allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (581)
Aftonbladet (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)

TYP
Pressmed. (0)
Nyheter (1653)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (130)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Attack mot Twitter, Spotify och andra populära sajter
En mängd välbesökta sajter och internettjänster, som Twitter, Shopify och Spotify, drabbades på fredagen av omfattande tekniska problem efter en enorm ddos-attack mot DNS-tjänsten DynDNS. Det uppger tekniksajten Techcrunch.
dnDN.se - kl. 15:10

hr

Attack mot välbesökta sajter
En mängd välbesökta sajter och internettjänster drabbades på fredagen av omfattande tekniska problem efter en enorm ddos-attack mot DNS-tjänsten DynDNS. Det uppger tekniksajten Techcrunch.
dnDN.se - kl. 15:10

hr

Här får föräldrar vara hemma längst
Sverige ligger på 15 plats bland OECD-länderna när det gäller betald föräldraledighet. Länder i östra Europa som kämpar mot krympande befolkningar har de mest frikostiga villkoren för att uppmuntra barnafödandet.
dnDN.se - kl. 15:00

hr

Anställda bakom ny miljonsvindel
Sida kräver en sydafrikansk demokratiorganisation på 5,7 miljoner kronor efter att upphandlingsrutinerna åsidosatts under ett samarbete i Kenya. Pengarna är en isolerad del av en betydligt större korruptionshärva i Nairobi, som briserar mindre än ett år efter en liknande skandal i Uganda.
dnDN.se - kl. 14:59

hr

Ericsson sänke på börsen
Besvikelse över en rad tunga delårsrapporter, bland annat från telekomjätten Ericsson, sänker Stockholmsbörsen. OMXS-index har vid klockan 14 sjunkit 0,3 procent.
dnDN.se - kl. 14:48

hr

"Är viktigt att kunna uppnå drömmarna"
Nathalie Nielsen får hjälp av sparexperten Annika Creutzer att organisera sitt sparande. Beräkningarna visar att hon kan spara 2?500 kronor i månaden - men hon är skeptisk.
dnDN.se - kl. 14:20

hr

Var smart kring dina sparpengar
Ett sparkonto med insättningsgaranti är det enda helt riskfria sparande som finns. Räntefonder har mindre risk än aktiefonder men det finns inga garantier för att få ut lika många kronor som man satt in.
dnDN.se - kl. 14:12

hr

Maria Crofts: Målsparandet ger dig pengar till det som är roligt att göra i livet
Vi är framme vid det andra steget i sparskolan och det är nu det roliga börjar. Målsparandet ska användas till sådant som de flesta uppskattar, som semester, en fest eller julfirande.
dnDN.se - kl. 14:03

hr

Därför måste amerikanerna äta 1,4 kg mer ost
USA har ett överskott på mer än 544 ton ost. För att bli av med ostberget måste varje amerikan äta cirka 10 procent mer av mejeriprodukten i år.
dnDN.se - kl. 13:43

hr

Jan Frykhammar: Vi har inte tappat marknadsandelar
Ericsson vinstvarnade förra veckan, men hittills har konkurrenten Nokia inte gjort det. Ändå bedömer den tillförordnade vd:n, Jan Frykhammar, att Ericsson inte har tappat marknadsandelar.
dnDN.se - kl. 11:33

hr

Frykhammar vill inte bli koncernchef på Ericsson
Ericsson vinstvarnade förra veckan, men hittills har konkurrenten Nokia inte gjort det. Ändå bedömer den tillförordnade vd:n, Jan Frykhammar, att Ericsson inte har tappat marknadsandelar.
dnDN.se - kl. 11:33

hr

Sanningens minut för EU:s stora handelsavtal
EU:s handelsavtal med Kanada kan vara på väg att falla. Intensiva förhandlingar pågår i Bryssel, men den belgiska regionen Vallonien säger fortfarande nej och EU:s permanente ordförande Donald Tusk varnar för att EU aldrig mer kan få nya handelsavtal.
dnDN.se - kl. 10:58

hr

Facebook ber om ursäkt för bröstcancer-censur
Svenska Cancerfonden postade ett inlägg på Facebook med tips om hur man upptäcker bröstcancer - men det plockades bort som "stötande". Efter kritik ändrar sig it-jätten och ber om ursäkt. - Vi är jätteglada att de tar sitt förnuft till fånga så att vi kan fortsätta sprida det här viktiga budskapet, säger
dnDN.se - kl. 10:11

hr

Polisanmäld för felaktig besiktning
En anställd vid en bilprovning i Halland har polisanmälts misstänkt för tjänstefel. Enligt ansvariga vid anläggningen har medarbetaren utfört besiktningar av husbilar på ett felaktigt sätt.
dnDN.se - kl. 10:04

hr

Tunga rapporter bromsar börsen
Besvikelse över en rad tunga delårsrapporter, bland annat från telekomjätten Ericsson, bromsar Stockholmsbörsen. Men OMXS-index har efter en halvtimmes handel tagit sig upp till nollstrecket.
dnDN.se - kl. 09:41

hr

Överlag nedåt på ledande Asienbörser
De ledande Asienbörserna sjönk överlag under veckans sista handelsdag. Tokyobörsens Nikkei 225-index sjönk 0,3 procent, medan det bredare Topix-index backade 0,4 procent.
dnDN.se - kl. 09:40

hr

Vinstökning för Assa Abloy
Låsjätten Assa Abloy redovisar en vinst före skatt på 2 844 miljoner kronor för tredje kvartalet, jämfört med vinsten på 2 796 miljoner kronor motsvarande period 2015.
dnDN.se - kl. 08:21

hr

Som väntat förlustkvartal för Ericsson
Ericsson redovisar en förlust före skatt på 256 miljoner kronor för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4 456 miljoner kronor motsvarande period 2015.
dnDN.se - kl. 07:48

hr

Något sämre än väntat av Volvo
Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 4 120 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 4 188 miljoner kronor motsvarande månad i fjol.
dnDN.se - kl. 07:31

hr

Telias resultat bättre än väntat
Telia redovisar en vinst före skatt på 4 359 miljoner kronor för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4 527 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Utsikterna för helåret 2016 är oförändrade, skriver Telia i rapporten.
dnDN.se - kl. 07:20

hr

Storbolagen släpper rapporter
Här liveuppdaterades när bland annat Telia, Volvo och Ericssons släppte sina rapporter för tredje kvartalet.
dnDN.se - kl. 06:45

hr

Live: Storbolagen släpper rapporter
Följ liveuppdateringen av bland annat Ericssons rapportsläpp här.
dnDN.se - kl. 06:45

hr

Uppåt på Tokyobörsen
Tokyobörsen steg under förmiddagen på veckans sista handelsdag, i linje med dagen före då nivåerna nådde halvårshögsta.
dnDN.se - kl. 06:41

hr

Lundintoppar förhörs om Sudan
Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och bolagets ordförande Ian Lundin har kallats till förhör vid Internationella åklagarkammaren, enligt Dagens Industri.
dnDN.se - kl. 01:24

hr

Fortsatt stopp för EU:s handelsavtal med Kanada
EU:s frihandelsavtal med Kanada är ännu inte i hamn. Den belgiska delstaten Vallonien fortsätter att säga nej till avtalet.
dnDN.se - kl. 00:46

hr

Ljusning bland molnen för Microsoft
Teknikjätten Microsoft redovisade sjunkande vinst men ökad omsättning i sin delårsrapport för det första kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår.
dnDN.se - 20 okt. kl. 23:18

hr

Kunder kan få ersättning för icke fungerade internetbank
Avanzas kunder kan få ersättning för att de inte kunde logga in på sina konton på torsdagen. Men säkert är det inte. - Det får avgöras från fall till fall, säger chefen för investerarrelationer Sofia Svavar.
dnDN.se - 20 okt. kl. 22:24

hr

Svagt ned på Wall Street
USA-börserna cirkulerade i underkanten på nollstrecket på torsdagen där blandade karameller var dagens devis.
dnDN.se - 20 okt. kl. 22:22

hr

Man greps i Haninge i jättelik momshärva
Kriminella som handlat med elektronik tros ha lurat EU på moms för sammanlagt tre miljarder kronor. Kring 200 poliser har gjort tillslag i bland annat Sverige. I Haninge utanför Stockholm greps en man i 55-årsåldern.
dnDN.se - 20 okt. kl. 21:25

hr

Gotlandsbåten styr mot miljonförlust
Gotlandsbåten väntas visa upp en förlust på nio miljoner kronor. För att kunna köra även nästa sommar behövs nya aktieägare och kring 30 miljoner kronor i nytt kapital, rapporterar Sjöfartstidningen.
dnDN.se - 20 okt. kl. 21:23

hr

ECB lämnar räntan oförändrad
Europeiska centralbanken, ECB, sitter still i båten och lämnar räntan oförändrad. Men ECB-chefen Mario Draghi signalerar att programmet att stödköpa obligationer kan förlängas.
dnDN.se - 20 okt. kl. 16:06

hr

Johan Schück: För tidigt att räkna ut Trumps populism
Donald Trump ger inga klara besked om vad han vill göra med USA-ekonomin. I stället skapar han osäkerhet med sina aggressiva utspel. Man måste räkna med börsfall och finansoro, om han vinner valet.
dnDN.se - 20 okt. kl. 15:27

hr

Maria Rankka: "Bra för svenska affärsrelationer"
För svenska företag är Saudiarabien en marknad full av möjligheter. Statsminister Stefan Löfven har därför sällskap av ett par näringslivsrepresentanter när han besöker Riyad i helgen.
dnDN.se - 20 okt. kl. 15:02

hr

Atlas Copco draglok på börsen
Stockholmsbörsen inledde svagt nedåt, men vände upp på plus vid lunchtid. Rapporterande Atlas Copco och Tele2 är draglok.
dnDN.se - 20 okt. kl. 14:52

hr

Airbnb riskerar att förlora New York
Uthyrningssajten Airbnb är på väg att förlora en av sina viktigaste marknader - storstaden New York.
dnDN.se - 20 okt. kl. 14:32

hr

Juicekedjan Joe & The Juice får kritik av facket
Snabbt expanderande juicekedjan Joe & The Juice anställer nästan bara unga män, 94 av 100 anställda är killar. Samtidigt vägrar Joe & The Juice betala OB-tillägg och skriva svenska kollektivavtal. Samma förödande kritik från fack och allmänhet har kedjan mött i hemlandet Danmark.
dnDN.se - 20 okt. kl. 14:21

hr

Tre sorters mjöl återkallas - kan innehålla mögelgift
Lantmännen återkallar mjöl efter att provtagning visar att förpackningarna innehåller förhöjda halter av mögelgiftet Ochratoxin A.
dnDN.se - 20 okt. kl. 13:03

hr

Spelutvecklaren Dice drog in över en miljard
Det svenska spelutvecklingsbolaget Dice fortsätter att växa så det knakar. Efter lanseringen av spelet "Star Wars Battlefront" ligger omsättningen en bra bit över en miljard kronor.
dnDN.se - 20 okt. kl. 12:29

hr

Avanza ligger nere
Det går inte att logga in på banken Avanzas hemsida. "Felsökning pågår" står det på bankens hemsida.
dnDN.se - 20 okt. kl. 10:48

hr

Geely måste vara uthålliga för att forma Lynk & Co
Etablera ett nytt bilmärke tar tid. Men ibland är det nödvändigt att starta något nytt för positioneringens skull.
dnDN.se - 20 okt. kl. 10:21

hr

Norwegian slår vinstrekord
Välfyllda flygplan, billigt flygbränsle och en satsning på internationella flygningar lyfte resultatet för det norska flygbolaget Norwegian till en rekordnivå i tredje kvartalet.
dnDN.se - 20 okt. kl. 10:11

hr

Lufthansa-aktien rusar uppåt
Lufthansas aktie rusar uppåt med nästan 10 procent på Frankfurtbörsen sedan det tyska flygbolaget höjt sin vinstprognos för 2016, med hänvisning till oväntat stort sug efter affärsresor i september.
dnDN.se - 20 okt. kl. 09:53

hr

Stockholmsbörsen öppnar svagt nedåt
Stockholmsbörsen inleder svagt nedåt, medan trenden på ledande Europabörser är svagt uppåt. SEB-aktien är ett av sänkena efter en delårsrapport från storbanken.
dnDN.se - 20 okt. kl. 09:44

hr

Småföretagen måste digitalisera mer
Svenska småföretag ligger efter när det gäller digitalisering. Med 78 miljoner kronor till Tillväxtverket vill regeringen ändra på det. - Det är Sveriges akilleshäl, säger näringsminister Mikael Damberg (S).
dnDN.se - 20 okt. kl. 09:38

hr

Överlag uppåt på ledande Asienbörser
De ledande börserna i Asien gick överlag uppåt i torsdagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index steg med 1,3 procent, medan det bredare Topix-index steg med 1 procent.
dnDN.se - 20 okt. kl. 08:44

hr

Öresundspendlare kräver ersättning
Nu kräver över 500 Öresundspendlare ersättning av staten för följderna av id-kontrollerna. En av dem är Eva Joensuu som tvingades byta jobb för att få vardagen att gå ihop.
dnDN.se - 20 okt. kl. 08:15

hr

Axfood klår förväntningarna
Dagligvarujätten Axfood, med butikskedjorna Willys och Hemköp, överträffar förväntningarna i tredje kvartalet och höjer sin vinstprognos för 2016.
dnDN.se - 20 okt. kl. 07:44

hr

Vinstlyft för SEB
Storbanken SEB redovisar en oväntat hög vinst för årets tredje kvartal och vd Annika Falkengren beskriver kapitalpositionen vid utgången av kvartalet som stark.
dnDN.se - 20 okt. kl. 07:31

hr

Autopilot i alla Teslafordon
Elbilstillverkaren Tesla Motors meddelade på onsdagen att alla fordon, inklusive Model 3, kommer att ha fullt utvecklad hårdvara för autopilot.
dnDN.se - 20 okt. kl. 05:27

hr

Google och CBS i tv-samarbete
Google har nått en överenskommelse med CBS om att distribuera bolagets planerade webb-tv-tjänst.
dnDN.se - 20 okt. kl. 05:16

hr


1  2  3  4  5  6  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen         
X