allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2440)
Expressen (2303)
Dagens Media (0)
IDG.se (110)
CisionNews (1409)

TYP
Ekonomi (218)
Pressmed. (0)
Nyheter (40)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (194)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Rihannas väg till banbrytande anti-stjärna
Hon är den kompromisslösa superstjärnan som skiter fullständigt i vad andra tycker. På måndag spelar Rihanna i Stockholm.
dnDN.se - kl. 19:30

hr


Matilda Gustavsson: Jag tyckte plötsligt att Sylvia Plath ältade
Många stora döda författare finns på Twitter. Att börja följa dem kändes som ett ultimat bildningsprojekt, men det blev snart destruktivt. 
dnDN.se - kl. 16:00

hr


Barbro Oborg 75 år: Teatern gav vänner för livet
Barbro Oborg var en av de skådespelare som medverkade i Tältprojektet, vänsterns kollektiva teaterturné 1977. Som Mor i tv-serien "Pistvakt" blev hon känd för en ny generation.
dnDN.se - kl. 15:47

hr


Hyllade "Helt hysteriskt" kan få uppföljare
Kritikerna hyllar "Helt hysteriskt"-filmen i Brexits efterdyningar. Nu hintar filmskaparen Jennifer Saunders själv om en uppföljare till filmatiseringen av succéserien.
dnDN.se - kl. 15:07

hr


Linus Larsson: Teslas dödskrasch blir ett eldprov för självkörande bilar
Teslas autopilot ska utredas efter en krasch där föraren omkom. Olyckan visar vilket enormt ansvar tillverkarna har, men riskerar också att svärta ner teknik som trots allt kan rädda många liv.
dnDN.se - kl. 14:09

hr

Linus Larsson: Teslas dödskrasch blir ett eldprov för självkörande bilar
Teslas autopilot ska utredas efter en krasch där föraren omkom. Olyckan visar vilket enormt ansvar tillverkarna har, men riskerar också att svärta ner teknik som trots allt kan rädda många liv.
dnDN.se - kl. 14:09

hr


Död i krock med självkörande bil
En förare i en Tesla Model S omkom i en trafikolycka när fordonet var i självkörande läge. Händelsen är den första i sitt slag och väcker frågor om hur intelligent mjukvaran egentligen kan bli.
dnDN.se - kl. 13:58

hr


Ny raplåt från Kinas kommunistparti
Den kinesiska ledningen har på senare år börjat pröva nya grepp för att nå ut med propaganda till omvärlden. Ett av dem är att producera musik.
dnDN.se - kl. 13:30

hr


Rapparen Abidaz ersätter på Bråvalla
Den svenska rapparen Abidaz ersätter sin amerikanska like, Mac Miller under kvällens "hiphop-fredag" på Bråvallafestivalen i Norrköping.
dnDN.se - kl. 12:56

hr


Sommartipsen för den som ska köpa och sälja bostad
Bostadspriserna i storstäderna sjönk andra kvartalet, enligt SBAB:s mäklarbarometer. Den som tänker sälja sin bostad bör göra det innan skolorna börjar och den som tänker köpa bör ha sin budget klar, är mäklarens sommartips.
dnDN.se - kl. 11:43

hr


Operan i Oslo 67 miljoner back
dnDN.se - kl. 11:33

hr


Saknas: 1,8 miljarder kronor
Riksbankens efterlysning av miljontals gamla sedlar verkar inte har burit frukt. Fortfarande saknas 1,8 miljarder kronor i 20-, 50-, och 1.000-kronorssedlar som från och med i dag inte går att använda i handeln, skriver Riksbanken i ett pressmeddelande.
dnDN.se - kl. 11:26

hr


Brittiska indierockarna Bastille intar Hovet i höst
Det brittiska indierockbandet Bastille är Sverigeaktuellt med kvällens spelning på Bråvallafestivalen.
dnDN.se - kl. 11:06

hr


Leif GW Persson släpper roman i höst
Evert Bäckström är tillbaka. I höst kommer en ny roman signerad Leif GW Persson och nu är kriminalkommissarien, som nyligen blev föremål för den amerikanska tv-serien "Backstrom", tillbaka.
dnDN.se - kl. 11:01

hr


Maria Schottenius: Att tävla är stort, att vinna är större
KRÖNIKA. Det finns många sätt att hålla upp livsgnistan. Tävla är ett.
dnDN.se - kl. 09:52

hr


Coldplay står över kritiken
Sverigeaktuella Coldplay har blivit större och större för varje album. Samtidigt har de fått sämre och sämre kritik. - Jag bryr mig faktiskt inte, säger frontmannen Chris Martin i en intervju med The Guardian.
dnDN.se - kl. 09:33

hr


Avkylning på bostadsmarknaden
Fastighetsmäklare i storstadsregionerna vittnar om en ordentlig inbromsning på bostadsmarknaden under det andra kvartalet, enligt SBAB.
dnDN.se - kl. 09:33

hr


Varmt mottagande för "Helt hysteriskt"-filmen
Den ständigt salongsberusade duon Patsy och Edina från nittiotalsserien "Helt hysteriskt" är tillbaka - nu i långfilmsform (svensk premiär 2/9.
dnDN.se - kl. 09:25

hr


Banksy-verk såldes för miljoner
Ett verk av graffitikonstnären Banksy såldes för 218.000 brittiska pund på en auktion i London nyligen, rapporterar BBC. Summan motsvarar närmare 2,5 miljoner kronor.
dnDN.se - kl. 09:19

hr

Avmattning för svensk industri
Inköpschefsindex, som speglar konjunkturen inom industrin, uppgick i juni till 53,0, jämfört med 54,0 månaden före.
dnDN.se - kl. 09:12

hr

Orättvisan härskar i Kultursverige
Statens mål är att kultur ska vara tillgänglig för alla oavsett vem man är och var man bor. Men i verkligheten är kulturen snedfördelad och orättvis. Under Almedalen blir kulturklyftan den största kulturfrågan.
dnDN.se - kl. 08:37

hr


Källa: Apple vill köpa Jay-Z:s Tidal
Den amerikanska IT-jätten Apple funderar på att köpa musiktjänsten Tidal från rapparen Jay-Z, som i sin tur köpte tjänsten från Aspiro i fjol för uppskattningsvis 474 miljoner kronor, skriver The Wall Street Journal.
dnDN.se - kl. 07:09

hr

USA: Norgwegianbolag nekas flygtillstånd
Norwegian brittiska dotterbolag får inte ett nytt tillfälligt flygtillstånd i USA enligt ett beslut av det amerikanska transportdepartementet, rapporterar Dagens Næringsliv.
dnDN.se - 30 jun. kl. 23:46

hr

Fortsatt upp på Wall Street
USA-börserna fortsatte uppåt på torsdagen, den tredje handelsdagen i rad på plus.
dnDN.se - 30 jun. kl. 22:09

hr

Offline av Anne Holt - del 5 av 56
dnDN.se - 30 jun. kl. 21:00

hr

Fortsatt uppåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen steg på torsdagen för tredje dagen i rad. Men återhämtningen efter brexit-kollapsen avtog något. OMXS-index gick upp 1,1 procent till 470,9.
dnDN.se - 30 jun. kl. 17:53

hr


Godisjätte blir ännu större
Den amerikanska snackjätten Mondelez, som bland annat äger Marabou, har lagt ett bud på chokladföretaget Hershey's. Det är bara ett i raden av varumärken som företaget tar över.
dnDN.se - 30 jun. kl. 17:42

hr


TV4 fälls för felaktig sponsring
Granskningsnämnden tycker att TV4 visar "nonchalans inför klara regler" eftersom de vid flera tillfällen dömts för felaktig sponsring. Nu vill nämnden att TV4 ska betala 150?000 kronor.
dnDN.se - 30 jun. kl. 17:33

hr


Helena Lindblad: Grym chans för Alicia Vikander att påverka
Som svar på kritiken har Oscarsakademin valt in 683 nya medlemmar för att öka mångfalden, däribland svenska Alicia Vikander. Men juryn har fortfarande lång väg att gå, konstaterar DN:s Helena Lindblad.
dnDN.se - 30 jun. kl. 16:50

hr

Tusentals artister till attack mot Youtube
Max Martin, Tove Lo och Swedish House Mafia är några av de tusentals artister och låtskrivare som kritiserar Youtube i ett öppet brev till EU. Bland annat varnar man för att intäkterna till musikerna minskar och leder till branschens förfall.
dnDN.se - 30 jun. kl. 16:35

hr

Tusentals artister till attack mot Youtube
Max Martin, Tove Lo och Swedish House Mafia är några av de tusentals artister och låtskrivare som kritiserar Youtube i ett öppet brev till EU. Bland annat varnar man för att intäkterna till musikerna minskar och leder till branschens förfall.
dnDN.se - 30 jun. kl. 16:35

hr


Merkels nej till statligt stöd sänkte italienska banker
Efter Brexit-omröstningen har Italiens redan svaga banker haft ett särskilt utsatt läge. Efter att Matteo Renzi försökt få med sig EU i sina planer på statligt stöd till bankerna, men på onsdagen sade Angela Merkel och ECB nej till de planerna.
dnDN.se - 30 jun. kl. 16:29

hr


SVT avbokar tonårsduo efter publikkaos
Den norska succéduon Marcus & Martinus avbokas från SVT:s "Sommarlov". Anledningen är de senaste veckornas publikhajp. - Vi känner inte att vi kan garantera säkerheten, säger Anna Maria Nildén, projektledare för programmet.
dnDN.se - 30 jun. kl. 16:17

hr


Stjärnor hedrar Orlando-offer i video
49 kulturpersonligheter läser upp berättelser om de 49 personer som dödades i terrorattacken på nattklubben Pulse i Orlando. "Det är upp till oss att hålla deras minne vid liv", skriver organisationen bakom klippet som sprids på Youtube.
dnDN.se - 30 jun. kl. 15:50

hr

Svensk konst såldes för mångmiljonbelopp
Svenska konstsamlingar drog in 115,3 miljoner kronor under den brittiska auktionsbyrån Sothebys sommarauktioner i London.
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:55

hr

Nya regler för hur statsfinanserna ska skötas
Det blir nya regler för hur Sverige ska sköta statsfinanserna. Sju av riksdagspartierna är överens om nya ramar för både hur stort överskott statsfinanserna bör visa och hur stor statsskulden bör vara. - Det är bra för Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson (S).
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:49

hr

Nya regler för hur statsfinanserna ska skötas
Det blir nya regler för hur Sverige ska sköta statsfinanserna. Sju av riksdagspartierna är överens om nya ramar för både hur stort överskott statsfinanserna bör visa och hur stor statsskulden bör vara.- Det är bra för Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson (S).
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:49

hr


"Gift vid första ögonkastet" fortsätter - trots kritik
Sju av tolv tidigare deltagare från SVT-programmet "Gift vid första ögonkastet" kritiserar kanalen för att inte ha gett tillräckligt stöd till deltagarna. Men SVT har inga planer på att lägga ner programmet.
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:30

hr

Den typiske bedragaren är en man i 40-årsåldern
Ny teknik ligger bakom allt fler bedrägerier mot företag och organisationer. Det visar en stor internationell studie av 750 brottsutredningar. - Det är hög tid att ta dessa hot på allvar, säger Martin Krüger, vid revisionsfirman KPMG.
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:16

hr


Martin Gelin: Nu skapas en ny vokabulär i USA:s äldsta berättelse
Ordet "vakna" är centralt för den nya svallvågen av svart politisk aktivism i USA, skriver Martin Gelin.
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:16

hr


"Hundraåringen" - maskörer i Oscarsjuryn
Tidigare i år var de Oscarsnominerade för "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Nu har maskörerna Eva von Bahr och Love Larson valts in i Oscarsjuryn.
dnDN.se - 30 jun. kl. 11:06

hr


Apple kan blocka mobilkameror vid konserter
Stjärnorna har förbannats över publik som fotar konserter och teaterföreställningar. Men nu kan Apples nya teknik användas för att slå ut mobilkameror. Oron växer dock för att tekniken ska missbrukas.
dnDN.se - 30 jun. kl. 10:30

hr

Apple kan blocka mobilkameror vid konserter
Stjärnorna har förbannats över publik som fotar konserter och teaterföreställningar. Men nu kan Apples nya teknologi användas för att slå ut mobilkameror. Oron växer dock för att teknologin ska missbrukas.
dnDN.se - 30 jun. kl. 10:30

hr

Så gör du med gamla sedlar
I dag är sista dagen du kan använda de gamla 20- och 50-lapparna i butik. Men hinner du inte växla in eller använda upp sedlarna finns andra utvägar.
dnDN.se - 30 jun. kl. 09:53

hr


Mando Diao hittar sitt ursprung
Mando Diao är tillbaka där allt en gång började, på mer än ett sätt. Bland annat med en spelning på en av landets mest speciella arenor; Dalhalla utanför Rättvik.
dnDN.se - 30 jun. kl. 09:46

hr


Zach Braff regisserar ny komedi
dnDN.se - 30 jun. kl. 09:37

hr


Lil Wayne släpper fängelsememoarer
dnDN.se - 30 jun. kl. 09:35

hr

Uppåt på Stockholmsbörsen
Återhämtningen efter Brexit-kollapsen på Stockholmsbörsen i måndags har avtagit något. Vid 12-tiden hade OMXS-index stigit 0,6 procent till 468,4.
dnDN.se - 30 jun. kl. 09:22

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen