allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2105)
Expressen (1155)
Affärsvärlden (0)
Di.se (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (204)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (98)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Farligt trångt i vårdsalarna
Radions granskande program "Kaliber" presenterade i går en genomgång av förra årets Lex Maria-anmälningar inom den somatiska vården. Av de 585 självrapporterade felbehandlingarna hittades 35 dödsfall och 24 allvarliga skador som bedömts helt eller delvis orsakade av plats- eller personalbrist.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

"Att finansiera välfärd med avgifter skulle ge fler jobb"
Underskattad effekt. Vi efterfrågar alltmer tjänster, exempelvis äldreomsorg. Kunde den efterfrågan mötas skulle många jobb skapas, vilket skulle stärka de offentliga resurserna. Men ren skattefinansiering skulle leda till ohållbar skattenivå. Ett bättre alternativ vore en äldreomsorgsförsäkring, skriver Richard Murray.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Läckande twitterkonton stängdes i Turkiet
Twitter har stängt av två konton efter beslut från en turkisk domstol. Twittrarna pekades ut av landets premiärminister Tayyip Erdogan som läckor av hemligt material.
dnDN.se - 20 apr. kl. 22:47

hr

Johnson årets SHL-rookie
Frölundas 19-årige forward Andreas Johnson har tilldelats utmärkelsen årets rookie i SHL-ishockeyn, skriver Svenska ishockeyförbundet på sin hemsida.
dnDN.se - 20 apr. kl. 21:50

hr

Man knivskars vid bråk i Ronna
En man knivskars i sidan i samband med ett bråk i Ronna på söndagskvällen.
dnDN.se - 20 apr. kl. 21:47

hr

Philadelphia kvitterade mot Rangers
Madison Square Garden på Manhattan har varit ett spöke för Philadelphia. På söndagen bröts trenden. För första gången på över tre år slog laget New York Rangers på bortaplan, 4-2.
dnDN.se - 20 apr. kl. 21:29

hr

Man svårt skuren med flaska
En svårt skadad man lyckades ta sig in på ett gatukök på Erikshällsgatan i Södertälje sedan han skurits i halsen med en trasig flaska. Händelsen inträffade vid 19.20-tiden på söndagen.
dnDN.se - 20 apr. kl. 20:52

hr

Ingmar Nevéus: Inte alls säkert att eldstriden leder till rysk invasion
Skärtorsdagens uppgörelse i Genève, som skulle lugna ner situationen i östra Ukraina, verkar ha skjutits i sank innan påskhelgen är till ända. Men det är långt ifrån säkert att eldstriden utanför Slovjansk leder till en rysk invasion.
dnDN.se - 20 apr. kl. 20:26

hr

Malaysia Airlines-plan nödlandade
Ett flygplan från olycksdrabbade Malaysia Airlines tvingades vid 20-tiden på söndagen svensk tid nödlanda på flygplatsen i Kuala Lumpur sedan ett däck exploderat.
dnDN.se - 20 apr. kl. 20:06

hr

Häcken krossade Mjällby
Häcken skickade ner Mjällby på nedflyttningsplats i fotbollsallsvenskan efter 4-1 (3-0) på Strandvallen på söndagen. Och det gick riktigt bra för Hisingslaget utan notoriske målskytten Moestafa El Kabir, som var avstängd.
dnDN.se - 20 apr. kl. 19:46

hr

Alm: Vi har inte fått någon fart på hemmaplan
En olycklig Martin Lorentzson stötte in bollen i eget mål - sedan hämtade sig aldrig AIK. Norrköping vann med 2-1, och blev tredje bortalag på lika många matcher att lämna Friends arena med poäng. "Vi har inte fått någon fart här hemma över huvud taget", säger AIK-tränaren Andreas Alm till C More.
dnDN.se - 20 apr. kl. 19:32

hr

Alm: Vi har inte fått någon fart på hemmaplan
En olycklig Martin Lorentzson stötte in bollen i eget mål - sedan hämtade sig aldrig AIK. Norrköping vann med 2-1, och blev tredje bortalag på lika många matcher att lämna Friends arena med poäng. "Vi har inte fått någon fart här hemma över huvud taget", säger AIK-tränaren Andreas Alm till C More.
dnDN.se - 20 apr. kl. 19:32

hr

Barn räddades ur varm bil
Ett litet barn räddades ur en varm låst bil som stod parkerad i Halmstad på söndagseftermiddagen.
dnDN.se - 20 apr. kl. 19:02

hr

Rubin "Hurricane" Carter död
Förre proffsboxaren Rubin "Hurricane" Carter är död. Carter var främst känd för att ha frikänts för ett trippelmord, efter 19 år i fängelse.
dnDN.se - 20 apr. kl. 17:49

hr

Kravaller vid påskböner
Ett tiotal personer sårades på söndagen i Jerusalems gamla stad under sammanstötningar mellan unga palestinier och israeliska gränspoliser. 25 palestinier arresterades.
dnDN.se - 20 apr. kl. 17:33

hr

Kalmar FF:s förlustnolla intakt
Inte heller IFK Göteborg lyckades besegra Kalmar FF. Fem omgångar in på årets allsvenska är det småländska laget tillsammans med Malmö FF de enda obesegrade lagen. Matchen på påskdagseftermiddagen slutade 1-1.
dnDN.se - 20 apr. kl. 17:18

hr

Halmstad tog första segern
Hemma mot Helsingborg kom Halmstads första trepoängare för säsongen. Johan Blombergs känsliga frispark blev vägvisande i 2-1-segern.
dnDN.se - 20 apr. kl. 17:05

hr

Rälsbuss på Inlandsbanan evakuerad
En rälsbuss på Inlandsbanan började på söndagen brinna vid Fågelsjö, söder om Sveg. Polisen i Gästrikland uppger att det ska ha bildats rök under färd, och att rälsbussen evakuerats på passagerare.
dnDN.se - 20 apr. kl. 16:33

hr

Påven bad för Syrien och Ukraina
I sin påskhälsning "Urbi et Orbi" (för staden och världen) på Petersplatsen bad påven för freden i världen. Franciskus betonade särskilt konflikten i Syrien och den dramatiska situation som uppstått i Ukraina.
dnDN.se - 20 apr. kl. 16:16

hr

Ukrainsk rabbin tonar ned rasisthot
Rabbinen i den judiska församling i Donetsk som utsattes för antisemitiska flygblad och blev internationell uppmärksammade av USA:s utrikesminister John Kerry vill nu tona ned händelsen.
dnDN.se - 20 apr. kl. 16:11

hr

Åtta döda i finsk flygolycka
Ett mindre flygplan med en grupp fallskärmshoppare störtade vid 14.30-tiden svensk tid i ett skogsområde i västra Finland. Åtta personer har bekräftats döda medan piloten och minst två av passagerarna hann rädda sig i fallskärm.
dnDN.se - 20 apr. kl. 15:40

hr

Åtta döda i finsk flygolycka
Ett mindre flygplan med en grupp fallskärmshoppare störtade vid 14.30-tiden svensk tid i ett skogsområde i västra Finland. Åtta personer har bekräftats döda medan piloten och minst två av passagerarna hann rädda sig i fallskärm.
dnDN.se - 20 apr. kl. 15:40

hr

Liverpool närmare ligaseger
Liverpool firade påsk med att säkra lagets elfte raka seger i Premier League - 3-2 mot Norwich - efter två mål av Raheem Sterling och ett mål av skyttekungen Luiz Suarez. En seger som innebar ett jättekliv närmare det engelska ligaguldet.
dnDN.se - 20 apr. kl. 15:22

hr

Luddigt urval men manga-konnässörer göre sig besvär
Hello Kitty räcker fram en hjärtformad slickepinne. Bredvid henne står den utomjordiska jättekrigaren Ultraman och den gula krabaten Pikachu. Från taket hänger en grönluddig, strutformad larv som heter Namisuke. Den tycker om att äta äpplen och kramas.
dnDN.se - 20 apr. kl. 15:15

hr

Just nu: Följ matcherna i allsvenskan
Påskdagen bjuder på fyra allsvenska matcher. Först ut är Kalmar FF-IFK Göteborg och Halmstad-Helsingborg. Följ matcherna direkt här.
dnDN.se - 20 apr. kl. 14:43

hr

Lavin i Åre
En lavin har gått vid Hällfjället i Åre. Personal från Skistar har börjat söka i området.
dnDN.se - 20 apr. kl. 14:27

hr

Bilen började brinna mitt bland lejonen
Besöket i safariparken Longleat i södra England blev mer dramatisk än Helen Clements och hennes två barn tänkt sig. När de körde genom lejonavdelningen började bilen brinna - med lejonen mindre än 100 meter bort.
dnDN.se - 20 apr. kl. 13:45

hr

Fler döda bärgade i Sydkorea
Den bekräftade dödsiffran stiger efter färjekatastrofen utanför Sydkorea i takt med att dykarna lyckas söka igenom allt fler utrymmen i passagerarfartyget. Hundratals saknas fortfarande och de anhöriga börjar bli allt mer desperata.
dnDN.se - 20 apr. kl. 12:45

hr

Stal hunden på första dejten
Den första träffen slutade olyckligt för kvinnan i New Jersey. Mannen stal både hennes hund och platt-tv.
dnDN.se - 20 apr. kl. 11:52

hr

Karin Bojs: Vi har helt bytt ut våra närmaste vänner
Vi människor har tillbringat ungefär 95 procent av vår tid på jorden som jägare och samlare. Nu visar det sig att den moderna livsstilen har satt oväntade spår - djupt inom oss.
dnDN.se - 20 apr. kl. 11:50

hr

Unik övervakning avslöjar kärnvapenprov
Forskare har byggt upp ett globalt system för att kontrollera att alla följer kärnvapenprovstoppsavtalet från 1996. Men avtalet har inte trätt i kraft än. Ledande världspolitiker och diplomater möttes i Stockholm för att förmå de sista åtta viktiga länderna att gå med.
dnDN.se - 20 apr. kl. 11:49

hr

Borgmästaren vädjar till Putin: Skicka trupper till Ukraina
Den folkutsedde pro-ryske borgmästaren i Slovjansk vädjade till Putin att "skicka in fredsbevarande trupper" i regionen efter eldöverfallet mot en vägpostering på söndagsnatten. DN:s reportageteam rapporterar direkt från Slovjansk.
dnDN.se - 20 apr. kl. 11:48

hr

Man klämdes till döds i traktorsläp
En man i 60-årsåldern omkom på söndagsmorgonen när han blev fastklämd under ett traktorsläp på en gård utanför Alunda, fyra mil nordost om Uppsala.
dnDN.se - 20 apr. kl. 11:44

hr

Tredje raka segern för Hamilton
Lewis Hamilton vann sitt tredje raka lopp i formel 1-VM. Nico Rosberg såg till att det blev en dubbelseger för Mercedes i Kinas GP, där också Marcus Ericsson tog sig i mål.
dnDN.se - 20 apr. kl. 11:08

hr

Zjirinovskij bad medhjälpare att våldta journalist
Den ultranationalistiske ryske politikern Vladimir Zjirinovskij har hamnat i blåsväder igen. Häromdagen anklagade han en gravid reporter för att vara nymfoman. Sedan bad han sin medhjälpare att våldta henne - mitt framför tv-kamerorna i den ryska duman.
dnDN.se - 20 apr. kl. 11:00

hr

Memories Beach Bar fixar ­biffen utan kök
dnDN.se - 20 apr. kl. 10:19

hr

Ryskt bombflyg oroar Japan
Det är inte bara kring Ukraina som Rysslands militära beteende väcker uppseende. Japan har varje dag den senaste veckan skickat upp stridsplan när ryskt militärflyg kommit nära japanska öar.
dnDN.se - 20 apr. kl. 10:14

hr

En misstänkt för sexbrott mot 14-åring
En 24-årig Linköpingsbo har anhållits misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn, rapporterar SR Östergötland.
dnDN.se - 20 apr. kl. 10:03

hr

Kärleken till livet ännu större efter stroken
Kärlek och passion ska göra Djurgården till ett storlag. Paret bakom satsningen är den tidigare NHL-spelaren Nisse Ekman och OS- medaljören Danijela Rundqvist. "Tänk vad coolt att kunna hjälpa de här drivna tjejerna att utvecklas ytterligare som hockeyspelare", säger Nisse Ekman som är sportchef för Djurgårdens nya satsning.
dnDN.se - 20 apr. kl. 10:00

hr

Stark konst vigd åt politiskt motstånd
Köerna ringlar långa till Ai Weiweis utställning i Berlin, hans största någonsin. Dan Jönsson beundrar civilkuraget och humorn hos den angelägne kinesiske konstnären.
dnDN.se - 20 apr. kl. 09:52

hr

"De trodde att det var kört"
Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i sjötrafik efter krocken mellan en finlandsfärja och taxibåt. Under söndagen förhördes två av personerna som hamnade i vattnet. "De trodde att det var helt kört för deras del", säger inspektör Aris Janisels.
dnDN.se - 20 apr. kl. 09:49

hr

"De trodde att det var kört"
Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i sjötrafik efter krocken mellan en finlandsfärja och taxibåt. Under söndagen förhördes två av personerna som hamnade i vattnet. "De trodde att det var helt kört för deras del", säger inspektör Aris Janisels.
dnDN.se - 20 apr. kl. 09:49

hr

Just nu: Följ formel 1-loppet i Shanghai
Lewis Hamilton, Mercedes, startar i pole position i Shanghais GP. Svenske Marcus Eriksson, Caterham, startar på 20:e plats. DN rapporterar direkt.
dnDN.se - 20 apr. kl. 08:30

hr

"Heartbleed" slår mot Obamacare
Heartbleed, beskriven som den värsta buggen i internets historia, fortsätter att sprida oro. Användare av "Obamacare", det nya sjukförsäkringssystemet i USA, tvingas nu skaffa nya lösenord.
dnDN.se - 20 apr. kl. 08:24

hr

Japan placerar soldater nära omstridd ögrupp
Japan har beslutat att bygga en radarstation och skicka trupper till ett område nära den omstridda ögruppen Senkaku. Det väntas spä på konflikten med Kina, som också gör anspråk på territoriet. Om det bryter ut en väpnad konflikt riskerar USA att dras in.
dnDN.se - 20 apr. kl. 08:14

hr

Landeskogs dubbel gav ny seger
Gabriel Landeskog förde sitt Colorado till 4-2-seger och 2-0 i matcher mot Minnesota i NHL-slutspelets åttondelsfinal natten till påskdagen.
dnDN.se - 20 apr. kl. 08:03

hr

Polisen har hittat rätt taktik mot Rios farligaste fans
För några år sedan var det livsfarligt att gå på derby mellan Flamengo och Vasco på Maracanã. Nu har det blivit en familjefest. Kampen mot fotbollsvåldet har lyckats på Brasiliens största fotbollsarena.
dnDN.se - 20 apr. kl. 08:00

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen