allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (4009)
Expressen (2220)
Di.se (1570)
Ny Teknik (275)
CisionNews (1120)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (340)
Pressmed. (0)
Nyheter (1048)
Reklam & PR (0)
Kultur (113)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Porosjenko mötte Obama
En ny omgång fredssamtal mellan parterna i konflikten i Ukraina hålls i Minsk på fredag. Vid sidan om fredstrevarna har Ukrainas president Petro Porosjenko samtalat med USA:s president Barack Obama om ökad assistans.
dnDN.se - kl. 22:45

hr

Säkerhetsexpert: Kränkningen ett test av vår försvarsförmåga
Johan Eellend, säkerhetsexpert på Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI), säger att onsdagens ryska kränkning av svenskt luftrum ska betraktas som ett test av Sveriges försvarsförmåga.
dnDN.se - kl. 22:45

hr

Michael Winiarski: Ockupationen riskerar att bli permanent
Ukraina fick denna vecka ytterligare en del av sitt territorium ockuperat. Men till skillnad från när Ryssland för ett halvår sedan bemäktigade sig Krim möttes den här gången händelsen av omvärldens ekande tystnad. Det bäddar för att erövringen, liksom i fallet Krim, sannolikt är oåterkallelig.
dnDN.se - kl. 22:35

hr

Fortsatt upp på USA-börser
Trots blandad ekonomisk statistik under dagen och ovisshet om utgången av folkomröstningen i Skottland steg USA-börserna på torsdagen.
dnDN.se - kl. 22:06

hr

Klar seger för Modo i Karlstad
Bara fyra segrar på fem säsonger.Modo har haft förtvivlat svårt mot Färjestad i SHL.Men historik är historik.Örnsköldsvikslaget vann med klara 6-2 i Karlstad på torsdagskvällen.
dnDN.se - kl. 21:39

hr

HV71 körde över Frölunda
HV71 vann SHL-mötet med Frölunda med klara 5-0. Stora segerorganisatörer var tvåmålsskytten Mattias Tedenby och centern Erik Christensen med tre passningspoäng.
dnDN.se - kl. 21:24

hr

Grovjobbaren avgjorde för Skellefteå
Från grovjobbare till målskytt.Numera sätter Skellefteås Martin Lundberg puckar i nät oftare än motståndare i sargen.Med två mål grundlade den hårdföre Skellefteåforwarden 4-1-segern mot Linköping.
dnDN.se - kl. 21:18

hr

Chockhöjning av avgifter för borätter uteblir
Medlemmarna i nya bostadsrättsföreningar kan pusta ut. Föreningarna kommer inte att tvingas chockhöja månadsavgifterna på grund av de nya reglerna för avskrivningar.
dnDN.se - kl. 20:30

hr

Ryska stridsflygplan kränkte svenskt luftrum
Ryska attack- och bombflygplan kränkte vid lunchtid på onsdagen svenskt luftrum, rapporterade Expressen i sin nätupplaga vid 20.15-tiden på torsdagen. Utrikesminister Carl Bildt uppgav senare att "en brådskande rapport" begärts in från Försvarsmakten.
dnDN.se - kl. 20:25

hr

Expressen: Ryska stridsflygplan kränkte svenskt luftrum
Ryska attack- och bombflygplan kränkte vid lunchtid på onsdagen svenskt luftrum. Det uppger Expressen i sin nätupplaga. Enligt tidningen korsade de båda stridsflygplanen den svenska territorialgränsen söder om Öland vid 12-tiden i onsdags.
dnDN.se - kl. 20:25

hr

St Andrews välkomnar kvinnliga medlemmar
En av de sista manliga bastionerna inom sportens värld föll på torsdagen. Från och med nu är kvinnor välkomna som medlemmar i The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews i Skottland.
dnDN.se - kl. 20:18

hr

St Andrews välkomnar kvinnliga medlemmare
En av de sista manliga bastionerna inom sportens värld föll på torsdagen. Från och med nu är kvinnor välkomna som medlemmar i The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews i Skottland.
dnDN.se - kl. 20:18

hr

Världens befolkning fortsätter öka
Världens befolkning kommer att fortsätta öka under resten av seklet. År 2100 kommer det att finnas runt 11 miljarder människor, visar nya beräkningar. Det är två miljarder fler än man har trott tidigare, visar en ny studie. "Om det ska bli färre än 9,6 miljarder måste något värre än digerdöden hända", säger professor Hans Rosling.
dnDN.se - kl. 20:01

hr

Putin i hemligt dokument: Inom två dagar kan vi ta Warszawa
Det är inte enbart Kiev som Vladimir Putin förklarat att ryska styrkor snabbt skulle kunna inta. Enligt hemliga EU-dokument ska han nu även ha räknat upp huvudstäderna Riga, Vilnius, Tallinn, Warszawa och Bukarest som snabba kap.
dnDN.se - kl. 19:44

hr

Ericsson lyfte börsen
Ericsson lyfte Stockholmsbörsen med ett besked om att telekomtillverkaren upphör med utveckling av modem. OMXS-index steg 0,5, i linje med ledande Europabörser.
dnDN.se - kl. 18:45

hr

Kvinnan som krockade med kungen riskerar böter
Kvinnan som skadades lindrigt i krocken med kungen riskerar nu 1.000 kronor i böter. "Vi utreder misstanke om att föraren inte sett sig för i korsningen", säger Mats Eriksson, informationsansvarig vid Västerortspolisen.
dnDN.se - kl. 18:29

hr

Löfven bjuder in Lööf - och övriga alliansledare
Centerledaren Annie Lööf kommer att träffa Stefan Löfven på fredagsmorgonen. Samtidigt finns uppgifter om att samtliga alliansens ledare har bjudits in av S-ledaren och regeringsbildaren Löfven till möten på fredagen.
dnDN.se - kl. 17:13

hr

Löfven bjuder in Lööf - och övriga alliansledare
Centerledaren Annie Lööf kommer att träffa Stefan Löfven på fredagsmorgonen. Samtidigt finns uppgifter om att samtliga alliansens ledare har bjudits in av S-ledaren och regeringsbildaren Löfven till möten på fredagen.
dnDN.se - kl. 17:13

hr

Ny IS-video med brittisk fotograf
Extremiströrelsen Islamiska staten (IS) har publicerat en ny video med en journalist, den brittiska frilansfotografen John Cantlie, som berättar att han sitter som gisslan hos gruppen.
dnDN.se - kl. 16:58

hr

Sundhage: Vi har en lång bit kvar
Tio raka kvalsegrar och 32-1 i målskillnad.Damlandslagets väg till VM i Kanada har gått via ett nytt spelsystem och förbättrat passningsspel.- Men vi har en lång bit kvar för att få ut det mesta, säger förbundskapten Pia Sundhage.
dnDN.se - kl. 16:43

hr


I testlabbet: Snabbtitt på Asus maxade Zenbook
Nya Zenbook UX303L har mer traditionell form än föregångaren. Så här ser den ut.
idgIDG.se - kl. 16:39

hr

Stora problem för fjärrtåg efter växelfel
Såväl fjärrtrafiken mellan Göteborg och Stockholm som pendeltågen mellan Göteborg och Alingsås drabbades när det som Trafikverket kallar grundväxeln vägrade vara med under tidig eftermiddag på torsdagen.
dnDN.se - kl. 16:22

hr

Förseningar i tågtrafiken Stockholm-Göteborg
Det är störningar på västra stambanan på grund av ett växelfel. Förseningarna påverkar framför allt trafiken mellan Göteborg och Alingsås och därmed även trafiken vidare mot Stockholm och omvänt.
dnDN.se - kl. 16:22

hr


Därför är MCS framtiden för flash
Memory channel storage, MCS, kommer snart att konkurrera ut pci express inom snabb flashlagring, i alla fall om man ska tro tillverkaren Diablo Technologies.
idgIDG.se - kl. 16:05

hr

Ännu en fotbollsmatch polisanmäld
Ytterligare en fotbollsmatch har polisanmälts efter misstankar om matchfixning. Det handlar om matchen mellan Assyriska BK-Tenhult i division 2 västra Götaland, en serie som det redan tidigare riktats misstankar mot.
dnDN.se - kl. 16:04

hr

Maciej Zaremba: Strutspolitiken som bäddade för SD:s raketval
Innan vi stämplar folk som "rasister" och "fascister" bör vi fråga hur de tänker. Det finns mindre dramatiska tolkningar av Sverigedemokraternas valframgång. Den fega svenska debatten har drivit väljarna rakt i famnen på SD, skriver Maciej Zaremba.
dnDN.se - kl. 15:45

hr

Facebook för rika lanserat
En klubb för människor med mer pengar än tid. Så marknadsför sig en social nätverkssajt som lanserades i veckan.
dnDN.se - kl. 15:40

hr

Fyra döda efter flodvåg vid fransk campingplats
Fyra personer omkom och två saknas efter det att en kraftig storm under natten till torsdag följdes av översvämning i ett vanligtvis lugnt vattendrag intill en campingplats nära samhället Lamalou-les-Bains i södra Frankrike.
dnDN.se - kl. 15:38

hr

Flera döda efter flodvåg på campingplats
Fem personer dödades när en häftig storm förvandlade en lugn flod till ett vatteninferno som under natten till torsdagen översvämmade en campingplats i det lilla samhället Lamalou-les-Bains i södra Frankrike.
dnDN.se - kl. 15:38

hr

Vad minns du från valrörelsen i Stockholm?
dnDN.se - kl. 15:19

hr


Så usla är skolor på internetvett
Trots att svenska elever är flitigare internetanvändare än någonsin visar skolorna upp stora brister på området.
idgIDG.se - kl. 15:19

hr


Sony Mobile sparkar 1 000
1 000 tjänster försvinner från Sonys mobilverksamhet. Verksamheten i Lund kan drabbas.
idgIDG.se - kl. 15:17

hr

Löfven får bilda regering
Fick uppdraget av talmannen under torsdagseftermiddagen
dnDN.se - kl. 15:11

hr

Stark börs ökar utlandsköp
Svenska bolag spenderar stora pengar på förvärv av utländska företag. Den svenska börsen är högt värderad, vilket gör det billigare att köpa utomlands.
dnDN.se - kl. 15:03

hr

Hans Rosling med på Twittertopplista
Vetenskapsmagasinet Science har listat de 50 mest följda forskarna på Twitter. De har därefter beräknat deras K-index, som väger antalet följare mot antalet vetenskapliga citeringar. Professor Hans Rosling ligger på plats 8.
dnDN.se - kl. 15:00

hr

De dansar Strindbergs äktenskapliga häxdans
Förtal, hat och förödmjukelser. Strindbergs "Dödsdansen" är en äktenskaplig golgata­vandring men den saknar inte dråpligt komiska inslag. Nu repeterar en stark skådespelartrio ­pjäsen på Maxim­teatern i Stockholm.
dnDN.se - kl. 14:56

hr

Sex i sömnen inte våldtäkt
En 26-årig man som tidigare dömts för våldtäkt frias av hovrätten för nedre Norrland. Enligt domen kan mannen mycket väl ha sovit under samlaget, rapporterar flera medier.
dnDN.se - kl. 14:53

hr


"Viktig poäng i Apples känga mot Google"
"Intressant att Tim Cook positionerar sig mot konkurrenterna när det gäller att göra pengar på data", skriver Jonas Ryberg.
idgIDG.se - kl. 14:51

hr

Apple vägrar ge polisen lösenord
Inom en snar framtid får polis allt svårare att få tillgång till material från Iphone-telefoner och Ipads.Förklaringen: teknikjätten Apples nya operativsystem IOS 8 där användaren automatiskt krypterar sina uppgifter när man väljer lösenord.
dnDN.se - kl. 14:44

hr

M utesluter riksdagsledamot
Stockholms läns moderater har beslutat att utesluta riksdagsledamoten Edip Noyan och nio andra medlemmar i partiets Botkyrka-krets efter anklagelser om illojalitet och oegentligheter, skriver Expressen på nätet.
dnDN.se - kl. 14:41

hr

Nicki Minaj vann tvist om färgglada peruker
Artisten Nicki Minaj gick segrande ur en rättstvist om färgglada peruker. Hon stämdes tidigare i år på 214 miljoner kronor av en hårstylist som hävdade att de peruker som Minaj låtit tillverka och sälja bygger på hans idé och att han blivit lovad en del av vinsten.
dnDN.se - kl. 14:39

hr

Nicki Minaj vann tvist om färgglada peruker
Artisten Nicki Minaj gick segrande ur en rättstvist om färgglada peruker. Hon stämdes tidigare i år på 214 miljoner kronor av en hårstylist som hävdade att de peruker som Minaj låtit tillverka och sälja bygger på hans idé och att han blivit lovad en del av vinsten.
dnDN.se - kl. 14:39

hr

Här är höstens trender
Damma av din gamla birkenstock-toffla och tupera ditt hår så är du inne i höst. Svenska Moderådets vd Elin Frendberg har för DN:s räkning sammanfattat de viktigaste trenderna från modeveckan i London.
dnDN.se - kl. 14:29

hr

Frankrike skrotar "Islamiska staten"
Den islamistiska terrorgrupp som ofta benämns "Islamiska staten" kommer i Frankrike att få ett namn den avskyr - "Daesh", skriver Washington Post. "Det är en terroristgrupp, inte en stat", säger Frankrikes utrikesminister, Laurent Fabius.
dnDN.se - kl. 14:21

hr


Podcast: "Mojang kunde ha fått mer"
Nu är försäljningen av Mojang officiell - och Internetworlds spekulationer var mitt i prick! Dessutom: Kickstarters Sverigelansering.
idgIDG.se - kl. 14:15

hr

Gud inte längre nödvändig för USA:s flygvapen
De som tar värvning i det amerikanska flygvapnet behöver inte längre referera till Gud. Efter en smärre kontrovers har försvarsdepartementets jurister bestämt att edens avslutande "So help me God" är valfri.
dnDN.se - kl. 14:11

hr

Löfven får bilda regering
S-ledaren Stefan Löfven har fått i uppdrag att bilda regering, uppger riksdagens talman.
dnDN.se - kl. 14:11

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen