allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (1319)
Expressen (1355)
Affärsvärlden (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (254)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (147)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Viktor val: Politikens kollaps och Reinfeldts ilska
Säsongspremiär. Viktor Barth-Kron med gäster tar tempen på högt och lågt i den politiska samtiden. Kan Sverige få en statskupp?
dnDN.se - kl. 14:36

hr


Nu mobiliserar stockholmarna alla goda krafter
Efter den senaste tidens hårdnande debatt om flykting- och migrationspolitiken ställer många stockholmare för att hjälpa ensamkommande flyktingbarn och asylsökanden. "Vi är nerringda, engagemanget är fantastiskt", säger Ulrika Hällgren, samordnare på Stockholm stad.
dnDN.se - kl. 13:29

hr

Zlatan om att möta Malmö FF
"Alla som kommer vara där kommer komma ihåg matchen långt framöver. Arenan skulle varit fyra gånger större, vi skulle fyllt hela"
dnDN.se - kl. 13:23

hr


ÖB fick städhjälp i hemmet i strid med reglerna
Regeringen beslutar vilken lön och vilka förmåner svenska myndighetschefer ska ha. Trots det har Försvarsmakten på eget bevåg gett ÖB Sverker Göranson städhjälp i hemmet som löneförmån under sex år. "Vi kommer naturligtvis se över det här framåt så att det blir ordning och reda", säger Försvarsmaktens chefsjurist Carin Bratt.
dnDN.se - kl. 13:12

hr

ÖB fick städhjälp i hemmet i strid med reglerna
Regeringen beslutar vilken lön och vilka förmåner svenska myndighetschefer ska ha. Trots det har Försvarsmakten på eget bevåg gett ÖB Sverker Göranson städhjälp i hemmet som löneförmån under sex år. "Vi kommer naturligtvis se över det här framåt så att det blir ordning och reda", säger Försvarsmaktens chefsjurist Carin Bratt.
dnDN.se - kl. 13:12

hr


Årets El Niño kan bli värsta på 15 år
Den pågående El Niño kan komma att bli en av de starkare sedan mätningarna började, åtminstone lika stark som den senaste större El Niño som drabbade världen 1997-98, varnar World Meteorological Organization (WMO).
dnDN.se - kl. 12:57

hr


"Ryssland kommer att trycka på direkt"
Var vaksam från början. Det är Rysslandsproffset Andreas Granqvists råd inför den viktiga EM-kvalmatchen borta mot Ryssland på lördag. - Jag förväntar mig på att de kommer trycka på direkt, säger mittbacken.  
dnDN.se - kl. 12:38

hr


Zlatan: "Jag vill föra det här laget till EM"
Kroppen känns bra. Det är Zlatan Ibrahimovics besked inför veckans EM-kvalmatcher mot Ryssland och Österrike. Lagkaptenen har dessutom målet klart. "Jag vill föra det här laget till EM", säger han.
dnDN.se - kl. 12:27

hr

Zlatan håller presskonferens inför EM-kvalet
Skador och transferhysteri. Men när det väl är dags för avgörande EM-kvalmatcher mot Ryssland (lördag) och Österrike (tisdag) är Zlatan Ibrahimovic fortfarande Paris SG-spelare och i visade också fin form i helgens möte med Monaco.
dnDN.se - kl. 12:27

hr


Live - Zlatan inför EM-kvalet
dnDN.se - kl. 12:22

hr

Live - Zlatan inför EM-kvalet
dnDN.se - kl. 12:22

hr

Sexåring cyklade omkull på kokande asfalt
En sexåring i Älmhult fick brännskador efter att ha fastnat med cykeln i kokande asfalt, och ramlat omkull. Nu kritiserar mamman att kommunen inte varnar för faran när det är vägarbeten.
dnDN.se - kl. 11:33

hr

Döms för grov barnvåldtäkt på flicka
Attunda tingsrätt dömer en 25-årig man till fängelse i fyra och ett halvt år för grov våldtäkt mot barn och våldtäkt mot barn. Mannen åtalades för att ha kedjat den då 12-åriga flickan vid en krok i taket och förgripit sig på henne.
dnDN.se - kl. 11:26

hr


Zombieliga gripen i Paris
Tre personer har gripits av fransk polis. De är misstänkta för att ha rånat ett flertal personer genom att blåsa en mystisk drog i ansiktet på dem. Drogen ska ha förvandlat offren till viljelösa zombier, helt i händerna på förövarna.
dnDN.se - kl. 11:21

hr

Iron Maiden: "The book of souls"
dnDN.se - kl. 11:06

hr


Miley Cyrus: "Miley Cyrus and her dead petz"
dnDN.se - kl. 11:02

hr


Ane Brun: "When I'm free"
På sitt sjunde album fortsätter Ane Brun att röra sig bestämt framåt, allt säkrare i sitt sätt att kontrastera rakt singer/songwriter-hantverk mot en komplex, myllrande inramning.
dnDN.se - kl. 10:57

hr


Rysk offensiv siktar mot Nordpolen
När Ryssland nyligen officiellt gjorde anspråk på ett område tre gånger så stort som Sverige - inklusive Nordpolen - var det mer än ett diplomatiskt utspel. Det var ena sidan av Moskvas arktiska kampanj. Den andra sidan är militär.
dnDN.se - kl. 10:09

hr


Obama lovar krafttag för att rädda Arktis
Under veckans toppmöte om Arktis har deltagarländerna enats om förnyade krafttag för att stävja klimatförändringarna. Men det amerikanska intresset riktas mot Arktis även av andra skäl - som energi och säkerhets- politik, och president Barack Obama anklagas för dubbelmoral.
dnDN.se - kl. 10:06

hr


Rekordlågt utbud pressar upp bostadspriserna
Utbudet av villor i Stockholms län var i förra veckan 62 procent lägre än för motsvarande vecka för fyra år sedan. Samma mönster går igen i andra regioner och gäller både villor och bostadsrätter. Det är en förklaring till de kraftigt stigande bostadspriserna.
dnDN.se - kl. 10:00

hr


Närhet är viktigt för hjärnan
För att rädda barn som föds extremt för tidigt är det viktigt att involvera föräldrarna och få dem att ligga hud mot hud med barnet. -?I dag vet vi hur betydelsefull den närheten är för hjärnans utveckling, säger Gabriellas läkare Ulrika Ådén.
dnDN.se - kl. 09:56

hr

Bebisar i fokus när föräldrar med olika bakgrund möts
Stockholm ger sig in i babybranschen. Staden har just tecknat avtal med två ideella föreningar - och hos en av dem står bebisar i fokus. -?Det här är perfekt för mig. Jag vill träffa folk, säger Nashua Mouaid från Bandhagen.
dnDN.se - kl. 08:35

hr


Grym krigsherre ställs inför rätta
I dag inleds rättegången mot krigsherren Bosco Ntaganda som under många år terroriserade civilbefolkningen i östra Kongo. Rättsprocessen är en viktig framgång för den sargade Internationella brottmålsdomstolen ICC.
dnDN.se - kl. 08:32

hr


Grekiska läkare värvas till Skåne
Arbetslösa grekiska läkare kan bidra till att lösa läkarkrisen i Skåne. Regionledningen hoppas kunna rekrytera distriktsläkare i Grekland i oktober.
dnDN.se - kl. 08:25

hr

Helvetesveckan ska göra Falun historiskt
Inget herrlag har vunnit fyra SM-guld i rad. Helvetesveckan på försäsongen ska göra IBF Falun historiska. -?Värt mål är givetvis att vinna igen, säger forwardsstjärnan Rasmus Enström
dnDN.se - kl. 08:00

hr

FN: Gaza kan vara obeboeligt 2020
Redan inom fem år kan Gazaremsan, som härjats av krig och israelisk blockad under nästan tio år, ha blivit obeboeligt för invånarna, bedömer FN:s utvecklingsorgan Unctad.
dnDN.se - kl. 07:58

hr


Polisen publicerar bild på mordoffer - hoppas på tips
Polisen vill ha hjälp av allmänheten med att få tag på 21-åriga Ida Johanssons mördare. På tisdagskvällen gick man ut med namn och bild på henne, i förhoppningen att få in tips.
dnDN.se - kl. 07:47

hr


Ryske kaptenen om Sverigematchen: Seger som gäller
Mötet med Sverige blir Rysslands första fotbollslandskamp efter att italienaren Fabio Capello fick ­sparken. DN har mött mittbacken Vasilij Berezutskij och pratat tränarbyte, generationsskife, ­taktik och laddningen i att få ställas mot ­Pontus Wernbloom i årets viktigaste match.
dnDN.se - kl. 07:30

hr


"Rädd för Zlatan? Det var lite ironi"
Ryssland tränade lite längre än planerat under tisdagen på Arena Chimki. Enligt nye förbundskapenen Leonid Slutskij berodde det på entusiasm hos spelarna. Träningen var stängd, och upplägget var framför allt taktiskt. - ?Jag ville jobba med många pauser i träningen, för att göra förtydliganden rent taktiskt. Och det kommer jag att fortsätta med ...
dnDN.se - kl. 07:30

hr

Åtta döda i brand i Paris
Åtta personer har omkommit i en lägenhetsbrand i norra Paris, uppger fransk polis. Två av de döda är barn, enligt franska medier.
dnDN.se - kl. 07:26

hr


Förste dansken på väg mot rymden
Tre, två, ett... Raketen tändes och Danmarks förste astronaut Andreas Mogensen har nu skjutits upp i rymden - på väg mot den internationella rymdstationen ISS. Han bjöd på en tumme i luften och en honnör innan han tog plats i rymdkapseln.
dnDN.se - kl. 07:22

hr

Kvinna sparkas efter 4 000 sexmeddelanden
En kvinna på arbetsförmedlingen får sparken efter att ha skickat närmare 4?000 meddelanden med sexuella anspelningar till sin chef.
dnDN.se - kl. 07:07

hr

Världsmästaren som fann vägen förbi alla gränser
Det tog nästan tio år innan skidstjärnan Johan Olsson hittade sig själv i åkningen. Efter det har mästerskapsmedaljerna trillat in. -?Man måste våga lita på sig själv, det finns inga gränser, säger Olsson som är mest känd för sitt sololopp under femmilen i VM i Val di Fiemme.
dnDN.se - kl. 07:00

hr


"Integritetsfrågan är viktig för oss"
Charlotte Svensson, DN:s chef för digital affärsutveckling, svarar på frågor om hur DN.se använder spårningsfunktioner och webbkakor.
dnDN.se - kl. 06:15

hr


Så skyddar du dig från att bli spårad på nätet
Så kallade kakor, eller cookies på engelska, används på så gott som alla webbplatser och kan vara nödvändiga för att de ska fungera. Men man kan stänga av kakor som spårar ens surfande under lång tid.
dnDN.se - kl. 06:04

hr


Svenska myndigheter lämnar ut dina surfvanor
? Utländska bolag kartlägger besökare på svenska sjukhus och myndigheters webbplatser. När du läser om till exempel sexuell läggning rapporteras det till ett reklamföretag i USA. ? DN kan nu visa vilka företag som vet mest om hur vi surfar på nätet. ? Granskningen bygger på en unik genomgång av samtliga .se-sajter, över 1,3 miljoner webbplatser.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Företagen som spårar dig på nätet
Många webbplatser du besöker innehåller spårningsfunktioner från helt andra företag än det som driver sajten. Spårningsföretagen kartlägger vem som besöker vilken sajt, ofta för att rikta reklam till rätt personer. DN har kartlagt vilka spårningsföretag som finns på de mest kända svenska webbplatserna.  Klicka på ett spårningsföretag för att se ...
dnDN.se - kl. 06:00

hr


Belägrade av isbjörnar
En grupp meteorologer på en forskningsstation i norra Ryssland har inte kunnat göra de dagliga avläsningarna av sina instrument, eftersom de är belägrade av ett gäng hungriga isbjörnar.
dnDN.se - kl. 05:44

hr


"Popcornpolitiken måste bytas mot tydlig värdegrund"
Moderaterna måste återta rollen som Sveriges arbetarparti. I stället för dagens popcornpolitik med många förslag utan gemensam linje behövs en värderingsdebatt. De allra flesta vill arbeta och göra rätt för sig - och de vill ha något för sina skattepengar. Dessa människor behöver ett politiskt alternativ, skriver fyra Stockholmsmoderater.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Amanda Björkman: Stoppa miljonrullningen till S
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Tillslag mot flera turkiska medier
Den turkiska skattemyndigheten, ackompanjerad av polis, gjorde på tisdagen razzior mot tidningarna Bugün och Millet, samt mot tv-kanalen Kanaltürk.
dnDN.se - kl. 00:02

hr


Inget Champions League-spel för Durmaz
Jimmy Durmaz ser ut att bli kvar i sitt grekiska klubblag Olympiakos, men den svenske landslagsmittfältaren finns ändå inte med i den trupp klubben har anmält för spel i gruppspelet i Champions League, rapporterar Aftonbladet.
dnDN.se - 1 sep. kl. 23:50

hr


Sex nya centraler i Baltikum och östra Europa i Natosatsning
Nato öppnar sex nya kommandocentraler i Baltikum och östra Europa för att markera försvarsalliansens militära närvaro.
dnDN.se - 1 sep. kl. 22:54

hr

Centern vill göra upp med de rödgröna
Unga bostadsköpare ska ha inte behöva ha lika stor kontantinsats som äldre, skriver Centerns partiledare Annie Lööf i ett debattinlägg i Dagens Industri.
dnDN.se - 1 sep. kl. 22:46

hr

Hopp från "Torson" på 10-årsdagen
På tisdagen firades Turning Torsos första tio år, Malmös 190 meter höga landmärke. Och då gick det utför - för tio utvalda fallskärmshoppare som kastade sig ut från taket på den mäktiga och "förvridna" byggnaden.
dnDN.se - 1 sep. kl. 21:16

hr


C och KD träffar rätt
Centern och KD ändrar sig och stöder nu ett svenskt medlemskap i Nato. Kvar i den sedan länge föråldrade alliansfrihetens skyttegravar står Socialdemokraterna.
dnDN.se - 1 sep. kl. 21:00

hr


Flygande kork försenade flygning
När flygvärdinnan skulle öppna en flaska mousserande vin ombord på planet så for korken upp i kabinens innertak. Och av smällen blev det konsekvenser - som skador i taket. Men allvarligare var att kabinpersonalens syrgasmasker i planets bakersta del utlöstes och trillade ner.
dnDN.se - 1 sep. kl. 19:56

hr

Bayern tar emot med öppna armar
Den bayerska huvudstaden tog på tisdagen emot tågflyktingarna från Budapest med öppna armar. Massor av frivilliga hade bullat upp med dryck, mat och leksaker till barnen.
dnDN.se - 1 sep. kl. 19:08

hr


Klart: Martial till Manchester United
Under den sista skälvande timmen av det brittiska transferfönstret blev jättedealen färdig. Monacos Antony Martial är klar för Manchester United.
dnDN.se - 1 sep. kl. 18:48

hr

Erik Helmerson: Släpp besattheten av SD
dnDN.se - 1 sep. kl. 18:17

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen