allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2009)
Expressen (1259)
Affärsvärlden (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (163)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (139)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

"Nya välfärdsreglerna bör starkt ­begränsa vinstuttag"
Utredning tillsätts i dag. Det är dags att utvärdera misstagen och förbättra ­reglerna för välfärd i privat regi. Resursfördelningen ska styras av behov, skattemedel ska ­användas till den verksamhet de är avsedda för, och idéburna utförare ska ges bättre förutsättningar, skriver civilminister Ardalan Shekarabi (S) och Jonas Sjöstedt (V).
dnDN.se - kl. 00:05

hr


Romer stämmer svenska staten
Nu stämmer elva romer den svenska staten för etnisk registrering. Bakgrunden är Skånepolisens olagliga register. "Staten har varit mer mån om att skydda sig själv än att ge oss upprättelse", säger Rosario Ali som registrerats av polisen.
dnDN.se - kl. 00:01

hr


Äldsta människan funnen i Etiopien
En 2,8 miljoner år gammal käke förlänger mänsklighetens historia med 400?000 år och ändrar teorierna om när, var och varför släktet Homo uppkom.
dnDN.se - 4 mar. kl. 22:16

hr

Dags att tänka om i integrationsfrågan
dnDN.se - 4 mar. kl. 22:13

hr


Vilks: Nu är det slutskojat
Konstnären Lars Vilks kan efter attentatet i Köpenhamn inte längre bo hemma. För AP berättar han hur han flyttas runt mellan säkra platser. "Det är som att börja ett nytt liv", säger Vilks till nyhetsbyrån.
dnDN.se - 4 mar. kl. 21:48

hr

Erik Helmerson: SVT gjorde om - och rätt
dnDN.se - 4 mar. kl. 21:12

hr


Sandviken vann måstematchen mot Hammarby
Hammarby förlorade den tredje SM-semifinalen mot Sandviken som vann med 7-2 (2-1). Bajen får trösta sig med ett fullsatt Zinken på fredag.
dnDN.se - 4 mar. kl. 21:06

hr

Västerås klart för bandyfinal
Ted Bergström gav Västerås en drömöppning med mål redan efter 51 sekunder. Sedan petades bollarna in i strid ström och resulterade till slut i en storseger med 8-0 hemma mot Villa-Lidköping.
dnDN.se - 4 mar. kl. 20:21

hr


Osannolik vändning av Sverige mot regerande Europamästaren
Från fiasko till succé. Resan mot VM i Kanada inleddes på ett minst sagt märkligt sätt för damlandslaget. Två insläppta mål redan efter fyra minuters spel mot Tyskland i öppningsmatchen i Algarve Cup. Men när slutsignalen ljöd stod Sverige där som vinnare, med 4-2 efter två mål vardera av Caroline Seger och Sofia Jakobsson. Vilken triumf!
dnDN.se - 4 mar. kl. 19:10

hr


Ericsson om sin nya tillvaro i formel 1: Som natt och dag
Marcus Ericsson startar sin andra formel 1-säsong med helt andra förutsättningar ä debutåret. Och ännu bättre kan det att bli. Formel 1-generalen Bernie Ecclestone utlovar nämligen 6,5 miljoner pund i förskott till bland annat Marcus nya team Sauber.
dnDN.se - 4 mar. kl. 18:51

hr

Mikael Holmström: Hur många kanoner har egentligen Sverige?
Hur står det till med Sveriges försvar? Riksdagen ska på torsdagen redovisa om krigsförbanden har personal. Det borde vara lätt att också räkna flygplan och kanoner - men så är det alls icke.
dnDN.se - 4 mar. kl. 18:43

hr

Svenska fack dras in i Norwegianstrejken
Mer än 35 000 passagerare fick på onsdagen lägga om sina resplaner när 650 piloter i flygbolaget Norwegian gick i strejk. Även svenska fack kan bli indragna, då de strejkande har begärt sympatiåtgärder från dem.
dnDN.se - 4 mar. kl. 18:10

hr

Målvakten medger att han fått betalt
Den matchfixningsmisstänkte målvakten fick betalt för information kring matchen som han är anklagad för att ha varit med och riggat. Det medgav han när rättegången i Oslo fortsatte. Men den 25-årige norrmannen nekar till brott och sade att avsikten med mötet den svenske huvudmannen var bland annat att diskutera solglasögon.
dnDN.se - 4 mar. kl. 17:57

hr


Misstänkt fordon bärgat efter bombundersökning
En bil som polisen ser som intressant i utredningen av måndagens explosion i Nyköping, då två personer dödades, upptäcktes på onsdagen i ett bostadsområde i staden. Polisens bombgrupp har undersökt fordonet, som därefter kunde bärgas. De dödade i explosionen är nu identifierade.
dnDN.se - 4 mar. kl. 17:34

hr

Misstänkt fordon i Nyköping - bombgruppen inkallad
En bil som polisen ser som intressant i utredningen av måndagens explosion i Nyköping, då två personer dödades, upptäcktes på onsdagen i ett bostadsområde i staden. Polisens bombgrupp var vid 18-tiden på väg till platsen för att undersöka fordonet.
dnDN.se - 4 mar. kl. 17:34

hr

Avspärrning i bostadsområde i Nyköping
Ett större bostadsområde i Nyköping har spärrats av av polisen, uppger Södermanlands Nyheter på nätet vid 17.30-tiden på onsdagen. Enligt uppgift till tidningen ska polisens bombgrupp vara på väg till platsen.
dnDN.se - 4 mar. kl. 17:34

hr


Skidtalangen berättar om sina ätstörningar
Sofia Henriksson slog igenom i säsongspremiären i Bruksvallarna när hon blev tvåa bakom Charlotte Kalla och togs ut till världscuppremiären i Ruka. Men efter det har det blivit tyst om skidtalangen och hon tackade nej till U23-VM eftersom hon inte kändes sig tillräckligt pigg för att tävla.
dnDN.se - 4 mar. kl. 17:22

hr

Världens största slagskepp hittat på havsbotten
En av världens 50 rikaste personer, Paul Allen, har lokaliserat det som betraktas som världens största slagskepp, japanska 72.000-tonnaren "Musashi". Vraket ligger på havsbotten nära Filippinerna, enligt Allen.
dnDN.se - 4 mar. kl. 17:15

hr


Vuxna får äkta influensa bara var femte år
Förkylningar är vanliga på vintern. Men i genomsnitt drabbas vuxna personer bara av äkta influensa var femte år, visar en ny studie. "Det är vanligare i barndomen", säger forskaren Steven Riley.
dnDN.se - 4 mar. kl. 16:40

hr

Vuxna får äkta influensa bara var femte år
Förkylningar är vanliga på vintern. Men i genomsnitt drabbas vuxna personer bara av äkta influensa var femte år, visar en ny studie. "Det är vanligare i barndomen", säger forskaren Steven Riley.
dnDN.se - 4 mar. kl. 16:40

hr

Victoria insjuknade under Jämtlandsbesök
Kronprinsessan Victoria insjuknade på onsdagen under hennes och prins Daniels officiella besök i Jämtland. Efter att ha genomfört förmiddagens program tvingades kronprinsessan hoppa av övriga planerade aktiviteter.
dnDN.se - 4 mar. kl. 15:55

hr


Redare har fått nog - kräver räddningsinsatser för migranter
40.000 flyktingar i sjönöd på Medelhavet räddades förra året av handelsfartyg. Nu kräver Sveriges redareförening ett internationellt krafttag för att få kontroll på flyktingströmmarna.
dnDN.se - 4 mar. kl. 15:54

hr

Redare har fått nog - kräver räddningsinsatser för migranter
40.000 flyktingar i sjönöd på Medelhavet räddades förra året av handelsfartyg. Nu kräver Sveriges redareförening ett internationellt krafttag för att få kontroll på flyktingströmmarna.
dnDN.se - 4 mar. kl. 15:54

hr

Viktors val: Hur länge håller SD ihop?
Förebådar kaoset i Stockholm en partisprängning? Och vad säger KD:s partiledarkandidater - egentligen? Viktor Barth-Kron, Karin Eriksson och Erik Helmerson om veckans politik.
dnDN.se - 4 mar. kl. 15:40

hr


Vårsolen kommer till helgen
Temperaturen kommer att stiga i takt med att veckan går mot sitt slut. På söndag ska det bli riktigt behagliga temperaturer med blå himmel.
dnDN.se - 4 mar. kl. 15:27

hr


Kristofer Ahlström: När hatets trupper flyttar fram frontlinjen blir den demokratiska plikten än viktigare
DN:s Kristofer Ahlström om att stötta och uppbåda motstånd, att komma tillbaka, att fortsätta backa och tro på likvärde.
dnDN.se - 4 mar. kl. 15:16

hr

Svenska fack diskuterar sympatiåtgärder
Det svenska facket Unionen diskuterar som bäst om de ska ta till sympatiåtgärder mot norska flygbolaget Norwegian.På tisdag kan Transport dras in och stoppa Norwegians plan från att lyfta.
dnDN.se - 4 mar. kl. 14:24

hr


Han lämnade in väska med 228 000 kr som slarver lämnade kvar
Besöket på puben Big Ben på Södermalm i Stockholm hade kunnat bli rekorddyrt. En av gästerna glömde i tisdags en väska med 228 000 kronor i kontanter i ett hörn i lokalen. Men upphittaren, stå upp-komikern Tomas Bonderud, tog väskan direkt till polisen.
dnDN.se - 4 mar. kl. 14:19

hr

Glömde väska med 228 000 på puben - fick tillbaka den
Besöket på puben Big Ben på Södermalm i Stockholm hade kunnat bli rekorddyrt. En av gästerna glömde i tisdags en väska med 228 000 kronor i kontanter i ett hörn i lokalen. Men upphittaren, stå upp-komikern Tomas Bonderud, tog väskan direkt till polisen.
dnDN.se - 4 mar. kl. 14:19

hr

Glömde väska med 200 000 på puben - fick tillbaka den
Besöket på puben Big Ben på Södermalm i Stockholm hade kunnat bli rekorddyrt. En av gästerna glömde en väska med 228 000 kronor i kontanter på puben i tisdags.Men upphittaren tog väskan direkt till polisen.
dnDN.se - 4 mar. kl. 14:19

hr

Storbanken sparkar 14.000 anställda
Bankjätten Royal Bank of Scotland (RBS) sparkar 14.000 anställda på investmentbankavdelningen. Enligt Financial Times innebär neddragningarna att tre fjärdedelar av personalstyrkan får gå.
dnDN.se - 4 mar. kl. 14:10

hr


"Jag är självkritisk till att vi inte lyckades bättre"
Även tidigare arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson (M) är kritisk mot att flera regeringar de senaste årtiondena har misslyckats med integrationspolitiken.
dnDN.se - 4 mar. kl. 13:48

hr

Polisen gjorde husrannsakan hos SOS
När skogsbranden i Västmanland rasade i somras vägrade SOS Alarm att lämna ut larmsamtalet till polisens utredare. För att få tag på ljudupptagningen genomförde polisen en husrannsakan hos larmoperatören, skriver VLT.
dnDN.se - 4 mar. kl. 13:37

hr

Försäkringskassan granskas för kameraövervakning
Datainspektionen utreder om Försäkringskassan ägnar sig åt olaglig kameraövervakning när handläggare livechattar med kunder via webbkamera. "Anställda har uttryckt oro för sin personliga integritet", säger Helena Esscher på Försäkringskassan. 
dnDN.se - 4 mar. kl. 13:24

hr

Försäkringskassan granskas för kameraövervakning
Datainspektionen utreder om Försäkringskassan ägnar sig åt olaglig kameraövervakning när handläggare livechattar med kunder via webbkamera. "Anställda har uttryckt oro för sin personliga integritet", säger Helena Esscher på Försäkringskassan. 
dnDN.se - 4 mar. kl. 13:24

hr

Försäkringskassans kameraövervakning granskas
Datainspektionen utreder om Försäkringskassan ägnar sig åt olaglig kameraövervakning av kunder. Myndigheten uppges använda sig av webbkameror vid handläggarnas kontakter med klienter. "Vissa överträdelser kan vara straffbara", säger juristen Katarina Högquist.
dnDN.se - 4 mar. kl. 13:24

hr


Bilderna inifrån Debaltseves ruiner
Ukrainska armén och pro-ryska separatistgrupper har flera gånger utkämpat slag om Debaltseve i östra Ukraina. Nu kommer bilder inifrån staden som förefaller vara fullkomligt ödelagd.
dnDN.se - 4 mar. kl. 13:06

hr

Clinton: Vill ni inte en dag se en kvinnlig president?
I ett tal lät f d utrikesminister Hillary Clinton åhörarna i USA förstå att hon förbereder sig inför kommande presidentval. Hon frågade publiken om de inte var redo för en kvinnlig president.
dnDN.se - 4 mar. kl. 12:16

hr

Slimmad klocka hetaste tekniken
Ett smart armbandsur som ser ut som vilken klassisk klocka som helst. Kinesiska Huawei visar upp slimmad ny teknik på mobilmässa i Barcelona.
dnDN.se - 4 mar. kl. 12:15

hr

Slimmad klocka hetaste tekniken
Ett smart armbandsur som ser ut som vilken klassisk klocka som helst. Kinesiska Huawei visar upp slimmad ny teknik på mobilmässa i Barcelona.
dnDN.se - 4 mar. kl. 12:15

hr


Busringning ledde till självmord - radiostation kan förlora tillstånd
Radiostationen bröt mot lagen när den busringde till sjukhuset i London där prins Williams fru Kate var inlagd. Busringningen fick förödande följder. Nu kan radiostationen få sin sändningslicens indragen.
dnDN.se - 4 mar. kl. 12:07

hr

Film om våldtäkt stoppas i Indien
En uppmärksammad brittisk dokumentär om våldtäkt stoppas från att visas i Indien, rapporterar flera medier.
dnDN.se - 4 mar. kl. 11:44

hr

Så ska polisen bekämpa hatbrott
Polisen ska satsa mer på hatbrott. Det meddelade rikspolischefen Dan Eliasson vid en presskonferens på onsdagsförmiddagen.
dnDN.se - 4 mar. kl. 11:30

hr


Vilks-möte ställs in
Debatten som Ung Pirat planerat att anordna på Folkets hus i Göteborg, med Lars Vilks som medverkande, är inställd, skriver nyhetsbyrån TT. Orsaken är att en av de ordinarie hyresgästerna i Folkets hus sålt biljetter till ett evenemang vid samma tid som debatten, på fredag eftermiddag, uppger Folkets hus.
dnDN.se - 4 mar. kl. 11:23

hr

Vilks-möte ställs in
Debatten som Ung Pirat planerat att anordna på Folkets hus i Göteborg, med Lars Vilks som medverkande, är inställd, skriver nyhetsbyrån TT. Orsaken är att en av de ordinarie hyresgästerna i Folkets hus sålt biljetter till ett evenemang vid samma tid som debatten, på fredag eftermiddag, uppger Folkets hus.
dnDN.se - 4 mar. kl. 11:23

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen