allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2507)
Di.se (1702)
IDG.se (283)
Ny Teknik (265)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (497)
Pressmed. (1276)
Nyheter (3302)
Reklam & PR (0)
Kultur (628)
Sport (544)
Fritid (51)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Kanada försöker förstå motiven bakom två dåd
Dagen efter skottdramat vid parlamentet i Ottawa - det andra kanadensiska vansinnesdådet på ett par dagar - kämpade polis och invånare med att begripa vad som motiverade Michael Zehaf-Bibeau att begå dådet.
svdSVD.se - kl. 20:06

hr

EU-TOPPMÖTE: ITALIEN KAN FÖRSTÄRKA BUDGET MED 2 MDR - RENZI
BRYSSEL (Direkt) Italien kan mycket väl förstärka budgeten för 2015 med 1-2 miljarder euro och uppfylla EU-kommissionens krav.
svdSVD.se - kl. 19:56

hr

Bengtsson rider GP i Flyinge
Rolf-Göran Bengtsson rider finalen i Volkswagen Grand Prix i Flyinge den 19 november.
svdSVD.se - kl. 19:46

hr

Man gripen för bombhot mot galleria
Svavagallerian i centrala Uppsala utrymdes på torsdagskvällen sedan en man ringt en livsmedelsbutik i gallerian och framfört ett bombhot.
svdSVD.se - kl. 19:46

hr

Domare sköt upp haitiers FN-stämning
Fem haitier försöker ställa FN till svars för att organisationens fredssoldater misstänks ha orsakat den koleraepidemi som krävt tusentals haitiers liv sedan hösten 2010.
svdSVD.se - kl. 19:43

hr

Karlsson skakad av skottdramat
"Det som händer i Ottawa just nu gör mig ledsen".
svdSVD.se - kl. 19:35

hr

Resursskolor kan leda till vite
Hur ger man elever extra mycket stöd utan att de stängs ute från den vanliga skolvardagen?
svdSVD.se - kl. 19:28

hr

Regeringen vill höja skatten på din bil
Regeringen vill höja fordonsskatten nästa år. Kolla i tabellen ovanför för att se hur just din bil kommer att beskattas efter höjningen.
dnDN.se - kl. 19:16

hr

Här har bostadsrätten stigit mest i Stockholm
Det är milsvida skillnader i kvadratmeterpriser för bostadsrätter inom Stockholms stad. Gapet för en lägenhet är drygt 47700 kronor per kvadratmeter mellan hetaste område och den geografiska del som är minst eftertraktad.
svdSVD.se - kl. 19:06

hr

Vigmed Holding AB tidigarelägger delårsrapporten
Styrelsen för Vigmed Holding AB (publ) har beslutat att tidigarelägga publicering av delårsrapporten för januari - september 2014. Bolaget publicerar rapporten fredagen den 24 oktober 2014.
cisCisionNews - kl. 19:06

hr

Mer bistånd till flyktingmottagande
En dryg femtedel av biståndsbudgeten beräknas 2015 gå till flyktingmottagandet i Sverige - i stället för till traditionellt biståndsarbete. Detta trots att Miljöpartiet var starkt kritiskt till det före valet.
svdSVD.se - kl. 19:03

hr

Coogan ersätter Hoffman i "Happyish"
När Philip Seymour Hoffman gick bort i förtid i februari i år hade han en rad olika projekt på gång. Bland annat skulle han spela huvudrollen i Showtimes "Happyish", en serie som har beskrivits som en svart komedi.
svdSVD.se - kl. 19:01

hr

Missad Gripenaffär kostar skattebetalarna 2,9 miljarder
Schweiz avhopp från Gripenaffären blir dyrt för de svenska skattebetalarna. Bara under 2014 och 2015 behöver regeringen skjuta till 2,9 miljarder kronor för att täcka hålet som uppstått. Enligt försvarsminister Peter Hultqvist (S) krävs det ytterligare tillskott senare.
svdSVD.se - kl. 18:55

hr

Finansministern i bottenklass när det kommer till sparande
Näringsminister Mikael Damberg och framtidsminister Kristina Persson, känd från Riksbanken, är några av de ministrar som sticker ut med lyckosamma placeringar de senaste tre åren. Finansminister Magdalena Andersson har däremot fått marginell utväxling på sina sparslantar.
svdSVD.se - kl. 18:39

hr

Carl Bildt: "Ren talibanpolitik"
Regeringens besked att man vill strypa stödet till svenska kultur- och forskningsinstitut i Rom, Aten och Istanbul väcker stark kritik i sociala medier. Förre utrikesministern Carl Bildt kallar det "talibanpolitik".
svdSVD.se - kl. 18:30

hr

Harper vill se utökad övervakning
Det kanadensiska parlamentet öppnade igen på torsdagsmorgonen i Ottawa, dagen efter terrordåden i staden.
svdSVD.se - kl. 18:28

hr

Boko Haram kidnappade 25 flickor
Anhängare till islamistsekten Boko Haram misstänks ha kidnappat ytterligare minst 25 flickor från en avlägset belägen by i nordöstra Nigeria, uppger vittnen för nyhetsbyrån Reuters.
svdSVD.se - kl. 18:23

hr

Galleria utrymd efter bombhot
Svavagallerian i centrala Uppsala har utrymts sedan en person ringt en livsmedelsbutik i gallerian och framfört ett bombhot.
svdSVD.se - kl. 18:21

hr

Blodiga attentat i Pakistan
Minst 11 personer har mist livet och 30 har skadats i terrorattentat i Quetta i sydvästra Pakistan. Men den islamiske ledare som enligt myndighetsföreträdare var måltavla för en av attackerna - en självmordsbombning - klarade sig.
svdSVD.se - kl. 18:21

hr

Matchfixningsdom kan överklagas
De flesta ärenden om matchfixning leder inte ens till åtal, än mindre till fällande domar. Ändå kommer sannolikt den friande domen efter den första rättegången om matchfixning inom svensk fotboll att överklagas.
svdSVD.se - kl. 18:21

hr

Björklund: S sviker sitt löfte om försvaret
Mitt under pågående ubåtsspaning har ett storbråk utbrutit om försvarets pengar. Folkpartiledaren Jan Björklund anklagar regeringen för att urholka anslagen med den höjda arbetsgivaravgiften för unga. "Prata med lite mindre bokstäver", uppmanar försvarsminister Peter Hultqvist (S).
dnDN.se - kl. 18:17

hr

Richie hedrad av Messi-inspiration
Den ene har blivit utsedd till världens bäste fotbollsspelare, den andre har sålt över 100 miljoner skivor världen över. Frågan är vilken Lionel som egentligen är störst - Messi eller Richie?
svdSVD.se - kl. 18:11

hr

Är det någon som gör något för tiggarna?
 
svdSVD.se - kl. 18:09

hr

Com Hem offentliggör emission av Senior Secured Notes om 2 500 000 000 kronor
Com Hem Holding AB (publ) offentliggör idag att dess dotterbolag NorCell Sweden Holding 3 AB (publ) ("Emittenten") har emitterat nya Senior Secured Notes om totalt 2 500 000 000 kronor som förfaller 2019 (de "Nya Obligationerna") som del av finansieringen av inlösen av utestående SEK 3 492 306 000 Senior Secured Notes som förfaller 2018 (de ...
cisCisionNews - kl. 18:05

hr

Keira Knightley gör Broadwaydebut
Den brittiska filmstjärnan Keira Knightley siktar nu mot Broadway. Enligt Deadline Hollywood ska hon göra titelrollen i en kommande uppsättning av "Thérèse Raquin".
svdSVD.se - kl. 18:00

hr

Hedwall en i tätmängden
Caroline Hedwall inledde USA-tourtävlingen i golf i Taiwans huvudstad Taipei övertygande på torsdagen. Men det var hon inte ensam om. Med 68 slag, fyra under par, är hon en av sex spelare som ligger på delad åttonde plats, två slag från ledande amerikanskan Jessica Jorda. Även andraplatsen delas av sex spelare, ett slag bakom Jorda.
svdSVD.se - kl. 18:00

hr

Sköt terroristen - hyllas som Kanadas hjälte
Applåderna ville aldrig ta slut när Kevin Vickers gick in i parlamentets plenisal i Ottawa på torsdagen. Politikerna, vars liv han räddat, ställde sig upp och gav honom sin hyllning.
dnDN.se - kl. 18:00

hr

Starka rapporter lyfte börsen
Efter en nedgång i torsdagens morgonhandel vände Stockholmsbörsen upp och avslutade på rejält plus. Även på de stora Europabörserna var det uppåt.
svdSVD.se - kl. 17:53

hr

Stram budget med få överraskningar
Den nya budgeten innehåller höjda skatter och har fokus på fullt finansierade reformer. Stramheten i budgeten ökar tron på ytterligare räntesänkning i nästa vecka. Något som regeringen själv inte har med i sin prognos.
svdSVD.se - kl. 17:50

hr

Ericssons bil inlåst i fabriken
På torsdagen stängdes skuldtyngda Caterhams fabrik i England efter bråket mellan de nya och gamla ägarna. Skickas inte Marcus Ericssons formel 1-bil från England i helgen hinner den inte fram till USA:s GP i Austin nästa helg.
dnDN.se - kl. 17:45

hr

Förlikning i Actakonflikt
41 sparare tyckte att de blev lurade att köpa obligationer som sedan tappade stort i värde när Lehman Brothers kraschade. Nu har de förlikats - bara dagar innan fallet skulle upp i tingsrätten.
svdSVD.se - kl. 17:41

hr

Minskad risk för ebolaspridning
Världshälsoorganisationen (WHO) hävdar att man är tämligen säker på att ebolaepidemin för närvarande inte sprids till grannländerna från drabbade Guinea, Liberia och Sierra Leone.
svdSVD.se - kl. 17:40

hr

Saudi varnar kvinnor som kör bil
Inrikesdepartementet i Saudiarabien varnar de som funderar på att delta i en protest mot kungadömets förbud för kvinnor att köra bil.
svdSVD.se - kl. 17:31

hr

Topplistorna: Stark entré för Sofia Karlsson
Comebacken för Sofia Karlsson börjar bra. Folkmusikerns första skiva på fem år går direkt in på andraplatsen på den svenska albumlistan efter Ed Sheerans "X".
svdSVD.se - kl. 17:24

hr

Regeringen lägger ner tre kulturinstitut
Två museer i Stockholm kan bli ett. Regeringen flaggar i budgetpropositionen för en sammanslagning av Moderna museet och Arkdes, tidigare Arkitekturmuseet. Samtidigt vill regeringen strypa stödet till svenska kultur- och forskningsinstitut i Rom, Aten och Istanbul.
svdSVD.se - kl. 17:21

hr

Love, Rosie - Regi: Christian Ditter
Betyg: 3  
svdSVD.se - kl. 17:17

hr

One Direction till Ullevi i sommar
Världens största pojkband, brittisk-irländska One Direction, kommer tillbaka till Sverige nästa år. Enligt ett pressmeddelande från skivbolaget Sony Music kommer bandet att spela på Ullevi i Göteborg den 23 juni.
svdSVD.se - kl. 17:14

hr

Ytterst står biståndets kvalitet på spel
 
svdSVD.se - kl. 17:13

hr

Nu i helgen samlas nordisk detaljhandel i Malmö på Natural Products Scandinavia
Nu på söndag den 26 oktober kl. 10.00 öppnas dörrarna till Natural Products Scandinavia, Nordens enda fackmässa för naturlig hälsa och egenvård, naturlig hudvård och skönhet och en hållbar livsstil i hem och hushåll. Att det är en verkligt internationell mässa framgår av att inköpare/besökare från 80 länder redan har  registrerat sig. Så även om ...
cisCisionNews - kl. 17:12

hr

Maria Schottenius: Korkat, regeringen!
Kortsiktigt, obegripligt, korkat. Den nya regeringen vill lägga ner de tre svenska forskningsinstitut som haft och har avgörande betydelse för humaniora och inter­nationellt utbyte. Ett förslag i den nya budgeten säger att de tre Medelhavsinstituten i Istanbul, Aten, Rom, inklusive San Michele på Capri, ska avvecklas fram till 2017.
dnDN.se - kl. 17:12

hr

Klas Eklund: "Budgeten löser inte jobbmålen"
Finansminister Magdalena Andersson (S) borde inte oroa sig för att budgeten ska falla - utan för att tillväxten försämras i Europa, vilket kan göra att flera reformer dras tillbaka. Klas Eklund, seniorekonom på SEB och medlem i SvD:s valpanel, tror inte att budgeten fixar jobben.
svdSVD.se - kl. 17:09

hr

Oroligt i Lille inför kvällens match
Fransk polis satte in tårgas och sköt med gummikulor för att skingra rivaliserande fans inför kvällens match mellan Lille och Everton i Europa League-fotbollen. Enligt engelska medieuppgifter och tweets från ögonvittnen har flera personer skadats. Everton meddelar på sin hemsida att flera av klubbens fans attackerades av ett 50-tal Lillesupportrar ...
svdSVD.se - kl. 17:07

hr

"Att göra för lite kan bli dyrt"
För alla som lyssnat på Magdalena Anderssons debatter med Anders Borg de senaste åren kommer den ganska försiktiga budgeten inte som någon överraskning. Samtidigt sänder hon därmed ett dystert budskap till övriga Europa.
svdSVD.se - kl. 17:01

hr

Blixten och det magiska huset - Regi: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Betyg: 4  
svdSVD.se - kl. 17:01

hr

Kapten Sabeltand - Regi: John Andreas Andersen, Lisa Marie Gamlem
Betyg: 3  
svdSVD.se - kl. 16:59

hr

Nordic Organic Food Fair öppnar i Malmö 26-27 oktober
Den enda nordiska fackmässan för ekologisk mat och dryck Mot bakgrund av den snabba tillväxten för ekologiskt i hela Skandinavien, blir årets upplaga av Nordic Organic Food Fair en spännande tillställning. Två dagar fullspäckade med upplevelser och möten. Mässan har fördubblats i storlek sedan premiären i fjol och är nu helt fullbokad. Här kan ...
cisCisionNews - kl. 16:58

hr

Idrottsrörelsen besviken - fick noll kronor i budgeten
Riksidrottsförbundet (RF) drog en nitlott i den nya regeringens budget. Av Socialdemokraternas vallöfte på 272 miljoner till idrotten blev det - 0 kronor. Nu väntar nya åtstramningar inom idrotten.
dnDN.se - kl. 16:58

hr

Muren - Regi: Hany Abu-Assad
Betyg: 4  
svdSVD.se - kl. 16:57

hr

Ida - Regi: Pawel Pawlikowski
Betyg: 6 Pawel Pawlikowskis svartvita film "Ida" är en flört med 60-talets europeiska konstfilm. Men den unga nunnans resa säger mer än vad som gick att säga då, skriver Hynek Pallas.
svdSVD.se - kl. 16:54

hr

Infranord visar vinst efter tredje kvartalet
Infranord visar ett positivt resultat, både för tredje kvartalet och ackumulerat under året. Resultatförbättringen beror främst på lägre administrativa kostnader samt bättre projektstyrning. Omsättningen för tredje kvartalet 2014 är i samma nivå som under föregående år, men rörelseresultatet förbättrades med 40 MSEK, till 81 MSEK (41). Juli - ...
cisCisionNews - kl. 16:51

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen