allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2128)
Expressen (1143)
Affärsvärlden (0)
Di.se (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (201)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (82)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Frias efter 10 år i fängelse
En 66-årig man frias från våldtäkt på sin dotter. I och med domen är han den person som i modern tid har suttit längst i fängelse - tio år - efter en felaktig dom i Sverige. 
dnDN.se - kl. 11:03

hr

Ännu en anmälan om våldtäkt mot barn
Utredningen om misstänkta sexövergrepp på en förskola i Kalmar län växer och växer - från en enstaka anmälan för några veckor sedan till 13 anmälningar nu. 
dnDN.se - kl. 10:05

hr

Misstänkt kapningsförsök på Bali
Ett passagerarplan tvingades på fredagen landa på ön Bali i Indonesien, sedan piloten rapporterat ett misstänkt kapningsförsök.
dnDN.se - kl. 09:27

hr

Misstänkt kapningsförsök på Bali
Ett passagerarplan tvingades på fredagen landa på ön Bali i Indonesien, sedan piloten rapporterat ett misstänkt kapningsförsök.
dnDN.se - kl. 09:27

hr

Låg hjälplös med död make i hemmet
En äldre kvinna i Trelleborg låg hjälplös på golvet i sin lägenhet, oförmögen att slå larm om att hennes make dött, skriver Trelleborgs Allehanda.
dnDN.se - kl. 09:09

hr

En krog som måste bestämma sig
Radio Skanstull. Menyn spretar men charmen finns hos denna lilla enklav av Söder som flyttat in till city. Krogkommissionen har framförallt ett tips: skippa kartongerna som desserterna serveras i.
dnDN.se - kl. 08:58

hr

Fast i myr - hittades via Facebook
En 37-årig kvinna anmäldes på torsdagseftermiddagen försvunnen, efter att ha gett sig ut i Värmlandsskogarna öster om Lesjöfors.
dnDN.se - kl. 08:57

hr

Ytligt om när egot urholkar själen
Sigge Eklunds nya roman börjar med ett barnarov och vill undersöka mediedrevens logik och dagens föräldragenerations tillkortakommanden. Han lyckas inte särskilt väl, ­konstaterar Ingrid Elam.
dnDN.se - kl. 08:50

hr

"Det händer att jag får en kram ibland"
Man passerar dem som hastigast varje dag, de som sitter i tunnelbanans spärrar. Med vad gör de i sitt lilla utrymme? DN besökte Eva Adu-Boahene i hennes kur vid Ropstens t-bana.
dnDN.se - kl. 08:50

hr

Neymars kalsonger sätter fart på debatten inför VM
Det finns många anledningar att älska Neymar. Det finns också många anledningar att hata honom. Just nu kritiseras han i Brasilien för sina kalsonger.
dnDN.se - kl. 08:00

hr

Låg andel äldre bland S-kandidaterna i valet
Samtidigt som mer än var fjärde väljare är pensionär i höstens val är bara 4 procent av Socialdemokraternas riksdagskandidater över 65 år. Orsaken kan vara den ålderskvotering som partiet infört.
dnDN.se - kl. 07:59

hr

Lavrov: De kommer att få betala
Ukrainas regering utkämpar ett krig mot sitt eget folk. Det hävdar Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov, som menar att de ansvariga "kommer att få betala". Samtidigt uppger amerikanska myndighetskällor att nya sanktioner kan komma att införas mot Ryssland redan under fredagen.
dnDN.se - kl. 07:26

hr

Sju skadade i explosion nära Odessa
Sju personer har skadats i en explosion vid en vägspärr i närheten av Odessa i Ukraina. Samtidigt säger amerikanska myndighetskällor att nya sanktioner kan komma att införas mot Ryssland redan under fredagen.
dnDN.se - kl. 07:26

hr

Vem gav bort Beckhams tröja som bröllopsgåva?
Han har spelat i storklubbar som Bayern München och FC Barcelona och bytt tröjor med några av världens bästa spelare. "En tröja som jag tycker är rätt fräck är Cantonas från EM 1992", säger Patrik Andersson.
dnDN.se - kl. 07:00

hr

Historierna om världens mest klassiska fotbollströjor
1.000 fotbollströjor. Så heter en bok av den franska fotbollsjournalisten Bernard Lions som nyligen gavs ut i svensk översättning. I boken berättas historier om världens mest klassiska matchdräkter.
dnDN.se - kl. 07:00

hr

Nutidstestet v. 17
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Hör Martin och Felicia sjunga sina bidrag till European Song Festival!
Fredagen den 2 maj tävlar unga artister med olika funktionsnedsättningar i European Song Festival på Konserthuset i Stockholm. Se de svenska artisterna förbereda sig inför tävlingen där tolv bidrag från tio olika länder ställer upp.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Med ren kärlek till musiken
Om precis en vecka smäller det. Då avgörs European Song Festival i Konserthuset, Stockholm. Sveriges hopp står till Martin Nilsson, 18, från Märsta och Felicia Kamsvåg, 19, från Sollentuna. Stockholmsmagasinet har träffat två fantastiskt entusiastiska artister som hyser en alldeles speciell kärlek till musiken.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Hoppet växer om en seger mot malarian
Dödstalet i malaria har nästan halverats i Afrika sedan millennieskiftet. Läget kan förbättras ytterligare inom några år om det vaccin som är på väg visar sig tillräckligt verksamt och blir godkänt. DN har besökt ett sjukhus i Uganda där tre av fyra barn som läggs in lider av malaria. Men de kan vara den sista generationen som drabbas så hårt av sjukdomen.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Maria Gunther: Vaccin kan inte bli enda lösningen
Någonting har hänt i kampen mot malaria det senaste decenniet. Från att ha varit ett problem långt ifrån den världspolitiska agendan har riktade insatser kunnat rädda fler än en miljon människor från att dö av sjukdomen.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Varningsskott mot nordkoreanska båtar
Sydkoreanska marinen har avfyrat varningsskott mot två nordkoreanska patrullbåtar som korsat den omtvistade sjögränsen, bara timmar innan USA:s president Barack Obama inledde ett statsbesök i landet. Uppgifter finns också om att Nordkorea förbereder ett nytt kärnvapenprov.
dnDN.se - kl. 05:59

hr

USA: Nordkorea förbereder kärnvapentest
Nordkorea tycks förbereda sig för ett fjärde kärnvapentest, bara timmar innan USA:s president Barack Obama landar i Sydkorea, enligt ett institut för Koreastudier på Johns Hopkins-universitetet i Washington DC.
dnDN.se - kl. 05:59

hr

Man dödad av fallande krucifix
En italienare krossades till döds av ett jättelikt träkrucifix som användes vid firandet inför kanoniseringen av den bortgångne påven Johannes Paulus II.
dnDN.se - kl. 05:58

hr

Tiotal skott avlossade mot bostadshus
Ett flerfamiljshus i Solberga i södra Stockholm blev natten till fredagen utsatt för kraftig beskjutning. Ingen person skadades, men skotten gick in i åtminstone en av lägenheterna.
dnDN.se - kl. 05:54

hr

Avlossade tio skott mot bostadshus
Ett flerfamiljshus i Solberga i södra Stockholm har blivit utsatt för kraftig beskjutning.
dnDN.se - kl. 05:54

hr

Kerry: Öppet fönster på väg att stängas för Ryssland
USA:s utrikesminister John Kerry gick i ett tv-sänt uttalande på torsdagskvällen, lokal tid, ut hårt mot Rysslands agerande i konflikten man har med grannlandet Ukraina. Han sade att "det fönster som står öppet" för en rysk kursändring inte förblir öppet länge till.
dnDN.se - kl. 00:54

hr

"Kräv EU-undantag från påtvingad privatisering"
Omförhandla medlemskapets villkor. Vi vill bland annat ha undantag från EU:s jordbrukspolitik och säkra att Sverige inte påtvingas privatisering av offentlig service. Med nya handelsavtalet EU-USA kan riskkapitalbolag hindra Sverige från att förbjuda privata vinster i välfärden, skriver Malin Björk och Jonas Sjöstedt (V).
dnDN.se - kl. 00:40

hr

"Primitiva reaktioner" argument i Finland mot svenskan
Att tvingas studera svenska orsakar "primitiva reaktioner" bland finska pojkar som studerar på finländska yrkesskolan. Så lyder ett av argumenten som Medborgarinitiativet i Finland för fram mot "tvångssvenskan".
dnDN.se - kl. 00:10

hr

Fler - men inte bättre
Alliansen har sannerligen inga skäl att slå sig för bröstet över utvecklingen inom polisen. Rättsfrågor har traditionellt betraktats som något av en moderat paradgren. Därför är den statistik från åren med en moderatledd regering som DN presenterade i går förstås besvärande.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Erik Ohlsson: Är Putins imperiedrömmar är starkare än hans förnuft?
Ukrainska soldater angriper de proryska ställningarna, men det är Ryssland som anger tonen i östra Ukraina. Frågan är om Putins imperiedrömmar är starkare än hans förnuft.
dnDN.se - 24 apr. kl. 22:16

hr

Avlyssnat samtal: Fixa till den här stela... som stinker
Ukrainska underrättelsetjänsten offentliggjorde på torsdagen ett telefonsamtal i vilket man menar att en prorysk separatistledare ger klartecken till dumpning av kroppen efter lokalpolitikern Volodymyr Rybak, som nyligen mördades.
dnDN.se - 24 apr. kl. 21:42

hr

Södertälje vann ännu ett basketdrama
Den första SM-finalen i basket avgjordes i ett sekunddrama i matchens slutskede.Södertäljes Tobias Borg spelade en avgörande roll när han bröt ett inkast och satte straffkast. De regerande mästarna vann med 85-83 (51-46).
dnDN.se - 24 apr. kl. 21:06

hr

Amerikansk journalist släppt i Ukraina
Journalisten Simon Ostrovsky, som är amerikansk medborgare, har släppts av en prorysk grupp som hållit honom fängslad. Ostrovsky tillfångatogs sent i måndags utanför Slovjansk.
dnDN.se - 24 apr. kl. 18:59

hr

Pontus Jansson till Torino
Malmö FF:s mittbacksstjärna Pontus Jansson är klar för italienska serie A-klubben Torino, uppger Torino på sin hemsida.
dnDN.se - 24 apr. kl. 18:45

hr

Ecclestone förnekade i domstol
En av de rikaste i världen och den mäktigaste inom formel 1. Nu skakas Bernie Ecclestone av rättegången mot honom - men han nekar till brott.
dnDN.se - 24 apr. kl. 18:31

hr

"Lejonen" åtalas för grovt narkotikabrott
De har vapen, knark - och inget att förlora. Männen bakom Hässelbygänget "Lejonen" åtalades på torsdagen för grovt narkotikabrott. Utredningen tecknar en dyster bild där kändisar, "vanligt folk" och fotbollshuliganer finansierat extremvåldet i förorten genom kokainköp.
dnDN.se - 24 apr. kl. 18:30

hr

Prorysk borgmästare hotar med dödsstraff
"Gud förbjude att du skriver någon lögn eller vänder på mina ord." Så varnade Slovjansk borgmästare och milisens befälhavare Vjatjeslav Ponomarev DN:s reporter mitt under intervjun.
dnDN.se - 24 apr. kl. 18:20

hr

Burger King gav glutenintolerant fel bröd
En glutenintolerant pojke fick vanligt bröd i stället för glutenfritt till sin hamburgare på en Burger King restaurang. Några timmar senare insjuknade pojken i blodiga kräkningar och fick föras med ambulans till sjukhus för vård.
dnDN.se - 24 apr. kl. 17:57

hr

En skottskadad när polis öppnade eld mot bil
En person skottskadades sent på torsdasgeftermiddagen när civila poliser försökte få stopp på en misstänkt bil på Kungsholmen i Stockholm. Enligt vittnen som hört av sig till DN öppnade en polis eld mot bilen, som var i rörelse, och att sedan flera skott ska ha hörts.
dnDN.se - 24 apr. kl. 17:23

hr

Israel avbryter fredssamtal
Israels säkerhetskabinett beslutade på torsdagen att avbryta fredssamtalen med den Fatahledda palestinska myndigheten, som svar på myndighetens uppgörelse med islamistiska Hamas, rapporterade israeliska medier.
dnDN.se - 24 apr. kl. 17:03

hr

Amnesty: Olagligt fängslade måste omgående friges
Journalister och tjänstemän som på ett lagvidrigt sätt fängslas i östra Ukraina och används som "påtryckningsmedel" av en separatistisk och beväpnad milisgrupp måste omedelbart friges. Det kräver Amnesty International i ett upprop.
dnDN.se - 24 apr. kl. 17:00

hr

"Det kan bli nya strider med fler döda"
DN:s reporter Ingmar Nevéus befinner sig på plats i Slovjansk. På en knastrig telefonledning berättar han om den senaste utvecklingen. Under dagen har hårda strider rasat i staden när Ukrainas militär genomfört sin offensiv.
dnDN.se - 24 apr. kl. 15:41

hr

Två släppta efter Norrköpingsmord
Två av de fem män som suttit anhållna efter det att två män dödats i Norrköping i måndags har släppts. Först släpptes en 20-årig man, vars far och farbror dödades. Senare på kvällen släpptes även en 27-årig man, en av fyra bröder som suttit anhållna.
dnDN.se - 24 apr. kl. 15:10

hr

Kronhjortar skyr järnridån än i dag
Tyska och tjeckiska kronhjortar tycks sväva i ovisshet om att järnridån fallit trots att det var för 25 år sedan. Djuren korsar fortfarande inte gränsen.
dnDN.se - 24 apr. kl. 15:07

hr

Upprustning i Östersjön - men inget nytt kallt krig
Sveriges regering rustar för krig och många andra länder kring Östersjön mobiliserar. Ryssland måste tagga ner, säger en expert, men omvärlden har också ett ansvar, säger en annan.
dnDN.se - 24 apr. kl. 14:41

hr

Syrien anklagas för klorgasattack
USA säger sig ha uppgifter som tyder på att en giftig kemikalie, troligen klor, använts i Syrien under april månad. Uppgifter om att den syriska regeringen är ansvarig undersöks nu av USA:s utrikesdepartement.
dnDN.se - 24 apr. kl. 13:44

hr

Som: Sju av tio vill stoppa vinst i välfärden
Sju av tio tillfrågade vill förbjuda vinstuttag inom vård, skola och omsorg, enligt Som-institutets rapport.
dnDN.se - 24 apr. kl. 13:43

hr

Som: Sju av tio vill stoppa vinst i välfärden
Sju av tio tillfrågade vill förbjuda vinstuttag inom vård, skola och omsorg, enligt Som-institutets rapport.
dnDN.se - 24 apr. kl. 13:43

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen