allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (1568)
Expressen (1399)
Affärsvärlden (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (210)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (117)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Ewa Stenberg: Övriga partier gör allt för att undvika SD:s mål om nyval
Kommentar. Sverigedemokraternas politiska utrymme blir allt snävare. Partiet största hopp är att regeringen spricker snart och vi får ett nyval. En regeringskris är inte osannolik. Men det är ändå inte troligt att de andra sju partierna låter den sluta med ett extra val.
dnDN.se - kl. 21:40

hr

Henrik Larssons dotter glänste på Friends arena
13-åringen gjorde det igen.Janelle Larsson blev historisk när hon som första ryttare två år i rad vann den prestigefyllda ponnytävlingen Prins Carl Philips Pris på Friends arena i Solna."Jag är väldigt stolt över henne", säger Janelles pappa fotbollstränaren Henrik Larsson.
dnDN.se - kl. 21:22

hr

Carl Johan von Seth: Varning för hets mot muslimer
Det politiska landskapet har förändrats snabbt. Det påverkar även Sverigedemokraterna, som kan frestas att trappa upp retoriken mot muslimer, skriver Carl Johan von Seth.
dnDN.se - kl. 20:40

hr


Maratondrottningen frias från dopningsmisstankar
Paula Radcliffe, en av världens främsta maratonlöpare, var inte dopad under sin aktiva karriär. Det slog det internationella friidrottsförbundet, IAAF, fast på fredagen.
dnDN.se - kl. 20:33

hr

Skytt barrikaderar sig på abortklinik
En beväpnad person som har skjutit flera personer har barrikaderat sig inne på en abortklinik i Colorado Springs i USA. Flera personer gömmer sig inne i byggnaden, säger polisen över en öppen radiokanal som DN kan avlyssna.
dnDN.se - kl. 19:57

hr

Skytt jagas i Colorado Springs
En beväpnad person som ska ha skjutit flera personer jagas just nu i Colorado Springs, skriver lokala medier.
dnDN.se - kl. 19:57

hr


S-kommunalråd: Åtgärderna nödvändiga
S-märkta kommunalråd på orter med stort flyktingmottagande står bakom den nya migrationspolitiken men vill se över ebo-lagen och minska skolsegregationen. Lars Stjernkvist i Norrköping vill se Löfven och Kinberg Batra "sida vid sida" i flyktingfrågan.
dnDN.se - kl. 19:47

hr


Många misstänks ha fuskat på högskoleprovet
Starka misstankar om fusk har fått Universitets- och högskolerådet (UHR) att underkänna 42 av dem som skrev högskoleprovet i höstas. Men ytterligare ett okänt antal provskrivare kan också ha fuskat.
dnDN.se - kl. 18:42

hr

"Flyktingarna kommer hitta nya vägar"
Även om Turkiet lovar att försöka stoppa flyktingströmmen kommer människor att hitta vägar runt hindren, tror flyktingarbetaren Abby Dwommoh i Ankara. Nu finns dessutom tecken på att en andra flyktingvåg kommer direkt från Syrien, inte via Turkiet.
dnDN.se - kl. 18:35

hr

Ännu en misstänkt terrorist anhölls
Ännu en man anhölls på fredagen i Belgien misstänkt för inblandning i terrorattackerna i Paris den 13 november.
dnDN.se - kl. 18:23

hr


Beslut: Inga segrare ska utses i barnfotboll
Från och med 2017 blir det förbjudet att utse vinnare i fotbollsserier för barn under 13 år.Det beslutet tog Svenska fotbollförbundets representantskapsmöte på fredagen.
dnDN.se - kl. 17:57

hr

MP kan tvingas till medlemsomröstning
Kritiken mot Miljöpartiets beslut att gå med på den nya flyktingpolitiken är fortsatt hård. Bakom kulisserna pågår ett arbete för att tvinga fram en medlemsomröstning, skriver Dagens Industri.
dnDN.se - kl. 17:51

hr

21 döda i attack mot folkmassa
Minst 21 personer dödades när en självmordbombare sprängde sig själv i en shiamuslimsk procession i en by utanför staden Kano i nordöstra Nigeria. Enligt organisatörerna rusade en man in i folkmassan och detonerade sprängämnena som han hade på sig.
dnDN.se - kl. 17:32

hr

Polsk besättning tagen som gisslan
Fem personer ur en polsk fartygsbesättning har tagits som gisslan utanför Nigerias kust. Elva andra i besättningen lyckades undkomma genom att låsa in sig.
dnDN.se - kl. 17:04

hr

Läkare missade cancer - trodde det var vinterkräksjuka
En läkare som gav en patient diagnosen vinterkräksjuka och skickade hem denne har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg. Patienten visade sig vara sjuk i cancer.
dnDN.se - kl. 16:56

hr


Yrkar på fängelse för AIK-stjärnan
Åklagaren yrkar på fängelse för AIK:s mittfältare Dickson Etuhu. Hans agerande utanför en nattklubb i Stockholm ska jämställas vid våld mot tjänsteman, enligt Hans Ranholm. "Två eller tre månader, där någonstans", sade Ranholm i sin plädering, enligt Aftonbladet. Om Etuhu döms kan han få sparken från AIK.
dnDN.se - kl. 16:42

hr

Sverige till final i curling-EM
Sverige är klart för EM-final i curling. I semifinalen mot dittills obesegrade Norge blev det seger för lag Niklas Edin med 8-7 efter skiljeomgång.
dnDN.se - kl. 16:29

hr


NHL-listan: Domaren som skadade stjärnan
Här är veckans NHL-lista med DN:s Sven Gustavsson.
dnDN.se - kl. 16:28

hr


Här är årets mest googlade förkortningar
Vad betyder lol? Google Sverige har för första gången sammanställt de mest googlade förkortningarna under året som gått.
dnDN.se - kl. 16:02

hr


Många flyktingar söker sig till Sverige - trots nya åtgärder
Antalet asylsökande i Sverige är fortfarande mycket högt. På torsdagen registrerades 1.075 asylsökande. För närvarande bor nästan 100.000 nyanlända människor i Migrationsverkets anläggningar.
dnDN.se - kl. 15:15

hr

"SD går i odemokratisk riktning"
Det blev bråk direkt på Sverigedemokraternas landsdagar om partiets toppstyrning och partistyrelsens beslut att klippa banden med ungdomsförbundet SDU. Partistyrelseledamoten Hanna Wigh anklagar partiledningen för att tysta kritiker och partiet att gå i odemokratisk riktning. Men kritiken avvisas partiledningen.
dnDN.se - kl. 15:09

hr

Anställd på asylboende jagades
Polisen letar efter flera personer efter att ett asylboende på en mindre ort i Östergötland utsatts för ett angrepp, rapporterar Corren.
dnDN.se - kl. 15:00

hr

Åkesson: "Vi behövs som blåslampa"
"Vi behövs som blåslampa." Det var SD-ledaren Jimmie Åkessons budskap när han öppnade partiets landsdagar på fredagen. Han beskrev Moderaternas och Socialdemokraternas omsvängning i flyktingpolitiken som en kopia av partiets egen politik.
dnDN.se - kl. 14:08

hr

Kinesiska aktivist dömd till fängelse
En ledande kinesisk aktivist för yttrandefrihet Yang Maodong dömdes på fredagen till sex års fängelse för att ha stört ordningen på allmän plats. Det är den senaste händelsen i en pågående kampanj mot oliktänkande i Kina.
dnDN.se - kl. 13:41

hr


Forskare: "Åkessons utspel orsakar moralpanik"
Det skulle kunna gynna muslimer i Sverige att få svart på vitt hur många som stödjer radikal islamism, anser forskaren Aje Carlbom. Han menar att det är för att förslaget kommer från Sverigedemokraterna som det blir sådan dramatik.
dnDN.se - kl. 13:22

hr

Jimmie Åkesson: "Vi behövs som blåslampa"
"Vi behövs som blåslampa." Det var SD-ledaren Jimmie Åkessons budskap när han öppnade partiets landsdagar på fredagen. Han beskrev Moderaternas och Socialdemokraternas omsvängning i flyktingpolitiken en kopia av partiets egen politik.
dnDN.se - kl. 13:15

hr


Glögg 2015 - DN:s test av årets glögg
Traditionell glögg, på äpple eller? på suröl - DN:s Sanna Blomquist tipsar? om guldkornen i årets glöggsortimentet.
dnDN.se - kl. 13:00

hr

Glögg 2015 - DN:s test av årets glögg
Traditionell glögg, på äpple eller? på suröl - DN:s Sanna Blomquist tipsar? om guldkornen i årets glöggsortimentet.
dnDN.se - kl. 13:00

hr


Taggtråd runt hotellet där SD:s landsdagar pågår
Det är avspärrat kring hotellet där Sverigedemokraterna håller sina landsdagar. Polisen har omringat området med taggtråd, men uppger att det inte finns en förändrad hotbild.
dnDN.se - kl. 12:30

hr

Taggtråd runt hotellet där SD:s landsdagar pågår
Det är avspärrat kring hotellet där Sverigedemokraterna håller sina landsdagar. Polisen har omringat området med taggtråd, men uppger att det inte finns en förändrad hotbild.
dnDN.se - kl. 12:30

hr


Lånade ut sex miljarder till spanskt bolag - kan förlora allt
Svenska myndigheten Exportkreditnämnden, EKN, riskar att gå på en rejäl smäll i det spanska energibolaget Abengoa. Enligt Abengoas egna uppgifter har EKN garanterat lån på sex miljarder kronor till bolaget. 
dnDN.se - kl. 12:25

hr


Dubbelt svenskt i sprintfinalerna i Ruka
Stina Nilsson imponerade när hon följde upp sprintsegern i Bruksvallarna med en andraplats i världcupspremiären i Ruka. Ida ingemarsdotter slutade femma. - Jag är väldigt nöjd med den här starten på säsongen. Jag tyckte att jag växte för varje heat som gick i dag, sa Stina Nilsson i intervjun med SVT efter tävlingen. Även på herrsidan tog sig två ...
dnDN.se - kl. 12:17

hr

Terroråtalade 30-åringen: "Det är inte jag på filmerna"
Han arbetade som truckförare i Göteborg, men plötsligt en dag försvann han från jobbet. På torsdagen hördes den terroråtalade 30-åringen om vad han gjorde i Syrien våren 2013 och han hävdade att han blivit misshandlad under sin tid i häktet.
dnDN.se - kl. 12:00

hr


Filmen om Gaza inget fall för DO
Att Ship to Gaza-dokumentären "Även de döda har ett namn" används i skolundervisningen i Göteborg har väckt stark kritik. Men DO har beslutat att inte gå vidare med fallet.
dnDN.se - kl. 11:58

hr

Olof Mellberg tar över Brommapojkarna
Olof Mellberg kommer att leda Brommapojkarna i division 1 norra nästa säsong. "Jag ser fram emot uppdraget i BP och känner mycket för klubben", säger Olof Mellberg till klubbens hemsida.
dnDN.se - kl. 11:44

hr


Blipp på bussen ska stoppa sms-fusk
SL installerar automatiska avläsare på alla bussar för att stoppa fusket med falska sms-biljetter. Sms-fusket på bussarna beräknas kosta 35-40 miljoner om året.
dnDN.se - kl. 11:43

hr

Paris sörjer offren från terrorattackerna
Marseljäsen ekade två gånger i Paris när Frankrike sörjde offren för terrordåden den 13 november.
dnDN.se - kl. 11:14

hr

Live - SD inleder sina landsdagar i Lund
DN sänder live med start 10.55.
dnDN.se - kl. 10:55

hr

Botkyrkapolitiker till S-toppen
Katarina Berggren - som de senaste elva åren har varit kommunalråd i Botkyrka kommun - blir biträdande partisekreterare i Socialdemokraterna.
dnDN.se - kl. 10:36

hr

"Ni har varit på månen men kan inte väja för en kvinna"
Stockholm styrs av en feministmärkt majoritet. Men hur märks det egentligen på stan? DN åkte buss med feministerna Irena Pozar, Sarah Delshad och Julia Spada för att prata om könskrockar, klädkoder och att göra gatan till sin.
dnDN.se - kl. 10:27

hr

Live - Minnesceremoni i Paris
Efter terrorattackerna i Paris hålls i dag en nationell minnesceremoni framför Hôtel National des Invalides. DN sänder live med start 10.30.
dnDN.se - kl. 10:23

hr

Vapnen som användes i Parisattacken kom från Tyskland
De automatvapen som användes i terrorattackerna i Paris kom från en tysk vapenhandlare. De köptes på "darknet", den ljusskygga delen av internet, skriver tyska tidningar.
dnDN.se - kl. 09:55

hr


51-åring erkänner det ena dubbelmordet
En man som åtalats för två dubbelmord i Jönköpingstrakten ställs nu inför rätta. Enligt åklagarna var motiven ekonomiska. "Det är ett unikt ärende", säger Mikael Rying, kriminolog på polisen. Mannen erkänner det ena dubbelmordet, men förnekar det andra.
dnDN.se - kl. 09:44

hr

Klimatförändringarna är en terrorism som verkar långsamt
Jämfört med terrorbombningar är klimatförändringen ett makligt trauma. Det gör det enklare för världens ledare att förbise klimatet varje gång en "verklig" katastrof som en terroristattack inträffar, skriver professorn Rob Nixon.
dnDN.se - kl. 08:20

hr


Linda Algotsson: "Tävla är fortfarande det roligaste jag vet"
OS-hoppet Linda Algotsson har tillhört fälttävlanseliten i över 20 år. Den långa karriären har dock kostat. För tio år sedan gick hon in i väggen. -?I dag vet jag att det inte bara är att köra på. Hjärnan blir numera tröttare fortare och när det händer måste jag ta det lugnt, säger Linda som i Rio hoppas rida sitt femte OS.
dnDN.se - kl. 08:13

hr


Nobbade Pichler - men är ändå bäst i Sverige
Hon valde att nobba Wolfgang Pichlers träning.Men när världscupsäsongen drar igång i helgen tävlar Elisabeth Högberg ändå i Östersund - som Sveriges bästa damskidskytt."Mitt upplägg har funkat hur bra som helst", säger 29-åringen.
dnDN.se - kl. 08:00

hr


Åkesson vill kartlägga muslimers radikalism
SD:s partiledare Jimmie Åkesson vill genom enkätundersökningar kartlägga muslimers inställning till radikal islamism. Han förordar också att Sverige sätter in militären för att hjälpa till att hantera flyktingkrisen, enligt en intervju i SvD.
dnDN.se - kl. 07:59

hr

Fler EU-ministrar vill begränsa flyktingantalet
Först kom signalerna från Frankrikes premiärminister och sedan från Tysklands inrikesminister. Båda talar om att stoppa eller sätta ett tak för antalet flyktingar, men det skulle bryta mot internationell rätt, mot EU:s lagar och mot den tyska konstitutionen.
dnDN.se - kl. 07:19

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen