allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2934)
Expressen (2468)
Ny Teknik (223)
CisionNews (1575)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (209)
Pressmed. (0)
Nyheter (943)
Reklam & PR (0)
Kultur (117)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

MP kan tvingas till medlemsomröstning
Kritiken mot Miljöpartiets beslut att gå med på den nya flyktingpolitiken är fortsatt hård. Bakom kulisserna pågår ett arbete för att tvinga fram en medlemsomröstning, skriver Dagens Industri.
dnDN.se - kl. 17:51

hr

21 döda i attack mot folkmassa
Minst 21 personer dödades när en självmordbombare sprängde sig själv i en shiamuslimsk procession i en by utanför staden Kano i nordöstra Nigeria. Enligt organisatörerna rusade en man in i folkmassan och detonerade sprängämnena som han hade på sig.
dnDN.se - kl. 17:32

hr

Polsk besättning tagen som gisslan
Fem personer ur en polsk fartygsbesättning har tagits som gisslan utanför Nigerias kust. Elva andra i besättningen lyckades undkomma genom att låsa in sig.
dnDN.se - kl. 17:04

hr

Läkare missade cancer - trodde det var vinterkräksjuka
En läkare som gav en patient diagnosen vinterkräksjuka och skickade hem denne har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg. Patienten visade sig vara sjuk i cancer.
dnDN.se - kl. 16:56

hr


Yrkar på fängelse för AIK-stjärnan
Åklagaren yrkar på fängelse för AIK:s mittfältare Dickson Etuhu. Hans agerande utanför en nattklubb i Stockholm ska jämställas vid våld mot tjänsteman, enligt Hans Ranholm. "Två eller tre månader, där någonstans", sade Ranholm i sin plädering, enligt Aftonbladet. Om Etuhu döms kan han få sparken från AIK.
dnDN.se - kl. 16:42

hr

Sverige till final i curling-EM
Sverige är klart för EM-final i curling. I semifinalen mot dittills obesegrade Norge blev det seger för lag Niklas Edin med 8-7 efter skiljeomgång.
dnDN.se - kl. 16:29

hr


NHL-listan: Domaren som skadade stjärnan
Här är veckans NHL-lista med DN:s Sven Gustavsson.
dnDN.se - kl. 16:28

hr

Klädjätten fälld för patentintrång
Modejätten Hennes & Mauritz har fällts för patentintrång av en domstol i Storbritannien. Bolaget som har vunnit målet hoppas på ett stort skadestånd.
dnDN.se - kl. 16:06

hr


Mats Strandbergs skräckroman "Färjan" blir film
Bara fyra månader efter att boken släpptes är det klart att "Färjan" blir film - Mats Strandbergs kritikerrosade skräckhistoria som utspelar sig ombord på en finlandsfärja.
dnDN.se - kl. 16:06

hr


Här är årets mest googlade förkortningar
Vad betyder lol? Google Sverige har för första gången sammanställt de mest googlade förkortningarna under året som gått.
dnDN.se - kl. 16:02

hr


Våldet mot statens vårdanställda ökar
Trots att våld inom ungdomshem och vårdhem för missbrukare ökar, minskar antalet polisanmälningar. Det visar statistik från Statens institutionsstyrelse (SIS). Nu kräver facket att alla incidenter polisanmäls.
dnDN.se - kl. 15:55

hr


Frank Millers Batman återvänder en tredje gång
Den maskerade hämnaren är tillbaka. Frank Miller återvänder till Gotham city och skriver den tredje delen i "The dark knight"-serien. En återkomst som både lockar och skrämmer fansen.
dnDN.se - kl. 15:53

hr


Många flyktingar söker sig till Sverige - trots nya åtgärder
Antalet asylsökande i Sverige är fortfarande mycket högt. På torsdagen registrerades 1.075 asylsökande. För närvarande bor nästan 100.000 nyanlända människor i Migrationsverkets anläggningar.
dnDN.se - kl. 15:15

hr

"SD går i odemokratisk riktning"
Det blev bråk direkt på Sverigedemokraternas landsdagar om partiets toppstyrning och partistyrelsens beslut att klippa banden med ungdomsförbundet SDU. Partistyrelseledamoten Hanna Wigh anklagar partiledningen för att tysta kritiker och partiet att gå i odemokratisk riktning. Men kritiken avvisas partiledningen.
dnDN.se - kl. 15:09

hr

Anställd på asylboende jagades
Polisen letar efter flera personer efter att ett asylboende på en mindre ort i Östergötland utsatts för ett angrepp, rapporterar Corren.
dnDN.se - kl. 15:00

hr


Biljättarna skrotar sina etanolbilar
Försäljningen av nya etanolbilar är på väg att upphöra. Volvo drar in sina modeller, liksom Ford och Audi. Nu finns bara en enda modell kvar - Volkswagen Golf.
dnDN.se - kl. 14:57

hr

Åkesson: "Vi behövs som blåslampa"
"Vi behövs som blåslampa." Det var SD-ledaren Jimmie Åkessons budskap när han öppnade partiets landsdagar på fredagen. Han beskrev Moderaternas och Socialdemokraternas omsvängning i flyktingpolitiken som en kopia av partiets egen politik.
dnDN.se - kl. 14:08

hr


Kunderna tvekar om SAP:s strategi för nya affärssystemet
Det finns intresse för SAPs nya affärssystem S4 Hana, men kunderna tycker att det saknas en tydlig strategi från SAP. Det är oklart när alla de olika modulerna kommer.
idgIDG.se - kl. 13:48

hr

Kinesiska aktivist dömd till fängelse
En ledande kinesisk aktivist för yttrandefrihet Yang Maodong dömdes på fredagen till sex års fängelse för att ha stört ordningen på allmän plats. Det är den senaste händelsen i en pågående kampanj mot oliktänkande i Kina.
dnDN.se - kl. 13:41

hr


Så blev ett av världens största mjukvaruföretag hett igen
En ny vd, förvärv och rekrytering av nyckelpersoner från bland andra Cisco och HBO har resulterat att CA Technologies har gått från att vara uträknade till att bli ett programföretag med stort självförtroende.
idgIDG.se - kl. 13:36

hr


Svart fredag även för Nasa
I dag infaller Black friday - shoppingkulturens julafton som omsätter närmare 425 miljarder kronor i USA. Lika svindlande, fast mer på ett existentiellt plan, är Nasas #blackholefriday.
dnDN.se - kl. 13:26

hr


Cisco gör miljardförvärv - här är veckans it-affärer
Stora och små förvärv och tunga namn som hoppar av finns med bland veckans it-affärer.
idgIDG.se - kl. 13:22

hr


Forskare: "Åkessons utspel orsakar moralpanik"
Det skulle kunna gynna muslimer i Sverige att få svart på vitt hur många som stödjer radikal islamism, anser forskaren Aje Carlbom. Han menar att det är för att förslaget kommer från Sverigedemokraterna som det blir sådan dramatik.
dnDN.se - kl. 13:22

hr


Säkerhetshål i vpn-tjänster kan avslöja din digitala identitet
En bugg i vissa typer av VPN-tjänster kan avslöja datorns verkliga ip-nummer. Hotar bittorrent-användare.
idgIDG.se - kl. 13:22

hr

Jimmie Åkesson: "Vi behövs som blåslampa"
"Vi behövs som blåslampa." Det var SD-ledaren Jimmie Åkessons budskap när han öppnade partiets landsdagar på fredagen. Han beskrev Moderaternas och Socialdemokraternas omsvängning i flyktingpolitiken en kopia av partiets egen politik.
dnDN.se - kl. 13:15

hr


Open source-router med automatiska säkerhetsuppdateringar gör succé
Håll tyst och ta våra pengar! Det verkar vara så folk reagerar på den supersäkra routern Turris Omnia.
idgIDG.se - kl. 13:13

hr


Glögg 2015 - DN:s test av årets glögg
Traditionell glögg, på äpple eller? på suröl - DN:s Sanna Blomquist tipsar? om guldkornen i årets glöggsortimentet.
dnDN.se - kl. 13:00

hr

Glögg 2015 - DN:s test av årets glögg
Traditionell glögg, på äpple eller? på suröl - DN:s Sanna Blomquist tipsar? om guldkornen i årets glöggsortimentet.
dnDN.se - kl. 13:00

hr


Taggtråd runt hotellet där SD:s landsdagar pågår
Det är avspärrat kring hotellet där Sverigedemokraterna håller sina landsdagar. Polisen har omringat området med taggtråd, men uppger att det inte finns en förändrad hotbild.
dnDN.se - kl. 12:30

hr

Taggtråd runt hotellet där SD:s landsdagar pågår
Det är avspärrat kring hotellet där Sverigedemokraterna håller sina landsdagar. Polisen har omringat området med taggtråd, men uppger att det inte finns en förändrad hotbild.
dnDN.se - kl. 12:30

hr


Lånade ut sex miljarder till spanskt bolag - kan förlora allt
Svenska myndigheten Exportkreditnämnden, EKN, riskar att gå på en rejäl smäll i det spanska energibolaget Abengoa. Enligt Abengoas egna uppgifter har EKN garanterat lån på sex miljarder kronor till bolaget. 
dnDN.se - kl. 12:25

hr


Dubbelt svenskt i sprintfinalerna i Ruka
Stina Nilsson imponerade när hon följde upp sprintsegern i Bruksvallarna med en andraplats i världcupspremiären i Ruka. Ida ingemarsdotter slutade femma. - Jag är väldigt nöjd med den här starten på säsongen. Jag tyckte att jag växte för varje heat som gick i dag, sa Stina Nilsson i intervjun med SVT efter tävlingen. Även på herrsidan tog sig två ...
dnDN.se - kl. 12:17

hr

Terroråtalade 30-åringen: "Det är inte jag på filmerna"
Han arbetade som truckförare i Göteborg, men plötsligt en dag försvann han från jobbet. På torsdagen hördes den terroråtalade 30-åringen om vad han gjorde i Syrien våren 2013 och han hävdade att han blivit misshandlad under sin tid i häktet.
dnDN.se - kl. 12:00

hr


Filmen om Gaza inget fall för DO
Att Ship to Gaza-dokumentären "Även de döda har ett namn" används i skolundervisningen i Göteborg har väckt stark kritik. Men DO har beslutat att inte gå vidare med fallet.
dnDN.se - kl. 11:58

hr

Filmen om Gaza inget fall för DO
Att Ship to Gaza-dokumentären "Även de döda har ett namn" används i skolundervisningen i Göteborg har väckt stark kritik. Men DO har beslutat att inte gå vidare med fallet.
dnDN.se - kl. 11:58

hr

Olof Mellberg tar över Brommapojkarna
Olof Mellberg kommer att leda Brommapojkarna i division 1 norra nästa säsong. "Jag ser fram emot uppdraget i BP och känner mycket för klubben", säger Olof Mellberg till klubbens hemsida.
dnDN.se - kl. 11:44

hr


Blipp på bussen ska stoppa sms-fusk
SL installerar automatiska avläsare på alla bussar för att stoppa fusket med falska sms-biljetter. Sms-fusket på bussarna beräknas kosta 35-40 miljoner om året.
dnDN.se - kl. 11:43

hr


Högtryck vid Black Fridays säljstart knäckte sajter
Flera butikkedjors sajter kraschade när Black Friday-rean inleddes i natt. Elgiganten var ett av företagen vars hemsida inte gick att besöka under ett antal timmar.
dnDN.se - kl. 11:22

hr

Johan Schück: Fler i arbete är viktigare än BNP per invånare
Sveriges befolkning växer snabbt, till följd av flyktinginvandringen. Ekonomin utvecklas positivt, åtminstone under de närmaste åren. Men bilden fördunklas av en svagare utveckling när det gäller BNP-tillväxt per invånare.
dnDN.se - kl. 11:16

hr

Paris sörjer offren från terrorattackerna
Marseljäsen ekade två gånger i Paris när Frankrike sörjde offren för terrordåden den 13 november.
dnDN.se - kl. 11:14

hr

Bredbandsbolaget slipper blockera Pirate Bay
Bredbandsbolaget behöver inte stoppa sina kunder från att nå fildelningssajten The Pirate Bay, slår Stockholms tingsrätt fast. Sveriges första blockeringsrättegång gick därmed den väg operatören hade förespråkat och mot upphovsrättsinnehavarna.
dnDN.se - kl. 11:10

hr


Klart: Ingen blockering av The Pirate Bay
Bredbandsbolaget behöver inte blockera The Pirate Bay och Swefilmer. Det kom Stockholms tingsrätt fram till i dag.
idgIDG.se - kl. 11:01

hr


"Språk är ett oerhört populärt ämne, ändå ses det som smalt"
Patrik Hadenius är återkommande språkkrönikör i DN och chefredaktör för Språktidningen som i går kväll utsågs till Årets tidskrift populärpress på Tidskriftsgalan i Stockholm.
dnDN.se - kl. 10:56

hr

Live - SD inleder sina landsdagar i Lund
DN sänder live med start 10.55.
dnDN.se - kl. 10:55

hr


Gertten får dokumentärfilmspris
Filmaren Magnus Gertten får Eric Forsgrens dokumentärfilmspris 2015 för sin "Varje ansikte har ett namn".
dnDN.se - kl. 10:44

hr

Botkyrkapolitiker till S-toppen
Katarina Berggren - som de senaste elva åren har varit kommunalråd i Botkyrka kommun - blir biträdande partisekreterare i Socialdemokraterna.
dnDN.se - kl. 10:36

hr

"Ni har varit på månen men kan inte väja för en kvinna"
Stockholm styrs av en feministmärkt majoritet. Men hur märks det egentligen på stan? DN åkte buss med feministerna Irena Pozar, Sarah Delshad och Julia Spada för att prata om könskrockar, klädkoder och att göra gatan till sin.
dnDN.se - kl. 10:27

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen