allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2150)
IDG.se (87)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (1009)
Pressmed. (550)
Nyheter (2174)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (438)
Sport (140)
Fritid (9)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Mers-utbrott i Sydkorea avslutat
Sydkoreas premiärminister Hwang Kyo-Ahn har tillkännagivit att utbrottet av virussjukdomen mers i landet är över, enligt nyhetsbyrån Yonhap. Av 186 smittade har 36 dött av sjukdomen.
svdSVD.se - kl. 02:32

hr

Putin: Blatter förtjänar Nobelpriset
Fifas ordförande Sepp Blatter förtjänar Nobelpriset för sitt ledarskap i det internationella fotbollsförbundet, uppgav Rysslands president Vladimir Putin i en intervju med den schweiziska tv-kanalen RTS.
svdSVD.se - kl. 01:58

hr

Brottslingar skyldiga 790 miljoner
Svenska brottslingar är tillsammans skyldiga Brottsoffermyndigheten 790 miljoner kronor. Polisen och Kronofogden försöker att driva in pengarna, men i fjol kom bara cirka 31 miljoner kronor in, skriver Dagens Nyheter.
svdSVD.se - kl. 01:36

hr

Sjuåring nekas bromsmedicin
Västra Götalandsregionen vill inte betala bromsmedicin för en sjuårig pojke som lider av en mycket sällsynt muskelsjukdom, skriver Göteborgs-Posten.
svdSVD.se - kl. 01:35

hr

Kraftig jordbävning i Indonesien
En kraftig jordbävning med magnituden 7,0 har drabbat provinsen Papua i östra Indonesien, uppger USA:s geologiska institut USGS.
svdSVD.se - kl. 00:39

hr

Dna-spår i Lisa Holm-fallet
Misstankarna mot 35-åringen som är häktad för misstankar om mord på 17-åriga Lisa Holm har stärkts, enligt åklagaren. Men försvararen säger att det finns nya uppgifter som talar till hans fördel.
svdSVD.se - kl. 00:11

hr

Ice T blir pappa för tredje gången
Efter 14 år som gifta väntar rapparen och skådespelaren Tracy Lauren "Ice T" Marrow och hans hustru, skådespelerskan Nicole "Coco" Austin, sitt första barn ihop, skriver US Magazine.
svdSVD.se - kl. 00:06

hr

Hot mot rot ger fart åt bygghandeln
Det är tryck i bygg- och järnhandeln och en stor orsak tros vara den aviserade försämringen av rotavdraget.
svdSVD.se - kl. 00:06

hr

Hon får Bobbi Kristinas förmögenhet
Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Brown avled på söndagen, 22 år gammal, efter att ha legat i koma under flera månader sedan hon hittats medvetslös i ett badkar i januari. Medan ett antal rättsläkare försöker fastställa dödsorsaken ska Browns tillgångar fördelas.
svdSVD.se - kl. 00:06

hr

Nedåt på Wall Street
Den kraftiga kinesiska börsnedgången spred sig på måndagen till Europa och fortsatte att skicka svallvågor även till den amerikanska kontinenten och USA-börserna. Att orderingången på varaktiga varor i USA steg mer än väntat under juni kunde inte råda bot på deppigheten.
svdSVD.se - kl. 00:05

hr


Förändring att tro på
Efter en motig period har Obamas presidentskap fått ny energi. Det är framför allt i utrikespolitiken han har vind i seglen.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

"Så var det dags igen..."
De ryska kommentarerna kring det svenska ubåtsfyndet är inte oväntat lätt raljerande: "Så var det dags igen?" skriver Sputnik News.
dnDN.se - 27 jul. kl. 23:50

hr

Wiklund: "Troligen en väldigt gammal ubåt"
Ett ubåtsvrak har hittats på svensk havsbotten, avslöjade Expressen under måndagen. Försvarskolumnisten och örlogskaptenen Niklas Wiklund säger till SvD att det troligen rör sig om en äldre ubåt.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 23:28

hr

Boston söker inte OS 2024
Boston kommer inte gå vidare med sin ansökan om att få arrangera OS 2024, meddelar den amerikanska olympiska kommittén.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 22:40

hr


Rekordmånga fall av tarmbakterie
Under de första fem månaderna i år har 172 fall av bakterien ehec hos människor upptäckts. Det är fler fall än under samma period under något tidigare år, skriver Svenska Dagbladet.
dnDN.se - 27 jul. kl. 22:36

hr


Putin: Blatter förtjänar Nobels fredspris
Om det är någon som förtjänar Nobels fredspris så är det Fifa-bossen Sepp Blatter. Det anser Rysslands president Vladimir Putin.
dnDN.se - 27 jul. kl. 22:28

hr

Conan O'Brien stäms för stulna skämt
Den amerikanske programledaren Conan O'Brien har hamnat i en speciell situation. Han har nämligen blivit stämd av en man som hävdar att "Late night"-värden har stulit hans skämt från sociala medier, och därmed brutit mot upphovsrättslagen, uppger Hollywood Reporter.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 22:23

hr

Ubåtsfyndet sannolikt från 1916
Det ubåtsvrak som hittades någonstans öster om Sverige är med största sannolikhet en rysk ubåt från 1916. Det uppger flera källor till DN.
dnDN.se - 27 jul. kl. 22:02

hr

"Sveriges nedlagda röst en besvikelse"
Det är en ­besvikelse att Sverige valt att ­lägga ned sin röst i fråga om observatörs­status i ett viktigt FN-organ för en organisation som uttalat motsätter sig fred i Mellan­östern och som hyllar terror ­riktad mot civila, skriver Israels Stockholmsambassadör Isaac Bachman.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 22:00

hr

När USA lyckas och när USA misslyckas
svdSVD.se - 27 jul. kl. 21:56

hr


Hund får inte gå ut - tvingas uträtta sina behov i låda
Hunden får inte gå ut. I stället tvingas tiken utföra sina behov i en låda i lägenheten. Nu kräver länsstyrelsen bättring från ägarens sida - annars kan det bli tal om djurförbud.
dnDN.se - 27 jul. kl. 21:46

hr

"Den stora bristen finns hos polisen"
Varför döms så få för hatbrott? Två anledningar är bristande kunskap hos polis och domarväsen, menar Annika Hirvonen (MP). - Den stora kunskapsbristen finns hos polisen. Och det är där det är viktigast att lägga resurser, säger hon.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 21:45

hr


Sent avgörande för Djurgården
Djurgården vann till sist borta mot Örebro då försvararen Jesper Arvidsson gjorde matchens enda mål - laget har nu fjorton raka matcher utan förlust och är på allvar med i den allsvenska toppstriden.
dnDN.se - 27 jul. kl. 21:19

hr

Expert: Lutar åt en rysk ubåt
En ubåt med kyrilliska tecken har hittats omkring 2 750 meter utanför Sveriges ostkust. Enligt en expert kan ubåten vara försåtsminerad.
- Man lämnar sprängmedel och granater, säger Göran Frisk.

svdSVD.se - 27 jul. kl. 21:18

hr

Populister med problem
svdSVD.se - 27 jul. kl. 21:17

hr

Finansinspektionen orolig för rekordhög skuldsättning
Hushållens skuldsättning ökar. Och det går fort. Finansinspektionen är orolig att skulderna fortsätter öka i hög takt. "När skuldsättingen ökar under lång tid ökar riskerna för samhällsekonomin", säger Finansinspektionens chefsekonom Henrik Braconier.
dnDN.se - 27 jul. kl. 21:16

hr

Finansinspektionen oroliga för rekordhög skuldsättning
Hushållens skuldsättning ökar. Och det går fort. Finansinspektionen är oroliga att skulderna fortsätter öka i hög takt. "När skuldsättingen ökar under lång tid ökar riskerna för samhällsekonomin", säger Finansinspektionens chefsekonom Henrik Braconier.
dnDN.se - 27 jul. kl. 21:16

hr

"Mycket är ändå oklart"
Om det skulle visa sig att det är en rysk miniubåt av modernt snitt kommer det att orsaka en omedelbar och akut kris i relationerna mellan Sverige och Ryssland och dessutom i nuläget oöverblickbara konsekvenser när vraket och den eventuella besättningen som kan finnas kvar ombord ska omhändertas.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 21:12

hr

Slukhål stoppade trafiken på E4:an
Ett stort hål öppnade sig under måndagen mitt på vägbanan på E4 utanför Krokek i närheten av Norrköping. Ingen person skadades men trafikstörningen blev omfattande med långa köer söderut.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 21:08

hr


Sverige slog favoriterna - tog EM-guld
Svensk fotbolls gyllene sommar fortsatte på måndagen då U19-damerna slog Spanien med 3-1. Stina Blackstenius gjorde två mål och passade till det tredje.
dnDN.se - 27 jul. kl. 20:37

hr

Svenskt guld i U19-EM
svdSVD.se - 27 jul. kl. 20:37

hr

Ubåtsvraket kan vara från 1916
En ubåt har hittats på botten nära den svenska ostkusten, avslöjar Expressen på måndagen. Dykare har hittat vraket och Försvarsmakten har tagit del av filmmaterial som analyseras. Enligt Expressen och DN kan det mycket väl röra sig om en äldre ubåt från 1916.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 20:32

hr


Försvarsexpert: Ubåten är sannolikt från 1980-talet
Ubåten härstammar troligen från 1980-talet. Det bedömer lektor Tomas Ries på Försvarshögskolan efter att ha sett filmen från vrakplatsen. "Den ser gammal och klumpig ut", säger han.
dnDN.se - 27 jul. kl. 20:22

hr

Rekordmånga fall med farlig tarmbakterie
Sommaren är den tid då flest drabbas av den allvarliga tarmbakterien ehec. Men redan under årets första fem månader har fler fall rapporterats än något tidigare år. Kontakt med djur och att äta kött som inte är genomstekt är några av riskerna för att smittas.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 20:00

hr

Kunderna kan nekas bankkort
Finansinspektionen får flera samtal i veckan från personer som nekas tilläggstjänster från sin bank. Ett EU-direktiv som tvingar banker att erbjuda fler så kallade tilläggstjänster är på gång men det är oklart vad det betyder för den enskilda bankkunden.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 20:00

hr

"Besättningen kan finnas kvar ombord"
svdSVD.se - 27 jul. kl. 19:49

hr


Spansk dominans men Sverige gjorde målen
I finalmatchen i U19-EM för damer var det Spanien som tog kommandot och dominerade bollinnehavet i den första halvleken. Men det var Sverige som tog vara på chanserna och gjorde mål.
dnDN.se - 27 jul. kl. 19:31

hr

Uppgifter: Dna-spår på kläder i Lisa Holm-fallet
Chefsåklagare Anette Olsson begär att den 35-åring som sitter häktad misstänkt för mordet på 17-åriga Lisa Holm ska bli kvar i häktet, då bevisningen stärkts. - Det är DNA-spår vi har, säger hon till Aftonbladet.
svdSVD.se - 27 jul. kl. 19:16

hr

SEAT Technical Center firar sitt 40-års jubileum i år
· Ingenjörernas kunskap är nyckeln till centrets utveckling och betydelse · SEAT Technical Centers huvudområden ligger inom minskade utsläpp, uppkopplade bilar, design och säkerhet · SEAT är den största industriella investeraren inom R&D i Spanien, med en total investering på 1,4 miljarder euro under senaste fem åren Södertälje, 2015-07-27 - För ...
cisCisionNews - 27 jul. kl. 19:11

hr

Fynd på havsbotten kan vara ubåt
Tidningen Expressen publicerade på måndagen en bild på något som kan vara en rysk ubåt på botten av Östersjön.
dnDN.se - 27 jul. kl. 19:10

hr

"Säkerhetsläget är djupt oroande"
Nato håller på tisdagen krismöte med anledning av Turkiets tvåfrontskrig med IS och PKK. Utrikesminister Margot Wallström beskriver säkerhetsläget som djupt oroande.
- Sverige uppmanar Turkiet och PKK att värna vapenvilan och att snarast återgå till fredssamtalen, säger Wallström i en kommentar till SvD.

svdSVD.se - 27 jul. kl. 18:47

hr


Sveriges största guldhopp springer hellre än snackar
22 år gammal har hon tagit nio VM-medaljer och vunnit totala världscupen. Tove Alexandersson klassas som världsetta i orientering, men saknar en sak: - När jag åker till ett mästerskap vill jag vara bäst, säger hon om jakten på första VM-guldet i veckan.
dnDN.se - 27 jul. kl. 18:32

hr

Tre anhållna för människorov
Tre personer, varav två män, 39 och 45 år gamla samt en äldre kvinna, har anhållits misstänkta för människorov. 39-åringen misstänks även för två fall av grov våldtäkt och ett rån. Brotten ska ha begåtts i skånska Staffanstorp under helgen, rapporterar Sydsvenskan.
dnDN.se - 27 jul. kl. 18:14

hr

Kurder i kläm mellan Turkiet och IS
svdSVD.se - 27 jul. kl. 18:14

hr

Åkesson festade med Ultima Thule
Jimmie Åkesson (SD) poserar på nytagna bilder med det nationalistiska bandet Ultima Thule.
- SD har fått så mycket vind i seglen att man inte längre har problem med att visa sitt rätta jag, säger Daniel Poohl, vd på stiftelsen Expo.

svdSVD.se - 27 jul. kl. 18:13

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen