allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2258)
Dagens Media (0)
IDG.se (78)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (751)
Pressmed. (667)
Nyheter (996)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (383)
Sport (157)
Fritid (0)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Många döda vid explosion i Kabul
Minst tio människor har dödats i samband med en explosion vid en demonstration i Afghanistans huvudstad Kabul. Ytterligare tiotals har skadats, enligt landets inrikesministerium.
svdSVD.se - kl. 12:54

hr

Terrorexpert: "Finns påtagligt hot mot Tyskland"
Terrorism eller vansinnesdåd? Det är ännu oklart vad som drev gärningsmannen att skjuta ihjäl nio personer och skada ett 20-tal vid ett köpcentrum i München. Oavsett bakgrunden till attacken finns ett förhöjt hot mot Tyskland, säger terrorforskaren Hans Brun.
svdSVD.se - kl. 12:10

hr

Ekonomisk kris slår knut på persiska mattor
Den mytomspunna persiska mattan har flertusenåriga anor. Tillverkningen försörjer två miljoner iranier men inhemsk lågkonjunktur och utländsk konkurrens har slagit hårt mot näringen. Nu är förhoppningen att lyfta handelssanktioner ska injicera nytt liv i en krisande bransch.
svdSVD.se - kl. 12:00

hr

De tävlar i EM för unga företagare
De blev svenska mästare i maj och snart tävlar de om europatiteln i Schweiz. Deras affärsidé är att hjälpa företag att uppdatera sina sociala medier.
svdSVD.se - kl. 11:27

hr

Det som har förlorats behöver återtas
svdSVD.se - kl. 11:27

hr

Erdogan stänger 1 000 skolor
Turkiets president Recep Tayyip Erdogan har skrivit under det första dekretet sedan undantagstillstånd infördes i landet till följd av statskuppförsöket för en dryg vecka sedan.
svdSVD.se - kl. 11:26

hr

"Vi har setts som kackerlackor - vilken revansch"
I Nairobis äldsta och värsta slumområde Korogocho i problemtyngda Kenya finns lite hopp och mycket elände. Få tar sig någonsin härifrån. Men mitt i den monumentala misären finns också glimmande ljuspunkter.
SvD har besökt den farliga och sorgliga slummen Korogocho.

svdSVD.se - kl. 11:04

hr

Konsten som skildrar livets uppförsbackar
svdSVD.se - kl. 11:00

hr

Mer mjölk ska D-vitaminberikas
I stort sett all svensk mjölk ska D-vitaminberikas. Även ekologisk mjölk från andra europeiska länder, som säljs i Sverige, kan omfattas av kraven.
svdSVD.se - kl. 10:26

hr


Indiska it-ingenjörer gillar den svenska fikarasten
Det var längtan efter ett jämlikt samhälle som lockade den indiske it-ingenjören Prem Satpathy till Sverige. Nu jobbar både han och frun Samidha Mahapatra på Ericsson i Kista och hyllar den svenska fikapausen.
dnDN.se - kl. 10:00

hr

Indiska it-ingenjörer gillar den svenska fikarasten
Det var längtan efter ett jämlikt samhälle som lockade den indiske it-ingenjören Prem Satpathy till Sverige. Nu jobbar både han och frun Samidha Mahapatra på Ericsson i Kista och hyllar den svenska fikapausen.
dnDN.se - kl. 10:00

hr

Ärligt och trösterikt om utebliven kärlek
På ypperlig prosa gestaltar Jamaica Kincaid en uppväxt präglad av kärlekslöshet och modersförlust. Therese Eriksson läser en roman som inte lämnar något utrymme för invändningar.
svdSVD.se - kl. 10:00

hr

16 döda i bussolycka i Iran
Minst 16 personer har omkommit och 12 skadats sedan en buss kört in i en elstolpe i norra Iran på lördagsmorgonen. Expressbussen var på väg till huvudstaden Teheran från en stad vid Kaspiska havet och färdades i hög hastighet när chauffören tappade kontrollen över bussen.
svdSVD.se - kl. 09:57

hr

Jordan Larsson stoppas från OS
Helsingborgsanfallaren Jordan Larsson kommer inte att spela OS-fotboll för Sverige i Rio nästa månad. Klubben anser sig inte kunna undvara honom.
svdSVD.se - kl. 09:46

hr

Springsteens turnéer drog flest
Sverigeaktuelle Bruce Springsteen kan se tillbaka på en lukrativ turnésäsong: När knappt halva 2016 passerat hade bossen och hans E street band dragit in totalt nära 1,2 miljarder kronor i biljettförsäljning med 1,1 miljoner konsertbesökare på 45 spelningar, skriver musicnews.com. Det gör honom till den största publikdragaren på världens arenor under året.
svdSVD.se - kl. 09:45

hr

Granne om 18-åringen: "Var en tyst person"
Strax före klockan 18 började skottlossningen. Två och en halv timme senare hittades den 18-årige misstänkte gärningsmannen död efter att ha skjutit sig själv. Än så länge är mycket oklart om motivet bakom dödsskjutningen vid köpcentrumet Olympia i München.
svdSVD.se - kl. 09:32

hr

Rihanna klar för "Bates Motel"
Rihanna är klar för rollen som Marion Crane i tv-serien "Bates Motel", skriver Variety. Stjärnan själv bekräftade nyheten i en videoinspelning som visades på Comic con-mässan i San Diego på fredagen.
svdSVD.se - kl. 09:31

hr

Man knivskuren i Malmö
En man har förts till sjukhus efter att ha knivskurits på Södra Parkgatan i Malmö vid halv tretiden i natt.
svdSVD.se - kl. 09:30

hr

Snart kan du flyga till Ronaldo
Madeiras internationella flygplats byter namn. För att hylla öns store son kommer den framöver att bära fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldos namn, meddelade Miguel Albuquerque, som leder den regionala regeringen på Madeira, under fredagen.
svdSVD.se - kl. 09:30

hr

HIF-stjärna stoppas från OS
52 svenska spelare hade redan tackat nej till att spela OS-turneringen i fotboll. Jordan Larsson är den 53:e. Helsingborgs IF stoppar sin anfallsstjärna från att åka till Brasilien.
svdSVD.se - kl. 09:22

hr

"De skulle självklart komma levande ut"
FÖLJETONGEN: Ola Sjögren har hyrt ut sin nedlagda grisfabrik, om nätterna hör han de människor som förvaras där skrika. Han kallar dem "fåglarna" och dränker alla eventuella tankar och känslor i sprit..
svdSVD.se - kl. 09:00

hr

Säpo: Sveriges hotnivå ej förhöjd
Masskjutningen i München påverkar även svenska myndigheter. Säpo följer ärendet, och utrikesdepartementet uppmanar svenskar i Tyskland att följa lokala myndigheters råd.
svdSVD.se - kl. 08:52

hr

Trängre på landets sjukhus
Överbeläggningarna i Sveriges landsting och regioner ökade under årets första halvår - jämfört med samma period förra året.
svdSVD.se - kl. 08:50

hr

Rasande sågning av Trump: "Unikt okvalificerad"
Tidningen Washington Posts ledarsida går till rasande angrepp på Donald Trump och kallar Republikanernas kandidat "unikt okvalificerad" för presidentposten.
Samtidigt valde Hillary Clinton på fredagen sin videpresidentkandidat, Virginia-senatorn Tim Kaine.

svdSVD.se - kl. 08:33

hr

G20-gruppen: Vi är redo att tackla brexit
Den brittiska omröstningen för att lämna EU har ökat osäkerheten i den globala ekonomin. Samtidigt har G20-gruppen verktygen för att hantera problemen. Det väntas medlemsländerna säga i ett gemensamt uttalande på G20-mötet helgen, enligt Bloomberg News.
svdSVD.se - kl. 08:30

hr

Flicka våldtogs i Malmö mitt på dagen
En 14-årig flicka har anmält att hon våldtagits i närheten av Husiegårdens idrottsplats i Malmö. Gärningsmannen ska ha dragit in henne i ett buskage och där fullbordat våldtäkten - mitt på ljusa dagen. Polisen vädjar nu om uppgifter från allmänheten.
svdSVD.se - kl. 08:23

hr

Blixtar och dunder när Pokémon fångar Ryssland
svdSVD.se - kl. 08:00

hr

"Rädsla för konkurrens hämmar utvecklingen"
Det har blivit mycket vanligare med anställningsavtal där arbetstagaren hindras från att ta med sig kunskap till nästa arbetsgivare. Men sådana klausuler kan bli ett sänke för branscher som helhet, och försämra rörligheten på arbetsmarknaden. Det skriver Bengt Domeij, professor i civilrätt vid Uppsala universitet.
svdSVD.se - kl. 08:00

hr

Starka ekonomiska intressen bakom upptrappat matkrig
Hemlevererad restaurangmat är en marknad på snabb uppgång i storstäderna. Sedan Foodora och Wolt etablerade sig i Sverige har kampen om kunderna trappats upp.
dnDN.se - kl. 07:52

hr

Misstänkt mordförsök - högg av hand
Två män har förts till sjukhus efter ett misstänkt mordförsök i Örebro i natt, rapporterar Nerikes Allehanda.
svdSVD.se - kl. 07:49

hr

Dödlig motorcykelolycka i Kallinge
En motorcykelförare skadades svårt i en singelolycka i Kallinge utanför Ronneby på fredagskvällen, rapporterar P4 Blekinge. Mannen körde av vägen och kolliderade med ett träd och en stolpe, uppger räddningstjänsten för 24blekinge.se.
svdSVD.se - kl. 07:36

hr

Med Eniac föddes moderniteten
Liksom mycket av vår tids teknik har datorn sin bakgrund i andra världskrigets explosionsartade innovationsiver. Det första fröet till den informationsålder som skulle komma såddes i Eniac, en jättelik installation som revolutionerade dåtidens beräkningar.
svdSVD.se - kl. 07:15

hr

Vem var Knut som ska ha hällt slaskvatten på heliga Birgitta?
svdSVD.se - kl. 07:15

hr

Misstänkt mord i Borlänge
Polisen utreder ett misstänkt mord i Borlänge, skriver Expressen. Vid ettiden på lördagsmorgonen larmades SOS om att en kraftigt berusad person låg på en gata.
svdSVD.se - kl. 07:01

hr


Lätt att fastna i dyra abonnemangsfällor
Lotta Vesterberg trodde att hon anmälde sig till en tävling om en tv. I efterhand visade det sig att hon tecknat sig för ett abonnemang för 498 kronor i månaden.
dnDN.se - kl. 07:00

hr

Vägen till himmel eller helvete för Clinton och Trump
Den som vill vinna Vita huset i höst behöver vinna Florida, och för att ta hem segern här gäller det att övertyga väljarna längs den viktiga motorvägen I-4. En väg som sträcker sig från Tampa i väst till Daytona Beach i öst och där halva delstatens befolkning bor - en sträcka som är känd för sin oförutsägbarhet. 
- Det är den viktigaste delen av ...

svdSVD.se - kl. 07:00

hr

Färre ansöker om skuldsanering
Färre ansöker om skuldsanering hos Kronofogden. Sedan årsskiftet har en minskning skett med tio procent, rapporterar SR Ekot.
dnDN.se - kl. 06:50

hr

Hela Sverige svänger
svdSVD.se - kl. 06:00

hr

FN-hjälp till svältande i Nigeria
FN har kunnat göra de första hjälpsändningarna på länge med mat till tusentals människor på flykt från den extremistiska islamistgruppen Boko Haram i nordöstra Nigeria.
svdSVD.se - kl. 05:02

hr

Färre ansöker om skuldsanering
Färre ansöker om skuldsanering hos Kronofogden. Sedan årsskiftet har en minskning skett med tio procent, rapporterar SR Ekot.
svdSVD.se - kl. 04:29

hr

Kaine är Clintons val - kallar sig själv "tråkig"
Den populäre och spansktalande Virginiasenatorn Tim Kaine är Hillary Clintons vicepresidentkandidat. Det tillkännager nu Clinton.
svdSVD.se - kl. 02:18

hr

FLASH:GÄRNINGSMANNEN DÖD
Den person som sköt sig själv efter dådet i München tros vara gärningsmannen, twittrar polisen. Han tros ha agerat ensam.
svdSVD.se - kl. 01:40

hr

Två döda efter biljakt i Köpenhamn
Två äldre kvinnor har omkommit sedan de under eftermiddagen blivit påkörda av en stulen bil i Valbyparken i Köpenhamn.
svdSVD.se - kl. 01:26

hr

"Skräckslagen över den blodtörstiga attacken"
Efter skottdramat i München har flera av världens ledare reagerat på och fördömt dådet.
svdSVD.se - 22 jul. kl. 22:44

hr

Terrorexpert: Finns konkreta hot mot Tyskland
Terrorforskaren Magnus Ranstorp säger till SvD att det fortfarande är för tidigt att säga vad som kan ligga bakom attacken.
- Myndigheterna har gått ut med att det är ett terrordåd, men i Tyskland har man haft problem med högerextremism. Det är viktigt att komma ihåg.

svdSVD.se - 22 jul. kl. 21:48

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen