allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2452)
Di.se (1697)
IDG.se (286)
Ny Teknik (264)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (494)
Pressmed. (1293)
Nyheter (3302)
Reklam & PR (0)
Kultur (605)
Sport (530)
Fritid (44)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Dollarn tog miljard för Ericsson
Ericssons vinst för tredje kvartalet stannade på 3,7 miljarder kronor, sämre än förväntningarna, och aktiekursen backade.
svdSVD.se - kl. 14:26

hr

Välkommen till Stockholms internationella filmfestivals pressvisningar
Idag fredag 24 oktober började Stockholms filmfestivals pressvisningar. De fortsätter på måndag den 27, och pågår till och med onsdag den 5 november. De flesta filmer visas på Skandiabiografen på Drottninggatan, om inte annat anges. Fler pressvisningar kommer att äga rum, mer information om dessa i ett kompletterande utskick. Endast ackrediterad ...
cisCisionNews - kl. 14:20

hr

Svenska världsspelet på Comic Con Gamex
Kommande storspelet The Division, utvecklat av svenska företaget Massive Entertainment, en Ubisoft-studio, kommer att visas under Comic Con Gamex. På plats finns även Massives Martin Hultberg för att berätta mer om spelet och hur det är att arbeta med ett av 2015 års mest omtalade spel. Allt sedan The Division avslöjades har snacket gått och ...
cisCisionNews - kl. 14:15

hr

Experten reder ut: Sant eller falskt i virusfilmerna
Tidigt på fredagsmorgonen rapporterades om det första ebolafallet i New York, som förstärkte rädslan för att sjukdomen ska få spridning och fäste i USA.
dnDN.se - kl. 14:11

hr

Fenerbahces överklagan avslås
svdSVD.se - kl. 14:08

hr

Regeringen rustar ner Sverige som kunskapsnation
Fem arkeologer i Aten om förslaget att strypa anslagen till de svenska kulturinstituten i Aten, Rom och Istanbul.
dnDN.se - kl. 14:07

hr

Rusta erkänner diskriminering
Varuhuset Rusta medger i en förlikning att en nyanställd utsatts för homofoba trakasserier, uppger DO som fört den anställdes talan.
svdSVD.se - kl. 14:06

hr

Ny avdelningschef till Malmö kontoret, Hifab
Vi är mycket glada att kunna presentera ny avdelningschef till vårt kontor i Malmö - Erik Junker. Han har de senaste åren varit affärsenhetschef och affärsutvecklare på Grontmij Sverige. Eriks uppgift är att utveckla Hifabs verksamhet i Malmöregionen, i linje med Hifabs strategi att växa i storstadsområden. Vi välkomnar Erik som börjar sin nya ...
cisCisionNews - kl. 14:06

hr

Valberedning inför årsstämma 2015
Till ledamöter i Insplanets valberedning har utsetts: ? Daniel Soussan (representerar Alloka AB); ? Henrik Stangel (representerar Bonnier Dagstidningar AB); och ? Richard Båge (representerar sig själv). Henrik Stangel har valts till ordförande i valberedningen. Valberedningen har utsetts i enlighet med gällande fastställd instruktion. ...
cisCisionNews - kl. 14:00

hr

MP byter fot om biståndspengar
Förra året när Alliansregeringen räknade av cirka 5 miljarder från biståndet till flyktingkostnader protesterade Miljöpartiet.
svdSVD.se - kl. 13:59

hr

LKAB vände till förlust
Den statliga gruvjätten LKAB gjorde en förlust före skatt om 1 195 miljoner kronor i det tredje kvartalet, att jämföra med en vinst om 2 815 miljoner kronor motsvarande period i fjol.
svdSVD.se - kl. 13:52

hr

Hyresgästförening kräver sänkt hyra
Hyresgästföreningen har tröttnat på ständigt stigande hyror trots att alla andra priser ligger still.
svdSVD.se - kl. 13:47

hr

Dömda för mord friade av hovrätten
Lunds tingsrätt dömde i somras de två männen till vardera 18 års fängelse och utvisning för strypmordet på en 31-årig man från Landskrona. Men hovrätten friar dem helt.
svdSVD.se - kl. 13:43

hr

Proctor & Gamble knoppar av Duracell
Amerikanska konsumentvarugruppen Procter & Gamble lämnar Duracell och det alternativ som i dagsläget framstår som bäst är en avknoppning av verksamheten till ett separat bolag.
svdSVD.se - kl. 13:43

hr

PROCTER & GAMBLE: KNOPPAR AV DURACELL, UPPREPAR PROGNOSER
Amerikanska konsumentvarugruppen Procter & Gamble lämnar Duracell och det alternativ som i dagsläget framstår som bäst är en avknoppning av verksamheten till ett separat bolag.
svdSVD.se - kl. 13:43

hr

HarperCollins till Sverige
Ett av världens största bokförlag, HarperCollins, etablerar sig i Sverige. 2015 släpps första titeln, enligt branschtidningen Svensk Bokhandel.
dnDN.se - kl. 13:41

hr

Här är världens mest homovänliga stad
Världens mest homovänliga stad heter varken San Francisco, Berlin eller Sitges. Den ligger på mer nordliga breddgrader än så, enligt Lonely Planet som korat världens mest hbtq-vänliga städer.
dnDN.se - kl. 13:39

hr

Ny granskning anklagar Vinnova för miljonslöseri
Den statliga innovationsmyndigheten Vinnova ger hundratals miljoner till små- och medelstora företag - helt i onödan. Satsningarna har ingen effekt på vare sig sysselsättning eller tillväxt i bolagen. Det är slutsatsen i en granskning från Tillväxtanalys som SvD Näringsliv tagit del av. Vinnova slår ifrån sig kritiken.
svdSVD.se - kl. 13:38

hr

Storslaget jubileum när Elmässan firade 10 år!
När easyFairs Elmässa firade 10-års jubileum i Stockholm den 22 & 23 oktober blev det en riktig braksuccé! 6 783 intresserade elektriker, elinstallatörer, elkonsulter, fastighetsägare etc., fyllde gångarna i den helt utsålda mässhallen (vilket är nytt besökarrekord med närmare 10 %!) och det nätverkades och gjordes affärer i alla hörn. Hög ...
cisCisionNews - kl. 13:37

hr

Sverige tackade nej till ebolasmittad
I går sade Socialstyrelsen nej till att ta emot en misstänkt ebolasmittad person som arbetat för Unicef.
svdSVD.se - kl. 13:36

hr

Sverige sade nej till ebolasmittad
I torsdags fick Sverige en förfrågan om att ta emot en misstänkt ebolasmittad person som arbetat för Unicef i Sierra Leone. Men betänketiden var väldigt kort och informationen mycket knapphändig och därför sade Socialstyrelsen nej, skriver expressen.se.
dnDN.se - kl. 13:35

hr

Så mycket kostade operationen i skärgården
Försvarsmaktens operation i Stockholms skärgård beräknas "mellan tummen och pekfingret" ha kostat 20 miljoner kronor, enligt ställföreträdande insatschef, Anders Grenstad
dnDN.se - kl. 13:32

hr

Så mycket kostade operationen i skärgården
Försvarsmaktens operation i Stockholms skärgård beräknas "mellan tummen och pekfingret" ha kostat 20 miljoner kronor, enligt ställföreträdande insatschef, Anders Grenstad
dnDN.se - kl. 13:32

hr

Bra lönsamhet för SBC
Fler kunder och mycket god lönsamhet. Det går fortsatt bra för SBC, som lever på att bistå omkring 2 500 bostadsrättsföreningar med förvaltning och ekonomisk och juridisk expertis.
svdSVD.se - kl. 13:30

hr

Softronic tecknar strategiskt IT-partneravtal med Proffice Group
Proffice Group har valt Softronic som strategisk IT-partner vilket innebär funktionsansvar för applikationsförvaltning och utveckling av verksamhetssystem. Avtalet gäller initialt 4 år och är en utveckling av samarbetet som startade redan 2013. "Proffice har valt Softronic AB som en av sina strategiska IT-partners. Softronic har i nära partnerskap ...
cisCisionNews - kl. 13:30

hr

Probis rapport för det tredje kvartalet 2014 publiceras onsdagen den 29 oktober klockan 08:45.
I samband med detta inbjuds analytiker, investerare och media till en audiosänd telefonkonferens samma dag kl 10:00 där VD Peter Nählstedt och CFO Niklas Brandt presenterar och kommenterar rapporten. Presentationen och presentationsmaterialet kan nås via www.probi.se eller www.financialhearings.com Presentationen kan också följas via en ...
cisCisionNews - kl. 13:30

hr

LKAB vände till förlust
Den statliga gruvjätten LKAB gjorde en förlust före skatt om 1 195 miljoner kronor i det tredje kvartalet, att jämföra med en vinst om 2 815 miljoner kronor motsvarande period i fjol.
svdSVD.se - kl. 13:29

hr

Fördel Rousseff inför söndagens val
Brasiliens sittande president Dilma Rousseff drar ifrån utmanaren Aécio Neves i opinionsmätningarna inför söndag när landets 143 miljoner röstberättigade väljare ska komma med sin dom.
svdSVD.se - kl. 13:28

hr

Nyqvist och Watson gräver upp Chiles mörka historia
Martelange-­Luxemburg. Harry Potter-stjärnan Emma Watson konfronterar Michael Nyqvists demoniske sektledare under den chilenska diktaturen i "Colonia". Filmfredag gjorde ett exklusivt inspelningsbesök.
dnDN.se - kl. 13:27

hr

EU får forskarberöm
EU:s nya klimatmål att minska växthusgasutsläppen med 40 procent till 2030 ligger på en realistisk nivå, anser Thomas Sterner, professor i miljöekonomi vid Göteborgs universitet och en av experterna inom FN:s klimatpanel (IPCC).
svdSVD.se - kl. 13:23

hr

Fängelse för våldtäkter mot unga män
De unga männen befann sig i ett utsatt läge, men trodde att de skulle få hjälp av 44-åringen i Halmstad. I stället begick mannen allvarliga sexualbrott mot männen och nu döms han till fem års fängelse för bland annat två fall av våldtäkt, varav en grov där en okänd man var delaktig. Totalt ska 44-åringen betala 545 000 kronor i skadestånd.
svdSVD.se - kl. 13:18

hr

Regn i Peking stoppar golfspel
LPGA-tourtävlingen i golf, som spelas utanför Peking den här veckan, måste kortas till 54 hål eftersom fredagens spel stoppades redan vid lunchtid på grund av häftigt regn.
svdSVD.se - kl. 13:17

hr

Sex döda efter husstormning i Tunis
Sex personer dödades när säkerhetsstyrkor stormade ett hus i en förort till Tunis i Tunisien, där flera beväpnade personer hade barrikaderat sig, rapporterar nyhetsbyrån AFP. Inne i huset fanns enligt uppgifter från polisen minst två beväpnade män och ett okänt antal beväpnade kvinnor.
svdSVD.se - kl. 13:17

hr

Sjarapova vann med blev utslagen
Tennisens världstvåa Maria Sjarapova är utslagen i WTA-slutspelet i Singapore och har därmed ingen chans att kröna året med en förstaplats på rankningen. Ryskan slog polskan Agnieszka Radwanska med 2-1 i set, men gick inte vidare till semifinal eftersom hon inte vann i två raka set och dessutom förlorade de övriga två gruppmatcherna under veckan.
svdSVD.se - kl. 13:15

hr

Nej, vi vill inte utse skyddsombuden
 
svdSVD.se - kl. 13:15

hr

? [ungefär lika med] - Text: Jonas Hassen Khemiri. Regi: Farnaz Arbabi.
svdSVD.se - kl. 13:14

hr

? [ungefär lika med] - Text: Jonas Hassen Khemiri. Regi: Farnaz Arbabi. Scenografi: Jenny Kronberg. Kostym: Lena Lindgren. Musik: Anna Haglund. Medv: Thérèse Brunnander, Ardalan Esmaili, Hamadi Khemiri, Bianca Kronlöf, Marall Nasiri, Christopher Wagelin,
svdSVD.se - kl. 13:14

hr

Roy Andersson: "Jag är Hugo Rask"
Det har spekulerats. Det har gissats. Det har antagits. Nu bekräftar hyllade filmregissören Roy Andersson att det är han som är kulturmannen Hugo Rask i Lena Anderssons uppmärksammade roman "Egenmäktigt förfarande". I en intervju i magasinet Fokus svarar han ja på frågan om det är han som porträtteras i boken.
svdSVD.se - kl. 13:12

hr

Roy Andersson: "Jag är Hugo Rask"
Det har spekulerats. Det har gissats. Det har antagits. Nu bekräftar hyllade filmregissören Roy Andersson att det är han som är kulturmannen Hugo Rask i Lena Anderssons uppmärksammade roman "Egenmäktigt förfarande". I en intervju i magasinet Fokus svarar han ja på frågan om det är han som porträtteras i boken.
svdSVD.se - kl. 13:12

hr

Lynparza? (olaparib) receives positive CHMP opinion in the EU for the maintenance treatment of BRCA-mutated platinum sensitive relapsed ovarian cancer
AstraZeneca today announced that the Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) of the European Medicines Agency (EMA) has adopted a positive opinion recommending the marketing authorisation of Lynparza? (olaparib) as monotherapy for the maintenance treatment of adult patients with platinum sensitive relapsed BRCA-mutated (germline ...
cisCisionNews - kl. 13:12

hr

Bode Miller sadlar om
Från Kitzbühel till Kentucky.
svdSVD.se - kl. 13:10

hr

Inte dags att jubla riktigt än
EU-länderna slöt på natten till fredagen ett avtal om nya klimat- och energimål, men lämnade samtidigt en bakdörr öppen för att kunna backa efter FN:s klimatkonferens i Paris nästa år.
svdSVD.se - kl. 13:10

hr

Kampanjen "Du har fel!" utmanar och utbildar
Nimo är världens största tillverkare av energisnåla torkskåp. I kampanjen "Du har fel" vill Nimo avliva falska myter om torkskåpet och lära oss att använda det på rätt sätt. - Torkskåpet är en svensk uppfinning som tyvärr blivit missbedömd och ofta bortvald. Det är synd eftersom tekniken i själva verket är en mycket energisnål och skonsam metod ...
cisCisionNews - kl. 13:07

hr

Får skadestånd för utbytt sprit
En man i Örebro får 16 078 kronor i skadestånd av Rikspolisstyrelsen sedan hans beslagtagna alkohol delvis bytts ut mot vatten, skriver na.se.
svdSVD.se - kl. 13:06

hr

Kurder får hjälp av syriska krigare
En ny allians verkar uppstå i kampen mot jihadistgruppen Islamiska staten (IS) som försöker ta över den mestadels kurdiska staden Kobane i Syrien.
svdSVD.se - kl. 13:06

hr

Kurder får hjälp av syriska krigare
En ny allians verkar uppstå i kampen mot jihadistgruppen Islamiska staten (IS) som försöker ta över den mestadels kurdiska staden Kobane i Syrien.
svdSVD.se - kl. 13:06

hr

Kurder får hjälp av syriska krigare
En ny allians verkar uppstå i kampen mot jihadistgruppen Islamiska staten (IS) som försöker ta över den mestadels kurdiska staden Kobane i Syrien.
svdSVD.se - kl. 13:06

hr

Auktionsbranschen kräver ny lagstiftning
Sverige behöver en lagstiftning som stoppar utförsel av kulturföremål av stor betydelse för det nationella kulturarvet. Det skriver Auktionsföretagsföreningen i ett brev till regeringen. Föreningen anklagar också Riksantikvarieämbetet för passivitet i frågan.
svdSVD.se - kl. 13:05

hr

Bättre kvalitetsinformation centralt för hälso- och sjukvård i privat regi
Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi (ESO) överlämnar i dag rapporten Konkurrens, kontrakt och kvalitet - hälso- och sjukvård i privat regi av Fredrik Andersson, Nils Janlöv och Clas Rehnberg till Finansdepartementet. Andelen offentligt finansierade hälso- och sjukvårdstjänster som utförs i privat regi har ökat tydligt under de senaste ...
cisCisionNews - kl. 13:00

hr

Balder säljer fastigheter för 800 miljoner
Fastighets AB Balder har, i två olika transaktioner, avtalat om att sälja fastigheter via bolagsöverlåtelser till ett överenskommet fastighetsvärde om cirka 800 miljoner kronor. Den första transaktionen avser cirka 44 000 kvm kommersiella lokaler som säljs till Header Compression Sweden Holding AB under namnändring till Stendörren fastigheter AB. ...
cisCisionNews - kl. 13:00

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen