allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3201)
Expressen (2202)
Di.se (1077)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (348)
Pressmed. (0)
Nyheter (924)
Reklam & PR (0)
Kultur (118)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Mordmisstänkt på Gotland nekar
En 48-årig man som misstänks för mordet på Fårö nekar till brott, skriver helagotland.se.Under dagen fortsätter polisen hålla förhör. Några ytterligare detaljer vill de inte ge.
dnDN.se - kl. 17:04

hr

Perrongtaket i Alvik strömförande - trafiken stoppad
All trafik på tunnelbanans gröna linje mellan Åkeshov och Kristineberg är avstängd i både riktningar sedan perrongtaket blivit strömförande.
dnDN.se - kl. 16:33

hr

Kallur kan få plats i EM
På fredagen springer Sanna Kallur försök på 100 meter vid SM i Umeå. Går det snabbt kan det ta henne ända till EM i Zürich. Sverige ska nämligen satsa på ett kvinnligt stafettlag. "Sanna i ett lag betyder jättemycket", säger förbundskapten Karin Torneklint.
dnDN.se - kl. 15:43

hr

Ras ska bort ur svensk lagstiftning
Regeringen vill utmönstra begreppet ras helt och hållet ur svensk lagstiftning. Regeringen tillsatte på torsdagen en utredning under ledning av chefsrådman Erica Hemtke.
dnDN.se - kl. 15:36

hr

Tullen hinner inte kontrollera bilar
Tulltjänstemännen vid landets gränser blir färre. Facket varnar för att personalbrist leder till en osäker arbetsmiljö och att misstänkta smugglare släpps in utan kontroll.
dnDN.se - kl. 15:32

hr

Nedåt på börsen
Stockholmsbörsen såg på eftermiddagen ut att gå emot en rejäl minusnotering, efter att ha pendlat kring nollstrecket under flera dagar i rad. Strax före klockan 15 hade börsens breda OMXS-index sjunkit 1,2 procent till 446,3.
dnDN.se - kl. 15:30

hr

Ericsson i förlikning
Ericsson och det amerikanska teknikbolaget True Position har förlikats i en tvist.
dnDN.se - kl. 15:24

hr

VM gav rekord i ölförsäljning
Det tyska landslaget var inte fotbolls-VM:s enda vinnare, även de tyska bryggerierna har all anledning att jubla.
dnDN.se - kl. 15:13

hr

Frisparkssprej i allsvenskan
Den sprej som domarna använde under fotbolls-VM kan snart finnas i allsvenskan.
dnDN.se - kl. 15:08

hr

Flaskpost flöt i land efter 21 år
En flaskpost rymmer drömmar om meddelanden från andra kontinenter. Men många vattenburna brev verkar flyta i land på närbelägna stränder.
dnDN.se - kl. 14:54

hr

Gravida tvingas till fel BB
 Trots upprepade larm skickas allt fler kvinnor till andra sjukhus för att föda. Värst är situationen på Sös - där antalet hänvisningar tredubblats i sommar.
dnDN.se - kl. 14:53

hr

Pensionspengar kvar i svartlistade bolag
Flera av de statliga AP-fonderna äger aktier i ryska bolag som står på EU:s och USA:s sanktionslistor. Men de har ännu inga planer på att sälja av innehaven.
dnDN.se - kl. 14:30

hr

"USA kränkte svenskt luftrum"
Det var ett signalspaningsflygplan från USA som kränkte svenskt luftrum över Gotland den 18 juli. Det skriver svd.se och hänvisar till anonyma uppgiftslämnare.
dnDN.se - kl. 14:21

hr

Argentina skyller allt på domaren
Efter de misslyckade förhandlingarna i onsdags är Argentina i praktiken statsbankrutt för andra gången på 13 år. Men landets kabinettschef Jorge Capitanich har en annan uppfattning, och är inte blygsam i sin kritik.
dnDN.se - kl. 14:15

hr

Katten som tjänar miljoner
Den sura katten Grumpy Cat har blivit ett uppskattat nätfenomen. Ägaren har slutat arbeta och lever på inkomsterna från kattens medieimperium. Intäkterna beräknas till 680 miljoner kronor, skriver Hollywood Reporter.
dnDN.se - kl. 14:03

hr

Digitalt lyft för Universal Music
Högre intäkter från musiktjänsten Spotify innebar en kraftig ökning av både omsättning och vinst för Sveriges största musikbolag Universal Music i fjol.
dnDN.se - kl. 13:50

hr

Här hittas 300 år gammal skatt
När skattletaren Eric Schmitt dyker utanför Floridas kust hittar han ett 300 år gammalt guldsmycke vid ett vrak. När han visar fyndet för sin familj blir de minst sagt glada.
dnDN.se - kl. 13:50

hr

Augusti är festivalernas tid
Augusti är festivalmånaden nummer ett i huvudstaden. Prideveckan har redan startat och i morgon börjar Stockholm Music & Arts på idylliska Skeppsholmen med artister som Neil Young, Television, Peter LeMarc och Magic Numbers.
dnDN.se - kl. 13:46

hr

Alice Cooper sörjer musikervän
Gitarristen Dick Wagner, som spelat med storheter som Lou Reed, Kiss och Alice Cooper, har gått bort, 71 år gammal, skriver Rolling Stone.
dnDN.se - kl. 13:37

hr

Fler försenade tåg i sommar
Trots miljardsatsningar på underhåll av järnvägen har störningar i sommarens tågtrafik ökat. Under juni månad i år var antalet förseningar fler än under både 2012 och 2013. Samma trend syns i juli.
dnDN.se - kl. 13:27

hr

"Vi som konstnärer måste ta ett ansvar"
Efter demonstrationerna i vintras har Kärrtorp blivit en symbolisk plats. Nu samlas unga i en teaterworkshop för att skapa scenkonst på temat rasism och antirasism.
dnDN.se - kl. 13:19

hr

Råttinvasion i Louvren
Konstmuseet Louvren i Paris har anlitat skadedjursbekämpare för att stävja en råttinvasion som härjar i de omkringliggande trädgårdarna.
dnDN.se - kl. 13:08

hr

Sjömän hoppade av fartyg i Öresund
Svensk och dansk sjöräddning drog igång en stor sökinsats sedan tre besättningsmedlemmar på det libanesiska lastfartyget "Abou Karim III" hoppat av under dess färd genom Öresund tidigt på torsdagsmorgonen. Två av de tre kom tidigt till rätta. Den tredje ska ha iakttagits då han tog sig i land på den svenska sidan av sundet.
dnDN.se - kl. 13:06

hr

Man allvarligt skadad efter takfall
En man skadades allvarligt efter att ha fallit från ett tak i Helsingborg vid lunchtid på torsdagen. Fallet var på åtta meter, enligt polisen.
dnDN.se - kl. 13:00

hr

Nordic Mines handelstoppas efter börsrally
Handeln med aktier i gruvbolaget Nordic Mines stoppades vid lunchtid på torsdagen
dnDN.se - kl. 12:49

hr

Ukraina antar reformpaket
Det ukrainska parlamentet har avslagit premiärminister Arsenij Jatsenjuks avskedsansökan och samtidigt godkänt ett reformpaket. De räddar troligen utbetalningarna från IMF.
dnDN.se - kl. 12:47

hr

Polis sköt varningsskott vid rån
En livsmedelsbutik i Göteborg rånades av en knivbeväpnad man under förmiddagen. Mannen kunde gripas strax efter att polis avlossat ett så kallat varningsskott.
dnDN.se - kl. 12:25

hr

Död kropp hittad i Bällstaån
En person hittades avliden i Bällstaån i Sundbyberg vid lunch. Kort därefter inträffade ytterligare ett drunkningstillbud i Apelviken i Varberg. En äldre kvinna fördes i ambulans till sjukhus.
dnDN.se - kl. 12:23

hr

Vlasic och Green klara för DN-galan
Den kroatiska höjdhoppsstjärnan Blanka Vlasic är klar för DN galan 21 augusti. Även Emma Green ska hoppa på galan.
dnDN.se - kl. 12:00

hr

Köpvanor klartläggs med hjälp av wifi
De flesta uppskattar gratis wifi i butiker, gallerior och städer. Få vet däremot att nätet används för att kartlägga alla köp och rörelser.
dnDN.se - kl. 11:55

hr

Arbetslösheten minskar i eurozonen
Inflationstakten i euroländerna sjönk i juli till 0,4 procent, den lägsta nivån sedan oktober 2009, från 0,5 procent månaden före.
dnDN.se - kl. 11:42

hr

Lidl stoppar hamburgare
Lidl återkallar färska hamburgare efter misstankar om salmonella.
dnDN.se - kl. 11:42

hr

Vad kan du om litterära klassiker?
dnDN.se - kl. 11:29

hr

Vad kan du om litterära klassiker?
dnDN.se - kl. 11:29

hr

Ovanligt delfinbesök i Bohuslän
På onsdagskvällen fick flera personer syn på vilda delfiner utanför Fjällbacka i Bohuslän. Enligt Anders Nilsson, biolog på Naturhistoriska museet i Göteborg, är det mycket sällsynt att just den sorten syns till i svenska vatten.
dnDN.se - kl. 11:27

hr

"Pengar spelar för stor roll i amerikansk politik"
Nu växer motståndet mot pengaflödet i amerikansk politik. Flera organisationer samlar nu själva in pengar för att bilda opinion - mot just pengarna.Men allt färre regler begränsar bidragen till politiska kampanjer och inför höstens amerikanska mellanårsval säljs mer tv-reklam än någonsin.
dnDN.se - kl. 11:23

hr

"Dåligt underhåll bakom solkurvor"
Solkurvorna har ställt till en rad problem för tågtrafiken i sommar med urspårningar och förseningar som följd. Allt bottnar i dåligt underhåll, hävdar en banarbetare som SVT har talat med. "Man leker med folks liv", säger Björn Weidlertz.
dnDN.se - kl. 11:18

hr

"Big bang theory"-inspelning stoppas
Efter "Big bang theory"-stjärnornas lönebråk med Warner Bros tv-produktionsavdelning stoppas nu inspelningarna av den populära komediserien.
dnDN.se - kl. 11:14

hr

Jan Eliasson: "Chockad och bestört"
FN:s vice generalsekreterare höll en presskonferens om den israeliska attacken mot en skola i Gaza där minst 16 människor miste livet.
dnDN.se - kl. 10:57

hr

BES-höjdare brottsmisstänkt
Portugals centralbank misstänker att brott har begåtts på den krisdrabbade banken Banco Espirito Santo (BES) och har stängt av ett antal personer med ansvar för bland annat riskhantering och redovisning.
dnDN.se - kl. 10:56

hr


Här hängs Coop ut som licensfuskare
Besökare på coop.se möttes av ett ovanligt meddelande under onsdagkvällen.
idgIDG.se - kl. 10:39

hr

Vätskeersättning har blivit en storsäljare
Sol och värme sätter sina spår i apotekens försäljningssiffror. Storsäljaren i juli blev vätskeersättning, följt av bland annat solskyddsprodukter och salvor för insektsbett.
dnDN.se - kl. 10:26

hr

Amerikanska staten misstänkt för attack mot Tor
Anonymiseringstjänsten Tor har blivit utsatt för en omfattande attack. Skaparna av Tor misstänker att den amerikanska staten kan ha ett finger med i spelet.
idgIDG.se - kl. 10:17

hr

Förlust för staten
Statens betalningar gav i juni ett underskott på 29,1 miljarder kronor, vilket innebär en försämring på 22,8 miljarder kronor jämfört med motsvarande månad i fjol.
dnDN.se - kl. 10:16

hr

Fem år till för Malmström
Cecilia Malmström nomineras för ytterligare en femårsperiod som EU-kommissionär, meddelar statsminister Fredrik Reinfeldt.
dnDN.se - kl. 10:07

hr

Nya bilder ur "The Hunger Games"
Se trailern för den kommande filmen 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1'.
dnDN.se - kl. 09:59

hr

Kändisarna avgör Gotlandsbåtens öde
Gotlandsbåten, som aldrig kom i gång med sin trafik denna sommar, behöver nu ytterligare miljoner från sina ägare. Stämman i dag avgör bolagets framtid.
dnDN.se - kl. 09:41

hr


Wikipedia börjar ta emot bitcoin
Den som vill donera pengar till uppslagsverket Wikipedia kan nu göra det i valutan bitcoin.
idgIDG.se - kl. 09:26

hr

Ryssland hotas med nya sanktioner
G7-länderna hotar Ryssland med nya sanktioner om inte landet upphör att stödja rebeller i Ukraina, rapporterar brittiska BBC.
dnDN.se - kl. 09:25

hr

Ny miljardförlust för fransk Ericsson-rival
Franska Alcatel-Lucent, som konkurrerar med Ericsson och Nokia på marknaden för telekomutrustning, redovisar en nettoförlust på 298 miljoner euro (cirka 2,7 miljarder kronor) för andra kvartalet.
dnDN.se - kl. 09:21

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen