allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (1377)
Expressen (1500)
Affärsvärlden (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (317)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (191)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
Tisdag 27 sep. (0)
Måndag 26 sep. (0)
Söndag 25 sep. (0)
Lördag 24 sep. (0)
Fredag 23 sep. (0)
Torsdag 22 sep. (0)
Onsdag 21 sep. (0)
Tisdag 20 sep. (0)
Måndag 19 sep. (0)
Söndag 18 sep. (0)
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

"Platt skatt ökar klyftan mellan pensionärer och löntagare"
REPLIK. Avskaffa den statliga inkomstskatten och inför en platt skatt föreslår Timbro på DN Debatt (14/6). Det främsta motivet är att skatteintäkterna då skulle öka med 10 miljarder per år. Vi ser gärna att skatteintäkterna ökar eftersom behoven i välfärden är stora. Timbros förslag skulle dock leda till att de ekonomiska klyftorna mellan ...
dnDN.se - 15 jun. kl. 15:35

hr


Fördubbling av ensamma flyktingbarn på Medelhavet
Mer än 9 av 10 flyktingbarn som kommit till Italien i år är ensamkommande, enligt en ny rapport från Unicef. Dubbelt så många ensamma barn har gjort den farliga båtresan över Medelhavet hittills i år jämfört med förra året. Barnen utsätts för stora risker under resans alla delar.
dnDN.se - 14 jun. kl. 11:00

hr


Trump stoppar ansedda tidningen
Donald Trumps beslut att inte släppa in den ansedda tidningen Washington Post på sina kampanjmöten väcker ramaskri bland medier i USA. - Trump förkastar den ställning som en fri och oberoende press ska ha. Han bannlyser tidningen när rapporteringen inte passar, säger tidningens chefredaktör Marty Baron.
dnDN.se - 14 jun. kl. 10:49

hr


Allsång på Skansen - här är alla artister
Det var inget snack om vilka artister som var hetast när årets artister på Allsång på Skansen presenterades för pressen: Miriam Bryant, Frans och naturligtvis nya programledaren Sanna Nielsen.
dnDN.se - 14 jun. kl. 09:41

hr


Jamala till "Allsång på Skansen"
Den ukrainska artisten Jamala, vinnaren av årets Eurovision, gästar SVT:s "Allsång på Skansen" i sommar. Detta enligt uppgifter till Aftonbladet.
dnDN.se - 14 jun. kl. 08:36

hr

Självmordsbenägna unga i isoleringscell
Barn och unga som försökt ta livet av sig har blivit inlåsta i isoleringsceller på ungdomshem, visar en granskning av Sveriges Radio Ekot.
dnDN.se - 14 jun. kl. 07:38

hr


Nytt bud från medlarna i SAS-konflikten
Svensk Pilotförening och SAS har fått ett nytt bud från medlarna som de ska ta ställning till under tidig tisdagskväll. - Det stämmer att vi fått ett tredje bud. Vi sitter nu och läser igenom det, jag kan inte säga mer just nu, säger Fredrik Henriksson, presschef på SAS.
dnDN.se - 14 jun. kl. 07:24

hr


Vittnen: Han var på Pulse många gånger
Omar Mateen dödade 49 personer och dödades sedan själv av stormande polis på Pulse i Orlando. Vittnen från nattklubben för homosexuella säger att han varit där många gånger tidigare.
dnDN.se - 14 jun. kl. 07:05

hr

Enklare att bygga tillfälliga bostäder
Regeringen vill införa undantagsregler i plan- och bygglagen för att snabbare kunna bygga tillfälliga bostäder till flyktingar.-?Det går inte att utesluta att det snabbt dyker upp situationer där nya flyktingvågor kommer, säger bostadsminister Peter Eriksson (MP).
dnDN.se - 14 jun. kl. 06:56

hr


"Jag kan inte sluta ögonen"
Med 49 kyrkoringningar och tända ljus avslutades en minnesstund i centrala Orlando. I sorg och ilska hade tusentals människor samlats för att slå fast att hatets Orlando inte är deras Orlando.
dnDN.se - 14 jun. kl. 06:08

hr

Fängelse sedan pantsamlare larmat
En 35-årig man har dömts till 1,5 års fängelse för ett våldtäktsförsök på en tonåring i centrala Örebro i april. Kvinnan var mycket berusad vid tillfället, skriver Nerikes Allehanda.
dnDN.se - 14 jun. kl. 05:19

hr


Fransk polischef och fru mördade i möjligt IS-dåd
En tidigare terrordömd 25-åring högg på måndagskvällen ihjäl en 42-årig polischef utanför hans hem i Magnanville, nordväst om Paris, och dödade sedan hustrun. Gärningsmannen sköts till döds i en polisinsats. 
dnDN.se - 14 jun. kl. 05:14

hr


Trump portar Washington Post
Republikanernas Donald Trump uppger att han inte längre kommer att tillåta The Washington Post att komma in till pressområdena vid hans kampanjmöten.
dnDN.se - 14 jun. kl. 05:08

hr


DN:s förre sportchef Bobby Byström är död
DN:s förre sportchef och krönikör, Bo Bobby Byström, avled i söndags efter en tids sjukdom i en ålder av 86.
dnDN.se - 13 jun. kl. 23:46

hr


Ingen fest i Zlatans återkomst
Paris. Inga mål och ingen seger. Återkomsten i Paris blev inte den fest som Zlatan Ibrahimovic hade tänkt sig. Men det kunde ha blivit än värre. - Vi förlorade inte, det var det viktigaste, sade den svenska lagkaptenen.
dnDN.se - 13 jun. kl. 22:52

hr


Skrotcyklar rustas till flyktingar
Minst 50 skrotcyklar hoppas Österfärnebo få ihop för att rusta upp till flyktingarna på orten. På två år har 380 flyktingar kommit till trakten. - Det är ett verkligt lyft för oss, säger Lars Igeland, ordförande i Österfärnebo utvecklingsgrupp.
dnDN.se - 13 jun. kl. 22:48

hr


Amanda Björkman: En fälld regering löser inte problemen
dnDN.se - 13 jun. kl. 22:34

hr

Snabba hus till unga klara på rekordtid
På rekordtid har 280 ungdomslägenheter byggts vid Västberga allé. Nu har de första hyresgästerna kommit på plats, endast ett och ett halvt år efter att bygglovet beviljades. Det är en tredjedel av normal byggtid.
dnDN.se - 13 jun. kl. 22:00

hr


Johan Esk: Första halvlek var värdelös - andra började sämre
Paris. Jag håller med Erik Hamrén det är viktigt att drömma. Det jobbiga är att vakna upp - och inse är att vi inte är bättre än så här. Det lär bli en midsommar i Sverige.
dnDN.se - 13 jun. kl. 21:56

hr


"Skrämmande att man bott 30 meter från en massmördare"
FORT PIERCE. Omar Mateen bodde i en idyll som kallas "Sunrise City". "Folk flyttar hit från storstäder med sina barn. Skrämmande att man bott 30 meter från en massmördare", säger grannen Jason Beers, som tillsammans med sin fru evakuerades av FBI i söndags.
dnDN.se - 13 jun. kl. 21:43

hr


Siri i rampljuset på Apples utvecklarkonferens
SAN FRANCISCO. Apple tar nu upp kampen med Google och Amazon om att skapa världens bästa virtuella assistent. På företagets konferens i San Francisco på måndagen lanserades en uppdaterad version av Siri, Apples röststyrda assistent, som nu även kommer att finnas i din hemdator.
dnDN.se - 13 jun. kl. 21:31

hr


"Avskaffad statlig inkomstskatt skulle öka skatteintäkterna"
Ny rapport. Avskaffad statlig inkomstskatt skulle göra Sverige bättre rustat och skapa fler enkla jobb. Det kan öka skatteintäkterna med 10 miljarder per år. Sverige behöver sänka marginalskatterna igen - 25 år efter århundradets skattereform. Det skriver Timbros chefekonom Jesper Ahlgren och doktoranden Jacob Lundberg.
dnDN.se - 13 jun. kl. 21:00

hr


"Bedrövligt inom förlossningsvården"
Öppnandet av en ny förlossningsenhet måste skyndas på. Det säger Dag Larsson (S) med anledning av BB Stockholms anmälan till IVO. Förlossningsvården väntas bli en het fråga under landstingsfullmäktiges budgetdebatt som börjar i dag.
dnDN.se - 13 jun. kl. 19:32

hr


Lustig skadad -EM i fara
Sverige tvingades till ett byte i fyrbackslinjen redan i den första halvleken. Mikael Lustig, blågults ende högerback, skadade sig. Nu kan hela EM vara över för försvarsspealren.
dnDN.se - 13 jun. kl. 18:56

hr

Källor: Omar Mateen rekade Disney World
Den misstänkte gärningsmannen ska nyligen ha rekat nöjesparken Disney World som möjligt mål, rapporterar magasinet People och hänvisar till anonyma "källor inom rättsväsendet". Samtidigt uppger FBI att Omar Mateen var radikaliserad.
dnDN.se - 13 jun. kl. 18:23

hr


Fler måste söderut
DN 14/6 2016. Hela Sverige ska leva - men fler nyanlända måste söderut. Jobben och möjligheterna att etablera sig är fler i storstadsregionerna.
dnDN.se - 13 jun. kl. 18:20

hr


Gunnar Jonsson: Trump har inget svar på terrorn
Terrordådet i Orlando i USA är avslöjande för Donald Trump. Han vill låta "hård" men avslöjar hur fundamentalt olämplig han vore som president, skriver Gunnar Jonsson.
dnDN.se - 13 jun. kl. 17:17

hr


Masskjutningen i Orlando - så gick gärningsmannen till väga
Berättelserna inifrån Pulse klubben beskriver en mardröm där gärningsmannen först sköt urskillningslöst för att döda och sedan tog överlevande besökare som gisslan.
dnDN.se - 13 jun. kl. 16:02

hr

De värsta masskjutningarna i USA
dnDN.se - 13 jun. kl. 15:53

hr


Landmärken världen över lyser för Orlando
Över världen lyser kända landmärken och byggnader upp i regnbågens färger för att hedra offren vid helgens masskjutning mot gayklubben Pulse i Orlando.
dnDN.se - 13 jun. kl. 15:41

hr


"Microsoft försöker hitta sin nya roll för framtiden"
Microsofts jättebud på Linkedin visar hur hårt vd Satya Nadella är redo att satsa för att hitta bolagets nya roll. Framförallt kan det ses i kontrast mot Nokia-haveriet, skriver DN:s Linus Larsson.
dnDN.se - 13 jun. kl. 15:26

hr


Microsoft köper Linkedin
Mjukvarujätten Microsoft köper webbtjänsten Linkedin i en jätteaffär värd motsvarande 216 miljarder kronor. Affären beräknas bli klar i år.
dnDN.se - 13 jun. kl. 15:10

hr

Michael Winiarski: IS och Trump jublar i kapp över massmordet
Ett terrordåd som det i Orlando ger sannolikt skjuts åt den republikanske presidentkandidaten Donald Trump i hans valkampanj. Det stämmer väl med hans agitation, att muslimer är det stora hotet mot USA, skriver DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski.
dnDN.se - 13 jun. kl. 14:57

hr


Johan Hilton: Hatet finns överallt där det finns människor
Våldet som drabbar bögar, flator och transpersoner är strukturellt och oändligt komplext - inte bara religiöst, skriver Johan Hilton efter skotten i Orlando.
dnDN.se - 13 jun. kl. 14:12

hr


De dödades på nattklubben Pulse i Orlando
50 döda - 53 skadade. Polis arbetar nu med att identifiera offren i USA:s värsta masskjutning någonsin. Allt eftersom anhöriga får anhöriga det fruktansvärda beskedet publicerar myndigheterna nu namnen på offren. Här är de dödsoffer som är kända hittills:
dnDN.se - 13 jun. kl. 11:27

hr


Stjärnornas sorg efter Orlando-dådet
Stjärnor världen över uttrycker sin sorg och vrede över söndagens massaker i Florida, då 50 personer dödades på gayklubben Pulse.
dnDN.se - 13 jun. kl. 08:52

hr


Ovanåker har landets högsta arbetslöshet - bland utrikesfödda
I lilla Ovanåkers kommun djupt inne i Hälsinglands skogar har den svenska integrationsutmaningen ställts på sin spets. Här är arbetslösheten bland utrikes födda högst i landet, nästan 60 procent. - Jag ska kämpa. Jag vill jobba, inte sitta hemma, säger Abrahim Ibro från Etiopien.
dnDN.se - 12 jun. kl. 23:00

hr

Detta vet vi: Masskjutningen i Orlando
50 människor dödades och 53 skadades vid en masskjutning på gayklubben Pulse i Orlando, Florida. Det här vet vi om händelsen:
dnDN.se - 12 jun. kl. 14:15

hr


Expert: Så pratar du om sex med din tonåring
Att prata om sex med en tonåring kan kännas pinsamt och svårt. Men i stället för att ta "det stora snacket" när barnet blivit byxmyndigt rekommenderar experten att prata om kroppen och dess känslor redan i förskoleåldern.
dnDN.se - 11 jun. kl. 06:00

hr


Den här ersättningen har du rätt till vid en flygstrejk
Många SAS-kunder drabbas efter att pilotstrejken bröt ut i fredags. Som resenär har du bland annat rätt till ersättning för utebliven resa och för tillkommande mat- och boendekostnader. Här är tre punkter med dina rättigheter som resenär. 
dnDN.se - 10 jun. kl. 16:02

hr


1 1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen