allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (123)
Aftonbladet (0)
Di.se (1528)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)

TYP
Pressmed. (0)
Nyheter (948)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (151)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Stockholmsbörsen på ny rekordnivå
Veckan avslutades med en rejäl kursuppgång som lyfte Stockholmsbörsen till ännu ett all time high. OMXS-index steg 1,5 procent till 465,3, den högsta nivån i börsens historia.Det tidigare rekordet låg på 460,8 och nåddes i tisdags.
dnDN.se - kl. 19:05

hr

Här är årets bästa lurar
Färg, form eller funktion? Vi köper fler hörlurar än någonsin och utbudet växer hela tiden. Tidningen Ljud & Bild har valt ut årets favoriter i olika kategorier. Vilken är din?
dnDN.se - kl. 17:00

hr

Attack mot mobilsurf på Tele 2
Under fredagseftermiddagen gick mobilsurfandet trögt för många Tele 2-kunder. Under en period låg det helt nere. Telefonsamtal och sms berördes inte. Orsaken var en överbelastningsattack där telekombolaget var ett av flera drabbade.
dnDN.se - kl. 14:30

hr

Attack störde mobilsurf på Tele 2
Under fredagseftermiddagen gick mobilsurfandet trögt för många Tele 2-kunder. Under en period låg det helt nere. Telefonsamtal och sms berördes inte. Orsaken var en överbelastningsattack där telekombolaget var ett av flera drabbade.
dnDN.se - kl. 14:30

hr


Uppföljaren till "Candy Crush" ska rädda bolagets börskurs
Med lila drinkar och en gigantiskt flytande godisnalle startar spelutvecklaren King sin påkostade hårdlansering av uppföljaren till världssuccén "Candy Crush Saga".
dnDN.se - kl. 13:17

hr

Besked om Arlanda i dag
Mark- och miljööverdomstolen ger i dag klockan 11 besked om flygplatsen Arlandas miljötillstånd. Flygplatsoperatören Swedavia har överklagat 10 av totalt 36 villkor i det miljötillstånd som underrätten mark- och miljödomstolen beslutade om i november förra året.
dnDN.se - kl. 10:36

hr

Uppåt på Stockholmsbörsen
Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med svagt stigande kurser. Klockan 9.15 hade OMXS-index gått upp med 0,1 procent till 458,9. Det var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa och Asien.
dnDN.se - kl. 09:50

hr

Assa Abloy köper i Brasilien
Låsjätten Assa Abloy köper två brasilianska företag, låstillverkaren Silvana och Metalika som gör branddörrar.
dnDN.se - kl. 09:49

hr

Kina tynger Volvo CE
Volvo CE, den del av Volvokoncernen som tillverkar anläggningsmaskiner, har det tufft i Kina och bolaget avsätter 650 miljoner för förväntade kreditförluster.
dnDN.se - kl. 09:48

hr

"Medelklassens jobb hotas"
Kan ditt arbete lika ­gärna utföras av en maskin eller dator? ­Eller går det lika bra att göra från andra sidan Östersjön eller i en ­annan världsdel? Det är situationen för allt fler svenskar med hyggligt betalda jobb.
dnDN.se - kl. 09:37

hr


Ikea ställer krav på palmoljan
Den svenska möbeljätten Ikea förändrar nu sin policy för palmolja. Företaget förbinder sig att rensa upp i sina leverantörsled för att bryta kopplingen mellan palmoljan och skövlingen av regnskog.
dnDN.se - kl. 07:28

hr

Konsumentverket kritiserar Spotify
Musiktjänsten Spotify får kritik av Konsumentverket för att användarvillkoren bara är på engelska. Det anses strida mot lagens skrivning om att viss information måste vara klar och begriplig.
dnDN.se - kl. 07:27

hr

Mobilkundernas klagomål ökar trots skärpta ångerregler
Trots att nya regler för ångerrätt infördes i somras är missnöjet fortfarande stort hos mobilkonsumenterna.-?Klagomålen ökade under tredje kvartalet 2014 med drygt 50 procent, säger Mattias Grafström, vd för Telekområdgivarna.
dnDN.se - kl. 06:25

hr

Vice riksbankschef medger dåliga prognoser
Vice riksbankschefen Martin Flodén medger att Riksbanken har gjort dåliga prognoser över inflationen och bankens egen reporänta.
dnDN.se - 20 nov. kl. 16:32

hr

Vice riksbankschef: Vi har gjort dåliga prognoser
Vice riksbankschefen Martin Flodén medger att Riksbanken har gjort dåliga prognoser över inflationen och bankens egen reporänta.
dnDN.se - 20 nov. kl. 16:27

hr

Serbien får miljardlån från IMF
Serbien och Internationella valutafonden (IMF) har kommit överens om en ny låneuppgörelse för att hjälpa landet med en miljard euro under de kommande tre åren.
dnDN.se - 20 nov. kl. 15:48

hr

Kina bygger jättelik järnväg i Nigeria
Kina jobbar hårt för att dra järnvägar över hela världen, och går nu ut med en rekordstor affär. Börsnoterade CRCC ska bygga en 140 mil lång järnväg längs Nigerias kust, från Lagos i väster till Calabar i öster.
dnDN.se - 20 nov. kl. 15:46

hr


Kemikoncernen investerar i kontroversiell skiffergas
Den kontroversiella skiffergasen lockar schweiziska kemikoncernen Ineos att investera över sju miljarder kronor i Storbritannien. Miljöorganisationer tror inte på projektet.
dnDN.se - 20 nov. kl. 15:03

hr


Trots löftet: Miljon abonnemang ändå fast
Den som har ett abonnemang med Tele 2 med tillhörande telefonköp, har kvar bindningstiden tills telefonen är betald. - Det beror på att kunden fått telefonen subventionerad mot en bindningstid, säger Thomas Ekman, vd för Tele 2 Sverige.
dnDN.se - 20 nov. kl. 15:00

hr


Unga kan välja Google som bank
Yngre personer är mer öppna än äldre för att bli bankkunder i bolag som Google och Apple om de startar finansiell verksamhet, visar en ny undersökning.
dnDN.se - 20 nov. kl. 14:30

hr

Firefox ersätter Google med Yahoo
Webbläsaren Firefox tänker sluta använda Google som sökmotor i USA och istället kommer användarna erbjudas Yahoo som standardsökmotor, rapporterar BBC.
dnDN.se - 20 nov. kl. 13:33

hr

Här tvingas anställda jobba med feber
Anställda på Scandlines måste ha mer än 39 graders feber för att få stanna hemma på grund av sjukdom, skriver Helsingborgs Dagblad (HD).
dnDN.se - 20 nov. kl. 12:56

hr

Volvo misstänks för konkurrensbrott
EU-kommissionen har informerat en rad stora lastbilstillverkare att de misstänks för att ha brutit mot EU:s konkurrensregler.
dnDN.se - 20 nov. kl. 12:55

hr

Varannan under 25 år är visstidsanställd
Arbetsgivarens flexibilitet går ut över ungas trygghet. Efter de senaste årens fallande trend stiger åter antalet visstidsanställningar. Bland anställda under 25 år är andelen visstidsanställda hela 52 procent, visar en rapport från LO som SVT tagit del av.
dnDN.se - 20 nov. kl. 11:46

hr

Huvudman i ekobrottshärva döms till fängelse
Sex års fängelse blev domen i Uddevalla tingsrätt mot en 48-årig huvudman i en ekobrottshärva som bland annat rymde över 30 fall av grova bedrägerier.
dnDN.se - 20 nov. kl. 11:39

hr

Valutasmäll sänker österrikisk bank
Österrikiska Raiffeisen Bank International (RBI) faller hårt på börsen i Wien efter en kvartalsrapport som visar på en oväntat hård valutasmäll i Ryssland.
dnDN.se - 20 nov. kl. 11:38

hr

Valutasmäll sänker österrikisk bank
Österrikiska Raiffeisen Bank International (RBI) faller hårt på börsen i Wien efter en kvartalsrapport som visar på en oväntat hård valutasmäll i Ryssland.
dnDN.se - 20 nov. kl. 11:38

hr

Ica testar mobilbetalning
Livsmedelsjätten öppnar för mobilen som plånbok.
dnDN.se - 20 nov. kl. 10:43

hr

Dyster signal om Europas ekonomi
Inköpschefsindex för eurozonen ger en ny dyster signal om konjunkturläget i Europa. Index sjönk till 51,4 i november, enligt preliminära siffror från analysföretaget Markit.
dnDN.se - 20 nov. kl. 10:37

hr

Snart har alla över sex år en mobil
Nittio procent av världens befolkning över sex års ålder kommer att ha en mobiltelefon 2020, spår Ericsson i sin nya bedömning av mobilvärldens utveckling. En annan slutsats är att antalet abonnemang för smarta telefoner vid samma tidpunkt kommer att vara över 6,1 miljarder.
dnDN.se - 20 nov. kl. 10:34

hr

Stockholmsbörsen backar
Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med oförändrade kurser. Men vid 10-tiden hade börsen vänt ned med 0,26 procent. På de ledande börserna i Europa och Asien var det små rörelser.
dnDN.se - 20 nov. kl. 10:18

hr


Här finns jobben i framtiden
Funderar du på att utbilda dig till biolog, beteendevetare eller veterinär är det kanske läge att tänka om. Det är några jobb som det kommer att vara stor konkurrens om några år.
dnDN.se - 20 nov. kl. 09:59

hr


Hopp om lägre fondavgifter när Handelsbanken stuvar om
Fler indexfonder, översyn av avgifterna och bättre tillgång till analyser för privatsparare. Det ska bli följden när Handelsbanken stuvar om rejält i sin sparorganisation. -?Vi ska bli ännu mera aktiva i vår förvaltning, säger Katja Bergqvist på Handelsbanken.
dnDN.se - 20 nov. kl. 09:33

hr

Nordens dyraste lägenhet såld
En lägenhet i Oslo har sålts för 254 777 norska kronor kvadratmetern. Det är nytt nordiskt prisrekord, enligt norska Finansavisen.
dnDN.se - 20 nov. kl. 08:32

hr

Byggjättar störst i offentlig sektor
Byggjättarna Skanska, NCC och Peab toppar listan över bolagen som omsätter mest på den offentliga marknaden. De tre byggjättarna är i en klass för sig, skriver Dagens Samhälle som listat de 30 största privata aktörerna.
dnDN.se - 20 nov. kl. 08:25

hr

Små rörelser på Asiens börser
Det var små rörelser på de ledande Asienbörserna under torsdagen.
dnDN.se - 20 nov. kl. 08:23

hr

Konkurrenterna tagna på sängen
Tele 2:s initiativ att slopa bindningstiderna helt på mobilabonnemang tycks ha tagit de andra mobiloperatörerna på sängen. Det visar DN:s rundringning.
dnDN.se - 20 nov. kl. 08:10

hr


Efter kundernas klagomål: Bindningstiderna slopas
När Tele 2 granskade sina kundärenden visade det sig att missnöjet med mobilabonnemangen var kompakt. Nu avskaffar man alla bindningstider med omedelbar verkan."Vi vill förändra branschen och förhoppningsvis följer våra konkurrenter efter", säger Thomas Ekman, vd för Tele 2 Sverige.
dnDN.se - 20 nov. kl. 06:00

hr


Strejk - på LO-kontoret
Det är ovanligt att strejkvapnet vänds mot fackliga organisationer, men det var precis vad den norska LO-ledaren Gerd Kristiansen fick uppleva på onsdagen. Bara städare och avdelningschefer fanns på plats i huvudkvarteret vid Youngstorget.
dnDN.se - 19 nov. kl. 20:02

hr


Tveksam "oxfilé" återkallas av Axfood
Djupfryst kött på en pizzeria i Hyltetraken i Halland skulle enligt märkningen vara oxfilé - men en första analys visade att det varken var nöt- eller fläskkött, inte heller häst.
dnDN.se - 19 nov. kl. 17:05

hr

Tveksam "oxfilé" återkallas av Axfood
Djupfryst kött på en pizzeria i Hyltetraken i Halland skulle enligt märkningen vara oxfilé - men en första analys visade att det varken var nöt- eller fläskkött, inte heller häst.
dnDN.se - 19 nov. kl. 17:05

hr

Varannan har bolån efter pensionen
För många har bolånen blivit en skuld som följer med livet ut. Mer än hälften av framtidens pensionärer räknar med att ha bolån när de slutar arbeta. Ungefär lika många tror att de kommer att dryga ut pensionen med sparpengar.
dnDN.se - 19 nov. kl. 16:03

hr

Hårt angrepp på Riksbanken
Riksbankens krav på hårdare tag mot hushållens skuldsättning är illa underbyggda och åtgärderna skulle snarare öka risken för ekonomiska störningar än minska dem. Den bredsidan står professor Harry Flam för i en artikel där han hårt kritiserar Riksbanken.
dnDN.se - 19 nov. kl. 15:30

hr

Försäkringsbolag chockhöjer avgift
Försäkringsbolaget Movestic Liv & Pension chockhöjer avgiften för den som vill flytta sitt sparande från bolaget. Men bolaget berättar endast om avgiftshöjningen på sin hemsida.
dnDN.se - 19 nov. kl. 14:21

hr

Sydvästra Sverige hotat av gasstopp i vinter
Ett stopp för Rysslands gasexport i vinter skulle få kännbara effekter i sydvästra Sverige, särskilt om vädret blir mycket kallt. Det menar Energimyndigheten som varnar för störningar i fjärrvärme och busstrafik.
dnDN.se - 19 nov. kl. 14:04

hr

Sydvästra Sverige hotat av gasstopp i vinter
Ett stopp för Rysslands gasexport i vinter skulle få kännbara effekter i sydvästra Sverige, särskilt om vädret blir mycket kallt. Det menar Energimyndigheten som varnar för störningar i fjärrvärme och busstrafik.
dnDN.se - 19 nov. kl. 14:04

hr

Ikea bygger nytt varuhus i Kungens Kurva
Världens största Ikea-varuhus i kungens Kurva ska ersättas av ett nytt. Det avslöjar nyhetssajten Fastighetsvärlden.
dnDN.se - 19 nov. kl. 12:45

hr


Julgranskampen tätnar
Plastgran, ädelgran eller rödgran. Kampen om vilken typ av julträd som ska pryda de svenska hemmen tätnar. Konsumenterna är inte överens om vilken gran som är bäst, visar en ny undersökning.
dnDN.se - 19 nov. kl. 12:15

hr


1  2  3  4  5  6  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen