allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2228)
Expressen (1314)
Affärsvärlden (0)
Di.se (0)
Dagens Media (0)
IDG.se (0)
Ny Teknik (0)
CisionNews (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (338)
Pressmed. (0)
Reklam & PR (0)
Kultur (154)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Alzheimerdrabbade ges inte samma rätt som andra sjuka
Samhällets kostnader för demenssjukdomar skenar. Samtidigt får bara en tredjedel av alla drabbade en fullständig utredning. Forskningsbidragen är små, och än så länge kan inte en enda person med Alzheimers sjukdom botas. Det är hög tid för förändring, skriver minnesforskare tillsammans med Alzheimerföreningen.
dnDN.se - kl. 00:40

hr

Sönderfallet fortsätter
De senaste veckorna har omvärldens blick flyttats från Irak till Gaza. Det är inte så konstigt i ljuset av Hamas raketer mot Israel och det snabbt stigande antal dödade palestinier. Torsdagens attack mot en FN-driven skola underströk ännu en gång vikten av en snar vapenvila.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Bombskämt stoppade fotbollstränare
Skämta inte om bomber i säkerhetskontrollen, särskilt inte när det råder högsta terrorberedskap i landet. Fotbollstränaren Magnus Haglund gjorde misstaget vid fredagens flygresa till bortamatchen mot Aalesund och fick lämna flygplatsen. - Så här i efterhand inser jag att det var ett opassande skämt, säger Haglund till Verdens Gang.
dnDN.se - 25 jul. kl. 22:30

hr

Netanyahu aviserar "paus" - Hamas likaså
Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har meddelat USA:s utrikesminister John Kerry att Israel med början klockan 7 på lördagsmorgonen, lokal tid, inleder en tolv timmar lång "paus" i striderna i Gaza. Sent på fredagskvällen meddelade även Hamas att en paus inleds på lördagsmorgonen.
dnDN.se - 25 jul. kl. 22:28

hr

Netanyahu aviserar "paus"
Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har meddelat USA:s utrikesminister John Kerry att Israel med början klockan 7 på lördagsmorgonen, lokal tid, inleder en tolv timmar lång "paus" i striderna i Gaza, skriver Reuters.
dnDN.se - 25 jul. kl. 22:28

hr

Samtal i Paris under lördagen
Frankrike kommer att stå värd på lördagen för ytterligare en diplomatisk ansträngning för att nå fram till en vapenvila i Gaza. Det uppgav en fransk diplomatkälla på fredagen, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.
dnDN.se - 25 jul. kl. 22:01

hr

Farlig rök in över Linköping
En brand utbröt på Gärdstadsverkens Återvinnincentral i Linköping under fredagskvällen. Branden bland soporna orsakade en kraftig rökutveckling varför boende i området uppmanades att bege sig inomhus.
dnDN.se - 25 jul. kl. 21:56

hr

Schumachers jet är till salu
Michael Schumachers fru Corinna säljer makens privatjet. Planet som har plats för åtta passagerare är till salu för cirka 184 miljoner kronor.
dnDN.se - 25 jul. kl. 21:11

hr

Svenskar fast på sjukhus i Gaza
Två svenska aktivister sitter tillsammans med ett 70-tal andra fast i ett sjukhus i Beit Hanoun på Gazaremsan. Sjukhuset har blivit attackerat och nästan alla patienter är evakuerade.
dnDN.se - 25 jul. kl. 20:41

hr

Drunkningarna ökar när varma bad lockar
Het sommar och varma badtemperaturer, det är en kombination som lockar oss svenskar i plurret. Baksidan är det faktum att antalet drunkningar samtidigt ökar.
dnDN.se - 25 jul. kl. 19:58

hr

Sju dygns vapenvila eftersträvas
USA:s utrikesminister John Kerry konstaterade på fredagskvällen att det alltjämt återstår meningsskiljaktigheter vad gäller ordalydelsen för en vapenvila i Gaza. Han vill se en sju dygn lång vapenvila under den muslimska högtiden eid al-fitr, som följer i nästa vecka.
dnDN.se - 25 jul. kl. 19:50

hr

Sju dygns vapenvila i nästa försök efter israeliskt nej
Den israeliska regeringens säkerhetskabinett avvisade på fredagen ett nytt förslag till vapenvila mellan Israel och Hamas som USA har lagt fram. Egyptens utrikesminister Sameh Shukri efterlyser en sju dygn lång vapenvila i Gaza när den muslimska högtiden eid al-fitr följer i nästa vecka.
dnDN.se - 25 jul. kl. 19:50

hr

Israel säger nej till USA-förslag om vapenvila
Den israeliska regeringens säkerhetskabinett avvisade på fredagen ett nytt förslag till vapenvila mellan Israel och Hamas som USA har lagt fram, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Israelerna vill se ändringar i förslaget, och diskussioner om sådana pågår mellan USA och Israel.
dnDN.se - 25 jul. kl. 19:50

hr

Idrottsministern mot VM i Ryssland
Sveriges kultur- och idrottsminister Lena Adelsohn Liljeroth (M) anser att Ryssland ska fråntas arrangörskapet för fotbolls-VM 2018, skriver expressen.se.
dnDN.se - 25 jul. kl. 19:49

hr

Olidlig hetta på Huddinge sjukhus
På sjukhusavdelningen i Huddinge där Jörgen Stahles svårt sjuka pappa är inlagd är det runt 30 grader varmt. "Det är fruktansvärt."
dnDN.se - 25 jul. kl. 19:02

hr

Värmen skadar kroppens organ
Värmeböljor dödar. Når termometern 27 grader tre dagar i rad ökar dödsfallen med 10 procent - och de blir fler ju varmare det blir, enligt en studie från Umeå universitet. Anna Nergårdh, chefläkare och ansvarig för sommarvården i Stockholms läns landsting, berättar om det farliga som händer i kroppen - och hur du undviker att skadas av värmen.
dnDN.se - 25 jul. kl. 19:01

hr

Medpassagerares terrorrädsla drabbade oskyldig norrman
En passagerares misstänksamhet och rädsla för terror ledde till att polisen på torsdagen förde ut en man ur det KLM-plan han tagit plats i på en flygplats utanför Oslo. Efter förhör och kontroll av den 24-årige norrmannen, med utländsk bakgrund, var dock saken ur världen. "En chockerande upplevelse", säger mannen.
dnDN.se - 25 jul. kl. 18:36

hr

Brand i moskébygge var anlagd
Bara några dagar innan den stora muslimska högtiden eid al-fitr drar i gång eldhärjades ett moskébygge i stadsdelen Hageby i Norrköping. Enligt polisen var branden anlagd.
dnDN.se - 25 jul. kl. 18:28

hr

Flygrädslan ökar i kraschernas spår
2013 var flygolyckorna färre än på ett decennium, men 2014 är redan ett mörkt år för flygsäkerheten. Över 700 personer har omkommit i flera stora olyckor. I kölvattnet av detta ökar flygrädslan.
dnDN.se - 25 jul. kl. 17:39

hr

"Anne Ramberg har inte tolkningsföreträde"
Jag läser med viss förvåning Anne Rambergs inlägg (DN debatt 25/7)om de senaste stridigheterna i Gaza. Jag hade förväntat mig, med utgångspunkt från internationell rätt, en mer balanserad artikel.
dnDN.se - 25 jul. kl. 16:50

hr

Ebolasmittad kvinna på rymmen
En ebolasmittad kvinna i Sierra Leones huvudstad Freetown har försvunnit från sjukhuset. Nu letar myndigheterna efter henne för att viruset inte ska spridas.
dnDN.se - 25 jul. kl. 16:41

hr

Ebolasmittad kvinna på rymmen
En ebolasmittad kvinna i Sierra Leones huvudstad Freetown har försvunnit från sjukhuset. Nu letar myndigheterna efter henne för att viruset inte ska spridas.
dnDN.se - 25 jul. kl. 16:41

hr

Dödsoffer i sammandrabbningar på Västbanken
Minst tre palestinier har skjutits ihjäl på Västbanken.
dnDN.se - 25 jul. kl. 16:00

hr

"Begravningarna avlöser varandra"
På plats i Gaza rapporterar DN:s utsända reporter Marianne Björklund och fotograf Paul Hansen om sönderbombade byar, tusentals palestinier som tvingats på flykt och begravningar som avlöser varandra.
dnDN.se - 25 jul. kl. 15:30

hr

Saknad sjuåring sökte sig till pizzeria
Ett befarat drunkningstillbud vid Brosjön i Botkyrka på fredagseftermiddagen visade sig lyckligtvis vara något helt annat - nämligen en sjuårig pojke som på torra land tappat bort sina föräldrar.
dnDN.se - 25 jul. kl. 15:22

hr

Fler kroppar funna efter flygkraschen
Fler vrakdelar och kroppar från det malaysiska planet MH17 ska ha hittats i en dunge vid nedslagsplatsen i östra Ukraina.
dnDN.se - 25 jul. kl. 14:28

hr

Stulen tukan fick återse vän
Tukanen Georgina, som blivit stulen, hittad och karantänsatt, återsåg i dag sin tukanvän Big George på Universeum i Göteborg. Nu hoppas personalen på att duon parar sig.
dnDN.se - 25 jul. kl. 14:25

hr

"Norge utpekat som mål redan 2003"
Författaren och journalisten Lars Akerhaug kom i fjol ut med boken "Norsk Jihad". Han anser att unga män som reser till Syrien för att delta i kriget och som riskerar att bli radikaliserade är ett stort och växande problem.
dnDN.se - 25 jul. kl. 14:17

hr

Mystiska dockor spred oro i USA
Föräldrar i San Clemente, USA, fick en obehaglig överraskning när de hittade dockor som liknande deras döttrar utanför ytterdörren.
dnDN.se - 25 jul. kl. 13:59

hr

FN: 230.000 på flykt i Ukraina
Hundratusentals människor befinner sig på flykt undan striderna i östra Ukraina. Samtidigt fortsätter den politiska turbulensen i Kiev.
dnDN.se - 25 jul. kl. 13:50

hr

"Sex tape"
En mycket ­sedesam porrkomedi
dnDN.se - 25 jul. kl. 13:36

hr

"Tusen gånger god natt"
I "Tusen gånger god natt" spelar Juliette Binoche en krigskorrespondent som försöker balansera livet mellan det farliga arbetet och familjens oro. En angelägen men något konstruerad historia, menar Eva af Geijerstam.
dnDN.se - 25 jul. kl. 13:34

hr

"Still life"
Njutbar brittisk bagatell. Eddie Marsan räddar begravningsfilm.
dnDN.se - 25 jul. kl. 13:32

hr

Youtube-fenomen slutade med olaga intrång
Två 17-åriga tjejer ville haka Youtube-fenomenet som går ut på att gömma sig i en butik och sedan filma när man tar sig ut på natten. När de sedan inte lyckades ta sig ut fick de i stället panik.
dnDN.se - 25 jul. kl. 12:29

hr

"Vredens dag" utlyses på Västbanken
Antalet dödsoffer i Gaza överstiger 800, enligt nya uppgifter. Samtidigt utlyser palestinier på Västbanken en "vredens dag".
dnDN.se - 25 jul. kl. 12:28

hr

Värmen fyller sjukhusen - dubbelt så många till SÖS-akuten
Värmen lägger högt tryck på Södersjukhuset. I går kväll sökte sig dubbelt så många som normalt till akuten.
dnDN.se - 25 jul. kl. 12:20

hr

Värmen fyller sjukhusen - dubbelt så många till SÖS-akuten
Värmen lägger högt tryck på Södersjukhuset. I går kväll sökte sig dubbelt så många som normalt till akuten.
dnDN.se - 25 jul. kl. 12:20

hr

Rekordmånga ormbitna i juli
Antalet inrapporterade huggormsbett har varit rekordstort under juli.
dnDN.se - 25 jul. kl. 12:14

hr

Falska terrorrykten sprids på sociala medier
Nu sprids falska rykten om terrorhotet mot Norge på sociala medier. Polisens säkerhetstjänst, PST uppmanar människor att vara skeptiska till det de ser, skriver Verldens gang.
dnDN.se - 25 jul. kl. 11:57

hr

IATA: Säkert att ta flyget
På bara en vecka har tre flygkrascher i världen krävt 460 liv, mer än dubbelt så många som under hela förra året. Frågor om flygets säkerhet ter sig helt befogade, medger Tony Tyler, chef för den internationella flygorganisationen IATA.
dnDN.se - 25 jul. kl. 11:57

hr

Döms för våldtäkt under festivalkonsert
Under Veronica Maggios konsert på Bråvallafestivalen i Norrköping i juni blev en 17-årig flicka utsatt för en våldtäkt mitt i publikhavet. Nu har Norrköpings tingsrätt dömt en man för våldtäkten.
dnDN.se - 25 jul. kl. 11:35

hr

Apor kan ha påverkats av Fukushima-olyckan
Japanska makaker verkar ha påverkats negativt av kärnkraftsolyckan i Fukushima, skriver The Guardian. Låga nivåer av vita och röda blodkroppar liksom av hemoglobin gör att aporna lättare kan drabbas av infektioner.
dnDN.se - 25 jul. kl. 11:21

hr

Fängelse för bombhot
43-åringen hotade med att spränga en bomb i Gamla stan. Nu döms han till två års fängelse.
dnDN.se - 25 jul. kl. 11:06

hr

Fängelse för bombhot
Den 43-årige man som i juni bombhotade politiska partier i Stockholm döms till två års fängelse för falskt larm och olaga hot.
dnDN.se - 25 jul. kl. 11:06

hr

Frankrike: Algeriska flygkraschen var olycka
Vraket av det algeriska passagerarplan som störtat i Mali har hittats nära gränsen till Burkina Faso.Kraschen beror sannolikt på dåligt väder, möjligen i kombination med tekniska problem, enligt utredarna.
dnDN.se - 25 jul. kl. 11:01

hr

Försvann under simtur - hittad drunknad
Den man som i tisdags kväll försvann under en simtur vid Arbrå kyrka strax utanför Bollnäs hittades avliden på fredagsmorgonen, skriver polisen på sin hemsida.
dnDN.se - 25 jul. kl. 10:52

hr

PST: Terrorgrupp på väg från Syrien till Norge
En grupp terrorister är just nu på väg från Syrien till Norge. Det visar uppgifter till norska säkerhetspolisen PST, enligt norska TV2.
dnDN.se - 25 jul. kl. 10:44

hr

Här går vägen till partiernas starkaste fästen
Djupt i hjärtat av Bergslagen bor några av de skickligaste strategerna i svensk politik. Tre av riksdagspartiernas starkaste kommunala fästen ­ligger grannar i gränstrakten mellan Västmanland och Dalarna.DN sammanförde tre starka politiker för ett samtal om mod, ­lyhördhet och hundpromenader.
dnDN.se - 25 jul. kl. 10:37

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen