allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (1928)
Expressen (2201)
Dagens Media (0)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (263)
Pressmed. (0)
Nyheter (40)
Reklam & PR (0)
Kultur (173)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Brittiskt BNP steg i andra kvartalet
Storbritanniens bruttonationalprodukt (BNP) steg med 0,6 procent i andra kvartalet, enligt ny statistik, främst på grund av en uppväxling inom industrisektorn. Siffran för andra kvartalet är 2,2 procent högre än för samma period förra året.
dnDN.se - kl. 11:14

hr

Hypade Pokémon Go Plus försenas
Tusentals har redan förbeställlt Pokémon Go Plus, Nintendos tillbehör som ska göra dig till en vassare monsterjägare. Nu meddelar speljätten att deras eftertraktade armband dröjer till i höst.
dnDN.se - kl. 11:01

hr

Handelsöverskott i juni
Den svenska varuhandeln med omvärlden gav ett överskott i juni på 1,8 miljarder kronor. Under samma månad i fjol blev överskottet 6,3 miljarder kronor.
dnDN.se - kl. 10:23

hr


I skuggan av Pokemon Go - Nintendo kämpar mot tungt resultat
Resultatet var svagare än väntat när Nintendo i dag presenterade sina siffror för första kvartalet.
idgIDG.se - kl. 10:22

hr


Osäkerhet präglar Turkiets kulturliv
Oroligheterna efter kuppförsöket drabbar Turkiets kulturliv. En internationell konstbiennal, där fyra svenska konstnärer skulle medverka, skjuts på framtiden. Och oron är stor för att fler utländska artister ska ställa in sina konserter.
dnDN.se - kl. 10:18

hr


Kulturpersonligheter i upprop mot Trump
Hundratals musiker, skådespelare, konstnärer och skribenter samlas i en gemensam kampanj mot Donald Trump. "Vi måste agera innan det är för sent", skriver de i ett uttalande.
dnDN.se - kl. 10:10

hr


Zara Larsson kan få pris på MTV-gala
Beyoncés "Lemonade" nomineras i elva kategorier, och Adele får åtta nomineringar till MTV Music Video Awards som delas ut i augusti. Även Zara Larsson kan prisas på MTV-galan.
dnDN.se - kl. 09:32

hr


Zara Larsson kan få pris på MTV-gala
Beyoncés "Lemonade" nomineras i elva kategorier, och Adele får åtta nomineringar till MTV Music Video Awards som delas ut i augusti. Även Zara Larsson kan prisas på MTV-galan.
dnDN.se - kl. 09:32

hr

Air France-personal går ut i strejk
Nära 40 procent av kabinpersonalen hos det franska flygbolaget Air France går ut i strejk.
dnDN.se - kl. 09:09

hr

Sämre än väntat för Statoil
Den norska olje- och gasjätten Statoil redovisar en underliggande förlust för andra kvartalet.
dnDN.se - kl. 08:57

hr


Apple i motvind - telefonförsäljningen fortsätter neråt
Folk köper färre Iphonetelefoner. För andra kvartalet i rad minskar försäljningen, om än inte lika mycket som väntat.
idgIDG.se - kl. 08:47

hr

Glädjeskutt på Tokyobörsen
Efter tre förlustdagar vände Tokyobörsen uppåt på onsdagen samtidigt som investerare väntar in resultatet från ett möte som USA:s centralbank Federal Reserve håller senare under dagen. Många hoppas på färska besked om USA:s ekonomi.
dnDN.se - kl. 08:36

hr

Japanskt stimulanspaket på 28 biljoner yen
Japans premiärminister Shinzo Abe sade i ett tal på onsdagen att regeringens nästa finanspolitiska stimulanspaket kommer att uppgå till 28 biljoner yen, omkring 2 310 miljarder kronor, enligt lokala medier.
dnDN.se - kl. 08:26

hr

Unibet ökar vinsten
Spelbolaget Unibet redovisar en vinst före skatt på 15,4 miljoner brittiska pund, cirka 175 miljoner kronor, för andra kvartalet.
dnDN.se - kl. 07:57

hr

Musk: Model 3 kan ge 170 miljarder
Teslas vd Elon Musk säger att företagets kommande Model 3 bör kunna ge en omsättning på 20 miljarder dollar, över 170 miljarder svenska kronor per år, och en vinst på över 40 miljarder kronor.
dnDN.se - kl. 07:20

hr


IoT-stupet: företag satsar på ny teknik utan att veta varför
Lämlar på väg ut över ett stup. Så kan man likna många av de företag som satsar på Internet of things - utan att de riktigt vet varför.
idgIDG.se - kl. 06:30

hr

Linus Larsson: Apple behöver en nystart med nästa Iphone i höst
Apple redovisade ännu ett kvartal med sjunkande intäkter på tisdagskvällen. Boven stavas även denna gång Iphone. Men i september väntas en ny modell. Kanske blir det en nytändning.
dnDN.se - 26 jul. kl. 23:38

hr

Linus Larsson: Apple behöver en nystart med nästa Iphone i höst
Apple redovisade ännu ett kvartal med sjunkande intäkter på tisdagskvällen. Boven stavas även denna gång Iphone. Men i september väntas en ny modell. Kanske blir det en nytändning.
dnDN.se - 26 jul. kl. 23:38

hr

Apples försäljning fortsätter backa
Apples telefonförsäljning minskar.
dnDN.se - 26 jul. kl. 23:01

hr

Wall Street stängde blandat
USA-börserna drog åt olika håll under tisdagshandeln medan investerarna tog del av motstridiga rapporter om löneutvecklingen.
dnDN.se - 26 jul. kl. 22:31

hr

Offline av Anne Holt - del 31 av 56
dnDN.se - 26 jul. kl. 21:00

hr


Saabs vd efterlyser nyanserad debatt om Natomedlemskap
Försvarskoncernen Saabs vd Håkan Buskhe varnar för det spända världsläget. Och såren efter Saudiaffären är inte läkta.
dnDN.se - 26 jul. kl. 19:42

hr

Nedåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen dalade under tisdagen, bland annat tyngd av ett kursras för stålkoncernen SSAB. Vid stängning hade OMXS-index backat med 0,2 procent.
dnDN.se - 26 jul. kl. 18:08

hr

De har köat hela dagen - för Beyoncé
I kväll väntas superstjärnan Beyoncé inta scenen i Friends arena i Stockholm. För många av hennes mest hängivna fans i Sverige började väntan på världsartisten redan i morse.
dnDN.se - 26 jul. kl. 17:36

hr


Kjell Höglund: "Jag känner en glädje över att vara klar"
I decennier har Kjell Höglund följt sin egen väg. På lördag uppmärksammas hans livsgärning av musikkollegor på Storsjöyran i ett något försenat 70-årsfirande.
dnDN.se - 26 jul. kl. 17:22

hr

Kjell Höglund: "Jag känner en glädje över att vara klar"
I decennier har Kjell Höglund följt sin egen väg. På lördag uppmärksammas hans livsgärning av musikkollegor på Storsjöyran i ett något försenat 70-årsfirande.
dnDN.se - 26 jul. kl. 17:22

hr


Fler museibesökare med fri entré
Sex månader har gått sedan flera statliga museer införde gratis inträde. Nu märks förändringen rejält. Besökarna är betydligt fler - och dessutom yngre.
dnDN.se - 26 jul. kl. 17:10

hr


Niklas Wahllöf: Svängig jazzröst hamrar in absoluta sanningar
En jazzsångerska kan det här med andhämtning, pauser, rytm och sväng. I det hänseendet är Isabella Lundgrens "Sommar" en njutning, något att vaggas fram av en slapp eftermiddag på en kanal någonstans. Jösses, precis så här pratar man i radio. Men innehållet är inget att vaggas av.
dnDN.se - 26 jul. kl. 16:49

hr


Nio ögonblick ur Yahoos brokiga historia
I går stod det klart att amerikanska telekomföretaget Verizon köper Yahoo för 41 miljarder kronor. Här en återblick på det anrika internetföretagets historia.
idgIDG.se - 26 jul. kl. 16:21

hr

Lägre omsättning för McDonalds
Hamburgerkedjan McDonalds omsättning minskade med 3,5 procent under andra kvartalet till 6,3 miljarder dollar, motsvarande 54,5 miljarder kronor.
dnDN.se - 26 jul. kl. 15:19

hr


Avgörandet närmar sig för Stampen
Med fyra veckor kvar på rekonstruktionsperioden saknar mediekoncernen Stampen svar på ackordsförslaget från en stor andel fordringsägare. Ett yttrande saknas bland annat från största fordringsägaren - Skatteverket.
dnDN.se - 26 jul. kl. 14:07

hr


Positiva reaktioner efter Ericssons vd-skifte
En försiktig optimism med varningens finger. Så lyder de flesta analyser efter gårdagens besked att Hans Vestberg får lämna vd-posten på Ericsson.
idgIDG.se - 26 jul. kl. 13:49

hr

Verizon tappar i omsättning
Telekomjätten Verizons omsättning minskade med 5,3 procent under andra kvartalet, bland annat på grund av att 40.000 kabelarbetare gick ut på en sex veckor lång strejk under perioden.
dnDN.se - 26 jul. kl. 13:47

hr


Svensk vård på export
Svensk cancervård exporteras till länder som Ghana och Filippinerna. Ann-Sofi Hörjel är en av de sjuksköterskor som varit med och byggt upp en klinik för strålbehandling i Ghana. - Det var svårare än väntat, säger hon.
dnDN.se - 26 jul. kl. 13:31

hr


Vinstökning för Pewdiepie
Youtubestjärnan Pewdiepie, eller Felix Kjellberg som han egentligen heter, gör fortsatt succé. Under 2015 ökade han vinsten i sitt privata bolag Pewdie Productions.
dnDN.se - 26 jul. kl. 13:21

hr

Stockholmsbörsen går nedåt
Stockholmsbörsen går nedåt, i linje med ledande Europabörser. Vid 11.30-tiden hade OMXS-index sjunkit med 0,2 procent till 494,1.
dnDN.se - 26 jul. kl. 11:48

hr


Säkerhetsfunktionerna som ska locka företagen till Windows 10
Krypteringsfunktioner och varningssystem är nya tillägg i den kommande uppdateringen av Windows 10 som ska locka fler företagskunder.
idgIDG.se - 26 jul. kl. 10:33

hr

SCB: Högre producentpriser
Importpriserna steg med 1,7 procent från maj till juni, enligt statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Producentpriserna steg med 1,5 procent.
dnDN.se - 26 jul. kl. 10:14

hr

Sockrar bud på bryggeririval
Bryggerijätten Anhauser-Busch InBev, med varumärken som Budweiser och Corona, höjer sitt bud på att köpa konkurrenten brittiska SABMiller efter pundets fall.
dnDN.se - 26 jul. kl. 09:53

hr


Så kastade en ung värmlänning nytt ljus över Inkariket
Med tre geniala studier torpederade den unge historikern Åke Wedin den rådande uppfattningen om Inkarikets ålder. Nathan Shachar återvänder till en forskare, arkivarie och politisk aktivist - som i dagarna skulle ha fyllt 80 år.
dnDN.se - 26 jul. kl. 09:42

hr

Nedåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen öppnade svagt uppåt, men efter 20 minuters handel hade OMXS-index sjunkit med 0,2 procent till 494,3, i linje med ledande Europabörser.
dnDN.se - 26 jul. kl. 09:38

hr


Kroppen, själen, penistjuven
Kastrationsångest har sällan grund i verkligheten - men skräcken är lika verklig för det. Agnes af Geijerstam läser två nya böcker om hur våra tankar och känslor kan hänga tätt ihop med fysiologiska funktioner.
dnDN.se - 26 jul. kl. 09:12

hr


Smarta funktioner i Iphone som många missar
Man kan använda en Iphone i flera år och ändå hitta nya funktioner. Här är nio knep du kanske inte kände till - som kan få din Iphone att göra mer nytta.
dnDN.se - 26 jul. kl. 07:21

hr


Microsoft på väg tillbaka efter motgångar med Windows
Intäkterna för Windowslicenser sjunker. Men nu ser det ut som it-jätten kan vara på väg att återhämta sig.
idgIDG.se - 26 jul. kl. 06:20

hr

Stark yen tynger Tokyobörsen
Det var blandat på de ledande Asienbörserna under tisdagens handel. Tokyobörsen stängde nedåt.
dnDN.se - 26 jul. kl. 05:06

hr

Stark yen tynger Tokyobörsen
Det var blandat på de ledande Asienbörserna under tisdagens handel. Tokyobörsen stängde nedåt.
dnDN.se - 26 jul. kl. 05:06

hr

"Symboliskt viktigt att Beyoncé spelar nu"
Få artister har samma genomslagskraft som Beyoncé. Hennes politiska ställningstaganden har delat musikvärlden och hon hyllas som hbtq-ikon. På fredagen möter hon fansen i Stockholm.
dnDN.se - 25 jul. kl. 22:47

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen