allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3615)
Expressen (2423)
Di.se (1635)
IDG.se (272)
Ny Teknik (255)
CisionNews (1206)

TYP
Ekonomi (270)
Pressmed. (0)
Nyheter (920)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (148)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Kinberg Batra: "Budgeten riskerar försvaga Sveriges ekonomi"
Regeringens budget riskerar att försvaga Sveriges ekonomi och bromsa jobbtillväxten, hävdar Anna Kinberg Batra. Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson. Hon kritiserar också regeringen för att svaren på stora frågor om energi och infrastruktur skjuts på framtiden.
dnDN.se - kl. 11:48

hr

Stefan Lisinski: Risken att båda går fria
Det är extremt plågsamt att läsa om den tortyrliknande misshandel som åttaåriga Yara utsattes för och som ledde till att hon dog. Men frågan är om någon av de åtalade kommer att kunna fällas för att ha dödat flickan.
dnDN.se - kl. 11:40

hr

Sålde ut - på tre minuter
Biljetterna till Tenacious D:s konsert på Fryshuset i Stockholm sålde slut på tre minuter när de släpptes på torsdagen. Arrangerande Live Nation försöker nu hitta ett sätt så att fler svenska fans ska kunna se bandet - det finns dock inga konkreta planer på en extrakonsert.
dnDN.se - kl. 11:36

hr

Sämre än väntat för Norwegian
En försvagad krona och förseningskostnader. Norska flygbolaget Norwegian överraskar negativt med en vinst som ökar mindre än väntat. Aktien dyker.
dnDN.se - kl. 11:28

hr

In English: An exclusive interview with Björn Ulvaeus
An exclusive interview with the musician, and former ABBA member, Björn Ulvaeus. English subtitles.
dnDN.se - kl. 11:26

hr

Rykten: Finska jätten planerar för en comeback
Nokia får inte tillverka och sälja telefoner eller andra mobila prylar under eget namn på 18 månader. Men sedan? Det finns gott om rykten som säger att den stukade finska jätten planerar för en comeback av något slag 2016.
dnDN.se - kl. 11:21

hr

Ökat ansvar för Waldemarsudde
Regeringen föreslår i budgetpropositionen för 2015 att Stiftelsen Waldemarsudde skall få överta förvaltningen av de fastigheter och samlingar som utgör det populära konstmuseet på Djurgården i Stockholm.
dnDN.se - kl. 11:14

hr

FP: Budgeten ett hafsverk
Folkpartiets Jan Björklund beskriver regeringens budget som ett jobbfientligt hafsverk.-Arbetslinjen byts ut mot en jobbfientlig linje, säger han.
dnDN.se - kl. 11:12

hr

Ny lagstiftning i Ryssland oroar MTG
Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med sitt resultat för tredje kvartalet. Men ny lagstiftning i Ryssland som begränsar det utländska ägandet i mediebolag skapar oro.
dnDN.se - kl. 11:01

hr

Man och kvinna åtalas för mord på åttaåring
I dag väcktes åtalet mot en man och en kvinna misstänkta för att med "massivt våld" ha mördat en åttaårig flicka i Karlskrona på valborgsmässoafton. De misstänkta är flickans morbror och hans fru.
dnDN.se - kl. 10:53

hr

Arbetslösheten faller svagt
Arbetslösheten faller svagt jämfört med månaderna före.
dnDN.se - kl. 10:51

hr

Hello Saferide på Sverigeturné
Annika Norlin gjorde nyligen comeback som Hello Saferide med skivan "The fox, the hunter and Hello Saferide". Nu är det klart att hon ger sig ut på turné med start i februari.
dnDN.se - kl. 10:50

hr

Vespa i Rom - snart ett minne blott
Rom. Den klassiska turen på en vespa mitt i Roms centrum bland antikens minnesmärken är snart ett minne blott. Stadens borgmästare Ignazio Marino menar allvar med att stänga av stadens centrum för såväl bilar som vespor. En del av stadens invånare protesterar.
dnDN.se - kl. 10:46

hr

SD håller fast vid hotet: Kan fälla budgeten
Sverigedemokraterna håller fast vid sitt hot om att partiet kan fälla regeringens budget. Höjd skatt på kärnkraft och för äldre som arbetar är två förslag som partiets ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt vänder sig starkt emot.-?Chansen att vi stoppar budgeten har inte minskat, säger Sjöstedt.
dnDN.se - kl. 10:39

hr

Besvikelse över scenkonstpensioner
Dansare, musiker och sångare är de stora förlorarna i kulturbudgeten. Det hävdar Symf och Teaterförbundet i ett gemensamt uttalande. Fackförbunden är "mycket förvånade" över att den nya regeringen väljer att gå vidare med alliansregeringens förslag om hur scenkonstpensionerna ska lösas.
dnDN.se - kl. 10:07

hr

Trängselskatt även för utländska fordon
Från och med 1 januari 2015 ska även utlandsregistrerade fordon betala trängselskatt, föreslår regeringen.
dnDN.se - kl. 10:01

hr

Han har hittat friheten på fjället
Naturbevakaren Christer Edsholm har stött på såväl björn, som järv och lo i jobbet. Men betydligt tuffare kan möten med tjuvjägare och skoteråkare i fjällens naturskyddsområden vara. "Flera gånger har det varit personer som jag känner privat", säger han.
dnDN.se - kl. 09:50

hr

Ryssland kan tillåta privata arméer
Ryssland bör tillåta "privatarméer" som tar uppdrag i andra länder och kan användas politiskt för att bekämpa Västs inflytande. Det föreslår Statsdumans tredje största parti, Rättvisa Ryssland. Det handlar om att skapa ryska motsvarigheter till det kontroversiella amerikanska Academi, tidigare Blackwater.
dnDN.se - kl. 09:47

hr

Löfven tvingas slåss för alliansens politik
Polen har hotat att lägga in sitt veto. Stefan Löfven ska slåss för alliansens klimatpolitik i EU. Hårda motsättningarna väntas i dag under EU:s toppmöte om klimat och energi och för Sveriges statsminister blir det ovanligt besvärligt.
dnDN.se - kl. 09:37

hr

Regi är hennes wowupplevelse
Stålar, pengar, cash - att ha eller inte ha. Om det handlar pjäsen med den något märkliga titeln "? [ungefär lika med]" som har premiär på Dramaten i kväll.
dnDN.se - kl. 09:35

hr

"Det har blivit naturligt att nedvärdera äldre"
Det finns något särskilt otäckt med diskrimineringen av äldre i Sverige, för att den är så omedveten. Det menar Tomas Lappalainen som har skrivit en bok om hur det är att komma in i vad han kallar "efteråldern" mellan 55 och 60 år.
dnDN.se - kl. 09:32

hr

Chefen för tyska Ifo: Tillåt krisländer lämna euron
Krisländer måste ges möjlighet att tillfälligt lämna euron, mot löfte att kunna återvända. Annars tar det orimligt lång tid för dem att få tillräcklig konkurrenskraft. Det menar tyske ekonomen Hans-Werner Sinn, en av eurosystemets tunga kritiker.
dnDN.se - kl. 09:29

hr

Bankkunder dras till nätet
Bankkunderna gör allt fler ärenden i mobilen eller i datorn. Det tvingar Nordea att skrota delar av sitt IT-system och bygga nytt. "Det är en ständig kamp att investera tillräckligt mycket", säger Nordeas Sverigechef Lennart Jacobsen.
dnDN.se - kl. 09:27

hr

Live - Höstbudgeten presenteras
DN sänder direkt från Magdalena Anderssons (S) presskonferens.
dnDN.se - kl. 09:10

hr

Tusentals ungdomsjobb riskerar att försvinna
Regeringens slopande av avgifts­rabatten för unga slår hårt mot ungdomsjobben. Det vidhåller branschföreträdare för telefonförsäljning, handel, hotell och restaurang inför dagens budgetbesked.
dnDN.se - kl. 09:08

hr

Regeringen satsar på förortskultur
252 miljoner kronor mer till satsningar inom kulturen. Det är slutsiffran när regeringen presenterar 2015 års kulturbudget. Överraskningen i budgeten är en satsning på kultur i miljonprogramsområden.
dnDN.se - kl. 08:58

hr

Gränslös humor på ny festival
I kväll är det premiär för internationella komedifilmfestivalen på Filmhuset i Stockholm. Arrangör är komikern Nisti Stêrk som hoppas få se nya och gamla svenskar mötas i en förlösande skrattfest.
dnDN.se - kl. 08:54

hr

Handelsbanken: "Vi har sålt vårt innehav i fonderna"
Flera av de underkända pensionsförvaltarna hävdar att de arbetar kontinuerligt med frågor kring hållbarhet. Handelsbanken säger att de sålt alla sina kontroversiella innehav.
dnDN.se - kl. 08:53

hr

SMHI varnar för snöfall
Stora delar av Sverige får under torsdagen en försmak av vintern. SMHI varnar för oavbrutet snöfall från Gävle och norrut. På sina håll kan det komma över en decimeter.
dnDN.se - kl. 08:47

hr

Försvaret fortsatt tyst om insats
Försvarsmaktens sökande i Stockholms skärgård går in på sin sjunde dag och fortsätter med oförminskad styrka.
dnDN.se - kl. 08:45

hr

Hälften av pensionsbolagen får underkänt
Sex av tolv pensionsbolag får inte godkänt för arbetet med sitt ansvarsfulla ägande i en granskning där Nordea och Kåpan valt att mörka sina innehav. "De har missat att öppenheten är viktig", säger Anders Aronsson på Max Matthiessen.
dnDN.se - kl. 08:35

hr

Niklas Wahllöf: Ubåtsjakten genomsyras i högsta grad av korrespondentsjuka
När det brinner i knutarna skickas ­reportern ut att bevaka händelsen, oavsett om ingenting alls faktiskt händer.
dnDN.se - kl. 08:29

hr

Ett sagoskepp lastat med konst och begär
I helgen är det galaöppning för Paris nya signaturbyggnad Fondation Louis Vuitton. Ett makalöst miljardmuseum men med besk eftersmak, skriver DN:s Birgitta Rubin.
dnDN.se - kl. 08:25

hr

Regeringen föreslår reformer för 25 miljarder kronor
Regeringen räknar med att tillväxten tar fart de närmaste åren och att arbetslösheten minskar. Det framgår av statsbudgeten som presenterades på torsdagsmorgonen. Sammanlagt föreslår regeringen reformer för drygt 25 miljarder kronor.
dnDN.se - kl. 08:23

hr

No Doubt spelar in nya låtar
No Doubt kan ha ett nytt album på gång. Bandets frontfigur Gwen Stefani bekräftade under en frågestund på Twitter tidigare i veckan att de just nu spelar in nya låtar.
dnDN.se - kl. 08:22

hr

Få bönder upplever god lönsamhet
Åtta av tio lantbrukare upplever dålig lönsamhet, enligt Lantbruksbarometern från LRF och Swedbank.
dnDN.se - kl. 08:21

hr

Tele2 slår förväntningarna
Mobiloperatören Tele2 redovisar en rörelsevinst på 1004 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 297 miljoner kronor samma tid i fjol.
dnDN.se - kl. 08:17

hr

Saab överraskar negativt
Försvarsindustrikoncernen Saabs rörelsevinst landade på 258 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 266 miljoner kronor samma tid förra året.
dnDN.se - kl. 08:14

hr

"Flashdance" till Göteborg i vår
"Flashdance" flyttar från Stockholm till Göteborg i vår. Från den 6 mars nästa år spelas musikalen, med Hanna Lindblad i huvudrollen, på nybyggda The Theatre i Gothia Towers, skriver Göteborgs-Posten.
dnDN.se - kl. 08:12

hr

Ökad vinst för MTG
Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) redovisar en vinst före skatt på 326 miljoner kronor för tredje kvartalet, jämfört med vinsten på 279 miljoner kronor motsvarande period i fjol.
dnDN.se - kl. 08:11

hr

Appledator från 1976 såld för 6,5 miljoner
En av IT-jätten Apples allra första datorer har sålts på en auktion i New York för 905 000 dollar (drygt 6,5 miljoner kronor) - enligt auktionsfirman Bonhams det högsta samlarpris som betalats för en dator.
dnDN.se - kl. 08:10

hr

DN rapporterar live om budgeten
På torsdagen lägger regeringspartierna fram sin första budget med stöd av Vänsterpartiet. DN rapporterar live och sänder direkt. Här hittar du hela programmet - timme för timme.
dnDN.se - kl. 08:08

hr

Live - Höstbudgeten
På torsdagen presenterar den nya S-MP-regeringen budgeten. DN sänder direkt.
dnDN.se - kl. 08:06

hr

Malala var i Ottawa vid skottdramat
Fredspristagaren Malala Yousafzai befann sig i Ottawa mitt under onsdagens skottdrama. Det tvingade premiärminister Stephen Harper att ställa in deras möte i sista minuten, rapporterar kanadensiska medier.
dnDN.se - kl. 07:32

hr

Bildspel: Minns du de gamla Nokiatelefonerna?
Microsoft lägger ned Nokia som mobiltelefonmärke. Här är några av de mest klassiska Nokiamodellerna.
dnDN.se - kl. 07:19

hr

Följ budgetdagen direkt på DN.se
I dag lägger regeringspartierna Socialdemokraterna och Miljöpartiet fram sin första budget med stöd av Vänsterpartiet. DN.tv sänder direkt från budgetdagen. Här är det preliminära programmet:
dnDN.se - kl. 06:52

hr

De säljer sina flickvänner till andra män
De är unga, fattiga och kära.Flera av kvinnorna som säljer sex i Stockholm är enligt polisen offer för "loverboysyndromet" - där hallicken även är deras livspartner.-?Det är väldigt utstuderat från männens sida. De är hallickar som anpassat sina metoder, säger polisen Simon Häggström.
dnDN.se - kl. 06:51

hr

Det här snor vi med oss från hotellet
Nästan tre av fyra svenskar anser det moraliskt förkastligt.Ändå gör man det gång på gång - tar med sig saker från hotellrummet.Vanligast är hårprodukter följt av handdukar.
dnDN.se - kl. 06:32

hr

Det här snor vi med oss från hotellet
Nästan tre av fyra svenskar anser det moraliskt förkastligt.Ändå gör man det gång på gång - tar med sig saker från hotellrummet.Vanligast är hårprodukter följt av handdukar.
dnDN.se - kl. 06:32

hr

Mattias Karlsson: SD kan fälla budgetförslag
Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlsson hotar att fälla regeringens budget och tvinga fram ett nyval. Han går till hårt angrepp mot statsminister Stefan Löfven och beskriver flera rödgröna förslag som direkt skadliga för Sverige, skriver Dagens industri.
dnDN.se - kl. 06:06

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen