allabolag.se - Gratis företagsinformation på Internet

»Uppdatera sidan refresh
»Avmarkera alla
KÄLLA
Expressen (2339)
IDG.se (236)
Ny Teknik (263)
»Avmarkera alla källor

TYP
Ekonomi (581)
Pressmed. (1289)
Nyheter (2830)
Reklam & PR (0)
Kultur (684)
Sport (487)
Fritid (37)

DAG
allabolag.se Nyhetstjänst

Vi har samlat några av Sveriges bästa nyhetskällor. Använd menyn till vänster för att välja den typ av nyheter du vill läsa.

hr

Kan du din Schubert?
Filmhistorien är full av Franz Schuberts musik. Testa nedan om du känner igen vilket Schubertstycke som är från vilken film. Klicka på stycket, lyssna och para sedan ihop det med vilken film du tror att musiken är ifrån. Klicka på "Börja Om" för att nollställa din gissning, och "Rätta" för att se hur många du lyckades para ihop.    
dnDN.se - kl. 12:51

hr

Facebook satsar på drönare för att ge internet till alla
Nu är Facebooks nya drönare här. De ska ge internet till alla, är lättare än en vanlig bil och långa som en Boeing 737.
svdSVD.se - kl. 12:50

hr

Ungdomar provar läraryrket i nya webbserien Lärarkandidaterna
I serien Lärarkandidaterna får tre ungdomar som visat intresse för läraryrket se om det verkligen är något för dem. Med hjälp av skickliga lärare får de uppdrag att möta sjuåringar, högstadieelever och gymnasieelever i konkreta undervisningssituationer. De får också stöd och goda råd från en retorikexpert och en erfaren ledarskapscoach. I sex ...
cisCisionNews - kl. 12:46

hr

Tyskland har inte fått reformlista från Grekland
Tyskland har ännu inte fått någon reformlista från Grekland. När denna väl anländer måste den vara "kvantifierbar".
svdSVD.se - kl. 12:44

hr

M vill halvera kapitalkrav
Moderaterna vill att kravet på aktiekapital i aktiebolag ska halveras till 25 000 kronor för att fler ska kunna starta företag.
dnDN.se - kl. 12:33

hr


Smålänningar snålar mest på charterresan
Smålänningar är snålast på charterresan. Många vill helst inte spendera mer än högst 2.000 kronor.
dnDN.se - kl. 12:32

hr

Långt avbrott ingen nackdel för Skellefteå
Tio dagar utan match mitt under slutspelet.
svdSVD.se - kl. 12:30

hr

Kallio vill sänka sitt hjärtelag
Han blev Frölundafansens stora favorit, vann två SM-guld och sköt målet som satte punkt för guldtorkan.
svdSVD.se - kl. 12:29

hr

Tusen arbetare sparkas i Sydafrika
Över tusen arbetare som bygger Sydafrikas första nya kraftverk på 20 år har fått sparken, enligt det statliga elbolaget Eskom. Orsaken uppges vara att de olagligen strejkat under en dag.
svdSVD.se - kl. 12:22

hr

Nya regler för piloter införs
Den europeiska luftfartsmyndigheten EASA inför efter flygkraschen i Frankrike nya rekommendationer om att två personer alltid bör finnas i cockpit.
svdSVD.se - kl. 12:18

hr

Erik Johansson med från start
Med tre landskamper bakom sig står Erik Johansson inför sitt fotbollslivs tuffaste uppgift.
svdSVD.se - kl. 12:17

hr

PA Resources ansökan om företagsrekonstruktion beviljad
Stockholms Tingsrätt har idag beviljat PA Resources AB ("PA Resources", "Bolaget") ansökan om företagsrekonstruktion. Till rekonstruktör har rätten utsett den av Bolaget förslagne advokat Lars Söderqvist vid Hökerberg & Söderqvist Advokatbyrå KB. Borgenärssammanträde äger rum den 15 april 2015 kl 13:00 vid Stockholms Tingsrätt. Stockholm, 27 mars ...
cisCisionNews - kl. 12:15

hr


Sveriges startelva mot Moldavien
Med tre landskamper bakom sig står Erik Johansson inför sitt fotbollslivs tuffaste uppgift.I sin första tävlingslandskamp kliver han in som mittback bredvid Andreas Granqvist i EM-kvalmatchen mot Moldavien.
dnDN.se - kl. 12:04

hr

Nu kommer regeringens nya skattepaket
Nu kommer regeringens skattepaket. Vid lunchtid på fredagen presenterar finansminister Magdalena Andersson (S) och biträdande finansminister Per Bolund (MP) alla skatteförändringar i vårbudgeten den 15 april och vilka som planeras för höstbudgeten.
dnDN.se - kl. 11:57

hr

Syriska regimen redo samtala med USA
Syriens president Bashar al-Assad säger att han är redo att inleda en dialog med USA. Uttalandet kommer efter att USA oväntat gläntat på dörren till möjligheterna att samtala med ledarna i Damaskus.
svdSVD.se - kl. 11:57

hr

Producenten anmäler inte Clarkson
Producenten Oisin Tymon kommer inte att anmäla tv-stjärnan Jeremy Clarkson, som i veckan fick sparken från BBC-programmet Top Gear, skriver BBC. Han vill gå vidare och återvända till sitt jobb.
svdSVD.se - kl. 11:56

hr

Kvartsfinalkval blir åttondelsfinal i SHL
Kvartsfinalkvalet - som gått under namnet play in - blir kvar i SHL men görs om och införlivas i SM-slutspelet i ishockey som åttondelsfinaler från och med nästa säsong.
svdSVD.se - kl. 11:50

hr

Ny laddtjänst för elbilar
Vattenfall vill påskynda tillväxten av infrastruktur för laddning av elbilar. I dagarna lanseras en laddbox för företag, kommuner, köpcentrum och bostadsrättsföreningar. Laddbox Online laddar elbilen upp till 10 gånger snabbare än via eluttaget. Vattenfalls vision om att det ska finnas en miljon eldrivna fordon på vägarna år 2030, uppnås inte av ...
cisCisionNews - kl. 11:50

hr

Nästan still på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen pendlar kring nollstrecket. Klockan 11.30 hade OMXS-index gått upp med 0,1 procent till 542,1.
svdSVD.se - kl. 11:46

hr


Clarkson erbjuds ryskt Top Gear-jobb
Jeremy Clarkson, som i veckan fick sparken från BBC-programmet Top Gear, har fått erbjudande om att leda det ryska försvarets version av det populära motorprogrammet, skriver The Independent.
dnDN.se - kl. 11:46

hr

Löfven: Känsliga frågor togs upp
"En bra kontakt" - så beskrev Stefan Löfven sitt möte med Kinas premiärminister Li Keqiang i dag.
svdSVD.se - kl. 11:46

hr

Novare startar rådgivning med fokus på incitaments- och ersättningsfrågor: Erika Andersson rekryteras som VD för Novare Pay Consulting
[image]    Novare Human Capital AB startar nytt konsultbolag, Novare Pay Consulting, och rekryterar Erika Andersson som VD för att bygga upp och driva verksamheten. Erika Andersson kommer närmast från Aon Hewitt i Stockholm och nu senast från McLagan i London och har god erfarenhet av ersättningsfrågor och incitamentsprogram.  Novare breddar genom ...
cisCisionNews - kl. 11:45

hr

Majorov gick vidare i VM
Alexander Majorov gjorde inget lyckat kortprogram i konståknings-VM i Shanghai, men han får i alla fall köra det fria programmet.
svdSVD.se - kl. 11:38

hr

M vill halvera kapitalkrav
Moderaterna vill att kravet på aktiekapital i aktiebolag ska halveras till 25 000 kronor för att fler ska kunna starta företag. Partiet vill också göra det möjligt att få tjänstledigt i upp till ett år, istället för ett halvår, för den som vill pröva företagandet.
svdSVD.se - kl. 11:37

hr


FN ifrågasätter flygsäkerheten hos thailändska bolag
FN:s luftfartsorgan ifrågasätter flygsäkerheten hos thailändska flygbolag. Nu riskerar de fler inspektioner och nej till nya internationella flighter.
dnDN.se - kl. 11:36

hr

Rektor frias efter drunkningsolycka
Rektorn och en idrottslärare frias från arbetsmiljöbrott efter en olycka där en 13-årig pojke drunknade under en simlektion i Filipstad.
svdSVD.se - kl. 11:34

hr


Willie Nelson öppnar marijuanabutik
Countrylegendaren Wille Nelson slår mynt av det faktum att allt fler delstater i USA legaliserar marijuana.
dnDN.se - kl. 11:33

hr

Willie Nelson öppnar marijuanabutik
Countrylegendaren Wille Nelson slår mynt av det faktum att allt fler delstater i USA legaliserar marijuana.
dnDN.se - kl. 11:33

hr

Påsköl - en ny tradition
Påsköl är en relativt ny tradition i Sverige. I år lanseras 24 olika ölsorter och SvD:s ölexpert Thomas Berglund har testat dem alla.
svdSVD.se - kl. 11:33

hr

Tyska avhopp inför match mot Georgien
Försvararen Holger Badstuber och anfallaren Karim Bellarabi finns inte med då den tyska truppen till EM-kvalet i fotboll flyger till Tbilisi. Tyskland möter Georgien på söndag. Bellarabi är förkyld och Badstuber fick en muskelskada under i 2-2-matchen mot Australien i onsdags. Badstuber gjorde då comeback i landslaget efter 2,5 års skadefrånvaro.
svdSVD.se - kl. 11:32

hr

Regeringen presenterar skatteförslag
Vid lunchtid presenterar finansminister Magdalena Andersson och vice finansminister Per Bolund vilka skatteförslag regeringen kommer med i vårbudgeten om ett par veckor.
svdSVD.se - kl. 11:32

hr

Regeringen presenterar skatteförslag
Vid lunchtid presenterar finansminister Magdalena Andersson och vice finansminister Per Bolund vilka skatteförslag regeringen kommer med i vårbudgeten om ett par veckor.
svdSVD.se - kl. 11:32

hr

Martín Hasson spelar VM
Veteranmålvakten Kim Martín Hasson, 29, har dragits med en höftskada, men kommer att spela ishockey-VM i Malmö. Förutom Linköpingsmålvakten anmäler förbundskapten Leif Boork målvakterna Sara Grahn, Brynäs, och Valentina Lizana Wallner, Djurgården, för VM-spel. AIK:s målvakt Minatsu Murase får därmed lämna truppen.
svdSVD.se - kl. 11:32

hr

Författare protesterar mot Afrikaskildringar på CBS
150 inflytelserika skribenter, författare och forskare riktar svidande kritik mot CBS "60 minutes" och nyhetsmagasinets skildringar av Afrika. Forskaren Göran Hydén och Sverigeaktuella författaren Teju Cole är två av dem som undertecknat det öppna brevet.
dnDN.se - kl. 11:30

hr

Ny undersökning: Svenskarnas dröm - att resa obegränsat
Både påsken och sommaren närmar sig och många börjar planera semestern. Om svenskarna hade hur mycket tid och pengar som helst skulle de resa. Vi vill också gärna visa upp vårt reseintresse för andra. Det visar rapporten Intressekompassen 2015 som bygger på en ny TNS Sifo-undersökning. Bakom rapporten står Sveriges ledande tidskriftsförlag. Om ...
cisCisionNews - kl. 11:30

hr

Viking Supply Ships har ingått ett kontrakt med ett större oljebolag för det isklassade ankarhanteringsfartyget "Brage Viking"
Viking Supply Ships har ingått ett kontrakt med ett större oljebolag som chartrat "Brage Viking" med början den första april 2015. Längden är två år och åtta månader fast, samt optioner om förlängning med totalt 18 månader. Kontraktet kräver vissa investeringar uppgående till omkring fem till sju miljoner USD och vi förväntar en fyra veckors ...
cisCisionNews - kl. 11:30

hr

Advokaten: Lufthansachefer kan riskera åtal
Om chefer inom flygkoncernen Lufthansa kände till att andrepiloten Andreas Lubitz var psykisk sjuk och en potentiell livsfara, kan de komma att åtalas. Det menar advokat Stefan Eriksson, expert på skadeståndsreglering efter flygolyckor.
dnDN.se - kl. 11:29

hr

Tolv år för knivmordet i Västervik
 
svdSVD.se - kl. 11:26

hr

Konjunkturförväntningarna viker inom besöksnäringen
Efter en lång period av uppgång viker nu besöksnäringens förväntningar både vad gäller efterfrågan och på sysselsättningsutvecklingen i branschen. Visita analyserar månatligen utvecklingen bland företag verksamma inom besöksnäringen. - Hotellföretagens förväntningar indikerar en minskad sysselsättning de närmaste månaderna. Restaurangföretagens ...
cisCisionNews - kl. 11:26

hr

Den journalistiska bildens retorik
21 maj: Kungsvalvet i Stockholm Visuella budskap utgör en stor och viktig del av det journalistiska arbetet. Bilder står ofta för sig själva som retoriska utropstecken, de är inte bara informativa och kompletterar nyhetstexterna. Från Årets Bild finns t ex hur mycket spännande och aktuellt material som helst! Brigitte Mral och Orla Vigsø har ...
cisCisionNews - kl. 11:24

hr


Konkurrensen hårdnar för svenska mjölkbönder
Svenska mjölkbönder får räkna med ökad konkurrens när EU:s mjölkkvoter försvinner nästa vecka. Därför måste de tvingande svenska reglerna för mjölkkornas sommarbete förändras, anser LRF. Men de Ekologiska lantbrukarna hävdar att beteskravet är viktigt för mervärdet.
dnDN.se - kl. 11:19

hr

Två dödsskjutningar senaste veckan
En 25-årig man sköts ihjäl vid Möllevången i Malmö natten till fredag. Det är veckans andra dödsskjutning - tidigare i veckan förlorade en ung man livet i en annan del av staden.
svdSVD.se - kl. 11:18

hr


Julia-Louis Dreyfus aktuell för amerikansk "Turist"
Julia-Louis Dreyfus, främst känd som karaktären Elaine Benes i komediserien "Seinfeld", är tänkt att medverka som en av huvudrollerna i en amerikansk version av "Turist".
dnDN.se - kl. 11:18

hr

Svalt intresse för Madonnas senaste
Madonnas senaste album "Rebel heart" är hennes sämst säljande på 20 år, skriver Consequence of sound.
svdSVD.se - kl. 11:18

hr

Tolv år för knivmord i Västervik
En 24-årig man döms till tolv års fängelse för mord på en 35-årig man i Västervik natten till den 19 december förra året.
svdSVD.se - kl. 11:15

hr

Image Systems offentliggör prospekt avseende företrädesemission
Styrelsen i Image Systems AB (publ) ("Image Systems" eller "Bolaget") har upprättat ett prospekt med anledning av förestående nyemission med företrädesrätt för Image Systems aktieägare. Prospektet har idag godkänts och registrerats av Finansinspektionen. Prospektet finns tillgängligt på Bolagets hemsida, www.imagesystems.se och på Erik Penser ...
cisCisionNews - kl. 11:15

hr


Ekman-Larsson historisk mot Buffalo
Oliver Ekman-Larsson valdes till matchens bästa spelare och skrev svensk NHL-historia när hans Arizona slog Buffalo med 4-3 i natt.
dnDN.se - kl. 11:09

hr


One Direction-lyssningar ökade med tusentals procent
Efter Zayn Maliks avsked från pojkbandet One Direction har deras musik ökat kraftigt i popularitet på streamingtjänsterna. Antalet lyssningar på Spotify ökade med 1500 procent jämfört med en vanlig timma.
dnDN.se - kl. 11:06

hr


Bäst på bio vecka 13
DN:s kritiker listar de bästa filmerna på bio just nu.
dnDN.se - kl. 11:04

hr


Så ska teleoperatörerna få dig att surfa mer utomlands
EU försöker strypa de höga romingavgifterna för mobiltelefoni. Nu föregår operatörerna politikerna och sänker surfavgifterna för att får kunderna att fortsätta använda mobilen på utlandsresan.
dnDN.se - kl. 11:04

hr


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »1px
© allabolag.se    |   Om allabolag.se    |   Användarvillkor    |   Cookies    |   Ingår i UC koncernen