allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3618)
Expressen (2473)
Di.se (1671)
Ny Teknik (256)
CisionNews (1252)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (309)
Pressmed. (0)
Nyheter (885)
Reklam & PR (0)
Kultur (118)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Från 500 procent till noll i ränta
För 20 år sedan bestämde de ledande svenska politikerna att de behövde en tvångströja som hindrade dem från att förstöra Sveriges ekonomi.Nu vill finansminister Magdalena Andersson lossa lite på tröjan.
dnDN.se - kl. 09:26

hr

"Jag fick idén i Arboga"
I dag publiceras DN den nyskrivna novellen "Hemsökelse" av deckarförfattaren Johan Theorin. Den ingår i tidskriften Grantas nya nummer om spöken.
dnDN.se - kl. 08:57

hr

"Hemsökelse" av Johan Theorin
dnDN.se - kl. 08:54

hr

SMHI varnar för kraftigt snöfall och halka
Rikligt med nysnö och kraftiga vindar kan ställa till det i trafiken på lördagen. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för norra Sverige.
dnDN.se - kl. 08:51

hr

Djungelopera. Regnskogen sjunger upp
Mitt i Amazonas regnskog reser sig ett av världens vackraste operahus. Det byggdes 1896 av rika gummibaroner och förföll när gummiepoken tog slut. I flera decennier var operahuset övergivet. Nu sjuder det åter av liv tack vare en koloni av vitryska, bulgariska och ryska musiker som bosatt sig i Manaus. Lördagsmagasinet har träffat ...
dnDN.se - kl. 08:48

hr


Mörk materia syns inte men finns där ändå
Jörgen Städje dyker ner i universums mörkaste vrår.
idgIDG.se - kl. 08:45

hr

Misstänkte polismördaren uppges ha erkänt dådet
Misstänkte polismördaren Eric Frein, som greps efter en sju veckor lång sökinsats i ett skogsområde, fängslades med den mördade polisens handbojor. Skadorna i ansiktet fick han när han greps. Frein ska därefter ha erkänt dådet - och riskerar nu dödsstraff.
dnDN.se - kl. 08:43

hr

Därför legaliserades cannabis
Montevideo. Som första land i världen har Uruguay legaliserat odling, försäljning och rökning av cannabis. Tanken är att den nya lagen ska slå undan fötterna på den organiserade brottsligheten i landet.Men mer än hälften av invånarna röstade nej till legaliseringen.
dnDN.se - kl. 08:04

hr

Nathan Shachar: Att skada ­relationerna vore självmål
Inte ens på Israels utrikes­departement i Jerusalem vet talesmännen hur långt utrikesminister Avigdor Liberman ämnar driva det diplomatiska råkurret med Sverige.
dnDN.se - kl. 07:50

hr

"Det här beslutet är historiskt för oss"
Israels ambassadör lämnade i torsdags Sverige i protest mot regeringens beslut att ­erkänna Palestina. Samtidigt kom beskedet att den palestinska representationen i Stockholm ska få ställning som fullvärdig ambassad. I en DN-intervju tonar ambassadören Hala Husni Fariz ned betydelsen av den skarpa israeliska reaktionen.
dnDN.se - kl. 07:48

hr

Skola bad föräldrar om tusentals kronor
Föräldrar till elever på friskolan Enskilda gymnasiet i Stockholm, där bland andra kronprinsessan Victoria med syskon gått, blev ombedda att skänka "frivilliga bidrag" på tusentals kronor för att klara undervisningsmål och åka på klassresa, rapporterar SVT:s ABC.
dnDN.se - kl. 07:36

hr

Hamilton är storfavorit att bli världsmästare
Nu ska det avgöras. Tre lopp i formel 1-VM återstår och det skiljer bara 17 poäng mellan ledande Lewis Hamilton och hans stallkamrat Nico Rosberg med maximala 100 poäng kvar att ta.
dnDN.se - kl. 07:00

hr

Kondisägare jagade ut rånarna
Två rånare jagades på flykten av en konditoriägare i Trollbäcken på fredagskvällen. - Det var en tuff butiksägare, konstaterar Lars Alvarsjö, stationsbefäl på Nackapolisen.
dnDN.se - kl. 06:18

hr

Boko Haram: "Flickorna bortgifta"
Den nigerianska terroristgruppen Boko Haram förnekar i en ny video som levererades på fredagen att man har gått med på eldupphör - något som den nigerianska regeringen hävdat.
dnDN.se - kl. 05:55

hr

Allt fler handlar närodlad mat
Svenskarnas intresse för att köpa närodlad och ekologisk mat ökar. Det visar Jordbruksverkets undersökning om våra matvanor.
dnDN.se - kl. 05:53

hr

Ny militär "kuppar" i Burkina Faso
Oron fortsätter i Burkina Faso. I vad som tycks vara ett försök att få bort den självutnämnde nye ledaren överbefälhavare Honoré Traoré, meddelar löjtnant Issaac Zida att han tar över som statsöverhuvud.
dnDN.se - kl. 05:51

hr

40 döda hundar slängda vid flod
Japansk polis har inlett in brottsutredning efter att kvarlevorna av omkring 40 hundar hittats spridda i och invid en flod i Sakura i landets östra del.
dnDN.se - kl. 05:49

hr

Tusentals ­bloggar och ­hemsidor har säkerhetshål
Tusentals hemsidor i Sverige är så sårbara att utomstående kan hacka och redigera innehållet. Många sajtägare som använder publiceringssystemet ­Wordpress slarvar med viktiga säkerhetsuppdateringar, visar DN:s granskning. Bland de berörda finns till exempel bloggar, e-handelssajter och företagshemsidor.
dnDN.se - kl. 00:46

hr

Lugn i skuldstormen
Riksbankens styrränta har satts till noll och förblir enligt prognoserna på historiskt låga nivåer en tid framöver. Varför har det blivit så, och vad innebär det?
dnDN.se - kl. 00:05

hr

"Universiteten måste ta sin folkbildaruppgift på allvar"
Humaniora syns för lite. Alltför få humanistiska forskare deltar i det offentliga samtalet. Därför har deras forskning lågt förtroende hos allmänheten. Högskolor och universitet måste öka den humanistiska forskningens genomslag, vilket är universitetens "tredje uppgift", skriver Jonas Ingvarsson, tankesmedjan Humtank.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Ozonhålet stort men fortsätter att minska på sikt
Trots forskarnas förhoppningar om att ozonhålet över Antarktis skulle minska så fortsätter det att var stort som hela Nordamerika. Men trenden är positiv.
dnDN.se - 31 okt. kl. 22:49

hr

Statliga pengar gick till kärnkraftsreklam
Strålsäkerhetsmyndigheten har sedan 2008 betalat ut sammanlagt 34 miljoner kronor till kärnkraftsbranschens organisation Svenskt kärnkraftcentrum (SKC). Pengarna skulle gå till forskning, men SKC har i stället spenderat åtta miljoner kronor på reklam och lobbyverksamhet för ny kärnkraft, uppger SVT som hänvisar till en rapport från miljöorganisationen Greenpeace.
dnDN.se - 31 okt. kl. 22:06

hr

Rymdskepp kraschade - se presskonferensen
dnDN.se - 31 okt. kl. 22:04

hr

Test: Här är de 10 coolaste streetlurarna
Beats by Dre startade trenden, men är de bäst? Ljud & Bild testar 10 lurar med tung bas för dig som vill synas och höras.
dnDN.se - 31 okt. kl. 21:29

hr

Kurdiska soldater på väg in i Kobane
Kurdiska peshmergasoldater från Irak har tagit sig in i den av Islamiska staten belägrade gränsstaden Kobane.
dnDN.se - 31 okt. kl. 21:10

hr

Karriären över för Ernstsson
Lugispelaren Joacim Ernstsson kommer inte komma tillbaka till handbollen. Efter kollapsen under en match förra veckan sätter läkarna stopp."Det går inte. Det är strängt förbjudet", säger Ernstsson till Kvällsposten.
dnDN.se - 31 okt. kl. 19:52

hr

Maratonstjärnan fast i dopningstest
På söndagen skulle den kenyanska maratonstjärnan Rita Jeptoo prisas som årets löpare. Men ceremonin skjuts upp då Rita Jeptoo har testats positivt för epo.
dnDN.se - 31 okt. kl. 19:34

hr

Virgin Galactics rymdskepp har kraschat
Virgin Galactics Space Ship Two har kraschat under en testflygning över Mojaveöknen i USA på fredagskvällen svensk tid. Det är oklart vad som hänt med piloterna.
dnDN.se - 31 okt. kl. 19:34

hr

Italien lägger ned sin Medelhavsinsats
En massiv italienskledd räddningsinsats för båtmigranter på Medelhavet avbryts, meddelar Italiens vice premiärminister Angelino Alfano.
dnDN.se - 31 okt. kl. 19:07

hr

Blanc: Zlatan är på bättringsvägen
Den svenske fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic missar ännu en match på grund av sin skadade häl. Paris SG-tränaren Laurent Blanc meddelade på fredagen att Ibrahimovic inte kan medverka i söndagens bortamatch i franska ligan mot Lorient, men att hans stjärna är på bättringsvägen.
dnDN.se - 31 okt. kl. 18:56

hr

Två döda kvinnor hittade i vattnet
Under mindre än ett dygn har två äldre kvinnor hittats döda i Göteborgs hamninlopp.
dnDN.se - 31 okt. kl. 18:33

hr

Dramatisk oktober på börsen
Stockholmsbörsen avslutade oktober i dur. OMXS-index stängde på plus 1,2 procent. Men det blev en dramatisk börsmånad.
dnDN.se - 31 okt. kl. 18:24

hr

Burkina Fasos president avgår
Burkina Fasos president Blaise Compaoré har tvingats från makten efter 27 år i presidentämbetet. Nu tar militären över. Våldsamma protester har senaste veckan skakat landet med många dödsoffer som följd.
dnDN.se - 31 okt. kl. 18:01

hr

Ebolasmittad flicka hade kontakt med 141
Den tvååriga flicka som smittades av ebola i Guinea och tog sjukdomen med sig till Mali kan ha varit i kontakt med 141 personer varav 57 ännu inte har spårats.
dnDN.se - 31 okt. kl. 17:48

hr

Kraven som kan stoppa Northug från VM i Falun
VM i Falun kan vara i fara för Petter Northug. Skidstjärnan motsätter sig kontraktet med det norska skidlandslaget, och på lördagen går tidsfristen ut."Vi kommer inte att ge några ytterligare dispenser till Petter", säger Espen Graff, informationschef på norska skidförbundet, till NRK.
dnDN.se - 31 okt. kl. 17:13

hr


Företagen som ger nytt liv åt döda datorer
Datorer som rensas ut från företag och organisationer i Sverige har längre livslängd än många tror.
idgIDG.se - 31 okt. kl. 16:00

hr

Säpo stoppar MP-rekrytering
En högt uppsatt anställd vid regeringskansliet har stoppats efter en granskning av Säpo. Enligt Expressen slog säkerhetspolisen larm på grund av den anställdes höga skulder hos Kronofogden.
dnDN.se - 31 okt. kl. 15:42

hr

Kvinna död efter bilkrasch i Nybro
En kvinna i 45-årsåldern omkom i dag i en singelolycka i centrala Nybro.
dnDN.se - 31 okt. kl. 15:38

hr

Misstänkt polismördare gripen
Flera hundra poliser har i sju veckor jagat den misstänkte polismördaren Eric Frein. Nu är han till sist gripen och de boende i Pennsylvania firar.
dnDN.se - 31 okt. kl. 15:37

hr

Sju minuter till jobbet för direktör Dorsin
Henrik Dorsin har blivit en av våra mest folkkära artister. Numera är han också teaterdirektör. DN stämde träff utanför Scalateatern för att knata i hans kvarter.
dnDN.se - 31 okt. kl. 15:22

hr

Dvärgvattenbuffeln repar sig
Filippinernas stam av dvärgvattenbufflar - ett av världens mest sällsynta djur - har återhämtat sig starkt efter insatserna för att försöka rädda djuret från utrotning.
dnDN.se - 31 okt. kl. 15:12

hr

Bergstand: Det är inspirerande
På söndag kan Hammarby gå upp i allsvenskan. Seger mot Jönköpings Södra och avancemanget är klart.
dnDN.se - 31 okt. kl. 15:01

hr

Fi får en rosa dag på Almedalen
Måndagen den 6 juli 2015 blir en rosa dag. Åtminstone väntas rosa bli den dominerande färgen i Almedalen i Visby.
dnDN.se - 31 okt. kl. 14:54

hr

Ryssland chockhöjer styrräntan
Den ryska centralbanken höjer sin styrränta med 1,5 procentenheter till 9,5 procent för att stötta den svaga rubeln och motverka en stigande inflation.
dnDN.se - 31 okt. kl. 14:50

hr

Då kommer besked om Evry-affären
Evrys försäljningsplaner har blivit en av branschens stora snackisar. Och idag valde koncernchef Terje Mjøs att i alla fall vidröra ämnet.
idgIDG.se - 31 okt. kl. 14:42

hr

Hårt slag mot driften när Evry kapar 70 tjänster
I samband med en stark kvartalsrapport kom också beskedet att Evry ska kapa 70 tjänster.
idgIDG.se - 31 okt. kl. 14:41

hr

Musjakt försenade Norwegianflyg
Allt verkar kunna försena en Dreamliner - även en liten mus.
dnDN.se - 31 okt. kl. 13:57

hr

"John Wick"
dnDN.se - 31 okt. kl. 13:55

hr

Zlatan bygger drömhus i Åre
Zlatan Ibrahimovic bygger ännu ett drömhus i Jämtland.
dnDN.se - 31 okt. kl. 13:51

hr

Tonåringar häktade för mord
Två tonåringar från Malmö, 16 respektive 17 år gamla, häktades på fredagen i Jönköping misstänkta för mord och försök till mord. Båda nekar och deras försvarsadvokater var kritiska till häktningsbesluten, inte minst till följd av pojkarnas ålder.
dnDN.se - 31 okt. kl. 13:46

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen