allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2868)
Expressen (2493)
Dagens Media (0)
Ny Teknik (235)
CisionNews (1392)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (261)
Pressmed. (0)
Nyheter (777)
Reklam & PR (0)
Kultur (187)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Man knivskars på flyktingboende
En ung man i tonåren misstänks ha attackerat en 32-årig man med kniv på ett flyktingboende i Västervik och skurit honom i magen och halsen, skriver kvällstidningarna.
dnDN.se - kl. 02:54

hr

Svenskarnas givmildhet på väg mot rekordnivå
Svenskarnas givmildhet är på väg mot rekord. Nu söker sig allt fler internationella insamlingsorganisationer till Sverige för att vara med och dela på den växande insamlingskakan.
dnDN.se - 9 feb. kl. 23:48

hr


Trump vann i New Hampshire - några timmar för tidigt...
Fox News utsåg Donald Trump till republikanernas vinnare i primärvalet i New Hampshire - flera timmar innan dess att valet var klart.
dnDN.se - 9 feb. kl. 23:43

hr

Jean Pisani-Ferry: De unga drar nitlotterna
När problem skjuts på framtiden sker en omfördelning från yngre till äldre generationer. Eftersom de unga inte röstar i lika hög grad bryr sig politikerna mer om andra.
dnDN.se - 9 feb. kl. 23:42

hr


Svensk 16-åring tangerade världsrekord i stavhopp
Stavhoppstalangen Lisa Gunnarsson slog till med ett jättehopp i Frankrike. Med ribban på 4,47 har 16-åringen tangerat Angelica Bengtssons ungdomsvärldsrekord.
dnDN.se - 9 feb. kl. 22:42

hr


Automatisk broms kan ha satts ur spel
Hittills har tio personer omkommit efter att två lokaltåg frontalkrockat på en enkelspårig sträcka i Bayern på tisdagsmorgonen. Olyckan är en av de allvarligaste i Tyskland under 2000-talet. Misstankarna riktas mot en järnvägstjänsteman som ska ha satt säkerhetssystemet ur spel.
dnDN.se - 9 feb. kl. 22:35

hr


Norman får lämna Pensionsmyndigheten
För bara drygt en månad sedan blev förre finansmarknadsministern Peter Norman (M) ny ordförande för Pensionsmyndigheten.
dnDN.se - 9 feb. kl. 22:18

hr

Norman får lämna Pensionsmyndigheten
För bara drygt en månad sedan blev förre finansmarknadsministern Peter Norman (M) ny ordförande för Pensionsmyndigheten.
dnDN.se - 9 feb. kl. 22:18

hr

Live: Primärvalet i New Hampshire
Primärvalssäsongen fortsätter. Natten till onsdagen, svensk tid, är det dags för New Hampshire att säga sitt om de olika presidentkandidaterna. Följ DN:s direktrapportering.
dnDN.se - 9 feb. kl. 21:14

hr

"Happy birthday" kan sjungas gratis
En av världens mest kända sånger, "Happy birthday to you", tillhör alla och kan spelas och sjungas utan licens. Det har en domstol i USA slagit fast.
dnDN.se - 9 feb. kl. 20:47

hr


"Förlust med mindre än 10 procent en seger för Clinton"
Under natten till onsdag, svensk tid, är det dags för omgång två i det amerikanska presidentvalet. DN:s USA-korrespondent Sanna Torén Björling reder ut vad valet går ut på.
dnDN.se - 9 feb. kl. 20:42

hr

Många väljare övertalas i sista stund
Överallt i snön sticker vimplar upp: Trump, Jeb, Bernie, Kasich, Hillary. Kampanjbussar ligger på vägarna och på kvällen fyller Donald Trump en arena i Manchester.In i det sista pågår kampen om väljarna och det kan betala sig - många bestämmer sig sent.
dnDN.se - 9 feb. kl. 20:33

hr


Israel planerar att bygga stängsel runt hela landet
Israel planerar att bygga ett säkerhetsstängsel runt hela landet, sade Israels premiärminister Benjamin Netanyahu på tisdagen.
dnDN.se - 9 feb. kl. 20:26

hr

Bageri utsatt för rån på fettisdagen
Ett bageri i centrala Lomma i Skåne utsattes för ett väpnat rån på tisdagskvällen.
dnDN.se - 9 feb. kl. 20:00

hr

Tre döda efter zikasmitta
På tisdagen bekräftades de första dödsfallen i samband med att människor smittats av det myggburna zikaviruset. Ytterligare sex misstänkta dödsfall utreds nu av myndigheterna i Colombia.
dnDN.se - 9 feb. kl. 19:56

hr


Frölunda CHL-mästare efter rysare
Bäst i Europa.Det kan Frölunda tacka en amerikan och en kanadensare för. Ryan Lasch och Spencer Abbott visade vägen till 2-1 mot Kärpät i CHL-finalen."Det känns fantastiskt, ett stort delmål för säsongen, för laget och klubben. Det känns underbart skönt att stå här", säger lagkaptenen Joel Lundqvist.
dnDN.se - 9 feb. kl. 19:42

hr


Hanne Kjöller: Risk- och obehagsminimering in absurdum
För att bedöma riskerna med att låta barnet sova med föräldrarna måste man rimligtvis väga det mot risken att föräldrarna går sönder av att barnet skriker sig igenom nätterna, skriver Hanne Kjöller.
dnDN.se - 9 feb. kl. 19:41

hr

Påkörd brandman avled på tisdagen
Den brandman som blev påkörd i samband med en utryckning till en singelolycka på Norrsundavägen vid Rosersberg i måndags har avlidit.
dnDN.se - 9 feb. kl. 19:30

hr

Uppmanade på Facebook: "Slå tillbaka"
Fjorton män med polsk bakgrund anhölls på tisdagen, misstänkta för att ha förberett en attack på ett asylboende i Nynäshamn. Brotten rubriceras som förberedelse till grov mordbrand och grov misshandel. En av männen har på Facebook uppmanat att "slå tillbaka" mot flyktingarna och delat inlägg om att "flyktingar inte är välkomna".
dnDN.se - 9 feb. kl. 19:09

hr

Irakiska trupper fortsätter driva IS från Ramadiområdet
Irakisk militär fortsätter att driva bort terrororganisationen IS från staden al-Ramadis omgivningar.
dnDN.se - 9 feb. kl. 19:05

hr


Tennisdomare stängdes av i hemlighet efter spelskandal
Två internationella tennisdomare har stängts av och ytterligare fyra riskerar livstids avstängning efter en avslöjad spelskandal. Internationella tennisförbundet har hållit fallen hemliga. Det skriver brittiska tidningen The Guardian.
dnDN.se - 9 feb. kl. 18:05

hr


Sverige mest utsatta bostadsområden
Öppen narkotikahandel, gängkriminalitet och en rädsla bland de boende att vända sig till polisen. Det utmärker flera av de tyngsta bostadsområdena i Sverige. I flera områden finns också religiös extremism. I en ny rapport listas 53 utsatta bostadsområden i Sverige.
dnDN.se - 9 feb. kl. 17:01

hr


Polis i Vivalla: Viktigt att bygga upp förtroende
Det är viktigt att arbeta långsiktigt i utsatta områden, lära känna folk, bygga upp ett förtroende hos de boende. Det säger Fredrik Malm, områdespolis i Vivalla i Örebro.
dnDN.se - 9 feb. kl. 17:00

hr


Vallarna har nya publikrekord i kikar'n
Vallarna firar 20 år av buskis under bar himmel med en stor jubileumsshow i Falkenberg i sommar. "Jäkelskap i kikar'n" har premiär i juli med Bertram Heribertsson i en av rollerna.
dnDN.se - 9 feb. kl. 16:15

hr


Yrkar på 16 års fängelse i bunkermål
Åklagaren yrkar på ett långt fängelsestraff för den 38-årige läkare som drogade, förde bort och höll en kvinna inlåst i en bunker.
dnDN.se - 9 feb. kl. 16:07

hr


Zsa Zsa Gabor förd till sjukhus
Filmstjärnan Zsa Zsa Gabor har förts till sjukhus med andningssvårigheter, rapporterar TMZ.
dnDN.se - 9 feb. kl. 15:45

hr

Så äter du semla utan att tappa stil
Magdalena Ribbing ger tre tips på hur man äter en semla med stil.
dnDN.se - 9 feb. kl. 15:39

hr

Börsen på lägsta nivån sedan 2013
Osäkerheten är fortsatt stor på Stockholmsbörsen, dagen efter att börsen rasat med över fyra procent. På eftermiddagen fortsatte utförsbacken till den lägsta nivån för indexet OMX30 sedan december 2013.
dnDN.se - 9 feb. kl. 15:09

hr


HD prövar tvist om Christer Pettersson-tavla
Högsta domstolen ska slutgiltigt avgöra målet där en konstnär och en fotograf tvistar om upphovsrätten kring en målning föreställande Christer Petterson, skriver SVT.
dnDN.se - 9 feb. kl. 15:03

hr


Beyoncés politiska utspel väcker starka känslor
Artistens nya video "Formation" och uppträdandet på Super Bowl har fått många att reagera. Nu får artisten kritik från New Yorks tidigare borgmästare Rudy Giuliani för att hon främjar polishat.
dnDN.se - 9 feb. kl. 14:42

hr

Börsen faller på nytt
Efter en orolig inledning efter gårdagens ras stabiliserades börsutvecklingen under förmiddagen. Men på eftermiddagen rutschade det utför igen med bankaktier som sänke.
dnDN.se - 9 feb. kl. 14:30

hr


Sten Heckscher ska utreda Macchiarini-skandalen
Det blir Sten Heckscher som ska utreda Macchiarini-skandalen på Karolinska institutet. Till sin hjälp får han Ingrid Carlberg, författare och journalist och professor i biokemi vid Helsingfors universitet Carl Gahmberg , meddelade Lars Leijonborg, ordförande i KI:s styrelse, vid en presskonferens på tisdagen.
dnDN.se - 9 feb. kl. 14:06

hr

Pernilla Ström nekas miljonskadestånd - igen
Styrelseproffset Pernilla Ström får nobben av Justitiekanslern - för andra gången. Enligt nyhetsbyrån Sirén nekas hon skadestånd från staten för sin tvist med Finansinspektionen.
dnDN.se - 9 feb. kl. 14:02

hr


Terrordömd fick jobb på Telenor
En terrordömd man fick anställning vid kundtjänsten på Telenor, en roll som kan ge tillgång till känsliga personuppgifter. Telenor medger att man har brustit i bakgrundskontroll, men att anställningen avbröts efter en kort tid. 
dnDN.se - 9 feb. kl. 13:52

hr


Lena Ackebo romandebuterar
Den prisade serieskaparen och bildkonstnären Lena Ackebo släpper sin romandebut "Världens vackraste man" i maj.
dnDN.se - 9 feb. kl. 13:37

hr


Roskilde öppnar med syrisk orkester
Årets Roskildefestival inleds med en konsert med den brittiske Blur- och Gorillaz-stjärnan Damon Albarn och den syriska nationalorkestern Syrian National Orchestra for Arabic Music.
dnDN.se - 9 feb. kl. 13:11

hr

Misstänkt mord i Upplands Väsby
På måndagsförmiddagen hittades mänskliga kvarlevor i skogen utanför Upplands Väsby norr om Stockholm.
dnDN.se - 9 feb. kl. 13:00

hr


"Spektakulär design är bara för skyltfönster"
Årets hedersgäster på Möbelmässan älskar Sverige och tycker att skandinavisk design har mycket gemensamt med brittisk. Med influenser från frikyrkorörelsen shakers vill duon skapa hederliga möbler som inte åldras.
dnDN.se - 9 feb. kl. 12:34

hr


Sanders och Kasich tog täten i New Hampshire
Demokraten Bernie Sanders och republikanen John Kasich tog täten när de första rösterna i New Hampshires primärval räknades. I lilla Dixville, med nio röstberättigade, var röstningen klar på tjugo sekunder.
dnDN.se - 9 feb. kl. 12:14

hr

18-åring anhållen för medhjälp till mord
En 18-åring har gripits och anhållits misstänkt för medhjälp till mord i Halmstad för snart två år sedan.
dnDN.se - 9 feb. kl. 12:12

hr

Stabsläge på Södertälje sjukhus
Södertälje sjukhus har gått in i stabsläge nu på tisdagsmorgonen på grund av platsbrist. Ovanligt hårt tryck på akuten under influensatider är en förklaring.
dnDN.se - 9 feb. kl. 11:53

hr


Janne Josefsson i storbråk med SVT
"Uppdrag gransknings" programledare Janne Josefsson och flera andra medarbetare riktar stark kritik mot ledningen på SVT i Göteborg.
dnDN.se - 9 feb. kl. 11:42

hr


Assangeåklagare orubbad av FN-besked
Överåklagare Marianne Ny, som leder brottsutredningen mot Julian Assange, låter sig inte rubbas av utlåtandet i veckan från en FN-panel som anser att Wikileaksgrundarens häktning ska hävas.
dnDN.se - 9 feb. kl. 11:38

hr


Varför välja mellan Trump och Clinton när man kan få en superdator till president?
I USA pågår primärvalen för fullt. Demokrater och republikaner ska välja sin kandidat till presidentposten. Men kanske seglar en oväntad motståndare upp, IBM:s superdator Watson.
idgIDG.se - 9 feb. kl. 11:05

hr


Kanye ambivalent kring albumtitel
Tre dagar innan förväntat skivsläpp har Kanye West ångrat sig igen.
dnDN.se - 9 feb. kl. 11:03

hr


IS-änka åtalas för hjälparbetares död
Änkan till en högt uppsatt IS-ledare åtalas i USA för att ha varit medskyldig till den unga amerikanska hjälparbetaren Kayla Muellers död. Mueller dog efter att hon kidnappats av IS.
dnDN.se - 9 feb. kl. 11:00

hr

Ytterligare föreställning för John Cleese
Biljetterna till den brittiske komikern John Cleeses extrainsatta show i Malmö den 5 april har sålt slut. Därför blir det nu ytterligare en föreställning på Slagthuset den 4 april. Biljetterna släpps den 9 februari.
dnDN.se - 9 feb. kl. 10:58

hr

Kaos när Swedbank kallade till telefonkonferens
Beskedet att Swedbanks koncernchef Michael Wolf får sparken kom som en överraskning för för de flesta. När banken skulle hålla en presskonferens över telefon havererade tekniken på grund av överbelstning.
dnDN.se - 9 feb. kl. 10:57

hr

Brian Eno gör konstverk för svensk skola
Den inflytelserike musikern och konstnären Brian Eno kommer att skapa ett konstverk för Kästa skola i Flemingsberg."77 million paintings for Kästa school" blir hans första offentliga permanenta verk i Sverige.
dnDN.se - 9 feb. kl. 10:52

hr

Aktiespararna: Sundström söker en syndabock
Swedbanks vd Michael Wolf får sparken. Men högsta ansvaret för bankens kritiserade affärer har styrelseordförande Anders Sundström, menar Aktiespararna, som ifrågasätter om han kan sitta kvar.
dnDN.se - 9 feb. kl. 10:47

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen