allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2872)
Expressen (2457)
Dagens Media (0)
CisionNews (1565)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (290)
Pressmed. (0)
Nyheter (1700)
Reklam & PR (0)
Kultur (126)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Oviss framtid för unga efter rivningen av lägret i Calais
Polis och rivningsarbetare började på tisdagen montera ned det informella flyktinglägret "Djungeln" i Calais. Men en hel del migranter stannar kvar, och många minderåriga flickor och pojkar väntar ännu på besked om vad som kommer att hända med dem.
dnDN.se - kl. 22:42

hr

USA-börserna vände ned
Rapporter från några tunga bolag gjorde investerarna besvikna och USA-börserna backade på tisdagen. Bolaget 3M, bland annat tillverkare av post it-lappar och tejp, redovisade en ökad vinst för tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Men 3M justerade ned sin helårsomsättning och försäljningsprognos
dnDN.se - kl. 22:29

hr

Arell tveksam segerskytt för Karlskrona
Officiellt blev Niklas Arell matchhjälte för Karlskrona mot Luleå med sitt 2-1-mål. Men själv vill inte KHK-backen iklä sig hjälterollen.
dnDN.se - kl. 22:12

hr

Brynäs vände och bröt Färjestadsvit
Färjestad var på väg mot sjunde raka segern i SHL. Då gjorde Brynäs fem mål i slutperioden och vann med 5-1 på bortais. - Vi föll ihop som ett korthus, säger Färjestads tränare Leif Carlsson till C More.
dnDN.se - kl. 22:07

hr

Amerikansk spionchef: "Kapsyl" på Nordkoreas kärnvapen enda möjligheten
USA:s policy att försöka övertala Nordkorea att ge upp sitt kärnvapenprogram "är troligen en hopplös sak". Det bästa man kan hoppas på är "någon slags kapsyl" på landets nukleära kapacitet, menar James Clapper, chef för den amerikanska underrättelsetjänsten.
dnDN.se - kl. 21:59

hr

Ännu en förlust för Djurgården
Näst sist och bara två segrar på tolv matcher. Det är Djurgårdens start på den här SHL-säsongen. Sjunde raka förlusten kom borta mot Växjö.
dnDN.se - kl. 21:54

hr

Ny förlust för målsnålt Leksand
Leksands problem i SHL-hockeyn fortsätter. Säsongens nionde förlust (2-5) kom mot HV71 efter ännu en gång svagt anfallsspel. - Vi gjorde bara två mål i kväll, då blir det inga poäng, sade tränaren "Perra" Johnsson till C More Sport.
dnDN.se - kl. 21:48

hr

Ryska långdistansrobotar i Östersjön
Två ryska korvetter med långdistansrobotar är på väg till Östersjön. - Det försämrar militärsituationen i Norden, säger Tomas Ries, lektor vid Försvarshögskolan, till TT.
dnDN.se - kl. 21:48

hr

Linköping trivs inte på hemmaplan
Hemmasegern mot Djurgården i lördags verkar bara varit en tillfällighet för Linköping. Under tisdagen åkte laget på sin sjätte förlust på sju matcher i den egna arenan. Örebro bröt sin tre omgångar långa trend utan poäng och vann med 3-1.
dnDN.se - kl. 21:42

hr

Ledning men matchstraff för Frölunda
Ny serieledare. Men också ett nytt matchstraff. Frölunda tog en dyrköpt seger, 3-1, i toppmötet mot Malmö. - Men jag hoppas att rubrikerna handlar om Rasmus Dahlin i stället, säger Frölundatränaren Roger Rönnberg.
dnDN.se - kl. 21:34

hr

Frölunda upp i topp
Ny serieledare. Men också ett nytt matchstraff. Frölunda tog en dyrköpt seger, 3-1, i toppmötet mot Malmö. Segerskytt blev Robin Figren, som efter att ha gjort assist i tre raka matcher nu gjorde säsongens första mål.
dnDN.se - kl. 21:34

hr

Lägre svensk försvarsandel
Sveriges försvarsutgifter ligger i år på 1,05 procent som andel av bruttonationalprodukten. Det är lägre än våra närmaste grannar, visar en kartläggning av Svenska Dagbladet byggd på rapporter från bland annat Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) och Stockholms Internationella fredsforskningsinstitut
dnDN.se - kl. 21:29

hr

"Presidenten tänker sitta kvar - länge"
Det finns en underförstådd manual för hur ett maktskifte ska gå till i det kinesiska kommunistpartiet. Enligt den är det nu hög tid att lyfta fram nästa generations toppledare. Men bakom Kinas president är det tomt. Någon efterträdare är inte i sikte.
dnDN.se - kl. 21:29

hr

Endast två av tio är för Nobelhuset
Bygget av Nobelhuset på Blasieholmen har ett svagt stöd bland stockholmarna. 22 procent är för, 44 procent är emot, resten har ingen åsikt eller känner inte till det. I innerstaden är varannan negativ till bygget.
dnDN.se - kl. 21:17

hr

Jerry lämnade brorsorna i Rimbo och blev stjärna
För tre år sedan gjorde tre bröder Tollbring succé när lilla Rimbo tog steget upp till elitserien. I dag är lillebror Jerry stjärna i IFK Kristianstads mästarlag. Jeff och Ken spelar vidare i allsvenskan med Rimbo HK.
dnDN.se - kl. 21:13

hr

Vän till Kosovos president åtalas
Azem Syla, nära allierad med Kosovos president, har åtalats för att lett ett kriminellt nätverk som lurat staten på offentlig egendom värd 30 miljoner euro, motsvarande drygt 290 miljoner kronor.
dnDN.se - kl. 21:09

hr

Statssekreteraren kan komma att förmånsbeskattas
Trots att infrastrukturminister Anna Johansson (S) är statssekreterare Erik Bromanders chef säger hon sig sakna insyn i hans resor och deras höga kostnader. Nu granskar regeringskansliet alla resor. Samtidigt uppger Skatteverket att han kan komma att förmånsbeskattas.
dnDN.se - kl. 21:08

hr

Ricoh lyckades inte stoppa Kristianstads segertåg
Det var meriterade tränare i Solnahallen när IFK Kristianstad besegrade Ricoh i Solnahallen med 26-23 (16-12). Ola Lindgren styrde mästarlaget. På andra bänken försökte Martin Boquist och Ingemar Linnéll sätta stopp för det orangea segertåget.
dnDN.se - kl. 21:02

hr

"?Valsedelssystemet äventyrar inte bara rösthemligheten"
Förslag inom kort. Vi kommer snart att slippa ta valsedlar när andra ser på. Men det svenska valsedelssystemet har fler problem. Det är dyrt, det leder till stort svinn, mängden sedlar ökar risken för fusk och små partier riskerar att missgynnas. Vi borde titta på våra grannländer som har bättre system
dnDN.se - kl. 21:00

hr

Naturreservat för valar röstades ned
Ett förslag från flera sydamerikanska och afrikanska länder om att upprätta ett naturreservat för valar i Sydatlanten har röstats ned. För att få igenom förslaget krävdes tre fjärdedelars stöd från medlemmarna i Internationella valkommissionen, men 24 länder motsatte sig idén.
dnDN.se - kl. 20:45

hr

Badou Jack får drömmatch - nästa år
Badou Jack försvarar sin WBC-titel i supermellanvikt i ett möte med James DeGale, men han får vänta till nästa år.
dnDN.se - kl. 20:28

hr

Portugal knep sista EM-platsen
Portugal spelar nästa sommar sitt första seniormästerskap i fotboll på damsidan. Laget knep den 16:e och sista platsen till EM i Nederländerna i playoff-mötet med Rumänien - tack vare bortamålsregeln.
dnDN.se - kl. 20:19

hr

Manchester Uniteds nästa smäll
Manchester Uniteds mittback Eric Bailly haltade av planen redan efter 52 minuter i stjärnsmällen mot Chelsea (0-4). Nu visar det sig att Bailly skadad ligamenten i knät och blir borta i upp emot två månader.
dnDN.se - kl. 20:15

hr

SAS lanserar nya bränslesnåla Airbus A320neo
SAS lanserar ett nytt flygplan med 15 till 20 procent lägre bränsleförbrukning och höghastighets-wifi. Men enligt SAS vd Rickard Gustafson finns det mycket kvar att göra inom flygindustrin för den ska bli miljövänligare.
dnDN.se - kl. 19:40

hr

Ängelholm får ungdomsbonus
Superettalaget Ängelholm har problem, både med ekonomin och på fotbollsplanen, men en sak är det i vart fall duktiga på: Att låta unga spelare få speltid i A-laget.
dnDN.se - kl. 19:24

hr

Sjuksköterska misstänks ha dödat åtta patienter
En 49-årige kanadensisk sjuksköterska misstänks ha dödat åtta patienter mellan 75 och 96 år vid ett sjukhem i provinsen Ontario i Kanadas östra centrala del, uppger provinsens polis, enligt den statliga kanadensiska televisionen.
dnDN.se - kl. 19:18

hr

Attacken i Quetta kan var terrorism utlagd på entreprenad
Över 600 personer har dödats i terrordåd i Pakistan de senaste två åren. Platsen för den senaste attacken ligger i ett oroligt hörn av landet. I staden Quetta i provinsen Baluchistan tävlar militanta grupper, separatister, talibaner och IS ofta om att ta på sig skulden för angrepp.
dnDN.se - kl. 19:10

hr

Karin Eriksson: Kvartetten i Miljöpartiet har en särskild sprängkraft
KOMMENTAR. Många partier tampas just nu med rebeller. Men kvartetten i Miljöpartiet har en särskild sprängkraft.
dnDN.se - kl. 19:00

hr

Bill Emmott: Fler år i livet kräver fler år på jobbet
KOLUMNEN. Bill Emmott är fd chefredaktör för The Economist. De utvecklade länderna har inte sett sanningen i vitögat: När människor lever längre måste pensionsåldern höjas. Annars räcker inte pengarna.
dnDN.se - kl. 19:00

hr

Filosofen: Hemligheten bakom att åldras lyckligt
Unga har kastat sig över hans bok för att lära sig att bli gamla. Äldre läsare har beklagat att de inte fick ta del av hans tankar tidigare i livet. Den tyske filosofen Wilhelm Schmid listar tio punkter som ska hjälpa oss att bli äldre.
dnDN.se - kl. 19:00

hr

Här är MP-rebellerna som går emot partiledningen
Fyra av Miljöpartiets riksdagsledamöter håller egna möten och röstar emot sitt eget parti i flera frågor.
dnDN.se - kl. 19:00

hr

MP:s utbrytargrupp går sin egen väg i riksdagsarbetet
De fyra miljöpartistiska riksdagsledamöter som i våras lämnade sina uppdrag har bildat en egen grupp. MP-kvartetten hotar att rösta emot partilinjen och säga nej till EU:s handelsavtal och nya regler för vapenexporten. Partiets ungdomsförbund kräver att de fyra ledamöterna lämnar riksdagen efter nästa
dnDN.se - kl. 19:00

hr

Lindstedts vinst minskar DC-chans
Robert Lindstedt vann tillsammans med Michael Venus, Nya Zeeland, sin första match i dubbelturneringen i Basel. Det innebär sannolikt att det inte blir något Davis Cup-spel för dubbelspecialisten.
dnDN.se - kl. 18:49

hr

Dieselfusket kostar VW 14,7 miljarder dollar i USA
Den tyska biltillverkaren uppger att man i mitten av november ska inleda återköp av fordonen, som visat sig ha mångfaldigt högre utsläppsvärden än vad som uppgetts för myndigheter, återförsäljare och köpare, rapporterar motornyhetssajten Automotive News. Beslutet togs av Charles Breyer, distriktsdomare
dnDN.se - kl. 18:46

hr

En gripen för mord i Järfälla
En person har gripits misstänkt för delaktighet i ett mord på en man i Järfälla norr om Stockholm.
dnDN.se - kl. 18:44

hr

Ny seger för världsettan Kerber
Angelique Kerber ser vass ut i tennisens WTA-slutspel i Singapore. Tyskan vann med övertygande 6-4, 6-2 mot rumänska Simona Halep, men trots två inledande segrar har inte Kerber matematiskt helt säkrat avancemanget till semifinal.
dnDN.se - kl. 18:40

hr

Alfa Laval sänke på börsen
Stockholmsbörsen sjönk något medan de ledande Europabörserna gick åt olika håll. Alfa Laval tyngde i Stockholm. När börsen stängde på tisdagen hade OMXS-index sjunkit 0,4 procent till 517,3.
dnDN.se - kl. 18:04

hr

Stampen går vidare utan överklagan
Rekonstruktionen av mediekoncernen Stampen går nu in i ett nytt skede, där de beslutade ackorden ska genomföras och fokus riktas mot nya avtal med koncernens banker.
dnDN.se - kl. 18:02

hr

Brasilianske legendaren död
Den brasilianske fotbollslegendaren Carlos Alberto, som var lagkapten i det landslag som vann VM-guld 1970, har hastigt avlidit efter en hjärtattack.
dnDN.se - kl. 17:46

hr

Trump köpte sin egen bok för kampanjmiljoner
Donald Trump har tagit över 2,7 miljoner kronor ur kampanjkassan för att köpa sin egen bok "Art of the deal". Det är inte första gången han använder politiska donationer till privata ändamål.
dnDN.se - kl. 17:42

hr

Spanskt dödläge på väg att brytas
Mariano Rajoy har fått i uppdrag av den spanske kungen att bilda regering. Därmed kan ett tio månader långt dödläge i den spanska regeringsfrågan vara över.
dnDN.se - kl. 17:39

hr

Belastningsattack mot Swedbanks hemsida
Swedbanks hemsida är utsatt för en överbelastningsattack. Sedan 13.30-tiden på tisdagen har sidan av och till varit svår eller omöjlig att nå. "Det har varit upp och ner", säger Claes Warrén, presskonkat hos Swedbank, till DN vid 17-tiden.
dnDN.se - kl. 17:32

hr

Attack mot Swedbanks hemsida
Swedbanks hemsida är utsatt för en överbelastningsattack. Sedan 13.30-tiden på tisdagen har sidan av och till varit svår eller omöjlig att nå. "Det har varit upp och ner", säger Claes Warrén, presskonkat hos Swedbank, till DN vid 17-tiden.
dnDN.se - kl. 17:32

hr

Friades från misshandel men förlorade dottern
På onsdagen presenteras en rapport som får stor betydelse för våldsmisstänkta spädbarnsföräldrar runt om i Sverige. Erik och Nan har redan förlorat vårdnaden om sin dotter, men de hoppas ändå på upprättelse. Och att andra föräldrar inte ska råka ut för samma sak som de har gjort.
dnDN.se - kl. 17:20

hr

Kritiserad medicinering fortsätter i Norge
Norsk skidåkning har kritiserats hårt efter att världscupvinnaren Martin Johnsrud Sundby stängts av för dopning och det blivit känt att friska åkare ordinerats astmamedicin. Ändå fortsätter den ifrågasatta medicineringen. - Vi kommer inte att ändra på någon praxis, säger Finn Hågen Krogh, trea i världscupen
dnDN.se - kl. 17:19

hr

EU-ja till förlängd gränskontroll
EU-kommissionen säger ja till en förlängning av de återinförda gränskontrollerna i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Österrike. Bra, anser inrikesminister Anders Ygeman (S), men avvaktar med besked om regeringen vill förlänga.
dnDN.se - kl. 17:07

hr


Sålde massövervakning till Turkiet - då gjorde svenska utvecklare revolt
Procera Networks, med kontor i Malmö, uppges ha sålt övervakningssystem till den turkiska regimen.
idgIDG.se - kl. 16:59

hr

Norsk farmaceut: Johaugs förklaring trovärdig
Kan man verkligen ge ett positivt dopningsprov av att smörja lite kräm på läpparna? Det är många som tvivlat på Therese Johaugs förklaring om hur hon fått i sig den anabola sterioden clostebol. Men Tove Ytterbö, ordförande i Norges farmaceutiska förening menar att Johaugs förklaring är trovärdig.
dnDN.se - kl. 16:54

hr

"Forskning visar porrens skadeverkningar"
SLUTREPLIK. Porren måste gå att synliggöra och debattera, precis som alla andra samhällsproblem (DN Debatt 15/10). Att debattörer väljer att raljera om prussiluskor trots den omfattande forskning som finns, trots jourernas, psykoterapeuters och polisers erfarenhet om kopplingen till mäns våld och trots
dnDN.se - kl. 16:53

hr

"?LO behöver ta sitt eget ansvar för integration"
SLUTREPLIK. Vi föreslår i vår artikel krav på motprestation för bidrag, reformerad vuxenutbildning, förenklat anställningsstöd och åtgärder för en jämställd arbetslinje (DN Debatt 14/10). Att LO ställer sig bakom artikelns inriktning är välkommet och vi hoppas de bidrar i arbetet för att få regeringen
dnDN.se - kl. 16:47

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »



1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen         




X