allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2560)
Dagens Media (0)
IDG.se (178)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (907)
Pressmed. (2022)
Nyheter (2259)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (361)
Sport (144)
Fritid (10)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Klart babyn ska heta som flygbolaget
Den höggravida kvinnan fick värkar ombord på flygbolaget Jetstars flight 3K583 från Singapore, och födde förra veckan sitt barn strax efter landningen i burmesiska Rangoon.
svdSVD.se - kl. 02:44

hr

Tillverkare stoppar helikoptertyp
Efter den svåra helikopterolyckan nära Bergen uppger tillverkaren Airbus att alla Super Puma-helikoptrar av samma typ tills vidare stoppas från kommersiellt flyg.
svdSVD.se - kl. 02:37

hr

Mordförsök i Stockholm
En man i 40-årsåldern har skjutits i armen i närheten av Thorildsplan i Stockholm. Han larmade själv polisen och fördes i ambulans till sjukhus för vård.
svdSVD.se - kl. 02:29

hr

Dödligt husras i Nairobi
Minst tre personer har omkommit och ett flertal har skadats sedan ett sexvåningshus kollapsat i Kenyas huvudstad Nairobi, rapporterar tv-kanalen KTN.
svdSVD.se - kl. 02:01

hr

Melloartist på scen med Adele
Den 19-årige artisten Kalle Johansson fick en extra speciell konsertupplevelse på Tele2 Arena. Han fick gå upp och sjunga en duett tillsammans med Adele under den brittiska stjärnans konsert - inför över 31 000 åskådare.
svdSVD.se - kl. 01:44

hr

Honduras rensar upp inom polisen
En pågående utredning i Honduras sägs avslöja att poliser arbetat för kartelledare. Nu har 26 poliser i ledande befattning fått sparken.
svdSVD.se - kl. 01:12

hr


"Så kan Sverige bli ledande nation i resurseffektivitet"
Ny rapport. Det svenska näringslivet kan bli mer hållbart, resurssmart och därmed internationellt konkurrenskraftigt. Men för det behövs en tydlig politisk avsiktsförklaring och riktlinjer. Vi har listat sex områden där policyutveckling brådskar, skriver företrädare för näringsliv, forskning och myndigheter i en gemensam uppmaning.
dnDN.se - kl. 00:00

hr


Stort fynd av romerska mynt i Spanien
Rörläggare i Tomares i Sevillas utkant i södra Spanien har blottlagt en enorm romersk skatt under sitt arbete. Eller vad sägs om 600 kilo mynt från slutet av 300-talet?
dnDN.se - 29 apr. kl. 23:18

hr


Mål 33 och 34 för Ibrahimovic
Klara 4-0 hemma mot Rennes och Zlatan Ibrahimovics smått hysteriska målform håller i sig. Två av målen kom från hans fötter. Nu är han uppe i 34 mål för de suveräna franska ligamästarna.
dnDN.se - 29 apr. kl. 23:10

hr

AfD - Invandringsskeptiskt eller öppet islamfientligt?
Tyska AfD är djupt splittrat inför partikongressen i helgen. Öppet islamfientligt och nationalistiskt eller snarare invandringsskeptiskt, konservativt och patriotiskt? Inte minst partiets ansikte utåt Frauke Petry är hårt omstridd.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 22:49

hr


Josefin Nilsson dog av förstorat hjärta
Ainbusk-sångerskan och skådespelaren Josefin Nilsson avled i sitt hem i Visby i slutet på februari, 46 år gammal. Nu berättar systern Marie Nilsson Lind om dödsorsaken, rapporterar Expressen.
dnDN.se - 29 apr. kl. 22:47

hr

Lena Andersson: Votering begärd, verkställ
Att demokrati skulle vara majoritetsvälde och inget annat är svårt att försvara, då det blir blott en variant av det gamla kungaväldet. Individuellt självägande är det verkliga folkstyret, skriver Lena Andersson.
dnDN.se - 29 apr. kl. 22:38

hr

Erik Helmerson: Barn med slöja får inte portas
dnDN.se - 29 apr. kl. 22:29

hr

Amazon rusade på Wall Street
Börserna i USA fortsatte ned på fredagen. En rad bolag redovisade rapporter för årets första kvartal, med varierande resultat.
dnDN.se - 29 apr. kl. 22:23

hr

V kräver att Kakabaveh tar timeout
Vänsterpartiets riksdagsledamot Amineh Kakabaveh spred en film från högerextrema Nordisk ungdom där somalier utmålas som tjuvar och våldtäktsmän. Partiet kräver nu att hon tar en timeout.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 22:19

hr

Leicester mot osannolik titel
Leicester City är tre poäng från att säkra Premier League-titeln. En seger mot Manchester United på Old Trafford på söndag räcker för att fullborda den osannolika resan kubben gjort det senaste året - från sist i ligan förra säsongen, via en heroisk ligaavslutning och en sexskandal mot den första ligatiteln i klubbens 132-åriga historia.
dnDN.se - 29 apr. kl. 21:44

hr


V: "Amineh Kakabaveh behöver ta en timeout"
På torsdagen bad riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh (V) om ursäkt för att hon spridit en rasistisk propagandafilm. Men det räcker inte - nu kräver hennes parti att hon tar en timeout.
dnDN.se - 29 apr. kl. 21:35

hr

Det dyraste människan någonsin skapat
Människor plöjer in enorma summor i olika byggprojekt. Så är det i dag och så var det även i fornstora dagar. Snart får Storbritannien en av världens dyraste byggnader i form av kärnkraftverket Hinkley.
SvD har listat några av världens dyraste ting - och det är något annat än vanligt bling-bling.

svdSVD.se - 29 apr. kl. 21:34

hr


The airport of Rio a cloud on the horizon of the Olympic Games
RIO DE JANEIRO. During the Summer Olympics in Rio, 2 million people are expected to pass through the refurbished Tom Jobim Airport. But behind the shiny surface lurks a corrupt reality. "You could smuggle a nuclear bomb," says Prosecutor Marcelo Freire.
dnDN.se - 29 apr. kl. 21:30

hr

The airport of Rio a cloud on the horizon of the Olympic Games
RIO DE JANEIRO. During the Summer Olympics in Rio, 2 million people are expected to pass through the refurbished Tom Jobim Airport. But behind the shiny surface lurks a corrupt reality. "You could smuggle a nuclear bomb", says Prosecutor Marcelo Freire.
dnDN.se - 29 apr. kl. 21:30

hr

Sjukhusattacken var "inte krigsbrott"
Den amerikanska bombräd som förstörde en läkarmottagning i Kunduz i norra Afghanistan och som dödade 42 människor var inte ett krigsbrott. Det hävdar USA:s försvarshögkvarter Pentagon, som samtidigt bekräftar att disciplinära åtgärder kommer att riktas mot de 16 amerikanska soldater som var involverade.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 21:07

hr

Hökmark: Ryska hoten ger oss starka argument för Nato
Ryssland vill inte att Sverige ska vara med i Nato. Inte för att det vore ett hot mot Ryssland utan mot ryska möjligheter att hota både oss och andra. Starkare argument för Nato-medlemskap finns inte. Det skriver Gunnar Hökmark (M) efter dagens uttalanden av utrikesminister Sergej Lavrov.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 20:47

hr

Samtalen till SOS Alarm ökar med 68 procent under Valborg
I helgen firas Valborgsmässoafton, något som innebär en kraftig ökning av 112-samtal till de 13 SOS-centralerna runt om i landet. Förra året ökade samtalen under valborgskvällen och -natten med hela 68 procent jämfört med samma dag veckan innan -­ en helt vanlig torsdag. Jämfört med en vanlig lördag i april ökade samtalen till SOS Alarm med 24 ...
cisCisionNews - 29 apr. kl. 20:47

hr

Adele slog publikrekord
Den började med långa köer och förseningar för att sedan avslutas med superhiten "Rolling in the deep". Adeles spelning lockade 31 069 besökare - rekord för en konsert med sittande publik på Tele2 Arena i Stockholm, enligt arrangören Live Nation.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 20:21

hr

Hittade 600 kilo romerska mynt
Rörläggare i Tomares i Sevillas utkant i södra Spanien har blottlagt en enorm romersk skatt under sitt arbete. Eller vad sägs om 600 kilo mynt från slutet av 300-talet?
svdSVD.se - 29 apr. kl. 20:02

hr

Fortsatt tvist om Vattenfalls utsläppsrätter
Miljöminister Åsa Romson känner inte till uppgifterna att utsläppsrätterna, som är en del av Vattenfalls försäljning av den tyska brunkolen, inte går att skrota. Hon räknar med att kunna påverka regeringens beslut om affären ska godkännas.
dnDN.se - 29 apr. kl. 19:49

hr

Ändring av antalet aktier och röster i Oscar Properties
Oscar Properties Holding AB (publ) har, enligt tidigare offentliggjord information, genomfört två emissioner av preferensaktier av serie B. Emissionerna omfattade 314 000 respektive 86 000 preferensaktier av serie B. Det totala antalet aktier i bolaget har därigenom ökat med 400 000 aktier och det totala antalet röster i bolaget har ökat med ...
cisCisionNews - 29 apr. kl. 19:45

hr

Stor polisinsats inför nazistdemonstration på 1 maj
Stora polisstyrkor har kommenderats från Skåne och Göteborg till Borlänge för att hålla isär högerextrema och motdemonstranter på 1 maj. - Vi är beredda på att det kan bli ordningsstörningar, säger lokalpolisområdeschef Mats Lagerblad.
dnDN.se - 29 apr. kl. 19:38

hr


Strider i östra Ukraina har krävt 9.300 människoliv
Den ömtåliga vapenvilan i östra Ukraina måste stärkas. Det sade Ukrainas biträdande utrikesminister Vadym Prystaiko under ett möte i FN:s säkerhetsråd på torsdagen. Mer än 9.300 människor har mist livet i östra Ukraina sedan april 2014, då strider bröt ut mellan regeringsstyrkor och proryska rebeller.
dnDN.se - 29 apr. kl. 19:35

hr

Dyster avslutning på börsveckan
Stockholmsbörsen avslutade handelsveckan med ett brett fall. De ledande Europabörserna backade också.
dnDN.se - 29 apr. kl. 19:30

hr


Stor ökning av viltolyckor
Antalet viltolyckor i trafiken har ökat kraftigt på kort tid. Förra året slogs det rekord med närmare 50.000 polisanmälda händelser och elva personer omkom. Farligaste tiden på vägarna är på våren då kalvavstötningen sker.
dnDN.se - 29 apr. kl. 19:12

hr

Brå: Så infiltrerar kriminella företagsvärlden
Företagsvärlden infiltreras allt mer av kriminella som använder företagen för att begå brott. Det är en typ av framväxande brottslighet som är mycket svår att upptäcka, enligt en ny rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå).
- Väldigt många är utsatta för infiltrerade företag, säger Lars Korsell, enhets- och forskningsråd på Brå.

svdSVD.se - 29 apr. kl. 18:53

hr

Fortum avser överklaga förvaltningsrättens beslut rörande beskattningen för perioden 2009-2012
Förvaltningsrätten i Stockholm, har idag meddelat beslut angående inkomstbeskattning för Fortum i Sverige under åren 2009-2012. Domstolens beslut går Fortum delvis till mötes. Fortum kommer att överklaga de domar som är till Fortums nackdel då Fortum anser att förvaltningsrätten tolkar gällande lagstiftning på ett felaktigt sätt. Om domsluten ...
cisCisionNews - 29 apr. kl. 18:52

hr

Rasistanmäld polis anmäld igen
Den polis i Småland som omplacerats sedan han kallat en person "arabjävel" har anmälts på nytt. Mannen ska ha sagt liknande saker till en kollega i fikarummet, rapporterar flera medier.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 18:50

hr

"Tystade vapen"- desperat försök att rädda Syrien
Vapnen ska tystna kring Damaskus och Latakia från och med midnatt. Det har USA och Ryssland kommit överens om, uppger flera ryska nyhetsbyråer på fredagen. Aleppo omfattas inte av stridsuppehållet som ska försöka rädda Syriens kollapsande eldupphör.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 18:22

hr

Josefin Nilsson dog till följd av förstorat hjärta
Ainbusk-sångerskan och skådespelaren Josefin Nilsson avled i sitt hem i Visby i slutet på februari, 46 år gammal. Nu berättar systern Marie Nilsson Lind om dödsorsaken, rapporterar Expressen.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 18:14

hr

"Systembolaget räddar inte 2.000 liv om året"
Det står på kassarna vi bär hem vin i och det slås fast i en tv-kampanj. Men Systembolagets budskap att monopolet räddar 2.000 liv per år ifrågasätts i en Timbrostudie och av en professor i statistik, som menar att det bygger på godtyckliga antaganden.
dnDN.se - 29 apr. kl. 18:08

hr

Norska kungaparet uteblir i Stockholm i helgen
Det norska kungaparet och kronprinsparet kommer inte till kung Carl Gustafs 70-årsfirande, säger det norska hovet till NTB.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 18:01

hr

Håkan Hellströms hemliga gäst är avslöjad
På fredagen och lördagen ställer sig Håkan Hellström på Gramercy Theatres scen i New York. Med sig har han artisten LaGaylia Frazier - som även kommer göra Hellström sällskap vid sommarens utsålda konserter i Göteborg, rapporterar Dagens Nyheter.
svdSVD.se - 29 apr. kl. 18:01

hr

Antalet utestående aktier i Elekta AB
STOCKHOLM, 29 april, 2016 - Per den 29 april 2016 uppgår det totala antalet aktier i Elekta till 382 829 047 fördelat på 14 250 000 A-aktier och 368 579 047 B-aktier. Ökningen med 2 nya B-aktier är hänförlig konverteringen till aktier inom ramen för konvertibellån 2012/17. En A-aktie berättigar till tio röster och en B-aktie berättigar till en ...
cisCisionNews - 29 apr. kl. 18:00

hr

Årsstämma i HEXPOL AB
Vid dagens årsstämma i HEXPOL AB (publ) fattades följande beslut. Styrelse och revisor samt arvoden Antalet styrelseledamöter ska uppgå till åtta stycken. Omval av styrelseledamöterna Melker Schörling, Georg Brunstam, Alf Göransson, Jan-Anders Månson, Malin Persson, Ulrik Svensson och Märta Schörling samt nyval av Kerstin Lindell. Melker Schörling ...
cisCisionNews - 29 apr. kl. 18:00

hr

Kommuniké från Hoist Finance AB (publ):s årsstämma den 29 april 2016
Fastställande av balans- och resultaträkning Årsstämman fastställde balans- och resultaträkningarna för moderbolaget och koncernen för verksamhetsåret 2015. Utdelning Årsstämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om utdelning till aktieägarna med 0,75 kronor per aktie, totalt 59 000 000 kronor. Som avstämningsdag för utdelningen ...
cisCisionNews - 29 apr. kl. 18:00

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen