allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3409)
Expressen (2079)
Di.se (1308)
Ny Teknik (210)
CisionNews (1229)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (242)
Pressmed. (0)
Nyheter (925)
Reklam & PR (0)
Kultur (127)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Evry förlänger med Svenskt Näringsliv
Svenskt Näringsliv förlänger sitt avtal med konsultbolaget Evry. Det nya avtalet är värt cirka 100 miljoner kronor.
idgIDG.se - kl. 08:26

hr

Här är temat för årets "Musikhjälpen"
Årets tema i välgörenhetsprojektet "Musikhjälpens" insamling är att stoppa spridningen av HIV. Insamlingen ska gå till utbildning om HIV, bromsmediciner, preventivmedel och HIV-tester, skriver Sveriges Radio.
dnDN.se - kl. 08:26

hr

Apple: Det var en "riktad attack"
Efter det att nakenbilder på flera av Hollywoods största kvinnliga stjärnor, bland andra Oscarsvinnaren Jennifer Lawrence, spridits efter en hackerattack natten till måndag skrev flera amerikanska medier att det rörde sig om någon som tagit sig in i kändisarnas telefoner via Apples lagringstjänst Icloud.
dnDN.se - kl. 08:23

hr

Unga i Bräcke har börjat rösta igen
I år får nästan en halv miljon svenskar rösta för första gången. Ungdomar röstar i mindre utsträckning än vuxna, men valdeltagandet skiljer sig stort över landet.I jämtländska Krokom röstade minsta ­antalet förstagångsväljare i förra valet. I Bräcke, åtta mil bort, var man däremot bäst i landet på att vända utvecklingen.
dnDN.se - kl. 08:01

hr


Nu pekar det uppåt igen för Windows 8
Windows 8 tar återigen för sig på marknaden men ligger fortfarande steget efter Vista. 
idgIDG.se - kl. 07:42

hr


6 exempel på lyckade mobilsajter
Att bygga sajter som funkar bra både i mobilen och på större skärmar kräver hård prioritering och smart design. Här är sex lyckade exempel att inspireras av.
idgIDG.se - kl. 07:01

hr

DN. Gissa Partiet
-
dnDN.se - kl. 06:50

hr

Säpo hindrade två terrordåd
Säpo har stoppat två terrordåd i Sverige, säger Anders Kassman, operativ chef på Säpo, till Aftonbladet.
dnDN.se - kl. 06:43

hr

WHO vill ha svensk hjälp i kamp mot ebola
Världshälsoorganisation WHO vill att Sverige ska delta i hjälparbetet i det eboladrabbade Liberia. Svenska experter är på väg till huvudstaden Monrovia för att planera ett tältläger för sjukvårdspersonal.
dnDN.se - kl. 06:42

hr


IBM analyserar US Open med Watson
På den pågående tennisturneringen US Open använder IBM en kombination av mobila system, molnet och beslutsstöd för att öka upplevelsen för åskådarna.
idgIDG.se - kl. 06:28

hr

Sommarvärme - ända fram till helgen
Temperaturer runt 20 grader under resten av arbetsveckan. Det spår SMHI för södra och mellersta Sverige.
dnDN.se - kl. 06:15

hr

Måttlig motion förebygger hjärtsvikt
Någon timmes daglig måttlig motion kan nästan halvera risken för att insjukna i hjärtsvikt, jämfört med stillasittande. Det visar en svensk studie där nästan 40.000 deltagare har följts under 13 år.
dnDN.se - kl. 06:12

hr

Vindkraftspark hot mot ubåtsbyggen
Planerna på en vindkraftspark i Hanöbukten oroar politikerna i Karlskrona.
dnDN.se - kl. 06:11

hr

Ny järnväg genom Dalsland utreds
Norge och Sverige ska utreda en ny järnväg mellan Oslo och Göteborg. Därmed har en dubbelspårsjärnväg för i första hand gods genom Dalsland kommit ett steg närmare byggstart, skriver Bohusläningen.
dnDN.se - kl. 06:07

hr

Norge vågar inte byta ambassadör
Fyra år efter Liu Xiaobo-grälet är relationen med Kina fortfarande så dålig att Norge inte vågar utse någon ny Peking-ambassadör, rapporterar Dagens Næringsliv.
dnDN.se - kl. 06:04

hr

Brittisk satsning på pansarvagnar
Storbritannien gör sin största beställning av pansarvagnar på över tre decennier. 589 Scout SV till ett sammanlagt värde av 3,5 miljarder pund (drygt 40 miljarder kronor) ska tillverkas av General Dynamics.
dnDN.se - kl. 06:02

hr

Miljöpartiet åkte ur riksdagen
Riksdagsvalet 1991 gav Sverige en ny regering. KDS (som Kristdemokraterna hette då) kom in i riksdagen, liksom Ny demokrati. Miljöpartiet, däremot, fick lämna finrummet efter endast en mandatperiod. Till råga på allt skedde uttåget ungefär samtidigt som partiet fyllde tio år.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Alliansen ökar anslagen till försvaret
Regeringen vill satsa mer pengar på försvaret. I valrörelsens slutskede anslår de borgerliga partierna ytterligare 1,3 miljarder kronor för den kommande mandatperioden.
dnDN.se - kl. 06:00

hr


Genombrott nära för nfc
Allt fler mobiltelefoner får stöd för nfc. Nu tyder mycket på att även Apple hakar på trenden.
idgIDG.se - kl. 06:00

hr

USA förstärker skyddet i Irak
Efter extremislamistiska IS segertåg i delar av Irak stärker USA sitt militära skydd i landet. 350 soldater ska skickas för att bevaka ambassaden och personal i Bagdad.
dnDN.se - kl. 05:52

hr

Kinesisk affär skulle rädda försvarets projekt
Kungliga tekniska högskolan, KTH, används som mellanhand för att kringgå den svenska linjen att inte samarbeta i försvarsfrågor med Kina. "Uppdrag granskning" avslöjar FOI:s planer att sälja ett datorprogram som gör det lättare att utveckla stridsflygplan och missiler.
dnDN.se - kl. 01:30

hr

"Vi satsar ytterligare en dryg miljard på förstärkt försvar"
Ryssland allt aggressivare. Mot bakgrund av oron i vårt närområde skjuter vi nu till ytterligare 1,3 miljarder till försvaret fram till 2018. De nya pengarna innebär bland annat att incidentberedskapen och antalet flygtimmar för Jas 39 Gripen ökar och att svenska förband kan öva mer, skriver de fyra alliansledarna.
dnDN.se - kl. 00:40

hr

Fria efter 30 år - dna visar att de är oskyldiga
De båda fångar som suttit fängslade längst tid i USA-delstaten North Carolina i väntan på att avrättas - drygt 30 år - har försatts på fri fot, då det nu står klart att de är oskyldiga till den våldtäkt och mord de fälldes för 1983.
dnDN.se - kl. 00:25

hr

MP vill ha billigare kollektivtrafik
Miljöpartiet vill göra det billigare att resa kollektivt. Resor som arbetsgivare betalar vill partiet subventionera med drygt en hundralapp billigare i månaden. Ungdomar, studenter och pensionärer ska få sänkta biljettpriser med 30 procent.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Sverige tappar konkurrenskraft
Sverige går ner från sjätte till tionde plats i Världsekonomiskt Forums nya rangordning av global konkurrenskraft.  Den svenska placeringen är alltjämt hög, men på senare år har flera länder ryckt förbi. För några år sedan låg Sverige på tredje plats.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Ett parti med problem
När Socialdemokraterna på tisdagen publicerade sitt valmanifest var det med en retorik som ligger en bra bit från verkligheten. Partiet fortsätter att hamra in att allians­regeringen har rustat ner välfärdsstaten med orättfärdiga skattesänkningar. Det är ett enkelt budskap men inte sant.
dnDN.se - 2 sep. kl. 23:00

hr

Rosengård söker stöd för Champions League-spel
Medan Malmö FF får ett tillskott på omkring 200 miljoner kronor från Uefa för sitt avancemang i Europa-fotbollen får stadens andra Champions Leauge-representant, damlaget FC Rosengård, söka pengar från kommunen för att klara sig.
dnDN.se - 2 sep. kl. 22:56

hr

Älg stoppade flygtrafiken
En älg irrade på tisdagskvällen runt på Midlandas landningsbanor. Trafiken på flygplatsen utanför Sundsvall stod stilla under den timslånga uppvisningen av skogens konung.
dnDN.se - 2 sep. kl. 22:40

hr

Blandat på Wall Street
USA-börserna stängde blandat på tisdagen, veckans första börsdag efter Labor Day.
dnDN.se - 2 sep. kl. 22:18

hr

Johan Esk: Jag tror på Guidetti
Jag tvivlar ofta på Gud.Men jag tror fortfarande på Guidetti.
dnDN.se - 2 sep. kl. 22:14

hr

Stora Enso satsar i USA
Skogsbolaget Stora Enso investerar motsvarande 294 miljoner kronor i en demonstrations- och marknadsutvecklingsanläggning i Raceland i Louisiana, USA, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
dnDN.se - 2 sep. kl. 22:11

hr

Sverige kan få ny Natostatus
Sverige kommer att få en ny status i sin relation med Nato vid försvarsalliansens toppmöte i Wales torsdag-fredag. Enligt svd.se handlar det om begreppet "enhanced opportunities for cooperation", utökade möjligheter till samarbete. Även Finland, Australien, Georgien och Jordanien får denna nya status.
dnDN.se - 2 sep. kl. 22:09

hr

Sverige får ny Natostatus
Sverige kommer att få en ny status i sin relation med Nato vid försvarsalliansens toppmöte i Wales torsdag-fredag. Enligt svd.se handlar det om begreppet "enhanced opportunities for cooperation", utökade möjligheter till samarbete. Även Finland, Australien, Georgien och Jordanien får denna nya status.
dnDN.se - 2 sep. kl. 22:09

hr


Apple förnekar att Icloud hackats
Det var inget hack mot Icloud som ledde till spridningen av kändisbilder under helgen, påstår Apple.
idgIDG.se - 2 sep. kl. 21:48

hr

Sjöstedt vill förhandla om budget
Med Vänsterpartiets politik försvinner det fria skolvalet. Alla ska gå i den skola som är närmast. Men V-ledaren Jonas Sjöstedt kan tänka sig undantag.
dnDN.se - 2 sep. kl. 21:42

hr

Bengtsson trygg i svensk backlinje
FC Köpenhamn har blivit ett riktigt svensklag.Sent i måndags anslöt ännu ett blågult namnet - Alexander Kacaniklic - till den danska storklubben.- Det bara fortsätter att komma svenskar hela tiden, säger landslagsbacken Pierre Bengtsson.
dnDN.se - 2 sep. kl. 20:51

hr

Storbank utreder anställdas chattande
Den schweiziska storbanken Credit Suisse har genomfört en internutredning kring anställdas beteende på olika chattforum. Utredningen har lett till att en handlare i London stängts av och att hennes chef gått på långledighet sedan i somras. Det skriver The Wall Street Journal.
dnDN.se - 2 sep. kl. 20:49

hr

Coop: Skalbagge i majonnäsen "mycket äckligt"
I tuben med majonnäs följde det med en ingrediens för mycket - en skalbagge. Konsumenten klagade till Coop, som levererat majonnäsen under eget namn. Företaget medger att en skalbagge i majonnäsen är "mycket äckligt".
dnDN.se - 2 sep. kl. 20:43

hr

Familjen i tårar efter Zettermans debut
En glad son och en rörd mamma.24-årige Alexander Zetterman klarad VM-debuten med beröm godkänt. Han och hästen Cafino rev ett hinder men tack vare en snabb tid kostade inte nedslaget allt för mycket.
dnDN.se - 2 sep. kl. 20:38

hr

Historieförfalskning, Jan Guillou!
Grova felaktigheter om Förintelsen fick stå oemotsagda i SVT. Nu protesterar fyra namnkunniga författare och forskare.
dnDN.se - 2 sep. kl. 19:53

hr

"IS ett hot mot hela vår civilisation"
Islamiska staten, IS, genomför en etnisk rensning i Irak. Det slår Amnesty fast i en ny rapport. Nyligen varnade även FN för att ett folkmord håller på att ske i regionen. "Det skulle behövas en väpnad insats mot detta, som är ett hot mot hela vår civilisation. Men det är inte politiskt realistiskt", säger Ove Bring, professor i folkrätt.
dnDN.se - 2 sep. kl. 19:41

hr

Guidetti: Celtic hade varit fantastiskt
På måndagskvällen väntade alla på bekräftelsen om att John Guidettis övergång till Celtic var klar. Men den kom aldrig.- Celtic hade varit fantastiskt för mig, men ibland blir det inte som man vill, säger John Guidetti till DN.
dnDN.se - 2 sep. kl. 19:40

hr

Medieuppgifter: USA-gisslan halshuggen av Islamiska staten
Islamiska staten, IS, har mördat ytterligare en gisslan, författaren och journalisten Steven Sotloff, uppger BBC och en rad andra medier.
dnDN.se - 2 sep. kl. 19:18

hr

BBC: USA-gisslan halshuggen av Islamiska staten
Islamiska staten, IS, har avrättat ytterligare en gisslan, författaren och journalisten Steven Sotloff. Det uppger BBC.
dnDN.se - 2 sep. kl. 19:18

hr

BBC: USA-gisslan halshuggen av IS
Islamiska staten, IS, har avrättat ytterligare en gisslan, författaren och journalisten Steven Sotloff. Det uppger BBC.
dnDN.se - 2 sep. kl. 19:18

hr

Börsen nära noll
Stockholmsbörsen vände svagt uppåt i förmiddagshandeln men vände tillbaka mot noll under eftermiddagen. När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med marginella 0,1 procent till 447,9.
dnDN.se - 2 sep. kl. 18:35

hr

Fullt hus när DN samlade förstagångsväljare
Hårda frågor om jobb och bostad, men också burop och vända ryggar. På tisdagen ställdes riksdagspartiernas ungdomsförbund till svars inför 450 förstagångsväljare när DN:s skolbuss kom till Thorildsplans gymnasium.
dnDN.se - 2 sep. kl. 18:33

hr

Fullt hus när DN samlade förstagångsväljare
Hårda frågor om jobb och bostad, men också burop och vända ryggar. På tisdagen ställdes riksdagspartiernas ungdomsförbund till svars inför 450 förstagångsväljare när DN:s skolbuss kom till Thorildsplans gymnasium.
dnDN.se - 2 sep. kl. 18:33

hr

Full hus när DN samlade förstagångsväljare
Hårda frågor om jobb och bostad, men också burop och vända ryggar. På tisdagen ställdes riksdagspartiernas ungdomsförbund till svars inför 450 förstagångsväljare när DN:s skolbuss kom till Thorildsplans gymnasium.
dnDN.se - 2 sep. kl. 18:33

hr

"Spelidén räddar Skellefteå"
Mästarlaget Skellefteå tappade sina sex bästa poängplockarna inför den här säsongen. Nu ställs det på sin spets hur stark klubbens berömda organisation är.- Det finns en stor glädje i att se andra lyckas och gå vidare, menar tränaren Bert Robertsson, som menar att årets utmaning är lika stor som den var för ett år sedan.
dnDN.se - 2 sep. kl. 18:02

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen