allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2588)
IDG.se (312)
Ny Teknik (279)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (366)
Pressmed. (1175)
Nyheter (3161)
Reklam & PR (0)
Kultur (641)
Sport (564)
Fritid (43)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Betongblock föll från kran - en dog
En byggnadsarbetare miste livet när han fick ett tungt betongblock över sig vid en märklig olycka i Tromsø i Nordnorge på måndagen.
svdSVD.se - kl. 19:34

hr

Två döda i kraftig explosion
Två personer dödades i samband med en mycket kraftig explosion i en lägenhet i Nyköping.
svdSVD.se - kl. 19:33

hr


Kommun inför köttfri dag i skolan
Lidingö inför köttfri dag på alla skolor och vissa förskolor. Enligt en skolenkät är var fjärde elev och förälder på Lidingö emot en helvegetarisk dag, enligt Mitti.se.
dnDN.se - kl. 19:29

hr

Zuckerberg bland de rikaste
Fallande oljepriser och en försvagad euro till trots finns det i världen 1 826 dollarmiljardärer, varav 290 nykomlingar. Bill Gates sitter säkert i toppen, enligt Forbes.
svdSVD.se - kl. 19:29

hr


Fotbollsstjärna misstänkt för sex med minderåring
Sunderlandspelaren Adam Johnson har gripits misstänkt för att ha haft sex med en minderårig flicka, rapporterar Sky Sports.
dnDN.se - kl. 19:29

hr

En till sjukhus efter biljakt
En bilförare vägrade stanna för en polispatrull utanför Kumla. och körde i väg i även 100 kilometer i timmen. Patrullen tog upp jakten i hopp om att kunna stanna honom i någon av rondellerna på väg mot Örebro. Färden tog slut inne i Örebro där föraren körde mot rött och krockade med minst en bil.
svdSVD.se - kl. 19:19

hr

"Krattat för fortsatta flygbråk"
De skandinaviska flygbolagen skakas av nya konflikter mellan ledning och anställda. Även om den vilda strejken vid SAS är slut så är den grundläggande konflikten allt annat än över. Och för Norwegian kan det bli en rejäl upptrappning redan den här veckan.
svdSVD.se - kl. 19:14

hr

Harringtons första seger på sju år
Irländaren Padraig Harrington vann särspelet mot den 21-årige amerikanen Daniel Berger och tog hem Honda Classic. Det var samtidigt hans första seger på sju år på den amerikanska proffstouren.
svdSVD.se - kl. 19:08

hr

Chelsea och Everton bötfälls
Chelsea och Everton får böta drygt 400 000 kronor var för att spelarna inte klarade att tygla sina temperament i Premier League-mötet på Stamford Bridge i februari. Beslutet tog av det engelska fotbollsförbundet, FA, på måndagen.
svdSVD.se - kl. 19:07

hr

Lyckat resultat för Pride Stockholm
Stockholm Pride gick 1,4 miljoner kronor plus på förra årets festival, meddelar föreningen i ett utskick. Det positiva resultatet kan jämföras med året innan då man gick back med 2,7 miljoner kronor.
dnDN.se - kl. 19:02

hr

Lyckat resultat för Pride Stockholm
Stockholm Pride gick 1,4 miljoner kronor plus på förra årets festival, meddelar föreningen i ett utskick. Det positiva resultatet kan jämföras med året innan då man gick back med 2,7 miljoner kronor. Enligt Sandra Ehne, som är omvald som ordförande för Stockholm pride efter förra årets festival, handlar förra årets lyckade resultat om att ...
svdSVD.se - kl. 18:59

hr

"Ett väldigt farligt och otäckt klimat"
Ryssland måste utreda mordet på oppositionspolitikern Boris Nemtsov "snabbt och effektivt", säger utrikesminister Margot Wallström i en exklusiv SvD-intervju. Men samtidigt är hon skeptisk. - Misstänksamheten är stor då erfarenhet från tidigare dåd visat att de inte är mycket att lita på när det gäller att ta itu med sådant, säger Wallström.
svdSVD.se - kl. 18:57

hr

Palestinier rivstartar i ICC
Den 1 april kommer palestinierna att lämna in sin första anmälan mot Israel till Internationella brottmålsdomstolen (ICC), uppger en företrädare för Palestinska befrielseorganisationen (PLO).
svdSVD.se - kl. 18:42

hr

Tyska fotbollsspelare var dopade
Tyska fotbollsspelare dopade sig på 1970- och 80-talet. Det hävdas i en rapport som presenterades på måndagen. Enligt en kommission som tillsattes 2007 finns det bevis för att spelare i Stuttgart och Freiburg använde förbjudna preparat.
svdSVD.se - kl. 18:41

hr

Naken akupunkturpatient glömd med nålarna i
En 42-årig man som fått akupunktur på en smärtklinik på Östermalm glömdes på britsen efter stängning, naken och med nålarna kvar i kroppen.
dnDN.se - kl. 18:35

hr

Max tre pass på fem år
Svenska medborgare ska bara ha rätt till tre pass under fem år. Försvinner fler ska endast provisoriska pass utfärdas. Det föreslås i den promemoria som överlämnats till inrikesminister Anders Ygeman (S).
svdSVD.se - kl. 18:31

hr


Försvaret: "Vi har gjort vårt jobb"
Båten till och från Utö har i 40 år kört igenom ett skyddsobjekt utan att Försvarsmakten reagerat. Nu kommenterar Försvarsmakten det något plötsliga åtalet mot två kaptener på Utö Rederi:- Det är vår uppgift att se till att ingen bryter mot tillträdesförbudet vid våra skyddsobjekt. Och det är precis det vi har gjort, säger Jesper Tengroth, ...
dnDN.se - kl. 18:16

hr

Försvaret: "Vi har gjort vårt jobb"
Båten till och från Utö har i 40 år kört igenom ett skyddsobjekt utan att Försvarsmakten reagerat. Nu kommenterar Försvarsmakten det något plötsliga åtalet mot två kaptener på Utö Rederi:- Det är vår uppgift att se till att ingen bryter mot tillträdesförbudet vid våra skyddsobjekt. Och det är precis det vi har gjort, säger Jesper Tengroth, ...
dnDN.se - kl. 18:16

hr

Mumford and sons byter instrument
I september för två år sedan tog brittiska Mumford and sons en time out på obestämd tid - men nu är de tillbaka. Deras tredje album "Wilder mind" släpps den 4 maj och redan den 27 april kommer singeln "Believe", skriver Rolling Stone.
svdSVD.se - kl. 18:03

hr

SD:s ledning tonar ner ordförandebråket
Sverigedemokraternas ledning tonar på måndagen ner risken att partiets årsmöte i Stockholms stad ogiltigförklaras i efterhand. Samtidigt markerar den vikarierande partiledaren Mattias Karlsson att partiet ska "stå fast vid en socialkonservativ mittenpolitik".
dnDN.se - kl. 18:02

hr

Två döda hittade på akutboende
Två män i 20- respektive 30-årsåldern har hittats döda vid ett akutboende i Uddevalla. Männen påträffades under måndagsförmiddagen av personal vid boendet. Polisen misstänker i nuläget inget brott.
dnDN.se - kl. 17:58

hr

Börsen inledde veckan nedåt
Stockholmsbörsen inledde veckan med sjunkande kurser. Verkstadsbolag fanns bland förlorarna. Europabörserna stängde blandat.
svdSVD.se - kl. 17:55

hr

Mordmisstänkt i Mellerud släppt
Den man i 50-årsåldern som misstänkts för att ha mördat en jämnårig kvinna i Mellerud släpptes på måndagen efter häktningsförhandlingar. Mannen hade begärts häktad på sannolika skäl för mord men enligt tingsrätten blev bedömningen att mannen i stället misstänks för misshandel, skriver ttla.se.
svdSVD.se - kl. 17:53

hr

Öresundsbron stängdes efter krock
Öresundsbron stängdes på eftermiddagen för biltrafik i riktning mot Sverige. Två bilar krockade uppe på högbron, enligt vakthavande befäl hos Köpenhamnspolisen.
svdSVD.se - kl. 17:53

hr

Rapport: Tyska fotbollsspelare var dopade
Spelare i tyska fotbollslag använde förbjudna preparat på 70- och 80-talet. Det hävdas i en rapport som presenterades på måndagen.
dnDN.se - kl. 17:50

hr

Två döda i explosion - bomb befaras
Två personer dog i samband med en explosion i en lägenhet i Nyköping, enligt DN.
svdSVD.se - kl. 17:45

hr

En död i explosion - bomb befaras
En person dog och ytterligare en person skadades svårt i samband med en explosion i en lägenhet i Nyköping, uppger landstinget i Sörmland i en kommuniké.
svdSVD.se - kl. 17:45

hr

Strid om a-kassa och sjukpeng inte över
Den politiska striden om a-kassan och sjukförsäkringen fortsätter.
svdSVD.se - kl. 17:41

hr

Rektor knivskars vid bråk på skola
När rektorn gick emellan för att stoppa bråket på skolan knivskars han i låret.
svdSVD.se - kl. 17:36

hr

En död i lägenhetsexplosion
En person dog och en man skadades svårt i samband med en explosion i en lägenhet i Nyköping, uppger landstinget i Sörmland i en kommuniké.
svdSVD.se - kl. 17:29

hr

Tunnelmysterium i Toronto löst
Ett tunnelmysterium som förbryllat staden Toronto är löst. Två unga män grävde tunneln "av personliga skäl", uppger polisen som tillägger att bygget inte inneburit något hot mot kanadensiska intressen.
svdSVD.se - kl. 17:27

hr

Konkurshot för Norwegian avblåst
Flygbolaget Norwegians styrelse satt i ett extrainkallat krismöte under måndagen. Men uppgifterna om en konkurs för dotterbolaget NAN, där samtliga skandinaviska piloter är anställda, tillbakavisas.
svdSVD.se - kl. 17:27

hr

Mobila betalningar är glödheta
I söndags lanserade Samsung sin nya tjänst för mobila betalningar och fler av branschens jättar är på gång.
svdSVD.se - kl. 17:23

hr

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I VINOVO AB
Aktieägarna i Vinovo AB (publ) kallas till årsstämma tisdagen den 31 mars 2015 kl. 17.00 i Vinovos lokaler, Liljeholmstorget 7, 8 tr, Stockholm. Rätt att delta och anmälan Den som önskar delta i årsstämman ska dels vara upptagen som aktieägare i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken onsdagen den 25 mars 2015, dels anmäla sig till stämman ...
cisCisionNews - kl. 17:23

hr

Seger - En dövhistorisk seriebok - Viktor Jäderlund
svdSVD.se - kl. 17:20

hr

Arcam publicerar årsredovisning för 2014
Den svenska årsredovisningen för 2014 finns nu tillgänglig via Arcams hemsida, www.arcamgroup.com. Den engelska versionen av årsredovisningen kommer att finnas tillgänglig i mitten av mars.
cisCisionNews - kl. 17:19

hr

Skolstängningen "ett misslyckande"
Hot och våld stängde Värner Rydénskolan i Malmö under en dag. Ett stort misslyckande, säger utbildningsminister Gustav Fridolin (MP).
svdSVD.se - kl. 17:18

hr

TV4: "Vi har tyvärr brustit i rutinerna."
TV4:s matprogram "Tina på besök", som i söndags sändes i repris, har väckt starka känslor hos tittare. Man menar att kocken Tina Nordström uttalat sig i Mellanösternkonflikten på ett okunnigt och osmakligt sätt.
dnDN.se - kl. 17:16

hr

Bröllop där allt går fel
När Kjell Sundvall filmar tjocka släkten slutar det ofta i fullt kaos.
svdSVD.se - kl. 17:16

hr

Kristoffer Löfgren ny VD för Aligera Holding AB (Publ)
Kristoffer Löfgren har utsetts till ny VD för Aligera Holding AB (Publ). Kristoffer har tidigare varit verksam inom företags, fastighets, samt infrastrukturfinansieringar. Tidigare arbetsgivare har varit General Electric, Ålandsbanken, DNB Bank och senast som ansvarig för Corporate Finance/High Yield Bonds på Nordic Fixed Income AB, ett bolag inom ...
cisCisionNews - kl. 17:15

hr

Belöning utlovas efter Nemtsov-mord
En stor belöning utlovas för information som kan leda till att mordet på den ryske oppositionsledaren Boris Nemtsov klaras upp. Men sannolikheten för att den som har beställt mordet åker fast bedöms som liten.
svdSVD.se - kl. 17:12

hr

Fängelse för nazistisk utgivare
Den nazistiska sajten Nordfronts utgivare döms av Göta hovrätt till fyra månaders fängelse för hets mot folkgrupp, rapporterar Medievärlden. Utgivaren har gjort 28 straffbara uttalanden, bland annat hyllningar av Adolf Hitler, påståenden om invandrare, somalier, romer och homosexuella samt en konspirationsteorisk text om en judisk ...
svdSVD.se - kl. 17:09

hr

Nasdaq nådde 5 000-gräns
svdSVD.se - kl. 17:05

hr


Hatstorm stängde källkritisk sajt
Tre dygn. Så länge existerade det nya, källkritiska initiativet Sajtkoll.se innan redaktionen kände sig tvungen att stänga ner projektet efter en högerextrem hatstorm.
dnDN.se - kl. 16:53

hr

EU medlar i östlig gastvist
EU försöker återigen medla i den ständigt återkommande gasträtan mellan Ryssland och Ukraina.
svdSVD.se - kl. 16:47

hr

Explosion vid domstol i Kairo
En bomb exploderade i närheten av högsta domstolen i centrala Kairo på måndagen. Minst elva personer skadades.
svdSVD.se - kl. 16:46

hr

Maggie Smiths sista "Downton"-säsong
Nästa säsong av "Downton Abbey" blir Maggie Smiths, eller Lady Granthams, sista, skriver Variety.
svdSVD.se - kl. 16:42

hr

Volkswagen Passat utsedd till Årets Bil 2015
Nya Passat har förärats med en av bilvärldens tyngsta utmärkelser. I eftermiddags stod det klart att det är Passat som utsetts till Årets Bil 2015. Det tillkännagavs i eftermiddags under en ceremoni på Bilsalongen i Genève. - Vi är extremt stolta över denna utmärkelse, säger Martin Winterkorn, koncernchef för Volkswagen AG. - Med nya Passat har vi ...
cisCisionNews - kl. 16:39

hr

Jönköping Airport invigde nya flyglinjen - som går till Frankfurt på under två timmar
Under måndagen invigdes flyglinjen mellan Jönköping Airport och Frankfurt Airport. Med en traditionell bandklippning öppnades gaten mot världen. - Äntligen går det att ta flyget till Frankfurt eller vidare till London, New York eller Shanghai från Jönköping, säger Sten Norinder, vd, Jönköping Airport. Den officiella invigningen ägde rum måndagen ...
cisCisionNews - kl. 16:39

hr


Två döda efter kraftig explosion i lägenhet
Två personer har omkommit i samband en explosion i en lägenhet i Nyköping, uppger polisen.
dnDN.se - kl. 16:39

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen