allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2800)
Expressen (2398)
IDG.se (148)
Ny Teknik (222)
CisionNews (1563)

TYP
Ekonomi (207)
Pressmed. (0)
Nyheter (914)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (121)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Kane blev ny rekordamerikan
19 matcher i rad. Nu är Patrick Kanes poängsvit den längsta av en amerikan genom tiderna i NHL. Dallas låg under med 3-0. Då vände laget och vann med 4-3 mycket tack vare John Klingberg.
dnDN.se - kl. 07:47

hr


Anton Strålman är NHL:s stålman
Anton Strålman är NHL:s stålman. Sedan hösten 2013 har ingen i ligan spelat så många matcher som Tampa-backen från Tibro. Mot New York Islanders i natt gjorde han mål, assisterade, tacklade och mycket annat. Ändå vann ett svagt Islanders med 3-2.
dnDN.se - kl. 06:13

hr

Fury ny världsmästare i tungvikt
Tyson Fury är ny tungviktsvärldsmästare i boxning. Britten besegrade Volodymyr Klytjko på poäng i Düsseldorf och tog därmed över de fem bältena som ukrainaren hade inför matchen.
dnDN.se - kl. 00:42

hr

Flera avåkningar i vinterhalkan
På flera håll i landet inträffade under lördagskvällen trafikolyckor där halkan tros ligga bakom.
dnDN.se - kl. 00:11

hr

Torkan slår hårt mot livet i Amazonas
Klimatförändringarna har lett till den värsta torkan i Amazonas sedan mätningarna påbörjades. Bränder sprider sig och världens största regnskog blir allt mindre. DN reste uppför Amazonasfloden för att träffa dem som drabbas.
dnDN.se - kl. 00:05

hr


Peter Wolodarski: En dyster vecka för svensk politik
När myndigheter och kommunalråd larmar om akuta förhållanden måste regeringen agera. Att kalla detta för en anpassning till Sverigedemokraterna är djupt ohederligt.
dnDN.se - kl. 00:05

hr


"Fullt möjligt att införa 35-timmars arbetsvecka"
Ny rapport i dag, söndag. Det finns inte några stora makroekonomiska skäl mot en generell arbetstidsförkortning. I grund och botten är det en billig reform som för med sig många fördelar både för individ och samhällsekonomi. Den skulle bidra till att minska arbetslösheten och miljöförstöringen, skriver företrädare för tankesmedjan Katalys.
dnDN.se - kl. 00:05

hr


Laurén försvarade VM-titeln
Mikaela Laurén är fortfarande världsmästare i boxning.Den 39-åriga svenskan var överlägsen utmanaren tyskan Jennifer Retzke och domaren bröt matchen i den femte ronden.
dnDN.se - 28 nov. kl. 23:17

hr


"Saudisk bloggare på väg att benådas"
Den saudiske bloggaren Raif Badawi är på väg att benådas från sitt tioåriga fängelsestraff och 1.000 piskrapp. Det uppger en schweizisk statssekreterare för tidningen La Liberté.
dnDN.se - 28 nov. kl. 23:17

hr

Isstorm och översvämningar orsakade 13 människors död
Minst 13 människor har mist sina liv till följd av det kyliga och blåsiga vädret i fyra delstater i USA hittills i helgen. En helg där många amerikaner är på resande fot.
dnDN.se - 28 nov. kl. 22:44

hr

Klimatmötet i Paris från A till Ö
Vad betyder LULUCF? Och varför pratar de så mycket om anpassning? DN:s ordlista hjälper dig att hänga med i vad som händer på klimatmötet i Paris.
dnDN.se - 28 nov. kl. 22:38

hr


Colorado Springs: En enstöring som började skjuta människor
"Han tittade mig rakt i ögonen, siktade och började skjuta." Nu kommer berättelserna från dem som var nära att mista sina liv i fredagens skjutning i Colorado Springs. Varför den 57-årige mannen öppnade eld är ännu en gåta.
dnDN.se - 28 nov. kl. 21:40

hr


Skellefteå ny serieledare - efter supersviten
Skellefteås supersvit blir bara längre och längre. 4-0-segern mot Brynäs var lagets tolfte i rad.Inte undra på att självförtroendet är på topp hos segermaskinen från norra Västerbotten.
dnDN.se - 28 nov. kl. 21:03

hr

Historisk målsvit i Premier League
Jamie Vardy gjorde det. Raderade ut Ruud van Nistelrooys gamla rekord när han gjorde mål i elfte raka Premier League-matchen. "Jamie Vardy is having a party", sjöng fansen unisont på King Power Stadium i Leicester.
dnDN.se - 28 nov. kl. 20:59

hr


Ewa Stenberg: Sedelpressen fungerar inte längre för SD
De andra partiernas kursändringar i invandringspolitiken pressar Sverigedemokraterna. När SD hade en radikalt annorlunda invandringspolitik räknade partiet med att ha tiotals miljarder kronor mer varje år än de andra partierna. Nu är det reformutrymmet borta. Det påverkar hela SD:s politik.
dnDN.se - 28 nov. kl. 20:32

hr


Skolan var bättre förr
Ett framgångskoncept för en svensk skola vore att vrida klockan tillbaka, satsa på ordning och studiero och kalla sig Pluggskolan.
dnDN.se - 28 nov. kl. 20:27

hr


C och V: Naivt tro att EU tar ansvar när vi stänger
C och V är de partier som minst rubbat sin invandringsvänliga position under höstens migrationsturbulens. Partierna har olika svar på hur flyktingkrisen ska lösas, men de är eniga om en sak: Att tro att övriga EU öppnar sig för att vi stänger är "naivt".
dnDN.se - 28 nov. kl. 20:19

hr


Köpte spelare för 650 miljoner - nu är Newcastle ett bottenlag
Newcastles manager Steve McClaren lär hänga löst efter 1-5 borta mot Crystal Palace på lördagseftermiddagen. En förlust som innebär att Newcastle parkerar som nästjumbo i Premier League.
dnDN.se - 28 nov. kl. 20:04

hr

Hansdotter trea - Shiffrin överlägsen
Förra säsongen var Mikaela Shiffrin dominant i slalombacken. I år ser historien ut att upprepa sigAmerikanskan utklassade allt motstånd i säsongens första slalomtävling i världscupen och vann med över tre sekunders marginal."Det ska inte vara möjligt", säger Frida Hansdotter till SVT.
dnDN.se - 28 nov. kl. 19:53

hr

Zlatan tangerade rekord i storsegern
En storslagen och känslosam hyllning till terroroffren.Därefter en klar 4-1-seger mot bottenlaget Troyes - och ett tangerat målrekord av Ibrahimovic.Paris SG visade klass på flera sätt under lördagen.
dnDN.se - 28 nov. kl. 19:33

hr

Misstänkt mordförsök i Nacka
En person skottskadades i en lägenhet på Kvarnholmen i Nacka vid 17.30-tiden på lördagskvällen. Polisen söker efter en eller flera gärningsmän.
dnDN.se - 28 nov. kl. 19:13

hr


Luleå bröt Växjös segersvit
Luleå har hittat formen efter sin tunga säsongsinledning i SHL. På lördagseftermiddagen besegrades Växjö med 2-1, norrbottningarnas fjärde seger på de fem senaste matcherna.
dnDN.se - 28 nov. kl. 18:59

hr

1 000 stoppade vid franska gränsen
Ett tusen personer har vägrats inresa till Frankrike efter attackerna den 13 november. Detta sedan de bedömts utgöra en risk för landet.
dnDN.se - 28 nov. kl. 18:52

hr

Arlandabanans finansiering ska granskas
Sverige behöver fler stambanor för höghastighetståg och så kallad offentlig-privat samverkan (OPS) kan bli en lösning på den svåra frågan om finansiering. Därför ska nu Riksrevisionen granska hur OPS-projektet Arlandabanan har fungerat under driftsfasen, skriver myndigheten.
dnDN.se - 28 nov. kl. 18:39

hr


Moraspelare bet motståndare
Linus Johansson tog till tänderna när han hamnade i bråk med BIK Karlskogas Daniel Wessner under lördagens hockeyallsvenska match.Moraspelaren fick matchstraff efter att ha bitit Wessner i handen.
dnDN.se - 28 nov. kl. 18:23

hr

Våldsman till attack mot motionärer
Polisen i Trollhättan-Vänersborg letar efter en person som vid tre tillfällen under lördagsförmiddagen gick till attack mot motionärer i området.
dnDN.se - 28 nov. kl. 18:00

hr


Massgrav med gömda bomber hittad i Sinjar
En bombriggad massgrav som tros innehålla över 120 offer för terrorgrupperingen Islamiska staten (IS) har påträffats i norra Irak, meddelar myndigheterna.
dnDN.se - 28 nov. kl. 17:58

hr


Eleverna gladde trean Kittel
Team Kittel hade en bra dag när första delen av världscupen i dressyr avgjordes på Friends arena.Patrik Kittel kom trea och hans elever Lyndal Oatley och Mads Hendeliowitz femma respektive sjua."Jag är lika glad för deras skull som för min egen", säger Patrik Kittel.
dnDN.se - 28 nov. kl. 17:41

hr


Åkesson hade SD-kontakt under nazibelastad ledare
SD-ledaren Jimmie Åkesson hade kontakter med Sverigedemokraterna under den tid Anders Klarström, med nazistiskt förflutet, var partiledare. Det medger han sedan ett dokument undertecknat med hans namn publicerats av den antirasistiska tidskriften Expo. Men Åkesson vidhåller att det viktiga är att han gick med i partiet först året därpå.
dnDN.se - 28 nov. kl. 17:41

hr

Tio anhållna för mycket grov misshandel
En man i 20-årsåldern utsattes för en mycket grov misshandel tidigt på lördagsmorgonen i centrala Umeå.
dnDN.se - 28 nov. kl. 16:46

hr


Benzema missar troligen EM - efter utpressningen
Anfallsstjärnan Karim Benzema kommer med stor sannolikhet inte att spela för Frankrike i fotbolls-EM 2016, skriver L'Equipe. Tidningen erfar att 27-åringen kommer att stängas av och att han kan ha spelat färdigt i landslaget.
dnDN.se - 28 nov. kl. 16:40

hr

Suven som bara släpper ut vatten
Är detta morgondagens stadsjeep? En elbil som tankas med vätgas och som bara släpper ut vatten? Efter en vecka med Hyundai ix35 står det klart att tekniken med bränsleceller har sina uppenbara fördelar. Men också sina brister.
dnDN.se - 28 nov. kl. 16:20

hr

Mårten Sandén och Lina Bodén: "Skorstensjul"
Skimrande julstämning i Astrids Stockholm. 
dnDN.se - 28 nov. kl. 15:25

hr


"Det är mer psykologi än action"
"Jag gillar ju inte ens snö", säger Mårten Sandén som har skrivit årets adventsbok i 24 delar, "Skorstensjul". Varje dag i december fram till julafton publiceras ett kapitel som ljudbok på DN.se.
dnDN.se - 28 nov. kl. 15:14

hr

Förra SD-ledaren Mikael Jansson petad
Den tidigare SD-ledaren Mikael Jansson petades på lördagen ur partistyrelsen i Sverigedemokraterna. Han ser det själv som ett straff för att han gav sitt stöd till den sparkade ledningen i det tidigare ungdomsförbundet SDU. Men hans efterträdare Jimmie Åkesson säger att beslutet handlar om att det kommit in nya personer i partiet.
dnDN.se - 28 nov. kl. 14:43

hr


Romson: Id-kontroller inte brott mot asylrätten
Vice statsminister Åsa Romson (MP) grillades i Ekots lördagsintervju om de hårdare asylreglerna. "Hade vi suttit i opposition hade vi också kritiserat besluten, men i regeringsställning måste man ta ansvar", sade Romson.
dnDN.se - 28 nov. kl. 14:08

hr


Ryssland inför sanktioner mot Turkiet
Ryssland inför sanktioner mot Turkiet efter nedskjutningen i tisdags av ett ryskt stridsplan på gränsen mellan Turkiet och Syrien.Importstopp, inskränkningar i arbetstillstånd, näringsförbud och stopp för turistresor är några av de åtgärder Rysslands president Putin inför mot Turkiet, turkiska medborgare och företag.
dnDN.se - 28 nov. kl. 14:01

hr

Turkisk resevarning trots sänkt tonläge mot Ryssland
Turkiska myndigheter utfärdade på lördagen en resevarning, och uppmanar nu turkiska medborgare att undvika alla icke-nödvändiga resor till Ryssland. Samtidigt finns tecken på att Turkiet försiktigt sänker tonläget mot Ryssland efter den turkiska nedskjutningen av det ryska stridsplanet i tisdags.
dnDN.se - 28 nov. kl. 14:01

hr

Ledande pro-kurdisk jurist dödad
En framstående advokat och kampanjledare för kurdiska rättigheter har dödats i sydöstra Turkiet i vad kollegor och oppositionspartiet HDP beskriver som ett mord.
dnDN.se - 28 nov. kl. 13:32

hr

Johansson femma i milloppet
31-årige Martin Johansson ledde länge milloppet i fristil i finländska Ruka. Åkningen gick lätt fram till den sista mellantiden vid åtta kilometer, men där började orken tryta.
dnDN.se - 28 nov. kl. 13:16

hr

Tollefsen anmäld för tackling
Ingen spelare fick matchstraff i de två matcher som spelades i SHL på fredagskvällen. Men nu har SHL:s situationsrum anmält Färjestads back Ole-Kristian Tollefsen till disciplinnämnden för att han träffat HV 71:s Matias Tedenby huvud med en tackling.
dnDN.se - 28 nov. kl. 13:09

hr


EM-guld i curling till Sverige
Sverige försvarade EM-guldet i curling efter finalseger mot Schweiz i danska Esbjerg. Lag Niklas Edin låg under efter halva matchen med 23, men vände och vann med 7-6 efter skiljeomgång.
dnDN.se - 28 nov. kl. 12:59

hr

Björn Söder avböjde kandidatur som vice SD-ledare
Det blev en kort stunds dramatik på Sverigedemokraternas landsdagar vid lunchtid på lördagen. Den tidigare partisekreteraren Björn Söder föreslogs som vice partiledare - utan att direkt säga nej. Men sju minuter senare drog han tillbaka sin kandidatur och Julia Kronlid kunde planenligt väljas.
dnDN.se - 28 nov. kl. 12:29

hr

Björn Söder avböjde kandidatur som vice SD-ledare
Det blev en kort stunds dramatik på Sverigedemokraternas landsdagar vid lunchtid på lördagen. Den tidigare partisekreteraren Björn Söder föreslogs som vice partiledare - utan att direkt säga nej. Men sju minuter senare drog han tillbaka sin kandidatur och Julia Kronlid kunde planenligt väljas.
dnDN.se - 28 nov. kl. 12:29

hr


FN-mäklare tror på diplomatisk lösning
FN:s fredsmäklare i Syrien, Staffan de Mistura, tror att diplomatin äntligen har en chans att stoppa det syriska infernot. -?Alla konflikter har ett slut, och Syrien har nått vägs ände, säger de Mistura till DN.
dnDN.se - 28 nov. kl. 11:55

hr


SD skärper migrationspolitiken
Sverigedemokraterna vill ta bort möjligheten att söka asyl vid den svenska gränsen. Förslaget är ett led i partiledaren Jimmie Åkessons ambition att partiet ska vara blåslampa på de andra partierna. Men Moderaterna har redan lagt fram ett liknande förslag.
dnDN.se - 28 nov. kl. 11:51

hr

Åkesson vill bilda regering med M och KD
En förkyld Jimmie Åkesson omvaldes på lördagen till partiledare i Sverigedemokraterna. I sitt tal på partiets landsdagar hävdade han med hes röst att partiet "är på väg att vinna". Han vill nu lämna sin påstådda mittenposition i svensk politik och i stället bilda regering med Moderaterna och Kristdemokraterna.
dnDN.se - 28 nov. kl. 11:36

hr

Åkesson vill bilda regering med M och KD
En förkyld Jimmie Åkesson omvaldes på lördagen till partiledare i Sverigedemokraterna. I sitt tal på partiets landsdagar hävdade han med hes röst att partiet "är på väg att vinna". Han vill nu lämna sin påstådda mittenposition i svensk politik och i stället bilda regering med Moderaterna och Kristdemokraterna.
dnDN.se - 28 nov. kl. 11:36

hr

Jimmie Åkesson omvald till SD-ledare
En förkyld Jimmie Åkesson omvaldes på lördagen till partiledare i Sverigedemokraterna. I sitt tal på partiets landsdagar hävdade han med hes röst att partiet "är på väg att vinna".
dnDN.se - 28 nov. kl. 11:36

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen