allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2430)
Di.se (1533)
IDG.se (301)
Ny Teknik (280)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (478)
Pressmed. (977)
Nyheter (3216)
Reklam & PR (0)
Kultur (677)
Sport (590)
Fritid (63)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Vandalism på klapperstensfält
Det har legat orört sedan inlandsisen drog sig tillbaka för 9 000 år sedan. Men nu är klapperstensfältet på väg mot Slåttsdalsskrevan i Skuleskogens nationalpark i Ångermanland fullt av små figurer, sedan stenar staplats på varandra.
svdSVD.se - kl. 23:29

hr

Svensk omkom i lavinolycka i Chile
En svensk man har omkommit i en lavinolycka i Chile, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.
svdSVD.se - kl. 23:28

hr

Arvidsjaur får upp mot 100 nya jobb
Arvidsjaurborna kan räkna med 60 till 100 nya arbetstillfällen, sedan det tyska företaget BKM Mannesmann beslutat sig för att förlägga sitt huvudkontor där.
svdSVD.se - kl. 23:22

hr

Arvidsjaur får upp mot 100 nya jobb
Arvidsjaurborna kan räkna med 60 till 100 nya arbetstillfällen, sedan det tyska företaget BKM Mannesmann beslutat sig för att förlägga sitt huvudkontor där.
dnDN.se - kl. 23:19

hr

Vad är det för fel på svensk forskning?
 
svdSVD.se - kl. 23:15

hr

Ebolafall bekräftat i USA
Det första fallet av ebola som diagnostiserats i USA har bekräftats, uppger det amerikanska smittskyddsinstitutet CDC till nyhetsbyrån AFP.
svdSVD.se - kl. 23:09

hr

S och MP eniga om tredje pappamånad
Socialdemokraterna och Miljöpartiet har enats om en tredje pappamånad och hot om kvoteringslag för bolagsstyrelser.
svdSVD.se - kl. 23:07

hr

Nasdaq släpper tillägget OMX
Nu släpper Stockholmsbörsen tillägget OMX och kommer i fortsättningen att enbart gå under namnet Nasdag Stockholm, rapporterar flera medier.
svdSVD.se - kl. 23:05

hr

Första ebolafallet i USA
Det första fallet av ebola som diagnostiserats i USA har bekräftats, uppger det amerikanska smittskyddsinstitutet CDC till nyhetsbyrån AFP.
dnDN.se - kl. 23:02

hr

Paris vann stormatchen utan Zlatan
Paris Saint-Germain må ha 99 problem.Men Barcelona var inte ett.PSG vann Champions League-mötet med 3-2 - inför fint besök i den franska huvudstaden.
dnDN.se - kl. 23:01

hr

Hårt arbetande Gaga i Globen
På tisdagskvällen gjorde Lady Gaga sitt bästa för att få i gång publiken i Globen i Stockholm. Men showen, med en lång rad låtar från senaste albumet "Artpop", fick inte riktigt taket att lyfta.
svdSVD.se - kl. 23:00

hr

Phelps fast för fyllekörning - igen
Simmaren Michael Phelps greps för att ha kört bil påverkad natten till tisdagen lokal tid. Enligt polisen körde den 18-faldiga OS-guldmedaljören dessutom i 135 kilometer i timmen på en sträcka med en hastighetsbegränsning på strax över 70. Han korsade två heldragna linjer i en tunnel i hemstaden Baltimore, Maryland.
svdSVD.se - kl. 22:58

hr

AFV: KÖP CLAS OHLSON OCH BEIJER ALMA, SÄLJ REZIDOR
Affärsvärlden lämnar i veckans nummer fyra rekommendationer. Köp Clas Ohlson och Beijer Alma, sälj Rezidor, och vänta med Kambi.
svdSVD.se - kl. 22:58

hr

Första ebolafallet i USA
Det första fallet av ebola som diagnostiserats i USA har bekräftats, uppger det amerikanska smittskyddsinstitutet CDC.
svdSVD.se - kl. 22:55

hr

Paris vann stormatchen utan Zlatan
Paris Saint-Germain må ha 99 problem.
svdSVD.se - kl. 22:45

hr

Ny mäktig riksdag utmaning för Löfven
Den nya riksdagen kan bli den mäktigaste på decennier. Redan innan den rödgröna regeringen har bildats måste alla nya uppgörelser kontrolleras mot riksdagsmajoriteten.
svdSVD.se - kl. 22:37

hr

Åtalas för våldtäkt mot elvaåring
En man i 45-årsåldern från Söderhamns kommun har åtalats för fyra fall av våldtäkt mot barn, flera fall av misshandel, sexuella övergrepp mot barn och ett olaga hot.
svdSVD.se - kl. 22:35

hr

NEW YORK: E-HANDELSBOLAG VINNARE PÅ SUR BÖRS, DJIA -0,2%
De ledande amerikanska aktieindexen handlades på båda sidor av nollstrecket under tisdagen. Stängning skedde dock till slut i negativt territorium, efter statistik som kommit in under förväntan och ett kraftigt fall i oljepriserna som tyngde oljesektorn.
svdSVD.se - kl. 22:31

hr

Stor brand i taket på flerfamiljshus
En brand bröt ut vid 21-tiden på tisdagen i en flerfamiljsfastighet i Bredäng i södra Stockholm. I fastigheten finns såväl butiker som kontor och lägenheter.
svdSVD.se - kl. 22:30

hr

NEW YORK: TUFF DAG FÖR OLJEBOLAG, EBAY RUSADE, DJIA -0,2%
Efter en slagig handel stängde de ledande amerikanska aktieindexen under nollstrecket på tisdagen, tyngda bland annat av statistik som kom in under förväntan.
svdSVD.se - kl. 22:24

hr

Brand i femvåningshus i Bredäng
Brand bröt ut på tisdagskvällen i en femvåningsfastighet vid Bredängs centrum i sydvästra Stockholm. I huset finns både lägenheter, kontor och butikslokaler.
dnDN.se - kl. 22:22

hr

Grönlands ledare slipper omröstning
Den grönländska premiärministern Aleqa Hammond klarar sig undan en misstroendeomröstning. Hammond är i blåsväder efter att ha missbrukat offentliga medel för privata ändamål.
svdSVD.se - kl. 22:19

hr

Protest mot försenad folkomröstning
Tusentals katalaner samlades i Barcelona på tisdagen för att protestera mot att Spaniens författningsdomstol skjutit upp folkomröstningen om självständighet. Omröstningen var planerad till den nionde november.
svdSVD.se - kl. 22:17

hr

BÖRS: NASDAQ TAR BORT OMX UR VARUMÄRKET
Nasdaq OMX-koncernen antar varumärket Nasdaq för att tydligare beskriva sin globala verksamhet. I samband med det kommer Stockholmsbörsens erbjudande tillhandahållas under varumärket Nasdaq Stockholm.
svdSVD.se - kl. 22:15

hr

Originalnoter av Mozart upptäckta
Han bläddrade igenom dammiga gamla notark i Nationalmuseum i Budapest. Då stannade hjärtat plötsligt liksom till.
svdSVD.se - kl. 22:11

hr

Svagt ned på Wall Street
USA-börserna backade något även på tisdagen. Energisektorn fortsätter att agera sänke, terminspriset för Brent-olja droppade 16 procent, det största tappet på två år.
dnDN.se - kl. 22:10

hr

En poäng på fyra derbyn för Malmö
Efter fem omgångar i handbollens elitserie har Malmö redan mött övriga fyra Skånelag - och tagit en poäng. På tisdagen blev det förlust för tredje derbyt i följd, 21-22 hemma mot Ystads IF. Alexander Borgstedt, sex mål totalt, avgjorde på straff med lite mer än två minuter kvar.
svdSVD.se - kl. 22:09

hr

Svagt ned på Wall Street
USA-börserna backade något även på tisdagen. Energisektorn fortsätter att agera sänke, terminspriset för Brent-olja droppade 16 procent, det största tappet på två år.
svdSVD.se - kl. 22:08

hr

Vetlanda har kopplat greppet och speedway-guldet
Vetlanda har kopplat ett rejält grepp om SM-guldet i speedway.Indianerna ligger under med tre poäng inför kvällens avgörande i Vetlanda.- Jag trodde vi skulle få stryk med åtta, tio poäng och så går vi och vinner matchen, jublade smålänningarnas sportchef Bosse Wirebrand efter 43-46 på Sannaheds motorstadion i Kumla.
dnDN.se - kl. 22:01

hr

Hårda bud för "pirat" i Florida
Att gå klädd som Johnny Depps rollfigur Jack Sparrow från Pirates of the Caribbean-filmerna till vardags kan verkligen straffa sig.
svdSVD.se - kl. 22:00

hr

Rögle avgjorde derby i boxplay
Rögle vann säsongens första Skånederby i ishockeyallsvenskan, 3-2 mot Malmö inför 4 326 åskådare i Lindab Arena. Christopher Liljewall gjorde 2-1 i powerplay i början av den andra perioden och satt sedan utvisad när Robin Sterner satte 3-1 i numerärt underläge. Malmös kanadensare Joey Tenute reducerade tämligen omgående men slutperioden blev ...
svdSVD.se - kl. 21:52

hr

FN:s ebolachef vill se resultat
Chefen för FN:s ebolainsats vill nå betydande resultat i kampen mot den dödliga epidemin inom 60 dagar. Chefen Tony Banbury säger att detta innebär att han vill att minst 70 procent av de smittade får vård, samt att 70 procent av de döda begravs för att få stopp på smittan.
svdSVD.se - kl. 21:52

hr

Hårt arbetande Gaga i Globen
På tisdagskvällen gjorde Lady Gaga sitt bästa för att få igång publiken i Globen i Stockholm. Men inledningen, med en lång rad låtar från senaste albumet "Artpop", fick inte riktigt taket att lyfta.
svdSVD.se - kl. 21:43

hr

Thailändsk minister: Id-märk alla turister
Thailands turismminister vill att turister i landet bär ett armband som identifierar innehavaren. Detta efter att två brittiska turister mördats på en ö tidigare i september.
dnDN.se - kl. 21:40

hr

Medieuppgifter: Hälsan sviktar för en allt fetare Kim Jong-Un
Kim Jong-Un har brutit båda sina vrister, uppger medier. Den nordkoreanske ledaren ska alltjämt befinna sig på sjukhus efter att ha opererats. Det spekuleras om att hans svaghet för god mat och dryck gjort honom allt tyngre och att vristerna nu fått ta smällen.
dnDN.se - kl. 21:40

hr

Fördel Vetlanda inför finalreturen
Vetlanda har ena foten överst på prispallen.
svdSVD.se - kl. 21:38

hr

Attacker mot flyktingar i Libanon
Våldet mot syriska flyktingar i Libanon har ökat kraftigt sedan jihadister från Syrien kidnappat och dödat libanesiska soldater och poliser, varnar människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW).
svdSVD.se - kl. 21:29

hr

Umeå vann i millenniepremiären
Umeås basketherrar gjorde sin första ligamatch i basket på den här sidan millennieskiftet. Det började bra, med seger mot Jämtland, 96-83 (43-35).
svdSVD.se - kl. 21:22

hr

Det går inte att förtrycka människor i evighet
 
svdSVD.se - kl. 21:18

hr

Den bästa sortens S-regering
 
svdSVD.se - kl. 21:18

hr

Hackade sig in hos USA:s armé
Fyra medlemmar av en internationell grupp datorhackare har åtalats misstänkta för att ha kommit över data och programvara till ett värde av 100 miljoner dollar. De anklagas bland annat för att ha tagit sig in i den amerikanska arméns nätverk och kommit över uppgifter som används för att utbilda piloter att köra Apachehelikoptrar. Männen misstänks ...
svdSVD.se - kl. 21:10

hr

Modi hoppas på avtal Indien stoppade
Efter att ha träffat president Barack Obama i Vita huset säger Indiens premiärminister Narendra Modi att han hoppas att WTO:s världsomspännande handelsavtal, som Indien stoppade i juli, snart kan godkännas.
svdSVD.se - kl. 21:06

hr

Spansk statsskuld över 100 procent
Den spanska statsskulden kommer under nästa år att passera 100 procent av landets BNP. Sedan kommer den stiga ytterligare 2016 innan den först året därpå sjunker under 100-strecket igen, enligt en ny prognos från regeringen i Madrid.
svdSVD.se - kl. 21:02

hr

Airbus får grönt ljus av EU
Den europeiska flygsäkerhetsmyndigheten EASA har godkänt den franska flygtillverkaren Airbus jätteflygplan A350. Därmed har man klarat av det största hindret innan planet kan börja flyga passagerare reguljärt.
svdSVD.se - kl. 21:00

hr

Björklund tror på lösare allianssamarbete
Inför nästa riksdagsval kommer alliansen att vara enad för att återta regeringsmakten, menar Folkpartiets ledare Jan Björklund. Men han tror också att de fyra åren till dess inte kommer se total enighet mellan de fyra partierna.
dnDN.se - kl. 20:59

hr

Dödliga attacker i Bagdad
Minst 25 personer har dödats av en vägbomb och granatattacker i shiadominerade områden i den irakiska huvudstaden Bagdad, enligt polis- och sjukvårdskällor. Ett 50-tal personer har skadats.
svdSVD.se - kl. 20:52

hr

Hareides uttalande retade upp Míchel
Sämre än Salzburg, menade Malmö FF-tränaren Åge Hareide.
svdSVD.se - kl. 20:50

hr

Mercury-ballad på nytt Queen-album
Queen ska ha med en långsam balladversion av Freddie Mercurys solo-låt "Love kills" på sitt kommande album "Queen forever". Inspelningen, som ska ha gjorts en tid innan Mercurys död, finns redan ute på nätet, skriver nme.com.
svdSVD.se - kl. 20:48

hr

Microsoft presenterade Windows 10
Från Windows 8 till Windows 10. Microsoft hoppade över en siffra när det nya operativsystemet presenterades i kväll.
svdSVD.se - kl. 20:36

hr

Ayaz lyfte Degerfors
Degerfors bortaslog Gais i superettan i fotboll, 1-0, och skaffade sig en lucka på fem poäng ned till ekonomiskt ansatta Ängelholm på kvalplats.
svdSVD.se - kl. 20:30

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen