allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2294)
Di.se (1144)
IDG.se (109)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (665)
Pressmed. (436)
Nyheter (3189)
Reklam & PR (0)
Kultur (483)
Sport (468)
Fritid (29)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Minst 13 palestinier dödades
Minst 13 palestinier har dödats i israeliska anfall i Gaza i natt.
svdSVD.se - kl. 01:41

hr

Minst 13 palestinier dödades
Minst 13 palestinier har dödats i israeliska anfall i Gaza i natt.
svdSVD.se - kl. 01:34

hr

Minst 13 palestinier dödades
Minst 13 palestinier har dödats i israeliska anfall i Gaza i natt.
svdSVD.se - kl. 01:32

hr

Vill slopa krigsmateriel-krediter
Sverige bör generellt avstå från att erbjuda statliga exportkrediter för krigsmateriel, skriver EU-minister Birgitta Ohlsson (FP) och Allan Widman, FP:s försvarspolitiske talesperson, på DN Debatt.
svdSVD.se - kl. 01:31

hr

Fyra års fängelse för barnvåldtäkt
En 49-årig man från Norrtälje döms till fyra års fängelse för att ha våldtagit sin särbos åttaåriga dotter. Övergreppen skedde under 2013 i mannens bostad där flickan och hennes mamma ofta var på besök.
svdSVD.se - kl. 01:30

hr

Kapade Spotify-grundarens identitet
En 22-åring från Södermanland beställde varor för nästan en miljon kronor i den svenska entreprenören och Spotify-grundaren Daniel Eks namn. Genom att använda falska id-kort kunde mannen sedan hämta ut bland annat kameror, gräsklippare och möbler, skriver Södermanlands Nyheter.
svdSVD.se - kl. 01:30

hr

Bara män i toppen hos SD i Göteborg
Bara en av 26 kandidater på Sverigedemokraternas kommunlistor i Göteborg är kvinna. Hon står inte på garanterat valbar plats på någon av listorna, rapporterar Göteborgs-Posten. Till tidningen säger SD:s gruppledare Arne Steen att partiet har en mansdominans i frågorna.
svdSVD.se - kl. 01:30

hr

Hushållen kastar tusentals kronor rakt i soptunnan
I Sverige slänger vi 1,2 miljoner ton matavfall varje år, varav drygt hälften är ätbar mat. Livsmedelsverket har fått i uppdrag av regeringen att minska matsvinnet. Samtidigt försöker jordbruksminister Eskil Erlandsson (C) få Kina att köpa maten som vi inte vill ha.
dnDN.se - kl. 01:00

hr

Här blir värphönsen till buljong i stället för att eldas upp
En miljon värphöns eldas upp varje år trots att de går utmärkt att äta. Nyligen har ett företag börjat ta vara på hönsen, som blir buljong och färs. Kommuner och affärskedjor har redan börjat köpa in produkterna.
dnDN.se - kl. 01:00

hr

Slänga mat är mer än ouppfostrat
dnDN.se - kl. 01:00

hr

Falsk fartkamera ska stoppa fartdårarna
Fembarnspappan Fredrik Ahlqvist tröttnade på att bilarna körde för fort i villaområdet där han bor. När varken gupp eller sänkt fartgräns hjälpte tog han ett eget initiativ och satte upp hemmagjorda fartkameror.
dnDN.se - kl. 00:46

hr

Spanska socialister för federation
Pedro Sánchez, ny ordförande för socialistpartiet PSOE, förordar att Spanien blir en federal stat. Syftet med förslaget, som han lanserade på måndagen, är att försöka motverka katalanska självständighetssträvanden.
svdSVD.se - kl. 00:15

hr

Falska fartkameror irriterar polisen
En boende i ett villaområde i Hammarö tröttnade på fartfyllda bilförare, och satte upp falska fartkameror som liknar Trafikverkets. Hammarö kommun har inga invändningar, så länge attrapperna sitter på en privat tomt. Polisen är däremot inte lika positiva.
svdSVD.se - kl. 00:10

hr

"Sverige bör sluta ge krediter för export av krigsmateriel"
Demokratikriteriet räcker inte. Svensk export av försvarsmateriel bör betalas krona för krona och patron för patron. Vi bör avstå från att erbjuda statliga exportkrediter. Då minskar risken för långtgående bindningar mellan svenska staten och diktaturer, skriver Birgitta Ohlsson och Allan Widman (FP).
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Inga enkla lösningar
På måndagen berättade Ekot att antalet EU-migranter som vräks från tillfälliga läger har ökat dramatiskt. Hittills i år har 800 personer avhysts av Kronofogden, vilket är en fördubbling jämfört med samma tidpunkt förra året. De allra flesta är romer från Rumänien och andra delar av Östeuropa som försörjer sig i Sverige på att tigga.
dnDN.se - kl. 00:05

hr

Stor svindelhärva på Gran Canaria
Spansk polis har gripit 15 personer som misstänks ha deltagit i en omfattande timeshare-svindel på Gran Canaria. Svindlarna har förmedlat timeshare-affärer och fått kunderna att betala stora belopp i förskott. Men svindlarna har tagit hand om pengarna själva, skriver Canariajournalen.
svdSVD.se - kl. 00:03

hr

Fler unga röker cannabis ofta
Andelen unga som läggs in på Maria Ungdoms akutmottagning i Stockholm på grund av cannabisbruk har ökat stadigt de senaste åren. Nu är nästan var fjärde inläggning cannabisrelaterad. - Det är mindre alkohol och mer droger, säger sjuksköterskan Sara Bergstedt.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 23:50

hr

Jamaicanskt guld i Bolts frånvaro
I Samväldesspelen i skotska Glasgow saknades sprintstjärnan Usain Bolt i 100-metersfinalen. Då klev landsmannen Kemar Bailey-Cole, 22, fram och sprang hem guldet på tiden 10,00. Efter en tveksam start ökade han under sista halvan av loppet.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 23:23

hr

Ansvaret vilar på Hamas
Israel beklagar djupt den ohållbara situation som resulterar i civila dödsfall. Ansvaret för och orsaken till dessa dödsfall vilar dock på Hamas, skriver Israels ambassadör Isaac Bachman.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 23:14

hr

19-årig mittfältare till Monaco
Fotbollsklubben Monaco har gjort klart med 19-årige Tiemoue Bakayoko efter ett imponerande genombrott hos Ligue 1-rivalen Stade Rennais förra säsongen.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 23:09

hr

Rekordmånga ministrar i Pridetåg
Bara Göran Hägglund (KD) och Jimmie Åkesson (SD) säger bestämt nej till att delta i årets Prideparad genom Stockholm på lördag, uppger Svenska Dagbladet.
dnDN.se - 28 jul. kl. 22:57

hr

Chávez får eget typsnitt
Anhängare till Venezuelas avlidne socialistledare Hugo Chávez gör allt för att hålla hans minne levande. På måndagen presenterades ett nytt typsnitt som påminner om hans yviga handstil.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:39

hr

"Chippen" klar för Mjällby
Det har spekulerats länge - nu är det klart att Christian "Chippen" Wilhelmsson kommer hem från Förenade Arabemiraten för att spela allsvensk fotboll i Mjällby i höst.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:29

hr

"Chippen" återvänder till Mjällby
Christain "Chippen" Wilhelmsson är klar för fotbollsallsvenska Mjällby. "Vi signerade kontraktet för ungefär en halvtimme sedan", säger klubbchefen Jörgen Martinsson.
dnDN.se - 28 jul. kl. 22:28

hr

NEW YORK: NEDGÅNGAR GRÖPTES UR, TRULIA RUSADE, DJIA +0,1%
USA-börserna noterade små nettorörelser på måndagen, efter att de inledande nedgångarna gröpts ur, under en handelsdag då investerarna vägde sämre husdata än väntat mot en livlig förvärvsaktivitet.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:27

hr

NEW YORK: SMÅ RÖRELSER, TRULIA RUSADE, DJIA +0,1%
USA-börserna noterade små förändringar på måndagen, när investerarna vägde sämre husdata än väntat mot en livlig förvärvsaktivitet.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:19

hr

Rekordmånga ministrar i Pridetåg
Bara Göran Hägglund (KD) och Jimmie Åkesson (SD) säger bestämt nej till att delta i årets Prideparad genom Stockholm på lördag, uppger Svenska Dagbladet.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:13

hr

Van Gaal ville få bort Ferdinand
Tränarbytet från Ryan Giggs till Louis van Gaal i Manchester United ledde till att Rio Ferdinand, 35, fick lämna fotbollsklubben efter tolv år. Nu talar den frispråkige försvararen ut om händelseförloppet.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:12

hr

Lugn handel på Wall Street
Det var små rörelser på de amerikanska börserna under måndagen. Kalendern för veckan är fulltecknad av potentiellt börspåverkande besked och därför avvaktar investerarna med sina större köp, anser analytiker.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:10

hr

Skott på Manhattan krävde dödsoffer
En man dödades vid skottväxling med polis på Manhattan i New York på måndagen. Enligt myndigheterna skadades tre poliser, men borgmästare Bill de Blasio sade att skadorna inte tycktes vara livshotande.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:05

hr

Man drunknade under simtur
En 56-årig man omkom på måndagskvällen i en badolycka i Olsbenning öster om Norberg i Västmanland. Mannen hade gett sig ut för att simma i sjön när han vid 18.30 hittades livlös flytande i vattnet och togs i land av anhöriga.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:02

hr

Del 38: "Du borde bara släppa taget och njuta"
Alla dessa vackra nederlag Följetong i SvD 22/6-1/8. Översättning av Gudrun Samuelsson (Norstedts, 2014).
svdSVD.se - 28 jul. kl. 22:00

hr

Ex-djurgårdare räddade Häcken
Det skulle så klart ha handlat mest om Rene Makondele och hans två mål eller Christoffer Källqvists straffräddning i slutsekunderna efter Häckens viktiga 2-1 (2-1) seger mot Djurgården.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:59

hr

Juventus inleder på bortaplan
Mästarlaget Juventus inleder på bortaplan mot Chievo när den högsta ligan i den italienska fotbollen drar i gång 30-31 augusti.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:57

hr

Hundratals poliser krävdes för att vräka 50 punkare
Uppemot 1.700 poliser deltog i en stor aktion under tisdagen. Målet - att vräka 50 punkare som vägrade lämna ett ockuperat hus i Wien.
dnDN.se - 28 jul. kl. 21:56

hr

Walken apar sig på vita duken
Inte nog med att Oscarsvinnaren Christopher Walken ska spela Kapten Krok i en Peter Pan-musikal, nu är han dessutom klar för Disneys kommande otecknade version av Djungelboken, skriver flera medier.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:49

hr

Assyriska tog en poäng mot Hammarby
Hammarby skulle vinna enkelt mot Assyriska i superettanfotbollen.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:45

hr

Terrorhets drabbar Oslos muslimer
Efter att hotet mot Norge på söndagen tonats ned av den norska säkerhetspolisen har oron dämpats bland Osloborna. Nu väcks kritik mot att uppgifterna blåsts upp i medierna och många muslimer som SvD talar har känt sig utpekade.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:42

hr

Du kan göra Robert Plants nya video
Vem vill göra den officiella musikvideon till Robert Plants nya singel "Rainbow"? Frågan är öppen för alla.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:39

hr

Välkomnar debatt om Norges agerande
Norska myndigheter trappade på måndagskvällen ned beredskapen i landet. Redan på söndagen valde man att tona ned hotet mot landet. Norges agerande under de senaste dagarna väcker flera frågor, menar terrorexperten Magnus Ranstorp. "Det behövs en diskussion om det här var ett bra sätt att göra det på", säger han till SvD.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:35

hr

Många städer illa rustade mot skyfall
I Sverige riskerar 18 orter att få allvarliga konsekvenser vid en översvämning. Det kan slå ut infrastruktur, sprida sjukdomar och orsaka materiell förstörelse för miljarder. Men kommunernas beredskap är varierande.
dnDN.se - 28 jul. kl. 21:13

hr

Ex-djurgårdare räddade Häcken
Det skulle så klart ha handlat mest om Rene Makondele och hans två mål efter Häckens viktiga 2-1 (2-1) seger mot Djurgården. Men eftersnacket handlade minst lika mycket om saknade målskyttar.
dnDN.se - 28 jul. kl. 21:11

hr

Ex-djurgårdare räddade Häcken
Det skulle så klart ha handlat mest om Rene Makondele och hans två mål efter Häckens viktiga 2-1 (2-1) seger mot Djurgården. Men eftersnacket handlade minst lika mycket om saknade målskyttar.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:09

hr

Sex personer i singelolycka på E18
En bil med sex personer som färdades på E 18 strax utanför Karlstad körde av vägen på måndagskvällen.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:05

hr

Sex personer i singelolycka på E18
En bil med sex personer som färdades på E 18 strax utanför Karlstad körde av vägen på måndagskvällen. Samtliga inblandade fördes till Centralsjukhuset i Karlstad, enligt polisen i Värmland var två av dem allvarligt skadade. Föraren misstänks för rattfylleri. Vägen var avstängd en stund under kvällen men kunde därefter öppnas för trafik igen.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:05

hr

Oslos flygplats nära kokpunkten
Även flygplatser kan få problem i värmen. Vikten och trycket från de stora flygplanen håller på att förstöra den uppmjukade asfalten på Oslo-flygplatsen Gardermoen.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 21:05

hr

Kaptenen ledde AIK till seger
Ett ordentligt publikbortfall och en förlorad dag inför Europa League-kvalet. Det stannade där. Efter åskan och regnet kunde AIK trösta sig med tre poäng och revansch på Falkenberg, 3-0.
dnDN.se - 28 jul. kl. 21:03

hr

Klar seger plåster på såren för AIK
Ett ordentligt publikbortfall och en förlorad dag inför Europa League-kvalet.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 20:58

hr

Tågstopp i Skåne efter stort elfel
Ett stopp i tågtrafiken genom Hässleholm ledde till kraftiga förseningar och inställda avgångar på måndagskvällen. Orsaken var ett omfattande elfel.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 20:58

hr

Martin Pahlmblad lämnar Kings
Martin Pahlmblad, landslagsman i basket och en av nyckelspelarna i Södertälje Kings, lämnar den svenska ligan för den ungerska, uppger Länstidningen på nätet. 28-åringen har skrivit på ett ettårskontrakt med PVSK i staden Pécs i södra Ungern.
svdSVD.se - 28 jul. kl. 20:33

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen