allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2707)
Expressen (2485)
Dagens Media (0)
IDG.se (163)
CisionNews (1685)

TYP
Ekonomi (240)
Pressmed. (0)
Nyheter (891)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (205)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Kontroversiell imam bjöds in till seminarium om IS
När ett seminarium om Islamiska statens (IS) rekrytering skulle hållas i riksdagshuset i Stockholm så bjöds kontroversielle imamen Abo Raad från Gävle moské in. En av arrangörerna, vänsterpartisten Jonas Lundgren, försvarar inbjudan med att Raad "är en person som, tyvärr, har ett visst inflytande på muslimer i Sverige".
dnDN.se - kl. 19:01

hr

Stillsamt på börsen
Det var små rörelser på Stockholmsbörsen under handelsveckans sista dag. När börsen stängde hade OMXS-index stigit 0,1 procent till 489,2. Utvecklingen på de ledande Europabörserna var likartad.
dnDN.se - kl. 18:04

hr


26-årspresenten - en plats i World Cup-laget
Marcus Krüger fick en annorlunda men efterlängtad födelsedagspresent. På sin 26-årsdag blev han uttagen till World Cup-laget. - Krüger har väldigt tydliga spetskompetenser, och har ju också några Stanley Cup-ringar som bevisar hur framgångsrik han är, säger förbundskapen Rikard Grönborg.
dnDN.se - kl. 17:50

hr


Nadal drar sig ur Paris
Rafael Nadal, niofaldig segrare i Franska mästerskapen i tennis, drar sig ur årets turnering med en handledsskada.- Det är riktigt trist men sånt är livet, säger spanjoren.
dnDN.se - kl. 17:16

hr

Svårare att träna på arbetstid - särskilt för tjänstemän
Det har blivit svårare för anställda att träna på arbetstid. I dag får bara 28 procent göra det, jämfört med 33 procent 2010. Störst är minskningen i tjänstemannayrkena. Bakom ligger stressen i arbetslivet. Det visar en Sifo-undersökningen som tidningen Arbetet låtit göra.
dnDN.se - kl. 17:13

hr


Australien tystade FN-rapport om klimathot mot Stora barriärrevet
Australien har övertalat Unesco att ta bort kapitlet om Stora Barriärrevet i en rapport om klimatförändringarnas påverkan på världsarven. Forskning visar alarmerande skador på det enorma revet men regeringen är rädd för att turisterna ska skrämmas bort.
dnDN.se - kl. 16:44

hr


23 nya dopningsfall från London-OS
Internationella olympiska kommittén meddelar att 23 nya dopningsfall har upptäckts från de prover från London-OS som analyserats på nytt. Totalt har 54 positiva dopningsprov hittats i de två senaste sommarspelen.
dnDN.se - kl. 16:38

hr

Säkerhetschef anser sig ej ha tagit risker
AIK har inte riskerat publikens säkerhet - trots att ovisiterade risksupportrar fanns i folkmassan som trängde sig in på Friends Arena, enligt klubbens säkerhetschef Henrik Koch: - Även om det skulle komma in några stycken utan att visiteras så känner jag att vi har beredskapen att se till att ingen kommer till skada, säger han.
dnDN.se - kl. 16:32

hr


Få förlorare med höjd pensionsålder
De flesta svenskar får lika hög eller högre pension vid 65 års ålder även om pensionsåldern höjs till 66. Det konstaterar Pensionsmyndigheten i en ny utredning.
dnDN.se - kl. 16:10

hr


Rod Stewart i Globen - Rösten har mognat som en whisky men showen är trög
dnDN.se - kl. 16:04

hr

Bolånekalkyl - beräkna ditt bolån med amortering
Ska du utöka ditt bolån eller låna till en ny bostad? Med DN:s räknesnurror kan du enkelt beräkna din månatliga kostnad efter de nya amorteringsreglerna.
dnDN.se - kl. 15:54

hr

Mord på pedagog förbryllar Göteborgspolisen
Göteborg. Biskopsgården skakas av ett nytt blodigt våldsdåd, men det som polisen betraktar som en ren avrättning av en 25-årig pedagog utanför en idrottshall har ingen tydlig koppling till den pågående gängstriden. Nu åtalas två män för förra höstens dödsskjutning.
dnDN.se - kl. 15:48

hr

Mord på pedagog förbryllar Göteborgspolisen
Göteborg. Biskopsgården skakas av ett nytt blodigt våldsdåd, men det som polisen betraktar som en ren avrättning av en 25-årig pedagog utanför en idrottshall har ingen tydlig koppling till den pågående gängstriden. Nu åtalas två män för förra höstens dödsskjutning.
dnDN.se - kl. 15:48

hr


DN listar: Meryl Streeps bästa roller
DN:s filmredaktör Helena Lindblad väljer fem av Meryl Streeps bästa roller under fyra decennier.
dnDN.se - kl. 15:29

hr

Polisens film visar hur Friends Arena stormas
I mars förra året stormades entrén på Friends Arena. Bland dem som tog sig in fanns ovisiterade risksupportrar. Unga tjejer klämdes i kaoset och fick räddas ur folkmassan. Efteråt kunde AIK-huliganerna titta på matchen i lugn och ro från läktaren.
dnDN.se - kl. 15:22

hr

Ministern: Nya krav ska stoppa oseriösa familjehemsaktörer
Nu införs nya krav som barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér hoppas ska försvåra för de oseriösa familjehemsaktörerna. "2015 hann man inte med alla kontroller och då etablerade sig oseriösa aktörer bland familjehemmen", säger ministern till DN.
dnDN.se - kl. 14:53

hr


Alshammar får förlängd tid att kvala in till OS
Therese Alshammars OS-hopp lever. Nu är det klart att hon får ytterligare tid på sig för att övertyga SOK och simförbundet att hon är redo för OS i Rio. - Det betyder väldigt mycket. Jag behöver några fler tävlingar på mig och det känns bra att få den möjligheten, säger Therese Alshammar till DN.
dnDN.se - kl. 14:49

hr

Landsting anmäler dubbelt dödsfall
Både barnet och mamman dog under förlossningen på Centrallasarettet i Växjö. Personalen borde ha använt en annan metod och nu anmäler sjukhuset händelsen.
dnDN.se - kl. 14:11

hr

Svenska it-stjärnor tar strid mot viral raggare
Youtubeprofilerna Hila och Ethan Klein har på sin kanal h3h3 gjort sig lustiga överMatt Hoss, en annan youtuber som raggar kvinnor på ett minst sagt tveksamt vis. Hoss har svarat med en upphovsrättsstämning, men paret Klein har snabbt fått ekonomiskt stöd - bland annat från svenska superstjärnorna "Notch" och "Pewdiepie". 
dnDN.se - kl. 13:55

hr


Rosébarometern - årets bästa roséviner
Vad? Var? När? Och med vem? Alf Tumble tipsar om årets bästa roséviner och i vilka sammanhang de smakar allra bäst.
dnDN.se - kl. 13:42

hr


Barack Obama skrev historia i Hiroshima
Peking. Barack Obama blev på fredagen den förste sittande amerikanske presidenten som besökte Hiroshima, platsen där USA lät världshistoriens första atombomb detonera den 6 augusti 1945. 
dnDN.se - kl. 13:25

hr

Flyktingar gömmer sig i skogen efter tömningen av Idomeni
Flyktinglägret i Idomeni är tömt på sina invånare. Många av flyktingarna har dock inte följt med till de grekiska myndigheternas förläggning utanför Thessaloniki. I stället har en ny tältstad börjat växa upp i Evzoni sex kilometer bort. Enligt andra uppgifter gömmer sig tusentals flyktingar i skogarna runt Idomeni.
dnDN.se - kl. 13:14

hr


Risk för flygstrejk inför fotbolls-EM
Det kan bli stökigt för de som ska flyga med SAS kortlinjer i början på juni. Pilotfacket har lagt varsel om övertidsblockad och senare strejk. I värsta fall kan resenärer till fotbolls-EM drabbas.
dnDN.se - kl. 12:54

hr

Bengt Sjöberg donerade mer än Nobel - för att bota cancer
När affärsmannen Bengt Sjöberg fick diagnosen obotlig lungcancer började en idé ta form inom honom. Han ville ha svaret på cancerns gåta ?och donerade mer än Alfred Nobel.
dnDN.se - kl. 12:35

hr

Bengt Sjöberg donerade mer än Nobel - för att bota cancer
När affärsmannen Bengt Sjöberg fick diagnosen obotlig lungcancer började en idé ta form inom honom. Han ville ha svaret på cancerns gåta ?och donerade mer än Alfred Nobel.
dnDN.se - kl. 12:35

hr

Bildspecial: Prins Oscars dop
På fredagen döptes prins Oscar i Slottskyrkan på Stockholms slott. Se bilderna från ceremonin i DN:s bildspecial.
dnDN.se - kl. 12:11

hr

Man åtalas för 17 år gammalt mord
En 53-årig man åtalas misstänkt för att ha mördat sin före detta flickvän i Malmö för 17 år sedan.
dnDN.se - kl. 11:51

hr


Susanne Ljung: Kyss mig i arslet, sade Madonna och visade skinkorna på röda mattan
STILKRÖNIKA. Humor är inte något utmärkande drag för varken Madonna eller modebranschen, även om denna utstyrsel tyder på motsatsen. Men det är inte meningen att man ska skratta åt dessa skinkor, inlindade i en svart spetsdräkt från modehuset Givenchy.
dnDN.se - kl. 11:50

hr


Sjukdomstyngd torsdagskväll på Dramaten
Under torsdagskvällen ställdes två föreställningar in på Dramaten på grund av sjukdom. Något som enligt Dramaten är väldigt ovanligt.
dnDN.se - kl. 11:36

hr

Frankrike förbjuder jobbmejlande efter arbetstid
En ny fransk lag ska göra det förbjudet för arbetsgivare att skicka e-post till de anställda efter arbetstid. Syftet är att skydda de anställda från att bli "digitalt utbrända".
dnDN.se - kl. 11:32

hr


Här är sista pusselbitarna i Sveriges lag
Inblick ishockey. Rollspelare får stor betydelse i Tre Kronors World Cup-lag. Fyra av de fem forwardar som presenteras på fredagen är typiska rollspelare. Den femte är Carl Söderberg, användbar i flera roller.
dnDN.se - kl. 11:26

hr


Depp hoppas på snabb skilsmässa
Nu kommenterar filmstjärnan Johnny Depp för första gången den förestående skilsmässan mellan honom och skådespelerskan Amber Heard.
dnDN.se - kl. 11:13

hr


Gucci Mane släppt ur fängelset
Den amerikanske rapparen Gucci Mane är en fri man sedan han släpptes ur fängelse på torsdagen, skriver Contactmusic.
dnDN.se - kl. 10:56

hr


Bekräftat: José Mourinho klar för Manchester United
Nu är det bekräftat - José Mourinho tar över tränarsysslan i Manchester United. Portugisen presenterades i dag på den engelska storklubbens webbplats.
dnDN.se - kl. 10:51

hr


Ministern: Flygstörningar var inte något sabotage
Förra veckans störningar i flyg- och tågtrafiken berodde inte på något sabotage. Det konstaterar infrastrukturminister Anna Johansson (S) efter ett möte med berörda myndigheter.
dnDN.se - kl. 10:50

hr

Kropp funnen i utbränd bil
En person har hittats död i en utbränd bil i Södertälje.
dnDN.se - kl. 10:31

hr

Academedia till börsen i sommar
Friskolekoncernen Academedia ska börsnoteras. Nu har ägaren, riskkapitalbolaget EQT, bestämt detaljerna.
dnDN.se - kl. 10:27

hr


60-åring äldsta nyblivna mamman i Sverige
På söndag firas mammor runt om i Sverige. Och fler blir allt äldre när de får barn. Den äldsta svenska mamman var drygt 60 år när hon födde barn.
dnDN.se - kl. 09:52

hr


Mors dag mer poppis än fars
Nu på söndag kan 2,8 miljoner mammor bli uppvaktade på mors dag. En högtid som blivit allt viktigare för svenska handlare då kunderna uppmärksammar mammorna mer än papporna.
dnDN.se - kl. 09:52

hr


Expert vill att näthandel med antibiotika kriminaliseras
Handel med antibiotika över nätet borde vara kriminaliserat precis som handeln med narkotika. Det säger professor Otto Cars efter DN:s artiklar om antibiotika som säljs utan recept på nätet.
dnDN.se - kl. 09:44

hr

Rappare gripen efter dödsskjutning
Rapparen Tory Ave, eller Roland Collins som är hans riktiga namn, har gripits av polisen efter skottlossningen i konsertlokalen Irving Plaza i New York. En person dog och tre skadades i samband med dådet på konserten där rapparen TI var huvudakten.
dnDN.se - kl. 09:21

hr


Många skadade efter nya oroligheter i franska "Djungeln"
Fler än 20 människor skadades när nya oroligheter bröt ut i det beryktade flyktinglägret "Djungeln" i franska Calais. Trots myndigheternas försök att stänga lägret har antalet invånare blivit fler.
dnDN.se - kl. 09:14

hr


Historiska museer kan slås samman
Regeringen vill slå ihop Statens historiska museer (SHMM) med Livrustkammaren, Skoklosters slott och Hallwylska museet, skriver Svenska Dagbladet.
dnDN.se - kl. 09:01

hr

Pane Vino: Italienare med fokus på trivsel
Krogkommissionen. Bra bemötande och trevlig stämning är minst lika viktigt som bra mat. Men här på Pane Vino räcker det inte riktigt till för att väga upp slarvet i köket.
dnDN.se - kl. 08:51

hr


Nya problem för Berlins storflygplats
Berlin. Det tänkta öppningsdatumet för Berlins nya storflygplats är åter i fara. För femte gången kan flygplatsledningen tvingas skjuta öppningen på framtiden - denna gång från 2017 till 2018.
dnDN.se - kl. 08:47

hr

Asylsökande gick över Öresundsbron
För första gången har en grupp asylsökande lyckats gå från Danmark till Sverige via Öresundsbron, rapporterar nyhetsbyrån News Øresund. Gruppen, fem unga personer under 18 år, tog sig över natten till den 12 maj.
dnDN.se - kl. 08:01

hr


Brolin gör Elitloppet till en fest hela helgen
Tomas Brolin har travsporten i blodet. Han har inte missat ett enda Elitlopp sedan 1989 och sedan 16 år tillbaka ordnar han också festerna som är ett måste för såväl kuskar som spelare. -?Inte många vinnare har missat det kalaset, säger den förre fotbollsstjärnan.
dnDN.se - kl. 08:00

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen