allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3474)
Expressen (2441)
Di.se (1313)
Ny Teknik (209)
CisionNews (1243)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (228)
Pressmed. (0)
Nyheter (982)
Reklam & PR (0)
Kultur (125)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Sex döda i lavin på Mount Everest
Sex personer omkom i en lavin på Mount Everest under natten till fredagen. 
dnDN.se - kl. 07:23

hr


"Entreprenören har inte 10 000 timmar"
"Det finns två problem med 10 000-timmar-idén", skriver Internetworlds Magnus Höij.
idgIDG.se - kl. 07:14

hr

Gandhi - ett namn som betyder makt
Som fjärde generationen i en av världens mest kända politiska familjer är förhoppningarna stora på Rahul Gandhi i det pågående indiska parlamentsvalet. Kongresspartiets stjärnkandidat har dock hamnat helt i skuggan av den kraftfulle hindunationalisten Narendra Modi.
dnDN.se - kl. 07:06

hr

Inget fel med makt - om den hamnar i rätt händer
Många vill ha det, men få erkänner det. Det handlar om makt, som för en del är ett fult ord. Men det är inget fel med makt - bara den hamnar i rätt händer, menar retorikexperten Elaine Eksvärd som lär ut maktstrategier.
dnDN.se - kl. 06:44

hr

Tredjestyrman vid rodret på färjan
Det var tredjestyrman som var ansvarig när det sydkoreanska passagerarfartyg Sewol kapsejsade i onsdags med 475 personer ombord. Kaptenen kanske inte ens var på bryggan när olyckan skedde, uppger åklagaren som leder utredningen.
dnDN.se - kl. 06:04

hr

Svensk kvinna försvunnen i London
En 23-årig svensk kvinna har anmälts försvunnen i London. Polisen gick på torsdagskvällen ut med en vädjan till allmänheten om att höra av sig om de har några upplysningar.
dnDN.se - kl. 05:53

hr

Myndigheterna tog över sektens ranch
Myndigheterna har börjat ta över en ranch utanför Eldorado i Texas som tillhör en sekt som anklagats för att förgripa sig på barn.
dnDN.se - kl. 00:49

hr

Nobelpristagaren García Márquez har avlidit
Nobelpristagaren Gabriel García Márquez, en av 1900-talets mest lästa, mest sålda och mest älskade romankonstnärer, avled på torsdagen 87 år gammal, efter många år av sviktande hälsa. Hans tre storverk är släktromanerna "Hundra år av ensamhet" och "Kärlek i kolerans tid", samt "Patriarkens höst", en svart burlesk om en urtypisk karibisk tyrann.
dnDN.se - kl. 00:04

hr

Skärp sanktionerna
Den unge mannen som intervjuas i Aktuellt ser förbryllad ut. Och alldeles maktlös. "Vårt land ockuperas", säger han. "Jag vet inte av vem, men en ockupation blir det". Det är bland annat just detta som gör händelserna i Ukraina så skrämmande. En ny form av konflikt sprider sig i öst. I stället för öppna militära konfrontationer används uniformer ...
dnDN.se - 17 apr. kl. 23:22

hr

Dödlig smitta ny i sitt slag
Det dödliga ebolavirus som hittills har orsakat 122 människors död i Guinea och 13 i Liberia är av en hittills okänd variant. Det uppger forskare som har undersökt viruset.
dnDN.se - 17 apr. kl. 22:52

hr

Ännu en dag utan ett spår
Inga vrakdelar, tveksamma pingsignaler och ett enormt område att leta i. Sökandet efter det malaysiska planet MH370 har efter mer än en månad inte lett till något genombrott.
dnDN.se - 17 apr. kl. 22:48

hr

Polisbil utsatt för sabotage
En polisbil som stod parkerad vid polisstationen på Södermalm fick på torsdagskvällen sitt ena däck söndersprängt.
dnDN.se - 17 apr. kl. 22:20

hr

Nobelpristagaren García Márquez har avlidit
Colombianske författaren Gabriel García Márquez har avlidit, rapporter flera mexikanska tidningen enligt Reuters.
dnDN.se - 17 apr. kl. 22:19

hr

Flicka misstänks ha rövats bort
Ett vitne säger sig ha sett hur en flicka drogs in i en bil som sedan körde från platsen i Jakobsberg på torsdagskvällen. Polisen söker nu efter bilen och flickan.
dnDN.se - 17 apr. kl. 22:15

hr

Färjestad rasade ihop i SM-finalen
Efter två målvaktstabbar rasade Färjestad ihop i tredje perioden. Skellefteå fick till slut en enkel resa, vann med 6-2 och har nu 2-0 i matcher i SM-finalserien.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:48

hr

Färjestad rasade ihop i SM-finalen
Efter två målvaktstabbar rasade Färjestad ihop i tredje perioden. Skellefteå fick till slut en enkel resa, vann med 6-2 och har nu 2-0 i matcher i SM-finalserien.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:48

hr

Facebook vill visa var dina vänner befinner sig
Den sociala nätverkssajten Facebook lanserar nu en tjänst där en användare kan se var vännerna befinner sig - för att sedan kunna söka upp dem. Tjänsten införs under torsdagen i USA.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:28

hr

Regn dämpade fylleslaget
Årets skärtorsdag blev den lugnaste på många år i Strömstad, som av tradition får ta emot en karavan av helglediga, bilburna norrmän just denna dag.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:26

hr

"Nästan för bra för att vara sant"
Resultatet av torsdagens krismöte om Ukraina blev mer hoppfullt än vad man hade kunnat förvänta sig - i alla fall på papperet. Allt hänger nu på om överenskommelsen kan förverkligas, och om Ryssland vill förverkliga den.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:15

hr

Elm tvåmålskytt för Kalmar
Tränaren Hans Eklund och tvåmålsskytten David Elm fixade segern mot sin förra klubb när Kalmar besegrade Falkenberg med 3-1.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:10

hr

IFK Göteborg vann solklar seger
IFK Göteborg tog första hemmasegern och tillfogade Åtvidaberg årets första förlust. Överlägsna 5-0 blev resultatet på Gamla Ullevi.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:09

hr

Stjärnan borta - då sprack målnollan
Anfallsstjärnan Dioh Williams lämnade sent skadeåterbud. Då sköt Jens Portin hem tre poäng (3-0) mot Brommapojkarna - med sitt första allsvenska mål på 92 matcher i Gefletröjan.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:07

hr

Larsson fixade segern för Elfsborg
Det var en regnig tillställning i Borås på skärtorsdagen. Elfsborgs lagkapten Johan Larsson klev fram och blev ende målskytt i 1-0-segern mot Helsingborg.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:06

hr

Ny planet kallas jordens kusin
En planet som liknar jorden och som snurrar runt sin sol på ett avstånd som ger möjligheten till liv har hittats av ett rymdteleskop. Det skriver tidskriften Science i sitt senaste nummer.
dnDN.se - 17 apr. kl. 21:02

hr

Fem års fängelse för brott mot Vilks
Fem års fängelse blev domen för den 20-årige Muhammad Hassan Khalid som tillsammans med bland andra Colleen "Jihad Jane" LaRose stod åtalad för att ha förberett terrorbrott mot den svenske konstnären Lars Vilks. Khalid är den yngste som dömts för terrorbrott i USA.
dnDN.se - 17 apr. kl. 19:34

hr

Enighet på krismöte om att separatister ska avväpnas
Alla som ockuperar myndighetsbyggnader i östra Ukraina måste lämna byggnaderna och alla illegala militära styrkor måste avväpnas. 
dnDN.se - 17 apr. kl. 18:23

hr

Enighet på krismöte om att separatister ska avväpnas
Alla som ockuperar myndighetsbyggnader i östra Ukraina måste lämna byggnaderna och alla illegala militära styrkor måste avväpnas. 
dnDN.se - 17 apr. kl. 18:23

hr

Så var Färjestad-Skellefteå
Skellfteå körde över Färjestad och vann med 6-2 och leder nu SM-finalserien med 2-0 i matcher. DN rapporterade direkt.
dnDN.se - 17 apr. kl. 18:17

hr

Just nu: Följ SM-finalen direkt
Färjestad ligger under med 1-0 i matcher i finalserien mot Skellefteå. Kan de utjämna på hemmaplan? DN rapporterar direkt.
dnDN.se - 17 apr. kl. 18:17

hr

Just nu: Följ SM-finalen direkt
Färjestad ligger under med 1-0 i matcher i finalserien mot Skellefteå. Kan de utjämna på hemmaplan? DN rapporterar direkt.
dnDN.se - 17 apr. kl. 18:17

hr

Bostadshus utrymt i Sala
Polisen har utrymt ett tjugotal lägenheter på Borgmästare Lundbergs gata i Sala sedan ett misstänkt sprängmedel hittats i en lägenhet.
dnDN.se - 17 apr. kl. 18:15

hr

Kroppsdelar funna i Edsviken
Polisen har ännu inte kunnat identifiera de kroppsdelar som hittades i Edsviken i Sollentuna i lördags. Detta sedan en privatperson hittat en del av en människokropp vid stranden i Landsnora.
dnDN.se - 17 apr. kl. 17:53

hr

Zabel tillbaka till Djurgården
I januari lämnade Tony Zabel rollen som tränare för Djurgården. Hans Särkijärvi tog över och förde upp laget till ishockeyns SHL. På torsdagen meddelade Djurgården att Särkijärvi fortsätter i tre säsonger till - och att Zabel återvänder.
dnDN.se - 17 apr. kl. 17:48

hr

Tyresös semifinal tv-sänds inte
På lördag spelar Tyresö semifinal i Champions League. Men matchen sänds inte i tv. Bland Tyresöspelarna tas beskedet emot med förvåning. "Självklart tycker jag att en semifinal bör uppmärksammas", säger backen Linda Sembrant.
dnDN.se - 17 apr. kl. 17:17

hr

Åtalas för våldtäkt och kanylstick
En man från Malmö åtalas för grov våldtäkt. Mannen, som är i 50-årsåldern, misstänks ha våldtagit en kvinna i ett hus i staden tidigare i år.
dnDN.se - 17 apr. kl. 16:59

hr

Spänt läge i östra Ukraina
Pro-ryska styrkor har tagit över staden Slaviansk inte långt från den ryska gränsen. På flera andra håll i Ukraina har soldater lagt ned sina vapen och lämnat Ukrainas armé.
dnDN.se - 17 apr. kl. 16:40

hr

Regeringens nystartszoner slopas
Regeringen släpper förslaget om nystartszoner. Förslaget syftade till att bryta bidragsberoende och långtidsarbetslöshet i segregerade områden.
dnDN.se - 17 apr. kl. 16:23

hr

Wallner till allettan
Storsatsande Djurgården har presenterat damhockeylagets första nyförvärv - och det är inte vilket namn som helst. OS-målvakten Valentina Lizana Wallner är klar för klubben som kommande säsong spelar i allettan.
dnDN.se - 17 apr. kl. 15:45

hr

Åktur med Helix
Våren nalkas - och därmed slår landets nöjesparker snart upp sina portar för sommarsäsongen. Följ med på en hissnande färd på Lisebergs nyaste berg- och dalbana Helix.
dnDN.se - 17 apr. kl. 15:45

hr


Så arbetar företaget smartare i Evernote
Evernote är betydligt mer än bara en molnbaserad anteckningstjänst. TechWorld har testat Business-varianten.
idgIDG.se - 17 apr. kl. 15:38

hr

Reinfeldt visste inte om Nuon
Vattenfalls styrelse bär ansvaret för fiaskoköpet av Nuon. Det sade Fredrik Reinfeldt i KU i dag. Statsministern bedyrade att han inte kände till affären innan den blev offentlig.
dnDN.se - 17 apr. kl. 15:08

hr

Rektorn: Skolflickorna saknas ännu
En skolrektor tillbakavisade på torsdagen tidigare uppgifter från Nigerias militär om att flertalet skolflickor som tidigare i veckan rövades bort från sin skola nu skulle vara i säkerhet.
dnDN.se - 17 apr. kl. 14:56

hr

Två skadade i bussolycka
Två personer skadades vid 13.30 tiden på torsdagen vid en kollision mellan en buss och en personbil på E18 vid Brottby.
dnDN.se - 17 apr. kl. 14:56

hr

Saturnus på väg "föda" ny måne
Planeten Saturnus väntar tillökning. Det tror forskarna som har noterat tecken på att planeten är på väg att alstra en ny måne. 
dnDN.se - 17 apr. kl. 14:49

hr


"Molnet blottar de onödiga kostnaderna"
"Om den verkliga potentialen i molnet ska realiseras gäller det att molnleverantörerna gör det lättare att räkna för köparna", skriver Jörgen Lindqvist.
idgIDG.se - 17 apr. kl. 14:40

hr

Putin vill undvika sända trupper till Ukraina
Rysslands president Vladimir Putin sa i ett direktsänt tevetal på torsdagen att han inte uteslöt att han kan komma att skicka trupper in i Ukraina.
dnDN.se - 17 apr. kl. 14:37

hr

Bäckström tackar nej till VM-spel
Nicklas Bäckström missade OS-finalen när han stängdes av för dopning. Nu har Washingtoncentern tackat nej till VM-spel i Vitryssland. "Det är av familjeskäl", säger förbundskaptenen Pär Mårts till TT.
dnDN.se - 17 apr. kl. 14:37

hr

Bäckström tackar nej till VM
Washingtoncentern Nicklas Bäckström har tackat nej till VM-spel i Vitryssland, uppger Tre Kronors förbundskapten Pär Mårts för TT. "Det är av familjeskäl", säger Pär Mårts utan vilja gå in på närmare detaljer.
dnDN.se - 17 apr. kl. 14:37

hr

Tre överklagar domar för attacken i Kärrtorp
Tre av de sju nazister som i slutet av mars dömdes för attacken i Kärrtorp i december förra året överklagar nu sina domar till Svea hovrätt.
dnDN.se - 17 apr. kl. 14:34

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen