allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2002)
Expressen (1204)
Affärsvärlden (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (260)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (232)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr


Hörnqvist nobbar VM: "Har inte hört något"
Pittsburghs Patric Hörnqvist har meddelat Tre Kronor att han är tillgänglig för VM. Ett besked som han nu tar tillbaka. "De ville vänta, då kan de lika gärna ta någon annan", säger han till Viasat Sport.
dnDN.se - kl. 00:12

hr


Debaser Slussen öppnar igen
En av Stockholms verkliga institutioner öppnar igen efter nästan två år. Debaser Slussenterrassen blir det nya namnet på stället som flyttar några meter uppåt.
dnDN.se - kl. 00:01

hr


"Digitaliseringen ett verktyg för en radikalare miljöpolitik"
Ny rapport i dag. Digitaliseringens främsta potential för miljön är att den skapar möjligheter. Men all digitalisering minskar inte miljöbelastningen. Därför bör regeringen genomföra generella miljöstyrande åtgärder parallellt med att man stödjer digitaliseringen, skriver tre miljöforskare.
dnDN.se - kl. 00:00

hr

Hundratals döda hittade i Boko Harams spår
Över 400 människor har hittats döda i staden Damasak i nordöstra Nigeria. Av allt att döma mördade av terrorgruppen Boko Haram.
dnDN.se - 27 apr. kl. 23:32

hr

Hundratals lik hittade i Boko Harams spår
Flera hundra människor har hittats döda i staden Damasak i nordöstra Nigeria, sannolikt offer för extremistgruppen Boko Haram, enligt invånare och myndigheter.
dnDN.se - 27 apr. kl. 23:32

hr


Han är mest värdefull i SHL
Årets målvakt och SHL:s mest värdefulle spelare. Örebros Julius Hudacek blev överraskad när hans prestationer under den gångna säsongens belönades dubbelt under SHL:s galakväll på C More."Fick jag två priser?" sade han frågande i C Mores sändning.
dnDN.se - 27 apr. kl. 23:24

hr


Svåra kravaller skakade Baltimore
Sju poliser har skadats och minst en butik plundrats i kravaller i staden Baltimore i östra USA efter begravningen av en man som dog i polisförvar.
dnDN.se - 27 apr. kl. 22:39

hr

Svåra kravaller i Baltimore
Sju poliser har skadats och minst en butik plundrats i kravaller i staden Baltimore i östra USA efter begravningen av en man som dog i polisförvar.
dnDN.se - 27 apr. kl. 22:39

hr

Skrällaget kan börja fira Premier League-platsen
Den största sagan sedan HC Andersen skrev sin sista. Så beskrev ordföranden Jeff Mostyn vad ett avancemang till Premier League kunde liknas vid för AFC Bournemouth. Och visst blir sagan sann. Efter 3-0 mot Bolton på måndagskvällen är laget i praktiken klart för uppflyttning.
dnDN.se - 27 apr. kl. 22:39

hr

Minst 19 dödade av bilbomber i Bagdad
Iraks huvudstad Bagdad utsattes på måndagen för tre dödliga bilbomber som sammanlagt krävde minst 19 människors liv.
dnDN.se - 27 apr. kl. 22:18

hr


M-ledaren vägrade ge svar "öppna hjärtan"
Moderatledaren Anna Kinberg Batra vägrar ge besked om hon står bakom företrädaren Fredrik Reinfeldts kända uppmaning om att svenskar "bör öppna sina hjärtan" för flyktingar.
dnDN.se - 27 apr. kl. 22:04

hr


Nya rykten om IS-ledarens död
På måndagen spreds åter rykten om att IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi skulle ha dött. Men ännu finns inga säkra uppgifter om IS-ledaren som varit osynlig sedan den konvoj han färdades i attackerades i mars i år.
dnDN.se - 27 apr. kl. 21:31

hr


IFK Göteborg upp i serieledning
IFK Göteborg fick en bra start i matchen, var klart bättre än obesegrade Helsingborg och vann med 3-1. Nu leder Göteborg allsvenskan efter fem omgångar.
dnDN.se - 27 apr. kl. 21:13

hr


Norrköpings urladdning chockade Gefle
Som det svänger om IFK Norrköping.Janne Andersson måste ha allsvenskans ojämnaste lag.Efter 1-7 på två matcher kom 4-1 mot Gefle - och alla fyra målen i första halvlek."När vi får i gång vårt spel flyter det bra", säger tvåmålsskytten Christoffer Nyman.
dnDN.se - 27 apr. kl. 21:08

hr


Amanda Björkman: Samvetet inget skäl att neka abort
dnDN.se - 27 apr. kl. 20:51

hr

Byggjobbare begravda i husras
Ett konferenscenter under byggnad i Saudiarabien störtade samman på måndagen och dussintals byggnadsarbetare blev begravda under rasmassorna.
dnDN.se - 27 apr. kl. 20:12

hr

Sjukhusen överhopade av skadade
Sjukhusen i Nepal kämpar för at hjälpa de tusentals skadade som hittills kunnat ta sig dit. 7.500 är den senaste siffran. En del med livshotande skador, andra med brutna ben eller chockskador.
dnDN.se - 27 apr. kl. 20:11

hr

Stockholm i absoluta skoltoppen
Lidingö tar bronsplatsen när Sveriges bästa skolkommuner rankas. Flera Stockholmskommuner återfinns i den absoluta skoltoppen.
dnDN.se - 27 apr. kl. 19:27

hr

IS dödade fem journalister
Fem journalister som arbetade för en libysk tv-kanal i landet har dödats av Islamiska staten, uppger en arméchef för Reuters.
dnDN.se - 27 apr. kl. 18:53

hr

Fängelse för misshandel med elgitarr
Nyårsfesten utanför Hjo spårade ur runt tolvslaget. Nu har en 26-årig man från Västergötland dömts till 2,5 års fängelse för att ha slagit en elgitarr i huvudet på en annan festdeltagare. Mannen blev medvetslös och fick flygas till Sahlgrenska Universitetssjukhuset med ambulanshelikopter.
dnDN.se - 27 apr. kl. 18:37

hr


Växjö: Evertsson har vårt förtroende
Växjö Lakers säger nu att man har fortsatt förtroende för Henrik Evertsson. Klubben påpekar att filmen som visar sportchefen i vilt slagsmål "inte visar vad som händer före eller efter."
dnDN.se - 27 apr. kl. 17:44

hr

150 klättrare räddade med helikopter
Under måndagen räddades närmare 150 personer som skurits av på 6.500 meters höjd på Mount Everest. Men fortfarande saknas en lång rad klättrare.
dnDN.se - 27 apr. kl. 17:38

hr

Svensk hjälpinsats på väg till Nepal
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) skickar på måndagen ett plan med räddningspersonal till Nepal. "Vi är ödmjuka inför uppgiften", säger Christian Di Schiena till DN ett par timmar före avfärd.
dnDN.se - 27 apr. kl. 17:32

hr


Det här är Sveriges bästa skolkommun
Vellinge, Malung-Sälen och Lidingö placerar sig i topp i årets Öppna jämförelser av grundskolan. Det är Sveriges kommuner och landsting (SKL) som jämfört och rankat kommunernas skolresultat, mätt i elevernas betyg och behörighet till gymnasiet.
dnDN.se - 27 apr. kl. 17:05

hr

Beväpnad elev öppnade eld på skola i USA
När en beväpnad elev öppnade eld på en skola i Seattle i USA på måndagen flydde eleverna i panik. Men inte läraren Brady Olson.
dnDN.se - 27 apr. kl. 16:50

hr

Växjö uppges ha försökt köpa slagsmålsfilmen
Polisen har upprättat en polisanmälan mot Växjös sportchef Henrik Evertsson, efter att P4 Kronoberg publicerat en film som visar Evertsson i helgens slagsmål. Enligt radiokanalen ska Växjö Lakers känt till filmen och själva försökt köpa den, något som förnekas av klubben.
dnDN.se - 27 apr. kl. 16:21

hr

Före detta SD-politiker inför rätta för vapenbrott
I dag började rättegången mot en tidigare lokalpolitiker för Sverigedemokraterna och två andra män. De är åtalade för grova vapenbrott och de sitter häktade sedan slutet av februari.
dnDN.se - 27 apr. kl. 15:55

hr

Svenska hjälporgan samlar in pengar till de drabbade
Flera svenska hjälporganisationer har startat insamlingar till de jordbävningsdrabbade områdena. "Varenda krona är viktig", säger Malin Barnö på Röda Korset.
dnDN.se - 27 apr. kl. 15:54

hr

Video visar Växjös sportchef i slagsmål
Växjös sportchef Henrik Evertsson har polisanmält att han blev misshandlad på väg hem från klubbens guldfest. Nu visar ett filmklipp, publicerat P4 Kronorberg, hur Evertsson delar ut flera slag under slagsmålet.
dnDN.se - 27 apr. kl. 15:52

hr

Våren kartläggs i hela landet
Med hjälp av allmänheten ska våren kartläggas från norr till söder. Tanken är att bland annat kolla hur långt björkar, blåsippor och sälg har kommit på olika håll i landet.
dnDN.se - 27 apr. kl. 15:42

hr

Våren kartläggs i hela landet
Med hjälp av allmänheten ska våren kartläggas från norr till söder. Tanken är att bland annat kolla hur långt björkar, blåsippor och sälg har kommit på olika håll i landet.
dnDN.se - 27 apr. kl. 15:42

hr


"Hela samhällen har jämnats med marken"
Dödssiffran i Nepal riskerar att stiga kraftigt de närmaste dygnen. Det säger en räddningsledare som DN talat med. Flygfoton och satellitbilder ska visa hela samhällen som har jämnats med marken.
dnDN.se - 27 apr. kl. 15:34

hr


Dahlkvist orolig för VM
Landslagsmittfältaren Lisa Dahlkvist är orolig för sin VM-medverkan. Höftproblemen har inte gett med sig och hon tvingades utgå i söndagens damallsvenska match mellan hennes Kif Örebro och Piteå."Det är klart att VM är i fara eftersom jag inte är frisk", säger Dahlkvist till Radiosporten.
dnDN.se - 27 apr. kl. 14:36

hr


Fiskar och kräftor nya astronauter i Kiruna
Rymdbasen Esrange i Kiruna har fått nya astronauter. Kräftor och fiskar som tillsammans skjuts upp i luften i små akvarier ska visa hur djurens ätande påverkas i rymden. På tillbakavägen åker de små rymdfararna ner i fallskärm.
dnDN.se - 27 apr. kl. 14:35

hr

Fiskar och kräftor nya astronauter i Kiruna
Rymdbasen Esrange i Kiruna har fått nya astronauter. Kräftor och fiskar som tillsammans skjuts upp i luften i små akvarier ska visa hur djurens ätande påverkas i rymden. På tillbakavägen åker de små rymdfararna ner i fallskärm.
dnDN.se - 27 apr. kl. 14:35

hr

Mårts inväntar Stanley Cup-resultat
Pär Mårts inväntar ytterligare förstärkning från Stanley Cup. Men han tänker inte plocka in för många spelare kort före VM."Det är spets vi är ute efter", säger förbundskaptenen.
dnDN.se - 27 apr. kl. 13:54

hr

"Lambertz bok är en dåres försvarstal"
Göran Greider recenserar den nya boken "Quickologi" av Göran Lambertz.
dnDN.se - 27 apr. kl. 13:51

hr

"Lambertz bok är en dåres försvarstal"
Göran Greider recenserar den nya boken "Quickologi" av Göran Lambertz.
dnDN.se - 27 apr. kl. 13:51

hr

"Lambertz bok är en dåres försvarstal"
Göran Greider recenserar den nya boken "Quickologi" av Göran Lambertz.
dnDN.se - 27 apr. kl. 13:51

hr


"Stenar stora som fotbollar rasade ned runt oss"
Stenar stora som fotbollar rasade runt Johan Ernst Nilson. Den svenske äventyraren och företagscoachen befinner sig just nu vid Mount Everest, där 22 personer har omkommit efter jordbävningen i Nepal.
dnDN.se - 27 apr. kl. 13:50

hr


Mat med smak av örter
Vad vore maten utan kryddor? Jens Linder har utgått från örter du kan odla själv och skapat fyra enkla, smakrika rätter där smaksättarna verkligen får ta plats.
dnDN.se - 27 apr. kl. 13:26

hr


Familjär stämning när Silvia träffade påven
Under det unika framträdandet i Vatikanen ­öppnade drottning Silvia ett seminarium om trafficking. Den miljon barn som faller offer för en global och växande sexhandel stod i centrum.
dnDN.se - 27 apr. kl. 12:48

hr

Drottning Silvia i möte med påven om sexhandelns offer
Det var allt annat än en artighetsvisit. Påven Franciskus tog emot drottning Silvia klockan tio på måndagsmorgonen vid en privat audiens. Temat för dagen var trafficking. Ett ämne som ligger såväl påven som drottningen varmt om hjärtat.
dnDN.se - 27 apr. kl. 12:48

hr

Bildextra: Jordbävningen i Nepal
Efter det kraftiga jordskalvet i lördags är förödelsen enorm. Samtidigt är internationella räddningsinsatser på väg för att nå dit under den kritiska första tiden.
dnDN.se - 27 apr. kl. 12:01

hr

Två Gripenplan nära att krocka
Två Gripenplan var ytterst nära att krocka med varandra förra året. Brister i utbildningen tros vara orsaken, konstaterar Statens haverikommission i en rapport.
dnDN.se - 27 apr. kl. 11:59

hr


SD-Karlsson kan få extra lön
Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson kan få drygt 200.000 kronor för att han vikarierade som partiledare under Jimmie Åkessons sjukskrivning - trots att Åkesson fick betalt under samma tid.
dnDN.se - 27 apr. kl. 11:35

hr

SD-Karlsson föreslås få extra lön
Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson ska få en halv årslön extra för att han ersatt Jimmie Åkesson som partiledare. Det anser partikassören Johnny Skalin - trots att Åkesson fick behålla nästan 40.000 kronor i månaden under sin sjukskrivning.
dnDN.se - 27 apr. kl. 11:35

hr


Antiterrorvapen skjuter snett i värme
De brittiska antiterrorstyrkorna är missnöjda med sitt automatvapen. I varmt väder skjuter vapnet snett, rapporterar brittiska The Times.
dnDN.se - 27 apr. kl. 11:07

hr


UFC-mästare söks efter smitningsolycka
UFC-mästaren Jon Jones söks av amerikansk polis efter en smitningsolycka i Albuquerque, New Mexico.
dnDN.se - 27 apr. kl. 10:51

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen