allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3366)
Expressen (2296)
Di.se (1120)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (355)
Pressmed. (0)
Nyheter (977)
Reklam & PR (0)
Kultur (130)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Gammal rymdsond har slagit längdrekord
Nasas tio år gamla rymdsond MER-B, även kallad Opportunity (möjlighet på svenska) har nu satt ett 40 kilometers långt rekord på planeten Mars.
dnDN.se - kl. 00:46

hr

"M-kommuner ska gå före i arbetet för hbtq-rättigheter"
Stå upp för mångfald och människors lika värde. Inte ens en av tio kommuner har hbtq-perspektiv i personalutbildningen. Vi vill att M-ledda kommuner går före i arbetet med att främja likabehandling. Vi vill även se skarpare svar på hatbrott, skriver Fredrik Reinfeldt och Olof Lavesson, M:s första hbtq-talesperson.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Krig är inte svaret
För dem som hoppats att veckoslutets korta eldupphör skulle leda till ett mer varaktigt tillstånd var måndagen en besvikelse. Likaså för dem som trott att eid al-fitr, Ramadans avslutning, skulle ge Gazas hårt prövade civila befolkning en respit från bomber och död. Under eftermiddagen och natten till tisdagen trappade Israel på nytt upp sin ...
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Kidnappade svensken frigiven
Den svenske affärsmannen Sölve Nilsson som har suttit fängslad i Ukraina av proryska separatister har nu släppts.
dnDN.se - 29 jul. kl. 23:13

hr

Nioårig flicka träffades av plan - dog av skadorna
En nioårig flicka som vårdats med livshotande skador sedan hon träffats av ett litet flygplan på en strand i Florida avled på tisdagen. Hennes pappa dödades också i olyckan.
dnDN.se - 29 jul. kl. 22:45

hr

Vårdade 100-tal - dog själv av ebola
Läkaren Sheik Umar Khan var ledande i kampen mot det fruktade ebola-viruset i Sierra Leonne. På tisdagen avled han själv av sjudomen.
dnDN.se - 29 jul. kl. 22:25

hr

Kamel mitt i morgontrafiken
Mitt bland morgontrafikanterna i Stjordal i Norge ställde sig en kamel och betade. Djuret hade rymt från en cirkus och passade på att käka en hel del gräs innan den fångades in.
dnDN.se - 29 jul. kl. 22:01

hr

Skrällseger i storloppet - efter diskning
Det blev ett dramatiskt upplopp travloppet Hugo Åberg Memorial på Jägerso i Malmö. Franske favoriten Un Mec d'Heripre var långt före konkurrenterna i mål men diskades för trängning. Segern gick i stället till Ed You och Robert Bergh som får skicka blommor till domarna. En riktig skandal.
dnDN.se - 29 jul. kl. 21:51

hr

Tufft läge för Malmö i Champions League
Det började bra - men sedan gick det utför. Malmö FF lyckades inte överlista Sparta Prag och förlorade gårdagens Champions League-kvalmatch efter ett hattrick av hemmalagets David Lafata.
dnDN.se - 29 jul. kl. 21:23

hr

Gazakriget har ökat hot mot judar i Sverige
Antisemitism och hot riktade mot judar i Sverige har ökat de senaste veckorna, parallellt med kriget i Gaza.
dnDN.se - 29 jul. kl. 21:23

hr

Gazaremsans enda kraftverk bombat. 30-tal dödades på tisdagen.
Gazaremsans enda kraftverk har slagits ut av israelisk beskjutning. Minst 26 palestinier ska ha dödats i israeliska angrepp i Gaza under tisdagen och Israel har offentliggjort att ytterligare fem israeliska soldater dödats.
dnDN.se - 29 jul. kl. 20:50

hr

Fler slukhål upptäckta i Sibirien
För ett par veckor sedan upptäcktes ett gigantiskt slukhål i norra Sibirien. Nu har ytterligare två kratrar upptäckts, det ena av två renskötare som höll på att ramla i.
dnDN.se - 29 jul. kl. 20:37

hr

Rebellerna: Vi ska inte stänga ute Osse från olycksplatsen
Rebellerna i östra Ukraina anklagar organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, Osse, för att tjäna USA:s och Ukrainas intressen. Tidigare hotade de med att stänga ute Osse från olycksplatsen - något som de senare förnekade.
dnDN.se - 29 jul. kl. 19:15

hr

Rebeller hotar stänga ute Osse från olycksplatsen
Rebellerna i östra Ukraina anklagar organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, Osse, för att tjäna USA:s och Ukrainas intressen. De hotar samtidigt med att stänga ute Osse från olycksplatsen.
dnDN.se - 29 jul. kl. 19:15

hr

Djurgården värvar Mikael Samuelsson
Djurgården presenterade en tung värvning på tisdagseftermiddagen. Mikael Samuelsson, OS- och Stanley Cup-mästare, har skrivit på för SHL-nykomlingen. "Det är bra grejer på gång i Djurgården", säger 37-åringen till klubbens hemsida.
dnDN.se - 29 jul. kl. 17:27

hr

Zlatan värmde upp med tre mål
Zlatan Ibrahimovic ser ut att ha behållit vårens målform. På tisdagen gjorde han tre mål i Paris Saint-Germains träningsmatch mot kinesiska Kitchee.
dnDN.se - 29 jul. kl. 17:09

hr

Svårt skadad efter rådjurspåhopp
En man i 50-årsåldern vårdas på sjukhus med allvarliga skador sedan han blivit påhoppad av ett rådjur under en cykeltur, enligt lokala medier.
dnDN.se - 29 jul. kl. 17:02

hr

Dussintals civila uppges döda i kinesisk attack
Dussintals civila offer har dött i en attack i Kinas Xinjiangregionen, rapporterar kinensiska nyhetsbyrån Xinhau enligt Reuters.
dnDN.se - 29 jul. kl. 16:21

hr

Nya satellitbilder visar sönderbombat Gaza
Striderna mellan Hamas och Israel inleddes för tre veckor sedan - nu finns satellitbilder som visar hur det har drabbat Gazaborna. Över 400 byggnader är sönderbombade.
dnDN.se - 29 jul. kl. 16:07

hr

Alexandra Engen: Jag sätter hälsan först
Alexandra Engen avbryter tävlingssäsongen med omedelbar verkan. Den svenska mountainbikestjärnan har drabbats av utbrändhet. "Jag behöver sätta min hälsa i första rummet", säger den regerande sprintvärldsmästaren till TT.
dnDN.se - 29 jul. kl. 16:04

hr

Nyblivna stjärnan valde bort fotbollen
Över en natt blev Andreas Almgren ett namn i friidrotts-Sverige. Till fotbolls-Sveriges stora besvikelse?För bara ett år sedan sade 800-meterstalangen ja till friidrotten och nej till fotbollen. "Jag är i en dimma just nu", säger 19-åringen.
dnDN.se - 29 jul. kl. 15:49

hr

Blev påkörd av ambulans - dog
En man i 80-årsåldern har avlidit dagen efter att han blivit påkörd av en backande ambulans i Täby i måndags, skriver Aftonbladet.
dnDN.se - 29 jul. kl. 15:33

hr

Ägare till krisbank får konkursskydd
En domstol i Luxemburg har beviljat ansökningarna om konkursskydd för Espirito Santo Financial Group (ESFG) och Rio Forte Investments, två holdingbolag i den skuldtyngda Espirito Santo-sfären.
dnDN.se - 29 jul. kl. 15:26

hr

Färja tvingades vända efter skorpionattack
En färja tvingades vända tillbaka till Danmark efter att ett skorpion stungit en åttaårig pojke. Båten ligger kvar vid hamn medan besättningen letar efter djuret. "Vi gör allt vi kan för att hitta den", säger Fjordlines chef Gert Balling.
dnDN.se - 29 jul. kl. 15:20

hr


Samarbete ska förenkla Hadoop
Konkurrenterna Hortonworks och Pivotal gör gemensam sak och samarbetar för att förenkla driften av Hadoopkluster. Det görs i Apacheprojektet Ambari.
idgIDG.se - 29 jul. kl. 15:02

hr

16-årig guldmedaljör fast för dopning
Nigerias Chika Amalaha var den yngsta kvinnliga tyngdlyftaren som vunnit guld i Samväldesspelen. Nu har 16-åringen åkt fast för dopning.
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:48

hr

Gazprom kan drabbas hårt av sanktioner
Ratinginstitutet Fitch bekräftar den statliga ryska gaskoncernen Gazproms kreditbetyg på BBB. Men betyget har negativa utsikter och europeiska sanktioner skulle kunna slå hårt, varnar Fitch.
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:47

hr

Första ebolafallet utanför drabbade området
Det dödliga ebolaviruset som har skördat hundratals liv är bara en flygresa bort. Det första dödsfallet utanför de tre drabbade länderna i Afrika har nått Nigeria.
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:34

hr

Första ebolafallet utanför drabbade området
Det dödliga ebolaviruset som har skördat hundratals liv är bara en flygresa bort. Det första dödsfallet utanför de tre drabbade länderna i Afrika har nått Nigeria.
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:34

hr

"Hen" med i ordlistan
Det könsneutrala pronomenet "hen" kommer att finnas med i nästa upplaga av Svenska Akademiens ordlista.
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:28

hr

"Hen" med i ordlistan
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:28

hr

Nu finns blinkers för cyklister
Snart kan det bli lättare för bilister att se svängande cyklister. Några studenter i Schweiz har tagit fram ett blinkande armband för cyklister.
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:26

hr

Oväntad hög vinst för Pfizer
Den amerikanska läkemedelsjätten Pfizer redovisar en nettovinst på 2,9 miljarder dollar, cirka 20 miljarder kronor, för andra kvartalet.
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:11

hr

Jodie Foster regisserar George Clooney
dnDN.se - 29 jul. kl. 14:11

hr

Almgren har landat på Arlanda
Näst snabbast i den svenska 800-metershistorien. Andreas Almgrens 1.45,65 gav brons i junior-VM.
dnDN.se - 29 jul. kl. 13:59

hr

Kina satsar på fyrkantig löparbana
Fyrkantigt värre. Så kan man beskriva den nya löparbanan i kinesiska Tonghe - som har blivit till komplett åtlöje på sociala medier.
dnDN.se - 29 jul. kl. 13:55

hr

Kvinna plockade fågel i tunnelbanan
En kvinna i Montreal väckte uppmärksamhet när hon plockade en fågel i tunnelbanan. "I min kultur är det helt normalt", säger kvinnan, som är inuit, till CBC News.
dnDN.se - 29 jul. kl. 13:43

hr

McCartney ger ut okänt Bonham-gästspel
Paul McCartney är just nu i färd med att släppa sina klassiska soloalbum och de plattor han gjorde med Wings i nya utgåvor.
dnDN.se - 29 jul. kl. 13:33

hr

Amy Winehouses pappa gör ny skiva
Den 29 september släpper Amy Winehouses pappa, Mitch Winehouse, albumet "But beautiful".
dnDN.se - 29 jul. kl. 13:17

hr

"Chippen" vill inte ha betalt
Christian "Chippen" Wilhelmsson, som på måndagen blev klar för fotbollsallsvenska Mjällby, ville inte ha betalt för sin återkomst till Hällevik.
dnDN.se - 29 jul. kl. 13:06

hr

Fyra skandinaver bakom självmordsdåd i år
Fyra skandinaver ligger bakom självmordsattentat i Irak och Somalia bara i år. Enligt terrorforskaren Magnus Ranstorp finns det en dödskultur hos vissa muslimer med radikala åsikter. "Vissa åker ned för att bli martyrer", säger han.
dnDN.se - 29 jul. kl. 13:01

hr

Bilbo Baggers sista strid
Filmatiseringen av J.R. R Tolkiens episka äventyrssaga om hobbiten Bilbo Bagger har varit en stor succé runt om i världen. Nu har man släppt trailern för den tredje och sista delen.
dnDN.se - 29 jul. kl. 12:57

hr

Warner Bros gör film av Tartts "Steglitsan"
Filmbolaget Warner Bros har köpt rättigheterna till Donna Tartts succéroman "Steglitsan".
dnDN.se - 29 jul. kl. 12:54

hr

Microsoft-profil köper basketlag
Tvingas sälja till rekordpris. Försäljningen av basketlaget Los Angeles Clippers för rekordpriset 2 miljarder dollar (13,6 miljarder kronor) godkänns i domstol, trots ägarens motstånd.
dnDN.se - 29 jul. kl. 12:34

hr

Nytt system ger vaccinationskontroll
Har du dålig koll på dina vaccinationer? Då är du inte ensam. Men snart finns ett nytt system som gör det möjligt för dig att hålla reda på både dina egna och dina barns vaccinationer - oavsett var du tagit dem.
dnDN.se - 29 jul. kl. 12:34

hr

Nya rutiner påverkar EBM:s arbete
Under första halvåret tog Ekobrottsmyndigheten (EBM) emot 2 767 anmälningar om misstänkta ekobrott. Nya rutiner gör att antalet särskilt krävande ärenden ökar.
dnDN.se - 29 jul. kl. 12:27

hr

Nya regler ger Ekobrottsmyndigheten mer arbete
Under första halvåret tog Ekobrottsmyndigheten (EBM) emot 2 767 anmälningar om misstänkta ekobrott. Nya rutiner gör att antalet särskilt krävande ärenden ökar.
dnDN.se - 29 jul. kl. 12:26

hr

Tvingas sälja basketlag till rekordpris
Försäljningen av basketlaget Los Angeles Clippers för rekordpriset 2 miljarder dollar (13,6 miljarder kronor) godkänns i domstol, trots ägarens motstånd.
dnDN.se - 29 jul. kl. 12:07

hr

Nytt ras för portugisisk krisbank
Portugisiska Banco Espirito Santo (BES) fick se aktien rasa med nästan 10 procent under tisdagens handel, efter tidningsuppgifter om att banken kommer att redovisa en enorm förlust och därmed kan behöva en kapitalinjektion.
dnDN.se - 29 jul. kl. 11:52

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen