allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3601)
Expressen (2270)
Di.se (1406)
IDG.se (231)
Ny Teknik (251)
CisionNews (1244)

TYP
Ekonomi (190)
Pressmed. (0)
Nyheter (1041)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (129)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

De döms för kokainköp hos "Taxi-Tony"
Sjutton personer döms för kokainköp av "Taxi-Tony".En av de dömda, en mäklare, får 5 månaders fängelse.
dnDN.se - kl. 13:14

hr

Kulturtidskrifterna räddas, men besparingen kvarstår
Nu har kulturutskottet bestämt sig för att i stället ta pengarna från det regionala kulturstödet.
dnDN.se - kl. 13:05

hr

Prinsessan Madeleine gravid
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill väntar barn, uppger hovet i ett pressmeddelande.
dnDN.se - kl. 13:03

hr

Misstänkt mordförsök i Liljeholmen
En man i 20-30-årsåldern har förts till sjukhus med skador i ryggen orsakade av ett vasst föremål. Mannen hittades i Liljeholmen i södra Stockholm och ska enligt polisen ha blivit skadad i samband med ett bråk vid en skola i området.
dnDN.se - kl. 12:59

hr


Här är julens farligaste vägar
Undvik att köra bil på de farligaste vägarna och de farligaste dagarna i jul och nyår, manar Motormännen. Totalt har 99 personer omkommit i helgtrafiken under de senaste sex åren.
dnDN.se - kl. 12:28

hr


Bästa filmen på bio vecka 51
DN:s kritiker listar de bästa filmerna på bio just nu.
dnDN.se - kl. 12:08

hr

Frikyrkor sågar Kd:s flyktingutspel
Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund får nu hård kritik av ledare i frikyrkorörelsen för sitt utspel om flyktingpolitiken på DN Debatt i torsdags. I ett upprop i tidningen Dagen tar 380 pastorer ställning för en fortsatt generös flyktingpolitik.
dnDN.se - kl. 12:06

hr


Programledarna för ESC klara
Tre programledare håller i nästa års Eurovision Song Contest i Wien, Österrike.
dnDN.se - kl. 11:58

hr


"Jag är roligast i gänget, alla vill hänga med mig!"
Femton artister uppträder på skivbolaget Goldenbests stora julshow på Annexet i kväll. Bland artisterna finns Maskinen, Far & Son, Movits, Ansiktet och inte minst rapparen Joy.
dnDN.se - kl. 11:58

hr

Misstänkt bomb vid polishus i Malmö
Polisen har spärrat av Porslinsgatan i centrala Malmö sedan en man anlänt med ett misstänkt farligt föremål. "Vi har kallat in bombgruppen", säger Jimmy Modin, pressinformatör vid polisens ledningscentral, till DN.
dnDN.se - kl. 11:53

hr


Timothy Spall: "Jag blir smartare av att spela intelligenta rollfigurer"
Timothy Spall gör sitt livs roll som den brittiska konstnären William Turner i Mike Leighs "Mr Turner" som får svensk premiär på juldagen. Nicholas Wennö träffade den brittiska filmstjärnan och pratade konst, skådespeleri och cockneydialekt.
dnDN.se - kl. 11:44

hr

Årets bästa svenska filmer
Ruben Östlunds ångestladdade alpkomedi "Turist" är årets bästa svenska film, enligt DN:s filmkritiker. Fyra av filmerna på årets 10-i-topplista är dokumentärer med den hjärt­skärande publiksuccén "Tusen bitar" i spetsen.
dnDN.se - kl. 11:35

hr


Få hjälp med julrimmen i DN:s rimstuga
Vill du gärna rimma, men sitter fast i en dimma? Här får du hjälp i en timma! DN:s reportrar Emma Löfgren, Viktor Barth-Kron och Eva-Karin Gyllenberg rimchattar från klockan 13 - men redan nu kan du skicka in dina rimfrågor.
dnDN.se - kl. 11:30

hr


Kommunstädare kränkta - fick namnbrickor i "julklapp"
En namnbricka att använda i tjänsten. Besvikelsen var stor när lokalvårdarna i Eslövs kommun öppnade sina förmodade julklappar häromdagen, uppger Skånskan.
dnDN.se - kl. 11:19

hr

Kommunstädare kränkta - fick namnbrickor i "julklapp"
En namnbricka att använda i tjänsten. Besvikelsen var stor när lokalvårdarna i Eslövs kommun öppnade sina förmodade julklappar häromdagen, uppger Skånskan.
dnDN.se - kl. 11:19

hr

Kunglig julhälsning från Haga slott
Kungahuset laddade på fredagen upp ett filmklipp på hovets hemsida med en julhälsning från kronprinsessparet och prinsessan Estelle.
dnDN.se - kl. 11:01

hr

Bästa bubblet till nyår
Plopp! Ljudet av en champagnekork är en tydlig signal. Alf Tumble tipsar om allt­ifrån årgångschampagne till raketbubbel inför årets sista fest. Samtliga finns hos Systembolaget just nu.
dnDN.se - kl. 11:00

hr

Altor köper danskt verkstadsbolag
Riskkapitalbolaget Altor köper en majoritetspost i det danska verkstadsbolaget Norican Holdings, med 2.200 anställda runt om i världen, skriver Altor i ett pressmeddelande. Någon köpeskilling anges inte.
dnDN.se - kl. 10:57

hr

Skatteverket kollar julgransförsäljare
I år har du rätt att få kvitto när du köper julgran. Skatteverket kommer också kontrollera att de nya reglerna följs.- Vi har möjlighet att göra provköp, säger Conny Svensson på myndigheten.
dnDN.se - kl. 10:54

hr

"Polisen använder falska basstationer"
Svensk polis använder själva falska basstationer, skriver Ny Teknik. Rikspolisstyrelsen vill däremot inte kommentera om sådana är placerade i området kring Rosenbad.
dnDN.se - kl. 10:53

hr

Allt tidigare bokning av julresor
Bokningar av julresor sker allt tidigare. Redan under sommarsemestern noterade Fritidsresor en höjdpunkt för bokningar av resor under jul- och nyårshelgerna. - Jag tror att vi under våra ledigheter planerar för nästa ledighet, säger Mathias Bergendahl, informatör på Fritidsresor.
dnDN.se - kl. 10:52

hr


Lundell har rätt att stoppa "Öppna landskap"
I ett blogginlägg i går skrev Ulf Lundell att om SD får 20 procent i nyvalet i mars kommer han förhindra att hans låt "Öppna landskap" spelas i radio, tv, samt från scener och estrader. Det har han juridisk rätt att göra, visar DN:s runtringning.
dnDN.se - kl. 10:37

hr

Skolchefen i Karlskrona misstänkt för tjänstefel
Karlskronas skolchef Maria Persson är skäligen misstänkt för tjänstefel. Skälet är hennes beslut att stänga av Tullskolans rektor i samband med utredningen av åttaåriga Yaras död.
dnDN.se - kl. 10:34

hr

Filippa Reinfeldt blir lobbyist hos vårdjätte
Tidigare sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt har fått nytt jobb - på privata vårdjätten Aleris, rapporterar Dagens Industri. "Det är oerhört spännande att bli en del av Aleris och få fortsätta arbetet med att utveckla och stärka hälso- och sjukvården, nu på skandinavisk nivå", uppger Filippa Reinfeldt i ett pressmeddelande.
dnDN.se - kl. 10:18

hr

Filippa Reinfeldt blir lobbyist hos vårdjätte
Tidigare sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt har fått nytt jobb - på privata vårdjätten Aleris, rapporterar Dagens Industri. "Det är oerhört spännande att bli en del av Aleris och få fortsätta arbetet med att utveckla och stärka hälso- och sjukvården, nu på skandinavisk nivå", uppger Filippa Reinfeldt i ett pressmeddelande.
dnDN.se - kl. 10:18

hr


Monty Python inspirerade Christian Bale
När det var klart att Christian Bale skulle spela Moses i "Exodus" letade han upp Monty Python-klassikern "Life of Brian".
dnDN.se - kl. 10:12

hr

I Pajala är partajet slut efter gruvyran
Festen är över och baksmällan hänger tung i Pajala sedan Northland har begärts i konkurs. Jobb har försvunnit och investeringar gått upp i rök. Men än finns det en strimma hopp om att verksamheten ska ta fart igen. Konkursförvaltaren har redan kontaktats av intressenter.
dnDN.se - kl. 10:04

hr


Därför tror skolforskare inte längre på disciplin
I dag börjar jullovet för elever runt om i landet. Skolan de går i ifrågasätts ständigt - med Jan Björklund etablerades bilden av ett akut behov av tidiga betyg och hårdare disciplin. Men är det vägen? Eva-Lotta Hultén diskuterar ny forskning om lärande.
dnDN.se - kl. 10:00

hr


Svensk vann budgivning över Beyoncé
Beyoncé och Jay-Z fick se sig snuvade på drömhuset när någon annan vann budgivningen.
dnDN.se - kl. 09:47

hr

De här bostäderna är unika - på riktigt
Unikt på riktigt. Vet du inte hur du ska sätta sprätt på sparpengarna? Är du sugen på att flytta i väg till något helt oväntat ställe? Nedan listar DN åtta speciella bostäder (och lite annat) till salu just nu.
dnDN.se - kl. 09:45

hr

Albrecht går till Spotify-konkurrent
Telekombolaget Millicoms tidigare vd Hans-Holger Albrecht blir chef för det franska musiktjänstbolaget Deezer, en konkurrent till svenska Spotify.
dnDN.se - kl. 09:45

hr


Här är varenda lägenhet unik
Unik. Unikare. Unikast. I Stockholm ligger just nu närmare hundra annonser med "unika" lägenheter ute på Hemnet. Men vad innebär det att en lägenhet är unik? I Sundbyberg är en lägenhet som har ett "unikt gavelläge" till salu. I Norra Djurgårdsstaden byggs just nu ett hus så unikt att varenda lägenhet i huset har ett unikt läge.
dnDN.se - kl. 09:43

hr


Så reser vi 2015 - fyra heta trender
Robotbutlers, skrytselfies och häng med lokalbefolkningen. Här är fyra heta resetrender nästa år, enligt CNN.
dnDN.se - kl. 09:24

hr


Mikael Wiehe: Den som säger sig vara "chockad" över USA:s tortyr försöker slippa ifrån ansvaret
dnDN.se - kl. 09:15

hr

Hornsgatan som kopia och på riktigt
DN:s Björn af Kleen och författaren Klas Östergren besöker de uppbyggda miljöerna i Litauen där filmen "Gentlemen" spelades in.
dnDN.se - kl. 09:10

hr

Mobiler avlyssnade i Finland
Utländska stater ska ha avlyssnat finländska mobiltelefoner bland annat genom falska basstationer, uppger Skyddspolisens kommunikationschef Jyri Rantala för mediebolaget Yle. Rantala säger att Finland utsätts för underrättelseverksamhet dagligen och att olika tekniska redskap används till det.
dnDN.se - kl. 08:38

hr

Attentatsscen i vilken Kim Jong-un dödas har läckt ut
Ett klipp om visar hur Nordkoreas ledare Kim Jong-un dödas har läckt ut från den stoppade filmen "The Interview".
dnDN.se - kl. 08:32

hr

Johan Schück: Årets sista prognos präglas av osäkerhet
Sverige har ännu ett mellanår framför sig. Det saknas efterfrågan: exporten ger ingen större draghjälp och hemmamarknaden räcker inte till. Därför går uppgången i den svenska ekonomin trögt även under 2015.
dnDN.se - kl. 08:28

hr

Ett måste för alla matälskare
Fotografiskas restaurang. Varje rätt är både härligt överraskande och egendomligt självklar. Med växtriket i fokus har Paul Svensson skapat en matupplevelse som KK blir lyriska över.
dnDN.se - kl. 08:27

hr


Strävan efter det perfekta lönar sig inte
En perfektionist ställer krav på sig själv eller andra som är omöjliga eller näst intill omöjliga att leva upp till. I värsta fall leder det till att ingenting blir gjort.
dnDN.se - kl. 08:23

hr


Ulf Lundell hotar förbjuda succélåt
Författaren och artisten Ulf Lundells låt "Öppna landskap" har föreslagits som Sveriges inofficiella nationalsång. Men om det går "alltför" bra för Sverigedemokraterna i valet den 22 mars kommer låten inte att spelas alls.
dnDN.se - kl. 08:02

hr


Anette Norberg nummer 23 på DN:s lista: Jag blir chockad
Anette Norberg, dubbel OS-guldmedaljör i curling, är 23:a på DN:s lista över Sveriges 150 främsta idrottare."Oj, fantastiskt! Jag blir chockad, verkligen förvånad", säger hon när hon får beskedet.
dnDN.se - kl. 08:00

hr

Misstänkt mördare efterlyst
En 35-årig man avled i morse efter en våldsam misshandel utomhus i Västervik i natt. En person har anhållits i sin frånvaro misstänkt för mord alternativt dråp.
dnDN.se - kl. 07:45

hr

Misstänkt mördare efterlyst
En 35-årig man avled i morse efter en våldsam misshandel utomhus i Västervik i natt. En person har anhållits i sin frånvaro misstänkt för mord alternativt dråp.
dnDN.se - kl. 07:45

hr

Minecraft-skapare bjöd över Beyoncé och Jay Z
Den svenske spelutvecklaren Markus "Notch" Persson, 35, bjöd över Beyonce och Jay C och är nu ägare till en lyxvilla för närmare 540 miljoner kronor i Beverly Hills.
dnDN.se - kl. 07:45

hr


BBC: Apple bryter mot arbetsregler
De fabriker i Kina som tillverkar datajätten Apples produkter i Kina bryter konsekvent mot företagets löften om förbättrade arbetsvillkor. Det hävdar brittiska BBC, som låtit reportrar ta anställning i företaget Pegatrons produktion av Apples telefoner, läsplattor och datorer.
dnDN.se - kl. 07:44

hr

Islossningen en seger för både Castroregimen och kritikerna
Beskedet om att USA lättar på handelsembargot mot Kuba och bjuder in landet i den diplomatiska värmen är en seger för Castroregimen - men kan också innebära början på dess slutgiltiga fall. Ett hopp om förändring har nu tänts på den karibiska ön.
dnDN.se - kl. 07:34

hr

Så blir vädret i jul
Bara i norra Sverige blir det säkert en vit jul. Men kanske kan julottebesökare även i mellersta Sverige se fram emot att få pulsa i snön i gryningen om ett nederbördsområde över Atlanten väljer en sydlig bana.
dnDN.se - kl. 07:32

hr

Snökaos i Japan - minst 11 dödsoffer
Minst 11 människor uppges ha omkommit i ett kraftigt snöoväder i Japan. De kraftiga vindarna och snökaoset väntas fortsätta de närmaste dagarna, skriver nyhetsbyrån AFP.
dnDN.se - kl. 07:08

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen