allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2750)
Expressen (2501)
IDG.se (104)
Ny Teknik (196)
CisionNews (1291)

TYP
Ekonomi (273)
Pressmed. (0)
Nyheter (839)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (152)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


"Invandringen ökar Sveriges export och gynnar tillväxten"
Ny rapport. Att bara se invandringens kostnader ger en missvisande bild. Migration leder till ökad internationalisering och kan därför bidra till fler jobb och ökad tillväxt, särskilt för exportländer som Sverige. Det visar vår omfattande forskningsgenomgång, skriver nationalekonomerna Andreas Hatzigeorgiou och Magnus Lodefalk.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Frid i Wien när flyktingar välkomnades
Omkring 20.000 människor i Österrikes huvudstad Wien visade på måndagskvällen sin avsky för den omänskliga behandling som flyktingar fått utstå under senare tid, vilket fick sitt värsta uttryck i tragedin med 71 dödsoffer i en lastbil. En mycket fridsam manifestationen hölls efter en minnesstund i stadens stora katedral.
dnDN.se - 31 aug. kl. 23:22

hr

Stor manifestation i Wien för flyktingar
Omkring 20.000 personer i Österrikes huvudstad Wien visade sin avsky för flyktingarnas situation efter tragedin med 71 dödsoffer i en lastbil. Manifestationen hölls efter en minnesstund i stadens stora katedral.
dnDN.se - 31 aug. kl. 23:22

hr


Hela livet på en server
Uppkopplade människor öppnar allt fler dörrar till sin privata sfär. I informationsåldern behöver konsumenten skydd, inte en stat som utnyttjar underläget.
dnDN.se - 31 aug. kl. 23:10

hr


De Gea ser att bli kvar i Manchester United
Allt såg ut att vara klart. Målvakten David De Gea skulle lämna Manchester United och Keylor Navas skulle gå i den andra riktningen. Men övergångspapperen hann inte fram i tid till La Ligas huvudkontor.
dnDN.se - 31 aug. kl. 22:53

hr

Dyster augusti på Wall Street
Kinas ekonomi och en snar räntehöjning fortsätter att vara orosmoln för investerarna på Wall Street. Uttalande från den amerikanska centralbankens vice chef Stanley Fischer i helgen tolkas som att räntan höjs vid nästa möte som hålls i september.
dnDN.se - 31 aug. kl. 22:20

hr

Försvunnen efter rejvfest "med största sannolikhet" hittad
På måndagskvällen påträffades en död man i ett område med svårtillgänglig terräng i Sotenäs kommun i Bohuslän. Polisen uppger att den döde "med största sannolikhet" är den man som på lördagskvällen försvann från en rejvfest i skogen vid Askum i samma kommun.
dnDN.se - 31 aug. kl. 22:15

hr

Centern svänger - vill gå med i Nato
Tidigare var partiet skeptiskt - men nu anser Centerpartiets styrelse att Sverige bör gå med i Nato. Om en månad får partistämman ta ställning till förslaget.
dnDN.se - 31 aug. kl. 22:10

hr


Johan Esk: Här har du valet som borde vara ditt, Hamrén
Tinnerholm och Lewicki från start, men inte Olsson. Här har du mitt lag, Hamrén. Det är tyvärr knappast ditt.
dnDN.se - 31 aug. kl. 21:42

hr

Erik Helmerson: Kvinnlig terror är lika dödlig
dnDN.se - 31 aug. kl. 21:20

hr


Litauen åtalar 66 utlänningar för dödande skott 1991
Litauen väcker åtal mot 66 personer, utländska medborgare från Ryssland, Vitryssland och Ukraina, som anklagas för krigsbrott och brott mot mänskligheten då 13 civila litauer dödades när sovjetiska styrkor 1991 slog till mot självständighetsrörelsen i den dåvarande Sovjetrepubliken.
dnDN.se - 31 aug. kl. 21:16

hr

Jenny Jewert: Slutet på den solkiga historia om Ojnareskogen
Ojnareskogen räddas, till glädje för alla som älskar den variationsrika naturen på norra Gotland. Men den juridiska processen hade inte behövt ta tio år.
dnDN.se - 31 aug. kl. 19:07

hr


Draxler till Wolfsburg
Efter 14 år lämnar tyske landslagsmittfältaren Julian Draxler Schalke 04 och går till Wolfsburg. Han har skrivit ett femårskontrakt.
dnDN.se - 31 aug. kl. 18:55

hr


Öppning för rättsligt avtal mellan Ecuador och Sverige
På måndagen togs ett utkast fram för ett avtal mellan Ecuador och Sverige för de juridiska formerna när fall ska hanteras där båda länderna är inblandade. En delegation från Ecuador togs emot på justitiedepartementet och samtal fördes som "var bra och konstruktiva", enligt ämnesrådet Cecilia Riddselius.
dnDN.se - 31 aug. kl. 18:50

hr

Svag inledning på börsveckan
Stockholmsbörsen inledde veckan med fallande kurser. Även på de ledande Europabörserna var det nedåt.
dnDN.se - 31 aug. kl. 18:45

hr

Fem döda i spansk fyrverkeriolycka
Minst fem personer omkom och ytterligare sex skadades i en explosion i en fabrik som tillverkar fyrverkeripjäser utanför Zaragoza i nordöstra Spanien på måndagen. Skadorna var allvarliga för ett av offren, enligt en talesperson för den regionala regeringen i Aragonien.
dnDN.se - 31 aug. kl. 18:37

hr


AIK får inte dispens för Markkanen
Det blir ingen Eero Markkanen i AIK. Svenska fotbollförbundets tävlingskommitté har avslagit klubbens dispensansökan.
dnDN.se - 31 aug. kl. 18:01

hr

Polisen får inte kameraövervaka i Rinkeby centrum
Polisen får nej till kameraövervakning dygnet runt på flera platser i nordvästra StockholmFörvaltningsrätten river upp länsstyrelsens beslut som gav klartecken för kameror vid Rinkeby centrum, Spånga station, Tenstaplan och Tenstagången.
dnDN.se - 31 aug. kl. 17:43

hr

Flera förbipasserande skadades i Rinkeby
Flera förbipasserande skadades vid skottdramat i Rinkeby i Stockholm. "De var på fel plats vid fel tillfälle", säger Anders Göranzon, kommissarie vid Stockholmspolisen.
dnDN.se - 31 aug. kl. 17:42

hr

Reinfeldt om SD-väljare: Avvikare
Förra statsministern Fredrik Reinfeldt beskriver i sin kommande bok SD-väljarna som "avvikare" från övriga väljare, rapporterar Aftonbladet. Reinfeldt menar att de "inte känner samma tillit till andra människor, till samhällets institutioner och det demokratiska systemet".
dnDN.se - 31 aug. kl. 17:14

hr


"Jesus bör klättra ner från korset"
Det är dags att avskaffa föreställningen att kärleken går genom lidandet, menar Kay Pollak. I sin nya film vill han ge större plats för det kvinnliga och göra upp med idén om skuld.
dnDN.se - 31 aug. kl. 16:58

hr

Porrstjärna på reskort ska "muntra upp" taiwaneser
Två specialgjorda kort för resor med kollektivtrafiken i Taipei, som pryds av en japansk porrfilmsstjärna, rör upp känslor i den taiwanesiska huvudstaden. Distributören säger att med Yui Hatano på kortet kommer "pendlare att muntras upp".
dnDN.se - 31 aug. kl. 16:54

hr


Martial kan bli dyraste tonåringen
Under transferfönstrets sista timmar presenteras nya spelaraffärer titt som tätt. En av de mest förvånande är att Manchester United är redo att betala 36 miljoner pund för 19-åringen Anthony Martial från Monaco.
dnDN.se - 31 aug. kl. 16:45

hr

Miljontals liter vatten försvann spårlöst
Ett mysterium gäckar vattenverket i Olofström. För två veckor sedan försvann miljontals liter dricksvatten utan att någon kunnat ta reda på hur det gick till.
dnDN.se - 31 aug. kl. 16:35

hr

Wes Cravens bästa ögonblick
Wes Craven är mest känd för sina blodiga kultfilmer "Scream" och "A Nightmare on Elm Street". DN har gjort ett urval av skräck-maestrons bästa ögonblick och även blandat in ett par alster som inte går i riktigt samma skräcktoner.
dnDN.se - 31 aug. kl. 16:07

hr


Richard Herrey stämmer Aftonbladet
Artisten Richard Herrey stämmer Aftonbladet och journalisten Martin Aagård på 30.000 kronor för förtal, skriver Herrey i ett inlägg på Instagram.
dnDN.se - 31 aug. kl. 15:55

hr

Flyktingar stormade tåg i Budapest
Flyktingsituationen på Budapest centralstation blir allt mer desperat. På måndagen stormade hundratals flyktingar tåg med destinationer i Tyskland och Österrike, rapporterar Spiegel Online.
dnDN.se - 31 aug. kl. 15:50

hr

Börsens nedgång håller i sig
Stockholmsbörsen inleder veckan med fallande kurser. Nedgången är relativt måttlig men bred, nästan alla aktier på mest omsatta listan sjunker.
dnDN.se - 31 aug. kl. 15:49

hr


Hamrén hoppas på Olsson
Axeloperationen resulterade i tolv veckors rehabilitering. Först i fredags fick Martin Olsson speltid i reservlagsmötet mellan Norwich och Chelsea. Men är det tillräckligt för att spela i EM-kvalet? - Jag hoppas han kan vara med och konkurera, säger förbundskapten Erik Hamrén.
dnDN.se - 31 aug. kl. 15:39

hr


Kina startar snabbtåg till Nordkorea
De senaste åren har relationen mellan Kina och Nordkorea blivit allt mer ansträngd. Trots det öppnar nu en ny snabbtågslinje till gränsen - som förkortar restiden med flera timmar.
dnDN.se - 31 aug. kl. 15:16

hr

Kina startar snabbtåg till Nordkorea
De senaste åren har relationen mellan Kina och Nordkorea blivit allt mer ansträngd. Trots det öppnar nu en ny snabbtågslinje till gränsen - som förkortar restiden med flera timmar.
dnDN.se - 31 aug. kl. 15:16

hr


Dahlkvist klar för PSG
Landslagsmittfältaren Lisa Dahlkvist lämnar Kif Örebro. Hon är klar för den franska storklubben PSG.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:59

hr


Snart avslöjas Sveriges Oscarsbidrag
På tisdagen avslöjas vilken film som blir det svenska bidraget till nästa års Oscarsnomineringar, skriver Svenska Filminstitutet i ett pressmeddelande.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:58

hr

Så kartlägger telefonen ditt liv
Kristoffer Örstadius liv har loggats fler än 10.000 gånger under det senaste halvåret. Och din telefon gör samma sak - även när du sover.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:45

hr


Svårt att locka kvinnor till polisens insatsstyrkor
Trots särskilda satsningar har polisen misslyckats i sina försök att rekrytera kvinnor till insatsstyrkorna. Förhoppningen är att ett samarbete med Polishög­skolan ska ge resultat.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:43

hr

Kritik mot regeringens Ojnare-beslut
IF Metall, det förbund statsminister Stefan Löfven ledde tidigare, är mycket kritiska till regeringens beslut om Ojnareskogen. "Förlorarna finns bland kalkarbetarna på Gotland och det är djupt sorgligt", säger IF Metalls ordförande Anders Ferbe.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:33

hr


Höga förväntningar på Adeles nya skiva
Adeles nya album släpps i november, rapporterar Billboard. Utgivningen av den brittiska soulpopstjärnans tredje skiva har föregåtts av otaliga rykten om när den ska släppas.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:24

hr

200 straffade för att ha spridit rykten om börsen
Ryktesspridning och negativa skriverier om börsen kan stå en dyrt. Kinesiska myndigheter hittar nya sätt att försöka bromsa raset på Shanghaibörsen.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:08

hr


Vatten botar inte bakfylla
Att i onyktert tillstånd dricka vatten eller proppa i sig fet mat hjälper inte mot bakfylla dagen efter.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:05

hr

Boklistan vecka 35
DN:s kritiker listar de bästa nya böckerna.
dnDN.se - 31 aug. kl. 14:03

hr

Nytt fall av ebola väcker oro i Sierra Leone
Ebola kan ha blossat upp igen i Sierra Leone. Landets hälsomyndigheter uppger att en avliden kvinna testat positivt för sjukdomen.
dnDN.se - 31 aug. kl. 13:44

hr

Camilla Lundberg: "Skönt att få sträcka ut i längre format"
Hon har varit chef för det klassiska musikutbudet i SVT och synts i program som "Camillas klassiska". Men nu återvänder musikkritikern Camilla Lundberg till DN Kultur, där hon tidigare har medverkat som krönikör.
dnDN.se - 31 aug. kl. 13:42

hr

Flera nationer kommer att dränkas av vattnet
Havsnivån kommer att stiga med minst en meter inom de närmsta 100 till 200 åren, enligt amerikanska rymdfartsstyrelsen Nasa. Det skulle komma att påverka miljontals människor och flera nationer i Stilla havet kommer att dränkas helt av vattnet.
dnDN.se - 31 aug. kl. 13:37

hr

Misstänkta kidnappare begärs häktade
En 48-årig man har häktats för kidnappningen av en 27-årig man som senare hittades död i Göteborg. Ytterligare en person, en 28-årig kvinna, har begärts häktad medan en tredje misstänkt har släppts.
dnDN.se - 31 aug. kl. 13:18

hr

Misstänkta kidnappare begärs häktade
En 48-årig man har häktats för kidnappningen av en 27-årig man som senare hittades död i Göteborg. Ytterligare en person, en 28-årig kvinna, har begärts häktad medan en tredje misstänkt har släppts.
dnDN.se - 31 aug. kl. 13:18

hr


100 skadade utanför Ukrainas parlament
Upp emot hundra poliser skadades när de attackerades med en handgranat av nationalistiska demonstranter utanför Ukrainas parlament på måndagen.
dnDN.se - 31 aug. kl. 13:07

hr

100 skadade utanför Ukrainas parlament
Upp emot hundra poliser skadades när de attackerades med en handgranat av nationalistiska demonstranter utanför Ukrainas parlament på måndagen.
dnDN.se - 31 aug. kl. 13:07

hr

Kraftig explosion utanför Ukrainas parlament
En kraftig explosion har inträffat utanför det ukrainska parlamentet, rapporterar nyhetsbyrån AFP:s reporter på plats. Enligt Interfax ska poliser ha skadats.
dnDN.se - 31 aug. kl. 13:07

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen