allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2554)
Expressen (2377)
Dagens Media (0)
CisionNews (1892)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (232)
Pressmed. (0)
Nyheter (826)
Reklam & PR (0)
Kultur (159)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Skarp kritik mot regeringens politik för global utveckling
Biståndsnätverket Concord Sverige riktar idag tung kritik mot regeringens politik för en rättvis och hållbar global utveckling, PGU. Tanken är att alla politikområden ska bidra, men flera regeringsförslag tar inte hänsyn till världens allra fattigaste, menar nätverket som släpper en rapport idag.
dnDN.se - kl. 07:51

hr

Dansk polischef anmäld för rasism
En högt uppsatt chef på den danska säkerhetspolisen PET har anmälts för rasism och för att uppmana till olagligheter under sin tid som chefspolisinspektör i Nordsjälland, rapporterar radio24syv.dk.
dnDN.se - kl. 07:30

hr


Våldsam första maj i Seattle
Två Seattle-poliser skadades och minst sju personer greps på söndagen när en grupp demonstranter kastade stenar, flaskor och molotovcocktails och slog sönder fönster i staden i samband med söndagens första maj-demonstrationer.
dnDN.se - kl. 07:25

hr


AfD:s skrällval tvingar fram nya koalitioner
På måndagen skrivs tysk historia när De gröna bildar regering med Kristdemokraterna i delstaten Baden-Württemberg. Alternativ för Tysklands framgångar har tvingat fram nya, hittills oprövade koalitioner.
dnDN.se - kl. 06:59

hr


Storaffär skapar ny telekomjätte på svenska marknaden
Kanadensiska Mitel är på väg att köpa Polycom, som med de nya ägarna i ryggen lovar gå på nordisk videooffensiv.
idgIDG.se - kl. 06:08

hr

Amerikansk storaffär avblåst
De amerikanska oljebolagen Halliburton och Baker Hughes meddelar att de blåser av den föreslagna fusionen mellan företagen.
dnDN.se - kl. 06:02

hr


Dramatiskt rally på stekhet lagringsmarknad - så ritas kartan om
Senaste året har en handfull stora förvärv gjorts. Dessutom pågår ett antal teknikskiften. Lagringsmarknaden håller på att förändras i grunden.
idgIDG.se - kl. 06:01

hr

Tokyo skarpt nedåt vid öppning
Tokyo inleder handelsveckan skarpt nedåt efter att den starka yenen fortsatte att tynga exporten och svaga siffror från Wall Street.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Puerto Rico betalar inte statsskuld
Puerto Rico meddelade på söndagen att ön inte kommer att kunna göra avbetalning på 422 miljoner amerikanska dollar (cirka 3,4 miljarder svenska kronor) av sin statsskuld på måndagen då tidsfristen går ut för det amerikanska territoriet.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Kyrkans förslag: Ta ett lån för att ge pengarna till oss
Norska Filadelfiakyrkan i Kristiansand vill samla in 25 miljoner norska kronor och föreslår att den som inte har pengar kan ta ett lån för att kunna ge en gåva.
dnDN.se - kl. 05:57

hr

Fem anhållna för grovt sexuellt våld
Fem personer greps av polisen misstänkta för att ha utsatt en yngling på ett flyktingboende i Årjäng i Värmland för grovt sexuellt våld.
dnDN.se - kl. 05:53

hr


Första amerikanska turistkryssningen till Kuba på mer än 50 år
För första gången på mer än 50 år styr ett amerikanskt kryssningsfartyg till Kuba. De 700 passagerarna ombord på Adoni lämnade Miami och anländer till Havanna på måndag.
dnDN.se - kl. 00:51

hr


Stockholmstestet vecka 17
Eva-Karin Gyllenberg ställer fem frågor om Stockholms slott i samband med kungens födelsedag.
dnDN.se - kl. 00:05

hr


"?Stifta lag om förbud att föra in kärnvapen i Sverige"
Inget förbud i dag. Det har i debatten upprepade gånger påståtts, att det är förbjudet att föra in kärnvapen i Sverige. Men något sådant förbud finns inte. Vi förespråkar därför att riksdagen i lag förbjuder införandet av kärnvapen till Sverige. Finland har en kristallklar formulering, som kan vara förebild för svensk lagstiftning, skriver fyra försvarsdebattörer.
dnDN.se - kl. 00:00

hr


Chris Patten: De bästa måste visa mer passion
Abraham Lincolns parti har tagits över av en skrämmande fördomsfullhet. Vi lever i en tid när de sämsta är fyllda av glödande passion, medan de bästa saknar all övertygelse.
dnDN.se - 1 maj. kl. 22:20

hr

Karin Svensson Smith kräver att Romson lämnar regeringen
Fredagen den 13 maj ska Miljöpartiet välja språkrör. Men om det som sägs vara en otursdag också blir det för språkrören Åsa Romson och Gustav Fridolin återstå att se. Några timmar innan tiden att föreslå kandidater går ut vid midnatt kom ett nytt krav på att Åsa Romson avgår som språkrör och även lämnar regeringen.
dnDN.se - 1 maj. kl. 21:54

hr


Storbrand i Huskvarna
Ett flerfamiljshus i Huskvarna står på söndagskvällen i lågor. Allmänheten uppmanas att hålla sig inomhus och stänga dörrar och fönster.- Det är en omfattande vindsbrand och rökutveckling. Samtliga boende är evakuerade till en skola, säger Fredric Jonsson vid räddningstjänsten.
dnDN.se - 1 maj. kl. 21:15

hr

Frej Larsson: Jag vet hur man klarar sig på botten
Frej Larsson har fått hela Sverige att festa till "Alla som inte dansar är våldtäktsmän" och retat upp myndigheter och mäklare. Men det är inte bara en lek. För tusentals följare symboliserar han fullkomlig frihet. Nu återvänder han till Ronneby för ett samtal om ADHD, missbruk och småstadens satanism.
dnDN.se - 1 maj. kl. 21:00

hr


Yasri Khan: "Inte i min vildaste fantasi kunde föreställa mig att bli utpekad på det här sättet"
Ett uteblivet handslag stod i centrum för kritikstormen mot Miljöpartiet efter bostadsminister Mehmet Kaplans avgång. I sin första stora intervju sedan avhoppet från partistyrelsekandidaturen berättar den hårt kritiserade Yasri Khan om sin syn på islam, Sverige och feminism.
dnDN.se - 1 maj. kl. 21:00

hr


Hammarby kan inte vinna mot Giffarna
Hammarby kan inte vinna. Inte mot Gif Sundsvall i alla fall. Efter nio raka utan seger blev det 1-1 (0-0) i en svängig match inför 23.877 åskådare.
dnDN.se - 1 maj. kl. 19:58

hr


"Örnen" lyfte mot spöket Häcken
Värvad som skyttekung, men mållös och ifrågasatt. Mot Häcken svarade Vidar Örn Kjartansson med ett hattrick - Malmö FF:s första seger (3-0) mot Hisingslaget sedan 2011.
dnDN.se - 1 maj. kl. 19:44

hr


Stor polisinsats när nazister tågade i Borlänge
BORLÄNGE. Polisen lyckades i stort sett freda det nazististiska förstamajtåget som hölls i Borlänge. Cirka 300 personer hade kommit från hela Sverige för att delta i demonstrationen. - Vår uppgift är att alla ska få utöva rätten att demonstrera, sade polisens presstalesman Stegen Dangardt.
dnDN.se - 1 maj. kl. 18:59

hr


Äldre man vann vårdnadstvist - om papegoja
En amazonsk papegoja som omhändertagits av miljöskyddsmyndigheten i São Paulo kommer att återlämnas till sin ägare sedan 25 år. Rätten hänvisar till det "ömsesidiga beroende" som vuxit fram mellan fågel och ägare.
dnDN.se - 1 maj. kl. 18:54

hr


Ewa Stenberg: S har problem med att mobilisera och entusiasmera
ANALYS. Trots att statsministern gick i täten för Socialdemokratins förstamajtåg i Göteborg samlade det bara med nöd och näppe fler deltagare än Syndikalisternas tåg. Det visar S problem med att mobilisera och entusiasmera.
dnDN.se - 1 maj. kl. 18:17

hr


Bajrami tillbaka som målskytt
"Han luktar aldrig svett, Emir Bajrami, för han gör det så lätt", sjöng Elfsborgsklacken. Efter ett svårt år gjorde Bajrami nu sitt första allsvenska mål - och spelade fram till ett när Boråslaget bortaslog Falkenberg med 2-1.
dnDN.se - 1 maj. kl. 18:06

hr


Minst 33 döda av förgiftade sötsaker
Firandet av en nyfödd pojke i en liten pakistansk stad slutade i tragik när släkt och vänner dog efter att ha bjudits på sötsaker som visade sig innehålla insektsbekämpningsmedel. 
dnDN.se - 1 maj. kl. 17:58

hr


S tänker nytt
2/5 2016. Ett välkommet tankeskifte spåras i S förslag om beredskapsarbeten. Äntligen inser partiet att alla kompetensluckor inte kan kunskapslyftas bort.
dnDN.se - 1 maj. kl. 17:45

hr


En poäng för Leicester - som är nära nu
Firandet fick skjutas upp. Men det är nära nu för Leicester City. Redan på måndag kan sensationsklubben bli mästare i kavaj - om Tottenham förlorar mot Chelsea.
dnDN.se - 1 maj. kl. 17:26

hr

Leicesterfansen: Vi kommer att vinna titeln
LEICESTER. Champagnen är lagd på kylning, men riktigt än kan Leicester inte smälla av korken. Tabellettan spelade oavgjort, 1-1, i söndagens bortamatch på Old Trafford mot Manchester United.
dnDN.se - 1 maj. kl. 17:06

hr


Rosberg kan inte sluta vinna
Mannen som inte kan sluta vinna. Så presenterades Nico Rosberg på prispallen i Sotji efter årets fjärde seger, hans sjunde i rad och den 18:e totalt i karriären.
dnDN.se - 1 maj. kl. 16:55

hr


Frätande ämne läckte från urspårat tåg i Washington
Ett godståg som spårade ur i Washington D.C. på söndagen började läcka det starkt frätande ämnet natriumhydroxid. Enligt ett uttalande från tågbolaget CSX ledde olyckan inte till några personskador.
dnDN.se - 1 maj. kl. 15:49

hr

Frätande ämne läckte från urspårat tåg i Washington
Ett godståg som spårade ur i Washington D.C. på söndagen började läcka det starkt frätande ämnet natriumhydroxid. Enligt ett uttalande från tågbolaget CSX ledde olyckan inte till några personskador.
dnDN.se - 1 maj. kl. 15:49

hr


Broder Daniel-medlemmar återförenas på Berggrens soloskiva
Delar av Broder Daniel återförenas på bandets tidigare frontfigur Henrik Berggrens kommande soloskiva, skriver Expressen.
dnDN.se - 1 maj. kl. 15:41

hr


V vill ha avdragsrätt för fackavgifter
Malmö. Vänsterpartiet vill återinföra avdragsrätten för fackavgifter. Kravet kommer att drivas i budgetförhandlingarna med regeringen, sade Jonas Sjöstedt när han talade i Malmö på första maj. 
dnDN.se - 1 maj. kl. 14:22

hr


Gripenplan ingrep mot brittiskt passagerarplan
Två ungerska Gripenplan skickades upp mot ett British Airways-plan på lördagen. Passagerarflyget hade förlorat kontakten med flygledartornet.
dnDN.se - 1 maj. kl. 14:14

hr


Håkan Hellströms nya skiva redan klar
Under Valborghelgen spelade Håkan Hellström på The Gramercy Theatre i New York - två utsålda klubbspelningar som fått lyriska recensioner i svenska medier.
dnDN.se - 1 maj. kl. 14:04

hr


I dag kan Leicesters gulddröm bli sann
Mot mesta mästarna kan de mest oväntade krönas. Hela Leicester laddar för fest när Premier League-titeln i dag kan säkras.
dnDN.se - 1 maj. kl. 14:04

hr


Löfven utlovar 5 000 beredskapsjobb
Statsminister Stefan Löfven presenterar på första maj en reform som enligt regeringen ska skapa "enkla jobb till bra villkor".
dnDN.se - 1 maj. kl. 13:45

hr


Nu är det billigare att surfa och ringa inom EU
Nu är det billigare att ringa och surfa på mobilen i EU-länderna. Teleoperatörernas högsta påslag sänks med drygt 70 procent. Nästa år slopas avgifterna helt.
dnDN.se - 1 maj. kl. 13:39

hr

Man ihjälskjuten i Göteborg
En man i 25-årsåldern har skjutits till döds i sydvästra Göteborg. Mannen hittades skadad utanför en fastighet av en bekant vid lunchtid på söndagen.
dnDN.se - 1 maj. kl. 12:44

hr

Man ihjälskjuten i Göteborg
En man har blivit ihjälskjuten i sydvästra Göteborg. Mannen, som är i 25-årsåldern, hittades skadad utanför en fastighet av en bekant. Vid 19.20-tiden meddelade polisen, enligt gp.se, att mannen avlidit.
dnDN.se - 1 maj. kl. 12:44

hr


Krav på höjd säkerhet för oljearbetare efter krasch
Fackliga företrädare riktar allvarlig kritik mot säkerheten för oljearbetare efter helikopterolyckan i Norge som krävde 13 liv. Samtidigt väcktes krav på en total översyn av den olycksdrabbade helikoptermodell som störtade i fredags.
dnDN.se - 1 maj. kl. 12:25

hr

Thorwaldsson: LO-medlemmar har aldrig gillat miljöpartister
LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson är inte förvånad över att många LO-medlemmar är kritiska mot Socialdemokraternas regeringssamverkan med Miljöpartiet.
dnDN.se - 1 maj. kl. 11:00

hr


MP:s språkrör lanserar visioner inför ödesdag
En nystart med en starkare lokal förankring för regeringspolitiken, tydligare mål och förnyat miljöfokus. Det är vad Gustav Fridolin och Åsa Romson vill se inom Miljöpartiet. De två pressade språkrören gör nu båda utspel inför Miljöpartiets kongress där deras framtid avgörs.
dnDN.se - 1 maj. kl. 10:07

hr

MP:s språkrör lanserar visioner inför ödesdag
En nystart med en starkare lokal förankring för regeringspolitiken, tydligare mål och förnyat miljöfokus. Det är vad Gustav Fridolin och Åsa Romson vill se inom Miljöpartiet. De två pressade språkrören gör nu båda utspel inför Miljöpartiets kongress där deras framtid avgörs.
dnDN.se - 1 maj. kl. 10:07

hr


Följ första maj-firandet
Liverapportering från första maj-firandet. Följ bland annat Stefan Löfvens (S) och Jonas Sjöstedts (V) tal här.
dnDN.se - 1 maj. kl. 09:30

hr

Flera döda i attentat i Turkiet
Minst en polis har dödats sedan en bilbomb exploderat i staden Gaziantep i södra Turkiet. I ett annat attentat i Nusaybin har minst tre soldater dödats.
dnDN.se - 1 maj. kl. 09:05

hr

Flera döda i attentat i Turkiet
Minst en polis har dödats sedan en bilbomb exploderat i staden Gaziantep i södra Turkiet. I ett annat attentat i Nusaybin har minst tre soldater dödats.
dnDN.se - 1 maj. kl. 09:05

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen