allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3726)
Expressen (2457)
Di.se (1518)
Ny Teknik (233)
CisionNews (1117)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (284)
Pressmed. (0)
Nyheter (903)
Reklam & PR (0)
Kultur (156)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Prince lämnar internet
dnDN.se - kl. 13:26

hr


Putins tigrar gjorde räd in i Kina
Putins tigrar Ustin och Kuzya har gjort en uppmärksammad räd in i Kina. Bytet? Två getter och fem höns.
dnDN.se - kl. 13:02

hr


Adobe fixar allvarlig sårbarhet i Flash - igen
En sårbarhet som fixades förra månaden har återigen utnyttjats av hackare och Adobe har nu släppt ytterligare en uppdatering.
idgIDG.se - kl. 12:35

hr


Avslöjade toapapperstjuv - med chip
Biblioteket i Skara tyckte att det gick åt orimligt mycket toalettpapper. Därför chipmärkte personalen rullarna - och lyckades fånga en tjuv, rapporterar P4 Skaraborg.
dnDN.se - kl. 12:28

hr

Testa: Vilken pendlartyp är du?
dnDN.se - kl. 12:06

hr


Jobben som ger dig bättre minne
Människor med mentalt krävande jobb, exempelvis advokater och lärare kan få bättre minne på äldre dagar, visar ny forskning.
dnDN.se - kl. 11:52

hr

Strandhäll om pensionsbråket: Barnsligt
Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) dömer ut de borgerliga partiernas motstånd till att låta Miljöpartiet ingå i pensionsgruppen. - Barnsligt, är hennes kommentar till hotet att de borgerliga partierna lämnar morgondagens möte i gruppen.
dnDN.se - kl. 11:51

hr


Strandhäll om pensionsbråket: Barnsligt
Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) dömer ut de borgerliga partiernas motstånd till att låta Miljöpartiet ingå i pensionsgruppen. - Barnsligt, är hennes kommentar till hotet att de borgerliga partierna lämnar morgondagens möte i gruppen.
dnDN.se - kl. 11:51

hr

Kvinna fastnade i diskmaskin
Handen var svullen efter en operation. När kvinnan skulle plocka ur disken vid tretiden natten till onsdagen tappade hon sin ring, försökte fånga upp den, men fastnade i stället med handen i diskmaskinen, rapporterar P4 Sjuhärad.
dnDN.se - kl. 11:40

hr


Lastbil fastnade på Slussen
En lastbil som körde i riktningen från Södermälarstrand har fastnat i en tunnel. Lastbilen tog med sig delar av taket i krocken. Fordonet står kvar i tunneln.
dnDN.se - kl. 11:37

hr

Utländska företag kan kringgå PUL
Utländska företag kan få ut allmänna handlingar om svenskar som skulle nekats inhemska företag med hänvisning till personuppgiftslagen (PUL).
dnDN.se - kl. 11:34

hr

Drastiska greppet mot radikala islamister
Den tyska regeringen förbereder ett drastiskt grepp för att förhindra att radikala islamister ansluter sig till kriget i Syrien och Irak. Misstänkta personer ska få reseförbud och bli av med pass och legitimationer.
dnDN.se - kl. 11:27

hr

Pfizer kan lägga nytt Astra-bud
Det är nu fritt fram för Pfizer att lägga ett nytt bud på Astra Zeneca.Men det mesta pekar på att det skulle sluta i ett misslyckande, enligt analytiker.
dnDN.se - kl. 11:22

hr


Genomskåda rekryterarnas teststrategier
Jobbsökare har all anledning att lära sig mer om hur rekryterarna tänker när de väljer ut anställda.
idgIDG.se - kl. 11:15

hr


Safari kan dumpa Google nästa år
Apples avtal med Google om att ha sökmotorn som standard i Safari går ut 2015, och både Microsoft och Yahoo sägs redan slåss om att få ta över.
idgIDG.se - kl. 11:06

hr


TV4 kräver gratis tv i mobilnäten
Mobilanvändare måste få titta gratis på vanliga tv-kanaler via mobiloperatörernas nät, utan att ha något abonnemang. Det kräver TV4-Gruppen i en inlaga till PTS.
idgIDG.se - kl. 10:59

hr


Svenskt jägarspel hakar på dinosauriefebern
Trailern för nya Jurassic Park-filmen sprids som en löpeld över nätet. Då passar svenska jägarsimulatorn The Hunter på att släppa en uppföljare - där du får jaga dinosaurier.
idgIDG.se - kl. 10:59

hr

Inga nya pengar när EU:s ekonomi ska räddas
Investeringar på 315 miljarder euro ska få igång ekonomin i EU, hävdar kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker.  Planen innehåller inga nya pengar men har idag fått oväntat starkt stöd av de stora partigrupperna i EU-parlamentet.
dnDN.se - kl. 10:52

hr

Pendlare väljer inte alltid snabbaste vägen
Vi stockholmarna reser inte alltid logiskt. Vi spenderar mer tid på arbetsresor än vi måste för att vi av många olika skäl inte väljer det snabbaste ressättet. Med nya metoder och Tyresö som försöks- område försöker trafikplanerarna komma längre än med rese- statistik och kryssenkäter. Målet är att framtidens trafiksystem ska byggas klokare än dagens.
dnDN.se - kl. 10:50

hr

"Pensionsgruppen är inte överställd regeringen"
Alliansens gruppledare hävdar i en artikel på DN Debatt (26/11) att oppositionen har rätt att utestänga ett parti som ingår i regeringen från beredningen av viktiga regeringsärenden. Men talet om pensionsgruppens exklusiva ställning är bara prat, det är regeringen som styr riket, skriver KG Scherman, tidigare generaldirektör för Riksförförsäkringsverket.
dnDN.se - kl. 10:47

hr

Wiehe, Plura och Forsberg på jätteturné
dnDN.se - kl. 10:44

hr


Regeringen backar efter den massiva kritiken
Efter den massiva kritiken drar regeringen nu tillbaka propositionen om förändringar av det fria vårdvalet. Men regeringens plan är fortfarande att avskaffa den fria etableringsrätten för vårdcentraler.
dnDN.se - kl. 10:43

hr

Världsekonomins uppgång dröjer
Återhämtningen i världsekonomin skjuts ett år framåt. Det gäller också Sverige, även om utgångsläget är bättre. De stora problemen finns i euroområdet där tillväxten inte lyfter förrän tidigast 2016.
dnDN.se - kl. 10:37

hr

Tyskland inför kvotering i börsbolagen
Den tyska regeringen har efter många om och men beslutat att införa kvotering i näringslivet. I december kommer lagförslaget som ska se till att minst var tredje styrelseledamot i de börsnoterade företagen är en kvinna.
dnDN.se - kl. 10:23

hr


Twitter vill ha Biebers selfie-app
En Twitter-chef råkade skicka ett privat meddelande om företagsköp till alla sina följare. Enligt källor är det ett selfie-nätverk som Justin Bieber betalat för de vill ha.
idgIDG.se - kl. 10:15

hr


Efter larmen: Svenska kyrkan vidtar åtgärder
Präster från hela landet larmar om missförhållanden i Svenska kyrkan. Men arbetsgivarorganisationen tycker inte att kyrkan är en dålig arbetsplats. Ändå överväger kyrkoledningen extrainsatta åtgärder.
dnDN.se - kl. 10:15

hr

Coca-Cola lanserar ny produkt: Mjölk
Läskjätten Coca-Cola ska börja sälja mjölk. I USA kommer Coca-Cola-mjölken, under varumärket Fairlife, finnas på hyllorna nästa månad, skriver brittiska The Telegraph på sin hemsida.
dnDN.se - kl. 10:05

hr


Flygbolag bytte flightnummer efter hemsk spådom
Det brasilianska flygbolaget TAM rapporteras ha bytt flightnummer på ett plan som ska lyfta från Sao Paulo på onsdagen. Orsaken? En siare hävdar att farkosten ska störta.
dnDN.se - kl. 10:03

hr


Tor-nätverket översvämmas av kriminella
Tor lockar inte bara användare som är måna om sin integritet. Det är också tillhåll för ett ökande antal kriminella som sprider skadlig kod och genomför nätattacker.
idgIDG.se - kl. 09:52

hr

Börsen öppnar upp
Stockholmsbörsen stiger något. Efter 15 minuters handel har OMXS-index gått upp med 0,3 procent till 472,7.
dnDN.se - kl. 09:42

hr

Zalando höjer prognosen
Nätbutiken Zalando, med Stenbecksfärens Kinnevik som storägare, räknar med att gå svagt plus för helåret 2014. Detta trots att försäljningstillväxten bromsar in något under tredje kvartalet.
dnDN.se - kl. 09:40

hr

Ökad pessimism bland hushållen
Konjunkturinstitutets så kallade barometerindikator backade 0,5 enheter till 103,6 i november. Samtliga konfidensindikatorer minskade något förutom tillverkningsindustrins.
dnDN.se - kl. 09:39

hr


Här finns de bästa julmarknaderna i Europa
Sugen på lite julstämning? The Telegraph har listat de nio bästa julmarknaderna i Europa. Här hittar du pärlor i Angers, Vilnius - och vårt eget Stockholm.
dnDN.se - kl. 09:35

hr


Hiphopeliten turnerar ihop
Under namnet "I kväll är vi kungar" ger sig delar av den svenska hiphopeliten ut på gemensam turné i vår. Petter och Ison & Fille upprepar därmed succékonceptet från för två år sedan, men tar nu med sig Lilla Namo och Rosh ur den yngre rapgenerationen.
dnDN.se - kl. 09:34

hr


Nya uppgifter om kidnappad svensk
Tre år har nu gått sedan svensken Johan Gustafsson kidnappades i Mali. Hans familj har inte förlorat hoppet. "Vi har haft ett ljus tänt på trappan sedan den dagen vi fick veta att Johan kidnappats", berättar hans far Göran Gustafsson för Värnamo Nyheter.
dnDN.se - kl. 09:30

hr

Hanna Fahl: Melodifestivalen är sång-och-dansmännens ponnyland
dnDN.se - kl. 09:28

hr

Avspänt och hemlagat med lyxig tvist
dnDN.se - kl. 09:21

hr


Nätneutralitet - vattendelaren där alla är överens
Ett öppet och fritt internet där innovationskraften flödar. Det vill alla ha. Men när frågan om nätneutralitet diskuterades på Internetdagarna gick meningarna ändå isär.
idgIDG.se - kl. 09:20

hr


Sony drar ned satsning på mobiler
Kräftgången för Sonys smarta mobiler fortsätter. Nu hoppas företaget bli räddade av Playstation 4 och bildsensorer.
idgIDG.se - kl. 09:03

hr

Dimma stoppar alla Brommaflyg
Tät dimma har stoppat all flygtrafik på Bromma. Flygplatsen hoppas att trafiken ska komma igång vid lunchtid. "Men det kommer att bli stora förseningar", säger Ulf Wallin på Swedavia.
dnDN.se - kl. 09:03

hr


Alshammar missar kortbane-VM
Therese Alshammar missar nästa veckas kortbane-VM i Doha.
dnDN.se - kl. 09:00

hr

Filmerna som får dig att omfamna novembermörkret
Årets novemberväder har varit det mörkaste någonsin i Sverige, enligt SMHI:s mätningar. Vad passar då bättre än att ta sig an några av filmhistoriens solfattigaste filmer? DN guidar till fem verk som får den mulna verkligheten att framstå som molnfri.
dnDN.se - kl. 09:00

hr

EU:s miljardsatsning väntas få kritik direkt
Har Jean-Claude Juncker lyckats få ihop 300 miljarder euro? Det är frågan när kommissionens ordförande i dag ska presentera den redan hett omdiskuterade investeringsplanen som ska få i gång ekonomin i EU.
dnDN.se - kl. 08:26

hr


Volvos chef lovar att minska utsläppen
Göteborg. AB Volvo trappar upp sina miljömål. Fram till 2020 ska Sveriges största företag drastiskt sänka koldioxidutsläppen från sina fordon och i framtiden kan anläggningarna bli helt CO2-neutrala. -?Det är vår långsiktiga ambition, säger koncernchefen Olof Persson till DN.
dnDN.se - kl. 08:24

hr

SD-topp i Södertälje bluffade om bostad
Sverigedemokraternas gruppledare i Södertälje kommun Tommy Blomqvist anklagas för att ha fuskat med folkbokföringen. Enligt Länstidningen bor han i själva verket i en helt annan kommun.
dnDN.se - kl. 08:19

hr

"En myt att alkohol skapar flow"
Konstnären Jakob Ojanen arbetar i en ateljé i Högdalen i södra Stockholm. "Hos en del lever myten om att känslan av flow förstärks av en flaska vin. Så är det inte alls", påpekar han.
dnDN.se - kl. 08:11

hr


Windows Server-maskiner kan inte uppdateras
Använder du Windows Server 2003, Windows Home Server 2003 eller Windows XP och kan inte komma åt Windows Update? Då är du långt ifrån ensam.
idgIDG.se - kl. 07:46

hr


Akolor och Mehrafzoon ska leda P3 Guld
Programledarna för P3 Guld-galan den 17 januari är klara. Morgonpassets Kodjo Akolor leder galan för andra året i rad, den här gången tillammans med Musikguidens Tina Mehrafzoon.
dnDN.se - kl. 07:44

hr

Akolor och Mehrafzoon ska leda P3 Guld
Programledarna för P3 Guld-galan den 17 januari är klara. Morgonpassets Kodjo Akolor leder galan för andra året i rad, den här gången tillammans med Musikguidens Tina Mehrafzoon.
dnDN.se - kl. 07:44

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen