allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2365)
Expressen (1082)
Affärsvärlden (0)
Di.se (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (331)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (119)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Ryssar tågade för fred i Ukraina
Tusentals ryssar tågade på söndagen i centrala Moskva i protest mot den väpnade konflikten i östra Ukraina. Antikrigsdemonstrationen var den första av större format sedan konflikten mellan Kiev och proryska rebeller i östra Ukraina bröt ut.
dnDN.se - kl. 17:13

hr

Ryssar tågade för fred i Ukraina
Tusentals ryssar tågade på söndagen i centrala Moskva i protest mot den väpnade konflikten i östra Ukraina. Antikrigsdemonstrationen var den första av större format sedan konflikten mellan Kiev och proryska rebeller i östra Ukraina bröt ut.
dnDN.se - kl. 17:13

hr

Rebeller intar Jemens huvudstad
Shiitiska rebeller har tagit över viktiga delar av Jemens huvudstad Sanaa, och landets premiärminister avgår, uppger både regeringskällor och rebeller för AFP.
dnDN.se - kl. 16:59

hr

Andra halvlek på Friends uppskjuten
Andra halvleken på Friends arena skjuts upp på grund av regn- och åskvädret över Stockholm och Solna. Den beräknas börja först 16.25
dnDN.se - kl. 16:09

hr

Antalet kvinnor i riksdagen fortsätter minska
För första gången någonsin har antalet kvinnor i riksdagen minskat två val i rad. Det framgår av den lista på invalda ledamöter som riksdagen presenterade på söndagen.
dnDN.se - kl. 15:10

hr

VM-silver till Emma Johansson
Det blev silver för Emma Johansson och hennes stall Orica-AIS vid lagtempo-VM i cykel i spanska Ponferrada.Team Oricas fyra åkare spurtade i mål 1 minut och 18 sekunder efter överlägsna stallet Specialized-Lululemon.
dnDN.se - kl. 15:02

hr

Dramatisk brand i ryskt höghus
En kraftig brand rasar i ett 25-våningshus i Krasnojarsk i sydvästra Sibirien.
dnDN.se - kl. 14:48

hr

Annan galax kommer att äta upp Vintergatan
Massiva galaxer har slutat skapa egna stjärnor. De är för stora. I stället kastar de lystna blickar på mindre stjärnsystem - och äter upp dem.
dnDN.se - kl. 13:34

hr

Annan galax kommer att äta upp Vintergatan
Massiva galaxer har slutat skapa egna stjärnor. De är för stora. I stället kastar de lystna blickar på mindre stjärnsystem - och äter upp dem.
dnDN.se - kl. 13:34

hr

Ett dygn i regnets tecken
Åska och kraftigt regnande bröt på söndagseftermiddagen det förhållandevis behagliga vädret i Storstockholm. Och det är ett fortsatt regnigt dygn som gäller för huvudstadsområdet, Södermanland och Östergötland, enligt SMHI.
dnDN.se - kl. 12:59

hr

Kraftigt regn på ingång
SMHI varnar för stora regnmängder i delar av Sverige under det närmaste dygnet. "Regnet håller i sig till måndag eftermiddag", säger meteorologen Lisa Frost.
dnDN.se - kl. 12:59

hr

MH 17-offers anhöriga stämmer Ukraina
De anhöriga till dödsoffren i sommarens flygkrasch i Ukraina ska stämma landet och dess president Petro Porosjenko. Saken gäller 298 fall av dråp.
dnDN.se - kl. 11:32

hr

Persson: S och M för lika varandra
Sverigedemokraternas framgångar i valet beror på att Socialdemokraterna och Moderaterna har blivit för lika varandra. Det säger förra socialdemokratiska statsministern Göran Persson till SVT.
dnDN.se - kl. 10:17

hr

Snöfall redan i september
Kirunaborna möttes på söndagsmorgonen av ett snötäckt vinterlandskap. Flera centimeter snö hade fallit under natten.
dnDN.se - kl. 09:35

hr

Ghani ny afghansk president
Ashraf Ghani och Abdullah Abdullah har skrivit under ett avtal om maktdelning i Afghanistan. Ghani blir ny president, enligt avtalet.
dnDN.se - kl. 09:26

hr

Kanada spärrar extremisters pass
Kanadensare som lämnar landet för att strida för Islamiska staten och andra terrorgrupper får sina pass indragna.
dnDN.se - kl. 09:00

hr

Brandman död efter ishinksutmaning
En brandman i Kentucky, USA, som skadades allvarligt förra månaden när han skulle hjälpa några högskolestudenter att genomföra en så kallad ice bucket challenge avled på lördagen.
dnDN.se - kl. 08:10

hr

Terrorgruppen som är farligare än IS
I Syrien finns en nystartad militant grupp som utgör ett mer direkt hot mot USA och Europa än Islamiska staten (IS). Det skriver The New York Times.
dnDN.se - kl. 08:06

hr

Costa sätter allt Torres brände
Diego Costa går en match i matchen mot forna klubbkamraten Sergio Agüero.Kommer Eden Hazard att klara av att både möta och attackera kombinationen Jesus Navas och David Silva?Kommer Chelseaikonen Frank Lampard in från bänken och vinner matchen åt Man City?
dnDN.se - kl. 08:00

hr

Klas Östergren - En sosse och en gentleman
Han är svag för skitiga affärer, solkiga handelsmän - och sossar. "Mitt liv är ju närmast synonymt med socialdemokratin" berättar den bok-, film- och Svenska Akademien- aktuella författaren Klas Östergren under en promenad genom Stockholm city med DN:s Björn af Kleen.
dnDN.se - kl. 07:40

hr

Karin Bojs: Det finns inga rasrena, obesudlade folk
Europas farligaste bok skrevs av romaren Tacitus för nästan två tusen år sedan. Den handlar om några grannfolk, som Tacitus själv troligen aldrig hade träffat.
dnDN.se - kl. 07:24

hr

Strategen Reinfeldts avhopp förbryllar
I åtta år styrde Fredrik Reinfeldt Sverige. Utstrålade självkontroll, ansvar, långsiktighet. I årets valrörelse betonade han gång på gång vikten av ordning och reda i politiken. Han garanterade kontinuitet och visshet om framtiden. Men på valnatten avgick han plötsligt och oväntat som parti­ledare för Moderaterna. Han lämnar ett parti i vredesmod.
dnDN.se - kl. 07:06

hr

Esk: En ung Zlatan tittar fram i lilla Champions League
När Malmö FF kvalade in till Champions League kom den här stora bonusvinsten:Uefa Youth League.DN var med när Malmös respektlösa ungdomar skakade Juventus. Vi såg ännu en ny Zlatan, fastnade för en svensk Philipp Lahm och hörde om det stenhårda livet i Juventus fotbollsfabrik.
dnDN.se - kl. 07:00

hr

Hundar bajsar helst åt norr eller söder
Studier av hur man halkar på ett bananskal, att hundar känner av jordens magnetfält när de bajsar och de psykiska riskerna med att ha katt belönades med det inte så ädla IgNobelpriset i veckan.
dnDN.se - kl. 06:47

hr

Två stoppade våldtäkt
En 31-årig man greps misstänkt för våldtäktsförsök i Örnsberg på söndagsmorgonen. Vittnen slog larm och två män grep mannen innan polisen kunde frihetsberöva honom.
dnDN.se - kl. 06:16

hr

Två stoppade våldtäkt
En 31-årig man greps misstänkt för våldtäktsförsök i Örnsberg på söndagsmorgonen. Vittnen slog larm och två män grep mannen innan polisen kunde frihetsberöva honom.
dnDN.se - kl. 06:16

hr

Klassiker utan finess och med gnagare i baren
I Hagaparken, ligger Stockholms äldsta värdshus, Stallmästaregården. Läget vid innerstadens norra gräns är centralt, nära djur och natur. Tyvärr tränger de sig på.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

"Stallmästaregården har god hygien"
Stallmästaregården hade besök av Solnas miljö- och hälso­skyddsförvaltning senast i juli och fick då inga anmärkningar. Att en mus sprang runt i lokalen är "olyckligt", säger vd:n Stefan Eriksson. "Men vi ligger på landet och dörrarna står öppna."
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Dubbelt tufft för Lampard
När Frank Lampard drar på sig Manchester Citys dräkt på söndag står han inte inför vilken match som helst. På andra planhalvan: hans fotbollshistoria.Efter 13 år i Chelsea ska veteranen göra allt för att sänka sitt "Blues".
dnDN.se - kl. 00:49

hr

"Marknadsstyrd kärnkraft nyckel till bred miljöpolitik"
Miljöfrågor kan bli smörjmedel. Miljön är ingen traditionell höger-vänsterfråga. Nu har FP, C, S, MP och V goda möjligheter att enas i centrala miljöfrågor. Låt exempelvis alliansens energiuppgörelse bli grund för ett nytt kärnkraftsavtal där subventioner fasas ut, skriver Naturskyddsföreningens ledare.
dnDN.se - kl. 00:40

hr

"Vi lever i ballongsamhället - och det riskerar spricka"
Inte längre en pyramid. Samhället i dag liknar en ballong, vars svällande "midja" utgörs av en växande medelklass som sysslar med symbolverksamhet. Vi får yrken utan innehåll, titelinflation, överutbildning. Ett välfungerande samhälle kräver att man inte frestas blåsa upp ballongen så mycket som möjligt, skriver Mats Alvesson.
dnDN.se - kl. 00:40

hr

Smittan är steget före
USA:s president Barack Obama har förklarat krig mot ebolaviruset. Upprustningen måste ske snabbt om epidemin ska besegras.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Svår uppgift väntar för Moderaterna
Fredrik Reinfeldts avgång som partiledare skapar ett tomrum i Moderaterna. Bara en bråkdel av M-väljarna kan nämna vem de vill se som ny partiledare, visar DN/ Ipsos undersökning.
dnDN.se - 20 sep. kl. 23:59

hr

IS planerade attack mot EU-kommissionen
EU-kommissionen var ett av de tilltänkta målen för terrorattacker anhängare till jihadistgruppen Islamiska staten (IS) planerade, enligt belgiska myndigheter. Flera personer greps under lördagen och dåden kunde avvärjas.
dnDN.se - 20 sep. kl. 22:53

hr

Storpublik mötte det okända landslaget
Kanske är det Sveriges mest okända landslag.Men när damlandslaget i amerikansk fotboll i går mötte Storbritannien i en unik träningsmach var det folkfest på Östermalms IP.-?Det här är stort för oss. Det visar att folk börjar känna till oss, säger 22-åriga Anna Persson.
dnDN.se - 20 sep. kl. 22:12

hr

Valdeltagandet nästan 86 procent
När även poströsterna räknats och det slutliga valresultatet fastslagits av Valmyndigheten på lördagen stod det klart att intresset för årets riksdagsval var stort. Valdeltagandet var 85,8 procent, en uppgång med 1,24 procentenheter från 2010.
dnDN.se - 20 sep. kl. 21:55

hr

Färjestad vände - vann på straffar
Färjestad låg under med 1-3 borta mot Växjö med tre minuter kvar av ordinarie tid.Men laget vann ändå matchen.Linus Persson avgjorde i straffläggningen.
dnDN.se - 20 sep. kl. 21:41

hr

Misstänkt mord i Skånesamhälle
Efter ett larm påträffade polis på lördagskvällen en svårt skadad person, en man, i en lägenhet i Hammenhög, en mil sydväst om Simrishamn. Kort senare konstaterades mannen vara död.
dnDN.se - 20 sep. kl. 21:36

hr

Luleå tog fjärde raka mot Brynäs
Luleå tog sin fjärde raka seger under SHL-säsongen genom att besegra Brynäs med 2-1 på lördagskvällen.Veteranbacken Jan Sandström visade vägen med ett rappt direktskott som gav norrbottningarna ledningen i andra perioden.
dnDN.se - 20 sep. kl. 21:18

hr

Ny seger för svängiga Modo
Uträknade inför seriestarten.Näst intill begravda efter två omgångar.Men Modo rör på sig - och tack vare 4-1 mot HV 71 kom andra raka fullpoängaren.
dnDN.se - 20 sep. kl. 21:12

hr

Fler gaskamrar funna i Sobibor
Arkeologer som undersöker resterna av nazityska koncentrationslägret Sobibor i östra Polen, säger sig ha upptäckt tidigare dolda gaskamrar där uppskattningsvis en kvarts miljon judar har mördats.
dnDN.se - 20 sep. kl. 20:25

hr

Nyförvärvet från catwalken bäst på isen - efter tavlan
Han har extraknäcket som modell, men drömmer om ett fast jobb i Djurgårdens hockeymål.Fast elitseriedebuten kunde ha slutat roligare för Mantas Armalis. Det blev förlust mot Frölunda med 2-1.
dnDN.se - 20 sep. kl. 19:29

hr

Linköping nollade Örebro
Utspelat och helt utan chans borta mot Skellefteå i torsdags.Något Örebro fick sota för två dagar senare.Linköping nollade gästerna då man vann med 3-0 - efter härligt målvaktsspel av David Rautio.
dnDN.se - 20 sep. kl. 18:57

hr

Ineffektivt Leksand förlorade igen
Trots hårt arbete blev det på lördagen ny förlust för Leksand. Ett pressat Skellefteå reste sig i sista perioden och vann med 2-0.Nu är läget allvarligt för Leksand som öppnat årets SHL med fyra raka förluster.
dnDN.se - 20 sep. kl. 18:27

hr

Femte raka segern för Örebro
Tränaren Henrik Larsson kunde ha fått fira sin 43:e födelsedag på ett roligare sätt.Men Falkenberg fick stryk hemma mot Örebro (1-3) och strecken där nere i tabellen är fortsatt närgångna för hallänningarna.Det var nära skjuter ingen hare för Falkenberg mest hela tiden.
dnDN.se - 20 sep. kl. 18:17

hr

Allt rasade för Brommapojkarna
Brommapojkarna kommer allt närmare superettan efter 1-5 (1-1) mot BK Häcken på Grimsta IP.-Vi kan också läsa tabellen, men gett upp har vi inte gjort, säger BP-tränaren Stefan Billborn efter säsongens 17:e förlust.
dnDN.se - 20 sep. kl. 18:11

hr

Mohammed hittade krysset mot BP
Från höger, på armen, i krysset och efter marken.Nasiru Mohammed gjorde tre mål och ordnade en straff när han förde Häcken tre poäng närmare Europa - via 5-1 (1-1) mot allsvenska jumbon Brommapojkarna.
dnDN.se - 20 sep. kl. 18:11

hr

Frölunda ryckte upp sig
Förlust med 0-5 senast.Frölunda tog sig i kragen och dominerade stundtals mot Djurgården i 2-1-vinsten i årets första storstadsmöte i SHL.
dnDN.se - 20 sep. kl. 17:45

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen