allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (203)
Aftonbladet (0)
Di.se (1525)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)

TYP
Pressmed. (0)
Nyheter (967)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (115)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

"Fler kvinnliga chefer ger ökad lönsamhet"
Hon lämnade ett jobb inom underrättelsetjänsten för att starta konsultföretaget Wiminvest - ett företag som hjälpt bland annat Ikea, Ericsson och Scania att öka andelen kvinnor på ledande poster och därmed förbättra lönsamheten.
dnDN.se - kl. 13:48

hr

Finnes: 800 kvinnor till bolagsstyrelserna
Nu kan börsbolagen vinka adjö till alla sina ursäkter om bristande kvinnlig styrelsekompetens.Det hävdar organisationskonsulten Camilla Wagner.I dagarna lanserar hon en ny databas med 800 tunga kvinnliga kandidater.
dnDN.se - kl. 13:42

hr

Styrelse vägrar dela ut pengar till barn- vill ha lön själva först
Styrelsen för Osbeckska fonden i Göteborg vägrar betala ut pengar till behövande barn. Anledningen är att styrelsen själva först vill ha ut ett omstritt arvode.
dnDN.se - kl. 13:20

hr

Höstresorna på väg ta slut
För den som vill lämna Sverige under höstlovet brinner det i knutarna. Resorna under den populära veckan börjar ta slut, visar en rundringning till de stora charterarrangörer som DN gjort.
dnDN.se - kl. 12:44

hr

Försäkringskassans system ligger nere
Försäkringskassans datorsystem ligger nere sedan i morse. Det drabbar både dem som vill göra ärenden via myndighetens sajt och det interna arbetet.
dnDN.se - kl. 12:23

hr

Försäkringskassans system ligger nere
Försäkringskassans datorsystem ligger nere sedan i morse. Det drabbar både dem som vill göra ärenden via myndighetens sajt och det interna arbetet.
dnDN.se - kl. 12:23

hr

Stockholmsbörsen backar
Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med fallande kurser.
dnDN.se - kl. 10:58

hr

Mitsubishi vill köpa norsk fiskeodling
Japanska Mitsubishi har lagt ett bud på den norska fiskodlingsjätten Cermaq på 96 norska kronor per aktie, vilket värderar Cermaq till 8.880 miljoner norska kronor.
dnDN.se - kl. 10:57

hr

Vattenfall bygger ny vindkraft
Vattenfall ska bygga två nya vindkraftsparker, en investering på totalt 860 miljoner kronor. Parkerna hamnar i var sin del av landet. Juktan byggs i Sorsele i Västerbotten och Höge väg i Kristianstad i Skåne.
dnDN.se - kl. 10:19

hr

Sol och vind klarar sig utan stöd i USA
Sol- och vindkraft behöver inte längre stöd för att vara konkurrenskraftiga mot fossil energi, åtminstone i blåsiga eller soliga delar av USA. Det visar en rapport från investmentbanken Lazard.
dnDN.se - kl. 10:18

hr

Börserna backar i Asien
De ledande Asienbörserna sjönk under måndagen. Tokyobörsens Nikkei 225-index gick ned med 0,7 procent och det bredare Topixindex sjönk med 0,1 procent.
dnDN.se - kl. 10:01

hr

Stress pressar personalen
Dålig arbetsmiljö, personalbrist och stress plågar apoteksanställda. Jakten på vinster och kostnader är orsaken, säger Carina Jansson på Unionen. Fackklubbarna vid de stora kedjorna har kallat till ett krismöte i höst.
dnDN.se - kl. 09:30

hr

Många vill resa långt bort till jul
Svenskarna passar på att utnyttja "superledigheten" under jul och nyår för att åka utomlands. Bokningarna har ökat med 10-15 procent.- Många reser längre bort, säger Anna Blomdell på Ticket.
dnDN.se - kl. 09:26

hr

Så får du ersättning vid en flygförsening
Har ditt flyg varit försenat? Detta har du rätt till och så gör du för att få ersättning.
dnDN.se - kl. 09:14

hr

"Jag hoppas så klart vi vinner mot Norwegian"
Norwegians förseningar på långdistanslinjerna till Thailand och USA får nu ett rättsligt efterspel. Passagerare som blivit utan ersättning har stämt flygbolaget och på måndag hålls de första förhandlingarna i tingsrätten.
dnDN.se - kl. 09:08

hr

Norwegian till tingsrätten för förseningar
Norwegians många förseningar på långdistanslinjerna blir nu ett fall för tingsrätten. Flygbolaget anser att de tekniska problemen med flygplansmodellen Dreamliner ska ses som extraordinära omständigheter, så att man slipper betala kompensation till resenärerna.
dnDN.se - kl. 08:28

hr

Mat som riktar sig till barn innehåller mycket socker
Dyrt, sött och fett. Matvaror som riktar sig till barn har blivit allt vanligare och trots att många produkter har blivit bättre är det fortfarande en bit kvar innan alla har bra näringsinnehåll. Det visar en undersökning som Konsumentföreningen Stockholm publicerar på måndagen.
dnDN.se - kl. 00:50

hr

Tusentals nya jobb till julruschen
E-handeln väntas slå nya rekord när årets julhandel drar i gång. Den extra belastningen för de företag som utför leveranserna kommer att innebära tusentals nya tillfälliga anställningar.
dnDN.se - 21 sep. kl. 14:37

hr

Tusentals nya jobb till julruschen
E-handeln väntas slå nya rekord när årets julhandel drar i gång. Den extra belastningen för de företag som utför leveranserna kommer att innebära tusentals nya tillfälliga anställningar.
dnDN.se - 21 sep. kl. 14:37

hr

Rekordhöga löneökningar bekymrar
Den låga inflationen har varit bingo för löntagarna. Alldeles för höga löneökningar, tycker företagen. Trots det utnyttjar arbetsgivarna inte möjligheten att säga upp löneavtalet.
dnDN.se - 21 sep. kl. 12:48

hr

Maria Crofts: Lägg krutet på valen som verkligen lönar sig
Det är självklart bra att jämföra priser och pressa kostnaderna. Men det tar tid och kraft. Så se till att bara engagera dig i de val som verkligen lönar sig.
dnDN.se - 21 sep. kl. 11:03

hr

Sänk dina utgifter med några klick
För att spara pengar på utgifter för el, försäkringar, bredband, och telefoni kan du använda dig av jämförelsesajter.Din Ekonomi hjälper dig till en lägre månadskostnad.
dnDN.se - 21 sep. kl. 10:52

hr

Nya nakenbilder på kändisar efter it-läcka
Fler läckta nakenbilder på kändisar cirkulerade i helgen på sociala medier, i vad som förefaller vara den andra stora it-läckan på mindre än en månad, rapporterar amerikanska medier.
dnDN.se - 21 sep. kl. 06:01

hr

Världens konstigaste flygplan fyller jämnt
Världens konstigaste flygplan brukar den kallas, Airbus A300-600ST. Smeknamnet Beluga kommer av likheten med en beluga, vitvalen. Vackert? Inte precis. Men i lastrummet har vackra ting transporterats, exempelvis stor konst - med betoning på stor.
dnDN.se - 20 sep. kl. 16:42

hr

Billigare flyga i Sverige nästa år
Under 2015 kommer flygpriserna stiga världen över. Men Sverige och Norge sticker ut som undantag.
dnDN.se - 20 sep. kl. 15:30

hr

Franska piloter fortsätter strejka
Piloterna inom Air France har röstat för att förlänga den pågående strejken med ytterligare fyra dagar. Det innebär att de kan komma att strejka till och med den 26 september.
dnDN.se - 20 sep. kl. 14:59

hr

90 hamnanställda varslas i Göteborg
Det belgiska rederiet Cldn Ro-Ro SA byter terminal från Gothenburg Roro i Älvsborgshamnen till Logent Port & Terminals AB i Skandiahamnen i Göteborg. Konsekvensen blir att 75 hamnarbetare och 15 tjänstemän vid Gothenburg Roro varslas, skriver gp.se.
dnDN.se - 20 sep. kl. 14:45

hr

Putin välkomnas till G20-möte
Rysslands president Vladimir Putin kommer att bjudas in till nästa toppmöte inom G20-gruppen, meddelar ordförandelandet Australien.
dnDN.se - 20 sep. kl. 11:35

hr

Skogsnicke begärs i konkurs
Skogsnicke AB, som anklagades för att ha lurat kamerunska skogsarbetare på lönen, har begärts i konkurs.
dnDN.se - 20 sep. kl. 09:51

hr

Svenskens plånbok ger lycka - men panamanerna är lyckligast
Panamanerna, invånarna i Panama - de är lyckligast i världen. Men vi svenskar ligger också rätt bra till på "lyckligastlistan": plats 8. Det visar marknadsanalysföretaget Gallups undersökning av hur väl människor finner sig tillrätta i sina respektive länder världen över.
dnDN.se - 19 sep. kl. 22:20

hr

Svenskar nöjdast med plånboken
Svenskarna är det folk i världen som är nöjdast med sin ekonomi. Men pengar är inte allt, visar det sig. Svenskarna ligger på åttonde plats över de lyckligaste nationerna, enligt en ny Galluprapport, skriver Sydsvenskan.
dnDN.se - 19 sep. kl. 22:20

hr

Blandat på Wall Street
Fredagens största börshändelse var utan tvekan Alibabas börsdebut. Den kinesiska motsvarigheten till Ebay steg som en raket och tangerade 100-dollarsstrecket innan aktien backade tillbaka något. Men trots Alibabas handelssuccé uteblev effekten på den bredare marknaden.
dnDN.se - 19 sep. kl. 22:09

hr

Kuba privatiserar 9.000 restauranger
Kuba fortsätter att driva genom ekonomiska reformer och nu ska nästan 9.000 statligt ägda restauranger säljas till privata aktörer, meddelar regeringen. De statliga restaurangerna har varit en källa till missnöje och kubaner klagar på undermålig mat och bristfällig service.
dnDN.se - 19 sep. kl. 21:10

hr

Börsveckan slutade på plus
Stockholmsbörsen avslutade veckan svagt uppåt. Fredagens OMXS-index lyfte med 0,2 procent. Och veckan stannade därmed på plus 1,6 procent.
dnDN.se - 19 sep. kl. 17:45

hr

Sensationell Alibaba-debut på börsen
De högt ställda förväntningarna överträffades när Alibaba gjorde debut på New York-börsen. Efter bara några minuters handel handlades aktien för nära 100 dollar. "En otrolig succé", säger Günther Mårder på Nordnet.
dnDN.se - 19 sep. kl. 16:51

hr

Sensationell Alibaba-debut på börsen
De högt ställda förväntningarna överträffades när Alibaba gjorde debut på New York-börsen. Efter bara några minuters handel handlades aktien för nära 100 dollar. "En otrolig succé", säger Günther Mårder på Nordnet.
dnDN.se - 19 sep. kl. 16:51

hr

Alibaba kan rekordnoteras
Världens största e-handelssajt, Kinesiska Alibaba kan bli världens hittills största börsnotering.
dnDN.se - 19 sep. kl. 15:41

hr

Så slipper du radera allt i din Iphone
Apples nya operativsystem IOS 8 har fått kritik för att det tar mycket plats på telefonen när det ska laddas ner. Här är tipsen till dig som vill slippa panikradera bilder i samband med uppdatering.
dnDN.se - 19 sep. kl. 14:41

hr

Ny runda samtal om rysk gas
Företrädare från EU, Ryssland och Ukraina kommer att inleda nya samtal för att lösa gaskonflikten mellan Ryssland och Ukraina nästa vecka.
dnDN.se - 19 sep. kl. 14:37

hr

Miljardböter för GSK i Kina
En kinesisk domstol har utfärdat rekordböter på 3 miljarder yuan (cirka 3,5 miljarder kronor) för den brittiska läkemedelskoncernen Glaxo Smith Kline (GSK).
dnDN.se - 19 sep. kl. 13:54

hr

Rusning efter Iphone 6
Från och med klockan 00.01 i natt kunde man förbeställa Apples nya telefonmodell Iphone 6 i Sverige. Det ledde till hårt tryck på de svenska återförsäljarna.
dnDN.se - 19 sep. kl. 13:33

hr

Kärleken till text-tv är blind
Med pixlar stora som Duploklossar ser det ut som en DDR-förlaga till internet. Men publiken är fortsatt envist trogen och användningen ökar. Hur kan Sveriges kärleksaffär med text-tv vara så livskraftig?
dnDN.se - 19 sep. kl. 12:37

hr

Choklad återkallas - kan innehålla plast
Tycker du att lakritschokladen var ovanligt svårsmält i går? Flera konsumenter i Finland har vänt sig till chokladtillverkaren Fazer efter att ha hittat bitar av plast i chokladen.
dnDN.se - 19 sep. kl. 12:07

hr

Fazer återkallar lakritschoklad
Tycker du att lakritschokladen var ovanligt svårsmält i går? Flera konsumenter i Finland har vänt sig till chokladtillverkaren Fazer efter att ha hittat bitar av plast i chokladen.
dnDN.se - 19 sep. kl. 12:07

hr

Mobilt bank-id ligger nere
E-legitimationen mobilt bank-id upphörde på fredagens förmiddag att fungera. "Vi har driftstörningar men arbetar för fullt att få upp tjänsten igen", säger Johan Eriksson, vd för Finansiell id-teknik till DN.
dnDN.se - 19 sep. kl. 11:34

hr

Falkengren klättrar på maktlista
SEB-chefen Annika Falkengren klättrar i rankingen och har nu korats till världens fjärde mäktigaste kvinnan utanför Asien och USA av tidskriften Fortune. I fjol ansågs hon vara nummer fem.
dnDN.se - 19 sep. kl. 11:17

hr

"Nej blir en lättnadens suck för de oroliga"
Tre frågor till DN:s samhällsekonomiske krönikör Johan Schück om hur ekonomin påverkas av folkomröstningen i Skottland:
dnDN.se - 19 sep. kl. 10:56

hr

Så ska det bli säkrare hyra ut i andra hand
Det finns gott om tomma bo­städer, eftersom deras innehavare anser att det är för osäkert att hyra ut. Men snart ska det gå att hitta hyresgäster utan större risker. Det menar Mattia Tosti som är av en av grundarna till Qasa, ett nystartat företag för andrahandsuthyrning.
dnDN.se - 19 sep. kl. 10:33

hr

Uppåt på börsen
Stockholmsbörsen inleder fredagens handel med en bred uppgång, i linje med ledande Europabörser.
dnDN.se - 19 sep. kl. 10:02

hr


1  2  3  4  5  6  7  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen