allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (192)
Aftonbladet (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)

TYP
Pressmed. (0)
Nyheter (782)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (206)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Finanstoppar stod näst på tur i bedragarplan
Bedragarna dömdes för att med hjälp av falska e-legitimationer plocka ut 5,5 miljoner från näringslivets toppar. Utredningen visar att fler förmögna personer kunde ha drabbats.
dnDN.se - kl. 15:10

hr

Här är det billigast - och dyrast - att tanka
Framkallar de svenska bränslepriserna huvudvärk inför den stundande bilsemestern? En tröst kan vara att det åtminståne är långt kvar till de norska nivåerna som är de högsta i värden: 17:78 kronor per liter.Oljelandet Venezuela kan å andra sidan erbjuda världsmarknadens lägsta pris, cirka 13 öre.
dnDN.se - kl. 14:20

hr

AP-fonderna ger skjuts åt pensionerna
AP-fonderna har både under 2014 och sedan starten 2001 bidragit positivt till den långsiktiga finansieringen av det allmänna inkomstpensionssystemet, enligt en utvärdering från finansdepartementet.
dnDN.se - kl. 13:27

hr

Skatteverket varnar för bluffmejl
Skatteverket varnar för bluffmejl om deklarationen. Trojanen i mejlet är troligen den samma som vid ett bluffmejl från Cdon.
dnDN.se - kl. 12:37

hr

Flyktingar ska få snabbspår in på arbetsmarknaden
Regeringen förbereder ett tiotal snabbspår för att få ut fler utlandsfödda akademiker på den svenska arbetsmarknaden. Planen är att snabbspåren ska börja fungera nästa år.
dnDN.se - kl. 11:30

hr

Fondavgifterna sjönk till ny lägstanivå
Fondavgifterna sjönk förra året till den lägsta nivån under mätperioden, skriver AMF som för åttonde året i rad undersökt avgifterna på den svenska fondmarknaden.
dnDN.se - kl. 11:00

hr

Iran chockhöjer bränslepriset med 50 procent
Iran chockhöjer bränslepriserna - till 90 öre per liter diesel.
dnDN.se - kl. 10:52

hr


Domen om piratebay.se överklagas
Sista ordet är inte sagt om att staten ska beslagta thepiratebay.se. Fredrik Neij, en av fildelningssajtens grundare, överklagar förra veckans dom. Det säger hans advokat till DN.
dnDN.se - kl. 10:32

hr

Den självkörande bilen snart här
I sommar kan du möta förarlösa bilar i trafiken. Google har nu kommit så lång med sin modell att de snart testas på allmänna vägar.
dnDN.se - kl. 10:27

hr

Den självkörande bilen snart här
I sommar kan du möta förarlösa bilar i trafiken. Google har nu kommit så lång med sin modell att de snart testas på allmänna vägar.
dnDN.se - kl. 10:27

hr

Birgitta Forsberg: Bolagen talar med kluven tunga
Fri konkurrens hyllas som en helig ko i det svenska näringslivet. Ändå samarbetar ­bolagen, i lönndom, i karteller.
dnDN.se - kl. 10:12

hr

SSAB går bäst på stillsam Stockholmsbörs
Rörelserna var små när Stockholmsbörsen öppnade på morgonen. Parisbörsen sjönk däremot i öppningen. Börserna i London och Frankfurtbörserna är helgstängda.
dnDN.se - kl. 09:48

hr

Asienbörser gick starkt under måndagens handel
Kurserna på de ledande Asienbörserna fortsatte upp under måndagens handel.
dnDN.se - kl. 09:17

hr

Insidermisstänkt vd avgår
Fingerprint Cards vd Johan Carlström avgår och ska i stället ägna sig åt affärsutveckling inom bolaget, enligt ett pressmeddelande.
dnDN.se - kl. 09:10

hr


Förre FRA-chefen på toppspionmöte med Google och Apple
En stor del av världens spionelit samlades förra veckan till ett konfidentiellt möte för att diskutera massövervakningsfrågor, på en exklusiv stiftelses herrgård i England. Med på mötet fanns tidigare FRA-chefen Ingvar Åkesson.
dnDN.se - kl. 08:20

hr


Regeringen: Sjuka ska kontrolleras mer
Regeringen vill öka Försäkringskassans kontroller av sjukskrivna eftersom sjuktalen har rakat i höjden, skriver SVT Nyheter. Samtidigt ska den bortre tidsgränsen avskaffas.
dnDN.se - kl. 08:04

hr


Grekland kan inte betala IMF-lån
Grekland kommer inte att kunna återbetala 1,6 miljarder euro till Internationella valutafonden (IMF) nästa månad. Anledningen är helt enkelt att det saknas pengar, säger inrikesminister Nikos Voutsis till grekiska Mega TV. Inbetalningarna skulle ha skett i fyra omgångar under juni.
dnDN.se - 24 maj. kl. 11:24

hr


Anders Borg bjuden på Lundbergs jakter
Fredrik Lundberg har bjudit bland andra dåvarande finansminister Anders Borg (M) på jakter i Holmens regi. Borg har, till skillnad från de andra, betalat en mindre summa för att delta.
dnDN.se - 24 maj. kl. 11:03

hr

ESC en vinstlott för Malmö
Det är bara två år sedan Malmö stod värd för finalerna i Eurovision Song Contest. Kalaset kostade kommun- och regioninvånarna över 25 miljoner kronor. Välinvesterade pengar, enligt en rapport som gjordes på uppdrag av Malmö kommun och som presenterades ett par månader efter tillställningen.
dnDN.se - 24 maj. kl. 10:21

hr


Digitaliseringen skapar nytt yrke
Företagens kommersiella framgång blir allt mer beroende av it-strategier. Det har skapat­ efterfrågan på ett helt nytt yrke: digitala strateger, som med hjälp av ny teknik och nya kanaler stöper om befintliga affärsidéer.
dnDN.se - 24 maj. kl. 09:23

hr

Johan Schück: Det dröjer innan de fattiga får del av den snabba tillväxten
dnDN.se - 24 maj. kl. 06:00

hr

Attefallshus har gett få bostäder
De så kallade Attefallshusen fyller ett år i sommar - men har inte gjort mycket för att korta bostadsköerna i Sveriges näst största stad. Fram till den sista april i år hade endast 12 av totalt 19 ansökningar om att få bygga så kallade komplementbostadshus godkänts i Göteborgs kommun, skriver Göteborgs-Posten.
dnDN.se - 24 maj. kl. 05:56

hr


Ryanair-anställda får hyra sina uniformer
Flygbolaget Ryanair kritiseras för sina arbetsvillkor, efter att avisen.dk fått tag på ett kontrakt för företagets kabinpersonal. Löner och arbetsvillkor är långt från dansk eller europeisk standard, enligt arbetsmarknadsforskaren Henning Jørgensen. "En del av villkoren är nästan slavliknande."
dnDN.se - 23 maj. kl. 14:21

hr

S-ministern gör mångmiljonklipp
En vinst på 16,5 miljoner kronor räknar arbetsmarknadsminister Ylva Johansson och tidigare finansministern Erik Åsbrink kunna göra på sin lägenhetsförsäljning i Stockholm.
dnDN.se - 23 maj. kl. 11:05

hr

Islandshästar - både naturupplevelse och gemenskap
En tuff materialsport som kräver förkunskap och pengar. Ja, men samtidigt en avkopplande naturupplevelse som passar nästan alla. DN hängde med på en tur på islandshästar i majgrönskan.
dnDN.se - 23 maj. kl. 11:00

hr


Regeringen backar om förnybar elektricitet
Regeringen drar tillbaka sitt förslag om förändringar i systemet med elcertifikat efter förhandlingar med Centerpartiet. Energi­minister Ibrahim Baylan (S) har dragit slutsatsen att förslaget måste omarbetas för att få stöd i riksdagen.
dnDN.se - 23 maj. kl. 07:38

hr

Google vill ha patent på leksaker
IT-jätten Google försöker ta patent på interaktiva leksaker, som kan vrida på huvudet för att "få ögonkontakt", "höra" vad någon säger och svara med hjälp av förinspelade fraser.
dnDN.se - 23 maj. kl. 05:47

hr

Google vill ha pantent på leksaker
IT-jätten Google försöker ta patent på interaktiva leksaker, som kan vrida på huvudet för att "få ögonkontakt", "höra" vad någon säger och svara med hjälp av förinspelade fraser.
dnDN.se - 23 maj. kl. 05:47

hr


Bankerna gör rekordvinst på bolånen
Bankerna fortsätter att tälja guld på bostadslånen. Storbankernas så kallade bolånemarginal uppgår nu till 1,63 procentenheter, den högsta siffran sedan Finansinspektionen började mätningarna för 13 år sedan, skriver Dagens industri.
dnDN.se - 22 maj. kl. 23:26

hr

Saab-anställda får betalt
Konkursboet efter Saab Automobile, som kraschade för snart fyra år sedan, börjar nästa vecka betala ut retroaktiva löner till 3.000 före detta anställda, hälften arbetare och hälften tjänstemän.
dnDN.se - 22 maj. kl. 22:50

hr

"Amerikanska styrräntan kommer höjas i år"
Den amerikanska centralbanken Federal Reserves chef Janet Yellen säger att hon tror att den amerikanska styrräntan kommer att höjas "någon gång i år".
dnDN.se - 22 maj. kl. 19:15

hr

Regeringen drar tillbaka elförslag
Regeringen återkallar sin proposition om mer förnybar el. Avsikten är att återkomma under de närmsta veckorna med en ny proposition, vars syfte är att bereda väg för mer förnybart producerad el och en del ändringar i det så kallade elcertifikatsystemet till 2020.
dnDN.se - 22 maj. kl. 17:14

hr

USA-siffra lyfter Stockholmsbörsen
Efter en trevande inledning stiger Stockholmsbörsen svagt under eftermiddagen tack vare understöd från amerikanska inflationssiffror.
dnDN.se - 22 maj. kl. 15:40

hr


Riskkapitalister jagar miljarder på dina kortköp
Sex svenska bolag ska utmana betallösningar som Swish och Visa och Mastercard. Norden har blivit ett digitala betallösningars Silicon Valley där riskkapitalister jagar miljardvinster. "Siktet är globalt", säger Johan Tjärnberg, vd på nybildade Bambora.
dnDN.se - 22 maj. kl. 14:12

hr

Nu tar döttrarna över makten
I århundraden har sönerna varit de självklara arvtagarna i ­familjeföretagen, något som nu långsamt håller på att förändras. En efter en får kvinnorna del av makten. Lördagsmagasinet har träffat några av dem.
dnDN.se - 22 maj. kl. 13:50

hr

Plan för att stödja mjölkbönder
En handlingsplan med över 80 punkter, men få här-och-nu-åtgärder. Det är resultatet av landsbygdsminister Sven-Erik Buchts (S) krismöte med mjölknäringen.
dnDN.se - 22 maj. kl. 13:36

hr

Räkna med fortsatt strid om pensionerna
Att bromsen i pensionssystemet mildras betyder inte att konflikterna kring pensionerna upphör. Flera stridsäpplen återstår för politikerna i Pensionsgruppen.
dnDN.se - 22 maj. kl. 13:23

hr


71 år gammal - och dj
Det är aldrig försent att hitta drömjobbet. Madelein Månsson, 71, är var över 60 när hon började extraknäcka som dj. "Det bästa är när alla dansar som galningar med armarna upp i luften", säger hon.
dnDN.se - 22 maj. kl. 12:41

hr

Hon är 71 år gammal - och dj
Det är aldrig försent att hitta drömjobbet. Madelein Månsson, 71, är var över 60 när hon började extraknäcka som dj. "Det bästa är när alla dansar som galningar med armarna upp i luften", säger hon.
dnDN.se - 22 maj. kl. 12:41

hr

Billerud säljer baltisk verksamhet
Papperstillverkaren Billerud Korsnäs har tecknat avtal om att sälja sina aktier i baltiska pellets-producenten SIA Latgran, enligt ett pressmeddelande för företaget.
dnDN.se - 22 maj. kl. 12:35

hr

Sömmerskan får max tre kronor per t-tröja
En t-tröja som kostar 99 kronor i butik ger ofta bara mellan 50 öre och 3 kronor till textilarbetaren som sytt den. Det skriver tidningen Arbetet, som granskat klädbranschen.
dnDN.se - 22 maj. kl. 11:49

hr

Eon ger besked om Ringhals i juni
Eon avvaktar ytterligare minst en månad med att berätta hur bolaget ställer sig till en tidigarelagd stängning av reaktorerna Ringhals 1 och 2.
dnDN.se - 22 maj. kl. 11:11

hr

Kinesiskt börsrally fortsätter
Kurserna på de ledande Asienbörserna fortsatte upp under handelsveckans sista dag. I Shanghai har kurserna stigit med omkring elva procent under den gångna veckan.
dnDN.se - 22 maj. kl. 09:35

hr

Kinnevik vinnare på stilla börs
dnDN.se - 22 maj. kl. 09:34

hr

Pensionsbromsen mildras - besked i dag
Pensionsbromsen, som sänkt pensioner i tre år, kommer att ändras 2017 så att den inte slår lika hårt. Det beslutet väntas Pensionsgruppen fatta i dag, erfar DN.
dnDN.se - 22 maj. kl. 09:05

hr

Franska butiker förbjuds att slänga mat
Personal i stora franska dagligvarubutiker förbjuds nu att slänga mat. I stället ska överblivna produkter skänkas bort till behövande, bli djurföda eller komposteras och användas som gödsel inom jordbruket.
dnDN.se - 22 maj. kl. 05:39

hr

Stilla på USA-börser
USA-börserna steg under torsdagen under stillsam handel.
dnDN.se - 21 maj. kl. 22:52

hr

Fritt fram för säljsamtal till mobil
Nu får försäljare ringa din mobiltelefon trots att du inte samtyckt till det. En ny dom ger telemarketingbranschen rätt mot Konsumentverket. - Från och med nu har vi ett annat rättsläge, säger Cecilia Tisell, ställföreträdande konsumentombudsman.
dnDN.se - 21 maj. kl. 21:54

hr

Facebooks fiberkabel inget för bybor
Trots att många ser bredband som landsbygdens räddning så blir det inga extra megabytes för folk som bor i byarna längs den nya fiberkabeln, Backbone North, som Telias dotterbolag Skanova bygger för storbolag som bland annat Facebook.
dnDN.se - 21 maj. kl. 21:14

hr

Nyberg sparkas från Industrivärden
Industrivärden bekräftade under torsdagen DN:s uppgifter att vice vd:n Anders Nyberg får sparken.
dnDN.se - 21 maj. kl. 19:19

hr


1  2  3  4  5  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen