allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3696)
Expressen (2489)
Di.se (1623)
Ny Teknik (267)
CisionNews (1143)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (278)
Pressmed. (0)
Nyheter (927)
Reklam & PR (0)
Kultur (167)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Åtalas för motorsågsattentat
Med motorsåg och brytverktyg gick en 47-årig man lös på annan mans hus och orsakade skador för nästan trekvarts miljon kronor.
dnDN.se - kl. 16:30

hr


Framtidsfantasier hos KTH:s robotforskare
På KTH i Stockholm tränas robotar i att samarbeta. Följ med när CS hälsar på dem och forskarna.
idgIDG.se - kl. 16:30

hr

Skadorna som kan öppna för Malmö
Mittfältsduon Gabi och Tiago tvingas, precis som vänsterbacken Cristian Ansaldi, stå över på grund av skador när Atlético Madrid på onsdag tar emot Malmö FF hemma på Vicente Calderón-stadion i Champions League-fotbollen.
dnDN.se - kl. 16:09

hr


Hackarens verktygslåda: Insticksprogram
Säkerhetsexperten David Jacoby delar med sig av nyttiga insticksprogram för webbläsaren.
idgIDG.se - kl. 16:06

hr

85. Killinggänget sprängde humorvallen
dnDN.se - kl. 15:37

hr


It-verktyg sätter stopp för flickas skolskjuts
Kungälvs kommun nekar en flicka rätten till skolskjuts. Ett it-verktyg har visat att det saknas 18 meter mellan flickans hem och skolan.
idgIDG.se - kl. 15:35

hr


Här är smartklockan du inte visste att du behövde
Den nyare och lite snyggare modellen av smartklockan Pebble överraskar och övertygar på flera sätt.
idgIDG.se - kl. 15:33

hr

Inget roligt kvartal för McDonalds
Tuffare konkurrens i USA och en matskandal i Kina. Kvartalsvinsten för snabbmatsjätten McDonalds rasade med 30 procent till 1,07 miljarder dollar, motsvarande 7,7 miljarder kronor.
dnDN.se - kl. 15:20

hr

Vinstfall för Coca-Cola
Dryckesjätten Coca-Colas vinst föll med 14 procent till 2,1 miljarder dollar under tredje kvartalet. Orsaken är bland annat att försäljningen av kolsyrade drycker sjönk i Nordamerika.
dnDN.se - kl. 15:18

hr

Många tjänster bort på Expressen
Tidningen Expressen presenterar ett stort sparpaket. Över 60 tjänster ska bort, bland annat alla bildredaktörer och fotografer, enligt Resume.se.
dnDN.se - kl. 15:10

hr


Så ska Google stoppa piraterna
Nu ska Google förhindra att vissa sajter sprider sig över nätet.
idgIDG.se - kl. 15:08

hr

"Inget att vara nervös för"
Efter fem långa år är Hammarby på väg till­baka till allsvenskan. Med tre matcher kvar har klubben avgörandet helt i egna händer inför den rafflande avslutningen i superettan. På tisdagskvällen väntar Österstund på Tele 2 arena.Finns det någon risk att Bajen drabbas av den berömda gummiarmen?"Det finns inget att vara nervös för", säger målvakten Johannes Hopf.
dnDN.se - kl. 15:02

hr

"Inget att vara nervös för"
Efter fem långa år är Hammarby på väg till­baka till allsvenskan. Med tre matcher kvar har klubben avgörandet helt i egna händer inför den rafflande avslutningen i superettan. På tisdagskvällen väntar Österstund på Tele 2 arena.Finns det någon risk att Bajen drabbas av den berömda gummiarmen?"Det finns inget att vara nervös för", säger målvakten Johannes Hopf.
dnDN.se - kl. 15:02

hr

Microsofts oväntade kärleksattack - på Linux
Satya Nadella framför en stor skärm med meddelandet "Microsoft hjärtar Linux" talar sitt tydliga språk.
idgIDG.se - kl. 15:00

hr

Afghansk opiumodling utom kontroll
I Afghanistan odlas mer opium än någonsin. Trots att stora summor satsats på bekämpning är vallmoproduktionen alltjämt en växande industri som sker utom kontroll på avlägsna platser i landet.
dnDN.se - kl. 14:58

hr

Storbank får böta halv miljard
Amerikanska storbanken JP Morgan får böta 61 miljoner euro, motsvarande 560 miljoner kronor, för att tillsammans med Royal Bank of Scotland på finansmarknaderna ha riggat internationella jämförelseräntor.
dnDN.se - kl. 14:55

hr

Anmälde tiggare för stöld - åtalas själv
En man i Sjöbo stal en surfplatta från sin sons förskola. Senare samma eftermiddag i augusti gav han plattan till en kvinna som satt och tiggde utanför en butik, och polisanmälde därefter henne för stöld. Den 33-årige mannen åtalas nu vid Ystads tingsrätt för stöld och falsk angivelse.
dnDN.se - kl. 14:51

hr


Första titten: Här är Hemnets nya appar
I dagarna släpper Hemnet en större uppdatering av mobil- och Ipad-apparna. Här är de första bilderna.
idgIDG.se - kl. 14:46

hr

Kontroversiell operapremiär väckte protester
Premiären av operan "The death of Klinghoffer" på Metropolitan i New York på måndagskvällen kantades av protester. Hundratals personer demonstrerade utanför operan och polisen tvingades kalla in förstärkning, skriver Sveriges Radios "Kulturnytt".
dnDN.se - kl. 14:35

hr

Bildextra: Ubåtsjakt i skärgården
DN:s fotografer följer ubåtsjakten i Stockholms skärgård. Se bilder från spaningsdag fem.
dnDN.se - kl. 14:33

hr

Ideellt arbete en bonus på jobbet
Allt fler företag låter sina anställda jobba ideellt några timmar i månaden på arbetstid. Johan Stadler på Skandia hjälper nyanlända flyktingungdomar med läxläsning. "?Jag har alltid känt att jag skulle vilja ge någonting tillbaka av det jag själv fått i livet", säger han.
dnDN.se - kl. 14:24

hr

Förlamad kan gå - tack vare näsceller
En tidigare förlamad man har fått tillbaka känseln i benen och kunnat börja gå igen efter en operation av ett polskt läkarlag med teknik utvecklad i Storbritannien. Forskarna och läkarna bakom det medicinska genombrottet tror att det kan förändra livet för många rörelsehindrade.
dnDN.se - kl. 14:13

hr

Hållbarheten inget sidospår
Hur personalens arbetskläder tillverkas, vilka kemikalier som används vid underhåll och att fler tåg kommer i tid. Det är några av de saker SJ:s hållbarhetschef Erica Kronhöffer ansvarar för. DN Jobb tog reda på vad hon gör om dagarna.
dnDN.se - kl. 14:13

hr


Därför ångrar många sitt nya jobb
Nytt jobb behöver inte alltid vara positivt. Tvärtom är det många som ångrar sig så snart de börjat sin nya anställning.
idgIDG.se - kl. 14:08

hr

"Det tar lång tid att hitta ­rätt ton"
Hon har skrivit om sin fars avrättning och om hur inbördeskrig påverkar människor. Boklördag ringde upp Aminatta Forna som är en av de internationella gästerna på Stockholms litteraturfestival nästa helg.
dnDN.se - kl. 14:05

hr

Miljöintresset blev till ett jobb
Oskar Ekman, 25, pluggade energi och miljö spetsat med management. Sedan i somras är civilingenjören från Linköping anställd som innovationsexpert hos Fortum, där han bland annat jobbar för minskad energi­användning i nya Norra Djurgårdsstaden.
dnDN.se - kl. 14:05

hr

Läraren lockades att byta till byggsvängen
Många miljöansvariga är tekniker. Men Elin Svensson, 27, utbildade sig till gymnasielärare och geograf. Nu är hon verksamhetsutvecklare för kvalitet och miljö på byggföretaget JM Entreprenad."Det är viktigt att vara pedagogisk", konstaterar hon.
dnDN.se - kl. 14:00

hr

Läraren lockades att byta till byggsvängen
Många miljöansvariga är tekniker. Men Elin Svensson, 27, utbildade sig till gymnasielärare och geograf. Nu är hon verksamhetsutvecklare för kvalitet och miljö på byggföretaget JM Entreprenad."Det är viktigt att vara pedagogisk", konstaterar hon.
dnDN.se - kl. 14:00

hr

ÖB: Vi har inga egna indikationer
Pressträff med överbefälhavare Sverker Göranson om ubåtsjakten i Stockholms skärgård.
dnDN.se - kl. 14:00

hr

ÖB redo att tvinga upp ubåt med vapenmakt
Försvaret får fortfarande in rapporter misstänkt undervattensverksamhet i Stockholms skärgård. Får man kontakt med en främmande ubåt är målet att tvinga upp den. - Med vapenmakt om så krävs, säger Överbefälhavaren Sverker Göranson.
dnDN.se - kl. 13:59

hr

Två miljarder till äldreomsorgen
Kommunerna får 2 miljarder kronor per år för att öka bemanningen i äldreomsorgen. Förslaget finns med i den statsbudget som läggs fram på torsdag. Ulla Andersson (V) presenterar reformen redan idag och beskriver den som en seger för hennes parti.
dnDN.se - kl. 13:54

hr

Försvaret: Har fått kontakt
Strax efter lunch på tisdagen samlades tre fartyg på Ingaröfjärden. Enligt uppgift till DN hade de fått kontakt med något, oklart vad.
dnDN.se - kl. 13:48

hr

Ny festival i Norrköping
Tyskägda festivalarrangören FKP Scorpio har släppt de första namnen till sin nya vinterfestival Where's the music? som hålls i Norrköping den 12-14 februari nästa år.
dnDN.se - kl. 13:47

hr

Så hittar du hållbara jobb
Många studenter vill arbeta för en grönare och mer rättvis värld. Men hur hittar du ett sådant jobb? Och hur bygger du din karriär kring det?En väg kan gå via karriärplattformen Sustainergies.
dnDN.se - kl. 13:47

hr

Litteraturhistorien är en guppande textorgie
DN:s Jenny Lindh svarar på dina frågor om litteratur.
dnDN.se - kl. 13:43

hr

Fusk och fel hos bilverkstäderna
Har bilverkstäderna blivit bättre på att göra vad de ska eller är fusket fortfarande utbrett? Svaret beror på vem du frågar. "Det har blivit bättre", enligt bilbranschen. "Det blir sämre och sämre", hävdar Motormännen.
dnDN.se - kl. 13:34

hr

Första artisterna klara till ny festival
Nu är de första artisterna klara för Bråvalla-arrangören FKP Scorpios nya festival Where's the music? - det handlar om en rad hyllade svenska akter som Hello Saferide, Kitok, Spiders, Beatrice Eli och Erik Rapp.
dnDN.se - kl. 13:20

hr

Fler unga arbetspendlar över sundet
I flera år har arbetspendlingen över Öresund minskat bland svenska ungdomar. Antalet jobbpendlare har sjunkit sedan toppåret 2007, då nästan 2000 ungdomar pendlade till jobb i Danmark. Men nu börjar siffran vända uppåt igen, rapporterar SVT:s Sydnytt.
dnDN.se - kl. 13:15

hr

Amelia vill bli din digitala assistent och livskamrat
Programmet Amelia ska kunna tänka precis som du, berättar IP Softs grundare Chetan Dube.
idgIDG.se - kl. 13:15

hr

Stopp för oseriösa klädinsamlingar
Inget 90-konto - inget tillstånd för klädinsamlingsbehållare. Landskrona sätter hårt mot hårt för att stoppa oseriösa klädinsamlingar. Och allt fler kommuner följer efter.
dnDN.se - kl. 13:01

hr

Live - ÖB om jakten på ubåt
dnDN.se - kl. 12:57

hr

Så startade branden i Gamla stan
Den våldsamma branden i Gamla stan under måndagskvällen startade med en brinnande lampa i en antikvitetsaffär. Butiken totalförstördes i branden, men ingen person fick några allvarligare skador.
dnDN.se - kl. 12:50

hr

Läs de Augustnominerade verken
Under måndagen kungjordes vilka sex verk som är nominerade till Augustpriset i den skönlitterära klassen 2014. Här kan du läsa utdrag ur samtliga böcker, samt hitta DN:s recensioner av dem.
dnDN.se - kl. 12:32

hr


Här är tio saker användarna vill se i Windows 10
Microsoft har bett användarna ge förslag på vad de vill se i Windows 10. Här är de tio populäraste förslagen just nu.
idgIDG.se - kl. 12:30

hr

Kinberg Batra nominerad som M-ledare
Moderaterna i Västerbotten vill att Anna Kinberg Batra ska bli Fredrik Reinfeldts efterträdare som partiledare, enligt Ekot. Länsförbundet är först med att skicka in sin nominering till partiets valberedning.
dnDN.se - kl. 12:13

hr

Spara bilderna - och slipp tårarna
Bilderna är ofta de käraste ägodelarna vi har. Ändå finns de ofta i mobilen där de lätt kommer bort. Här är tips på hur du slipper försvunna bilder och mycket sorg och tårar.
dnDN.se - kl. 12:09

hr

Live - Jakten på ubåt i Stockholms skärgård
DN sänder direkt.
dnDN.se - kl. 11:52

hr

Piloter utvidgar strejk på Lufthansa
Strejken bland piloterna på Lufthansa har utvidgats till att även omfatta långdistansflyg. Trafiken stod på tisdagen nästan helt stilla på Frankfurts flygplats, som är Tysklands största.
dnDN.se - kl. 11:42

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen