allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2375)
IDG.se (104)
Ny Teknik (190)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (842)
Pressmed. (1207)
Nyheter (2059)
Reklam & PR (0)
IT & Teknik (0)
Kultur (408)
Sport (199)
Fritid (9)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Pistolman ville ta in kvinna i bil
Strax före klockan sex ska en man ha försökt att tvinga in en kvinna i en bil i Lund.
svdSVD.se - kl. 07:52

hr

Semestra i Dylans rosa hus
Grattis, alla Bob Dylan-fans. Nu är det fritt fram för den som vill övernatta i Big Pink, huset där Dylan och The Band spelade in "Basement tapes" 1967. Det laxrosa huset i Saugerties i delstaten New York har länge varit privatbostad, men nu hyrs det ut per natt, skriver medier i USA.
svdSVD.se - kl. 07:52

hr


Linus Larsson: Mitt lilla bidrag till Millenniumhysterin
Jag har precis påbörjat ett bokprojekt, skrev David Lagercrantz i ett mejl. Ett projekt, förklarade han, "som inbegriper "en hel del om hackers".
dnDN.se - kl. 07:36

hr

Elpriset på väg upp - ören kan bli tusenlappar
svdSVD.se - kl. 07:33

hr

Tankande vicesheriff sköts - ses som polishat
svdSVD.se - kl. 07:32

hr

Foliehattsteorier på väg att bli sanningar
svdSVD.se - kl. 07:27

hr

Välspelad, distanserad och lekfull Knausgård
svdSVD.se - kl. 07:22

hr


I hälarna på en författare
Redan i Knausgårds första bok står det klart att detta är en författare som bryter i princip mot alla romanens konventioner, skriver Jens Christian Brandt.
dnDN.se - kl. 07:19

hr

Polisen ingrep mot hångel vid kyrka
Malmöpolisen ryckte i går ut till Sankt Johannes kyrka sedan upprörda personer hade slagit larm om ett hånglande par, rapporterar Sydsvenskan.
svdSVD.se - kl. 07:18

hr

Dödliga "Erika" inte längre tropisk storm
Stormen Erika, som krävt minst 20 dödsoffer på ön Dominica och ytterligare minst ett dödsoffer på Haiti, har mojnat. När ovädret nådde östra Kuba i går hade maxvinden sjunkit till 16 meter i sekunden, strax under nivån för att räknas som en tropisk storm, uppger USA:s orkancenter.
svdSVD.se - kl. 07:18

hr

Realism, magi och erotisk upptäcktsfärd
I? kväll kan en svensk konsert­publik, för första gången sedan 1999, njuta av Arnold Schönbergs "Gurrelieder", som en magnifik avslutning på Östersjöfestivalen. Verket befinner sig i skärnings­punkten mellan realism, finstämd psykologi och magiskt tänkande.
svdSVD.se - kl. 07:15

hr

Extremt lågt elpris på väg upp
Det låga elpriset lär inte vara lika lågt i vinter. Men hur högt blir det? Och ska man binda sitt elpris? - Det kan vara en bra idé för den som vill slippa vara orolig, säger Faraz Azima, vd för elprisjämförelsesajten Elskling.se.
svdSVD.se - kl. 07:10

hr

Dubbellycka när hund letar kantarell
Korgen full med skogens guld, och så en lycklig hund på det! Vem kan önska något mer av en svamptur i skogen?
svdSVD.se - kl. 07:06

hr

Miley Cyrus peppad inför MTV-galan
Miley Cyrus ska leda MTV:s musikvideogala i natt - och hon är rejält peppad. Stjärnan utlovar den "galnaste galan i historien".
svdSVD.se - kl. 07:06

hr

Poliser: Tillståndet bättre för knivskuren
Tillståndet för en 37-årig man som knivskars i Skärholmen i södra Stockholm i går kväll beskrivs inte längre som kritiskt. I morse vårdades han nedsövd på sjukhus.
svdSVD.se - kl. 07:06

hr

Svenskor långt efter i VM-maran
De svenska maratonlöparna i VM hade i alla fall tur med vädret. Men de hade som väntat ingenting med topplaceringarna att göra.
svdSVD.se - kl. 07:06

hr


Åskådare föll från läktare och dog
En man föll från läktaren under en basebollmatch i amerikanska Atlanta. Mannens fall var så olyckligt att han senare dödförklarades.
dnDN.se - kl. 07:06

hr

President besökte konfliktgräns
Colombias president Juan Manuel Santos besökte staden Cucuta vid gränsen mot Venezuela i går för att visa sitt stöd till flyktingar, efter en stegrande migrantkonflikt mellan de båda länderna.
svdSVD.se - kl. 07:04

hr

Diamantplundrare greps för slaveri
En man har gripits i Spanien misstänkt för slaveri och diamantplundring i Sierra Leone under landets inbördeskrig.
svdSVD.se - kl. 07:04

hr

Pojke sköts ihjäl på migrantbåt
En 17-årig pojke sköts ihjäl på en migrantbåt i samband med att skottlossning utbröt mellan den grekiska hamnpolisen och misstänkta människosmugglare vid ön Symi.
svdSVD.se - kl. 07:03

hr

Vädjar om hjälp efter fylleri
Polisen i Västernorrland vädjar om hjälp av vårdnadshavare som "vet om att deras underåriga barn" befinner sig på festivalen Sensommar i Sundsvall.
svdSVD.se - kl. 07:03

hr

Dödade två poliser och en 23-åring
En 77-årig man sköt ihjäl två poliser och en 23-årig man i staden Quinta do Conde söder om Lissabon i samband med ett grannbråk.
svdSVD.se - kl. 07:03

hr

Man gripen för mord på polis
En 30-årig man har gripits misstänkt för mordet på en vicesheriff i Houston, Texas. Den 47-årige Darren Gofort sköts ihjäl bakifrån från nära håll när han skulle tanka sin patrullbil på lördagen.
svdSVD.se - kl. 07:03

hr

Journalist anklagas för börsfall
Den kinesiske journalisten Wang Xiaolu misstänks för att ha "fabricerat och spridit falsk information" i en artikel om Pekings hantering av börskrisen, skriver flera medier. Wangs artikel påstås ha bidragit till börsraset i slutet av juli.
svdSVD.se - kl. 07:01

hr

Nu bestämmer du Svenskans vackraste ord
svdSVD.se - kl. 07:00

hr

Förbundskaptenen nöjd trots noll svenska medaljer
Mitt i natten svensk tid tog den svenska insatsen i VM slut. Sveriges kvinnliga maratonlöpare kom 33:a, 42:a och 48:a. Det blev inga medaljer, men den svenska förbundskaptenen Karin Torneklint är nöjd med prestationerna. "Sju finaler och en semifinal, det känns jättebra", säger hon.
dnDN.se - kl. 06:59

hr

Falska Gulfturister stal från hotell
Fransk polis har kommit en maskeradliga på spåren som riktat in sig på att stjäla från lyxhotell runt om i landet. De två männen, 56 och 31 år, listade ut vilka rum som bokats av rika turister från olika Gulfländer. Därefter klädde de ut sig som sina offer och påstod för receptionspersonalen att de tappat sin nyckel.
svdSVD.se - kl. 06:59

hr

Stenson två slag från ledning
Henrik Stenson ligger delad fyra inför upplösningen av The Barclays, den första tävlingen i USA-tourens slutspel.
svdSVD.se - kl. 06:59

hr

Lindstedt tog 19:e ATP-titeln
Robert Lindstedt, i par med britten Dominic Inglot, vann dubbelfinalen i Winston-Salems ATP-turnering mot Eric Butorac/Scott Lipsky, USA, med 6-2, 6-4.
svdSVD.se - kl. 06:59

hr

De Niro har aldrig sett "Sopranos"
Robert De Niro har gjort huvudroller i flera av de mest klassiska maffiafilmerna - som "Gudfadern del II", "Maffiabröder" och "Casino". Däremot verkar han själv inte vara särskilt intresserad av maffiaskildringar.
svdSVD.se - kl. 06:58

hr

Polisman sköts ihjäl i Texas
En vicesheriff sköts ihjäl bakifrån från nära håll när han skulle tanka sin patrullbil på lördagen. Dödsskjutningen skedde i Houston, Texas.
svdSVD.se - kl. 06:58

hr

Extra miljoner mot mjölkkrisen
Regeringen vill skjuta till 100 miljoner kronor extra för att minska dieselskatten för bönder. Totalt avsätts 300 miljoner i höstbudgeten för vad som ses som ett stöd till den krisande mjölkbranschen, rapporterar Dagens Nyheter.
svdSVD.se - kl. 06:58

hr

En flykt till Sverige genom nio länder: "Rör er i skuggorna"
Ahmad och Jihan, ett par från Syrien, har korsat hela den europeiska kontinenten illegalt för att kunna ­föra sina barn till Sverige. Det här reportaget följer deras flykt över åtta gränser och genom nio länder.
svdSVD.se - kl. 06:45

hr


Karin Bojs: Mindre än hälften av resultaten stod sig i andra försöket
"En svala gör ingen sommar." "Andra gången gillt." "En gång är ingen gång." Så lyder tre gamla talesätt som i högsta grad kan tillämpas även på vetenskap.
dnDN.se - kl. 06:32

hr


Stephen Hawking visar vägen ut ur det svarta hålet
Den världsberömde fysikern Stephen Hawking har besökt Stockholm och presenterat en idé om en lösning till en 40 år gammal paradox om svarta hål. I nästa vecka kommer astronomen Bengt Gustafssons bok om hur vår kunskap om de märkliga svarta hålen har utvecklats sedan de allra första teorierna på 1700-talet.
dnDN.se - kl. 06:18

hr


Johan Olsson öppnar för landslagscomeback i VM
Johan Olsson har lämnat längdlandslaget och har fullt fokus på Vasaloppet. Nu avslöjar Olsson att han inte är främmande för en landslagscomeback i VM i Lahtis 2017. - Det är onödigt att stänga dörren, säger Olsson till DN.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Desperation bland flyktingar Budapest
Centralstationen i Budapest har förvandlats till ett läger med flyktingar som inte vill vara kvar och inte heller vet hur de ska komma vidare. - Kanske var det fel att fly. Jag känner smaken av död varje dag, säger fyrabarnspappan Mohammed Hakim från Kabul.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Kohandel la grunden för den svenska modellen
svdSVD.se - kl. 06:00

hr

Kalla till kriskommission
svdSVD.se - kl. 06:00

hr


Billigare diesel ska stötta bönder
Regeringen skjuter till 100 miljoner ­extra i??budgeten för att minska dieselskatten för bönder. Det uppger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht för DN. Satsningen är ett stöd till den krisande mjölkbranschen. "Regeringen tar mjölkkrisen på allvar", säger han.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

Annika Ström Melin: Våg av protester har svept över EU under sommaren
Det är inte bara Sveriges jordbruksminister som pressas av böndernas problem. Fallande mjölkpriser leder till protester i??hela EU och Frankrike ska införa nya stöd.
dnDN.se - kl. 06:00

hr

En 17-åring sköts ihjäl på migrantbåt
En 17-årig pojke sköts ihjäl på en migrantbåt i samband med att skottlossning utbröt mellan den grekiska hamnpolisen och misstänkta människosmugglare vid ön Symi.
dnDN.se - kl. 05:36

hr


Oklart om vrakdel är från det försvunna Boeingplanet
Franska flygexperter har inte kunnat avgöra om den del av en flygplansvinge som påträffats vid ön La Réunion i Indiska oceanen härrör från det försvunna Malaysia Airlines-planet MH370. Det uppger en källa nära utredningen av fyndet till nyhets-tv-kanalen CNN.
dnDN.se - kl. 00:38

hr

"Kriminalpolitiska utspel saknar stöd i forskningen"
Våldsbrotten ökar inte. De allvarliga våldshändelser som i sommar präglat debatten måste som enskilda händelser tas på största allvar. Men för politikerna är det viktigt att komma ihåg att det dödliga våldet under lång tid minskat, och den upplevda tryggheten ökat, skriver kriminologerna Felipe Estrada och Henrik Tham.
dnDN.se - kl. 00:05

hr


Peter Wolodarski: Flyktingspöket går åter genom debatten
Vissa uppgifter tas för sanningar bara de upprepas tillräckligt många gånger. Det frammanar oro och rädsla.
dnDN.se - kl. 00:01

hr


Polisman sköts ihjäl i Texas
En vicesheriff sköts ihjäl på nära håll bakifrån när han sent på fredagen, lokal tid, skulle tanka sin patrullbil i Houston i USA-delstaten Texas. En misstänkt gärningsman greps på lördagen och ett skjutvapen som misstänks vara mordvapnet har påträffats, rapporterar nyhets-tv-kanalen CNN.
dnDN.se - 29 aug. kl. 23:37

hr

Nya "Bourne" inspirerad av Snowden
Nästa år kommer en ny film i "Bourne"-serien - med Matt Damon tillbaka i huvudrollen. Nu avslöjar han att handlingen delvis är inspirerad av Edward Snowden, visselblåsaren som avslöjade underrättelsetjänsten NSA:s massövervakning av tele- och datatrafik världen över.
svdSVD.se - 29 aug. kl. 22:58

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen