allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3408)
Expressen (2411)
IDG.se (249)
Ny Teknik (264)
CisionNews (1417)

TYP
Ekonomi (315)
Pressmed. (0)
Nyheter (955)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (181)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Kraftig ökning av dödliga cykelolyckor
Cyklandet tar fart på allvar men det är ett farligt färdsätt. I fjol mer än fördubblades antalet döda cyklister i trafiken.
dnDN.se - kl. 00:30

hr


Stockholm ska öka cyklandet och minska olyckorna
Stockholm har en cykelplan vars mål är att cyklandet ska öka dramatiskt samtidigt som trafikolyckorna ska minska. "Risken att dödas eller skadas svårt i en cykelolycka ska minska med 50 procent till 2020".
dnDN.se - kl. 00:30

hr


Facebook registrerar alla - bryter mot EU-lag
Facebook registrerar alla som besöker företagets domän, även de som saknar konto och inte har gett medgivande till registreringen. Därmed bryter företaget mot EU:s lagstiftning.
dnDN.se - kl. 00:19

hr


"Lägre moms på mat gynnar främst höginkomsttagarna"
Reformera skattesystemet. En enhetlig moms skulle ge utrymme för en rad angelägna reformer och skulle med riktade bidrag få en bättre ­fördelningspolitisk effekt. Att höja skatten för höginkomstagare skulle vara ineffektivt, skriver skatteprofessorn Sven-Olof Lodin.
dnDN.se - kl. 00:01

hr


Se upp för fällorna när du löneväxlar
Erbjuds du löneväxling för att höja pensionen gäller det att se upp. Avgifter kan äta upp pengarna.
dnDN.se - kl. 00:01

hr

KSMB-gitarristen Guldlars är död
Lars "Guldlars" Larsson, som har spelat gitarr i punkbanden Köttgrottorna och KSMB, har gått bort i cancer, meddelar KSMB-medlemmen Johan Johansson på bandets Facebooksida.
dnDN.se - 31 mar. kl. 23:56

hr


Anne Frank kan ha dött tidigare än man trott
Den judiska tonårsflickan Anne Frank, vars dagbok skildrar vardagslivet i en bostad i Amsterdam där hennes familj gömde sig undan nazisterna, dog tidigare än vad forskare hittills trott, visar en ny studie.
dnDN.se - 31 mar. kl. 23:40

hr


Granqvist: Kanske inte är arenan det är fel på
33.773 personer gjorde träningslandskampen på Friends arena till en iransk fotbollsfest.Sverige vann med 3-1, men motståndarna vann läktarmatchen."Nu märkte vi att det kan vara otroligt tryck på den här arenan också, så det kanske inte är arenan det är fel på", säger Sveriges mittback Andreas Granqvist.
dnDN.se - 31 mar. kl. 23:29

hr


Zlatan: Man ville bara ut och dela glädjen
Med ett mål och en assist storspelade Zlatan Ibrahimovic i 3-1-matchen mot Iran.Efteråt var han nöjd - och kallade stämningen för magisk."Det kändes fantastiskt", säger lagkaptenen.
dnDN.se - 31 mar. kl. 23:13

hr


Växjö avgjorde - i sjätte perioden
Avgörandet dröjde.Men det kom - efter 104 minuter.Växjös Tuomas Kiiskinen kvitterade därmed till 1-1 i matcher i SM-semifinalen mot Frölunda.
dnDN.se - 31 mar. kl. 23:01

hr

BMW-sponsring kan vara mutbrott
Nationalmuseums överintendent Berndt Arell har använt en av sponsorbilarna från BMW privat. Enligt jurister kan det falla inom ramen för mutbrott, skriver Svenska Dagbladet.
dnDN.se - 31 mar. kl. 23:00

hr


Tinnerholm om startdebuten: Det här var stort
Han var nervös. Men efter SM-guld, Champions League-spel och landslagsdebut fortsatte Anton Tinnerholms framgångsår på tisdagskvällen.För första gången fick högerbacken starta i en landskamp."Det här var stort", säger han.
dnDN.se - 31 mar. kl. 22:53

hr

Johan Esk: Nu är landslaget lättare att tycka om igen
Krönika. 2-0 mot Moldavien och 3-1 mot Iran. Mars 2015 blev månaden då Erik Hamréns landslag tinade upp.
dnDN.se - 31 mar. kl. 21:59

hr


Johan Esk: Berg är klockren bredvid Zlatan
2-0 mot Moldavien och 3-1 mot Iran. Mars 2015 blev månaden då Erik Hamréns landslag tinade upp och blev lättare att tycka om igen.
dnDN.se - 31 mar. kl. 21:59

hr


Köp ett eget fort med havsutsikt
Drömmer du om ett privat skyttevärn med havsutsikt? Nu har du chansen. Fortifikationsverket har nämligen flera försvarsfastigheter till försäljning i Blekinge.
dnDN.se - 31 mar. kl. 21:49

hr

Zlatan visade vägen till viktig seger
Zlatan Ibrahimovic var på ett lysande spelhumör när han ackompanjerad av glödhet publik såg till att Sverige tog viktiga poäng på världsrankingen genom att besegra Iran med 3-1 (2-1). Den långe nickade själv in 1-0 och nickade sedan fram Marcus Berg till 2-0.
dnDN.se - 31 mar. kl. 21:32

hr

Iransk publikfest men svensk seger
Hemma blev borta för fotbollslandslaget när de iranska fansen tog över och dominerade på läktarna.Men på planen var det annorlunda.Seger med 3-1 och den uppföljning av EM-kvalet som förbundskaptenen Erik Hamrén ville ha.
dnDN.se - 31 mar. kl. 21:32

hr


Gas-system låg öppet på nätet
Ett IT-system som styr svenska biogaspumpar för bilar har dragits med allvarliga säkerhetsproblem. Det avslöjade säkerhetsexperten Leif Nixon på tisdagen.
dnDN.se - 31 mar. kl. 21:26

hr


Befria domstolarna från partierna
Partiernas nämndemän har inte längre någon plats i svenska rättssalar. De skadar förtroendet för både domstolarna och partierna.
dnDN.se - 31 mar. kl. 20:30

hr


Andrepiloten informerade Lufthansa om depression
Andrepiloten Andreas Lubitz informerade Lufthansa om sin depression 2009 i samband med sin utbildning. Det medger nu flygbolaget i ett pressmeddelande.
dnDN.se - 31 mar. kl. 20:05

hr

Orkanvindar i flera länder
I tyska Magdeburg har en människa omkommit och i Nederländerna och Belgien rapporteras omfattande stormskador under ett oväder som beskrivs som ett av de värre på senare år. Dessutom är det ovanligt för den här årstiden, säger Peter Hartmann vid den tyska vädertjänsten.
dnDN.se - 31 mar. kl. 19:36

hr


Live: Följ Sverige-Iran
Sverige tar emot Iran i en omdiskuterad landskamp på Friends arena. Matchen börjar klockan 19.30, TT och DN rapporterar direkt.
dnDN.se - 31 mar. kl. 19:20

hr

Live: Följ Sverige-Iran
Sverige tar emot Iran i en omdiskuterad landskamp på Friends arena. Matchen börjar klockan 19.30, TT och DN rapporterar direkt.
dnDN.se - 31 mar. kl. 19:20

hr

Manifestationer utanför Friends arena
Över 30.000 biljetter är sålda till fotbollslandskampen mellan Sverige och Iran på tisdagskvällen.En timme före avspark var hela trappan upp till Friends arena förvandlad till en manifestationsplats mot kvinnoförtryck.
dnDN.se - 31 mar. kl. 19:09

hr

Filmpublicisternas pris till DN
Filmfredag får en Guldpenna. DN:s filmredaktion fick ta emot Filmpublicisternas pris vid en ceremoni på tisdagskvällen.
dnDN.se - 31 mar. kl. 19:01

hr

GW: Deveaux överfall kan ge fängelse
Nu ger sig professor Leif GW Persson in och kommenterar förre Röglespelaren André Deveaux överfall på Västeråsspelaren Per Helmersson.
dnDN.se - 31 mar. kl. 18:36

hr


Åkesson: Mattias Karlsson fortsatt partiets företrädare utåt
Jimmie Åkesson har sagt att han inledningsvis ska arbetsträna i rollen som Sverigedemokraternas partiledare när han återkommer efter sin sjukfrånvaro. I ett skriftligt uttalande på SD Kurirens hemsida förtydligar han nu vad detta innebär för partiet.
dnDN.se - 31 mar. kl. 18:20

hr

Påskbok
Lorem ipsum
dnDN.se - 31 mar. kl. 18:06

hr


Irakstyrkor tar kontroll över Tikrit
Irakiska styrkor har återtagit kontrollen över centrala delarna av staden Tikrit, bland annat Saladinprovinsens högkvarter och ett sjukhus, från jihadistgruppen Islamiska staten (IS). Övertagandet beskrivs som den främsta framgången hittills i offensiven som påbörjades den 2 mars.
dnDN.se - 31 mar. kl. 18:03

hr


Filmbranschen ska fakturera pirattittande via Popcorn Time
Filmbranschen planerar att börja fakturera svenskar som pirattittar på film via den populära klienten Popcorn Time. Flera stora Hollywoodbolag uppges stå bakom hotet om hårdare tag mot gratistittandet.
dnDN.se - 31 mar. kl. 18:01

hr

Filmbranschen trappar upp kampen mot pirattittare
Filmbranschen planerar att börja fakturera svenskar som pirattittar på film via den populära klienten Popcorn Time. Flera stora Hollywoodbolag uppges stå bakom hotet om hårdare tag mot gratistittandet.
dnDN.se - 31 mar. kl. 18:01

hr


Rögletränaren: Finns inte i min värld att göra det
Rögles andretränare Mikael Gath förnekar bestämt att han på förhand kände till - eller uppmanade till - André Deveaux överfall på Per Helmersson."Det ser för jävligt ut. Men det finns inte i min värld att jag skulle godkänna något sådant", säger Gath i en intervju med Helsingborgs Dagblad.
dnDN.se - 31 mar. kl. 17:56

hr


"The Mauler": Förlusten har inte påverkat mig
MMA-fajtern Alexander "The Mauler" Gustafsson har inte tävlat sedan förlusten mot Anthony "Rumble" Johnson i Stockholm i januari. Nu ser han fram emot att få lägga den matchen bakom sig, i och med mötet mot Glover Teixeira, Brasilien, på en UFC-gala i Berlin den 20 juni.
dnDN.se - 31 mar. kl. 17:20

hr


IS och Putin i fokus under DN:s utrikesdag
Utvecklingen i Ryssland och terrorgruppen Islamiska Statens, IS, framfart blir heta ämnen när läsare möter DN:s korrespondenter på den fullsatta Chinateatern med start klockan 18. Sändningen kommer att livesändas på DN.se. Just nu är det paus i programmet, och 20.10 återvänder sändningen med DN:s korrespondenter i Bryssel och London.
dnDN.se - 31 mar. kl. 17:15

hr

IS och Putin på tapeten under DN:s utrikesdag
Utvecklingen i Ryssland och terrorgruppen Islamiska Statens, IS, framfart blir heta ämnen när läsare möter DN:s korrespondenter på den fullsatta Chinateatern med start klockan 18. Sändningen kommer att livesändas på DN.se.
dnDN.se - 31 mar. kl. 17:15

hr


Farliga ämnen i kosttillskott - och dålig kontroll
Kosttillskott innehåller ofta mediciner, dopningsmedel, tungmetaller eller farliga växtextrakt. De borde analyseras och godkännas i förväg innan de släpps ut till konsumenterna, men arbetet beskrivs som en katt- och råttalek av Livsmedelverket.
dnDN.se - 31 mar. kl. 17:00

hr

Utmanaren har utropat seger i Nigeriaval
Oppositionskandidaten Muhammadu Buhari har utropat sig till segrare över president Goodluck Jonathan i Nigerias presidentval. Därmed ser en politisk skräll av ofantliga proportioner ut att vara ett faktum i Nigeria.
dnDN.se - 31 mar. kl. 16:54

hr

Bankkunders kortköp dras dubbelt
Kortköp har dragits dubbelt för tusentals kunder i Skandiabanken efter en systemuppdatering, uppger svt.se.
dnDN.se - 31 mar. kl. 16:52

hr

Grekisk statskassa snart tom
Med en i praktiken snart tömd statskassa har grekiska förhandlare avbrutit samtalen om långivarnas reformkrav i Bryssel.En grupp specialister från Aten har kallats hem utan uppgörelse, rapporterar Reuters.
dnDN.se - 31 mar. kl. 16:49

hr

Helen Mirren vill vara med i nästa "Fast and the furious"
Hon har vunnit en Oscar, en Golden Globe och en BAFTA. Hon är en av världens mest ansedda skådespelare och har adlats av brittiska kungahuset, men Dame Helen Mirren har en dröm kvar - att få spela i en "Fast and the furious"-film.
dnDN.se - 31 mar. kl. 16:44

hr


"Vi kan inte lova att alla offer kan identifieras"
Vissa av de 150 passagerare på planet som kraschade i franska Alperna kommer aldrig att identifieras.
dnDN.se - 31 mar. kl. 16:43

hr


Stockholmsgatorna som kan få dubbdäcksförbud
Den statliga dubbdäcksutredningen säger nej till lokala skatter och avgifter på dubbdäck. Utredningen förvånar politikerna i Stadshuset som varit eniga om att vilja ha skatt på dubbdäck. Trafikborgarrådet öppnar nu för dubbdäcksförbud på fler gator i Stockholm.
dnDN.se - 31 mar. kl. 16:41

hr

Lotta Olsson: ALMA-pristagaren var en besvikelse för många
Lotta Olssons krönika om årets vinnare av ALMA-priset, läsfrämjande organisationen PRAESA.
dnDN.se - 31 mar. kl. 16:04

hr


Gipsfoster i 3D - ny trend som väcker känslor
Den nya 3D-tekniken har skapat en ny trend. I Estland erbjuder ett företag föräldrar att printa ut tredimensionella figurer av sina ofödda barn, skriver yle.fi. Men produkten väcker etiska frågor - vissa menar att gipsfostren kan påverka abortdebatten.
dnDN.se - 31 mar. kl. 15:22

hr

Lufthansa ställer in jubileum
Flygbolaget Lufthansa ställer in sitt 60-årsfirande efter förra veckans flygplanskrasch i de franska alperna.
dnDN.se - 31 mar. kl. 14:39

hr

Så får du superränta via facket
Medlem i facket? Då kan du få stor rabatt på dina bolån. Allt fler fackförbund väljer att förhandla kollektivt med bankerna i syfte att erbjuda sina medlemmar bättre lånevillkor. Här är rabatterna du kan få.
dnDN.se - 31 mar. kl. 14:31

hr

Sveriges Twitterkonto aktivt igen
I går tystnade Svenska Institutets twitterkonto, @sweden, där en svensk person får twittra i princip om vad som helst så länge det inte mot bryter någon lag. Anledningen var att personen som skulle sköta kontot inte ville bli förknippas med en bild på Lars Vilks rondellhund.
dnDN.se - 31 mar. kl. 14:31

hr


Åklagare dödad i gisslandrama
En turkisk åklagare som tagits som gisslan av en extremvänstergrupp har avlidit efter att ha blivit skjuten med ett flertal skott. Två gisslantagare har också skjutits ihjäl, uppger Istanbuls polischef.
dnDN.se - 31 mar. kl. 14:27

hr

Åklagare tagen som gisslan - dog på sjukhus
En turkisk åklagare har dött på sjukhuset efter att ha tagits som gisslan av en extremvänstergrupp. Två gisslantagare har skjutits ihjäl, uppger Istanbuls polischef.
dnDN.se - 31 mar. kl. 14:27

hr

Åklagare tagen som gisslan i Turkiet
En väpnad grupp på yttersta vänsterkanten håller en turkisk åklagare gisslan i en domstolsbyggnad i Istanbul. Förhandlingar med gisslantagarna pågår, uppger Istanbuls polischef.
dnDN.se - 31 mar. kl. 14:27

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen