allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (1916)
Expressen (1154)
Affärsvärlden (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (246)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (187)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Marcus Ericsson misslyckades i kvalet
Marcus Ericsson jagar balans och förtroende för bilen. Kvalet till årets formel 1-höjdpunkt Monacos GP blev ett nytt misslyckande. Lewis Hamilton tog sin 43:e pole position, men den första i Monaco.
dnDN.se - kl. 15:53

hr

Tiggare attackerad med smällare
En tiggare har attackerats med en kraftig smällare utanför en matvarubutik på Södermalm i centrala Stockholm. Polisen har fått larm om flera liknande attacker under dagen.
dnDN.se - kl. 15:21

hr

Färgglatt lopp i Tantolunden
I Göteborg är det i dag Göteborgsvarvet som gäller. Men även i Stockholm fanns det ett särskilt färgglatt lopp att delta i.
dnDN.se - kl. 15:11

hr

Löptävlingar skördar dödsoffer
Löptävlingar lockar tiotusentals deltagare. Men vissa når aldrig målgång. Minst åtta personer har dött under större löptävlingar de senaste fyra åren. Förra året dog en 27-årig man i Göteborgsvarvet.
dnDN.se - kl. 14:55

hr

Fallskärmsolycka i Eslöv
En fallskärmshoppare i Eslöv slogs medvetslös sedan han kolliderat med en annan hoppare i frifall. Hur tillståndet är för mannen är fortfarande oklart.
dnDN.se - kl. 14:50

hr

Åtalas för trakasserier av politiker
En man i 30-årsåldern åtalas misstänkt för att under flera månader i fjol ha trakasserat flera politiker via sms.
dnDN.se - kl. 14:45

hr

Tredje gången gillt för Mengich i Göteborgsvarvet
Fyra i debuten. Tvåa i fjol.Nu fick Richard Mengich till slut vinna Göteborgsvarvet. Kenyanen vann överlägset, samtidigt som etiopiskan Worknesh Defaga satte banrekord och tog andra raka segern i damklassen.
dnDN.se - kl. 14:06

hr

Tredje gången gillt för Mengich i Göteborgsvarvet
Fyra i debuten. Tvåa i fjol.Nu fick Richard Mengich till slut vinna Göteborgsvarvet. Kenyanen vann överlägset, samtidigt som etiopiskan Worknesh Defaga satte banrekord och tog andra raka segern i damklassen.
dnDN.se - kl. 14:06

hr

Full fart i Göteborgsvarvet
Årets Göteborgsvarv har som väntat börjat i högt tempo. Halvvägs in i loppet har fältet spruckit upp både på herr- och damsidan.Samtidigt väntar tiotusentals motionärer fortfarande på sin chans i loppet.
dnDN.se - kl. 14:06

hr


Växande missnöje kan orsaka skräll i Polen
På söndagen avgörs det polska presidentvalet. I den första omgången för två veckor sedan fick den sittande presidenten Bronislaw Komorowski och regeringspartiet PO en rejäl näsbränna. "Efter åtta år med PO finns det en massa frustration i det polska samhället", säger statsvetaren Aleksandra Moroska-Bonkiewicz.
dnDN.se - kl. 13:54

hr


Kan du gissa rätt bok?
Inledningar på en del romaner är så slagkraftigt formulerade att de gör ett outplånligt intryck på läsaren. Känner du igen förstameningarna nedan?
dnDN.se - kl. 13:51

hr

Flera barn omkom i krock med tåg
Fem personer, varav tre barn, omkom när en minibuss och ett tåg kolliderade vid en järnvägsövergång i Purgstall an der Erlauf i Österrike.
dnDN.se - kl. 13:25

hr


Viking Line-färja körde med öppet bogvisir
Viking Lines färja Rosella körde ut på öppet hav med bogvisiret uppe. Trots att det strider mot internationella sjösäkerhetsregler som kom till efter Estonias förlisning, skriver Ålands sjöfart. Trafiksäkerhetsverket Trafi har nu inlett en granskning av händelsen som inträffade den 6 februari i år.
dnDN.se - kl. 12:30

hr


Irland ser ut att gå mot ett ja till homoäktenskap
Irland verkar gå mot ett ja till äktenskap mellan personer av samma kön. Det förutspår landets jämställdhetsminister Aodhan O'Riordain samtidigt som ledande företrädare för nej-sidan erkänner sig besegrade.
dnDN.se - kl. 12:13

hr


Snowden om sitt nya liv: Mår mycket bra
Två år efter att ha flytt USA som visselblåsare har Edward Snowden slagit sig till ro i sin exiltillvaro i Ryssland.- Mitt arbete har bara börjat, säger han till The Guardian.
dnDN.se - kl. 11:40

hr

Irakiska styrkor försöker slå tillbaka mot IS
Irakiska styrkor har tillsammans med shiamilis gett sig av från en bas i närheten av irakiska Ramadi mot ett område som kontrolleras av jihadistgruppen Islamiska staten (IS).
dnDN.se - kl. 11:33

hr


Fyra gånger babylycka för 65-åring
65-åriga Annegret Raunigk hade redan 13 barn. Men nu har den tyska kvinnans familj utökats med fyra till. Efter att ha inseminerats i Ukraina födde hon fyrlingar på ett sjukhus i Berlin, enligt tv-kanalen RTL.
dnDN.se - kl. 11:15

hr

Somnade mitt under inbrott
Polis och ambulans i Malmö larmades under fredagsnatten av en person som sett en livslös man i en bil. Räddningspersonalen anade det värsta, men väl på plats i Rosengård visade det sig inte handla om något allvarligt våldsbrott.
dnDN.se - kl. 11:05

hr


Wendt en tysk succé - men Blåvitt lockar
Vårens lag i Bundesliga - och i höst väntar Champions League för Borussia Mönchengladbach. Oscar Wendt beskriver undret med tre ord. "En fantastisk säsong", säger den ende svensken som etablerat sig i den tyska ligan.
dnDN.se - kl. 10:00

hr


Fickstöldsliga härjar i Stockolm - har stulit för miljonbelopp
Hundratals personer i Stockholm har blivit utsatta för fickstölder de senaste månaderna. Ligan slår till när du står i kassakön och har kommit över minst en miljon kronor hittills. Nu går polisen ut med en varning.
dnDN.se - kl. 09:57

hr

Nya rön: Hunden människans vän i minst 27 000 år
Hunden har funnits vid människans sida betydligt längre än vad man hittills trott. Redan för mellan 27 000 och 40 000 år sedan började hunden distansera sig från vargen och närma sig människan, tror forskarna.
dnDN.se - kl. 09:33

hr

Nadal svårast att möta: "Han tappar aldrig fokus"
Han har rasat till sjundeplatsen på världsrankningen och bara vunnit en enda turnering under året. Ändå är Rafael Nadal spelaren alla fruktar när Franska mästerskapen drar i gång. "Han har absolut chansen att vinna sin tionde titel", säger Robin Söderling, den ende som någonsin lyckats besegra spanjoren i Paris.
dnDN.se - kl. 09:00

hr


Allt med nya Q7 är trivsamt - tills det måste betalas
Världen är alldeles galen i stadsjeepar. Det har Audi tagit fasta på och vill med nya Q7 regera bland de stora suvarna. Smart, säker, elegant samt körkul är Q7 en allvarlig tronpretendent.
dnDN.se - kl. 08:42

hr


USA:s militär vill sätta in trupp mot IS
I spåren av terrororganisationen Islamiska statens (IS) offensiv i Syrien och Irak höjer amerikanska senatorer och toppmilitärer rösten för att USA går in med marktrupper i regionen.
dnDN.se - kl. 07:57

hr

Gumball - en tävling för glidare
Gumball 3?000 handlar mer om att vara häftig än att köra fort, men kritiken mot tävlingen - som går på allmänna vägar - återkommer varje år. Starten för 2015 års upplaga går i Stockholm på söndag.
dnDN.se - kl. 06:00

hr


Skön revansch för Lundqvist på bortais
Svenske stjärnmålvakten Henrik Lundqvist storspelade natten mot lördagen när hans New York Rangers vann med 5-1 i Stanley cup-semin mot Tampa Bay på bortais.
dnDN.se - kl. 05:47

hr

Tre döda i kraftig lägenhetsbrand
Tre personer har omkommit i en kraftig lägenhetsbrand i Norsborg i södra Stockholm. "När vi kom dit brann det för fullt med lågor ut ur fönstret", säger Per Hultman, operativ chef på Södertörns brandförsvarsförbund.
dnDN.se - kl. 00:50

hr

Tre döda i kraftig lägenhetsbrand
Tre personer har omkommit i en kraftig lägenhetsbrand i Norsborg i södra Stockholm. "När vi kom dit brann det för fullt med lågor ut ur fönstret", säger Per Hultman, operativ chef på Södertörns brandförsvarsförbund.
dnDN.se - kl. 00:50

hr


Reddit slutar med löneförhandling - för jämlikhet
Reddit har beslutat att ta bort individuella löneförhandlingar. Anledningen är att de anses ogynnsamma för kvinnor."Män är starkare förhandlare än kvinnor och när kvinnor väl förhandlar så kan de bestraffas för det", säger Ellen Pao till the Wall Street Journal.
dnDN.se - kl. 00:49

hr


"Självstyrande bilar ställer nya krav på alla i trafiken"
Ansvaret måste utredas. Utvecklingen vid företag som Google och Volvo tyder på att självstyrande bilar snart rullar på våra gator. Då uppstår en helt ny ­trafiksituation. ­Alla aktörer måste nu ta ställning till hur trafikplanering, försäkringar och förarens ansvar ska se ut i framtiden, skriver motororganisationen KAK.
dnDN.se - kl. 00:05

hr


S går bort sig i försvaret
Försvarsminister Hultqvist månar om USA och gemensamma övningar med Nato. Regeringens avoga inställning till medlemskap i alliansen är ett pågående mysterium.
dnDN.se - kl. 00:05

hr


För många ficktjuvar - Eiffeltornet stängdes
Eiffeltornet, synonym med staden Paris, fick stänga på fredagen. Personalen vägrade jobba i protest mot de ficktjuvsgäng som härjar kring turistmagneten. Ficktjuvarna ska ha ökat i antal, men också hotat och misshandlat personal och turister.
dnDN.se - 22 maj. kl. 23:10

hr


Skjuten räddades av mobilen i fickan
En 25-åring man kan tacka sin mobil för att han mirakulöst klarade livhanken efter att ha blivit skjuten i magen på nära håll. Den gröna iphonen han hade i fickan tog den största smällen.
dnDN.se - 22 maj. kl. 22:38

hr


Ängby sa farväl med SM-guld
Ängby svarade för en fenomenal insats när man slog Eslöv i finalen i två raka matcher i pingisens SM-slutspel för damer. Ängbys första SM-guld kan dock bli det sista - laget drar sig nu ur elitserien. "Det här är överväldigande och jag har inga kommentarer mer än att vi presterar 100 procent", sade Ängbys tränare Mikael Frank.
dnDN.se - 22 maj. kl. 21:41

hr

Stenkastning mot polis vid upplopp i Tensta
Polis i Tensta utsattes på fredagskvällen för stenkastning och molotow cocktails, brandbomber, vid ett bråk med ett 50-tal ungdomar i Tensta i västra Stockholm.
dnDN.se - 22 maj. kl. 21:02

hr

Minst 39 döda i sammandrabbningar i Mexiko
Minst 39 människor har dödats i sammandrabbningar mellan polis och beväpnade personer i delstaten Michoacan i västra Mexiko, uppger regeringskällor. Två av de döda var polismän, men dödstalet är ännu preliminärt.
dnDN.se - 22 maj. kl. 20:56

hr


Modou Barrow väljer Gambia före Sverige
Modou Barrow har fattat sitt beslut. Swansea-anfallaren, som var aktuell för spel med Sverige i U21-EM i fotboll, skriver på Twitter att han i stället väljer landslagsspel med Gambia.
dnDN.se - 22 maj. kl. 20:50

hr


Malin Ewerlöfs tio bästa tips inför Göteborgsvarvet
Malin Ewerlöf har gått från medeldistanslöpare till långlöpare. Här är hennes tio bästa tips inför Göteborgsvarvet 2015.
dnDN.se - 22 maj. kl. 20:14

hr


Göteborgsvarvet - en folkfest som vill bli störst
Göteborgsvarvet utmanar New York Marathon som världens största långlopp. Intäkterna hjälper till att skapa nya stjärnor.
dnDN.se - 22 maj. kl. 19:54

hr

Tvååring föll i badtunna - dog
En tvåårig pojke som skadades när han föll ner i en badtunna utanför Ludvika har avlidit, uppger lokala medier.
dnDN.se - 22 maj. kl. 18:52

hr

Öppnar för att förenkla avhysning
Migrationsminister Morgan Johansson öppnar för att förenkla avhysningen av bosättningar på privat mark. Han vill också se över lagreglerna om människohandel för att skydda tiggare.
dnDN.se - 22 maj. kl. 18:39

hr

Öppnar för att förenkla avhysning
Migrationsminister Morgan Johansson öppnar för att förenkla avhysningen av bosättningar på privat mark. Han vill också se över lagreglerna om människohandel för att skydda tiggare.
dnDN.se - 22 maj. kl. 18:39

hr


Zlatan missar sista ligamatchen
Vadskadade Zlatan Ibrahimovic finns inte med i Paris Saint-Germains trupp inför säsongens sista ligamatch, hemma mot Reims. Det meddelade PSG-tränaren Laurent Blanc på en presskonferens på fredagen.
dnDN.se - 22 maj. kl. 18:33

hr

IS ritar om Mellanösterns karta
Efter Palmyras fall kontrollerar nu terrorgruppen Islamiska staten flera viktiga städer i Irak och halva Syrien. Målet att bilda ett kolonialvälde kommer allt närmare. Militäralliansens försök att stoppa terrorrörelsens framfart har hittills inte haft någon större effekt.
dnDN.se - 22 maj. kl. 18:19

hr

Övergavs på flygplatsen - nu spelar han i superettan
Han växte upp utan föräldrar i Uganda och hade inte tillräckligt mycket pengar för att kunna spela i ett fotbollslag. Som 16-åring kom Lumala Abdu till Sverige men övergavs på Sturups flygplats. Nu, två år senare, har han A-lagskontrakt med superettanlaget Mjällby. Snacka om raketkarriär.
dnDN.se - 22 maj. kl. 17:08

hr


Amanda Björkman: Och vips blev SD ett vänsterparti
SD röstar oftare med S och MP än Allianspartierna. Med vänsterdebattörers logik gör det partiet till Löfvens "brunröda buffertzon", skriver Amanda Björkman.
dnDN.se - 22 maj. kl. 16:57

hr

Amanda Björkman: Och vips blev SD ett vänsterparti
SD röstar oftare med S och MP än Allianspartierna. Med vänsterdebattörers logik gör det partiet till Löfvens "brunröda buffertzon", skriver Amanda Björkman.
dnDN.se - 22 maj. kl. 16:57

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen