allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
SVD.se (3478)
Expressen (2498)
Di.se (1316)
Ny Teknik (209)
CisionNews (1234)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (226)
Pressmed. (0)
Nyheter (1044)
Reklam & PR (0)
Kultur (114)
Sport (0)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Häcken krossade Mjällby
Häcken skickade ner Mjällby på nedflyttningsplats i fotbollsallsvenskan efter 4-1 (3-0) på Strandvallen på söndagen. Och det gick riktigt bra för Hisingslaget utan notoriske målskytten Moestafa El Kabir, som var avstängd.
dnDN.se - kl. 19:46

hr

Alm: Vi har inte fåttt någon fart på hemmaplan
En olycklig Martin Lorentzson stötte in bollen i eget mål - sedan hämtade sig aldrig AIK. Norrköping vann med 2-1, och blev tredje bortalag på lika många matcher att lämna Friends arena med poäng. "Vi har inte fått någon fart här hemma över huvud taget", säger AIK-tränaren Andreas Alm till C More.
dnDN.se - kl. 19:32

hr

Barn räddades ur varm bil
Ett litet barn räddades ur en varm låst bil som stod parkerad i Halmstad på söndagseftermiddagen.
dnDN.se - kl. 19:02

hr

Rubin "Hurricane" Carter död
Förre proffsboxaren Rubin "Hurricane" Carter är död. Carter var främst känd för att ha frikänts för ett trippelmord, efter 19 år i fängelse.
dnDN.se - kl. 17:49

hr

Kravaller vid påskböner
Ett tiotal personer sårades på söndagen i Jerusalems gamla stad under sammanstötningar mellan unga palestinier och israeliska gränspoliser. 25 palestinier arresterades.
dnDN.se - kl. 17:33

hr

Kalmar FF:s förlustnolla intakt
Inte heller IFK Göteborg lyckades besegra Kalmar FF. Fem omgångar in på årets allsvenska är det småländska laget tillsammans med Malmö FF de enda obesegrade lagen. Matchen på påskdagseftermiddagen slutade 1-1.
dnDN.se - kl. 17:18

hr

Halmstad tog första segern
Hemma mot Helsingborg kom Halmstads första trepoängare för säsongen. Johan Blombergs känsliga frispark blev vägvisande i 2-1-segern.
dnDN.se - kl. 17:05

hr

Rälsbuss på Inlandsbanan evakuerad
En rälsbuss på Inlandsbanan började på söndagen brinna vid Fågelsjö, söder om Sveg. Polisen i Gästrikland uppger att det ska ha bildats rök under färd, och att rälsbussen evakuerats på passagerare.
dnDN.se - kl. 16:33

hr

Påven bad för Syrien och Ukraina
I sin påskhälsning "Urbi et Orbi" (för staden och världen) på Petersplatsen bad påven för freden i världen. Franciskus betonade särskilt konflikten i Syrien och den dramatiska situation som uppstått i Ukraina.
dnDN.se - kl. 16:16

hr

Ukrainsk rabbin tonar ned rasisthot
Rabbinen i den judiska församling i Donetsk som utsattes för antisemitiska flygblad och blev internationell uppmärksammade av USA:s utrikesminister John Kerry vill nu tona ned händelsen.
dnDN.se - kl. 16:11

hr

Åtta döda i finsk flygolycka
Ett mindre flygplan med en grupp fallskärmshoppare störtade vid 14.30-tiden svensk tid i ett skogsområde i västra Finland. Åtta personer har bekräftats döda medan piloten och minst två av passagerarna hann rädda sig i fallskärm.
dnDN.se - kl. 15:40

hr

Åtta döda i finsk flygolycka
Ett mindre flygplan med en grupp fallskärmshoppare störtade vid 14.30-tiden svensk tid i ett skogsområde i västra Finland. Åtta personer har bekräftats döda medan piloten och minst två av passagerarna hann rädda sig i fallskärm.
dnDN.se - kl. 15:40

hr

Liverpool närmare ligaseger
Liverpool firade påsk med att säkra lagets elfte raka seger i Premier League - 3-2 mot Norwich - efter två mål av Raheem Sterling och ett mål av skyttekungen Luiz Suarez. En seger som innebar ett jättekliv närmare det engelska ligaguldet.
dnDN.se - kl. 15:22

hr

Fruktad svamp hotar världens veteskördar
Forskare varnar för att en aggressiv svamp hotar att slå ut hela världens veteproduktion om den inte stoppas i tid. Nu arbetar man för att ta fram nya arter som är resistenta mot sjukdomen som kallas för "jordbrukets polio".
dnDN.se - kl. 15:16

hr

Just nu: Följ matcherna i allsvenskan
Påskdagen bjuder på fyra allsvenska matcher. Först ut är Kalmar FF-IFK Göteborg och Halmstad-Helsingborg. Följ matcherna direkt här.
dnDN.se - kl. 14:43

hr

Lavin i Åre
En lavin har gått vid Hällfjället i Åre. Personal från Skistar har börjat söka i området.
dnDN.se - kl. 14:27

hr

"Pfizer vill ta över Astra Zeneca"
Läkemedelsjätten Pfizer har uppvaktat Astra Zeneca om ett sammangående. Men det svensk-brittiska bolaget har hittills sagt nej, uppger källor.
dnDN.se - kl. 14:17

hr

"Pfizer vill ta över Astra Zeneca"
Läkemedelsjätten Pfizer har uppvaktat Astra Zeneca om ett sammangående. Men det svensk-brittiska bolaget har hittills sagt nej, uppger källor.
dnDN.se - kl. 14:17

hr

Välkomna till framtiden, Latin Kings
I maj är det 20 år sedan Latin Kings debut "Välkommen till förorten" ­släpptes. Den gav en röst åt ungdomar som tidigare varit marginaliserade, och riktade en medial strålkastare mot en verklighet som var okänd för de flesta svenskar. Fredrik Strage har träffat Dogge, Chepe och Salla för att prata om musiken, politiken och vänskapen som gick sönder.
dnDN.se - kl. 14:16

hr

Bilen började brinna mitt bland lejonen
Besöket i safariparken Longleat i södra England blev mer dramatisk än Helen Clements och hennes två barn tänkt sig. När de körde genom lejonavdelningen började bilen brinna - med lejonen mindre än 100 meter bort.
dnDN.se - kl. 13:45

hr

Fler döda bärgade i Sydkorea
Den bekräftade dödsiffran stiger efter färjekatastrofen utanför Sydkorea i takt med att dykarna lyckas söka igenom allt fler utrymmen i passagerarfartyget. Hundratals saknas fortfarande och de anhöriga börjar bli allt mer desperata.
dnDN.se - kl. 12:45

hr

Stal hunden på första dejten
Den första träffen slutade olyckligt för kvinnan i New Jersey. Mannen stal både hennes hund och platt-tv.
dnDN.se - kl. 11:52

hr

Karin Bojs: Vi har helt bytt ut våra närmaste vänner
Vi människor har tillbringat ungefär 95 procent av vår tid på jorden som jägare och samlare. Nu visar det sig att den moderna livsstilen har satt oväntade spår - djupt inom oss.
dnDN.se - kl. 11:50

hr

Unik övervakning avslöjar kärnvapenprov
Forskare har byggt upp ett globalt system för att kontrollera att alla följer kärnvapenprovstoppsavtalet från 1996. Men avtalet har inte trätt i kraft än. Ledande världspolitiker och diplomater möttes i Stockholm för att förmå de sista åtta viktiga länderna att gå med.
dnDN.se - kl. 11:49

hr

Borgmästaren vädjar till Putin: Skicka trupper till Ukraina
Den folkutsedde pro-ryske borgmästaren i Slovjansk vädjade till Putin att "skicka in fredsbevarande trupper" i regionen efter eldöverfallet mot en vägpostering på söndagsnatten. DN:s reportageteam rapporterar direkt från Slovjansk.
dnDN.se - kl. 11:48

hr

Man klämdes till döds i traktorsläp
En man i 60-årsåldern omkom på söndagsmorgonen när han blev fastklämd under ett traktorsläp på en gård utanför Alunda, fyra mil nordost om Uppsala.
dnDN.se - kl. 11:44

hr

Tredje raka segern för Hamilton
Lewis Hamilton vann sitt tredje raka lopp i formel 1-VM. Nico Rosberg såg till att det blev en dubbelseger för Mercedes i Kinas GP, där också Marcus Ericsson tog sig i mål.
dnDN.se - kl. 11:08

hr

Zjirinovskij bad medhjälpare att våldta journalist
Den ultranationalistiske ryske politikern Vladimir Zjirinovskij har hamnat i blåsväder igen. Häromdagen anklagade han en gravid reporter för att vara nymfoman. Sedan bad han sin medhjälpare att våldta henne - mitt framför tv-kamerorna i den ryska duman.
dnDN.se - kl. 11:00

hr

Memories Beach Bar fixar ­biffen utan kök
dnDN.se - kl. 10:19

hr

Ryskt bombflyg oroar Japan
Det är inte bara kring Ukraina som Rysslands militära beteende väcker uppseende. Japan har varje dag den senaste veckan skickat upp stridsplan när ryskt militärflyg kommit nära japanska öar.
dnDN.se - kl. 10:14

hr

Så förändrades vår värld av våren i Peking för 25 år sedan
Natten till den 20 april 1989 startade de demonstrationer som senare skulle leda fram till massakern på Himmelska fridens torg. Studenterna skapade en frihetsrörelse med långa historiska rötter - och med enorma konsekvenser för hela världens framtid, skriver författaren och Kinakännaren Johan Lagerkvist.
dnDN.se - kl. 10:05

hr

En misstänkt för sexbrott mot 14-åring
En 24-årig Linköpingsbo har anhållits misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn, rapporterar SR Östergötland.
dnDN.se - kl. 10:03

hr

Kärleken till livet ännu större efter stroken
Kärlek och passion ska göra Djurgården till ett storlag. Paret bakom satsningen är den tidigare NHL-spelaren Nisse Ekman och OS- medaljören Danijela Rundqvist. "Tänk vad coolt att kunna hjälpa de här drivna tjejerna att utvecklas ytterligare som hockeyspelare", säger Nisse Ekman som är sportchef för Djurgårdens nya satsning.
dnDN.se - kl. 10:00

hr

Stark konst vigd åt politiskt motstånd
Köerna ringlar långa till Ai Weiweis utställning i Berlin, hans största någonsin. Dan Jönsson beundrar civilkuraget och humorn hos den angelägne kinesiske konstnären.
dnDN.se - kl. 09:52

hr

"De trodde att det var kört"
Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i sjötrafik efter krocken mellan en finlandsfärja och taxibåt. Under söndagen förhördes två av personerna som hamnade i vattnet. "De trodde att det var helt kört för deras del", säger inspektör Aris Janisels.
dnDN.se - kl. 09:49

hr

"De trodde att det var kört"
Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i sjötrafik efter krocken mellan en finlandsfärja och taxibåt. Under söndagen förhördes två av personerna som hamnade i vattnet. "De trodde att det var helt kört för deras del", säger inspektör Aris Janisels.
dnDN.se - kl. 09:49

hr

Livet är en dans
Mats Ek arbetar med kroppen. När han ­regisserar, koreograferar och dansar. Maria Schottenius har mött honom för ett samtal om torson och tyngden, könet och inälvorna.
dnDN.se - kl. 09:35

hr

Just nu: Följ formel 1-loppet i Shanghai
Lewis Hamilton, Mercedes, startar i pole position i Shanghais GP. Svenske Marcus Eriksson, Caterham, startar på 20:e plats. DN rapporterar direkt.
dnDN.se - kl. 08:30

hr

"Heartbleed" slår mot Obamacare
Heartbleed, beskriven som den värsta buggen i internets historia, fortsätter att sprida oro. Användare av "Obamacare", det nya sjukförsäkringssystemet i USA, tvingas nu skaffa nya lösenord.
dnDN.se - kl. 08:24

hr

Japan placerar soldater nära omstridd ögrupp
Japan har beslutat att bygga en radarstation och skicka trupper till ett område nära den omstridda ögruppen Senkaku. Det väntas spä på konflikten med Kina, som också gör anspråk på territoriet. Om det bryter ut en väpnad konflikt riskerar USA att dras in.
dnDN.se - kl. 08:14

hr

Landeskogs dubbel gav ny seger
Gabriel Landeskog förde sitt Colorado till 4-2-seger och 2-0 i matcher mot Minnesota i NHL-slutspelets åttondelsfinal natten till påskdagen.
dnDN.se - kl. 08:03

hr

Polisen har hittat rätt taktik mot Rios farligaste fans
För några år sedan var det livsfarligt att gå på derby mellan Flamengo och Vasco på Maracanã. Nu har det blivit en familjefest. Kampen mot fotbollsvåldet har lyckats på Brasiliens största fotbollsarena.
dnDN.se - kl. 08:00

hr

Uppgifter till DN: Högra sektorn bakom attack i Slovjansk
En vägspärr som hålls av pro-ryska separatister vid  Bylbasivka utanför staden Slovjansk angreps vid 02-tiden på söndagsnatten av en väpnad grupp.  Fem personer ska ha dödats vid eldstriden.  
dnDN.se - kl. 07:43

hr

Uppgifter till DN: Högra sektorn bakom attack i Slovjansk
En vägspärr som hålls av pro-ryska separatister vid  Bylbasivka utanför staden Slovjansk angreps vid 02-tiden på söndagsnatten av en väpnad grupp.  Fem personer ska ha dödats vid eldstriden.  
dnDN.se - kl. 07:43

hr

Uppgifter om dödsskjutningar i Slavjansk
Enligt rysk tv ska en eldstrid vid en vägspärr nära staden Slavjansk ha krävt fem dödsoffer på söndagsmorgonen. Uppgifterna har ännu inte gått att bekräfta.
dnDN.se - kl. 07:43

hr

Högra sektorn anklagas för attack i Slovjansk
En vägspärr som hålls av pro-ryska separatister vid Bylbasivka utanför staden Slovjansk angreps vid 02-tiden på söndagsnatten av en väpnad grupp. Fem personer ska ha dödats vid eldstriden. DN:s reportageteam är på plats i det ockuperade stadshuset i Slovjansk.
dnDN.se - kl. 07:43

hr


Lastbalanseraren går in i nästa fas
Snart kan vi vänta oss en helt ny typ av mjukvara för att balansera tunga laster.
idgIDG.se - kl. 07:36

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen