allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3262)
Expressen (2287)
Di.se (1179)
IDG.se (225)
Ny Teknik (120)

TYP
Ekonomi (323)
Pressmed. (0)
Nyheter (902)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (146)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Stockholmsbörsen vände nedåt
Stockholmsbörsen vände nedåt under onsdagen efter uppgången i början av veckan. När onsdagens handel stängde hade OMXS-index gått ner med 0,2 procent till 443,9.
dnDN.se - kl. 19:54

hr

Pro-ukrainsk protest på Stalin-skrapa
Patriotiska Moskvabor vaknade i morse till en förskräckande syn - ett av huvudstadens klassiska höghus från Stalintiden hade fått toppen målad i de ukrainska färgerna och blivit prydd med en ukrainsk flagga.
dnDN.se - kl. 19:47

hr

Tredje guldet till Sjöström
Sarah Sjöström tog guld på 100 meter fritt och Michelle Coleman simmade hem bronset. Det var svensk dominans i bassängen i Berlin.
dnDN.se - kl. 18:59

hr

Tredje guldet till Sjöström
Sarah Sjöström tog guld på 100 meter fritt och Michelle Coleman simmade hem bronset. Det var svensk dominans i bassängen i Berlin.
dnDN.se - kl. 18:59

hr

Melker Andersson abdikerar från krogtron
Stjärnkrögaren Melker Andersson abdikerar från Stockholms krogtron - och Peter "Prinsen" Nordin blir ny kung. Från och med 1 september tar Nordin över fyra av Anderssons skötebarn; Le Rouge, Trattorian, Orangeriet och Pontonen.
dnDN.se - kl. 17:56

hr

30-åring skjuten av polis i Kalix
Polisen öppnade på onsdagseftermiddagen eld mot en man i 30-årsåldern i Nyborg, strax söder om Kalix. Mannen ska ha uppträtt aggressivt. Enligt uppgifter till P4 Norrbotten har två poliser skjutit mot mannen sedan denne med "ett tillhygge" gått till angrepp mot en kollega.
dnDN.se - kl. 17:36

hr

30-åring skjuten av polis i Kalix
Polisen öppnade på onsdagseftermiddagen eld mot en man i 30-årsåldern i Nyborg, strax söder om Kalix. Mannen ska ha uppträtt aggressivt. Enligt uppgifter till P4 Norrbotten har två poliser skjutit mot mannen sedan denne med "ett tillhygge" gått till angrepp mot en kollega.
dnDN.se - kl. 17:36

hr

30-årig man skjuten av polis i Kalix
Polisen har skjutit en knivbeväpnad man i Nyborg, strax söder om Kalix, rapporterar P4 Norrbotten. Mannen har förts till sjukhus. Enligt uppgifter till radion har två poliser skjutit mot mannen sedan han gått till angrepp mot deras kollega.
dnDN.se - kl. 17:36

hr

Ryssland stänger McDonalds
Ryska livsmedelsmyndigheter säger sig ha hittat flera brott mot sanitära bestämmelser vid fyra McDonaldsrestauranger i Moskva. De fyra restaurangerna tvingas nu stänga.
dnDN.se - kl. 17:32

hr

Darin sjunger för Kurdistan
På tisdag medverkar Darin, Min Stora Sorg, Petter, Simon Emanuel och andra artister i en stödgala för de våldsdrabbade människorna i Kurdistan. På plats i Filadelfiakyrkan i Stockholm finns då också partiledarna Stefan Löfven och Jan Björklund.
dnDN.se - kl. 17:12

hr

Tidning "tog livet av" Cruyff
Den nederländska tidningen Volkskrant ber om ursäkt sedan man av misstag publicerat en nyhet om fotbollslegendaren Johan Cruyffs död.
dnDN.se - kl. 16:44

hr

Spotifygrundare årets världssvenskar
Årets svensk i världen är Spotify. Eller rättare sagt, musiktjänstens grundare - Martin Lorentzon och Daniel Ek. På onsdagen fick duon utmärkelsen av föreningen Svenskar i Världen. Martin Lorentzon var på plats på Grand Hotel i Stockholm och tog emot priset som delades ut av kronprinsessan Victoria.
dnDN.se - kl. 16:34

hr

Klass 2-varningar: Höga flöden söder om Vänern
De klass 1-varningar för höga flöden som sedan tisdagen gällt för Västra Götalands län, Sjuhäradsbygden, Göta älv och norra Västergötland graderades på onsdagseftermiddagen upp av SMHI till klass 2-varningar. Det betyder mycket höga flöden söder om Vänern.
dnDN.se - kl. 16:33

hr

S: Ett märkligt inslag som kan gynna SD
Socialdemokraterna anser att regeringens presentation av kostnader för de ökade flyktingströmmarna till Sverige kan gynna Sverigedemokraterna. "Ett märkligt inslag i valrörelsen", säger Magdalena Andersson, partiets ekonomisk-politiska talesperson, till DN.
dnDN.se - kl. 16:31

hr

Bisamhällen hotas av svår smitta
Den allvarliga bakteriesjukdomen amerikansk yngelröta har konstaterats på ett bisamhälle på Gotland och på två ställen i Södermanlands län, rapporterar SR:s P4 Gotland och tidningen Mitt i Söderort.
dnDN.se - kl. 16:00

hr

Bisamhällen hotas av svår smitta
Den allvarliga bakteriesjukdomen amerikansk yngelröta har konstaterats på ett bisamhälle på Gotland och på två ställen i Södermanlands län, rapporterar SR:s P4 Gotland och tidningen Mitt i Söderort.
dnDN.se - kl. 16:00

hr

"Fis idéer ökar mansdominans bland företagare"
Om Fis och MP:s tankar om välfärdens företag förverkligas skulle tusentals välfärdsföretagare som vi tvingas lägga ner sina företag eller se dem sakta tyna bort. Synen att kvinnor i denna sektor ska driva små företag, inte stora, är mycket märklig för att komma ur ett perspektiv som påstås vara feministiskt, skriver nätverket Välfärdens grupp 8.
dnDN.se - kl. 15:53

hr

Super Bowl vill ta betalt av artister
Inför nästa års stora finalmatch Super Bowl har den amerikanska fotbollsligan NFL frågat de tilltänkta artisterna till halvtidsunderhållningen om de kan tänka sig att betala för uppträdandet.
dnDN.se - kl. 15:34

hr

Portugal lånar till rekordlåg ränta
Räntorna sjönk till rekordlåga nivåer när Portugal på onsdagen gav ut statsskuldväxlar för en miljard euro (cirka 9,2 miljarder kronor) - ett bevis för att landet återfått investerarnas förtroende efter räddningen av Banco Espirito Santo (BES).
dnDN.se - kl. 15:32

hr

Hjälpplanen får inte landningstillstånd i Irak
Två svenska plan med förnödenheter till Irak lämnade Sverige i går. Nu är de fast i Turkiet. "De har inte fått landningstillstånd i Irak", säger Gunno Ivansson på Myndigheten för säkerhet och beredskap, MSB, till DN.
dnDN.se - kl. 15:31

hr

Pelle Blohm: Ett drömmål som väckte en hel stad
dnDN.se - kl. 15:21

hr

2 100 licensierade kpistar i Sverige
Av de knappt två miljoner skjutvapen som är licensierade i Sverige är cirka 2.100 helautomatiska kulsprutepistoler. Flest kpistar finns i Västra Götaland.
dnDN.se - kl. 15:19

hr

Ericsson visar upp F1-bilen i Örebro
Formel 1-föraren Marcus Ericsson kommer hem till Närke den 13 september. Kumlasonen och hans Caterhamstall ska visa upp F1-bilen i ett motorsportsarrangemang i Örebro.
dnDN.se - kl. 15:14

hr

Förarbyte i Caterham - Ericsson kvar
Caterhamstallets förare har inte tagit en enda poäng i årets formel 1-VM. Det får konsekvenser på förarsidan. Nykomlingen Marcus Ericsson får fortsatt förtroende, men japanen Kamui Kobayashi ställs åt sidan till helgen på belgiska Spa-Francorchamps.
dnDN.se - kl. 15:12

hr

Djuren på Gaza Zoo dör i krigets skugga
Uppemot tio apor, ett lejon, en räv och nästan en hel babianfamilj har dödats under striderna mellan Hamas och israeliska militären. Bilder från djurparken visar stressade djur bland ruiner.
dnDN.se - kl. 15:05

hr

Så mycket mat och dryck hamnar i avloppet
26 kilo ätbar mat och dryck spolar varje svensk ner i avloppet varje år, visar en ny studie. Det är första gången som flytande avfall har undersökts. Totalt slänger varje svensk 107 kilo matavfall varje år.
dnDN.se - kl. 14:33

hr

Så kollar du bostadsföreningens ekonomi
Det är viktigt att ha koll på bostadsrättsföreningens ekonomi när du köper en ny bostad. Här får du veta hur du avgör om drömlägenheten är ett bra köp.
dnDN.se - kl. 14:28

hr

Miljardresurser krävs för att klara flyktingströmmen
Sommarens stora ökning av flyktingar till Sverige ökar statens kostnader med 11-12 miljarder kronor på några års sikt.
dnDN.se - kl. 14:21

hr

Miljardresurser krävs för att klara flyktingströmmen
Sommarens stora ökning av flyktingar till Sverige ökar statens kostnader med 11-12 miljarder kronor på några års sikt. Det är den största kostnadsökningen för statskassan under de senaste åtta åren, sade finansminister Anders Borg (M) på onsdagen. Men han anser ändå inte att det behövs några åtstramningar under 2014 och 2015.
dnDN.se - kl. 14:21

hr

Finlands BNP fortsätter krympa
Finlands bruttonationalprodukt (BNP) kan i år komma att minska för tredje året i rad, till följd av effekterna av Ukrainakrisen. Det uppger landets finansminister Antti Rinne.
dnDN.se - kl. 14:12

hr

Allt fler musslor odlas i Sverige
Den svenska produktionen av odlad fisk minskade med sex procent mellan 2012 och 2013, enligt siffror som Jordbruksverket och Statistiska centralbyrån publicerade på onsdagen.
dnDN.se - kl. 14:08

hr

Amanda Jenssen hyllar Chuck Berry
Inte oväntat dyker Jerry Williams upp i raden av artister som ska hylla Chuck Berry när rocklegenden får sitt Polarpris på tisdag.
dnDN.se - kl. 13:40

hr

Fler pojkar har missbildad penis
Allt fler pojkar föds med missbildad penis. Forskarna vet ännu inte vad ökningen beror på, skriver Dagens Medicin.
dnDN.se - kl. 13:37

hr

Miljonutdelning för Mannerström
Krögaren Leif Mannerström unnade sig en utdelning på nästan tre miljoner kronor förra året. Det skriver Dagens Industri.
dnDN.se - kl. 13:36

hr

Australien kan ändra flagga om Skottland blir självständigt
Skottlands förestående folkomröstning om självständighet har väckt frågan om Storbritanniens och Australiens flaggor ska ändras, skriver News.com.au.
dnDN.se - kl. 13:30

hr

Anhållna efter polisskott frisläppta
De två män, 28 och 33 år, som greps och anhölls efter ett rånförsök mot en bank i Farsta centrum i södra Stockholm på tisdagskvällen, släpptes på onsdagseftermiddagen. Det uppger Sveriges Televisions ABC.
dnDN.se - kl. 13:25

hr

Anhållna efter polisskott frisläppta
De två män, 28 och 33 år, som greps och anhölls efter ett rånförsök mot en bank i Farsta centrum i södra Stockholm på tisdagskvällen, släpptes på onsdagseftermiddagen. Det uppger Sveriges Televisions ABC.
dnDN.se - kl. 13:25

hr

Mattias Alkberg "Södra Sverige"
dnDN.se - kl. 13:25

hr

Entombed AD "Back to the front"
dnDN.se - kl. 13:23

hr

Ariana Grande "My everything"
dnDN.se - kl. 13:20

hr

JJ "V"
dnDN.se - kl. 13:17

hr

Richard Strauss "Karajan Strauss", "Elektra"
I år skulle Richard Strauss ha fyllt 150 år. Martin Nyström imponeras av två nya Strauss­utgåvor: en 12 cd-box med dirigentgeniet Herbert von Karajan och en vibrerande "Elektra" under Christian Thielemanns ledning.
dnDN.se - kl. 13:15

hr

Högre vinst för Latour
Finansmannen Gustaf Douglas investmentbolag Latour redovisar en vinst före skatt på 491 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 382 miljoner kronor motsvarande period 2013.
dnDN.se - kl. 13:13

hr

Texas guvernör anklagas för maktmissbruk
Texas republikanske guvernör Rick Perry, ett av de heta namnen inför presidentvalet i USA 2016, har inställt sig i domstol i Austin efter att i förra veckan ha anklagats för maktmissbruk.
dnDN.se - kl. 12:58

hr

Misstänkt maktmissbruk släpar guvernör till rätten
Texas republikanske guvernör Rick Perry, ett av de heta namnen inför presidentvalet i USA 2016, har inställt sig i domstol i Austin efter att i förra veckan ha anklagats för maktmissbruk.
dnDN.se - kl. 12:56

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen