allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (2470)
Expressen (1999)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (238)
Pressmed. (0)
Nyheter (795)
Reklam & PR (0)
Kultur (158)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

De blir Jon Stewarts sista gäster
Komikerna Amy Schumer ("Trainwreck"), Louis CK ("Louie") och Denis Leary ("Sex&drugs&rock&roll") kommer att gästa Jon Stewarts sista "The daily show" som visas den 6 augusti.
dnDN.se - kl. 09:43

hr


Flygplansvingen framme i Paris
Den vingklaff som hittats på en ö i Indiska oceanen har nu landat i Paris. Flygplansexperter ska analysera vrakdelen, som misstänks komma från den försvunna flight MH370.
dnDN.se - kl. 08:54

hr


Cecils lejonungar kan överleva - skyddas av farbror Jericho
Det verkar som om den dödade lejonhannen Cecils ungar kommer att överleva. I alla fall så länge Cecils bror Jericho fortsätter att vaka över dem.
dnDN.se - kl. 08:10

hr


Från Dos 4 till Vista. Här är 7 katastrofala tekniklanseringar vi minns.
I samband med Windows 10-lanseringen poppar minnena av stora mjukvarulanseringar upp, inte minst de som misslyckades. Det är fler än Microsoft som gått på nitar.
idgIDG.se - kl. 08:10

hr

SEB:s bolånekunder lyckades bäst
Storbanken SEB:s bolånekunder lyckades bäst i förhandlingarna om den rörliga räntan i juli. 
dnDN.se - kl. 06:03

hr

Trångboddhet och väntan ökar våld på boenden
Våld, hot, och skadegörelse. Så ser vardagen ut för många av de män­niskor som flytt från krig och förtryck för att söka trygghet i Sverige. Hittills i år har nästan lika många rapporter om hot och våld registrerats av Migrations­verket som under hela förra året.
dnDN.se - kl. 00:10

hr

"Två månader skulle det ta men jag bara väntar och väntar"
Issam Ghazi Haj Kassem flydde till Sverige från Syrien. I tio månader har han bott på ett av landets största anläggnings­boenden för asylsökande. -?Det händer att folk blir ­aggressiva, säger han.
dnDN.se - kl. 00:10

hr


Hotas av egna supportrar
IFK Norrköpings säkerhetsansvariga, Eva Åberg, har hotats i ett inlägg på supporterföreningen Peking Ultras Facebooksida, enligt Norrköpings Tidningar. "Får vi se vad hon säger efter att hon får smaka på batongen? Jag ställer upp som första vevare", lyder en kommentar.
dnDN.se - 31 jul. kl. 22:53

hr

Nu står chilenarna åter på barrikaderna
Chile har den högsta levnadsstandarden i Latinamerika. Ändå är protesterna de mest omfattande på hela kontinenten. DN har träffat ledarna för protesterna.
dnDN.se - 31 jul. kl. 22:42

hr

Präst med homfobi anmäld
En präst i Luleå har anmälts till domkapitlet i stiftet, efter att i sin blogg ha beskrivit sig själv som homofob och islamofob.
dnDN.se - 31 jul. kl. 22:11

hr


Misstänkt föremål sönderskjutet - innehöll kläder
Det misstänkta föremål som på fredagseftermiddagen hittades på en uppfart till ett bostadshus i Dalby, strax öster om Lund, visade sig innehålla kläder. Det uppger Skånepolisen på sin hemsida.
dnDN.se - 31 jul. kl. 21:52

hr

Bombgruppen undersöker misstänkt föremål i Dalby
Nationella bombgruppen anlände vid 22.15-tiden på fredagen till Dalby, strax öster om Lund, dit man kallats för att undersöka det misstänkt farliga föremål - en bomb eller liknande - som tidigare på dagen hittats på en uppfart. Boende i uppemot 45 hushåll i området, dominerat av villor, har evakuerats.
dnDN.se - 31 jul. kl. 21:52

hr

Villaområde evakueras på grund av misstänkt farligt föremål
Nationella bombgruppen är på väg till Dalby utanför Lund efter att ett misstänkt farligt föremål har hittats. Cirka 50 villor kommer att evakueras.
dnDN.se - 31 jul. kl. 21:52

hr

Spårvagnar i krock i Göteborg
Två spårvagnar kolliderade klockan 20.20 på fredagen vid Centralstationen i Göteborg. Ingen uppgift finns om eventuellt skadade, men GT på nätet skriver att passagerare slagit i huvuden i sätena när spårvagnarna stötte samman.
dnDN.se - 31 jul. kl. 21:45

hr


Kalmarseger på Olympia
Kalmar FF knep en välförtjänt trepoängare mot Helsingborg på Olympia, där laget vann med 2-1 på fredagskvällen. Filip Sachpekidis blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.
dnDN.se - 31 jul. kl. 21:38

hr


Palestinsk 17-åring dödades av israeliska soldater
En palestinsk tonåring blev på fredagen skjuten till döds av israeliska soldater i närheten av gränsstängslet mellan Gaza och Israel.
dnDN.se - 31 jul. kl. 21:12

hr

Nöjesbladet: Biljett Nu begärs i konkurs
Skandalomsusade Biljett Nu ansöker om konkurs, uppger Nöjesbladet. Enligt tidningen är det grundaren Hans Haraldsson själv som lämnat in konkursansökan till tingsrätten. En skatteskuld på nära 1,5 miljoner kronor är en bidragande orsak.
dnDN.se - 31 jul. kl. 21:09

hr


Kampen går vidare
dnDN.se - 31 jul. kl. 20:59

hr


Cyklist körde på treåring på trottoar
När en treårig flicka klev ut på trottoaren utanför sitt hem i brittiska Blackpool kom en man cyklande i hög fart och körde på flickan, som drogs med 3,5 meter innan hon blev liggande med svåra skär- och skrubbsår. Cyklisten smet från olycksplatsen.
dnDN.se - 31 jul. kl. 20:38

hr

Svartenbrandt åtalas för dödshot
Återfallsförbrytaren Lars Ferm, tidigare Lars-Inge Svartenbrandt, har åtalats för att ha hotat och försökt sparka poliser i samband med att han greps i Kopparberg i maj. Gripandet skedde i samband med ett bråk i en lägenhet.
dnDN.se - 31 jul. kl. 20:32

hr


Chans att se blå supermåne
Spana upp mot himlavalvet i natt. Det som ser ut som en vanlig fullmåne är i själva verket ett fenomen som bara inträffar vart tredje år: blå måne.
dnDN.se - 31 jul. kl. 19:45

hr


Lejonjägaren begärs utlämnad
Den amerikanska tandläkare som sköt lejonet Cecil är en utländsk tjuvjägare som bör utlämnas och ställas inför rätta - det säger nu miljöministern i Zimbabwe.
dnDN.se - 31 jul. kl. 18:25

hr


Roof förklarar sig icke skyldig
Dylann Roof, misstänkt för morden i en kyrka i amerikanska staden Charleston, förklarade sig på fredagen icke skyldig till anklagelsen om federalt hatbrott.
dnDN.se - 31 jul. kl. 18:04

hr

Han visade långfingret - bötfälls
En långfingervisning kan stå dig dyrt. Det fick åtminstone den portugisiske fotbollsspelaren Paulo Machado en fingervisning om.
dnDN.se - 31 jul. kl. 17:58

hr


Stavhopperska riskerar att bli förlamad efter olycka
Stavhopperskan Kira Grünberg från Österrike råkade på torsdagen ut för en allvarlig olycka under ett träningspass. Nu riskerar hon att bli förlamad.
dnDN.se - 31 jul. kl. 17:42

hr

Full tysk turist kraschade in i polisbåt
Den tyske turisten hade tagit ett par glas för mycket innan han satte sig i båten. Sedan kraschade han rakt in i en polisbåt inne i Djurgårdskanalen. Nu döms han till böter.
dnDN.se - 31 jul. kl. 17:33

hr

Nytt förslag: Balkong kan undantas från bygglov
Boverket föreslår att kravet på bygglov för balkonger ska slopas. Tanken är att fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och egnahemsägare ska få lättare att genomföra mindre byggprojekt. Men balkongbygget får inte gå till hur som helst.
dnDN.se - 31 jul. kl. 17:30

hr

M vill dra in pass vid terrorresor
Moderaterna vill att det ska vara möjligt att dra in pass för personer som misstänks planera att resa utomlands för att delta i terroristaktiviteter.
dnDN.se - 31 jul. kl. 17:18

hr


Anna Nordqvist - bäst när det är tufft
Henrik Stenson har nio topp 10-placeringar i majortävlingarna. Anna Nordqvist har lika många. - Nu ska jag försöka slå Henrik, säger Nordqvist efter sin parrond i British open.
dnDN.se - 31 jul. kl. 17:07

hr


Första testet: Snoop dogg drogpåverkad
Efter en konsert förra veckan greps och narkotikatestades artisten Snoop Dogg av Uppsalapolisen. Rasprofiliering kallade han det då, men ett första kissprov visar att han kan ha haft narkotika i kroppen.
dnDN.se - 31 jul. kl. 16:16

hr


Kundstorm mot telekomföretag efter allvarliga driftstörningar
Telekomleverantören Alltele dras med stora störningar. Nu svämmar deras Facebook-sida över av klagomål.
idgIDG.se - 31 jul. kl. 16:12

hr


Värsta larmsamtalet: Arrestera katten som åt upp min bacon
Flickvännens katt hade ätit upp den bacon som pojkvännen betraktade som sin. Tilltaget får honom att vända sig till brittiska larmcentralen 999 med en begäran om att polisen arresterar katten.
dnDN.se - 31 jul. kl. 16:10

hr


Diplomaterna som bryter mot svensk lag
Snatteri, fortkörning, rattfylla, ringa misshandel och kallat en kvinna för hora. Det var några av 16 brottsutredningar som lades ned förra året på grund av diplomatisk immunitet, rapporterar nyhetsbyrån Siren.
dnDN.se - 31 jul. kl. 16:05

hr


WHO: Nytt ebolavaccin skyddar till hundra procent
Forskarna har tagit fram ett ebolavaccin som visat sig ge ett hundraprocentigt skydd i de första försöken. WHO hoppas att det ska få stopp på den svåra epidemin i Västafrika. "Det här kommer att bli avgörande", säger generaldirektör Margaret Chan.
dnDN.se - 31 jul. kl. 15:50

hr


Vill behålla "Game of thrones"-mur
dnDN.se - 31 jul. kl. 15:48

hr


Di Maria dök inte upp - får böter
Manchester United ger Angel Di Maria böter efter att argentinaren lyst med sin frånvaro under försäsongen.
dnDN.se - 31 jul. kl. 15:34

hr

Oljepriset fortsätter falla
Världsmarknadspriset fortsätter att falla på fredagen, nedpressat av oro för att en minskad efterfrågan från Kina ska spä på överutbudet på marknaden.
dnDN.se - 31 jul. kl. 15:09

hr


OS i Rio dubblar säkerhetsstyrkan från London
Mer än 85 000 personer kommer jobba med säkerhet under OS i Rio nästa sommar, enligt BBC. Det är fler än dubbelt så många som i London 2012.
dnDN.se - 31 jul. kl. 15:01

hr


Mozilla till attack mot Windows 10. Rasar över Microsofts val av webbläsare.
Mozilla-bossen Chris Beard anser att Microsoft vrider klockan tillbaka när det gäller möjligheten att välja förvald webbläsare.
idgIDG.se - 31 jul. kl. 14:26

hr

Kravaller efter dödsbrand på Västbanken
Fredagmorgonens israeliska terrordåd i den palestinska byn Duma på Västbanken ledde omedelbart till kravaller på en rad orter i Israel och på de ockuperade områdena.
dnDN.se - 31 jul. kl. 14:23

hr


Facebook testar internetdrönare
Facebook ska nu börja testflyga höghöjdsdrönaren Aqila, som drivs med solenergi och som kan skapa tillgång till internet på de mest avlägsna platser i världen.
dnDN.se - 31 jul. kl. 14:12

hr


Tsipras försöker ta kontroll över rebellerna genom extrakongress
Greklands premiärminister står inför sin största politiska utmaning när partiklyftan växer mellan euroanhängare och drachmerförespråkare. Nu håller Tsipras extrakongress för att ta kontroll över rebellerna. "Syriza riskerar att skämma ut sig", säger motståndaren Panagiotis Lafazanis.
dnDN.se - 31 jul. kl. 14:02

hr


Olympiska ringarna som politisk propaganda
Tillgången på pengar och politisk vilja har blivit alltmer avgörande i kampen om att få arrangera stora idrottsevenemang. Kritiken mot att OS på nytt hamnar i Kina lär inte utebli.
dnDN.se - 31 jul. kl. 14:00

hr


Katastrof, nötter, trista skurkar och en kvinna i guld
Veckans filmpremiärer spänner över ett bildepos om mänskilghetens katastrofer, över låtsas-svenskar och konstverk till en en tossig ekorre.
dnDN.se - 31 jul. kl. 13:50

hr

Bäst på bio vecka 31
DN:s kritiker listar de bästa filmerna på bio just nu.
dnDN.se - 31 jul. kl. 13:29

hr

Nu vänder det - värmen är påväg!
Äntligen, nu kommer värmen! I helgen blir det uppehåll i södra delarna av landet och i nästa vecka så passerar ett högtryck med varm luft. "Vi kan nå dryga 20 grader", säger Sofia Söderberg, meteorolog vid SMHI.
dnDN.se - 31 jul. kl. 13:16

hr

Ryska centralbanken sänker styrräntan
Den ryska centralbanken sänker styrräntan med 50 punkter till 11,00 procent. Det skriver nyhetsbyrån Direkt och hänvisar till Bloomberg News.
dnDN.se - 31 jul. kl. 12:58

hr


Nya amorteringskrav börjar inte gälla förrän 2016
Nya amorteringskrav för bolån kommer troligen inte att träda i kraft förrän sommaren 2016, enligt regeringen. Dessutom kan kraven bli mera flexibla för nya bolånekunder.
dnDN.se - 31 jul. kl. 12:38

hr


Skivjättarna missnöjda med Google ? hotar att plocka bort musik från Youtube
Företagen är missnöjda med att Google behåller det mesta av intäkterna.
idgIDG.se - 31 jul. kl. 12:38

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen