allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3023)
Expressen (2241)
IDG.se (210)
Ny Teknik (241)
CisionNews (1560)

TYP
Ekonomi (269)
Pressmed. (0)
Nyheter (825)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (216)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
Söndag 31 maj. (0)
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Förlust i Klopps sista match
Jürgen Klopp sa tack och hej till sitt Borussia Dortmund med en förlust. Trots en bra start, med mål bara efter några minuter, kunde Wolfsburg vinna den tyska cupfinalen med 3-1.
dnDN.se - 30 maj. kl. 23:32

hr


Säsongens fjärde titel för Zlatan
Zlatan Ibrahimovic kommer minnas säsongen 2014/15 länge.Efter 1-0 mot Auxerre i den franska cupfinalen vann hans Paris SG samtliga fyra titlar under säsongen - något inget lag klarat av förr.
dnDN.se - 30 maj. kl. 23:14

hr

Var tredje väljer bort tåget
Risken för tågförseningar gör att nästan en tredjedel väljer bort tåget, skriver svd.se.
dnDN.se - 30 maj. kl. 23:06

hr


Vilsen Berlusconi ställde upp för fel borgmästarkandidat
Silvio Berlusconi greppade på fredagen mikrofonen vid ett valmöte i norra Italien med ett politiskt parti han trodde var det han stödde - och sa "lägg er röst på Paolo". Men Paolo var inte hans man.
dnDN.se - 30 maj. kl. 22:09

hr


Arsenal vann FA-cupen
Det var klasskillnad i FA-cupfinalen. Arsenal gav inte Aston Villa någon chans, och 4-0-segern var närmast i underkant.
dnDN.se - 30 maj. kl. 20:52

hr

Drevet går men problemet består
Stockholms stads handlingsplan för återvändande jihadister har blivit hånad. I stället borde initiativet uppmuntras.
dnDN.se - 30 maj. kl. 20:50

hr

Fotbollsmatch avbröts efter mordhot
En match i fotbollens division 3 fick avbrytas i slutet av andra halvlek sedan en åskådare mordhotat en linjeman. - Det är vidrigt gjort, helt oacceptabelt, säger Gottnes tränare Mats Falck till Sundsvalls Tidning.
dnDN.se - 30 maj. kl. 20:31

hr


Ryska plan markerade mot USA-jagare
Ryska militärplan skickades upp på lördagen för att markera mot ett amerikanskt krigsfartyg som uppges ha agerat "aggressivt" nära ryskt territorialvatten i Svarta havet, uppger ryska nyhetsbyrån Ria med hänvisning till en anonym källa hos ryska militären på Krimhalvön.
dnDN.se - 30 maj. kl. 19:04

hr

Tiggeriet upp på M-stämman i höst
Moderaterna får ta ställning till ett förslag om ett nationellt förbud mot tiggeri på stämman i höst. Med stor majoritet har förbundsstämman för Moderaterna i Bohuslän bestämt sig för att kräva ett förbud.
dnDN.se - 30 maj. kl. 18:46

hr


Hammarbys tunga svit fortsätter
Han blev publikens lirare och behövde knappast ta åt sig av visslingarna när domaren blåste av 2-2-matchen mellan Hammarby och Halmstad. Målvakten Tim Markström gjorde det han skulle och lite till i sin allsvenska debut inför 21.688 åskådare. - Tråkigt att vi inte fick tre poäng, konstaterar Markström.
dnDN.se - 30 maj. kl. 18:30

hr


Wedes kanon räddade Falkenberg
Falkenberg och Sundsvall behöver trepoängare för att skapa avstånd ner till strecken i allsvenska tabellen. Men 1-1 på Falkenbergs IP betyder i stället att Örebro och Åtvidaberg har chansen att närma sig nerifrån.
dnDN.se - 30 maj. kl. 18:22

hr

Wallström kräver en rysk förklaring
Utrikesminister Margot Wallström (S) kräver en rysk förklaring, individ för individ, till varför åtta svenska medborgera inte längre är välkomna till landet. Men hittills har Ryssland bara sagt sig se listan på totalt 89 EU-medborgare som ett naturligt svar på tidigare sanktioner från EU.
dnDN.se - 30 maj. kl. 18:15

hr


IFK Norrköping utmanar i toppen
Dags att ta IFK Norrköping på allvar? Bottenlaget förra säsongen tänker utmana i den allsvenska toppen. 2-1 mot Kalmar FF var sjätte trepoängaren på de senaste sju matcherna.
dnDN.se - 30 maj. kl. 18:11

hr

79-åring försvunnen sedan i fredags kväll
Sedan sent på fredagskvällen söker polisen efter en äldre kvinna som försvunnit i trakten av lilla byn Bjurvattnet, belägen cirka åtta mil väster om Umeå. Ännu vid 15-tiden på lördagen hade sökandet inte gett något resultat.
dnDN.se - 30 maj. kl. 17:50

hr

Hanne Kjöller: Maktlöshet och hybris i kärleksfull förening
dnDN.se - 30 maj. kl. 17:48

hr


S: Kvotera hela föräldraförsäkringen
S-ledningen går feministerna i partiet till mötes och säger ja till delad föräldraförsäkring. Men det finns ingen tidsplan för när försäkringen ska vara fullt ut individualiserad.
dnDN.se - 30 maj. kl. 17:30

hr


Förbundsbasen: En bojkott av VM inte trolig
Uefa har all anledning att vara självkritiskt till att man inte lanserade en stark motkandidat till Sepp Blatter i tid. Det säger Svenska fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson, som är starkt tveksam till att Europa kommer att göra allvar av hotet att bojkotta VM.
dnDN.se - 30 maj. kl. 16:49

hr


Husbråket som kan ha satt rikskronofogden på Putins svarta lista
Rikskronofogden Eva Liedström Adler portas från Ryssland. Här är turerna kring husbråket på Lidingö som kan ha satt upp henne på Putins svarta lista. Tvisten kommer att avgöras i hovrätten.
dnDN.se - 30 maj. kl. 16:43

hr

Robot ska lära sig att härma djuren
Robotar kan hitta överlevande ­ i katastrofområden och söka upp vrak på djupt vatten. Men de har en nackdel i jämförelse med oss levande. De går sönder och måste lagas. Men nu kan robotar fungera fastän de är skadade - genom att bete sig som djur.
dnDN.se - 30 maj. kl. 15:48

hr


Kritiskt för rysk oppositionsman
En partikamrat till mördade ryske oppositionspolitikern Boris Nemtsov vårdas på sjukhus i Moskva, med allvarliga störningar på flera inre organ. Vladimir Kara-Murza lades in i tisdags, men hans tillstånd försämrades under fredagen och beskrivs som kritiskt.
dnDN.se - 30 maj. kl. 15:41

hr

Cirkelformad regnbåge fångad på film
"Herregud, den går hela vägen runt." Besökarna i Skylon Tower tror knappt sina ögon. Utanför fönstret bildar regnbågen en perfekt cirkel.
dnDN.se - 30 maj. kl. 15:36

hr


Georgiens tidigare president får nytt toppjobb i Ukraina
Georgiens förre president Micheil Saakasjvili blir ny guvernör i den strategiskt viktiga Odessaregionen i Ukraina. 
dnDN.se - 30 maj. kl. 15:34

hr


Etiopisk seger i Stockholm Marathon
Etiopiern Yekeber Bayabel vann ett regnigt och blåsigt Stockholm Marathon på tiden 2.18.22, nära tre minuter före Mohammad Jafar Moradi från Iran.
dnDN.se - 30 maj. kl. 14:39

hr

Göran Persson manar till försiktighet
Förre statsministern Göran Persson manar regeringen till försiktighet när det gäller att ta nya lån för att finansiera investeringar. Resonemanget "den som är satt i skuld är icke fri", gäller fortfarande enligt Persson.
dnDN.se - 30 maj. kl. 13:50

hr

Kraftig jordbävning utanför Japan
Ett jordskalv med magnitud 7,8 har inträffat cirka 194 kilometer utanför Boninöarna i Japan, uppger US Geological Survey enligt Reuters. Enligt myndigheterna finns ingen risk för en tsunami, uppger AP.
dnDN.se - 30 maj. kl. 13:38

hr

Kraftig jordbävning utanför Japan
Ett jordskalv med magnitud 7,8 har inträffat cirka 194 kilometer utanför Boninöarna i Japan, uppger US Geological Survey enligt Reuters. Enligt vittnen har byggnader skakat i Tokyo.
dnDN.se - 30 maj. kl. 13:38

hr


Båtflyktingar kan ha trampats ihjäl
Vid ett 20-tal insatser under ett drygt dygn har minst 3 700 båtflyktingar räddats i Medelhavet. Räddningsaktionen i Medelhavet växer och förutom den italienska marinen deltar i helgen fartyg från flera andra EU-länder.
dnDN.se - 30 maj. kl. 13:26

hr

Så vill S bygga bort bostadsbristen
Allmännyttan måste ta ansvar för att bygga bort bostadsbristen. Det kräver Socialdemokraternas arbetsgrupp på den pågående S-kongressen i Västerås.
dnDN.se - 30 maj. kl. 13:16

hr

Ansvarsfrihet trots vetskap om pengarullning
Förbundsstämman för Moderaterna i Stockholms län beviljade på lördagen ansvarsfrihet för styrelsen med den tidigare ministern Catharina Elmsäter-Svärd som ordförande - trots att hon godkänt en omfattande pengarullning av en av partiets topptjänstemän.
dnDN.se - 30 maj. kl. 12:47

hr

Ex-ambassadör: Därför står svenskarna på Rysslands svarta lista
Ett infekterat husbråk och Ukrainakonflikten. Det här är några av anledningarna till att åtta svenskar har hamnat på Rysslands svarta lista, enligt förre Moskvaambassadören Sven Hirdman. "Det är ett ryskt propagandautspel", säger han.
dnDN.se - 30 maj. kl. 12:45

hr

Stockholm blev Uppsala i guidebok
Den amerikanska reseguidejätten Lonely Planet uppmärksammar Stockholm i en ny guidebok. Men vana stockholmsbesökare kan ha svårt att känna igen landmärkena på förstasidan. Däremot känner uppsalabor igen såväl Fyrisån som Uppsala domkyrka, skriver unt.se.
dnDN.se - 30 maj. kl. 12:26

hr


Jürgen Klopp tar farväl
I dag avslutas en era i tysk fotboll - Jürgen Klopp gör sin sista match som Dortmund-tränare i cupfinalen mot Wolfsburg.
dnDN.se - 30 maj. kl. 12:14

hr

Ulvskog: Oacceptabelt av Putin
"Oacceptabelt." Så beskriver EU-parlamentarikern Marita Ulvskog (S) på att de svenska parlamentarikerna Gunnar Hökmark och Anna Maria Corazza Bildt inte längre är välkomna till Ryssland.
dnDN.se - 30 maj. kl. 12:00

hr


Tre innebrända i husvagn
Tre personer dog vid en husvagnsbrand utanför Uppsala. Enligt uppgifter rör det sig sannolikt om gästarbetare. "Det pågår ett vägbygge i närheten så det är möjligt", säger Uppsalapolisens presstalesman Christer Nordström.
dnDN.se - 30 maj. kl. 11:46

hr

Tre innebrända i husvagn
Tre personer dog vid en husvagnsbrand utanför Uppsala. Enligt uppgifter rör det sig sannolikt om gästarbetare. "Det pågår ett vägbygge i närheten så det är möjligt", säger Uppsalapolisens presstalesman Christer Nordström.
dnDN.se - 30 maj. kl. 11:46

hr

Blatter varnar Uefa: Jag glömmer inte
Fifas kritiserade och nyligen omvalde ledare Sepp Blatter är säker: Krisen som skakar fotbollens världsorganisation är ett verk av Uefa och USA:s rättsväsende. "Jag glömmer inte", säger Blatter med adress Michel Platini, Uefas president.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:49

hr

Två hittade döda i silo
Två personer hittades medvetslösa i en silo vid en gård i Eke på södra Gotland på lördagsmorgonen. Senare konstaterade man att männen hade avlidit.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:42

hr


Putins svarta lista möts med tystnad i Storbritannien
Nio britter har blivit svartlistade av Ryssland, enligt den lista som finska Yle publicerat. Bland dem finns chefer för underrättelsetjänsterna och flera politiker.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:42

hr


Ducati Scrambler: Nygammal hoj att förälska sig i
Med sin nya bushoj sällar sig Ducati inte bara åter till Scrambler-familjen, utan även till konceptet att sälja en naken hoj som ägaren sedan kan göra personlig genom att bocka för ett antal val i den digra tillbehörslistan. Självklart går det också att införskaffa en passande klädsel. Det är en lyckad comeback.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:31

hr

"Löfven är så romantisk!"
Mest kärleksfulla som någonsin sagts på en S-kongress.  Se Viktors Val, direkt från Socialdemokraternas kongress i Västerås.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:21

hr

"Löfven är så romantisk!"
Mest kärleksfulla som någonsin sagts på en S-kongress.  Se Viktors Val, direkt från Socialdemokraternas kongress i Västerås.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:21

hr

Socker ska stoppa trafikolyckor
En bulgarisk borgmästare tar till ett ovanligt knep för att motverka trafikolyckor. Vägarna ska besprutas med socker för att mota bort onda omen.
dnDN.se - 30 maj. kl. 10:05

hr


Kärlek från fansen ger Onda kraft att leva intensivt
I höstas fick musikern Onda i hiphopgruppen Sthlm Inkasso ett besked som kom att förändra hela livet. Stödet från fansen har varit enormt och Onda vägrar ge upp kampen mot cancern. Han har mycket musik att göra färdigt.
dnDN.se - 30 maj. kl. 09:35

hr


Kampen om Knausgård
Karl Ove Knausgård sätter känslor i brand. Men för hans trogna läsare fanns inget nytt under solen i den stora DN-artikeln nyligen. Claus Elholm Andersen förklarar varför "Min kamp" är litterär fiktion och inte självbiografisk sanning.
dnDN.se - 30 maj. kl. 09:18

hr

Fälld för springnota fick ovanligt straff
En kvinna i Ohio har dömts skyldig till att ha struntat i att betala för en taxiresa. Påföljden blev att gå drygt 48 kilometer, motsvarande den sträckan hon åkt med taxin.
dnDN.se - 30 maj. kl. 08:59

hr


Pirates of the Caribbean-skådis strider mot IS
"Pirates of the Caribbean"-skådisen Michael Enright, 51, strider mot IS i Syrien. Han är redo att mista livet för att utplåna terrorgruppen. "Om jag dör så dör jag", säger han enligt The Telegraph.
dnDN.se - 30 maj. kl. 08:25

hr

Skuttande robot intresserar militären
En robot med geparden som förebild fascinerar omvärlden - den kan nu självständigt hoppa över halvmeter höga hinder. Bostonforskarna kommer att visa upp sin skapelse på den amerikanska militärens mässa nästa vecka.
dnDN.se - 30 maj. kl. 08:09

hr


Texas tar tillbaka vapenlag från inbördeskrigets tid
Delstatskongressen i Texas har röstat igenom ett lagförslag som gör det möjligt att bära handeldvapen fullt synliga, något som inte varit tillåtet sedan inbördeskrigets dagar.
dnDN.se - 30 maj. kl. 08:05

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen