupptar den försäljning av kök och köksinredning i Ryssland som stoppats tidigare i veckan.
dnDN.se - 20 dec. kl. 16:58

hr


Oron växer bland ryska bankkunder
Rubeln återhämtade sig på fredagen och verkar ha nått en platå kring 60 för en dollar. Men panik hotar nu ryska banker. Storbanken Sberbank har redan drabbats av en rusning och tvingas dementera rykten om att ett stopp för uttag planerades.
dnDN.se - 20 dec. kl. 10:40

hr

Supermiljöbilarna får 215 miljoner - regeringen skjuter till nya pengar
Oroliga köpare av supermiljöbilar kan andas ut - det blir påfyllning i fonden, både för bilar köpta 2014 och för bilar som köps nästa år.
dnDN.se - 20 dec. kl. 09:55

hr

Systembolagets Facebooksida kapades
På fredagskvällen kapades Systembolagets Facebooksida. Besökare förundrades över den annorlunda framtoningen. En kommentar löd: "Hej, har er sida blivit kapad eller? Tycker ni delar lite ´udda´ saker."
dnDN.se - 19 dec. kl. 22:32

hr

Fortsatt uppåt på Wall Street
USA-börserna fortsatte uppåt på fredagen, om än i måttligare takt än under de senaste två handelsdagarna.
dnDN.se - 19 dec. kl. 22:05

hr

Börsen uppåt inför helgen
Stockholmsbörsen steg i fredagens morgonhandel, tappade under dagen men tog ett glädjeskutt under sen eftermiddag. När handeln stängde hade OMXS-index stigit till 469,6, upp 0,7 procent.
dnDN.se - 19 dec. kl. 18:27

hr

Muslort i konfektyrfabrik - nu återkallas julgodiset
Solberga Konfektyr, som bland annat tillverkar julgodis, brända mandlar och havrebollar, återkallar alla produkter som tillverkats i produktionslokalen i Älta i Nacka sedan den 21 oktober, en följd av den inspektion som genomfördes den dagen då bland annat både muslort och spindelväv påträffades.
dnDN.se - 19 dec. kl. 17:29

hr

Muslort i konfektyrfabrik - nu återkallas julgodiset
Solberga Konfektyr, som bland annat tillverkar julgodis, brända mandlar och havrebollar, återkallar alla produkter som tillverkats i produktionslokalen i Älta i Nacka sedan den 21 oktober, en följd av den inspektion som genomfördes den dagen då bland annat både muslort och spindelväv påträffades.
dnDN.se - 19 dec. kl. 17:29

hr

USA: Nordkorea bakom attack mot Sony
En amerikansk regeringskälla säger att en utredning visar att det är Nordkorea som ligger bakom cyberattackerna mot filmbolaget Sony. Attackerna ska ha koppling till filmen "The interview".
dnDN.se - 19 dec. kl. 16:41

hr

Vasakronan säljer fastighet för 920 miljoner kronor
Fastighetsbolaget Vasakronan säljer fastigheten Primus 1 på Lilla Essingen i Stockholm till Oscar Properties för 920 miljoner kronor, skriver de båda bolagen i pressmeddelanden.
dnDN.se - 19 dec. kl. 14:56

hr

Skoda producerade över en miljon bilar för första gången
Den tjeckiska biltillverkaren Skoda har för första gången under företagets 119-åriga historia producerat mer än en miljon bilar under ett år.
dnDN.se - 19 dec. kl. 14:33

hr


Kommunstädare kränkta - fick namnbrickor i "julklapp"
En namnbricka att använda i tjänsten. Besvikelsen var stor när lokalvårdarna i Eslövs kommun öppnade sina förmodade julklappar häromdagen, uppger Skånskan.
dnDN.se - 19 dec. kl. 11:19

hr

Altor köper danskt verkstadsbolag
Riskkapitalbolaget Altor köper en majoritetspost i det danska verkstadsbolaget Norican Holdings, med 2.200 anställda runt om i världen, skriver Altor i ett pressmeddelande. Någon köpeskilling anges inte.
dnDN.se - 19 dec. kl. 10:57

hr

Skatteverket kollar julgransförsäljare
I år har du rätt att få kvitto när du köper julgran. Skatteverket kommer också kontrollera att de nya reglerna följs.- Vi har möjlighet att göra provköp, säger Conny Svensson på myndigheten.
dnDN.se - 19 dec. kl. 10:54

hr

Allt tidigare bokning av julresor
Bokningar av julresor sker allt tidigare. Redan under sommarsemestern noterade Fritidsresor en höjdpunkt för bokningar av resor under jul- och nyårshelgerna. - Jag tror att vi under våra ledigheter planerar för nästa ledighet, säger Mathias Bergendahl, informatör på Fritidsresor.
dnDN.se - 19 dec. kl. 10:52

hr

I Pajala är partajet slut efter gruvyran
Festen är över och baksmällan hänger tung i Pajala sedan Northland har begärts i konkurs. Jobb har försvunnit och investeringar gått upp i rök. Men än finns det en strimma hopp om att verksamheten ska ta fart igen. Konkursförvaltaren har redan kontaktats av intressenter.
dnDN.se - 19 dec. kl. 10:04

hr

Albrecht går till Spotify-konkurrent
Telekombolaget Millicoms tidigare vd Hans-Holger Albrecht blir chef för det franska musiktjänstbolaget Deezer, en konkurrent till svenska Spotify.
dnDN.se - 19 dec. kl. 09:45

hr

Johan Schück: Årets sista prognos präglas av osäkerhet
Sverige har ännu ett mellanår framför sig. Det saknas efterfrågan: exporten ger ingen större draghjälp och hemmamarknaden räcker inte till. Därför går uppgången i den svenska ekonomin trögt även under 2015.
dnDN.se - 19 dec. kl. 08:28

hr

Minecraft-skapare bjöd över Beyoncé och Jay Z
Den svenske spelutvecklaren Markus "Notch" Persson, 35, bjöd över Beyonce och Jay C och är nu ägare till en lyxvilla för närmare 540 miljoner kronor i Beverly Hills.
dnDN.se - 19 dec. kl. 07:45

hr

Kraftigt upp på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen steg rejält på torsdagen i linje med stora börser utomlands. Men flygbolaget SAS aktie rasade efter delårsrapport med ett nytt sparprogram.
dnDN.se - 18 dec. kl. 19:02

hr

Spyker i konkurs
Förra Saab Automobile-ägaren Spyker går i konkurs. Det nederländska bolaget har varit under rekonstruktion sedan början av december och har förgäves försökt få till ett lån för att täcka de löpande kostnaderna.
dnDN.se - 18 dec. kl. 17:11

hr

Arbetsolyckor ska utredas snabbare
Arbetsmiljöverket har kritiserat polisen för bristande utredning av arbetsmiljöbrott. Vid årsskiftet skärps polisens utredningar av arbetsolyckor. Då skapas sex nya enheter landet över som enbart ska utreda miljö- och arbetsmiljöbrott.
dnDN.se - 18 dec. kl. 15:26

hr


Tvärstopp för tunga pensionsfrågor
Bråket i pensionsgruppen gör att flera tunga pensionsfrågor ligger på is. Enligt finansmarknadsminister Per Bolund är läget fortfarande helt låst. Han kan tänka sig att se över möjligheten till "andra vägar" för att komma vidare.
dnDN.se - 18 dec. kl. 15:16

hr

Saab får miljonbeställning på Gripen
Försvarskoncernen Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) kopplad till utvecklingsverksamheten av Gripen E, värd 385 miljoner kronor.
dnDN.se - 18 dec. kl. 14:30

hr

Saab får miljonbeställning på Gripen
Försvarskoncernen Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) kopplad till utvecklingsverksamheten av Gripen E, värd 385 miljoner kronor.
dnDN.se - 18 dec. kl. 14:30

hr

Var fjärde svensk kommer minska sitt pensionssparande
Var fjärde svensk kommer att minska sitt pensionssparande nästa år när det bara går att göra avdrag för 1.800 kronor. Samtidigt är det knappt hälften som vet vad avdragsrätten egentligen innebär.
dnDN.se - 18 dec. kl. 11:23

hr

Pensionsspara bara i fond med låg avgift
Betala inte mer än 0,4 procent i avgift om du ska spara i en global indexfond. Det riktmärket ger Pensionsmyndigheten i en ny vägledning för privat pensionssparande.
dnDN.se - 18 dec. kl. 10:20

hr

Flexiblare arbetssätt ska rädda SAS
Flygbolaget SAS presenterade i dag ytterligare ett stort sparpaket. Här svarar DN:s reporter Thorbjörns Spängs på tre frågor om sparpaketet.
dnDN.se - 18 dec. kl. 09:24

hr

SAS vände till förlust
Bolaget ska spara 2 miljarder.
dnDN.se - 18 dec. kl. 08:15

hr

RNB ökar vinsten
Klädföretaget Retail and Brands (RNB) redovisar en vinst före skatt på 22,1 miljoner kronor för perioden september-november. Motsvarande period i fjol gjorde bolaget en vinst på 12,8 miljoner kronor.
dnDN.se - 18 dec. kl. 08:13

hr

Vinstökning för MQ
Klädkedjan MQ redovisar en vinst före skatt på 37 miljoner kronor för perioden september-november, det första kvartalet i företagets brutna räkenskapsår.
dnDN.se - 18 dec. kl. 08:12

hr

Förlustkvartal för Skistar
Skidanläggningsföretaget Skistar redovisar en förlust före skatt på 265 miljoner kronor för perioden september-november, det första kvartalet i företagets brutna räkenskapsår. Motsvarande period i fjol gjorde bolaget också en förlust på 265 miljoner kronor.
dnDN.se - 18 dec. kl. 08:09

hr

Ny ordförande i ABB föreslagen
Styrelsen i det svensk-schweiziska kraft- och automationsbolaget ABB föreslår enhälligt schweizaren Peter Voser som ny ordförande inför årsstämman i april nästa år.
dnDN.se - 18 dec. kl. 08:09

hr

Ny ordförande i ABB föreslagen
Styrelsen i det svensk-schweiziska kraft- och automationsbolaget ABB föreslår enhälligt schweizaren Peter Voser som ny ordförande inför årsstämman i april nästa år.
dnDN.se - 18 dec. kl. 08:09

hr

Konkurrensverket stämmer Telia
Konkurrensverket stämmer Telia Sonera och det kommunala bolaget Gothnet på tillsammans 36 miljoner kronor i böter/konkurrensskadeavgift för misstänkt kartellbildning.
dnDN.se - 18 dec. kl. 07:46

hr

Unga beredda flytta för att få jobb
Sju av tio unga är villiga att flytta för att få ett jobb. Det visar en undersökning av analys- och kommunikationsbyrån Insight Intelligence beställd av bland annat Arbetsmiljöverket och TCO, skriver Svenska Dagbladet.
dnDN.se - 17 dec. kl. 22:41

hr

Kraftigt uppåt på Wall Street
Den amerikanska centralbanken Fed beslöt att låta styrräntan ligga orörd och lovade att inte höja den förrän tidigast andra halvan av 2015. I och med att Fed ser försiktigt positivt på den amerikanska ekonomin och förutspår att arbetslösheten kommer att sjunka till 5,2 procent nästa år så reagerade börserna med att bryta de senaste dagarnas nedåtgående trend.
dnDN.se - 17 dec. kl. 22:15

hr

Fed behåller nollränta
Den amerikanska centralbanken Federal Reserve har beslutat att hålla styrräntan kvar vid nivån 0-0,25, där den legat i sex år för att hjälpa USA ur den svåra finanskrisen.
dnDN.se - 17 dec. kl. 20:46

hr

Sämre fondval med rådgivning
Välj hellre fonder själv än att lyssna på en rådgivare. Då är chansen större att du gör ett bra val. Det visar en undersökning som Konsumentverket låtit göra.
dnDN.se - 17 dec. kl. 16:31

hr

Höjda utsikter för Ericsson-betyg
Ratinginstitutet Fitch har höjt utsikterna för telekomtillverkaren Ericssons kreditbetyg till stabila. Betyget, som ligger på BBB-plus, hade tidigare negativa utsikter.
dnDN.se - 17 dec. kl. 14:15

hr

24 hårda julklappstips
I år önskar vi oss hårda paket. De ska naturligtvis gå på ström också. Här hittar du 24 tips från tidningen Ljud & Bild:s egna önskelistor som du kan dela ut till familj och vänner. Så blir ingen besviken i år.
dnDN.se - 17 dec. kl. 13:27

hr


Då är sista chansen att e-handla julklappar
Allt fler företag anpassar sig till kunder som vill näthandla julklapparna i sista minuten. Många e-handlare lovar därför leverans före jul, trots att beställningen inte kommer in förrän 22 december.
dnDN.se - 17 dec. kl. 10:40

hr

Börsen repar sig
Stockholmsbörsen har återhämtat sig något efter den svaga öppningen, som var i linje med utvecklingen på ledande Europabörser. Bankerna leder nedgången.
dnDN.se - 17 dec. kl. 09:38

hr

Börsen repar sig
Stockholmsbörsen har återhämtat sig något efter den svaga öppningen, som var i linje med utvecklingen på ledande Europabörser. Bankerna leder nedgången.
dnDN.se - 17 dec. kl. 09:38

hr


1  2  3  4  5  Nästa »© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen