allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (570)
Aftonbladet (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)

TYP
Pressmed. (0)
Nyheter (910)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (178)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
Onsdag 1 jun. (0)
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


"Jätteavtal viktigt för svenska bolag"
Det blåser snåla frihandelsvindar i både Europa och USA. Men EU och USA står fast vid målet om att ett frihandelsavtal ska vara undertecknat innan Barack Obama avgår som USA:s president.
dnDN.se - 31 maj. kl. 23:05

hr

Blandade USA-börser efter långhelg
Börserna stängde blandat på Wall Street.
dnDN.se - 31 maj. kl. 22:22

hr

Stockholmsbörsen stängde på minus
Handeln på Stockholmsbörsen slutade på minus.
dnDN.se - 31 maj. kl. 18:20

hr


EU förlorade 888 miljoner euro till bedragare
Europeiska Unionen betalade ut 888 miljoner euro till olika typer av bedrägerier under 2015, visar en rapport från Europeiska byrån för bedrägeribekämpning, OLAF.
dnDN.se - 31 maj. kl. 17:10

hr


Berit Müllerström föreslås bli ny ordförande för Kommunal
Berit Müllerström föreslås bli ny ordförande för Kommunal.Kommunals kongress beviljade inte avgående förbundsordförande Annelie Nordström ansvarsfrihet av revisorerna. Det står klart efter eftermiddagens omröstning på Kommunals kongress. Många ville fälla hela förbundsstyrelsen.
dnDN.se - 31 maj. kl. 16:24

hr

SSAB sticker ut på sjunkande börs
Det är små rörelser på Stockholmsbörsen under månadens sista handelsdag. Vid klockan 12.30 hade OMXS-index gått ner med 0,1 procent.
dnDN.se - 31 maj. kl. 13:08

hr


Vann 127 miljoner kronor - det gör han med vinsten
En äldre man vann för en dryg vecka sedan 127 miljoner kronor. Nu har han bestämt vad han ska göra för pengarna.
dnDN.se - 31 maj. kl. 11:36

hr

Danska politiker vill strypa pengaflödet till kungabarnen
Den danska drottningen har för många barnbarn. I alla fall för många att försörja, anser danska politiker som nu vill införa begränsningar i vem som har rätt till apanage.
dnDN.se - 31 maj. kl. 11:13

hr

Danska politiker vill strypa pengaflödet till kungabarnen
Den danska drottningen har för många barnbarn. I alla fall för många att försörja, anser danska politiker som nu vill införa begränsningar i vem som har rätt till apanage.
dnDN.se - 31 maj. kl. 11:13

hr

Risk för öl- och brödstrejk i Norge
Norska uteserveringar kan bli utan inhemsk öl. Just som utesäsongen börjar i Norge väntas strejk i bryggeribranschen efter att löneförhandlingarna brutit samman i mitten av april.
dnDN.se - 31 maj. kl. 11:01

hr

Notan för höghastighetståg: 230 miljarder
Trafikverkets nya beräkning av kostnaderna för höghastighetståg mellan Stockholm och Göteborg/Malmö stannar på 230 miljarder plus/minus 30 miljarder.
dnDN.se - 31 maj. kl. 10:29

hr

Lägre vinst för Volkswagen
Försäljningen och vinsten minskade för Volkswagen under första kvartalet i år. Men rörelseresultatet steg.
dnDN.se - 31 maj. kl. 09:53

hr


Kommunals ordförande får sin dom
I eftermiddag kommer domen. Och det är Kommunals kongressombud som håller i klubban. Blir det ansvarsfrihet för avgående ordförande Annelie Nordström efter vinterns avslöjade skandaler?
dnDN.se - 31 maj. kl. 09:43

hr


Många utmaningar för ny Kommunalordförande
I dag inleds Kommunals kongress. Många utmaningar väntar Annelie Nordströms efterträdare som ordförande för det kvinnodominerade förbundet. Årets löneavtal gynnade undersköterskorna - men de flesta medlemmar väntar sedan länge förgäves på nivåhöjningar.
dnDN.se - 31 maj. kl. 09:37

hr


Norska oljefonden fyller 20 år
Oslo. Det norska finansdepartementet hoppades att det skulle bli några kronor över. När landets oljefond på tisdagen fyller 20 år är den värd 7.000 miljarder.
dnDN.se - 31 maj. kl. 09:35

hr

Få asylsökande flyktingar får arbeta
En tredjedel av människorna i åldrarna 20 till 64 år som sökte asyl i Sverige förra året fick tillstånd att arbeta i väntan på besked om uppehållstillstånd, rapporterar SVT Nyheter. Endast 494 personer av dem fick ett jobb.
dnDN.se - 31 maj. kl. 08:24

hr

Beslut om Forsmark-uppgradering
Styrelsen i Forsmarks kraftgrupp AB, kontrollerad av statliga Vattenfall, har beslutat att gå vidare med en plan för att öka effekten i Forsmark 1-reaktorn, skriver bolaget i ett meddelande på elbörsen Nordpool.
dnDN.se - 30 maj. kl. 19:18

hr

Handelsveckan inleddes i dur
Stockholmsbörsen pendlade runt nollan handelsveckans första dag. Men vid stängning låg OMXS-index på 490,1 - en ökning med 0,2 procent.
dnDN.se - 30 maj. kl. 18:22

hr

Svenska kedjan sämst på eko
På Starbucks och Espresso House är det svårt att få tag på en ekologisk kopp kaffe.
dnDN.se - 30 maj. kl. 17:26

hr


Nya chefer ska göra Swedbank mer digitalt
Digitaliseringen förändrar bankvärlden. Swedbanks nya vd, Birgitte Bonnesen vill skapa en ny enhet, med chefer i koncernledningen, för att skynda på omvandlingen.
dnDN.se - 30 maj. kl. 14:40

hr

Magdalena Andersson: "En hälsosam tillväxt"
Sveriges tillväxt går fortsatt starkt, även om utvecklingen sker i något lägre takt än tidigare. "En stabil, hälsosam tillväxt", säger finansminister Magdalena Andersson (S) om BNP-siffrorna.
dnDN.se - 30 maj. kl. 14:15

hr

Ras för turismen i Paris
Antalet turister som besöker Frankrikes huvudstad Paris har minskat kraftigt efter terrordåden i fjol. Strejkerna och de stundtals våldsamma protesterna mot en kontroversiell arbetsmarknadsreform kan hämma turismen ytterligare.
dnDN.se - 30 maj. kl. 13:51

hr

Ny strejk utlyst i Frankrike
Det franska flygbolaget Air Frances piloter har i en omröstning sagt ja till en "långvarig" strejk i syfte att få upp lönerna, enligt fackförbundet SNPL.
dnDN.se - 30 maj. kl. 13:48

hr

Hemlig miljardorder till Saab
Försvarsindustribolaget Saab har fått en order på utrustning för flygburen övervakning som värderas till 1,1 miljarder kronor. Vem kunden är avslöjas inte.
dnDN.se - 30 maj. kl. 13:08

hr

Korvar dras in efter bratwurstlarm
Den bayerska korvtillverkaren Sieber har dragit in stora partier bratwurst och korvsallad efter att listeriabakterier upptäckts i några av företagets produkter. 
dnDN.se - 30 maj. kl. 12:45

hr

Antalet arbetslösa minskade förra veckan
Antalet arbetslösa minskade förra veckan. Enligt Arbetsförmedlingen, AF, minskade antalet öppet arbetslösa med 2.063 personer vecka 21 jämfört med veckan före och uppgick till 172.454.
dnDN.se - 30 maj. kl. 11:05

hr

EU-böter hotar lastbilstillverkare
EU-kommissionen väntas utfärda en rekordbot för kartellbildning inom lastbilsbranschen, rapporterar Financial Times.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:48

hr

Kraftig ökning av reservdelsstölder
Stölderna av reservdelar till bilar fortsätter att öka kraftigt.Hittills i år har det skett drygt 1 500 stycken - en fördubbling jämfört med 2015 enligt siffror som TT har tagit del av. Hårdast drabbat är delar från BMW.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:29

hr

Svensk tillväxt bromsar in
Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) växte med 4,2 procent under första kvartalet jämfört med samma period året innan. Jämfört med fjärde kvartalet i fjol har BNP vuxit med 0,5 procent, enligt Statistiska centralbyrån (SCB).
dnDN.se - 30 maj. kl. 09:53

hr

Momshöjning skjuts upp i över två år
Japans premiärminister Shinzo Abe uppgav på ett möte i helgen att han kommer att skjuta på den planerade momshöjningen i två och ett halvt år, säger en högt uppsatt medlem i partiet.
dnDN.se - 30 maj. kl. 08:50

hr


WWF: Köp inte thailändsk kyckling
Köp inte kyckling från Thailand, uppmanar Världsnaturfonden (WWF). Inom den thailändska kycklinguppfödningen används för mycket antibiotika och i årets upplaga av WWF:s köttguide får därför kött därifrån rött ljus, rapporterar SVT Nyheter.
dnDN.se - 30 maj. kl. 07:22

hr

WWF: Köp inte thailändsk kyckling
Köp inte kyckling från Thailand, uppmanar Världsnaturfonden (WWF). Inom den thailändska kycklinguppfödningen används för mycket antibiotika och i årets upplaga av WWF:s köttguide får därför kött därifrån rött ljus, rapporterar SVT Nyheter.
dnDN.se - 30 maj. kl. 07:22

hr

Kortkontroll gör att kontanterna ökar
Indonesien vill övervaka alla korttransaktioner i landet från månadsskiftet för att hindra skatteflykt och öka skatteintäkterna. Men åtgärden får en oönskad effekt - många kortanvändare väljer att gå tillbaka till kontanter.
dnDN.se - 30 maj. kl. 05:56

hr

Maria Crofts: Oron gäller annat än att vi inte ska klara lånen
Myndigheter och politiker varnar för svenskarnas höga belåning. Men oron gäller inte i första hand att hushållen inte ska kunna betala lånen. Det de bekymrar sig över är att hushållen ska dra åt svångremmarna om tiderna blir sämre.
dnDN.se - 29 maj. kl. 13:47

hr


Kortproblemen lösta
Kunder hos Länsförsäkringar och Handelsbanken har under delar av dagen inte kunnat betala med kort.
dnDN.se - 29 maj. kl. 11:47

hr

Kortproblemen lösta
Kunder hos Länsförsäkringar och Handelsbanken har under delar av dagen inte kunnat betala med kort.
dnDN.se - 29 maj. kl. 11:47

hr

Upplevelser populär mors dag-present
På söndag är det dags att fira alla mödrar runt om i landet. Varje år spenderar många svenskar pengar på att hitta den "perfekta" mors dag presenten. I år väntas upplevelser hamna på topplistan.
dnDN.se - 29 maj. kl. 09:18

hr

Mossack Fonseca stänger flera kontor
Advokatbyrån Mossack Fonseca stänger sina kontor i skatteparadisen Jersey, Isle of Man och Gibraltar i spåren av Panamahärvan.
dnDN.se - 28 maj. kl. 23:24

hr

Mossack Fonseca stänger flera kontor
Advokatbyrån Mossack Fonseca stänger sina kontor i skatteparadisen Jersey, Isle of Man och Gibraltar i spåren av Panamahärvan.
dnDN.se - 28 maj. kl. 23:24

hr

Bitcoinjätten KNC Miner i konkurs
Bitcoinbolaget KNC Miner har ansökt om konkurs, skriver Di Digital. Orsaken är bitcoinkursen som till slut knäckte bolaget. Ett fyrtiotal anställda berörs.
dnDN.se - 28 maj. kl. 15:39

hr

Swishproblem är fixat
Betaltjänsten Swish har brottats med stora teknikproblem. Driftstörningar gjorde att systemet gick väldigt långsamt under lördagen.
dnDN.se - 28 maj. kl. 11:43

hr

Swishproblem är fixat
Betaltjänsten Swish har brottats med stora teknikproblem. Driftstörningar gjorde att systemet gick väldigt långsamt under lördagen.
dnDN.se - 28 maj. kl. 11:43

hr

L svänger - säger nej till höghastighetståg
Liberalerna kräver att satsningen på höghastighetståg stoppas eftersom projektet riskerar att bli alltför dyrt. Beskedet innebär att L överger alliansens gemensamma förslag om höghastighetståg.
dnDN.se - 28 maj. kl. 07:32

hr

Martin Jönsson: Pokerspel på ruinens brant
Kommentar. När det sedan började gå sämre reagerade Stampen precis som många pokerspelare gör när potterna går dem förbi: att fortsätta satsa aggressivt, för att komma tillbaka till de stora vinsthögarna.
dnDN.se - 28 maj. kl. 06:00

hr

Uppåt på Wall Street
USA-börserna avslutade handelsveckan uppåt. Chefen för Federal Reserve, Janet Yellen, flaggade för att det kommer en räntehöjning de närmaste månaderna.
dnDN.se - 27 maj. kl. 22:18

hr

Stillsamt på börsen
Det var små rörelser på Stockholmsbörsen under handelsveckans sista dag. När börsen stängde hade OMXS-index stigit 0,1 procent till 489,2. Utvecklingen på de ledande Europabörserna var likartad.
dnDN.se - 27 maj. kl. 18:04

hr

Svårare att träna på arbetstid - särskilt för tjänstemän
Det har blivit svårare för anställda att träna på arbetstid. I dag får bara 28 procent göra det, jämfört med 33 procent 2010. Störst är minskningen i tjänstemannayrkena. Bakom ligger stressen i arbetslivet. Det visar en Sifo-undersökningen som tidningen Arbetet låtit göra.
dnDN.se - 27 maj. kl. 17:13

hr


1  2  3  4  5  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen