allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3886)
Expressen (2539)
Di.se (1740)
IDG.se (286)
Ny Teknik (271)
CisionNews (1307)

TYP
Ekonomi (306)
Pressmed. (0)
Nyheter (968)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (146)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

"Maktutredning behövs för att kartlägga det nya Sverige"
Fundamentala förändringar. Omvandlingarna sedan maktutredningen 1990 är stora: EU-inträde, försvagade partier, organ som begränsar riksdagens makt, stor invandring, sammansmältning av politiska och ekonomiska eliter. Det behövs en ordentlig genomlysning i form av en ny maktutredning, skriver Bo Rothstein.
dnDN.se - kl. 00:40

hr

"Fireball" stoppas av Systembolaget
Systembolaget stoppar försäljningen av den populära spritdrycken Fireball. Bolaget avråder nu sina kunder från att dricka spriten, då den kan innehålla för höga halter av det giftiga ämnet propylenglykol.
dnDN.se - kl. 00:16

hr

Schemalägg doktorerna
Svenska sjukhusläkare träffar allt färre patienter. En anledning är det förlegade joursystemet.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Hackerattack mot ukrainsk valsajt
En hackerattack har genomförts mot den ukrainska valkommissionens hemsida, enligt myndigheter. Sidan var otillgänglig under en period på lördagen efter vad säkerhetskällor misstänker var en så kalla ddos-attack som överbelastar den server som hemsidan ligger på.
dnDN.se - 25 okt. kl. 23:40

hr

Spyker förlorade miljardstämning
En domstol i USA har slutligen avvisat Saabs tidigare ägare Spykers överklagande mot General Motors (GM). Därmed förlorar Spyker striden om 20 miljarder kronor.
dnDN.se - 25 okt. kl. 23:34

hr

Orup: Modigt gjort av Amanda
Nämen, vad gjorde Amanda Jenssen med GES-klassikern "När vi gräver guld i USA" i "Så mycket bättre"? "Jag fattade inte ens vad det var för låt de första raderna", säger Orup till TT.
dnDN.se - 25 okt. kl. 22:15

hr

Cream-basisten Jack Bruce död
Jack Bruce, legendarisk basist och sångare i Cream, har avlidit, skriver flera internationella medier. Hans familj uppger för tidningen The Herald Scotland att Bruce dog i sitt hem i Suffolk i England. Han har en längre tid lidit av en leversjukdom och blev 71 år gammal.
dnDN.se - 25 okt. kl. 22:11

hr

Hårda strider i miljonstad i Libanon
Hårda strider rasade på lördagen i Libanons näst största stad Tripoli. Ett tiotal personer uppges ha dödats i sammandrabbningar mellan den libanesiska armén och radikala islamister som misstänks ha band till Islamiska staten (IS).
dnDN.se - 25 okt. kl. 21:49

hr

Oväntad matchvinnare för Örebro
Örebro vann en underhållande och match i SHL-hockeyn mot Växjö på lördagkvällen.Stefan Johansson avgjorde matchen med sitt 4-3-mål i slutakten.
dnDN.se - 25 okt. kl. 21:46

hr

LHC nollade även Färjestad
Först nollade han Brynäs i torsdags. Sedan Färjestad under lördagen.Linköping vann med 3-0 och David Rautio vägrade släppa någon puck förbi sig igen.
dnDN.se - 25 okt. kl. 21:42

hr

Försvarsmakten avvisar kritiken
Försvarsmakten avvisar nu kritiken om att den slagit överdrivet mycket på trumman under underrättelseoperationen i Stockholms skärgård. "Vi har fått in massor med resultat, som vi nu behandlar", säger Försvarsmaktens presschef Philip Simon till DN.
dnDN.se - 25 okt. kl. 20:39

hr

Komfortabel Madridseger i El Clásico
I det senaste El Clásico på Santiago Bernabéu gjorde Karim Benzema två mål. Men det var ändå Barcelona som vann med 4-3. Nu fick fransmannen göra det avgörande målet inför hemmafansen.
dnDN.se - 25 okt. kl. 20:22

hr

Norskt berg på väg att rasa
Norska myndigheter och geologer håller ögonen på berget Mannen i Rauma sydväst om Trondheim. Delar av berget har spruckit upp och är på väg att rasa och närboende har evakuerats, uppger NRK.
dnDN.se - 25 okt. kl. 19:15

hr

Målkalas när HV 71 tog sjätte raka
För två veckor sedan körde HV 71 över Brynäs helt. Den här lördagen krävdes det dramatik in i det sista för en ny seger (4-7) - den sjätte i rad för Jönköpingslaget.
dnDN.se - 25 okt. kl. 18:54

hr

Högskoleprovet hösten 2014: Orddelen
dnDN.se - 25 okt. kl. 18:49

hr

Andra raka för Djurgården
Nykomlingen Djurgården utan en rad av sina rutinerade spelare tog en ny tung trepoängare mindre än ett dygn efter den förra borta mot Färjestad. Slitvargen Markus Ljungh låg bakom Djurgårdens båda mål när Luleå besegrades med 2-1.
dnDN.se - 25 okt. kl. 18:49

hr

Johnson fixade Frölundasegern
Frölunda studsade snabbt tillbaka efter hemmaförlusten mot Örebro på fredagskvällen.Mindre än ett dygn senare besegrades Modo på bortaplan med 4-3 efter förlängning, Andreas Johnson segerskytt.
dnDN.se - 25 okt. kl. 18:44

hr

Skellefteå fick jobba för segern mot Leksand
Skellefteå besegrade Leksand med 2-1 i SHL-hockeyn.Västerbottningarna dominerade från start men dalalaget höll emot länge tack vare storspelande målvakten Joakim Lundström i sin blott andra match för säsongen.
dnDN.se - 25 okt. kl. 18:26

hr

Skellefteå fick jobba för segern mot Leksand
Skellefteå besegrade Leksand med 2-1 i SHL-hockeyn.Västerbottningarna dominerade från start men dalalaget höll emot länge tack vare storspelande målvakten Joakim Lundström i sin blott andra match för säsongen.
dnDN.se - 25 okt. kl. 18:26

hr

Äntligen hemmaseger för Häcken
Häcken slog Gefle med 3-1 och har kvar chansen att bli trea i allsvenskan.Gefle är kvar på kvalplats i bottenstriden, men Mjällby kan gå förbi på måndag.
dnDN.se - 25 okt. kl. 18:00

hr

Finsk kritik mot svensk ubåtsjakt
Finlands försvarsminister Carl Haglund riktar hård kritik mot sättet som den svenska försvarsmakten agerade på i sökandet efter en misstänkt ubåt. Nu måste alla korten upp på bordet, tycker Haglund.
dnDN.se - 25 okt. kl. 17:29

hr

Suárez från start i El Clásico
Luis Suárez är med i Barcelonas startelva i kvällens El Clásico-möte med Real Madrid i spanska ligan.
dnDN.se - 25 okt. kl. 17:21

hr

Ny stamcell kan slå ut hjärntumörer
Forskare i USA har hittat ett sätt att förvandla stamceller till ett effektivt vapen mot tumörer i hjärnan - genom att ladda stamcellerna med ett särskilt toxin. Metoden har hittills bara prövats på möss, men forskarna hoppas att den ska fungera även på människor.
dnDN.se - 25 okt. kl. 16:56

hr

Klubbdirektören: Halva befolkningen kan inte stängas ute
Damhockeyn vinner mark men än är det en lång väg kvar att gå. -?När till exempel en klubb som Skellefteå går ut och säger att de inte har något damlag för att de fokuserar på sin kärnprodukt tappar de i mina ögon, säger Linköpings HC:s klubbdirektör Mike Helber.
dnDN.se - 25 okt. kl. 16:52

hr

Norge hedrade sovjetiska soldater
Norges statsminister Erna Solberg hedrade på lördagen minnet av de sovjetiska soldater som stupade under befrielsen av Øst-Finnmark i Nordnorge hösten 1944. Samtidigt manade Solberg till fortsatt norsk-ryskt samarbete.
dnDN.se - 25 okt. kl. 16:10

hr

Populärt högskoleprov tentades av
Det klurades, plitades och räknades ivrigt på 120 orter runt om i landet på lördagen. I år hade 69.713 personer anmält sig till höstens högskoleprov - 6.301 fler än förra hösten.
dnDN.se - 25 okt. kl. 16:08

hr

West Ham skrällde mot Manchester City
Tabelltvåan Manchester City hade chansen att krympa luckan till Chelsea i Premier League-fotbollen.Men det blev en skrällförlust, 1-2, i lördagens bortamöte med West Ham.
dnDN.se - 25 okt. kl. 16:04

hr

"Den magiska realismen har förvandlats till en gåtfull kliché"
Han växte upp med Pablo Escobar och drogkrigen som slet sönder Colombia på 80-talet. I romanen "Ljudet av sådant som faller" skildrar han tiden innan det brakade loss på allvar. DN:s Magnus Linton möter Juan Gabriel Vásquez.
dnDN.se - 25 okt. kl. 15:52

hr

Markförbanden lämnade skärgården
Även de markförband som fortsatte söka av stränder, öar och kobbar i Stockholms mellersta skärgård efter att försvaret på fredagen uppgav att den en vecka långa underrättelseoperationen avslutats har nu dragits tillbaka.
dnDN.se - 25 okt. kl. 15:52

hr

Cyklist överfölls helt oprovocerat
På en cykel i Malmökvällen misshandlades en man i 60-årsåldern svårt på Norra Grängesbergsgatan. Våldet var helt oprovocerat, enligt vittnen till misshandeln.
dnDN.se - 25 okt. kl. 15:13

hr

Skottväxling föregick misstänkt mord och mordbrand
Polistjänstemän blev beskjutna av en man när de skulle komma till en kvinnas undsättning utanför Köping på fredagen. Ärendet slutade med att den 55-åriga kvinnan och mannen dog i en misstänkt anlagd brand.
dnDN.se - 25 okt. kl. 14:45

hr

Skottväxling föregick misstänkt mord och mordbrand
Polistjänstemän blev beskjutna av en man när de skulle komma till en kvinnas undsättning utanför Köping på fredagen. Ärendet slutade med att den 55-åriga kvinnan och mannen dog i en misstänkt anlagd brand.
dnDN.se - 25 okt. kl. 14:45

hr

25-åring misstänks ha misshandlat åt stjärnadvokat
En 25-årig man har anhållits misstänkt för att ha utfört en misshandel på uppdrag av en så kallad stjärnadvokat i Djursholm för två veckor sedan.
dnDN.se - 25 okt. kl. 13:20

hr

Ebolasmittad flicka reste 100 mil i buss
Med den tvååriga flickans död på fredagen blev Mali det senaste landet att drabbas av ebolaviruset. Över 10.000 personer har smittats, meddelar WHO vars oro för spridning i landet är stor.
dnDN.se - 25 okt. kl. 12:55

hr

Ebolasmittad flicka reste 100 mil i buss
Med den tvååriga flickans död på fredagen blev Mali det senaste landet att drabbas av ebolaviruset. Över 10.000 personer har smittats, meddelar WHO vars oro för spridning i landet är stor.
dnDN.se - 25 okt. kl. 12:55

hr

Stjärnornas krig-religion inget skämt
Det började förmodligen som ett skämt, åtminstone för en del. I den brittiska folkräkningen 2001 uppgav nästan 400.000 personer - 0,7 procent av befolkningen - att de bekände sig till "jediismen", en religion inspirerad av den fiktiva jediorden i Stjärnornas krig-filmerna.
dnDN.se - 25 okt. kl. 11:28

hr

Kallade golfare "liten flicka" - sparkas
Amerikanska PGA:s president Ted Bishop, 60, tvingas lämna sin post efter att bland annat ha kallat golfaren Ian Poulter för "en liten flicka" på Twitter.
dnDN.se - 25 okt. kl. 11:20

hr

Stora översvämningar i Västsverige
Bohuslän senaste dygnet. Vattennivåerna ligger nära 1,5 meter över det normala. "Det här är nog det värsta vi varit med om på många år", säger Rolf Olausson, räddningschef vid Räddningstjänsten i Strömstad.
dnDN.se - 25 okt. kl. 11:12

hr

Stora översvämningar i Västsverige
Bohuslän och delar av Göteborgsområdet har drabbats av omfattande översvämningar efter det kraftiga regnovädret i natt.
dnDN.se - 25 okt. kl. 11:12

hr

Stora översvämningar i Västsverige
Bohuslän och delar av Göteborgsområdet har drabbats av omfattande översvämningar efter det kraftiga regnovädret i natt.
dnDN.se - 25 okt. kl. 11:12

hr

I USA är grönt det nya svarta
Grönsaker har blivit hippt i det nya amerikanska köket. I en färsk bok söker Martin Gelin och Emil Arvidson rötterna till matrevolutionen i det stora landet i väst. Lördagsmagasinet publicerar i dag ett utdrag ur boken.
dnDN.se - 25 okt. kl. 11:00

hr

Hoppade från 41.419 meter - slog Baumgartners världsrekord
Googlechefen Alan Eustace slog natten till lördagen världsrekord genom att hoppa från en heliumballong meter över jordens yta. Han slog därmed Felix Baumgartners två år gamla rekord med nästan 2.500 meter.
dnDN.se - 25 okt. kl. 10:47

hr

Dygn får 25 timmar igen
På söndag får dygnet en extra timma när vi återgår till vintertid. Varför är det kontroversiellt?
dnDN.se - 25 okt. kl. 09:21

hr

Vinterns bästa barnoveraller
Det går att göra billiga overaller bra, men det är inte alla märken som lyckas. Åhléns säljstoppar sin overall efter Testfaktas test.
dnDN.se - 25 okt. kl. 09:08

hr

Kritiserad avrättning genomförd
Iranska nyhetsbyrån Tasnim meddelar att 26-åriga Rayhaneh Jabbari har avrättats. Kvinnan dömdes, till människorättsorganisationers protester, för mord på en man som uppges ha försökt våldta henne.
dnDN.se - 25 okt. kl. 09:04

hr

Sjukdomarna som oroar stockholmare mest
Ebola oroar stockholmarna mer än influensa. Förra veckan gjordes över 10?000 sidvisningar om ebola på 1177 vårdguiden. På Danderyds sjukhus specialutbildas vårdpersonalen för att dämpa oron bland både allmänhet och personal.
dnDN.se - 25 okt. kl. 08:41

hr

Björn tog sig in i huset - två nätter i rad
En man i Florida sköt ihjäl en 180 kilo stor björn som två nätter i rad hade brutit sig in i hans hus. Björnen var ute efter hundmat som mannen tidigare hade förvarat på verandan.
dnDN.se - 25 okt. kl. 08:11

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen