allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3339)
Expressen (2437)
Di.se (1268)
Ny Teknik (176)
CisionNews (1052)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (203)
Pressmed. (0)
Nyheter (938)
Reklam & PR (0)
Kultur (94)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

22-årig kvinnas försvinnande gåta för anhöriga
En 22-årig kvinna som försvann spårlöst i söndags, påskdagen, från sitt hem i Norrköping hade ännu på onsdagskvällen inte återfunnits. Familjen - far och mor samt syskon - befarar att hon utsatts för ett brott.
dnDN.se - kl. 20:03

hr

Just nu: Ronaldo i startelvan
Cristiano Ronaldo spelar från start när Real Madrid på hemmaplan tar sig an Bayern München i den första av två semifinaler i Champions League.
dnDN.se - kl. 20:03

hr

Turkiet beklagar armeniskt folkmord
För första gången uttrycker en turkisk premiärminister sitt beklagande över massakrer på armenier av ottomanska soldater som inträffade under första världskriget. Inför 99-årsdagen av massdeportationen av armenier år 1915 sade premiärminister Recep Tayyip Erdogan att händelsen har lett till "omänskliga konsekvenser" och att "vi alla delar smärtan".
dnDN.se - kl. 19:33

hr

Daniel Poohl: Nazismen har funnits här hela tiden
Det talas om nazismen igen. Attacken mot en demonstration i Kärrtorp i december förra året och det brutala knivöverfallet i Malmö på internationella kvinnodagen den 8 mars har bidragit till en ökad medial uppmärksamhet kring den svenska nazismen.
dnDN.se - kl. 19:21

hr

Mannen kommer att överleva
Det kommer att finnas män även i framtiden. Tvärt emot vad vissa studier antytt är den manliga Y-kromosomen inte på väg att förtvina. Nya rön visar att den varit extremt stabil i många miljoner år.
dnDN.se - kl. 19:02

hr


Klockor i tortyrkammaren
Casios klockor i G-Shock-serien är kända för att tåla hårda tag. Här utsätts de för en serie plågsamma test.
idgIDG.se - kl. 18:57

hr

Ericsson tyngde Stockholmsbörsen
Ett kraftigt fall i Ericsson bidrog till att pressa ner Stockholmsbörsen på onsdagen. OMXS-index sjönk med 0,9 procent till 437,9. Men Astra Zeneca och Telia Sonera gick mot strömmen.
dnDN.se - kl. 17:59

hr

Amerikanen utan minne hittad död
Den 61-årige amerikan som led av minnesförlust och bara talade svenska har avlidit, skriver Bohusläningen.
dnDN.se - kl. 16:34

hr


Här är de bästa tipsen för ett säkrare Java
91 procent av alla klientintrång sker via Java. Så här minimerar du risken.
idgIDG.se - kl. 16:33

hr

JK: Polis och åklagare begick fel i barnläkarfall
Polis och åklagare begick fel i hanteringen av ärendet där en barnläkare vid Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna misstänktes för att ha orsakat en för tidigt född flickas död, slår Justitiekanslern (JK) fast.
dnDN.se - kl. 16:25

hr

Humor bra för minnet
Humor har gynnsam effekt på korttidsminnet hos äldre visar en amerikansk studie.
dnDN.se - kl. 16:21

hr

Erik den heliges ben undersöks
Relikskrinet där Erik den heliges kvarlevor finns öppnades på onsdagen i Uppsala domkyrka. Benen ska nu undersökas av forskare och kronan som också finns i skrinet ska för första gången visar för allmänheten.
dnDN.se - kl. 16:14

hr

Erik den heliges relikskrin öppnas i Uppsala domkyrka
Relikskrinet med Sveriges nationalhelgon, Erik den helige, öppnas i Uppsala domkyrka. Skelettdelarna ska undersökas av forskare och Sveriges äldsta kungakrona, som finns i skrinet, ska för första gången visas för allmänheten.
dnDN.se - kl. 16:12

hr

Försoning möts med skepsis
Islamiska Hamas i Gaza och nationalistpartiet Fatah på Västbanken enades på onsdagen om att gräva ned stridsyxan och upprätta en samlingsregering inom fem veckor.
dnDN.se - kl. 15:56

hr

Hamas och PLO ska bilda samlingsregering
De två största palestinska organisationerna, Hamas och PLO, har kommit överens om ett försoningsavtal. Det meddelade bland andra Hamas-ledaren Ismail Haniya vid en direktsänd pressträff under onsdagen.
dnDN.se - kl. 15:56

hr


Ingen använder Samsungs egna appar
Samsung har satsat hårt på egna appar i Galaxymobilerna. Men är det någon som använder dem? Nix.
idgIDG.se - kl. 15:42

hr

Brist på specialister skapar ojämlik vård
Det råder brist på allergispecialister och storstadsborna gynnas, eftersom det finns flest specialister där. I värsta fall kan patienter med svår allergi få vänta ett år på behandling.
dnDN.se - kl. 15:36

hr

Så varmt blir det i veckan
Det soliga vädret fortsätter och det blir varmare än vad det normalt är i april. I helgen kan det bli 18 grader varmt i både Götaland och Svealand.
dnDN.se - kl. 15:32

hr

"Finland kommer nog aldrig någonsin att bli nöjt"
Philip Teir är ny litteraturkritiker i DN Kultur och kommer också att vara stringer på utrikessidorna från hemstaden Helsingfors. Teir har tidigare varit kulturchef på Hufvudstadsbladet och är författare.
dnDN.se - kl. 15:25

hr

Så rootar du din Android
Vi har tidigare gått igenom varför du ska roota din telefon, men nu är det dags att berätta hur du går till väga. Det är inte en allt för avancerad process, men om du aldrig har öppnat kommandotolken så kan det vara aningen läskigt. Men räds icke! M3 hjälper dig.
idgIDG.se - kl. 15:00

hr

Man anhållen för fixad match
En 23-årig man från Huskvarna har anhållits misstänkt för mutbrott i samband med en match i Superettan i fjol. Det är första gången som en förundersökning inleds i de många fall av misstänkt matchfixning som polisanmälts i svensk fotboll på senare tid.
dnDN.se - kl. 14:43

hr

Mordmisstänkta tidigare straffade
Flera av bröderna som misstänks för morden i Norrköping i måndags har gedigna brottsregister. Bröderna ska ha misshandlat folk redan vid det första bråket i kyrkan i söndags.
dnDN.se - kl. 14:28

hr

S kommunalråd: Tiggarna transporteras i BMW
Lennart Holmlund, socialdemokratiskt kommunalråd i Umeå sedan 1994, har väckt reaktioner på Twitter. Politikern skriver rumänska tiggare i Sverige lämnar landet med "fina Mercedes och BMW".
dnDN.se - kl. 14:13

hr

Blixt Gordon ska bli film igen
Filmbolaget Twentieth Century Fox har köpt rättigheterna till seriehjälten Blixt Gordon och planerar nu att göra en ny film om honom. Hollywood Reporter uppger att JD Payne och Patrick McKay, som jobbat med kommande "Star Trek 3", ska skriva manus till filmen.
dnDN.se - kl. 14:09

hr

Därför backar börsen
Rapporterna från storbolagen står som spön i backen och börsen sjunker. Dagens Nyheters ekonomireporter förklarar varför.
dnDN.se - kl. 14:08

hr

Åtvidaberg riskerar poängavdrag - använt spelare utan tillstånd
Åtvidaberg riskerar poängavdrag i fotbollsallsvenskan sedan det visat sig att Mohammed Abubakari spelat fem matcher utan arbets- och uppehållstillstånd. Hans giltiga tillstånd gick ut den 30 november förra året.
dnDN.se - kl. 13:56

hr


Elgiganten svidar om - här är nya logotypen
Efter 20 år med samma logga byter nu Elgiganten grafisk profil. "Den känns modernare", säger vd Niclas Eriksson.
idgIDG.se - kl. 13:51

hr


Varning: Skadlig kod infekterar IOS-enheter
Hackare kan stjäla känslig information från IOS-enheter med ett så kallat jailbreak.
idgIDG.se - kl. 13:39

hr

11 kilo amfetamin låg begravet i skogsdunge
Här - i en skogsdunge i Solna - låg 11 kilo amfetamin begravet.Efter tips från boende i området kunde polisen gripa en misstänkt på bar gärning.I dag åtalas 29-åringen för grovt narkotikabrott.
dnDN.se - kl. 13:24

hr

Ingen rekordlön för Mugabe
Zimbabwes president Robert Mugabe tjänar endast 26.000 kronor i månaden, säger han i en BBC-intervju.
dnDN.se - kl. 13:23

hr


Sonys flaggskepp spelar i en egen liga
Topprestanda och smidiga funktioner. Med nya Xperia Z2 har Sony gjort det igen.
idgIDG.se - kl. 13:20

hr


Spelet som var så dåligt att det kraschade hela tv-spelsindustrin
Se hur dåligt E.T. the Extra-Terrestrial egentligen var.
idgIDG.se - kl. 13:14

hr

Upp till bevis för Facebook
I kväll är det upp till bevis för Facebook när bolaget presenterar sin vinstrapport för första kvartalet. Aktiekursen har klättrat rejält det senaste året men hot från konkurrenter och höga värderingar ökar risken i aktien, menar bedömare.
dnDN.se - kl. 13:09

hr

Pixies "Indie Cindy"
dnDN.se - kl. 13:03

hr

Corelli, Rebel, Vivaldi med flera "Characters"
dnDN.se - kl. 12:57

hr

Ätstörningar - ett växande problem
För Malin Rosén handlade det om att till varje pris få bekräftelse.Till slut drev det henne in i anorexia. Men hon är långt ifrån ensam. Nästan var femte tjej uppger i en ny undersökning att de haft ätstörningar senaste året.
dnDN.se - kl. 12:55

hr


Nu ökar attackerna mot bitcoin
En ny undersökning från Kaspersky Labs visar att antalet attacker med skadlig kod riktade mot den digitala valutan ökar rejält.
idgIDG.se - kl. 12:52

hr

Fifa: Barcelona får värva igen
Det internationella fotbollförbundet Fifa ger tillåtelse till Barcelona att värva och sälja spelare efter den här säsongen. Därmed häver man, åtminstone tillfälligt, beslutet om förbud som togs tidigare den här månaden och som skulle gälla till nästa sommar.
dnDN.se - kl. 12:20

hr

Stora Ensos vd slutar
I dag släpper skog- och pappersjätten Stora Enso sin rapport för det första kvartalet i år och i eftermiddag håller bolaget årsstämma. Aktiespararna kräver inför denna en särskild granskning av Stora Enso och dess fiasko-köp av amerikanska Consolidated Paper 2000.
dnDN.se - kl. 12:11

hr

Stora Ensos vd slutar
I dag släpper skog- och pappersjätten Stora Enso sin rapport för det första kvartalet i år och i eftermiddag håller bolaget årsstämma. Aktiespararna kräver inför denna en särskild granskning av Stora Enso och dess fiasko-köp av amerikanska Consolidated Paper 2000.
dnDN.se - kl. 12:11

hr

Anoushka Shankar till gitarrfestival
Den brittiska sitarspelaren och kompositören Anoushka Shankar inviger årets upplaga av Uppsala internationella gitarrfestival.
dnDN.se - kl. 12:02

hr


Nu släpps den kinesiska supermobilen
Google får se upp. Den kinesiska tillverkaren One är på hugget med en mobiltelefon som ska utmana Nexus 5.
idgIDG.se - kl. 12:01

hr

Så överlevde 16-åringen flygturen i landningsstället
Flygplansexperten visar hur pojken kröp upp mellan hjulen och gömde sig.
dnDN.se - kl. 11:47

hr

Det krävs för att grannen ska bli vräkt
Barnskrik och fester då och då. Det får den som bor i ett flerfamiljshus acceptera, enligt Monika Jukic, jurist på Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC. Blir störningarna däremot skadliga för din hälsa riskerar grannen att bli vräkt.
dnDN.se - kl. 11:45

hr

Ett av årets bästa ­hiphopalbum
dnDN.se - kl. 11:43

hr

S: 30.000 nya utbildningsplatser
Socialdemokraterna kommer att gå till val på ett nytt kunskapslyft. Paketet innehåller 30.000 utbildningsplatser.
dnDN.se - kl. 11:37

hr

Axel Björklund: Hur ska det gå för kulturjournalistiken?
dnDN.se - kl. 11:23

hr

Axel Björklund: Hur ska det gå för kulturjournalistiken?
dnDN.se - kl. 11:23

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen