allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3714)
Expressen (2389)
Di.se (1721)
Ny Teknik (269)
CisionNews (1302)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (304)
Pressmed. (0)
Nyheter (917)
Reklam & PR (0)
Kultur (142)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Så dyrt blir det att bo om räntorna stiger
När räntorna blir mer "normala" om några år, kommer boendekostnaderna att vara 40 procent högre jämfört med i dag. Det visar nya siffror från Boverket. En etta i centrala Stockholm skulle kunna få en månadskostnad på över 18.000 kronor.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Så dyrt blir det att bo när räntorna stiger
När räntorna blir mer "normala" om några år, kommer boendekostnaderna att vara 40 procent högre jämfört med i dag. Det visar nya siffror från Boverket. En etta i centrala Stockholm skulle kunna få en månadskostnad på över 18.000 kronor.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Läkare: IS kan ha använt kemvapen
Terrorgruppen Islamiska staten (IS) kan ha använt kemiska vapen under anfallen mot den belägrade staden Kobane i Syrien, rapporterar The Guardian.
dnDN.se - kl. 05:50

hr

Man gick bärsärk - sköt ihjäl poliser
Två poliser sköts ihjäl och ytterligare minst två personer skadades när en 34-årig man gick bärsärk och under flera timmar jagades av polisen i Kalifornien.
dnDN.se - kl. 05:27

hr

"Ukrainarna gör Europas just nu viktigaste vägval"
Avgörande för säkerhet och ställning. Trots utblottad ekonomi, korruption och en krigsliknande situation arrangerar Ukraina i morgon söndag val till parlamentet. Orädda valförrättare anstränger sig för att värna demokratin. Det är på många sätt Europas viktigaste val, skriver OSSE:s valkoordinator Kent Härstedt.
dnDN.se - kl. 00:40

hr

Palestinsk-amerikansk pojke dödad på Västbanken
En 14-årig palestinsk pojke med amerikanskt medborgarskap sköts på fredagen till döds av israelisk militär på Västbanken, rapporterar lokala medier.
dnDN.se - kl. 00:07

hr

"Kim Anderzon Sveriges första stora feministiska stjärna"
Den okuvligaste fick ge upp: Kim Anderzon är död och Sverige har blivit av med sin första stora feministiska stjärna. Hon var skådespelerskan som gav kvinnan inte bara ett ansikte utan också en kropp, en röst med en makalös massa kloka och roliga ord - och förstås var det också hon som chockade oss med att ge henne en vagina.
dnDN.se - 24 okt. kl. 23:28

hr

Vännerna minns Kim Anderzon
"Modig", "energirik", "utstrålning" är ord som återkommer när Kim Anderzons skådespelargärning ska beskrivas av hennes vänner och kolleger. Hennes bortgång möts av sorg och förstämning i hela teater- och filmsverige.
dnDN.se - 24 okt. kl. 23:00

hr

Hopp om ebolahjälp lyfte Wall Street
USA-börserna fortsatte uppåt på fredagen och avslutade en börsvecka i dur.
dnDN.se - 24 okt. kl. 22:31

hr

Bildspecial: Skådespelaren Kim Anderzon
dnDN.se - 24 okt. kl. 21:51

hr

Kim Anderzon är död
Den folkkära skådespelaren Kim Anderzon är död. Hon avled i sitt hem på torsdagen. Kim Anderzon blev 71 år.
dnDN.se - 24 okt. kl. 21:41

hr

Dolce och Gabbana frias från skattebrott
Italiens högsta domstol har friat designduon Domenico Dolce och Stefano Gabbana i ett skattebrottmål. Designerna har anklagats för att ha gömt hundratals miljoner euro från Italiens skattemyndighet. Dolce och Gabbana, vars gemensamma modehus bär samma namn, har tidigare dömts av två lägre rättsinstanser.
dnDN.se - 24 okt. kl. 21:17

hr

Två döda i brand - utreds som mord
Två personer hittades döda i ett brinnande hus i Åsta utanför Köping på fredagseftermiddagen.
dnDN.se - 24 okt. kl. 21:09

hr

Skottlossning på skola i USA
Minst en person har dödats i en skottlossning på en skola i samhället Marysville utanför Seattle i nordvästra USA. Upp till sju personer uppges ha skadats.
dnDN.se - 24 okt. kl. 21:07

hr

Syrianska gav Hammarby hjälp i toppstriden
Nerverna höll inte för Ljungskile. Mot ett mycket aggressivt Syrianska blev det 1-1 och bara en poäng.I toppstriden i superettan betyder det att Hammarby på söndagen kan ta ett jättekliv mot allsvenskan. Men det måste bli seger över Gais först.
dnDN.se - 24 okt. kl. 20:49

hr

Tåg beskjutet utanför Timrå
Ett tåg mellan Umeå och Sundsvall blev på fredagen beskjutet i närheten av Timrå. Ett fönster träffades av ett skott, men ingen människa skadades.
dnDN.se - 24 okt. kl. 19:58

hr

Lugispelare föll ihop livlös under match
Lugispelaren Joachim Ernstsson föll ihop livlös mitt under handbollsmatchen mellan Lugi och Kristianstad.
dnDN.se - 24 okt. kl. 19:30

hr

Risk för ny finanskris när Europas banker granskas
På söndag kommer beskedet som Europas bankchefer väntat på - vissa med fasa. Då presenterar den Europeiska centralbanken (ECB) resultatet av sina tester av bankernas ekonomiska hälsa.Resultatet kan utlösa en ny kris för bankväsendet och euron.
dnDN.se - 24 okt. kl. 19:18

hr

Ukraina röstar ned Putin
Ekonomin är i avgrundsdjup kris och inbördes­kriget, om än pausat av en bräcklig vapenvila, har krävt över 3.500 liv. Situationen är inte idealisk när Ukraina i morgon håller parlamentsval.
dnDN.se - 24 okt. kl. 18:54

hr

Putin: Inget nytt ryskt imperium
"Att Ryssland är i färd med att återuppbygga någon slags imperium - det är helt grundlöst", sade den ryske president Vladimir Putin på fredagen. De försämrade relationerna med väst beskrev han i stället som helt och hållet USA:s fel.
dnDN.se - 24 okt. kl. 18:22

hr

Hotade instituten kan bli kvar
Kritiken mot den planerade nedläggningen av Medelhavsinstituten har växt sig stark. Nu backar den ansvariga ministern - och stats­minister Stefan Löfven välkomnar en översyn.
dnDN.se - 24 okt. kl. 18:11

hr

Volvo rusade på småsur börs
Stockholmsbörsen backade på fredagen då merparten av storbolagen föll. Rapporterande Volvos rusning dämpade dock nedgången. OMXS-index dalade 0,2 procent till 436,1 och gick därmed bättre än de ledande Europabörserna.
dnDN.se - 24 okt. kl. 18:10

hr

Laurents tunga besked om Zlatan
Det verkar dröja innan Zlatan Ibrahimovic. På fredagen berättade Paris Saint-Germains tränare Lauren Blanc att svensken är långt ifrån återställd. Han kan inte ens jogga.
dnDN.se - 24 okt. kl. 17:26

hr

"Dött" hjärta transplanterat i Australien
Ett läkarlag i Australien har för första gången lyckats transplantera ett hjärta som varit "dött" till en annan patient. Läkarna hoppas att antalet hjärtan som går att transplantera ska öka dramatiskt med hjälp av den nya tekniken.
dnDN.se - 24 okt. kl. 17:20

hr

Oro i New York efter ebolafall
På torsdagskvällen blev det känt att den 33-årige läkaren Craig Spencer smittats av ebola under sin resa till Guinea, där han arbetat med just ebolasmittade för Läkare utan gränser. Det är New Yorks första ebolafall.
dnDN.se - 24 okt. kl. 16:41

hr

Revisorer säkrar pengar i Northland
En så kallad "vilande" konkursansökan från revisionsbyrån EY, tidigare Ernst & Young, skapade tillfällig uppståndelse kring gruvbolaget Northland Resources på fredagseftermiddagen. Lokala medier gjorde tolkningen att bolaget faktiskt begärts i konkurs, vilket snabbt dementerades av berörda parter.
dnDN.se - 24 okt. kl. 16:27

hr

Revisorer säkrar pengar i Northland
En så kallad "vilande" konkursansökan från revisionsbyrån EY, tidigare Ernst & Young, skapade tillfällig uppståndelse kring gruvbolaget Northland Resources på fredagseftermiddagen. Lokala medier gjorde tolkningen att bolaget faktiskt begärts i konkurs, vilket snabbt dementerades av berörda parter.
dnDN.se - 24 okt. kl. 16:27

hr

Viktors val: Löfvens piruetter i EU-nämnden
Här är kaoset som gjorde att statsministern fick bakläxa. DN:s Viktor Barth Kron i studion tillsammans med Ewa Stenberg.
dnDN.se - 24 okt. kl. 16:23

hr

Våldsamt tillslag på läkarklinik
Besökare som rökte och drack öl. Hund på golvet, säckar med tomburkar och journaler i en röra. När inspektörerna kom för att stänga läkarkliniken i Göteborg blev de slagna, flydde och tvingades söka polishjälp.
dnDN.se - 24 okt. kl. 15:50

hr

Lena Andersson: Hugo Rask är en fiktiv figur
dnDN.se - 24 okt. kl. 15:32

hr

Tio kvadrat för studenter
Loftsäng, kök, matplats och toalett - på blott tio kvadratmeter. I Lund har det byggts 22 kompaktlägenheter för studenter med en månadshyra på 2.500 kronor.
dnDN.se - 24 okt. kl. 15:10

hr

Påverkad polisanställd greps med knark
En polisanställd man döms vid Stockholms tingsrätt för två fall av narkotikabrott. Mannen anhölls vid två olika tillfällen.
dnDN.se - 24 okt. kl. 15:07

hr

Rusta erkänner diskriminering
Varuhuset Rusta medger i en förlikning att en nyanställd utsatts för homofoba trakasserier, uppger DO som fört den anställdes talan.
dnDN.se - 24 okt. kl. 15:06

hr

Viktors val: Ubåtsjakt - den nya folksporten
DN:s Viktor Barth-Kron i studion tillsammans med Ewa Stenberg, politisk kommentator. Om ubåtsjakten i skärgården och Löfvens första kaos-möte i EU-nämnden. Program del 8.
dnDN.se - 24 okt. kl. 15:02

hr


"Under över alla Uber"
Jörgen Städje om en bakåtsträvande yrkeskår och enorma möjligheter.
idgIDG.se - 24 okt. kl. 15:01

hr

Melinda Gates: Välgörenhet finns i mitt dna
Melinda Gates rankas som världens tredje mäktigaste kvinna. Tillsammans med maken Bill driver hon den största privata välgörenhetsstiftelsen. Ideellt arbete är något hon ägnat sig åt sedan barnsben, berättar hon för Lördagsmagasinet.
dnDN.se - 24 okt. kl. 15:00

hr

Medelhavsinstitut kan bli kvar
Regeringen backar om Medelhavsinstituten i Rom, Aten och Istanbul.
dnDN.se - 24 okt. kl. 14:56

hr

Branschen backar om mjölkråd
Föreningen Svensk mjölk stämmer Oatly för att misskreditera komjölken. Men hur står det egentligen till med mjölkbranschens egna påståenden? På sajten mjölk.se görs påståenden som Livsmedelsverket menar är felaktiga.
dnDN.se - 24 okt. kl. 14:55

hr

Roy Andersson bekräftar ryktena
Filmregissören bekräftar ryktena om att det är han som är mannen i Lena Anderssons uppmärksammade roman "Egenmäktigt förfarande". Se honom berätta för Niklas efter inspelning av SVT:s Skavlan.
dnDN.se - 24 okt. kl. 14:36

hr

Ebolavaccin väntas klart under 2015
Under mitten av 2015 kommer hundratusentals doser med ebolavaccin finnas på den afrikanska kontinenten, tror WHO. Beskedet kommer samtidigt som smittan nått ett sjätte afrikanskt land.
dnDN.se - 24 okt. kl. 14:34

hr


Här är vinnaren i Drömluren-tävlingen
IDG.se:s jury har utsett en vinnare i tävlingen Drömluren. Här är luren som tog oss med storm.
idgIDG.se - 24 okt. kl. 14:30

hr

Experten reder ut: Sant eller falskt i virusfilmerna
Tidigt på fredagsmorgonen rapporterades om det första ebolafallet i New York, som förstärkte rädslan för att sjukdomen ska få spridning och fäste i USA.
dnDN.se - 24 okt. kl. 14:11

hr

Regeringen rustar ner Sverige som kunskapsnation
Fem arkeologer i Aten om förslaget att strypa anslagen till de svenska kulturinstituten i Aten, Rom och Istanbul.
dnDN.se - 24 okt. kl. 14:07

hr

HarperCollins till Sverige
Ett av världens största bokförlag, HarperCollins, etablerar sig i Sverige. 2015 släpps första titeln, enligt branschtidningen Svensk Bokhandel.
dnDN.se - 24 okt. kl. 13:41

hr

Här är världens mest homovänliga stad
Världens mest homovänliga stad heter varken San Francisco, Berlin eller Sitges. Den ligger på mer nordliga breddgrader än så, enligt Lonely Planet som korat världens mest hbtq-vänliga städer.
dnDN.se - 24 okt. kl. 13:39

hr

Sverige sade nej till ebolasmittad
I torsdags fick Sverige en förfrågan om att ta emot en misstänkt ebolasmittad person som arbetat för Unicef i Sierra Leone. Men betänketiden var väldigt kort och informationen mycket knapphändig och därför sade Socialstyrelsen nej, skriver expressen.se.
dnDN.se - 24 okt. kl. 13:35

hr

Så mycket kostade operationen i skärgården
Försvarsmaktens operation i Stockholms skärgård beräknas "mellan tummen och pekfingret" ha kostat 20 miljoner kronor, enligt ställföreträdande insatschef, Anders Grenstad
dnDN.se - 24 okt. kl. 13:32

hr

Så mycket kostade operationen i skärgården
Försvarsmaktens operation i Stockholms skärgård beräknas "mellan tummen och pekfingret" ha kostat 20 miljoner kronor, enligt ställföreträdande insatschef, Anders Grenstad
dnDN.se - 24 okt. kl. 13:32

hr

Nyqvist och Watson gräver upp Chiles mörka historia
Martelange-­Luxemburg. Harry Potter-stjärnan Emma Watson konfronterar Michael Nyqvists demoniske sektledare under den chilenska diktaturen i "Colonia". Filmfredag gjorde ett exklusivt inspelningsbesök.
dnDN.se - 24 okt. kl. 13:27

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen