allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3435)
Expressen (2283)
Di.se (1144)
IDG.se (109)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (344)
Pressmed. (0)
Nyheter (965)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (137)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

"Sverige bör sluta ge krediter för export av krigsmateriel"
Demokratikriteriet räcker inte. Svensk export av försvarsmateriel bör betalas krona för krona och patron för patron. Vi bör avstå från att erbjuda statliga exportkrediter. Då minskar risken för långtgående bindningar mellan svenska staten och diktaturer, skriver Birgitta Ohlsson och Allan Widman (FP).
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Inga enkla lösningar
På måndagen berättade Ekot att antalet EU-migranter som vräks från tillfälliga läger har ökat dramatiskt. Hittills i år har 800 personer avhysts av Kronofogden, vilket är en fördubbling jämfört med samma tidpunkt förra året. De allra flesta är romer från Rumänien och andra delar av Östeuropa som försörjer sig i Sverige på att tigga.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Rekordmånga ministrar i Pridetåg
Bara Göran Hägglund (KD) och Jimmie Åkesson (SD) säger bestämt nej till att delta i årets Prideparad genom Stockholm på lördag, uppger Svenska Dagbladet.
dnDN.se - 28 jul. kl. 22:57

hr

"Chippen" återvänder till Mjällby
Christain "Chippen" Wilhelmsson är klar för fotbollsallsvenska Mjällby. "Vi signerade kontraktet för ungefär en halvtimme sedan", säger klubbchefen Jörgen Martinsson.
dnDN.se - 28 jul. kl. 22:28

hr

Hundratals poliser krävdes för att vräka 50 punkare
Uppemot 1.700 poliser deltog i en stor aktion under tisdagen. Målet - att vräka 50 punkare som vägrade lämna ett ockuperat hus i Wien.
dnDN.se - 28 jul. kl. 21:56

hr

Många städer illa rustade mot skyfall
I Sverige riskerar 18 orter att få allvarliga konsekvenser vid en översvämning. Det kan slå ut infrastruktur, sprida sjukdomar och orsaka materiell förstörelse för miljarder. Men kommunernas beredskap är varierande.
dnDN.se - 28 jul. kl. 21:13

hr

Ex-djurgårdare räddade Häcken
Det skulle så klart ha handlat mest om Rene Makondele och hans två mål efter Häckens viktiga 2-1 (2-1) seger mot Djurgården. Men eftersnacket handlade minst lika mycket om saknade målskyttar.
dnDN.se - 28 jul. kl. 21:11

hr

Kaptenen ledde AIK till seger
Ett ordentligt publikbortfall och en förlorad dag inför Europa League-kvalet. Det stannade där. Efter åskan och regnet kunde AIK trösta sig med tre poäng och revansch på Falkenberg, 3-0.
dnDN.se - 28 jul. kl. 21:03

hr

Assyriskas supportrar i manifestation på Tele 2
Vita tröjor med ett rött arabiskt N på bröstet prydde Assyriskas supportrarna under matchen mot Hammarby på måndagskvällen. Detta på grund av de kristna assyriernas situation i Irak.
dnDN.se - 28 jul. kl. 19:39

hr

Man i brandbil rammade bilar i Köpenhamn
En man i en brandbil i Köpenhamn rammade på måndagen en personbil och kolliderade med en buss på gatan mellan järnvägsstationen och Tivoli.
dnDN.se - 28 jul. kl. 19:31

hr

"Det är lite oreda på Friends"
Den allsvenska matchen mellan AIK och Falkenberg har kunnat starta som planerat. Men det är fortfarande problem på Friends arena efter söndagens intensiva regnskur.
dnDN.se - 28 jul. kl. 19:13

hr

Man gripen för barnvåldtäkt
En man i Malmö greps på måndagsmorgonen misstänkt för våldtäkt mot barn. Enligt Aftonbladet ska mannen vara anställd på en förskola i staden.
dnDN.se - 28 jul. kl. 19:05

hr

"Kommer inte bära Djurgårdens tröja igen"
Aleksandar Prijovic är magsjuk och finns inte med i Djurgårdens trupp till måndagens match mot Häcken. Samtidigt säger spelarens agent att Prijovic inte tänker spela mer för klubben, rapporterar Fotbolldirekt.com.
dnDN.se - 28 jul. kl. 19:02

hr

Man anhållen för barnvåldtäkt
En man i Malmö greps på måndagsmorgonen misstänkt för våldtäkt mot barn. Enligt Aftonbladet ska mannen vara anställd på en förskola i staden.
dnDN.se - 28 jul. kl. 18:58

hr

Smärre tapp på sömnig börs
Stockholmsbörsen inledde veckan något nedåt efter ännu en passiv handelsdag. De ledande Europabörserna stängde också nära nollan. OMXS-index sjönk 0,3 procent till 452,6.
dnDN.se - 28 jul. kl. 18:17

hr

Just nu: Följ allsvenskan direkt
Efter söndagens inställda match gör AIK och Falkenberg ett nytt försök på Friends arena. Samtidigt tar Häcken emot Djurgården. Följ båda matcherna direkt här.
dnDN.se - 28 jul. kl. 18:01

hr

10-talets bästa hbtq-skildringar
Nu är årets Pridefestival i full gång i Stockholm. Den som inte är på plats kan fira pride hemma i soffan. DN Kultur tipsar om 10-talets bästa hbtq-skildringar.
dnDN.se - 28 jul. kl. 16:01

hr

Så mycket kött slängs i onödan
Nästan en tiondel av allt nötkött som produceras i Sverige blir aldrig mat. Det visar en kartläggning av förlusterna i produktionskedjan från gård till slakt som Jordbruksverket genomfört.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:58

hr

Susanna Kallur springer SM
Susanna Kallur är anmäld till friidrotts-SM i Umeå. Det rapporterar Radiosporten. "Det är beslutat att hon ska springa SM", säger tränaren Torbjörn Eriksson.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:57

hr

Mycket nötkött går till spillo
Nästan en tiondel av allt nötkött som produceras i Sverige blir aldrig mat. Det visar en kartläggning av förlusterna i produktionskedjan från gård till slakt som Jordbruksverket genomfört på uppdrag av regeringen.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:55

hr

"Bananätare" en fråga för Fifa
Carlo Tavecchio, favorit till att bli ny italiensk förbundskapten, utreds nu av Fifa. Italienaren anklagas för att ha kallat afrikanska spelare för "bananätare".
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:43

hr

Ornitologer rasar mot nya "Star wars"
Just nu spelas delar av "Star wars: Episode VII" in på ön Skellig Michael utanför Irland. Det gillas inte av ornitologer och naturskyddsgrupper - inspelningen riskerar nämligen att störa den lokala fågelpopulationens parningssäsong, rapporterar The Telegraph.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:38

hr

Skogsbränder hotar 500 hus i Kalifornien
Över 500 hus hotas av mark- och skogsbränder i norra Kalifornien, strax öster om Sacramento i ett vinodlarområde och i närheten av nationalparken Yosemite.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:34

hr

Lloyds får miljardböter för räntefusk
Den brittiska bankkoncernen Lloyds har gått med på att betala totalt 370 miljoner dollar, cirka 2,5 miljarder kronor, till myndigheter i Storbritannien och USA för sin delaktighet i manipulationen av interbank-räntan Libor.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:34

hr

Mosuls kristna erbjuds asyl i Frankrike
Frankrikes regeringen säger sig vara redo att ta emot kristna från norra Irak som har hotats med döden om de inte konverterar till islam eller betalar en religiös skatt.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:20

hr

Flygbolag lämnar Irak efter flygkrasch
Flygjätten Emirates kommer att sluta flyga över Irak på grund av markhotet från militanta islamister, rapporterar BBC.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:15

hr

Simpsons och Griffins möte lanseras med 5-minuterstrailer
Det gemensamma avsnitt av de båda populära tv-serierna som tidigare utlovats kommer närmare. På Comic-con-mässan i San Diego i helgen premiärvisades den fem minuter långa trailern.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:12

hr

Ericssons stall kan straffas
Formel 1-stallet Caterham, där svenske föraren Marcus Ericsson kör, riskerar rättsliga åtgärder på grund av att den nya ledningen nyligen sparkade 40 anställda.
dnDN.se - 28 jul. kl. 15:10

hr

Så blir bilsemestern billig
Utan bil men ändå sugen på att resa längs sommarvägarna? På nätet finns flera alternativ till den klassiska hyrbilen, som samåkningsgrupper eller privat uthyrning.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:52

hr

Så klår restaurangerna dig på pengar
Klassisk musik, plockmat och salta tilltugg. Det finns en rad knep som restauranger använder för att få dig att spendera mer pengar. The Guardian har listat några av dem.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:43

hr

Argentina nära ny statsbankrutt
Argentina står inför ruinens brant igen, hotat av sin andra statsbankrutt på 13 år.På onsdag är det kört, om landets regering inte i sista minuten gör upp med hedgefonderna som hittills vägrat ge efter.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:34

hr

Ny kvot får räkfiskare att sluta
Var fjärde räkfiskare kan försvinna efter årsskiftet. Orsaken är de nya kvotreglerna.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:34

hr

Ny kvot får räkfiskare att sluta
Var fjärde räkfiskare kan försvinna efter årsskiftet. Orsaken är de nya kvotreglerna.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:34

hr

Norska polisen börjar trappa ner
Hotbilden mot Norge är fortsatt allvarlig men oförändrad sedan i söndags, uppger den norska säkerhetspolisen PST.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:19

hr

Norska polisen börjar trappa ner
Hotbilden mot Norge är fortsatt allvarlig men oförändrad sedan i söndags, uppger den norska säkerhetspolisen PST.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:19

hr

Våldtäktsförsök mitt under konsert
En man har anmälts för våldtäktsförsök under en konsert på Emmabodafestivalen, skriver tidningen Barometern.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:06

hr

Biosuccé blev aktieklipp för Besson
Den franske regissören Luc Besson blev 34 miljoner kronor rikare över helgen.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:06

hr

SOS Alarm nedringda
Under söndagens åskväder över Stockholm blev SOS Alarm nedringda. På en timma ringde 425 personer, en fördubbling mot normalt. Men vissa kom aldrig fram.
dnDN.se - 28 jul. kl. 14:05

hr

Komikern som lär cheferna humor
Chefer har mycket att lära av komiker. Det tycker ­Karin ­Adelsköld, som coachar företags­ledare i att använda humor för att bli bättre ledare.
dnDN.se - 28 jul. kl. 13:52

hr

Lynchs "Twin Peaks" bröt ny tv-mark
Utan regissören David Lynch "Twin Peaks" hade många av dagens mest populära tv-serier aldrig blivit av. För 24 år sedan var den en sensation - nu kommer hela serien i en enorm bluraybox med massor av extramaterial.- Twin Peaks är för mig ett land av gåtor, säger David Lynch.
dnDN.se - 28 jul. kl. 13:33

hr

Fakta/"Twin Peaks"
dnDN.se - 28 jul. kl. 13:27

hr

Nordkoreansk konstnär stoppad i Kina
En nordkoreansk konstnär har hindrats från att ställa ut sina verk i Kina.
dnDN.se - 28 jul. kl. 13:21

hr

Chris Pratt är trött på Björn Skifs
Björn Skifs och Blåblus 70-talshit "Hooked on a feeling" har fått nytt liv då den används i den nya Marvel-filmen "Guardians of the galaxy".
dnDN.se - 28 jul. kl. 13:19

hr

22 till sjukhus efter Keith Urban-konsert
Det blev rejält stökigt när countrystjärnan Keith Urban spelade i Mansfield i den amerikanska delstaten Massachusetts i helgen.
dnDN.se - 28 jul. kl. 13:17

hr

Svårspräckta myter i vägen för sortering
En betydligt större del av innehållet i svenska hushållssopor skulle kunna återvinnas. Men krångliga system, myter och ren lathet håller tillbaka utvecklingen, menar Åsa Stenmarck, avfallsexpert på IVL Svenska miljöinstitutet.
dnDN.se - 28 jul. kl. 13:10

hr

Ambulans körde på person
En ambulans har kört på en person i Täby norr om Stockholm.
dnDN.se - 28 jul. kl. 12:46

hr

Sås ska det smaka
Sommartid är såstid. Till grillad fisk, kött och fågel, till ­sallader, till färdigkokta skaldjur blir det alltid godare med en vällagad sås. Gör en stor sats och ställ i kylen!
dnDN.se - 28 jul. kl. 12:43

hr

Så skyddar du dig mot blixten
Varje år skadas ett antal människor av blixten. Många vet inte hur man ska skydda sig. Här får du expertens bästa tips.
dnDN.se - 28 jul. kl. 12:39

hr

BMW tar höjd för ny typ av bil
Sölden. En MPV från BMW - med framhjulsdrift! Vem kunde tro det för bara något år sedan? DN Motor provkör nykomlingen på slingrande vägar i de österrikiska Alperna.
dnDN.se - 28 jul. kl. 12:27

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen