allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2256)
Expressen (1231)
Affärsvärlden (0)
Di.se (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (299)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (160)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Gymnasieelever skulle strida för IS - stoppades i Umeå
Tre tonåringar som var på väg att åka till Syrien för att ansluta sig till terrororganisationen Islamiska staten stoppades på flygplatsen i Umeå av en ideell organisation. "Det skedde i sista sekunden", säger Mohamed Artan, 20, från avhopparorganisationen Sata.
dnDN.se - kl. 12:56

hr

Inga iphones för ryska soldater
Rysslands väpnade styrkor har förbjudit användning av iphone. Anledningen är att tillverkaren Apple misstänks samarbeta med USA:s försvarsdepartement, avslöjar tidningen Izvestija i dag.
dnDN.se - kl. 12:22

hr

SD väntar med besked om budgetomröstning
Sverigedemokraterna kommer inte att ge besked om hur partiet ställer sig i den slutliga budgetomröstningen förrän nästa vecka. Det innebär att ärendet kommer att behandlas i riksdagens finansutskott på torsdag - utan att SD bekänner färg.
dnDN.se - kl. 12:19

hr

Vin växer med växter
Alf Tumble ger sex tips på hur du kombinerar vin och grönsaksrätter för smakupplevelser med det där lilla extra.
dnDN.se - kl. 11:45

hr

Ny massaker i Kongo-Kinshasa
Omkring 100 människor uppges ha "slaktats"i förra veckan i det oroliga östra Kongo-Kinshasa, enligt lokala politiker. Massakern ska ha ägt rum nära staden Beni i provinsen Norra Kivu, nära gränsen till Uganda.
dnDN.se - kl. 11:29

hr


Gröna frestelser
Att locka fram det bästa ur säsongens gröna godsaker är guldkocken Tommy Myllymäki en mästare på. I sin nya kokbok visar han hur många goda sätt det finns att variera våra vanligaste grönsaker.
dnDN.se - kl. 11:19

hr

Polisinsatsen på Bromma avslutad
Vittnen larmade om att två personer ska ha klättrat in på Bromma flygplats. Polis och nationella insatsstyrkan var på plats för att genomsöka området, men det var inga obehöriga personer på området. Personerna som vittnet hade sett jobbade på flygplatsen.
dnDN.se - kl. 11:07

hr

Polisinsatsen på Bromma avslutad
Vittnen larmade om att två personer ska ha klättrat in på Bromma flygplats. Polis och nationella insatsstyrkan var på plats för att genomsöka området, men det var inga obehöriga personer på området. Personerna som vittnet hade sett jobbade på flygplatsen.
dnDN.se - kl. 11:07

hr

Mamma åtalas för fem spädbarnsmord
Den kvinna i Uleåborg i norra Finland som misstänks ha dödat sina spädbarn åtalas för mord och brott mot griftefriden i fem fall.
dnDN.se - kl. 10:59

hr

Ylva Johansson får inte fortsätta som fotbollsordförande
Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson lämnar sitt uppdrag som ordförande i Stockholms Fotbollförbund med omedelbar verkan. "Statrådsberedningen (statsministerns kansli) har gjort bedömningen att jag bör lämna mina fotbollsuppdrag", skriver hon i ett öppet brev på Stockholms Fotbollförbunds hemsida.
dnDN.se - kl. 10:58

hr


Brittisk vårdpersonal strejkar mot utebliven löneökning
Flera hundratusen anställda inom brittiska sjukvården strejkade på måndagen. De protesterar mot att regeringen vägrar ge alla anställda en procents löneökning.
dnDN.se - kl. 10:26

hr

Bannlyst "raggningskurs" på väg till Sverige
Amerikanske Julien Blanc har kastats ut ur Australien, stoppats inresa till Storbritannien och på flera håll pågår kampanjer mot hans besök. Inom kort ska ha hans sexistiska "raggningskurs" till Sverige.
dnDN.se - kl. 10:23

hr


Rasistisk parad genom Stockholm stoppas
Nederländska ambassaden i Stockholm slopar Svarte Petter i sitt firande den 30 november efter skarp kritik från Afrosvenskarnas riksförbund - som menar att figuren är rasistisk. "Det är en nidbild av afrikaner", säger ordförande Zakarias Zouhir.
dnDN.se - kl. 10:18

hr


På kryss i Medelhavet
En kryssning i Medelhavet erbjuder både dopp i poolen ombord och bad vid sköna stränder.
dnDN.se - kl. 10:15

hr

Skåpbil körde in i tåg
En skåpbil kolliderade på måndagsmorgonen med ett tåg mellan Kvidinge och Åstorp i nordvästra Skåne. Trafiken stängdes tillfälligt av på Skånebanan.
dnDN.se - kl. 09:44

hr

Stopp i tågtrafiken efter olycka
En personbil kolliderade på måndagsmorgonen med ett tåg mellan Kvidinge och Åstorp i nordvästra Skåne, skriver polisen på sin hemsida. Det är ännu oklart om någon har kommit till skada.
dnDN.se - kl. 09:44

hr


Så vill svenskarna ha sina flygplatser
Sovkapslar, konstupplevelser och minimuséer. Så vill svenskarna ha sina flygplatser - men allra viktigast är bra shopping. "Flygplatsen är lite av en magisk värld", säger Michael Persson Gripkow på Swedavia.
dnDN.se - kl. 09:15

hr


Mästartränaren Tichonov är död
Den legendariske ryske ishockeytränaren Viktor Tichonov är död, uppger nyhetsbyrån Interfax och ishockeyligan KHL.
dnDN.se - kl. 09:12

hr


Facebookhjälten fortfarande anonym
Kvinnan tänkte hoppa från Västerbron i Stockholm, men den rådige hjälten höll fast henne. Nu hyllas han av polisen och nomineras till en utmärkelse för rådigt ingripande. Men fortfarande är det ingen som vet vem Daniel är.
dnDN.se - kl. 08:35

hr

Han har hickat i fyra år
Ingemar Löfgren från Boden började hicka för fyra år sedan och kan inte äta eller sova. Efter en rad utredningar och operationer kvarstår problemen och han är utled på det.
dnDN.se - kl. 08:13

hr

SD dubblar platser i migrationsdomstolar
Antalet sverigedemokratiska nämndemän ökar nu kraftigt vid landets migrationsdomstolar som ett resultat av valresultatet. Enligt en sammanställning av Ekot kan det röra sig om dubbelt så många sverigedemokratiska nämndemän jämfört med förra mandatperioden.
dnDN.se - kl. 08:10

hr

Privat Putin om döttrarna i ovanlig intervju
I en ovanlig intervju pratar Rysslands president Vladimir Putin om sin familj. Bland annat talar han om döttrarna, okända för de flesta ryssar.
dnDN.se - kl. 08:03

hr


Här finns resorna till solen
Mörkret håller landet i ett envist grepp. Men den som önskar fly till sydligare breddgrader har goda chanser att hitta en billig sista minuten-biljett. "Man kan få en ospecificerad resa för 2.000 kronor", säger Michel Henrysson på Ticket.
dnDN.se - kl. 07:58

hr


DN 150 år: Boforsbrevet var rena dynamiten på DN:s redaktion
dnDN.se - kl. 07:33

hr

Diabetessjukhus dröjer - nu får landstinget kritik
Vart tog det utlovade diabetessjukhuset vägen? Storstockholms diabetesförening riktar skarp kritik mot landstinget.-?Stockholm har ingen lysande diabetesvård, vi vill veta varför inget händer, säger ordförande Anders Lönnberg.
dnDN.se - kl. 07:03

hr


Tusentals visade rektor som skadat sig själv sitt stöd
Tusentals personer slöt på söndagen upp till en manifestation på Stortorget i Karlskrona för att visa sitt stöd för rektorn som - efter att ha pekats ut som ansvarig i Yara-fallet - skadades svårt i en självförvållad olycka på midsommarafton, rapporterar P4 Blekinge.
dnDN.se - kl. 07:02

hr

Tusentals visade rektor som skadat sig själv sitt stöd
Tusentals personer slöt på söndagen upp till en manifestation på Stortorget i Karlskrona för att visa sitt stöd för rektorn som - efter att ha pekats ut som ansvarig i Yara-fallet - skadades svårt i en självförvållad olycka på midsommarafton, rapporterar P4 Blekinge.
dnDN.se - kl. 07:02

hr

70-årig svensk allvarligt skadad i Turkiet
En kvinna i 70-årsåldern allvarliga skador efter söndagens bussolycka i Turkiet. Ytterligare cirka tio svenskar är kvar på sjukhus.
dnDN.se - kl. 06:51

hr


Friskare fisk i Stockholm - men kvicksilver oroar
Fiskarna i stockholmstrakten mår bra och simmar generellt sett omkring med mindre gifter i kroppen än tidigare. Det visar undersökningar vid 19 platser. Men allt är inte positivt, läkemedelsrester, kvicksilver och PCB oroar.
dnDN.se - kl. 06:38

hr


Så blir du pigg på hösten
Vi har gått in i en period av mörker där vi känner oss tröttare. Många blir deprimerade av årstiden. Sömnforskaren Torbjörn Åkerstedt berättar hur vi kan bli piggare.
dnDN.se - kl. 06:36

hr


NY Rangers krossade Montreal
Carl Hagelin var en av målgörarna när hans New York Rangers vann i utklassningsstil i NHL-ishockeyn med 5-0 mot topplaget Montreal.
dnDN.se - kl. 06:19

hr

Deras son träffade 27 olika läkare innan han dog
Cancersjuke Viggo, 8, träffade sammanlagt 27 olika läkare innan han dog. Han hade ont och svårt att andas - ändå tog det tid för sjukvården att upptäcka hans lunginflammation.
dnDN.se - kl. 06:08

hr

Läkarlarm: Vården av cancersjuka barn i kris
Sverige halkar efter internationellt när det gäller överlevnad för cancer­sjuka barn. Nu slår anställda inom barncancervården larm. -?Något måste göras. Nu, säger Karin Mellgren, sektionschef på ­Barncancercentrum i Västra Sverige.
dnDN.se - kl. 06:07

hr

Nervös väntan på beskedet om polismannen ska åtalas
Läget är spänt i St Louis-förorten Ferguson inför ett beslut om åtal mot den polis som sköt 18-årige Michael Brown till döds i somras. Katastroftillstånd har utlysts och flera skolor håller stängt. Beskedet kan komma i dag.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Rymdraketen framme vid ISS
Washington (TT-AFP)Den ryska rymdfarkosten med en italiensk, en rysk och en amerikansk rymdfarare dockade natten till måndagen i god ordning med den internationella rymdstationen ISS, uppgav USA:s rymdstyrelse Nasa.
dnDN.se - kl. 05:59

hr

Misstänkt mordbrand i förskola
En eldsvåda totalförstörde förskolan Ädelstenen i Östberga i södra Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand.
dnDN.se - kl. 05:38

hr

Susanna Birgersson: Husmodern är död, leve essäkonsten
dnDN.se - kl. 00:30

hr


Daniel Sedin når 1000 NHL-matcher
Nattens möte mellan Vancouver Canucks och Chicago Blackhawks är en milstolpe för Daniel Sedin. Han spelar sin tusende NHL-match. "Det betyder mycket", säger vänsteryttern till Vancouver Sun.
dnDN.se - kl. 00:21

hr


Marseille tillbaka i ligaledning
Via 3-1-seger hemma mot Bordeaux tog Marseille på söndagskvällen tillbaka serieledningen i den franska fotbollsligan som Zlatan Ibrahimovic och Paris Saint-Germain haft sedan fredagskvällen.
dnDN.se - 23 nov. kl. 23:38

hr


Lyckad raketuppskjutning mot ISS
En italiensk, en rysk och en amerikansk rymdfarare är nu på väg mot den internationella rymdstationen ISS där de ska tillbringa 169 dagar i omloppsbana runt jorden.
dnDN.se - 23 nov. kl. 23:32

hr


Kontroll är kärnfrågan i Iran
dnDN.se - 23 nov. kl. 22:48

hr

Svenskar skadade i turkisk bussolycka
Minst ett tiotal svenska turister har skadats i samband med en bussolycka i Turkiet nära Alanya, enligt UD:s presstjänst.
dnDN.se - 23 nov. kl. 22:34

hr

Konflikt med spelare bakom misshandeln i Akropol
Polisen har inte gripit någon för den svåra misshandeln av ordföranden och coachen i Akropol. Nu planeras det att nästa hemmamatch i damligan ska bli en manifestation mot våldet. -?Jag kommer, säger Svenska basketförbundets ordförande Hans von Uthmann.
dnDN.se - 23 nov. kl. 22:08

hr


Svensk dödsstörtade på Mallorca
En 33-årig svensk man dog på Mallorca tidigt på söndagsmorgonen efter att ha ramlat ner från en åtta meter hög mur i Palma. Det skriver nyhetsbyrån EFE.
dnDN.se - 23 nov. kl. 21:50

hr

Pojke ihjälskjuten av polis i USA
En tolvårig pojke har skjutits ihjäl av polis i staden Cleveland i USA. Pojken gick runt på en lekplats och siktade med en leksakspistol mot förbipasserande. Polisen som kallades till platsen uppfattade inte att det handlade om en leksak, utan sköt pojken. Ett av skotten ska ha träffat honom i magen, uppger myndigheterna.
dnDN.se - 23 nov. kl. 20:41

hr


Vulkanutbrott i Kap Verde
Ett vulkanutbrott har ägt rum på en av Kap Verde-öarna. Myndigheterna på Fogo har tvingats stänga den lokala flygplatsen och evakuera en mindre stad, enligt Reuters. Hundratals svenska turister befinner sig på andra öar i området.
dnDN.se - 23 nov. kl. 20:13

hr


Laget ställer upp för änkan Carmen
Hjärtskärande bilder från vräkningen av den fattiga änkan Carmen upprör i Spanien. Nu garanterar fotbollslaget Rayo Vallecano henne gratis boende livet ut.
dnDN.se - 23 nov. kl. 19:45

hr


USA och Ryssland möts om Iran
USA:s utrikesminister John Kerry träffar ryske kollegan Sergej Lavrov i Wien på söndagskvällen för att försöka föra förhandlingarna framåt om Irans kärnteknikprogram.
dnDN.se - 23 nov. kl. 19:23

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen