allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2287)
Expressen (1284)
Affärsvärlden (0)
Di.se (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (291)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (159)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Nya regler - så ska SHL-matcherna avgöras
SHL-matchen som går till förlängning ska spelas tre mot tre. Regeländringen införs redan i december, mitt under pågående säsong.
dnDN.se - kl. 16:40

hr


Wikegård hyllar Modos busvärvning
De flesta sågar Modos drag att plocka in förre NHL-busen Donald Brashear, 42 år.Experten Niklas Wikegård tillhör inte dem:"Vi behöver profiler som folk kan prata om. Discjockeyn på stadshotellet i Örebro är mer känd än de AHL-spelare vi har här i dag".
dnDN.se - kl. 16:06

hr


SHP slår tillbaka mot skatteanklagelserna
Uppdrag granskning avslöjar i kväll att 1,3 NKS-miljarder slussas till Luxemburg för att slippa hundratals miljoner i skatt. Men ägarna hävdar att det inte stämmer. - Det finns inget skatteundvikande eller skatteplanering i detta, säger Agne Sandberg, styrelseordförande i SHP.
dnDN.se - kl. 15:43

hr

Två dog när elefant gick till anfall
En vild elefant har stormat in i staden Anuradhapura i Sri Lanka och trampat ihjäl två män i närheten av buddhismens heliga träd Sri Maha Bodhi, uppger invånare och polis.
dnDN.se - kl. 15:36

hr

De är nominerade till Jerringpriset
Charlotte Kalla är dubbelt nominerad till Jerringpriset, dels genom sina individuella silvermedaljer, dels guldet i damstafetten i OS. Ytterligare elva kandidater går att rösta på som årets bästa idrottsprestation 2014. Nio av de 13 kandidaterna är kvinnor.
dnDN.se - kl. 15:17

hr

Stefan Löfvens vädjan till alliansen
Statsminister Stefan Löfven (S) vädjar till de borgerliga partierna inför nästa veckas omröstning om budgeten i riksdagen. "Jag utgår ifrån att de fyra borgerliga partierna inte vill ha en ordning där Sverigedemokraterna inte har det avgörande inflytandet", säger Löfven till DN.
dnDN.se - kl. 15:06

hr

Putin väljer väg i Europas historia
Alliansen mellan Stalin och Hitler har länge varit ett ryskt tabu. Plötsligt väljer Putin att återupprätta minnet av pakten. "Hans allierade i extremhögern är just de politiska krafter som vill få ett slut på det nuvarande Europa och EU", skriver Timothy Snyder.
dnDN.se - kl. 14:37

hr

Till Valais återvänder man alltid
Många förknippar Schweiz med berömda lyxskidorter som St Moritz och Verbier, men väljer man de lite lugnare mysiga byarna i Valaisdalen får man mer skidåkning för pengarna.
dnDN.se - kl. 14:27

hr


Här hittar du bäst internetuppkoppling
Danmark är det mest uppkopplade landet i hela världen. Det visar en ny rankning gjord av den internationella telekommunikationsunionen ITU.
dnDN.se - kl. 14:07

hr


Ny art av dinosaurie har avslöjats
Gräsätare, stor som en buffel och med horn. Så tror forskare i brittiska Bath att dinosaurien såg ut som i 75 år varit ett fossil i ett museum i Kanada.
dnDN.se - kl. 14:01

hr

Ny art av dinosaurie har avslöjats
Gräsätare, stor som en buffel och med horn. Så tror forskare i brittiska Bath att dinosaurien såg ut som i 75 år varit ett fossil i ett museum i Kanada.
dnDN.se - kl. 14:01

hr

Par gripet för terrorbrott på Heathrow
Två personer har gripits på Londonflygplatsen Heathrow misstänkta för terrorbrott i Syrien. 
dnDN.se - kl. 13:47

hr

Pappans dödskamp filmades - nu får de skadestånd
Svea hovrätt ger Sanna Engström, hennes dotter och hennes mamma rätt. Landstinget för Uppsala län ska betala 20 000 kronor till var och en av dem.
dnDN.se - kl. 13:26

hr

Susanna Birgersson: En filt värmer bättre än en kashmirtröja
dnDN.se - kl. 13:18

hr

Man försökte köpa sex av tiggare
En tiggare blev erbjuden städjobb hemma hos en man i Kungsbacka. Men när den 16-åriga flickan kom dit ville han ha sex. Nu har hon polisanmält honom.
dnDN.se - kl. 13:14

hr


Putins tigrar gjorde räd in i Kina
Putins tigrar Ustin och Kuzya har gjort en uppmärksammad räd in i Kina. Bytet? Två getter och fem höns.
dnDN.se - kl. 13:02

hr


Avslöjade toapapperstjuv - med chip
Biblioteket i Skara tyckte att det gick åt orimligt mycket toalettpapper. Därför chipmärkte personalen rullarna - och lyckades fånga en tjuv, rapporterar P4 Skaraborg.
dnDN.se - kl. 12:28

hr

Testa: Vilken pendlartyp är du?
dnDN.se - kl. 12:06

hr


Strandhäll om pensionsbråket: Barnsligt
Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) dömer ut de borgerliga partiernas motstånd till att låta Miljöpartiet ingå i pensionsgruppen. - Barnsligt, är hennes kommentar till hotet att de borgerliga partierna lämnar morgondagens möte i gruppen.
dnDN.se - kl. 11:51

hr

Kvinna fastnade i diskmaskin
Handen var svullen efter en operation. När kvinnan skulle plocka ur disken vid tretiden natten till onsdagen tappade hon sin ring, försökte fånga upp den, men fastnade i stället med handen i diskmaskinen, rapporterar P4 Sjuhärad.
dnDN.se - kl. 11:40

hr


Lastbil fastnade på Slussen
En lastbil som körde i riktningen från Södermälarstrand har fastnat i en tunnel. Lastbilen tog med sig delar av taket i krocken. Fordonet står kvar i tunneln.
dnDN.se - kl. 11:37

hr

Drastiska greppet mot radikala islamister
Den tyska regeringen förbereder ett drastiskt grepp för att förhindra att radikala islamister ansluter sig till kriget i Syrien och Irak. Misstänkta personer ska få reseförbud och bli av med pass och legitimationer.
dnDN.se - kl. 11:27

hr


Thaiboy Digital: "Tiger"
dnDN.se - kl. 11:24

hr

Pendlare väljer inte alltid snabbaste vägen
Vi stockholmarna reser inte alltid logiskt. Vi spenderar mer tid på arbetsresor än vi måste för att vi av många olika skäl inte väljer det snabbaste ressättet. Med nya metoder och Tyresö som försöks- område försöker trafikplanerarna komma längre än med rese- statistik och kryssenkäter. Målet är att framtidens trafiksystem ska byggas klokare än dagens.
dnDN.se - kl. 10:50

hr

"Pensionsgruppen är inte överställd regeringen"
Alliansens gruppledare hävdar i en artikel på DN Debatt (26/11) att oppositionen har rätt att utestänga ett parti som ingår i regeringen från beredningen av viktiga regeringsärenden. Men talet om pensionsgruppens exklusiva ställning är bara prat, det är regeringen som styr riket, skriver KG Scherman, tidigare generaldirektör för Riksförförsäkringsverket.
dnDN.se - kl. 10:47

hr


Regeringen backar efter den massiva kritiken
Efter den massiva kritiken drar regeringen nu tillbaka propositionen om förändringar av det fria vårdvalet. Men regeringens plan är fortfarande att avskaffa den fria etableringsrätten för vårdcentraler.
dnDN.se - kl. 10:43

hr


Stor & Aki: "Redline is for the children"
dnDN.se - kl. 10:36

hr


Tomas Ledin: "Spår"
dnDN.se - kl. 10:17

hr


Efter larmen: Svenska kyrkan vidtar åtgärder
Präster från hela landet larmar om missförhållanden i Svenska kyrkan. Men arbetsgivarorganisationen tycker inte att kyrkan är en dålig arbetsplats. Ändå överväger kyrkoledningen extrainsatta åtgärder.
dnDN.se - kl. 10:15

hr

"Così fan tutte" på ­kärlekens sida
dnDN.se - kl. 10:14

hr


Flygbolag bytte flightnummer efter hemsk spådom
Det brasilianska flygbolaget TAM rapporteras ha bytt flightnummer på ett plan som ska lyfta från Sao Paulo på onsdagen. Orsaken? En siare hävdar att farkosten ska störta.
dnDN.se - kl. 10:03

hr


Här finns de bästa julmarknaderna i Europa
Sugen på lite julstämning? The Telegraph har listat de nio bästa julmarknaderna i Europa. Här hittar du pärlor i Angers, Vilnius - och vårt eget Stockholm.
dnDN.se - kl. 09:35

hr


Nya uppgifter om kidnappad svensk
Tre år har nu gått sedan svensken Johan Gustafsson kidnappades i Mali. Hans familj har inte förlorat hoppet. "Vi har haft ett ljus tänt på trappan sedan den dagen vi fick veta att Johan kidnappats", berättar hans far Göran Gustafsson för Värnamo Nyheter.
dnDN.se - kl. 09:30

hr

Hanna Fahl: Melodifestivalen är sång-och-dansmännens ponnyland
dnDN.se - kl. 09:28

hr

Avspänt och hemlagat med lyxig tvist
dnDN.se - kl. 09:21

hr

Dimma stoppar alla Brommaflyg
Tät dimma har stoppat all flygtrafik på Bromma. Flygplatsen hoppas att trafiken ska komma igång vid lunchtid. "Men det kommer att bli stora förseningar", säger Ulf Wallin på Swedavia.
dnDN.se - kl. 09:03

hr


Alshammar missar kortbane-VM
Therese Alshammar missar nästa veckas kortbane-VM i Doha.
dnDN.se - kl. 09:00

hr

SD-topp i Södertälje bluffade om bostad
Sverigedemokraternas gruppledare i Södertälje kommun Tommy Blomqvist anklagas för att ha fuskat med folkbokföringen. Enligt Länstidningen bor han i själva verket i en helt annan kommun.
dnDN.se - kl. 08:19

hr

"En myt att alkohol skapar flow"
Konstnären Jakob Ojanen arbetar i en ateljé i Högdalen i södra Stockholm. "Hos en del lever myten om att känslan av flow förstärks av en flaska vin. Så är det inte alls", påpekar han.
dnDN.se - kl. 08:11

hr


Akolor och Mehrafzoon ska leda P3 Guld
Programledarna för P3 Guld-galan den 17 januari är klara. Morgonpassets Kodjo Akolor leder galan för andra året i rad, den här gången tillammans med Musikguidens Tina Mehrafzoon.
dnDN.se - kl. 07:44

hr


Flyktbilen hittad - ingen gripen
Igår kväll hittades den bil som ska ha använts vid skjutningen i Sollentuna där en man mördades. Nu letar polisen efter två gärningsmän.
dnDN.se - kl. 07:36

hr

Rektorn sökte hjälp hos psykiatrin
Rektorn på Yaras skola, som ensam fick ta ansvaret för bristerna i hanteringen och stängdes av kort efter den åttaåriga flickans död, sökte hjälp hos psykiatrin men blev skickad tillbaka till primärvården, uppger Sydöstran.
dnDN.se - kl. 07:19

hr

Kommunal chef delade ut sexpack - anställd tog återfall
En avdelning inom Jönköpings kommun skulle på studieresa - och redan på bussen dit delade chefen ut sexpack med öl till alla. En i personalen, som var nykter alkoholist, tog ett återfall.
dnDN.se - kl. 07:12

hr

Kommunal chef delade ut sexpack - anställd tog återfall
En avdelning inom Jönköpings kommun skulle på studieresa - och redan på bussen dit delade chefen ut sexpack med öl till alla. En i personalen, som var nykter alkoholist, tog ett återfall.
dnDN.se - kl. 07:12

hr


Problembarnet Tevez tillbaka i sitt livs form
Carlos Tevez är i sitt livs form. Han säger det själv, han får medhåll av tränaren Max Allegri, och även av den argentinske förbundskaptenen Gerardo Martino. - Det var omöjligt att inte ta ut honom, sade Martino när han nominerade den senaste landslagstruppen. Därmed var tre och ett halv års karantän över för den nu 30-årige, svårhanterlige anfallaren.
dnDN.se - kl. 07:00

hr

Flera halkolyckor i morgontrafiken
Det var halt på vägarna tidigt på onsdagsmorgonen - redan före klockan sex hade flera olyckor inträffat på infarterna mot Stockholm. Framåt 08.00-tiden verkade den värsta halkfaran vara över.
dnDN.se - kl. 06:12

hr

Se upp i morgontrafiken - mycket halt på vägarna
Räkna med kaos i trafiken i dag - det är halt på vägarna och redan före sex på morgonen hade flera olyckor inträffat på infarterna mot Stockholm.
dnDN.se - kl. 06:12

hr


Petades från VM-laget - blir DN:s simexpert
Medleysimmaren Simon Sjödin, som petades från VM-truppen, blir DN:s expert under kortbane-VM i Doha. Varje dag under VM kommer DN:s läsare att få ta del av Simon Sjödins tankar om både de svenska och internationella stjärnorna.
dnDN.se - kl. 06:00

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen